🔴 دو قطبی، خوب یا بد؟
📌 اخیراً باب شده که برخی در مواجهه با هرگونه اختلاف نظر فوراً میگویند دوقطبی درست نکنید! مومنین را مقابل هم قرار ندهید! برچسب نزنید! اختلاف سلیقه را بپذیرید!
📌 سوال این است آیا دوقطبی بالذات غلط است؟ وقتی برای پاسخ به قرآن مراجعه میکنیم میبینیم قرآن خبر از شدیدترین و متخالف ترین دوقطبی ها که در تار و پود نظام خلقت تنیده شده، میدهد و انسان ها را دعوت به پیوستن به جناح حق و مبارزه با جناح باطل میکند. تنها به عنوان نمونه:
📩 ...لئن أشرکت لیحبطن عملک و لتکونن من الخاسرین، بل الله فاعبد و کن من الشاکرین (زمر-۶۵)
اگر مشرک شوی، تمام اعمالت تباه میشود و از زیانکاران خواهی بود. بلکه تنها خداوند را عبادت کن و از شکرگزاران باش (یعنی راه سومی نیست)
📌 سوال دوم این است اگر دوقطبی در باطن حقیقت عالم قرار دارد و این دو قطبی ها تا مسائل روزمره انسان امتداد دارد و اساس فلسفه تاریخ در دیدگاه اسلام همین است و انسان جز انتخاب عبودیت پروردگار یا طواغیت عالم در هر هر قول و فعل و در هر آن و لحظه چاره ای ندارد؛
پس مرز اختلاف سلیقه کجاست؟🤔 در کجا اختلاف نظر به رسمیت شناخته میشود و کجا باید مردود و مصداق باطل شمرده شود و باید در مقابل آن ایستادگی و مقابله کرد؟
📌 حضرت آقا در دیدار دانشجویان در سال ۹۹ میفرمایند:
«جبههی انقلاب را گسترش بدهید، یارگیری کنید؛ حذف نکنید؛ صِرف اختلاف سلیقه و اختلاف نظر دربارهی فلان مسئله موجب طرد نشود ... در نقطهی مقابل این حالت طرد و رد، یک حالت دیگری هست که آن هم غلط است: بعضیها هستند همهی سعیشان این است که در مبانی انقلاب ایجاد تردید کنند و نشانههای پیشرفت کشور را انکار کنند؛ با اینها با قوّت و با صراحت حرف بزنید، یعنی مرزتان را با اینها مشخّص کنید. 👈 من هیچ توصیه نمیکنم با کسی که مبانی انقلاب را قبول ندارد و «ایجاد تردید» در این مبانی میکند و دشمن را تزئین میکند و راه غلط را در مقابل پای ما میگذارد، با مماشات رفتار کنیم؛ نخیر، 👈آنجا با صراحت رفتار کنید، با قوّت رفتار کنید. و این [هم] که تردید ایجاد کنند، این ستون فقرات کار فرهنگی دشمن است؛ این، آن لُبّ جنگ نرم دشمن است که ایجاد تردید کنند. 👈 اگر کسی هم در مجموعهی کشور، داخل کشور همین کار دشمن را انجام میدهد، طبعاً باید در مقابل او ایستاد. بالاخره کسانی به دشمن کمک میکنند؛ یعنی تزئین میکنند دشمن را».
📌 با این توصیف مرز اختلاف سلیقه روشن میشود. اختلاف نظر در چارچوب مبانی به رسمیت شناخته میشود، وگرنه نمیشود هر اشتباهی را اختلاف سلیقه نامید و از آن گذشت.
