⭕️ آخرین پیامک..
🔸 این آخرین پیام مردی است که در ابتدای ریاستش آمریکا را کدخدا خواند، به دشمنان تاریخی ملت ایران اعتماد کرد و گردنش را ذلیلانه مقابلشان خم کرد، در پیشگاه مردم کشورش حقیر و نفرین شد، کشورش را در مرز ورشکستی جلو برد، جان مردم را به لب رساند و حالا در واپسین لحظه های ریاستش هنوز چشم امیدی دارد که اگر گندمی نصیبش نشد لااقل "جویی" از بایدن نصیب او شود، حسن روحانی نماد حقارت و عاقبت تمام سیاست مدارانی است که به جای ساده زیستی، جهاد شبانه روزی و تکیه به مردم، غرق در اشرافیت، به دور از مردم متوهمانه دل به #سراب ببندند.
🔸 رئیس جمهوری که محبوبیتش به کمتر از ۷ درصد رسیده! حالا عموم دوست داران و منتقدینش و اکثریت مردم برای رفتن دولتش لحظه شماری و برای او آرزوی مرگ میکنند! رئیس جمهوری که با فریب و نیرنگ و بد اخلاقی ۲۴ ملیون رای را جمع کرد، سرمست قدرت شد و حالا به چنین سرنوشت رقت آوردی دچار شده، مردان در میدان ۱۴۰۰ روحانی را به عنوان #تابلو_عبرت مقابل شان قرار بدهند و با در نظر گرفتن عاقبت او پا به عرصه میدان سیاست بگذارند.
#محمدامین_رضایی
🔴 آقای ما دست از سر تولید بر نمی دارد!
حق هم دارد. شاه کلید رفع همه مشکلات و تحقق همه اهداف اقتصادی تولید است. رفاه با تولید، اشتغال با تولید، کنترل تورم با تولید، رفع فقر و محرومیت با تولید، پیشرفت اقتصادی با تولید، خنثیسازی تحریمها با تولید، اقتدار اقتصادی با تولید ...
در حقیقت یکی از مقدمات مهم شکل گیری تمدن نوین اسلامی و ظهور امام زمان علیهالسلام «تولید» است ...
مانع پشتیبانی از تولید هم ساختار، مقررات و فرهنگ اقتصادی ناصحیح حاکم بر کشور است و شعار تولید محقق نخواهد شد مگر با یک انقلاب اقتصادی
#انقلاب_اقتصادی_۱۴۰۰
✍️دکتر حجت الله عبدالملکی
🔴 اوضاع و مشکلات اجتماع
در حکومت امام علی علیه السلام
🔹از سوالات رایج در سالهای اخیر این است که: آیا رهبری از مشکلات کشور و تخلفات کارگزاران نظام خبر دارند یا خیر؟ اگر خبر دارند و سکوت کرده اند که وا اسفا...! اگر خبر ندارند که باز هم وا اسفا....!
🔹برای تحلیل واقع بینانه، بررسی دوران زمامداری امیرالمومنین علیه السلام و عملکرد کارگزاران حکومت ضروری است. آنها هم دچار لغزش می شدند که در نهج البلاغه به تفصیل ذکر شده است. بعضی فساد مالی و سوء استفاده - مانند فرماندار بصره که در برخی نقل ها ابن عباس بود - داشتند. برخی دیگر، علیرغم سالم بودن، ضعیف و ناکارآمد بودند - مانند کمیل که فرماندار شهر هیت بود - و برخی هم ممکن بود در حق مردم ظلم و تعدی کنند. قنبر که غلام و مامور حضرت بود در اجرای حکم نسبت به محکومی زیاده روی کرد و مجازات شد.
🔹چند مورد اختلاس در آن دوران گزارش شده است. «یزید بن حجیه» ، فرماندار ری - همین تهران خودمان! - بود و اختلاس کرد. امیرالمومنین(ع) متوجه شدند و سریعا او را احضار کردند. اما گریخت و به معاویه پناه برد. حضرت بر وی دست نیافتند و اموالی نیز از این مسئول خائن سراغ نداشتند، و او را لعن و نفرین کردند.
🔹«مصقلة بن هبیره شیبانی» حاکم "اردشیر خُرّه" از شهرهای فارس - منطقه فیروزآباد که باز هم در ایران فعلی است! - بود و ۵۰۰ هزار درهم اختلاس کرد. حضرت وی را به زندان انداختند ولی او با حیله ای از زندان گریخت و به نزد معاویه رفت! امیرالمومنین(ع) که می دانست وی در کوفه املاکی دارد، به سراغ آنها رفت.
🔹مشاهده می شود که تعدی و تخطی احتمالی کارگزاران از الگوی تعریف شده حاکمیت، مشروعیت نظام و رهبر جامعه را زیر سوال نمی برد. هم مسئولین و هم مردم، ضعف و نواقص داشتند.
