🔴 معنای واقعی غربت
🔵 آیت الله سید محمدتقی موسوی اصفهانی مؤلف کتاب شریف مکیال المکارم :
🌕 بدان که غربت دو معنی دارد :
1⃣ دوری از خاندان و وطن و شهر.
2⃣ کمیِ یاوران.
و #امام_زمان به هر دو معنی غریب است.
🔺 پس ای بندگان خدا یاری اش کنید
🔺 ای بندگان خدا کمکش کنید...
📚 کتاب مکیال المکارم ج۱ ص۱۷۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 امام زمان عج را شوخی گرفتیم
🎙 #استاد_عالی
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روشهای دوستی با امام زمان(عج)
🔵 قسمت نوزدهم از بیستم
🎙#ابراهیم_افشاری
📚حاکم بغداد و بدن سالم و تازه مرحوم کلینی درون قبر!
سیّدهاشم بحرانی در کتاب "روضةالعارفین" گفته که: بعضی از ثقات از علمای معاصرین گفتهاند که شخصی از حکّام بغداد، بنای قبر محمّدبن یعقوب کلینی را دید و سؤال کرد که این قبر کیست؟
گفتند که: قبر یکی از #علمای_شیعه است. پس امر کرد که آن را خراب کردند و قبر را شکافتند، دیدند که آن بزرگوار با کفن باقی مانده و نپوسیده و با او طفل کوچکی با کفنش مدفون است.
- پس امر کرد تا این که دفن کردند و بر آن قبّه بنا نهادند و الی الآن، معروف و مزار و مشهد است. تا اینجا کلام سیّدهاشم بود.
و بعضی از مشایخ که گویا سیّد نعمتالله جزایری باشد، گفته است که: سبب حفر آن قبر مطهّر، آن بود که شخصی از حکّام در بغداد، دید که مردمان به زیارت ائمه علیهمالسّلام متوجّه میباشند!
پس بغض و عداوت اهل بیت، او را بر آن داشت که قبر اطهر حضرت موسیبن جعفر سلاماللهعلیهما را حفر کند و گفت که: اگر اعتقاد شیعه حقّ است، پس او الآن در قبر موجود است؛ والّا مردم را از زیارت قبور ایشان منع میکنیم.
پس بعضی به آن حاکم گفتند که در اینجا مردی از علمایشان مدفون است و اعتقاد ایشان آن است که قبر علمایشان نیز محفوظ [است] و بدن ایشان هم متغیّر نمیشود.
پس قبر آن عالم را که محمّدبن یعقوب کلینی است، بشکافید. پس آن قبر را شکافتند؛ پس دیدند که محمّدبن یعقوب کلینی به همان هیأت خود مدفون است و هیچ تغیّری در او راه نیافته!
👈🏻 پس امر کرد که بر قبرش قبّهی عظیمی و بنای قویمی بنا کردند و آنجا مزار مشهوری شد.
📎 منابع تمامی مطالب، در آرشیو مجموعه، موجود میباشد.
چگونه به بشریت کمک کنیم!؟
وقتی جوانی نزد ما میآید و با نیت «کمک به بشریت» از ما سوالاتی نظیر «چه باید بکنم؟ میخواهم فقر را کاهش و دنیا را نجات دهم» میپرسد و آرزوهای نجیب در سطح کلان دارد، به او این پیشنهادها را بدهیم:
۱. هیچوقت دنبال نمایش فضیلتهایت نباش؛
۲. هیچوقت دنبال رانتخواری نباش؛
۳. باید یک کسبوکار را شروع کنی. خطر کن و کسبوکاری شروع کن.
بله، خطر کنید و اگر ثروتمند شدید (که اختیاری است)، پول خود را سخاوتمندانه برای دیگران هزینه کنید.
ما به افرادی نیاز داریم که ریسکهای (محدود) بپذیرند. هدف کلی این است که نوادگان هوموساپینها را از مسائل کلان، اهداف جهانی و انتزاعی و انواع مهندسیهای اجتماعی که موجب تحمیل ریسک دُم به جامعه میشوند، دور شوند.
داشتن کسبوکار همواره کمک خواهد کرد (زیرا یک فعالیت اقتصادی را به وجود میآورد که تغییرات خطرناک و بزرگمقیاس را برای اقتصاد نخواهد داشت)؛ نهادهای گوناگون (مثل صنعت کمک و نیکوکاری) هم میتوانند کمک کنند، اما به همان میزان میتوانند آسیب برسانند (خوشبینانه صحبت میکنم؛ وگرنه مطمئنم که غیر از چند استثنا همگی در نهایت ضرر به بار میآورند).
شجاعت (ریسکپذیری) بالاترین فضیلت است. ما به کارآفرین نیاز داریم.