مثلا وقتی کسی در پازل دشمن بازی میکند و خواسته او را که ایجاد تردید در تصمیمات نظام و رهبری است دنبال میکند و به تعبیر رهبری به دشمن کمک میکند و موضع و تصمیم و دستور رهبری را تضعیف میکند، دیگر دعوت به عدم شکل دادن دو قطبی معنا ندارد و چنین دعوتی (چه داعی بداند و چه نداند) باعث ایجاد حاشیه امن برای کسانی است که ابایی از تضعیف نظام و رهبری ندارند و این خود بزرگترین اشتباه است
🔴 راهکار مقابله با چالش آب
بسم الله الرحمن الرحیم
چالش کمآبی و تجمع مردم اصفهان در بستر زایندهرود و پسازآن مردم شهرکرد در رسانههای مختلف واکنشهای مختلفی را به دنبال داشته است؛ برخی که اساساً مسئله آنها کمک به کشاورزان و مردم استانهای مختلف در بحث کمآبی نیست و از هر مشکل و اعتراض اجتماعی به دنبال ایجاد فضای مسموم روانی و تشنج اجتماعی هستند، در این موضوع نیز باز همان ساز تکراری را میزنند و گروه دیگر سعی دارند با بررسیهای مختلف کارشناسی راهکاری برای مشکل بیابند و البته در کنار رسانهها، این روزها بسیاری از فعالین فضای مجازی و کارشناسان سیاسی نیز در حال اظهارنظر در مورد این تجمعات و مشکل کمآبی هستند؛ روی سخن این نوشتار با این طیف آخر است.
#نکات_تحلیلی:
1⃣نکتهای که میبایست تبیینگران، کارشناسان سیاسی و فعالین فضای مجازی به آن عنایت داشته باشند آن است که، مسئله کمآبی نیاز به راهکارهای کارشناسی و فنی دارد و بنابراین آنچه باید ترویج شود، دوری از فضای احساسی و احتمالاً تعصبات سرزمینی و شکلگیری گفتمانی کارشناسی و منطبق با واقع برای مطالبه گری مردمی است؛ در غیر این صورت تجمع حاصلی در بر نخواهد داشت.
2⃣ رسالت نخبگان و کارشناسان فنی برای ایجاد فضای منطقی این روزها دوچندان است. نیاز ضروری، شفافسازی نسبت به علل ایجاد مشکل و ارائه راهکارها و البته سخن گفتن با مردم است. مردمی که این روزها نسبت به وضعیت حال و آینده مسئله آب نگراناند، حق دارند که اطلاعات درست و راهکارها را از زبان کارشناسان بشنوند؛ در این صورت قطعاً مردم نیز با اتحاد برای مواجهه بهتر با مشکل کمک خواهند کرد.
3⃣یکی از نکات مهم و ثمربخش در چنین مواقعی، حضور مسئولان در بین مردم و سخن گفتن با ایشان است. مقام معظم رهبری وظیفه مهم دولت سیزدهم را مردمی بودن توصیف کرده و فرمودهاند: «صادقانه با مردم حرف بزنند، مشکلات را به مردم بگویند، راهحلها را به مردم بگویند، توقّعات را از مردم ابراز کنند و کمکهای لازم را به مردم تقدیم کنند. حرف زدن با مردم یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی [به آن] متعهّد باشد». ضروری است که رویه خوب دولت در ماههای اخیر در این مسئله هم خود را نشان دهد.
#نکته_پایانی:
چالش آب بیش از هر چیزی نیازمند عزم ملی است؛ مردم و مسئولان و کارشناسان، تکمیلکننده این زنجیره برای کاستن از آلام کمآبی هستند.
✍️مصطفی برزکار
♻️بسم الله الرحمن الرحیم ♻️
❇️ تحلیل:
💫 راهکارهای نجاتِ اقتصادبیمار ایران چیست ؟
و
💫دولت انقلابی چگونه باید دراین حوزه عمل کند ؟
💥باحضورو روشنگری :
📚#جناب_استاد_قریش_حسین_پور
📅 #زمان_شروع :: سه شنبه : ۱۴۰۰/۹/۲
درکانال تحلیلی گفتمان انقلاب اسلامی
کانال تحلیلی حامیان ولایت
♻️بسم الله الرحمن الرحیم ♻️ ❇️ تحلیل: 💫 راهکارهای نجاتِ اقتصادبیمار ایران چیست ؟ و 💫دولت انقلابی
🔴#تحلیل_راهکارهای_نجات_اقتصاد_بیمار_ایران
و اینکه
#دولت_انقلابی_در_این_حوزه_چگونه_باید_عمل_کند
#بسم_الله_القاسم_الجبارین
🖊 دولت باید صدور #مجوزهای_کسب_و_کار را سهل وانحصار دسترسی به شغل را حذف کند
🖊 همه سفارتخانه های ایران را باید مامور کنیم باتمام توان به کمک صادرکننده های #کالاهاوخدمات ایرانی بشتابند .
