🌹بسم الله القاسم الجبارین 🌹
❇️ تحلیل :
1⃣ وظایف رهبری چیست ؟
2⃣ رهبری ازطریق چه سازوکارهایی این وظایف را انجام می دهد؟
3⃣ خروجی مدیریت چهار دهه رهبری برای مردم چیست ؟
❇️ تحلیلگر مسائل سیاسی :
📚#جناب_استاد_قریش_حسین_پور
📆 زمان شروع : جمعه ۱۴۰۰/۹/۵
⏰ساعت : ۱۴
📘#فعال_رسانه
📘#فعال_سیاسی_اجتماعی_فرهنگی
📕#دکترای_مدیریت_استراتژیک
📒#داروساز
کانال تحلیلی حامیان ولایت
🔴#تحلیل_2 🔹 دوستان گرامی متاسفانه از ابتدای انقلاب تا کنون ، عده ای بانگاه تفریطی معتقد به #رهبری_ف
🔴#تحلیل 2
● در نقطه مقابل این جریان افرادی با نگاه افراطی ، هر آنچه که در بخشهای مختلف دولتی ( #به معنای_عام_درسه_قوه) و حکومتی را وابسته به #رای_و_عمل رهبری دانسته وخواهان آن اند که درمسایل #خردوکلان دولت ورود پیدا کنند .
🔹 این افراد معتقدند که اگر درجایی
#دولت
#مجلس
#قوه_قضائیه کار خود را #ناقص و #نادرست انجام داده #رهبری باید درانجا ورود پیدا کرده وبا زیر پا گذاشتن
#قواعدوساختارهای موجود برخورد #قهری و#قطعی با آنها داشته باشد
🔹 این نگاه نیز اگرچه ممکن است در پاره ای از مواقع
از باب دلسوزی برای #انقلاب وآینده #انقلابیگری باشد
اما #خواه و#ناخواه منجر به شکلگیری نوعی #استبداد در جامعه میشود
👈 یعنی بازهم خلاف آن چیزی که انقلاب اسلامی برای ان بوجود آمد
#استاد_قریش_حسین_پور
ادامه دارد...
کانال تحلیلی حامیان ولایت
🔴#تحلیل 2 ● در نقطه مقابل این جریان افرادی با نگاه افراطی ، هر آنچه که در بخشهای مختلف دولتی ( #به
🔴#تحلیل_2
🔹 از نظر #امام_و_رهبری نظام مردمسالاری دینی
👈 صرفا یک #نظریه_سیاسی از جنس
سایر #نظامهای_تاسیسی_انسانی نیست بلکه داری
#مبانی_مستحکم_دینی_و_فقهی است
وبه همین علت است که #رهبرانقلاب در #دیماه_96 اعلام کردند : ⏬⏬⏬
{من #مردمسالاری_دینی را صادقانه قبول کرده ام ، ما واقعا قبول داریم #مردمسالاری_دینی را ، هرکسی را که این مردم انتخاب بکنند ، ما اورا رئیس می دانیم ، مااورا مسئول میدانیم وکمک به اورا لازم می دانیم و#وظیفه خودمان می دانیم } .
#استاد_قریش_حسین_پور
ادامه دارد ....
