eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.7هزار عکس
11.1هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا کسی پهلوی رو گردن نمیگیره؟! 😂 🔻محمدرضاشون وقتی پادشاه شد، گفت نمیخواد راه پدرش را ادامه بده؛ حالا هم رضا شون میگه من را با پدرم مقایسه نکنید! اینها پدرخودشان را هم گردن نمیگیرند انتظار دارید مسئولیت کشور را گردن بگیرند ✍:↙️ اینرا مقایسه کنید با جملات درباره امام؛ 1️⃣ می‌خواهیم در کنار جسم آرمیده‌ی امام بزرگوارمان، خطاب به روح مطهر و ملکوتی او بگوییم: «انّا علی العهد الّذی فارقناک علیه»؛ یعنی ما بر سر عهد، پایداریم. 2️⃣ شاخص در انقلاب ما چیست؟ این خیلی مهم است. من عرض میکنم بهترین شاخصها، خود امام و خط امام است. امام بهترین شاخص برای ماست. ✅ منطق جمهوری اسلامی، مبتنی بر اصول دینی بوده است که رهبران انقلاب از همان ابتدای قیام به آن ملتزم بوده اند.. نه منطقی شخصی و براساس ذوق زدگی سیاسی که بخواهند بر موج آن سوار شوند..
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلا..
پیوسته نیایم به تماشایِ جمالت گاهی به جمال توخوشم گه به خیالت ✅ عشق یعنی یک رهبرشده ❤️ @Gh63_soldier_VelyatFagih
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌹فَسُبْحَانَ الَّذِي بِيَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَيْءٍ وَإِلَيْهِ تُرْجَعُونَ 🌹هر صبح سه مرتبه : اَلْحَمْدُلِلَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ اَلْحَمْدُ لِلّهِ حَمْداً كَثيراً طَيِّباً مُباركاً فيهِ : حَسْبِيَ اللّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ خدا مرا کافیست که جز او خدایی نیست، من بر او توکل کرده‌ام و او رب عرش بزرگ است 🌹🌹🌹 : 🖊پيامبراکرم(ص): ◻️هر عمل نیکی، عملی نیکوتر از خود دارد مگر شهادت در راه خدا که عملی نیکوتر از آن وجود ندارد. 📚 خصال، ج ١، ص ٨ 🌹🌹🌹 : بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، شَجَرَةِ النُّبُوَّةِ، وَمَوْضِعِ الرِّسالَةِ، وَمُخْتَلَفِ الْمَلائِکَةِ، وَمَعْدِنِ الْعِلْمِ، وَاَهْلِ بَیْتِ الْوَحْیِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اَلْفُلْکِ الْجارِیَةِ فِی اللُّجَجِ الْغامِرَةِ، یَأْمَنُ مَنْ رَکِبَها، وَیَغْرَقُ مَنْ تَرَکَهَا، اَلْمُتَقَدِّمُ لَهُمْ مارِقٌ، وَالْمُتَاَخِّرُ عَنْهُمْ زاهِقٌ، وَاللاّزِمُ لَهُمْ لاحِقٌ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اَلْکَهْفِ الْحَصینِ، وَغِیاثِ الْمُضْطَرِّ الْمُسْتَکینِ، وَمَلْجَأِ الْهارِبینَ، وَعِصْمَةِ الْمُعْتَصِمینَ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، صَلاةً کَثیرَةً تَکُونُ لَهُمْ رِضاً، وَلِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد اَدآءً وَقَضآءً، بِحَوْل مِنْکَ وَقُوَّة یا رَبَّ الْعالَمینَ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، اَلطَّیِّبینَ الاَْبْرارِ الاَْخْیارِ، اَلَّذینَ اَوْجَبْتَ حُقُوقَهُمْ، وَفَرَضْتَ طاعَتَهُمْ وَوِلایَتَهُمْ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاعْمُرْ قَلْبی بِطاعَتِکَ، وَلا تُخْزِنی