🔹روایت مهمی از علی علیه السلام در کتاب "روضه کافی" ذکر شده که اوضاع نامطلوب جامعه را نشان می دهد. در روایت ۲۱، حضرت تصریح می کنند حدود سی مورد "خلاف شرع بین" در زمان حکومت ایشان وجود داشت. از دوران خلفای پیشین باقی مانده بود و بعلت عدم همراهی مردم و دلبستگی به بدعت های پیشین، موفق به اصلاح آن نشدند. از بدعت ها در نمازهای مستحبی و نماز میت و مراسم حج و نماز تراویح و... اسم می آورند که حدود سی مورد می شود. از جمله از این موارد فدک را اشاره می کنند که باید به فرزندان فاطمه سلام الله علیها برمی گرداندند و بعلت عدم ظرفیت جامعه موفق نشدند.
🔹حضرت می فرمایند نماز تراویح که به جماعت خواندن آن بدعت است را خواستند اصلاح کنند و منع کردند و با واکنش شدید اصحاب و سپاهیان خود مواجه شدند:
فتنادوا بعض اهل عسکری ممن یقاتل معی، یاللمسلمین ضیعت سنه عمر....!
برخی از اهل لشکر حضرت صدای اعتراض بلند کردند که ای وای سنت عمر از دست رفت!
🔹اصولا اکثر مردم در زمان حضرت علی علیه السلام و حتی سپاهیان ایشان، به مفهوم کلامی امروز "شیعه" محسوب نمی شدند. آنگونه که ما شیعه را بعنوان یک مذهب متمایز و ممتاز از سایر فرق اسلامی می شناسیم.
بعد از قتل عثمان، مردم به حضرت روی آوردند. از دید اکثر کسانی که با ایشان بیعت کردند، علی علیه السلام بعنوان "بقیه السلف" از شورای عمر! شناخته و (خیرالموجودین) تلقی می شد. یعنی از شورای شش نفره که عمربن خطاب تعیین کرده و بزرگان اسلام را گرد آورده بود، عثمان و عبدالرحمن بن عوف از دنیا رفته بودند. سعدبن وقاص هم منزوی شده بود. می ماند علی علیه السلام و طلحه و زبیر که آنها هم مدعی خلافت بودند و بعدها هم عده ای را با خود همراه و فتنه گری کردند. ولی از دید جامعه، امام علی (ع) افضل از آنان برای خلافت بود.
🔹اینگونه نبود که معتقد باشند خلافت از ابتدا حق امیرالمومنین بوده و مسیر جامعه بعد از رحلت پیامبر به انحراف کشیده و اکنون اصلاح شده است. اصولا از زمان پیامبر عده ای از خواص مثل ابوذر و سلمان - که در زمان حکومت حضرت فوت کرده بودند - و مالک و عمار و محمدبن ابوبکر... جزو شیعیان و خواص محسوب می شدند.
🔹طبیعی است که کارگزاران و مسئولین، از بین همین مردم انتخاب شده و ضعف و خطا داشتند. معنی "حکومت دینی" این نیست که کارگزاران معصوم هستند. انسان هستند و جایزالخطا، ولیکن خطای مامورین و مسئولین، به مشروعیت نظام خللی وارد نمی کند. باید خطاها را اصلاح و خطاکار را مجازات کرد.
نحوه برخورد امیرالمومنین(ع) با مسئولان فاسد/ دکتر رجبی دوانی
روحیه #اشرافیگری از چه دورانی شکل گرفت؟
🗒تحلیلگران سیاسی معتقدند روحیه اشرافیگری از #دوران_سازندگی در دولتها شکل گرفته است؛ دورانی که رئیس جمهور وقت به طور رسمی در تریبون نمازجمعه از ضرورت «مانور تجمل» سخن به میان آورد!
🔍 #هاشمی_رفسنجانی در 18 آبان 1368 در خطبه نماز جمعه معروف خود که بعدها به خطبه مانور تجمل معروف شد، گفت: «زمان آن رسیده که مسئولین ما به «مانور تجمل» روی آورند. ... برای آنکه در دیدگان سایر ملل مسلمان و غیر مسلمان «ملتی مفلوک» جلوه نکنیم لازم است تا «جلوه هایی از تجمل» در چهره کشور و مسئولین حاکمیتی رؤیت شود.»
📊همین اظهارات و پیگیری عملی این سیاستها توسط دولت سازندگی سبب گردید تا فرهنگ مصرفگرایی و تجمل در جامعه پررنگ شده، #اختلاف_طبقاتی زیادتر شود.