#تحلیل_3
■#رهبر_معظم_انقلاب:
《ولایت فقیهی که امام بزرگوار ما معنا کردند... و بعد پیاده کردند و بعد خود آن بزرگوار مظهر تام و تمام و کاملش بود... یعنی یک مدیریت زنده و بالنده و پیشرونده. یک جملهای را امام بیان کردند: ولایت مطلقهی فقیه. یک عدهای با مغالطه خواستند این قضیه را به نحوی مشوب کنند و یک معنای غلط و تفسیر غلطی بدهند. گفتند معنای ولایت مطلقه این است که رهبری در نظام جمهوری اسلامی، مطلق از همهی قوانین است؛ مثل یک اسبِ مهار کنده شدهای، هرجا بخواهد، هر کار بخواهد، میتواند بکند. مسئله این نبود، این نیست. امام بزرگوار خودش از همه بیشتر به رعایت قوانین، به رعایت اصول، به رعایت مبانی، به رعایت جزئیات احکام شرعی مقید بود؛ و این وظیفهی رهبری است.》
(۱۳۹۰/۷/۲۴)📆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■حال باید به این سؤال پاسخ داد که پس 👇👇👇
❓ وظیفهی رهبری چیست و سازوکار حکومتداری او چگونه است؟؟
👈 در جواب باید گفت که اولاً:
《مهمترین وظیفهی رهبری در قانون اساسی، تنظیم سیاستهای کلّی است》 📆(۱۳۸۲/۹/۲۶)
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■ ثانیاً {وظیفهی رهبری آنجایی است که احساس کند یک حرکتی دارد انجام میگیرد که این حرکت، مسیر نظام را دارد منحرف میکند. اینجا وظیفهی رهبری است که بیاید در میدان و به هر شکلی که ممکن است بِایستد و نگذارد؛ ولو مورد جزئی باشد.}
(۱۳۹۵/۴/۱۲)📆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■ انجام این دو وظیفه در صحنهی عمل، از سویی منجر به هدایت کلی و ریلگذاریهای کلان به سمت تحقق اهداف نظام میشود و از سویی دیگر، به رصد مسائل کشور و ورود هوشمندانه به عرصههای لازم میانجامد بهنحویکه نه سازوکارها مخدوش شود، و نه کشور به بنبست برسد.
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■اما در جواب اینکه "سازوکار رهبری برای انجام وظایف چگونه است؟"
نیز باید پاسخ داد که از طریق ساختار و سازوکارهای پیشبینیشدهی قانونی.
■ {من هم بارها قبلاً گفتهام که رهبری نمیتواند در تصمیمگیریهای موردیِ دستگاههای گوناگون دولتی مدام وارد بشود و مدام بگوید این باشد، این نباشد؛ این نمیشود. نه #قانون این اجازه را میدهد، نه #منطق این اجازه را میدهد.
دستگاهها مسئولینی دارند؛ اگرچنانچه یک مسئولی در یک موردی اشتباهی دارد، [کار] غلطی انجام میدهد، خب #وظیفهی_مجلس است و باید مجلس استیضاح کند؛ یا اگرچنانچه کار، کار غلطی است، در دولت بایستی مورد مداقّه قرار بگیرد؛ رئیسجمهور بایستی مانع بشود و جلویش را بگیرد. اینجور نیست که حالا اینهمه دستگاههای اجرائی هستند و هر کدام هم دارند یک تصمیمی میگیرند -تصمیمهای گوناگون- رهبری نگاه کند ببیند کدام درست است، کدام غلط است و بگوید آقا، این درست است، آن غلط است؛ اینجوری نمیشود. این، هم خلاف قانون است، هم ناممکن است، هم نامعقول است.»
(۱۳۹۵/۴/۱۲) 📆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
حتی موضوعی به نام "#حکم_حکومتی" هم که برخی به اشتباه تصور میکنند امری فراتر از قانون یا خلاف آن است، چیزی است که اتفاقاً منطبق با قانون اساسی و اصول کلی آن است.
■ {در مواردی اگر مسئولان و دستاندرکاران امور بخواهند قانونی را که معتبر است موبهمو عمل کنند، دچار مشکل میشوند، قانون اساسی راه چارهای را باز کرده و گفته آنجایی که مسئولان امور در اجرای فلان قانون مالیاتی یا سیاست خارجی، بازرگانی، صنعتی و دانشگاهی دچار مضیقه میشوند و هیچکار نمیتوانند بکنند -مجلس هم اینطور نیست که امروز شما چیزی را ببرید و فردا تصویب کنند و به شما جواب دهند- رهبری مرجع است.
زمان امام هم همینطور بود. بنده خودم آنوقت رئیسجمهور بودم و جایی که مضیقههایی داشتیم، به امام نامه مینوشتیم و ایشان اجازه میدادند.}
(۱۳۸۲/۹/۲۶)📆
#استاد_قریش_حسین_پور
ادامه دارد...