بِمَعْصِیَتِکَ، وَارْزُقْنی مُواساةَ مَنْ قَتَّرْتَ عَلَیْهِ مِنْ رِزْقِکَ، بِما وَسَّعْتَ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ، وَنَشَرْتَ عَلَیَّ مِنْ عَدْلِکَ، وَاَحْیَیْتَنی تَحْتَ ظِلِّکَ، وَهذا شَهْرُ نَبِیِّکَ سَیِّدِ رُسُلِکَ، شَعْبانُ الَّذی حَفَفْتَهُ مِنْکَ بِالرَّحْمَةِ وَالرِّضْوانِ، اَلَّذی کانَ رَسُولُ اللهِ صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَالِه وَسَلَّمَ، یَدْاَبُ فی صِیامِهِ وَقِیامِهِ، فی لَیالیهِ وَاَیّامِهِ، بُخُوعاً لَکَ فی اِکْرامِهِ وَاِعْظامِهِ اِلی مَحَلِّ حِمامِهِ، اَللّهُمَّ فَاَعِنّا عَلَی الاِْسْتِنانِ بِسُنَّتِهِ فیهِ، وَنَیْلِ الشَّفاعَةِ لَدَیْهِ، اَللّهُمَّ وَاجْعَلْهُ لی شَفیعاً مُشَفَّعاً، وَطَریقاً اِلَیْکَ مَهْیَعاً، وَاجْعَلْنی لَهُ مُتَّبِعاً، حَتّی اَلْقاکَ یَوْمَ الْقِیمَةِ عَنّی راضِیاً، وَعَنْ ذُنُوبی غاضِیاً، قَدْ اَوْجَبْتَ لی مِنْکَ الرَّحْمَةَ وَالرِّضْوانَ، وَاَنْزَلْتَنی دارَ الْقَرارِ، وَمَحَلَّ الاَْخْیارِ 🌹🌹🌹 اللهم اشف کل مریض اللهم ادخل علی اهل القبور السرور اللهم اصلح کل فاسد من امورالمسلمین اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌹🌹🌹 ای زنده، ای پاینده سلام خدمت هموطنان گرامی صبحتان بخیر و نیکی روز چهارشنبه خوبی توأم با سلامتی و موفقیت و آرامش وسربلندی و انرژی مثبت برایتان آرزومندم ارادتمندتان:
✅ ورشکستگی بانک‌های آمریکایی و حقایقی که آشکار شد 🔹رسانه‌های آمریکایی از تعطیلی دومین بانک بزرگ در این کشور تنها دو روز بعد از ورشکستگی بانک «سیلیکون وَلی» در کالیفرنیا خبر دادند. 🔹این بزرگ‌ترین ورشکستگی بانکی در ۱۴ سال گذشته و از زمان بحران بزرگ مالی سال ۲۰۰۸ در آمریکا به شمار می‌رود. 🔹گرچه بایدن وعده حل این بحران را داده، اما بسیاری از کارشناسان با اشاره به سوابق او این وعده را تنها یک گفتاردرمانی موقت ارزیابی کرده‌اند. 🔹نگاهی به وضعیت اقتصادی ایالات متحده نشان می‌دهد که بحران اقتصادی آمریکا اتفاقی یک‌باره نیست و ریشه‌ای دستِ‌کم دو دهه‌ای دارد. 🔹دولت‌مردان آمریکا با برخی مصوبات در کنگره و کاخ سفید و همچنین افزایش نرخ بهره تلاش کرده‌اند تا از ورشکستگی اقتصادی آمریکا جلوگیری کنند، اما این نرخ بهره اکنون در سطح ۴.۵۰-۴.۷۵ درصد است و بنابر پیش‌بینی «واشنگتن پست» در ماه‌های آینده از پنج درصد هم فراتر خواهد رفت. 🔹با وجود تمام تدابیر و اقدامات گسترده صورت گرفته از سوی دولت‌مردان آمریکایی، این سوال مطرح است که چرا روند ورشکستگی شرکت‌ها و کارتل‌های اقتصادی آمریکا از حرکت باز نمانده و دامنه آن به بانک‌های بزرگ این کشور رسیده است؟ 🔻در کنار مولفه‌هایی که در ارزیابی‌های اقتصادی مورد پردازش قرار می‌گیرند، چند نکته مهم در شکل‌گیری و استمرار این وضعیت قابل توجه است: 🔸نخست؛ از زمان فروپاشی شوروی و تقویت انگاره‌ی نظام تک‌قطبی در اذهان مقامات آمریکایی، دو اصل «لشگرکشی و جنگ‌افروزی‌های گسترده» و «تحریم علیه سایر کشورها» به رویکرد اصلی این کشور تبدیل و بخش عمد‌ای از پول مالیات‌دهندگان آمریکایی صرف بحران‌سازی در صحنه جهانی شده است. 