eitaa logo
کانال تحلیلی حامیان ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
12.6هزار عکس
10.9هزار ویدیو
131 فایل
کانال تحلیلی حامیان ولایت @gh63_soldier_velyatfagih.
مشاهده در ایتا
دانلود
12.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آمار وحشتناک دکتر منان رئیسی (مدیر پژوهشکده معماری و شهرسازی اسلامی) درباره میزان رشد قیمت زمین در کلانشهرها طی یک بازه ۳۰ ساله؛ 👈 تهران (به عنوان ام القرای جهان اسلام) رتبه اول و قم (به عنوان مهد علوم اسلامی) رتبه دوم بیشترین رشد قیمت زمین را داشته‌اند! آیا چنین آماری سبب وهن اسلام و نظام اسلامی نیست؟! 👈آیا وجود بیش از ۲ میلیون خانه خالی در تملک بانکها و سایر بنگاه‌های حقوقی و سرمایه‌داران حقیقی و در همان حال، لِه شدن اقشار مستضعف، در شان نظام اسلامی است؟! 👈دلیل این وضعیت را در این ویدئو مشاهده بفرمایید. 👈آیا وقت آن نرسیده با انتخاب نمایندگان انقلابی در مجلس قوانین را اصلاح و نظارت را شدیدتر کنیم ؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 لوله کشی آب خلیج‌فارس و دریای عمان به داخل کشور 👈 کار انقلابی دولت انقلابی
کانال تحلیلی حامیان ولایت
👈 لوله کشی آب خلیج‌فارس و دریای عمان به داخل کشور 👈 کار انقلابی دولت انقلابی #دولت_رئیسی #
🇮🇷خط ۳ انتقال آب دریای جنوب به فلات مرکزی ایران، شامل شیرین سازی ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب دریا از تنگه هرمز و انتقال آن با خط لوله به استان اصفهان است. هدف از این پروژه تامین آب برای مصارف صنعت، شرب و کشاورزی صنعتی گلخانه‌ای متقاضی خرید این آب در استان اصفهان است. 👈در فاز اول این طرح ۲۰۰-۷۰ میلیون متر مکعب آب شیرین سازی شده از غرب بندرعباس با خط لوله‌ای به طول ۱۰۸۰ کیلومتر به متقاضیان در استان اصفهان منتقل می شود و در فاز دوم ۴۰۰ میلیون متر مکعب آب از تأسیسات آب شیرین کن سیریک با خط لوله‌ای به طول ۹۲۰ کیلومتر به این استان منتقل می‌شود. 👈در فاز یک این طرح، تا سیرجان و یزد مسیر انتقال آب تثبیت شده بود و در این طرح تنها خط لوله انتقال از یزد به صنایع اصفهان کشیده شد. 👈برای طرح انتقال آب به اصفهان ۲۰ مسیر مورد مطالعه قرار گرفت و به دلیل غلظت املاح کمتر آب در تنگه هرمز (در مقایسه با خلیج فارس)، گزینه برتر آبگیری از ساحل دریای عمان در استان هرمزگان و انتقال از مسیر استان‌های کرمان و یزد تشخص داده شد. همچنین این مسیر امکان دفع شورابه به آب‌های آزاد دریای عمان را داشت. 👈پس از تکمیل مطالعات طرح و انجام ارزیابی‌های زیست‌محیطی، عملیات اجرایی طرح در شهریور ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد. 👈مطالعات فنی و اقتصادی انجام شده نشان می‌دهد انتقال آب شیرین شده از دریای عمان و خلیج فارس به مجتمع‌های صنعتی و معدنی مرکز و جنوب شرق ایران اقتصادی تر از انتقال ماده معدنی به سواحل خلیج فارس است. 👈میزان سرمایه‌گذاری برای ساخت این خط انتقال آب ۲۷۰۰ میلیون دلار است. 👈شرکت‌های فولاد مبارکه، ذوب آهن اصفهان، اتاق بازرگانی اصفهان، پالایشگاه نفت اصفهان، سازمان همیاری شهرداری‌های استان اصفهان، شهرداری اصفهان و شرکت فلز تدارک فولاد مبارکه در این طرح سهامدار هستند.. 👈 ابَرپروژه انتقال آب به استان‌های مختلف از جمله استان صنعتی اصفهان می‌تواند زمینه‌ساز توسعه روزافزون مجموعه‌های بزرگ و کوچک تولیدی، رونق کسب و کار، جهش تولید، درآمدزایی و اشتغالزایی باشد. 👈از سویی دیگر، توسعه صنایع از جمله فولاد در سطح کلان و دیگر مجموعه‌های تولیدی بزرگ و کوچک در زُمره برنامه‌ها و سیاست‌های مدیران و تصمیم‌گیران است و همین امر می‌طلبد که منابع آب تازه‌ای به این مناطق اضافه شود زیرا با منابع موجود نمی‌توان از پسِ نیاز بخش‌های مختلف به ویژه صنعت و تولید برآمد. ۱