3⃣
#تحلیل_4
■منطق مردم سالاری دینی، منطق ثابت و مستمر رهبر انقلاب در طول دوران رهبری خود بوده است که میتوان برای آن مصادیق فراوانی ذکر کرد.
■مثلاً اگر در فتنهی ۸۸، رهبر انقلاب، تمامقد پشت رأی مردم ایستادند و یک قدم از آن عدول نکردند، به همین دلیل بود که فتنهگران سعی داشتند به جای استفاده از فرایندهای قانونی برای حق اعتراض، از اقدامات بدعتآمیز و خلاف قانون استفاده کنند.
( قابل توجه احمدینژاد و یاران بهاری اش)❌
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■چهار روز بعد از انتخابات سال ۸۸، رهبر انقلاب در دیدار با نمایندگان ستادهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری، صراحتاً اعلام میکنند که اگر آقای موسوی هم از طریق قانونی جلو بروند، پشت او خواهند ایستاد:
{اینجا مرجع قانونی وجود دارد. راه قانون وجود دارد. من به شورای نگهبان و وزارت کشور توصیه کردم و باز هم میکنم؛ الآن هم آقایان حضور دارند، به ایشان میگویم: به دقت رسیدگی کنند. حتی اگر لازم شد صندوقهایی را بازشماری کنند، حتماً بکنند...
[اما] راه همین است. راه، راه قانونی است. من به آقای مهندس موسوی هم گفتم. ایشان هم از من قبول کرد که راه، راه قانونی است. از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش میایستم.}
(۱۳۸۸/۳/۲۶)📆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■رهبر انقلاب در دیدار با مجلس خبرگان نیز صراحتاً تشکیل "دولت موازی" را نفی کردند:
{دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات موازی با دولت هم راه اصلاح نیست. اینکه آقای جنّتی فرمودند کار جهادی، کاملاً حرف درستی است؛ کار جهادی باید انجام بگیرد،
⁉️ امّا بهوسیلهی چه کسی؟
👈 بهوسیلهی خود مسئولین؛ در مجاری قانونی باید این کار انجام بگیرد. بله، یک موردی ممکن است باشد که [به] مسئول دستگاه دولتی، قانون جواب ندهد، احتیاج باشد یک کار برخلاف قانون انجام بدهد، احتیاج باشد از ما اجازه بگیرد که ما حتماً همراهی و کمک خواهیم کرد؛ این مشکلی ندارد -مثل کاری که رئیس محترم قوّهی قضائیّه کردند- امّا کار را باید خود مسئولین مربوطه انجام بدهند. کار موازی در کنار دستگاه دولتی کار موفّقی نیست؛ این تجربهی قطعی این حقیر است در طول این سالها.}
(۱۳۹۷/۶/۱۵) 📆
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■با این منطق ناب و پیامبر گونه ، میتوان سایر اتفاقات و حوادث کشور، و چگونگی مواجههی رهبر انقلاب با آنها را به درستی فهم کرد، و هم افراد و جریانهای مختلف و ادعاهایشان را محک زد و معیارهایشان را در پایبندی به مردمسالاری و سازوکارهای قانونی کشور سنجید...
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
■در پایان توصیه میکنم مخالفان رهبری منصفانه پاسخ این سوال را دهند که اگر در جایگاه رهبری بودند با این نگاه منتقدانه که دارند با این حجم از اختلافات و مشکلات در بین مدیران احزاب و جریانات سیاسی( که حتی در بین خودشان هم نتوانستند حل کنند) و شیطنت های دشمنان و جریان نفوذ؛ آیا کشوری باقی میماند که آنان به حیات سیاسی خود ومردم به آینده خود و فرزندانشان امیدوار باشند؟؟؟
❤️وَمَكَروا وَمَكَرَ اللَّهُ ۖ وَاللَّهُ خَيرُ الماكِرينَ❤️
#اللهم_صلی_علی_محمدوآل_محمدوعجّل_فرجهم
#استاد_قریش_حسین_پور
۱۴۰۰/۸/۳📆
4⃣
#پایان
🔰ضدیت با دین
در کنار جریان فکری، سیاست ها، حرکتی را مستقلا به سمت ضدیت با دین و معنویت شروع کردند. بعضی از این سیاست ها، علی الظاهر به این فلسفه ها کاری نداشتند. البته کسانی هستند که معتقدند اصلا تفکرات مادی ولو چپ ترینش، مخلوق و محصول فکر سیاستمدار ها است. علی ای حال، سیاست ها هم در جهت ضدیت با معنویت افتادند و روز به روز این تضاد بیشتر شد.