🖊دولت باید بانکها را از #خریدونگهداری املاک ورقابت باکدیگربرای بالابردن نرخ سود سپرده منع کنند
🖊 همچنین دولت باید بازار #سرمایه را مامور کند با استفاده از ابزارهای جدید مالیوتسهیل انتشار#اوراق ، #نقدینگی موجود را به سوی #تولید هدایت کند
🖊سازمان #تامین_اجتماعی به جای فشار غیر قانونی بر واحدهای تولیدی برای تامین #مخارجش ، هزینه های زایدش را مهار کند وجلو هدر رفتن منابعش را بگیرد
🖊#بانک_مرکزی باید روشهای نوین جایگزین #سوئیفت نظیر
#رمزارزها
و
#پیمانهایِ_پولی_دوجانبه با شرکای اصلی تجاری و....
#تحریمهای_بانکی کشور را کم اثر کند وحتی در صورت امکان در روابط #دوجانبه_اقتصادی #دلار را حذف و#پول ملّی را جایگزین کند .
#استاد_قریش_حسین_پور
ادامه دارد...
#کانال_تحلیلی_گفتمان_انقلاب_اسلامی
@sameir
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیلگر سیاسی مشهور جهان عرب؛ ایران تنها کشور جهان است که آمریکا نتوانسته آن را به زانو دربیاورد!
💢 نجاح محمدعلی تحلیلگر سیاسی جهان عرب:
🔺 "نکته مهم اینست که ایران؛ این استقلال، عزت و سربلندی را به راحتی بدست نیاورده است؛ موسسه تحقیقاتی دانشگاه تل آویو اعتراف می کند که حمله سایبری ایران منجر به نتایج فاجعه بار در رژیم اسرائیل شده است"
🔴 عملیات گروگانگیری، برنامه توسعه آب و انرژی
#تحلیل
🔹 تامین، مدیریت و گسترش «منابع انرژی و آب»، موضوعی فانتزی نیست؛ رگ حیات هر کشور است و درباره شریانهای حیاتی نمیشود منتظر نسخه یا عنایت بیگانگان نشست. دوره هشت ساله دولت تدبیر و امید، در حالی در میانه مرداد به سر آمد، که از صدقه سر برخی مدیران آن، با چالشهایی در تامین آب و برق و گاز روبهرو شدیم.
🔸 در همین چند سال اخیر در کنار بحران کم آبی در برخی مناطق، شاهد سیلهای ویرانگر در شمال، غرب، جنوب و جنوب شرق بودهایم. هم از کمبود آب شکایت داریم و هم از سیل و هدر رفت قابل توجه منابع آبی به علل گوناگون. هم بزرگترین ذخایر گازی را داریم و صادرکننده بودهایم و هم با دغدغه تامین گاز مورد نیاز روبهرو شدهایم. هم میتوانیم صادرکننده برق و گاز باشیم -که به ویژه قبل از دولت سابق بودیم- و هم گرفتار برخی تنگناها در تامین نیاز داخلی شدهایم.
✅ بیتدبیری و عدم تدارک لازم در این دوره، سبب شد تا دولت هر وقت مشکل کمبود گاز یا برق پدید میآید، برخی صنایع را مجبور به توقف تولید - و تشدید رکود و تورم- کند. این خروجی مدیریتی بود که همه چیز، حتی افزایش منابع و تامین آب خوردن مردم را به توافق با غرب ربط میداد! سوء مدیریت پنهان در پشت این ادبیات، به سرعت داشت کار میکرد؛ و بدترین کارکرد آن، نشنیدن هشدار دلسوزان و اصرار بر تحمیق عمومی بود.