کانال تحلیلی حامیان ولایت
🇮🇷خط ۳ انتقال آب دریای جنوب به فلات مرکزی ایران، شامل شیرین سازی ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب دریا از تنگ
🇮🇷 تأسیسات آب شیرین کن سیریک  با انجام مطالعات فنی و بررسی شکل و فرم بستر دریا و رفتار امواج توسط مشاور و همچنین مقایسه روش‌های مختلف برداشت آب از دریا، روش برداشت از عمق انتخاب شد. 👈 در این تاسیسات با توجه به محاسبات انجام شده بر روی ظرفیت بهینه، طراحی حوضه آبریز مناسب برای برداشت سالانه ۱.۵ میلیارد متر مکعب در نظر گرفته شده‌است. 👈 این میزان تقریباً معادل ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب شیرین سازی شده در سال خواهد بود. 👈با اجرای فاز به فاز پروژه، در فاز اول ساختمان مورد نیاز برای پاسخگویی به ظرفیت ۲۰۰ میلیون مترمکعب ساخته و تجهیز می‌شود. 👈 در بخش نمک زدایی، چندین واحد مدولار با ظرفیت ۱۰۰۰۰۰ متر مکعب در روز بر اساس استانداردهای جهانی طراحی و ساخته می‌شود. 👈با توجه به ظرفیت ۲۰۰ میلیون مترمکعب و با فرض ظرفیت ۷۰ میلیون متر مکعب در سال، سه واحد آب شیرین کن مورد نیاز خواهد بود. 👈طرح انتقال آب دریا به استان اصفهان در قالب دو فاز انجام می‌شود که در فاز نخست از ظرفیت نصب شده برای انتقال آب به سیرجان و یزد استفاده شده و ادامه مسیر به اصفهان لوله گذاری می‌شود و در فاز دوم یک خط لوله مستقل از تأسیسات آب شیرین کن سیریک به اصفهان کشیده می‌شود. 🇮🇷فاز اول طرح (خط ۳) شامل انتقال ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب شیرین سازی شده در مسیر ۵۲۰ کیلومتری از سیرجان تا اصفهان است و هزینه اجرای این فاز ۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است. طول کل این خط انتقال آب ۱۰۸۰ کیلومتر از ساحل شرق بندرعباس تا اصفهان می‌باشد. 🇮🇷فاز دوم طرح (خط ۶) شامل انتقال ۴۰۰ میلیون متر مکعب از تأسیسات آب شیرین کن سیریک تا اصفهان به طول ۹۲۰ کیلومتر است که هزینه اجرای فاز دوم ۱۱۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان است و به منظور انتقال تا ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب از دریای عمان تعریف شده‌است. طول مسیر این طرح ۴۳۴ کیلومتر است. این خط به قطر ۲۰۰۰ میلی‌متر با ظرفیت انتقال ۶٫۴ مترمکعب بر ثانیه به همراه کلیه امکانات و تجهیزات لازم برای اجرا به طول ۹۲۰ کیلومتر از تأسیسات آب شیرین کن سیریک به اصفهان در مسیرهای انتقال آب موجود می‌باشد.
10.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف افسر سابق اطلاعات آمریکا؛ حوثی‌ها با سرنگون کردن پهپادهای MQ9، عملا ما را کور کردند! «اسکات اولینگر» افسر سابق اطلاعات آمریکا در گفتگو با اسکای‌نیوز: "با وجود حملات ما، اما حوثی‌ها همچنان قدرتمند هستند و حملات آمریکا آنها را نترسانده‌است!" "به نظر می‌رسد ماموریتی که آمریکا به آن اقدام کرد با شکست مواجه شده زیرا اروپایی‌ها به دولت و فرماندهی نظامی آمریکا اعتمادی ندارند."
