فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مولود مقدس
♦️تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
در نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ بنا به فرمان حضرت #امام_خمینی(قدس السره) و با لبیک جوانان غیور و انقلابی ایران اسلامی، توسط عده ای از دلسوختگان راستین و پیروان صدیق ولایت فقیه شکل گرفت.
🔷امام راحل #دوم_اردیبهشت_سال_1358 طی فرمانی به شورای انقلاب رسماً تأسیس این نهاد مقدس را اعلام کردند و شورای انقلاب با تأسیس شورای فرماندهی سپاه گام اساسی را در جهت سازماندهی این نهاد برداشت.فعالیت های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از بدو تشکیل با وجود مشکلات فراوان، بسیار سنگین ،متنوع و متغیر بوده است که اهم این فعالیت ها عبارتند از:
🔻 مقابله با حرکت های تجزیه طلبانه
🔻 دفاع جانانه در جنگ تحمیلی
🔻 حفاظت از شخصیت های انقلاب
🔻 امنیت پرواز و مقابله با ربایش هواپیما
🔻 مبارزه با گروهک های ضد انقلاب
🔻 عمران و سازندگی کشور
🔻مبارزه با جنگ نرم دشمن
🔻 درهم شکستن فتنه های ۷۸و۸۸
🔻 کمک رسانی به مردم در بلایای طبیعی
🔻 کمک به اجرای طرح های بزرگ اقتصادی
🔻تلاش برای کم اثر کردن تحریم ها
🔻همکاری و اجرای طرح های واکسیناسیون عمومی
🔻 برقراری امنیت پایدار در کشور
🔻 صدور انقلاب اسلامی
🔻پرورش و تربیت نیروهای متخصص و متعهد
🔻 دفاع از مقدسات اسلامی در مقابل جریان تکفیری
🔻 خدمات به مناطق محروم و محرومیت زدایی
✅ در حقیقت
👈هدف از تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، نگهبانی از انقلاب و دستاوردهای آن بوده است که این #مولود عزیز انقلاب فارغ از زمان و مکان و در نسل های مختلف سپاه به این وظیفه مقدس خود همت گماشته است.
#سپاهانقلابی
#مولودانقلاب
#مصطفی_علیجانزاده
✅ دوازده اصل در عدالتخواهی انقلابی
🟡 بخش نخست👈
🔴 پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
🔻 مقدمه: «#عدالت_خواهی» همواره یکی از توصیههای رهبر انقلاب به جوانان مؤمن و انقلابی و آحاد ملت بوده است. اما عدالتخواهی هم مثل هر امر اجتماعی دیگری، ممکن است دچار آفات و آسیبهایی شود. بنابراین لازم است تا مسیر مطالبه و طریق طلب آن بر مبنای معیارهای صحیح، دانسته و سپس پیموده شود.
🔻 در اطلاعنگاشت زیر، برخی از الزامات و چارچوبهای اساسی عدالتخواهی در منظومهی فکری رهبر انقلاب مورد بررسی قرار گرفته است.
1⃣ نیازمند «نظریه جامع عدالت» هستیم
🔸 ادارهی کشور نیاز دارد به اینکه به یک جمعبندی قوی و متقن و مستدل در باب عدالت اجتماعی برسد که بتواند بر اساس آن جمعبندی، برنامههای بلندمدت را طراحی کند. بعد از آنکه ما به یک نظریهی متقن و جمعبندی شدهای در باب عدالت رسیدیم، تازه برای پیدا کردن شیوههای اجرا و تحقق آن در جامعه، به بحثهای کاربردی نیاز داریم؛ که این خودش پژوهشهای فراوانی را دنبال خواهد کرد. آن وقت در اینجاست که ما میتوانیم از تجربیات بشری استفاده کنیم.
۱۳۹٠/٠۲/۲۷
2⃣ شعار عدالت را تقویت و همگانی کنید اما...
🔸 هرچه میتوانید، شعار اصلی عدالت و آنچه را مربوط به عدالت است، تقویت و همگانی و در ذهنها تعمیق کنید و روی پشتوانه و فلسفهی فکری آن کار کنید - اینها لازم است - اما کاری نکنید که مخالفان شما این تردید را دامن بزنند که آیا نظام اسلامی میتواند؟ آیا نظامی اسلامی توانسته؟ البته که میتواند؛ البته که توانسته! مدعی دستگاههای مختلف از لحاظ کارآمدی، خودِ بنده هستم. من دائماً نسبت به کارآمدی، از اینها سؤال و مطالبه میکنم؛ اما بنده اعتقادم این است که نظام اسلامی از همهی دولتهایی که در دوران استعمار و دوران نزدیک به استعمار در کشور ما وجود داشته، قویتر عمل کرده است.
