eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
11.1هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 از رهایی از شیاطین انس و جن تا رهایی از بردگی ابرقدرتها ☑️ «در ، مسلمانان با شب زنده داری و مناجات خود از قید بندگی غیر خدای تعالی که جن و انس‌ند، رها شده و به عبودیت خداوند در می‌آیند، و در که آخرین روزهای شهر الله اعظم است، سزاوار است که مسلمانان جهان از قید اسارت و بردگی و ابرقدرتها رها شده و به قدرت لا یزال الله بپیوندند» امام خمینی (ره)؛ 10 مرداد 1360
🔴 امام خامنه ای (مدظله‌العالی) : ✅ فرصتی برای مغفرت و عذرخواهیست. حال که خدای متعال به من و شما میدان داده است،به سوی او برگردیم طلب کنیم و از او معذرت بخواهیم.
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔸 خاکساریِ توحیدی قسمت سی‌‌وسوم ❣بنده‌من! ▫️إِنَّ‌أَعْظَمَ‌الطَّاعَاتِ‌تَوْحِيدِی برترینِ‌طاعات،توحیدِمن‌است.
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶🔸 خدا به جای من....‌ قسمت سی‌‌وچهارم ❣بنده‌من! ▫️إِنَّ‌أَعْظَمَ‌الطَّاعَاتِ‌تَوْحِيدِی برترینِ‌طاعات،توحیدِمن‌است.
شماره 11 «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَيَرَى اللهُ‌ عَمَلَكُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ سَتُرَدُّونَ إِلى عالِمِ الْغَيْبِ وَ الشَّهادَةِ فَيُنَبِّئُكُمْ بِما كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ» (توبه/105) ابن ابان روغن فروش میگوید: به حضرت رضا علیه السلام عرض کردم براي من و خانواده ام به درگاه خدا دعا کنید. حضرت فرمودند: «مگر من دعا نمی کنم؟! به خدا قسم، اعمال شـما در هـر روز و شب به من ارائه می گردد. ابن ابان می گوید ایـن مطلـب بـرایم سـنگین بـود، لـذا حضـرت فرمودنـد: مگـر قـرآن نخوانده اي که «قل اعملوا فسیري الله...» فرمود: والله، مقصود (از مومنانی که اعمال را میبینند) علی بن ابی طالب علیه السلام است. (الکافی ج 1 ص219)
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 شرح دعای افتتاح 🔸 حجت الاسلام کلباسی ▫️کلیپ شماره ۱۸ 🔘 ویژه ماه مبارک رمضان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خدایا به فریاد دلم برس... من جز تو، فریادرسی سراغ ندارم. شب قدر است و من قدری ندارم، چه سازم توشه قبری ندارم مبادا لیله القدر سر آید گنه بر ناله‌ام افزون‌تر آید ، اگر امشب به معبودی رسیدی ، خد را در میان اشک دیدی ، کمی هم نزد او یادی زما کن ، کمی هم جای ما او را صدا کن ، بگو یا رَبَّ فلانی رو سیاه است ، دو دستش خالی و غرق گناه است ، بگو یا رَبَّ تویی دریای جوشان دراین شب رحمتت بر ما بنوشان مبادا ماه تو پایان پذیرد ، ولی این بنده‌ات سامان نگیرد «التماس دعا»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️🔴 برای درک بهتر شب‌های قدر با دقت مطالعه فرمایید: یادمان باشد...(۱) ⏪ فرموده‏‌اند در هر سالی یک شب لیله القدر است؛ یعنی: نقشه و هندسه راه سال آتی هرکسی ، بنا به مقتضیات و مصالح او ، در ولایت حق تعالی ، تعین علمی پیدا می‌کند. آن یک شب در بین ماه‏ های مختلف، به احتمال زیادتر در ماه رمضان است. و در ماه رمضان نیز به احتمال بیش‏تر در دهه‏‌ی سوم است . و در دهه‏‌‌ی سوم هم به احتمال زیادتر ممکن است شب نوزدهم یا بیست و یکم و یا بیست و سوم باشد. در بعضی از روایات نیز آمده است که هر سه شب هست ، و همینطور هم هست. ⏪ در هر کدام از این شب ‏ها مرتبه ای از اعمال تقدیر می‏‌شود . بین این سه شب هم با توجّه به قرائن و شواهد شب بیست و سوم از آن دو شب دیگر اولی ‏و اعلا است. کسانی که می‏‌خواهند جهدی داشته باشند و آن شب مبارک را درک کنند، دهه‌ی آخر را بایداهتمام کنند. ⏪ شب قدر شبی است که عبادتش از عبادت هزار ماه بهتر است. مردم عادی گمان می‌کنند که این یعنی آن‏ که اجر عبادت در آن شب بیش‏‌تر از ۸۰ - ۹۰ سال عبادت است. این درست است؛ ولی مطلب تنها این نیست: حاصل عبادت همان‏طور که در نیت می‌گوییم: « قربة إلَی الله » ؛ نزدیک شدن به خدای متعال است. لازمه ‏ی نزدیک ‏شدن به هر چیزی، بیش‏ تر دیدن و بیش‏ تر شناختن و بیش‌تر بهره‏ بردن از آن است ؛ ⏪ پس معنی آن مطلب این می‏‌شود که : در این یک شب، بهره‏‌مندی انسان از معرفت حق تعالی و معارف الاهیه بیش از بهره‏ مندی او از هزار ماه عبادت است. ⏪ آن معرفت اصلی که در این شب برای نیک‌بختی حاصل می‏‌شود که از معرفت حاصل از هزار ماه عبادت بالاتر است، معرفت خانم حضرت زهرا سلام ‏الله ‏علیها است؛ زیرا آن حضرت « اُمّ » هستند ؛ اُم ؛ یعنی:اصل ؛ یعنی: ریشه باقی معرفت‏ ها ، معرفت ایشان می باشد ؛ چرا که: ⏪ آنچه در آن شب واقع می‌شود؛از نزول قران ، تا شرف نزول وجود مبارک امام علیه السلام ، تا تقدیر امور ، و نزول ملائکة الله علیهم السلام ، همه در وجود ملکوتی صدیقه کبرا ؛ حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها رخ می‌دهد ؛ ⏪ لذا : در روایات، در ذیل آیات مربوط به لیله القدر، فرموده ‏اند: «اللَّیلَه فاطمَه» (تفسیر فرات کوفی: ۵۸۱) منظور از لیله ، خانم حضرت فاطمه هستند. ؛ سپس فرموده‌اند: کسی که معرفت ایشان را درک کند، لیله القدر را درک کرده است.