eitaa logo
قدمی تا ظهور
62 دنبال‌کننده
5.2هزار عکس
3.8هزار ویدیو
24 فایل
. 🌸﷽🌸. محڣلےساختہ‌اٻم‌ٺاهدیہ‌ڪنٻم،ٻاࢪٻماݩ‌ࢪا‌ بہ‌آخࢪٻݩ‌مـ🌙ـاه‌آسماݩ‌امامٺ‌•🌿• کپے‌باصلواٺ‌براےظھــوࢪ ࢪآه‌اࢪٺبـاط🌸↯ مدیریت @eamohamd @ghadamitazohoor313 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 فواید دعا برای امام زمان علیه ‌‌السلام 🔵 آیت ‌الله صافی گلپایگانی(ره) : 🌕 دعا برای امام زمان (علیه ‌‌السلام) یکی از بالاترین عبادات به شمار می رود و از باب این که آن بزرگوار هیچ احسانی را بی پاسخ نمی گذارند ، به طور قطع ایشان نیز برای ما دعا خواهند کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حداقل کاری که باید برای امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف انجام داد؟ 🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1016092199_۱۲۸.mp3
4.29M
🔹 ۲۵ زمان طلایی استجابت دعا 🔺هدیه نوروزی هشتم فروردین 🎙
📚عارف عظیم الشان آيت‌الله حاج سيد حسين يعقوبي نقل مي‌كند: ‌ زماني كه در طالب‌آباد بودم، يك روز اندوه شديدي به خاطر فقر مادي و گرفتاري، به من دست داد و آن‌چنان ناراحت بودم كه چه‌بسا ادامه آن حالت، مرا از پاي درمي‌آورد. در آن حال، به قلبم الهام شد كه ذكر «يا رئوف، يا رحيم» را به تعداد معيني بگويم. بي‌درنگ مشغول شدم و همين كه ذكر به پايان رسيد، حالت بي‌نيازي و سروري در قلبم پيدا شد كه آشكارا مي‌ديدم ديگر گرفتاري ندارم و به كلي غصه از دلم برطرف شده، و آرامش پيدا كرده‌ام. شب بعد در خواب ديدم يك سكه طلاي بسيار زيبا به اندازه كف دست به من دادند و گويا كسي گفت: اين براي توست. آن را گرفتم و ديدم در حاشيه آن نوشته شده است: «الإمام الغريب، المسموم المهموم، علي بن موسي الرضا (عليه السلام).» متوجه شدم كه اين سكه صورت همان حالي است كه در اثر آن ذكر به من دست داده بود، ولي ارتباط آن با حضرت رضا (عليه السلام) برايم روشن نبود تا اينكه در روايتي ديدم اين ذكر از آن حضرت وارد شده و ايشان فرموده است: «پدرم در خواب به من فرمود: «اي فرزند! هروقت در امر شديدي گرفتار شدي، ذكر «يا رئوف يا رحيم» را زياد بگو».
⚫️ آثار شوم گناهان خدای عزوجل در قرآن ميفرمايد : هر مصيبتی که به شما مي رسد برای کاری است که به دست خود کرده ايد و خدا از بسياری (از معصيت ها) هم گذشت ميکند. 📚سوره شوری ،آیه۳۰ امام صادق (ع) فرمودند : هيچ رگی نزند و پائی به سنگ نخورد و سر درد و مرضي پيش نيايدمگر به جهت گناهی که انسان مرتکب شده است. امام (ع) فرمودند : آنچه خدا از آن مي گذرد از آنچه از آن مواخذه ميکند بيشتر است. يعنی آن گناهاني که خدا از آن ميگذرد بيشتر است از آن گناهانی که خدا بوسيله آن گناه عذاب ميکند. مجازات کردن در همین دنیا،نشانه لطف و رحمت خداوند به بندگانش هست که با مجازاتهای دنیایی مارا تنبیه و گناهانمان را ذوب میکند تا بار پرونده برای قیامت سنگین نباشد. 📚اصول کافي،ج۳،ص۳۷۰
13.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 همراهی اجنه با امام عصر(عج) ➕ و رویت جنیان بعد از ظهـور 🎤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👹درخت عجیب و وحشتناک زقّوم چیست؟ «زقّوم» به گفته اهل لغت اسم گیاهى تلخ، بدبو و بد طعم است. هم چنین »راغب» در «مفردات» مى گوید: «زقّوم» هر نوع غذاى تنفرآمیز دوزخیان است. از سویی قرآن نیز در توصیف «زقوم» می فرماید: «آن درختى است که از قعر جهنم مى روید! و شکوفه آن مانند کله هاى شیاطین است!» این گونه تشبیه براى بیان نهایت زشتى و چهره تنفرآمیز آن است، زیرا انسان از چیزى که متنفر باشد در ذهن خود براى آن قیافه اى زشت و وحشتناک ترسیم مى کند.