۱۳۸۳/٠۸/۱٠
3⃣ دانشجویان درباره عدالت اجتماعی بیندیشند
🔸 وقتی که مسأله عدالت اجتماعی در کشور مطرح میشود، دانشجو باید از این مسأله حمایت کند. عدالت اجتماعی، آن چیزی است که حتی کسانی که اصرار داشتند شعار عدالت اجتماعی را به دلایل سیاسی و با انگیزههای گوناگون کمرنگ کنند، بالاخره نتوانستند؛ مجبور شدند عدالت اجتماعی را مطرح کنند. در دنیا، غیر از مستکبران و زورگویان و چپاولگران عالم، هیچ انسانی نیست که به عدالت اجتماعی و شعار آن پشت کند. این شعار در کشور مطرح میشود؛ چه کسی باید از این شعار حمایت کند؟ چه کسی باید بیشتر از همه درباره آن بیندیشد؟ چه کسی باید برای آن کار کند و درباره راههای تأمین آن، تحقیق و بحث کند و میزگرد بگذارد، غیردانشجویان؟
۱۳۷۸/٠۹/٠۱
4⃣ انسانی که با تقوا نیست نمیتواند منشاء عدالت اجتماعی باشد
🔸 در هر انسانی، عدالت شخصی و نفسانی او، پشتوانهی عدالت جمعی و منطقهی تأثیر عدالت در زندگی اجتماعی است... هرکس که بخواهد در محیط زندگی مردم منشأ عدالت شود، اول باید در درون خود تقوای الهی را رعایت کند. انسانی که مراقب خود نیست و در عمل و کلام و زندگی شخصی خود دچار بیعدالتی و بیتقوایی است، نمیتواند در محیط جامعه منشأ عدالت اجتماعی باشد.
۱۳۷۹/۱۲/۲۶
⬅️ ادامه در پست بعدی... ⏬⏬⏬
✅ دوازده اصل در عدالتخواهی انقلابی
🟡 بخش دوم👈
🔴 پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
5⃣ شاخص عدالت، قانون است
🔸 معیار و شاخص عدل هم عمل به قانون است. اگر عمل فرد، جمع، منطبق به قانون شد، این عدالت است؛ اگر از قانون انحراف پیدا کرد، این بیعدالتی است. و قانون هم در نظام اسلامی، قانون اسلامی است. البته در مجموعهی قوانین ما ممکن است قوانینی باشند که صددرصد با احکام اسلامی منطبق نباشند، یا قوانینی که از قبل ماندهاند یا برخی قوانین دیگر، که اینها بایست اصلاح بشود. معیار، این است که بر طبق قانون عمل بشود. عدل، اینجا تحقق پیدا میکند.
۱۳۸۸/٠۴/٠۷
6⃣ عدالت بدون معنویت، یک «شعار توخالی» است
🔸 اگر معنویت با عدالت همراه نباشد، عدالت میشود یک شعار توخالی. خیلیها حرف عدالت را میزنند، اما چون معنویت و آن نگاه معنوی نیست، بیشتر جنبهی سیاسی و شکلی پیدا میکند. ۱۳۸۸/٠۶/۱۶ اگر معنویت نشد، عدالت تبدیل میشود به ظاهرسازی و ریاکاری؛ اگر عقلانیت نشد، عدالت اصلًا تحقق پیدا نمیکند و آن چیزی که انسان تصور میکند عدالت است، میآید و جای عدالت واقعی را میگیرد. بنابراین معنویت و عقلانیت در تحقق عدالت شرط است.
۱۳۸۷/٠۶/٠۲
7⃣ اگر عقلانیت نباشد؛ عدالت، «ضد عدالت» میشود
🔸 اگر عقلانیت در عدالت نباشد، گاهی اوقات عدالت به ضد خودش تبدیل میشود؛ اگر درست در باب عدالت محاسبه نباشد. خیلی از کارها را گاهی بعضی از این گروههای تند و افراطی توی این کشور به عنوان عدالت کردهاند، که ضد عدالت شده. اتفاقاً حالا همان تندیهای آن حضرات موجب شده که خود آنها صد و هشتاد درجه گرایشهایشان عوض بشود! جور دیگری حرف بزنند، جور دیگری فکر کنند، جور دیگری عمل بکنند. ۱۳۸۸/٠۶/۱۶ اگر عقل و خرد در تشخیص مصادیق عدالت به کار گرفته نشود، انسان به گمراهی و اشتباه دچار میشود؛ خیال می کند، چیزهایی عدالت است، درحالیکه نیست؛ و چیزهایی را هم که عدالت است، گاهی نمیبیند.