🔸دوم؛ آمریکایی‌ها با توهم برتری نظامی، اقتصادی و سیاسی در حالی به‌صورت اختاپوسی یک‌جانبه‌گرایی را پیشه کرده‌اند که مسیر تحولات جهانی مغایر این تصورات بوده و چندجانبه‌گرایی به مطالبه‌ عموم نظام‌های سیاسی در دنیا تبدیل شده است. 🔹حاصل این چندجانبه‌گرایی اقتصادی که تقویت آن نیز از پیشنهادات ایران در نشست سالیانه سازمان ملل بوده، بی‌نیازی به دلار و کاهش سلطه آمریکا و حتی متحدان غربی آن در اقتصاد جهانی بوده است. 🔹روند چندجانبه‌گرایی اقتصادی در کنار افول اقتصاد درونی آمریکا و ارزش دلار به عنوان نماد برتری این کشور در اقتصاد جهانی، بیان‌گر این حقیقت است که وابستگی به اقتصاد آمریکا و نسخه‌های تجویزی آن نه تنها حلال مشکلات اقتصادی سایر کشورها نبوده بلکه آنها را در باتلاق بحران‌های اقتصادی ایالات متحده گرفتار می‌‎سازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشت پرده ماجرای حمله به سفارت عربستان سعودی و نقش دولت روحانی! : ↙️ در توافق اخیر ایران با عربستان هم، اصلاح طلبان در مواضعشان سعی دارند تا در ماجرای سفارت، جریان انقلابی را مقصر اصلی معرفی کنند. باید گفت فرار رو به جلو از ویژگی های بارز اصلاح طلبهاست و همیشه بجای پذیرش کوتاهی و تقصیر خودشان در مسائل مختلف، دیگران را مقصر نشان میدهند. چه در قضیه برجام، چه در قضیه سفارت عربستان و چه در قضیه واکسن کرونا و...
🔴عربستان ۸ سال برای اسرائیل جنگید ⁉️آیا بن سلمان متوجه شده فریب خورده است؟ 🔸این روزها غالب تحلیلگران به درستی بر این باورند علت توافق عربستان و ایران، ناکامی سعودیها در جنگ با یمن و شکست در مقابل سیاستهای جمهوری اسلامی است که ریاض را وادار به مذاکره با تهران کرده است. اما شخصا آرزو میکنم کاش این توافق حتی به اندازه یک درصد حاصل پی بردن بن سلمان به نقشه پیچیده ای باشد که آمریکا و اسرائیل برای عربستان کشیدند تا این کشور را برای جنگ با انصارالله یمن بعنوان متحد ایران به خدمت خود درآورند. 🔸آنها برای سعودیها اینگونه جا انداختند که تسلط حوثی ها بر یمن مساوی است با تشکیل حزب الله دیگری این بار بیخ گوش عربستان سعودی! و گفتند چنین اتفاقی نباید بیفتد چرا که اگر مسلط شدند، در آینده تهدیدی جدی علیه حاکمیت ریاض خواهند بود. در واقع با ترفند همیشگی شان یعنی ایران هراسی، سبب جنگ خانمان سوزی علیه زنان و کودکان بی دفاع یمنی شدند. اما نه آمریکا دلسوز عربستان بود، و نه ایران و متحد یمنی اش دشمن او. اینکه میخواستند یک متحد جمهوری اسلامی در یمن به قدرت نرسد به این جهت بود که تسلط حوثی ها بر یمن و خصوصا تنگه باب المندب میتوانست روزگار اسرائیل را سیاه کند و همزمان تهدیدی برای منافع آمریکا در منطقه باشد. اگر به نقشه منطقه دقت کنید در خواهید یافت اگر یمن باب المندب را بر روی اسرائیل ببندد، ارتباط آسانش با شرق آسیا را قطع میکند و شناورهایش مجبورند برای ارتباط گیری با مناطق شرقی قاره کهن آفریقا را دور بزنند! 🔸اینکه تنگه هرمز تحت اشراف ایران است و هیچ کشتی اسرائیلی نمیتواند سالم از آنجا عبور کند، خود به تنهایی مصیبت بزرگی برای رژیم صهیونیستی است، حال تصور کنید باب المندب هم تحت تسلط جمهوری اسلامی قرار بگیرد! این البته فقط یکی از نگرانی های محور غربی - عبری بود، اما دغدغه بزرگی بود. 