🔹 باور نمیکنید اما آقای «ع- ف» عضو فراکسیون اصلاحطلبان در مجلس نهم، دو هفته بعد از توافق، به شکل کاملا جدی گفت: «بالاخره باید بپذیریم که در توافق، یک سری امتیازات داده و یک سری امتیازات گرفته میشود. برجام، یک توافق خوب برای ملت ماست... احساس میشود اروپا در ۱۲ سال گذشته از ورود ابرهای بارشی به آسمان ایران جلوگیری کرده و از زمان توافق، آب و هوای کشور به کلی متحول شده. بارانهایی که بهصورت سیل درآمده، حتما همین بارانهای بلوکه شده بوده، که پس از لغو تحریمها به یکباره آزاد شده است. همان طور که مشاهده میکنید شرایط جوی کشور بعد از مذاکرات تغییر کرده و بارشها افزایش یافته. گرمای هوا کاهش یافته و به نظر میرسد، علت خشکسالیهای اخیر، جنگ و جدال هستهای بوده است»!
🔸 برجام، ظاهری داشت و باطنی. ظاهر آن، توافق هستهای، اما باطن و روح آن بهعنوان توافق نانوشته، فلج کردن اراده «برنامهریزی مستقل ملی» در بسیاری از حوزههای زیرساختی، اقتصادی، سیاسی، دیپلماتیک، فرهنگی و اجتماعی بود. دولت ایران در حالی که طرف غربی، برجام را به سُخره گرفته بود، خود را متعهد میدید خواستههای طرف مقابل را - از FATF و سند 2030 گرفته تا توافق پاریس و...- به اجرا بگذارد.
✅ تحلیل خوشبینانه این است که وعدههای برجامی دولت، گروگان غرب بود. آمریکا و تروئیکای اروپایی، دو ماه قبل از روز اجرای برجام، همه امتیازات نقد را ستانده بودند و حالا ضمن پشت هماندازی، مطالبات زورگویانه و سیریناپذیر خود را رو میکردند. مدیران ذیربط هم مجلس را دور میزدند؛ نظیر تعهدات غیرقانونی که با امضای توافق آب و هوایی پاریس یا قبول 41 بند برنامه اقدام FATF دادند. آخر سر هم، امتیاز اقتصادی پایداری دستشان را نگرفت، بلکهFATF و آژانس و دیگران، طلبکارتر شدند!
🔹 آقای روحانی برخلاف رویه نادرستش در برخی امور، در تاریخ 31 آذر 97، حقیقت مهمی را بازگو کرد: «برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند، گویی برای عدم توسعه ما ساخته شده، برای خودشان نیست. ما گاهی گرفتار یک سری مقاله شدیم، برای ما مقالهنویسی کردند، ما هم رفتیم پشت سر آن مقالهها و ملت خودمان را به دردسر انداختیم؛ آنها هم خودشان هیچ کدام مراعات نمیکنند؛ مگر آنها این بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، مراعات میکنند؟ این همه آلودگی در دنیا انجام میگیرد. اما به خودمان که میرسیم، میخواهیم خط به خط را اجرا کنیم، فکر میکنیم اینها آیات قرآن است».
💢 سخن درستی بود؛ اما برخی دولتمردان قبل و بعد از این اظهارات، چه در موضوع برجام و چه FATF و توافق پاریس، خلاف آن عمل کردند.
#محمد_ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 #یاوری تولیدکننده همدانی: آقای رئیسی عصای موسی را به دست بگیر برای فرعونیان
🔹رهبر انقلاب امسال را سال حمایت از تولید و مانعزدایی گذاشتند. ۸ سال زجر کشیدیم، ۸ سال تمام شد و من از آقای رئیسی میخواهم به داد جوانان و تولیدکنندگان برسد.
🔹آقای رئیسی عصای موسی را به دست بگیر برای فرعونیان. عصای موسی را در دریای خلیج فارس بینداز برای آمریکای جنایتکار.
Nojomi begiran.9.2.mp3
16.15M
#تحلیل
برخورد قاطع دولت رئیسی با سه مدیر نجومی بگیر/ دقیقا برای کدام خدمت 215 میلیون می گرفتید؟
خبرهای رسیده از فیش نجومی سه مدیر در یک شرکت نفتی حکایت دارد. جالب است که این شرکت و مسئولانش حاضر به پاسخگویی به رسانه ها نشده بودند . حالا هر سه مدیر به دستور وزیر کار برکنار شده اند...
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 مستند «نماینده غیرت» همزمان با اولین سالگرد مرحوم دکتر علی اصغر زارعی
▪️ امشب ساعت ۲۳ از شبکه یک سیما