۱۳۸۴/٠۶/٠۸
8⃣ منظور از عقلانیت، محافظه کاری نیست
🔸 عقلانیت و محاسبه که میگوییم، فوراً به ذهن نیاید که عقلانیت و محاسبه به معنای محافظهکاری، عقلگرایی و تابع عقل بودن است. عاقل بودن و خرد را به کار گرفتن با محافظهکاری فرق دارد. محافظهکار، طرفدار وضع موجود است؛ از هر تحولی بیمناک است؛ هرگونه تغییر و تحولی را برنمیتابد و از تحول و دگرگونی میترسد؛ اما عقلانیت اینطور نیست؛ محاسبهی عقلانی گاهی اوقات خودش منشأ تحولات عظیمی میشود. انقلاب عظیم اسلامی ما ناشی از یک عقلانیت بود. بنابراین عقلانیت با محافظهکاری فرق دارد. محاسبهی عقلانی را با محاسبهی محافظهکارانه بههیچوجه مخلوط نکنید؛ اینها دو چیز است.
۱۳۸۴/٠۶/٠۸
⬅️ ادامه در پست بعدی...⏬⏬⏬
✅ دوازده اصل در عدالتخواهی انقلابی
🟡 بخش سوم و پایانی👈
🔴 پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
9⃣ نباید به اسم عدالتخواهی، اخلاق را زیر پا گذاشت
🔸 اگر به نام عدالتخواهی و به نام انقلابیگری، اخلاق را زیر پا بگذاریم، ضرر کردهایم؛ از خط امام منحرف شدهایم. اگر به نام انقلابیگری، به نام عدالتخواهی، به برادران خودمان، به مردم مؤمن، به کسانی که از لحاظ فکری با ما مخالفند، اما میدانیم که به اصل نظام اعتقاد دارند، به اسلام اعتقاد دارند، اهانت کردیم، آنها را مورد ایذاء و آزار قرار دادیم، از خط امام منحرف شدهایم.
۱۳۹٠/٠۳/۱۴
🔟 کار را بی جنجال پیش ببرید
🔸 من در همان نامهی هشت مادّهای هم همین سفارش را کرده بودم؛ گفتم کار را بیجنجال پیش ببرید. ما میخواهیم حقیقتاً با فساد مبارزه شود؛ جنجال لازم نیست. بله، خبررسانی به مردم خوب است. وقتی کار تمام شده باشد، آن مقداری که لازم باشد، خبر رسانی شود. کار هم صورت میگیرد.
۱۳۸۲/٠۲/۲۲
1⃣1⃣ انتقاد شخصی و مصداق سازی نکنید
🔸 گفتمان عدالت خواهی را فریاد کنید؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید، اولًا احتمال دارد اشتباه کرده باشید؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم- نه در دانشگاه، در گروههای اجتماعی گوناگون- که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند؛ یا بهعنوان فساد، یا به عنوان کجروی سیاسی، یا بهعنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلًا اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده، از قضیه اطلاع نداشته است. بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید، هم احتمال اشتباه هست، هم وسیلهای به دست میدهید برای اینکه آن زرنگ قانوندانِ قانونشکن- که من گفتهام قانوندانهای قانونشکن خطرناکند- بتواند علیه شما استفاده کند. شما زرنگی کنید، شما اسم نیاورید، شما روی مصداق تکیه نکنید؛ شما پرچم را بلند کنید.
۱۴/۲/۸۷
2⃣1⃣ خانگی برخورد کنید؛ نه بیگانهوار و معترض
🔸 این گفتمان را باید همهگیر کنید؛ بهگونهای که هر جریانی، هر شخصی، هر حزبی و هر جناحی سر کار بیاید، خودش را ناگزیر ببیند که تسلیم این گفتمان شود؛ یعنی برای عدالت تلاش کند و مجبور شود پرچم عدالت را بر دست بگیرد. اما در برخورد با آنچه شده، باید خانگی برخورد کنید؛ نه بیگانهوار و معترض. بالاخره کارهای زیادی انجام گرفته، احیاناً کوتاهیهایی هم شده؛ اما باید مشکل را حل کرد. نباید نتیجهی قهری نحوهی بیان این باشد که بعد از چندی انسان احساس کند که به کلّ مجموعه بهشدت معترض است؛ نه، شما برای موفقیت کلّ مجموعه دارید تلاش میکنید؛ اصلًا همهی تلاشتان این است که نظام را پیش ببرید.