📖 #مجادله_نكنيد
🔹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از مکانی عبور می کردند، جمعیتی جمع شده بودند و مردی پر قدرت را تماشا میکردند که سنگ بزرگی را از زمین برمیداشت و همه از عمل آن ورزشکار قوی در شگفت بودند. پیامبر صلی الله علیه و آله پرسیدند این اجتماع برای چیست؟ مردم کار وزنه برداری آن قهرمان را به عرض ایشان رساندند. آقا فرمودند آیا به شما نگویم قوی تر از این مرد کیست؟ بعد فرمود: رَجُلٌ سَبَّهُ رَجُلٌ فَحَلِمَ عَنْهُ فَغَلَبَ نَفْسَهُ و َغَلَبَ شَيْطَانَهُ وَ شَيْطَانَ صَاحِبِهِ. قوی تر از او کسی است که به او دشنام دهند و بردباری کند و بر نفس سرکش و انتقام جوی خود غلبه کند و بر شیطان دشنام گو پیروز شود.
🔸امام صادق علیه السلام فرمودند: لاَ تُمَارِ فَيَذْهَبَ بَهَاؤُكَ لاَ تُمَارِيَنَّ حَلِيما وَلاَ سَفِيها فَإِنَّ اَلْحَلِيمَ يَغْلِبُكَ وَاَلسَّفِيهَ يُرْدِيكَ ، جدال نكن كه آبرويت مى رود، همچنين با مردم بردبار و نادان مجادله نكنيد زيرا شخص بردبار بر تو پيروز مى شود و نادان تو را خوار میسازد.
📚مشکاة الأنوار ترجمه محمدی و هوشمند؛ جلد۱ ، ص ۶۸۱
#دولتکریمهیامامعصر ۱۳
💠 برطرف شدن بیماری ها پس از ظهور
🔹امام سجاد و امام باقر و امام صادق عليهم السلام فرمودند :
«هرگاه قائم ما قيام نمايد، خداوند مرض را از هر فرد مومن می برد و توانايی او را به سويش برميگرداند.»
📚کتاب الغيبه نعمانی
🔹 همچنين امام باقر علیه السلام فرمودند :
« هرکس قائم اهل بيت را درک کند و مريض باشد سالم ميشود و کسی که دارای ناتوانی است، قوی ميگردد»
📚بحارالانوار
#امام_زمان
.
🐝🍯میدونید راز شیرین شدن عسل چیه
یک روز حضرت محمد(ص) و امیرالمؤمنین على(ع)، در میان نخلستانها نشسته بودند. که یک وقت سر و کله زنبورِ عسلى ظاهر شد، و شروع کرد دور پیغمبر اکرم چرخیدن. پیغمبر صلی الله علیه و آله فرمود: یا على ! مى دانى این زنبور چه مى گوید.
◇ حضرت على (علیه السلام ) فرمود:
بفرما یا رسول الله.
پیامبر فرمودند:این زنبور امروز ما را مهمانى کرده و مى گوید: یک مقدار عسل در فلان محل گذاشته ام ، آقا امیرالمؤمنین را بفرستید، تا آن را از آن محل بیاورد.
حضرت على (علیه السلام) بلند شدند و آن عسل را از آن محل آوردند. رسول خدا(ص)فرمود:اى زنبور، غذاى شما که از شکوفه گل تلخ است. به چه علّتى آن شکوفه به عسل شیرین تبدیل مى شود؟
زنبور گفت : یا رسول اللّه ، شیرینى این عسل،از برکت ذکر وجود مقدّس شما، و (آل ) شماست.چون هر وقت ، مقدارى از شکوفه استفاده مى کنیم ، همان لحظه به ما الهام مى شود که سه بار بر شما صلوات بفرستیم .وقتى که مى گوئیم : اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد به برکت صلوات بر شما، عسل ما شیرین مى شود...
از امام صادق روایت شده که پیامبر (ص) فرمودند:از کشتن زنبور بپرهیزید،زیرا خداوند ارجمند به او وحی نمود و نه از شمار جنیان است و نه در زمره ی انسانها
📚 کنزالعمال ، ۱ ،۲۲۱۹
سنگريزه ريز است و ناچيز اما اگر در جوراب يا
کفش باشد ما را از راه رفتن باز ميدارد
در زندگي هم ؛ بعضي مسائل ريزاند و ناچيز ...
اما مانع حرکت به سمت خوبي ها و آرامش ما ميشوند
کم احترامي يا نامهرباني به والدين ؛
نگاه تحقيرآميز به فقرا ؛
تکبر و فخرفروشي به مردم ؛
منت گذاشتن هنگام کمک کردن ؛
نپذيرفتن عذر خطاي دوستان ؛
بخشي از سنگريزه هاي مسير تکامل ما هستند
آنها را بموقع کنار بگذاريم
تا از زندگي لذت ببريم🌹