🔸از اینرو با ایران هراسی و سو استفاده از حماقت و شور قدرت طلبی بن سلمان نه تنها عربستان را مجانی و با هزینه های خودش به جنگ با یمنی ها فرستادند، که حتی آسمان بعضی کشورهای عربی نیز بر روی طیاره های رژیم اشغالگر قدس باز شد و نیز تلاشهایی برای عادی سازی روابط اعراب و صهیونیستها شروع شد که امارات و بحرین نمونه هایی از آن به حساب می آیند. اما این جنگ با مقاومت هشت ساله یمنی ها، برای آل سعود نتیجه ای نداشت و با فرسایشی شدنش به باتلاقی برایشان تبدیل شد! معتقدم سعودی ۸ سال با هزینه خودش برای اسرائیل جنگید، درحالی که فکر میکرد برای دفاع از خودش میجنگد. 🔸شاید بخاطر همین است که میگویم ای کاش پذیرش توافق با ایران توسط بن سلمان نه فقط بخاطر قدرت ایران و ناکامی عربستان، که حتی به اندازه یک درصد حاصل بیداری حکام سعودی بوده باشد که آمریکا و اسرائیل چه کلاهی بر سرشان گذاشته اند! عبد الرحیم انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️ امروز بیست و چهارم اسفند ماه سالروز انفجار بمب در مراسم نماز جمعه تهران توسط منافین کوردل 🔸️در زمانی که رژیم بعث، مردم را از رفتن به نماز جمعه بر حذر می داشت و به بمباران و موشک باران نماز جمعه تهدید می کرد، منافقان نیز بیکار ننشسته و با یک طرح از قبل تعیین شده و هماهنگ با رژیم عراق، نماز جمعه تهران را در ۲۴ اسفند ۶۳ به خاک و خون کشیدند. 🔸️در این جنایت ۱۴ نفر شهید و ۸۸ نفر مجروح شدند. مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای که در آن زمان در مقام ریاست جمهوری و امامت جمعه تهران در حال ایراد خطبه های نماز بودند، پس از انفجار بمب، با صلابت و بدون هیچ گونه تزلزلی به خطبه هایش ادامه دادند و این امر موجب تقویت روحیه ضداستکباری نمازگزاران و امت شهید پرور ایران گردید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم ⬅️ مذاکره چیست و آیا مذاکره با دشمن مورد تایید است؟؟ 🖊 مباحثه‌ای استراتژیک پیرامون موضوع خاصی است که مورد پذیرش همه طرفین حاضر در گفت‌وگوهاست در جریان مذاکره، هر طرف سعی می‌کند درصدد  طرف دیگر و جلب موافقت او با نقطه‌نظرات خودش است 🖊هر مذاکره‌ای نیازمند اندکی بده بستان است و این یعنی دستیابی به شرایط  اندکی دشوار و معمولا یکی از دو طرف، امتیازهایی بیشتر از دیگری به دست می‌آورد. با استفاده از مذاکره، طرفین سعی می‌کنند به جای ، با یکدیگر کنند و به یک توافق قابل قبول دست یابند 🖊 در جریان هر مذاکره‌ای، دو یا چند طرف گرد یکدیگر می‌آیند تا از طریق و ، راهکار یا هدفی غایی را بیابند که برای همه قابل پذیرش است. یکی از طرفین پیشنهاد خود را مطرح و جایگاه خود را تثبیت می‌کند، طرف دیگر نیز در صدد مقابله و تثبیت جایگاه خود برمی‌آید. این ارتباط پینگ پونگی آن‌قدر ادامه می‌یابد تا پیدا شود 🖊شرکت‌کنندگان معمولا سعی می‌کنند پیش از آغاز جلسه مذاکره از نقاط قوت و ضعف طرف مقابل سر در بیاورند،خود را برای دفاع از جایگاه‌شان آماده می‌کنند و به بررسی بحث‌های متقابلی مشغول می‌شوند که قادر به مطرح‌سازی آن‌ها در حین مذاکره خواهند بود ادامه دارد... ۱