📚«حاکم و کشاورز بیچاره» روزی حاکمی برای گردش به بیرون از شهر رفته بود که مرد میانسالی را در حال کار بر روی زمین کشاورزی دید. حاکم پس از دیدن آن مرد بی‌مقدمه به کاخ برگشت و دستور داد کشاورز را به کاخ بیاورند. روستایی بی‌نوا با ترس و لرز در مقابل تخت حاکم ایستاد. حاکم دستور داد لباس گران‌بهایی بر او پوشاندند و یک قاطر به همراه افسار و پالان خوب هم به او دادند. حاکم که از تخت پایین آمده بود و آرام قدم می‌زد به مرد کشاورز گفت: می‌توانی بر سر کارت برگردی، ولی همین که دهقان بینوا خواست حرکت کند حاکم کشیده‌ای محکم پس گردن او نواخت. همه حیران از آن عطا و حکمت این جفا، منتظر توضیح حاکم بودند. حاکم از کشاورز پرسید: مرا می‌شناسی؟ کشاورز بیچاره گفت: شما تاج سر رعایا و حاکم شهر هستید. حاکم گفت: آیا بیش از این مرا می‌شناسی؟ سکوت مرد حاکی از استیصال و درماندگی او بود. حاکم گفت: بخاطر داری بیست سال قبل که من و تو با هم دوست بودیم در یک شب بارانی که در رحمت خدا باز بود، من رو با آسمان کردم و گفتم خدایا به حق این باران و رحمتت مرا حاکم این شهر کن و تو محکم بر گردن من زدی و گفتی که ای ساده دل! من سال‌هاست از خدا یک قاطر با پالان برای کار کشاورزی‌ام می‌خواهم هنوز اجابت نشده آن وقت تو حکومت این شهر را می‌خواهی؟ یک باره خاطرات گذشته در ذهن دهقان مرور شد. حاکم گفت: این قاطر و پالانی که می‌خواستی، این کشیده هم تلافی همان کشیده‌ای که به من زدی. فقط می‌خواستم بدانی که برای خدا حکومت این شهر یا قاطر و پالان فرق ندارد. فقط ایمان و اعتقاد من و توست که فرق دارد. از خدا فقط بخواه، خدا بی‌نهایت بخشنده و مهربان است و در بخشیدن بی‌انتهاست ولی به خواسته‌ات و لطف و تقدیر خداوند ایمان داشته باش.
🦋🌹براي تعجيل در فرج زياد دعا كنيد. 🪴فرموده‌اند در زمان غيبت دعا براي تعجيل فرج و حفظ ايمان و يقين زياد داشته باشيد، ضمن دعا در زمان غيبت، اين چند جمله آمده است: (وَلا تَسْلُبْنَا الْيَقينَ لِطُولِ الاَمَدِ في غَيْبَتِهِ)؛ «خدايا؛ نكند به خاطر اين‌كه مدّت غيبتش طول كشيده است، حالت يقين ما از بين برود». 🪴اين بلا و گرفتاري بسيار بزرگي است و خدا نكند دچار آن بشويم. حالا با اين همه گناهان كه داريم، كاري كنيم كه حدّاقل اعتقاد ما نسبت به امامانمان خدشه دار نشود. (ثَبِّتْني عَلي طاعَةِ وَليِّ اَمْرِكَ)؛ «خدايا؛ در زمينه‌ي اطاعت از وليّ امرت تثبيتم كن». مرا نگه دار. نگذار متزلزل بشوم. نگذار اعتقادم از بين برود. 🔸البتّه ما انتظار فرج داريم و براي تعجيل در فرج نيز دعا مي‌كنيم امّا مي‌دانيم كه غيبت و طول مدّت غيبت بر اساس مصلحت الهيّه است و ما حقّ چون وچرا گفتن نداريم در همين دعا مي‌خوانيم: (فَصَبِّرنيِ عَلي ذلِكَ حتّيََ... لا اَقُولَ لِمَ وَ كَيْفَ)؛ «خدايا؛ به من توفيق صبر بر غيبت آن‌حضرت عنايت كن به طوري كه نگويم چرا غيبت طول كشيد و اين چگونه است؟» (وَ ما بالُ وَلِيِّ الاَمْرِ لا يَظْهَرُ وَقَدِ امْتَلَأتِ الْاَرْضُ مِنَ الْجَوْرِ)؛ «با اين‌كه زمين پر از جور و ستم شده است، پس چه شده كه وليّ امر ظهور نمي‌كند». ⚠️نبايد بگوييم؛ چرا در فرج حضرت مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تعجيل نمي‌شود؟ 🪴در عين حال كه ما تعجيل در فرج را دوست داريم ، ولي حقّ نداريم بگوييم: چرا تعجيل در فرج نمي‌شود؟ مي‌گوييم: آن‌چه خدا خواسته است، مصلحت در همان است. اگر تأخير خواسته، ما هم تأخير مي‌خواهيم. اگر تعجيل خواسته ما هم تعجيل مي‌خواهيم و در عين حال اشتياق شديد به تعجيل در فرجش داريم. 🪴آن‌چه ما به آن موظّف هستيم، انتظار است؛ يعني، آماده ساختن خويش از نظر اخلاق و عمل كه مورد پسند آن‌حضرت باشد. خيال نكنيم ما آماده ايم و هيچ نقصي نداريم. آري؛ خوش بُوَد، گر محك تجربه آمد به ميان پس سيه روي شود هر كه در او غِش باشد! 📚صفیر هدایت شماره ۰۱۶ _سلسه مباحث معارفی حضرت آیت الله سید محمد ضیاءآبادی (ره)