📈به موازات این وضعیت، اوضاع اقتصادی کشور نیز به دلیل تورم شدید و شکست طرحهای دولت در حوزه اقتصاد به وخامت گرایید که بیشترین فشار را بر گروههای کمدرآمد و مستضعف جامعه وارد میکرد.
❗️اما این طیف نه تنها در صدد جبران خطاهای خود برنمیآیند بلکه از بار مسئولیت شانه خالی کرده و همچنان در پی آدرس غلط دادن به مردم هستند!
@hojreh14
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 [دشمنان] از فضای مجازی، حدأکثر استفاده را میکنند. [اما] متأسفانه فضای مجازی کشورمان، آن رعایتهای لازم را علیرغم آن همه تأکیدی که داشتم، لحاظ نکرده و در یک جهاتی واقعاً ول است!
همهی کشورهای دنیا بر فضای مجازیشان مدیریت اعمال میکنند، اما ما افتخار میکنیم که آن را ول کردهایم.
بایستی کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد، این به هیچ وجه افتخار ندارد! نباید این وسیله را در اختیار دشمن قرار داد!
📝پینوشت:
1️⃣ کسانی که مهمترین حوزهی حاکمیتی (فضای سایبر) را تعمداً رها کردهاند و علیرغم سالها تذکر صریح ولیامر مسلمین، این فضا را به دشمن سپردهاند، باید محاکمه و به اشد مجازات محکوم شوند (انتظار از قوه قضاییه)
2️⃣ جریانی که این خیانت عظیم را در حق مردم و نظام مرتکب شده، بههیچ وجه نباید در سپهر سیاسی کشور جایگاهی داشته باشد، وگرنه این خسارت عظیم را ادامه میدهد. (مطالبهی جدی از شورای نگهبان)
3️⃣ مردم باید این دست خیانتها و عدم اطاعتها از دستورات صریح امام جامعه را در یاد داشته باشند تا هنگام انتخابات، با اندکی جعلیات رسانههای دولتی دچار خطار در تشخیص حق و باطل نشوند (انتظار از مردم بصیر ایران اسلامی)
4️⃣ بهعنوان متخصص حوزهی سایبرنتیک عرض میکنم یکی از جدیترین موانع پیشرفت و ارتقای کشور و زندگی مردم در تمامی ابعاد از جمله اقتصاد، تعمد دولت غربگرا و لیبرال فعلی در محقق نساختن مدیریت مستقل و بومی نسبت به فضای سایبر است. این دانش حاکمیتی باید برای جامعه تبیین شود (انتظار از متخصصین سایبرنتیک)
🔶🔹مهندس شکوهیانراد؛ مدرس دانشگاه تهران
#سخن_عشق💌
#شهید
ما باید اخلاق، سیره و رفتار شهدا را بفهمیم و جوانان را با رشادت های این بزرگواران بیشتر آشنا کنیم.
درست است مناطق جنگی و جبهه های جنگ تحمیلی برای ما ارزشمند است اما خالقان این جبهه ها در کنار ما و در گلزار شهدا قرار دارند.
باید راهیان نور را به سمت نور که وجود ملموسی دارند، هدایت کرد.
اساس راهیان نور، و این جلسه ها و یادواره ها تربیت یافتن است و برای شکل گیری تربیت واقعی، بخشی جنبه تقدیر دارد که شهدا به آن نیاز ندارند و بخش اساسی آن تربیت است که ما به آن نیاز داریم.
#یادعزیزش_باصلوات🌹
صبحتبخیرمولایمن
این رسم انتظار نیست!
ما را ببخش
که حرفِ هر روزمان
تکرار است؛
بی تو بودن
در هر روزِ ما
تکرار میشود!!
و ما هر روز در تکرارِ
با خطا و گناه،
از تو میگریزیم ...
#روزتونمهدوی
16.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما برای خدا هستیم.....
خدا همه چیز را برای ما خلق کرده و ما را برای خودش....
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بزرگترین مانع مبارزه با فساد، برخورد سیاسی با مفسدین و مفاسد اقتصادی و سیاسی است.
در بین هر دوجناح اصولگرا و اصلاح طلب یک قانون نانوشته وجود دارد که طبق آن مفاسد هم حزبی و هم جناحی خود را ماست مالی میکنند.
.
جوانان انقلابی باید از این کلیشه ها عبور کنند و با فساد در هر لباس و جناحی برخورد کنند.
برای جوان مومن انقلابی و عدالت خواه چه فرقی دارد برادر رئیس جمهور فساد کرده یا قائم مقام شهردار سابق تهران. چه تفاوتی دارد اصولگرایان فساد میکنند یا اصلاح طلبان؟
باید ماله ها را زمین بگذاریم و اجازه ندهیم با مقدس سازی برخی افراد و نهادها بیش از این موریانه فساد درخت تناور انقلاب اسلامی را بجود و نابود کند.
#علی_جعفری