32.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلنگر 🛑 ۶۰ ثانیه طلایی از بیانات رهبر انقلاب سید علی خامنه ای مدظله العالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عجب تحلیل زیبا و پر مغزی👆👆 این دو دقیقه رو از دست ندید. « تندرو، منحرف، میانه رو » تحلیل بسیار عالی حضرت آقا درمورد این عبارات.
بسم الله الرحمن الرحیم 🗓 به مناسبت ۲۹ بهمن، روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی 🚨 مسلمان ژاپنی و کالای ایرانی 👈 سالیانی است که رهبرمعظم انقلاب، هرسال را با عناوین اقتصادی نامگذاری می کنند. بخشی از این نامگذاری ها برای تذکر به مسئولین است و بخشی برای تذکر به ما مردم ✋ کدام بخش از اقتصاد مقاومتی به ما مربوط می شود؟ رهبرمعظم انقلاب پاسخ این سؤال را به ما داده اند: ♻️ «استفاده از کالای داخلی» 🇮🇷 ما باید تا آنجایی که می توانیم از کالای داخلی استفاده کنیم. کسی مجبور نیست کالای بی کیفیت و خراب استفاده کند، اما وقتی یک کالای خارجی، معادل داخلی خوبی دارد، چرا ما باید به خاطر چشم و هم چشمی کالای خارجی را بخریم؟ ⛔️ در برخی صنایع که کیفیت تولیدات داخلی بهتر از موارد خارجی است. به عنوان مثال در تولید چینی، محصولات کشور ما بهتر از کشور فرانسه است و یا در صنعت چوب و… . 👈 همچنین در برخی اجناس کوچک همانند مسواک؛ اگر مردم ما فقط از مسواک ایرانی استفاده کنند، ۵ هزار شغل برای جوانان ایجاد خواهد شد. 👈 اگر مردم خودکار ایرانی بخرند، ۴ هزار فرصت شغلی به وجود می آید. 👈 پنج هزار شغل یعنی ۵ هزار خانواده که برایشان درآمد ایجاد شده است ✋ برخی درجواب می گویند که آن مشابه خارجی، کمی بهتر است!! 👈 این، مشابه حرف شخصی است که در بازی فوتبال ایران درمقابل برزیل، برزیل را تشویق می کرد! پرسیدند چرا تیم حریف را تشویق می کنی؟ گفت زیرا فوتبال او بهتر است! 🛍 ما می دانیم در برخی موارد وضعیت تولیدی ما از کشوری مثل ژاپن پایین تر است، اما کالای داخلی مصرف می کنیم تا به مرور وضعیت اجناس تولیدی ما نیز بهتر شود. 🚨 مگر ژاپنی ها چطور به اینجا رسیدند؟ 👈 بعد از جنگ جهانی دوم، ژاپنی ها اجناس بنجل، به معنای واقعی کلمه، استفاده می کردند. 📖 داستانک: ⁉️ از خانمی ژاپنی که شیعه شده بود و برای طلبگی به حوزۀ علمیۀ قم آمده بود، پرسیدند: «کشور شما بهترین وسایل را تولید می‌کند. کالاهای خانۀ شما همه ژاپنی است؟» ♻️ ایشان گفت: «نه، ما همۀ کالاهایمان ایرانی است؛ چون رهبر ایران گفته‌اند که استفاده از کالای ایرانی را برای خود فریضه بدانید». 🇮🇷 ما اگر استفاده از کالای ایرانی را یک فریضه بدانیم، آن وقت ان شاءالله وضعیت اشتغال بهبود پیدا خواهد کرد... 🇮🇷 باامید به سربلندی ایران و ایرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
40.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👈 چگونه جزایر ایرانی تبدیل به دژی مستحکم شدند، این ویدیو اولین تصاویر از شلیک موشک‌های نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نشان میدهد برای اولین بار تصاویری از موشک جدید و شناور های تند روی نیروی دریایی سپاه به نمایش گذاشته شد 🇮🇷❤️ 🇮🇷
امام زمان 049.mp3
2.63M
یه آدمِ عاشـ❤️ـق از دویدن برای عشقش، لذت میبـره! 👈اگــه حالِ دلت با خسته شدن برای معشوقت، خوب نمیشه؛ یعنی یه خبری توی قلبت هست! تا دیر نشده درمانش کن..