22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡 «جهاد تبیین» هنرمندانه و اثرگذار
📽 یک نمونه کار هنری ، جذاب ، عالی و اثرگذار ، در راستای «جهاد تبیین» .
👀 حتماً بینید نشر دهید و اگر امکانات لازم را دارید مشابه آن را تولید کنید.
🆔 @gh_karimi
هدایت شده از پایگاه سیاسی نظامی سجیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠شب حمله ؛
به گوش موجها خواندند غواصان
کجا دانند حال ما سبکبالان ساحلها ...
🔹۳ دیماه ۱۳٦۵ / خرمشهر
آخرین توجیهات قبل از عملیات
🕊لحظه وداع غواصان دریادل
کربلای ۴
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
🍃🕯 سلام علیکم
🍃🌷 این 👆 ، پیشانی بندِ یک شهیدِ عملیات کربلای ۴ است که هنوز گره آن باز نشده است.
🍃⚘ اینپیشانی بند داستانی جالب و جذاب دارد که در یک فرصت مناسب خدمت دوستان شرح خواهم داد.
🍃🌹 علی الحساب فعلاً 👇
💐 هدیه به ارواح طیبه جمیع شهداء ، مخصوصاً شهدای مظلوم عملیات کربلای چهار ، فاتحة مع الصلوات.
🌿 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم وَ فَرَجَنَا بِهِم وَ بِحَقِّهِم 🌿
🌸 ارادتمند جمیع دوستان
🌼 غلامعلی کریمی
هدایت شده از بینات
🍃🕯تبیین شخصیت با عظمت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ از لسان رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
🍃🌺 (قسمت اول)
🍃🌸 حضرت زهرا سلام الله علیها برای پیغمبر، مادری کرد.
🕯تاریخ زندگی این بزرگوار عیناً منطبق با تاریخ رسالت است؛ یعنی اندکی بعد از رسالتِ پیامبر این بزرگوار طلوع میکند، اندکی بعد از رحلتِ رسالت و پیغمبر اکرم غروب میکند؛ یعنی کاملاً زندگی [او] منطبق است با دوران رسالت.
🕯در دوران کودکی، محنت شعب ابیطالب را احساس میکند و درک میکند، از کودکی وارد میدانهای دشوار زندگی میشود، مادر را از دست میدهد که برای دختری در این سن بسیار دشوار است، امّا او در کنار تحمّل این دشواری کار بزرگی را انجام میدهد و آن غمگساریِ پیغمبر است. پیغمبر که هم خدیجه را، هم جناب ابیطالب را از دست داده، نیاز به غمگسار دارد و این دختر است که غمگسار پدر میشود.
🕯این غمگساری همین طور ادامه پیدا کرد تا دوران مدینه و در اُحُد و در خندق و در بسیاری جاهای دیگر که آن وقت پیغمبر فرمود: فاطِمَةَ اُمُّ اَبیها؛ مادری کرد برای پیغمبر.
🕯بعد، مسئلهی هجرت، آزمونهای بینظیر دوران مدینه، همسری با علیّبنابیطالب که یک پایش در خانه است، یک پایش در میدان جهاد -تحمّل این سختیها- و بعد تربیت این چهار فرزند بینظیر در دوران تاریخ، بعد هم دادن اوّلین قربانی بعد از رحلت پیغمبر، محسن، و در نهایت شهادت خود او چند ماه بعد از پیغمبر.
🎙بیانات در ارتباط تصویری با مداحان
🗓 ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi
هدایت شده از بینات
🍃🌹 تبیین شخصیت با عظمت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ در کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی ، حضرت آیت الله العظمی ، امام خامنه ای ﴿حَفَظَهُ اللهُ تعالي﴾
🍃🕯 (قسمت دوم)
🍃🌸 حضرت زهرا ﴿سَلامُ اللهِ عَليها﴾ ، تجسّم عالیترین مفاهیم انسانی و اسلامی در مورد زن.
این زندگی کوتاه هیجدهساله یا اندکی بیشترِ این بزرگوار یک چنین ماجرایی دارد که ماجرای مهمّی است.
آن حضرت تجسّم عالیترین مفاهیم انسانی و اسلامی در مورد زن است، که به اینها باید توجّه کرد؛ درس فاطمهی زهرا بیشتر این موارد است.
برخی از مفاهیم اسلامی مفاهیم اختصاصی است، مثل مادری، همسری، کدبانویی، تربیت فرزند؛ در همهی اینها اوج قلّهی تصوّر، حضرت فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) است.
در عرصهی تربیت فرزند، در عرصهی همکاری با شوهر، در عرصههای مشترک و در آن چیزهایی که بین زن و مرد مشترک است، مثل بندگی خدا -وظایف بزرگ مثل بندگی خدا- وضعیّت فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) یک وضعیّت فوقالعاده اعجابانگیز و مهم است.
امام حسن مجتبیٰ (سلام الله علیه) میگوید شب جمعه تا صبح مادرم بیدار بود، عبادت میکرد، هر وقت صدای او را شنیدم، دیدم برای دیگران دارد دعا میکند؛ صبح گفتم مادر! برای دیگران دعا کردی، برای خودت دعا نکردی؛ فرمود پسرم! اَلجارَ ثُمَّ الدَّار؛ این درس است.
در قضیّهی [نزول سورهی] هلاَتیٰ [آمده است که] «اِنَّما نُطعِمُکُم لِوَجهِ الله» من این را به عنوان یک درس برای امّت اسلامی، برای جامعهی اسلامی، برای جمهوری اسلامی تلّقی میکنم که کار با اخلاص انجام بگیرد.
حسن بصری که از زهّاد ثمانیّهی معروف است و زاویه هم دارد با اهلبیت، میگوید که «ما کان فی هذه الامّة اعبد من فاطمة کانت تقوم حتّی تورّم قدماها».
معنای این تعبیر «ما کان اعبد من فاطمة» این نیست که شبیه او و به اندازهی او تعدادی وجود داشتند؛ نه، در تعبیرات عربی معنایش این است که هیچ کس در امّت، مانند او نبود از لحاظ عبادت.
این را حسن بصری میگوید؛ حسن بصری دوران فاطمهی زهرا را درک نکرده، امّا اینکه این طور قاطع این حرف را میزند نشان میدهد این جزو مسلّمات و متواتراتی بوده است که در آن زمان وجود داشته.
اینکه وظیفهی عبادت، بعد وظیفهی امر به معروف و مجاهدت، یعنی حضور در آن میدان عجیبی که بنا بود سرنوشت امّت اسلام در آن میدان تعیین بشود و آن حضور طوفانی عجیب فاطمهی زهرا با آن خطبههای عجیب.
نقشهی جامع هویّت زن در منطق اسلام این است؛ مادر خوب، همسر خوب، مجاهد فیسبیلالله، در عین حال کدبانو، مدیر خانه، و در عین حال عابد و بندهی خدای متعال.
و در نهایت، فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) نشان داد که زن میتواند به رتبهی عالی عصمت برسد که اینها خصوصیّات این بزرگوار است.
🎙بیانات در ارتباط تصویری با مداحان
🗓 ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹
👈 مطالب معارفی و بصیرتی در کانال «بَيِّنَات» به آدرس : 👇
https://eitaa.com/gh_karimi