#آسیب_شناسی_تمدن
#موانع_مراحل_انقلاب_اسلامی
دستور چین به سلبریتی ها: خودنمایی با ثروت ممنوع است!
🔹دولت چنین قانون جدیدی را ابلاغ کرد که طبق آن سلبریتی ها دیگر حق خودنمایی با ثروت و دارایی خود در شبکه هایی اجتماعی را ندارند و ستاره های پاپ هم باید به آداب و رسوم سوسیالیستی و هنجارهای جامعه محور پایبند باشند.
•┈┈••✾••┈┈•
🔊 #فضای_مجازی_تراز_انقلاب
🔴جلساتی که روحانی تشکیل نداد اما رئیسی نیامده راه انداخت!
🔹 سنگ بنای به چالش کشیده شدن دولت پس از ۱۰۰ روز برای اولین بار از سوی روحانی رئیس جمهور سابق در قالب شعاری انتخاباتی مطرح شد و حالا که دولت سیزدهم روی کار آمده است علیرغم اینکه چنین شعاری از سوی آن مطرح نشده بود، مطالبه عمومی برای گزارش عملکرد ۱۰۰ روزه از ناحیه او نیز مورد انتظار است.
۱- شورای عالی فضای مجازی:
روحانی: ۱ جلسه - رئیسی: ۳ جلسه
۲- شورای عالی آموزش و پرورش:
روحانی: ۰ جلسه - رئیسی: ۱ جلسه
۳- شورای عالی مسکن:
روحانی: ۰ جلسه - رئیسی: ۲ جلسه
۴- شورای عالی آب:
روحانی: ۱ جلسه - رئیسی: ۱ جلسه
۵- شورای عالی اشتغال:
روحانی: ۰ جلسه - رئیسی: ۱ جلسه
۶- شورای عالی مناطق آزاد:
روحانی: ۰ جلسه - رئیسی: ۱ جلسه
✅ تشکیل جلسات شوراهای عالی دولت به ریاست رئیسی، حاکی از این است که شخص رئیس جمهور نسبت به حل معضلات کشور اهتمام جدی دارد.
🔴 تجمع داریم تا تجمع ، یک تجمع که جلوی دانشگاه تهران وجلوی تئاترشهر وخیابان جمهوری ومیدان هفت تیر ....
🔻 ویک تجمع داریم در روستاهای محروم خوزستان وکشاورزان محروم اصفهان و کوهکیلویه وحومه نشینان شهر قدس واسلامشهر....
🔻 اینها دونوع تجمع هست
1⃣ #تجمع_به_حق
2⃣ #تجمع_به_ناحق
انکه محروم مانده فریاد میزند حقوق #نجومی_و_دزدی را جمع کنید و آنکه #دزد و#نجومی_بگیرورانتخوار است ، گرگی است که لباس #میش پوشیده ودر تئاترشهروولیعصر شده آتش بیارمعرکه تا #نظام_جمهوری_اسلامی ایران و#امید_محرومان جهان را براندازد .....
🔻 بسم الله #مردان_مقاومت باشمشیر گردن #فتنه را بزنید
بایستی #هیلزنشینان را مزه برخورد #خاک_سفیدی بچشانید وچشم #فتنه را کور کنید ....
🔻دنبال راهی جز این نباشید چون گرگانِ#انسان_نما به شما ومردم رحم نخواهند کرد .