۱۳۸۳/٠۸/۱٠
💠 به توکل نام اعظمت💠
کانال تحلیلی جبهه حامیان ولایت
در خدمت شما دوستان وهموطنان گرامی است با
🔴 #برنامه_های_روزانه:
✅ تحلیلِ موضوعات سیاسی وفرهنگی واجتماعی جامعه
✅ ارائه کنفرانسِ موضوعات روز
✅ نشست مجازی وسخنرانی
✅ بصیرت افزایی
👈 با مدیریت وروشنگری :
🌺#جناب_استادقریش_حسین_پور
☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪☆▪
🔴 و همچنین بزودی در همین کانال
1⃣#برنامه_های_تلوزیونی
و
2⃣#میزگردسیاسی_مطالبات_مردمی با حضور کارشناسان ونخبگان انقلاب اسلامی از سراسر ایران توسط #جبهه_حامیان_ولایت که مهمترین جبهه حامیان #دولت_انقلابی بوده است
با اجرای هنرمندانه مدیریت کانال
🌺 #جناب_استادقریش_حسین_پور
برگزار خواهد شد
#کانال_تحلیلی_جبهه_حامیان_ولایت
@Gh63_soldier_VelayatFagih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙 رهبر معظم انقلاب:
پروردگارا...!
آرزوهایی، امیدهایی، آرمانهایی، در برابر چشم فرزندان انقلاب ترسیم شده؛ پروردگارا! این امیدها و این آرزوها را بهطور کامل برآورده بفرما!
#شبتون_خدایی
@Gh63_soldier_VelayatFagih
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج
السلام علیک یا بقیه الله یا اباصالح المهدی
یاخلیفه الرحمن ویا شریک القرآن...
السلام علیک یا ابا عبدالله یا اباعبدالله وعلی الارواح التی حلت بفنائک علیک منی سلام الله ( ابدا) ما بقیت وبقی اللیل والنهار ولاجعله الله آخر العهد منی لزیارتکم...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ
🌹🌹🌹🌹🌹
✅ کلام نور :
سوره مبارکه فصلت آیه 36
وَإِمَّا يَنزَغَنَّكَ مِنَ الشَّيْطَانِ نَزْغٌ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ
و اگر انگيزه و وسوسه اى از طرف شيطان تو را تحريك كند (كه بدى را با بدى جواب دهيد) پس به خداوند پناه ببر كه او خود شنواى آگاه است.
✅✅✅
✅ حدیث روز :
امام علی (ع) می فرمایند:
اَلحَقُّ طَریقُ الجَنَّهِ وَ الباطِلُ طَریقُ النّارِ وَ عَلى کُلِّ طَریقٍ داع
حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت کنندهاى است
نهج السعاده، ج ۳، ص ۲۹۱
✅✅✅
✅کلام بزرگان :
امام خمینی (ره):
🟢نهاد مقدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به حق از بزرگ ترین سنگرهای دفاع از ارزش های الهی نظام ما بوده و خواهد بود.
✅✅✅
✅ احکام روز :
جلوتر قرار گرفتن نمازخانه زنان از مردان
س: در محل کار من براى برادران و خواهران نمازخانه اختصاص داده شده است اما نمازخانه خواهران در ديد مستقيم قرار دارد. براى رفع اين مشکل، جاى نمازخانهها را عوض کرديم ولى با اين مشکل مواجه شديم که نمازخانه خواهران جلوتر از نمازخانه برادران قرار گرفته است، سؤال من اين است که از لحاظ شرعى اين مورد مشکل دارد يا خير؟
ج) با فرض وجود حائل اگر زنها نماز خودشان را فرادا مىخوانند و مردها هم جداگانه نماز مىخوانند، نماز هر دو قسمت صحيح است.
استفتائات مقام معظم رهبری
✅✅✅
✅ دعای روز بیستم :
اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ
واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ
وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ
یا مُنَزّلِ السّکینةِ
فی قُلوبِ المؤمِنین.
خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت وببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازل کننده آرامش در دلهاى مؤمنان.
✅✅✅
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#اللهم_الرزقنا_توفیق_الشهاده_فی_سبیلک
#اللهم_اشف_کل_مریض
#اللهم_ادخل_علی_اهل_القبور_السرور
#اللهم_اصلح_کل_فاسد_من_امورالمسلمین
🌹🌹🌹🌹🌹
#دوم_اردیبهشت_سالروز_تأسیس_سپاه_پاسداران انقلاب اسلامی رو به همه سپاهیان و خانواده بزرگ انقلاب اسلامی تبریک عرض میکنم
با سلام خدمت دوستان گرامی
صبح همگی بزرگواران بخیر ونیکی
روز خوبی توام با سلامتی و موفقیت و سربلندی برایتان آرزومندم
طاعات و عبادات همگی قبول درگاه حق تعالی
ان شاالله همگی دوستان حاجت روا باشید
التماس دعا
اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
ارادتمندتان : قریش حسین پور
#جبهه_حامیان_ولایت