📚 چرا علائم ؟
🍂 وقتی فصل پاییز از راه می رسد برگ های درختان طلایی می شود و آرام آرام میریزد. این نشانه ای است برای آغاز فصل پاییز اما خود فصل پاییز نیست بلکه پیام آور آغاز این فصل می باشد و هیچ نقشی در به وقوع پیوستنِ پاییز ندارد.
زردیِ رُخ علامت بیماریست اما علت بیماری، «رنگ رُخ» نیست.
نشانه های ظهور هم پیام آور ظهور هستند و هیچ نقشی در به وقوع پیوستن این امر الهی ندارند و فقط جنبه ی تابلوی راهنما و نشان دهنده مسیر را دارند
به عبارتی دیگر علائم هیچ نقشی در نزدیک کردنِ ظهور ندارند؛ بلکه فقط علامتِ نزدیک شدنِ ظهورند. برای وقوع امر ظهور باید شرایط را فراهم کنیم نه اینکه بدنبال وقوع نشانه ها باشیم.
✅تفاوت اعتقاد به ظهور با انتظار ظهور
✍ "نکته ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که:میان "انتظار ظهور" و "اعتقاد به ظهور" تفاوت بسیاری وجود دارد.زیرا همه شیعیان بلکه بسیاری از ملت های دیگر جهان به ظهور مُصلحی که سرانجام سراسر جهان را پر از عدل و داد کند اعتقاد دارند،ولی همه آنانی که اعتقاد به این حقیقت دارند در انتظار تحقّق آن نیستند!
کسی منتظر ظهور امام زمان میباشد که علاوه بر اعتقاد،امید و انتظار درک آن زمان را نیز داشته باشد و بر اساس انتظار و امید،عمل نماید.تمام روایاتی که مسأله انتظار در آنها ستوده شده است بر لزوم امیدواری و امکان وقوع و درک ظهور امام عصر دلالت میکند"
📚 آیت الله سید مرتضی مجتهدی سیستانی؛مقدمه کتاب "صحیفه مهدیه"
#تلنـگر
حتی با ۵۰ قَسم هم نپذیر که آبروی مسلمانی را ببری!
🌱مردی خدمت امام موسی (ع) آمد و عرضه داشت: فدایت شوم، از یکی از برادران دینی کاری نقل کردند که ناپسند بود ، از خودش پرسیدم انکار کرد در حالی که جمعی از افراد موثق و قابل اعتماد این مطلب را از او نقل کردند!
🌱حضرت امام موسی کاظم علیه السلام فرمود: گوش و چشم خود را در مقابل برادر مسلمانت تکذیب کن ..
🍂حتی اگر پنجاه نفر قسم خوردند که او کاری کرده و او بگوید نکرده ام از او قبول کن و از آنها نپذیر!
📌هرگز چیزی که مایه عیب وننگ اوست و شخصیتش را از بین می برد در جامعه منتشر نکن که از آنها خواهی بودکه خدا در موردشان فرموده:
"کسانی که دوست دارند #زشتی ها در میان مؤمنان پخش شود عذاب دردناکی در دنیا و آخرت دارند"
🍂حسن ختام این مطلب، حدیثی تکان دهنده از حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) است که فرمودند:
📌هر کس گناه و کار زشتی را نشر دهد، همانند کسی است که آن کار را در آغاز انجام داده است.
📙 منابع:
۱.کافی
۲. به نقل از تفسیر راهنما.
۳. بحارالأنوار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تـــبرج_در_اخـرالـــــزمـان
🔴واکنش به عکس گذاشتن برخی چادری ها در #شبکه های اجتماعی
🔴 کمطاقتی انسان در برابر آتش جهنّم...
🌕 امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمودند:
«بدانيد كه اين پوست نازك را ياراى آتش نيست؛ پس به خود رحم كنيد، شما در مصيبتها و گرفتاريهاى دنيا آتش را آزمودهايد. آيا ديدهايد كه وقتى يكى از شما خارى به بدنش مىخلد، يا به زمين مىخورد و خونى مىشود و يا شنهاى داغ، پايش را مىسوزاند، چگونه بيتابى مىكند؟! پس، چگونه خواهد بود، اگر ميان دو لايه آتش، همبسترِ سنگ، و همدمِ شيطان باشد؟»
📗بحارالأنوار، ج ۸، ص ۳۰۶
📗تنبيه الخواطر، ج ۱، ص ۶۷
📗نهج البلاغه، ص۲۶۷، خطبه۱۸۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
🖤توصیف سیاه پوست آمریکایی درباره امام حسین علیه السلام
🟢گناه کردن یا نکردن به اختیار آدم هاست،این درست. اما پس محیط و خانواده و سایر شرایط چه؟
نقش آنها چیست؟ به مدرسه می گویی چرا در تربیت کم گذاشته ایی می گوید مربوط به خانواده است.
به خانواده ایراد می گیری میگوید تقصیر رسانه هاست.
به رسانه می گویی می گوید من بازتاب خانه و مدرسه ام...بچرخ تا بچرخی!
اما بالاخره چه؟ سرنخ این چرخه کجاست؟بله والدین.
یعنی اگر والدین کارشان را درست انجام دهند کمتر کسی است که گمراه شود،چون همه فطرت دارند.
رسول خدا میفرمایند:"هر نوزادی بر اساس فطرت متولد می شود،پس والدین او وی را یهودی و نصرانی یا مجوسی می کنند."
پس اولین توصیه به والدین یک چیز است: مواظب فرزندانتان باشید، نگذارید فطرت هایشان آلوده شود.
#امام_زمان
📚"هم خدا را ميخواهد هم خرما را"
عبارت مثلی بالا در مورد آن دسته افراد حریص و طماع به کار می رود که بخواهند از دو نفع و فایده مغایر و مخالف یکدیگر سودمند گردند و حاضر نباشند از هیچ یک صرف نظر کنند.
اما ريشه اين عبارت از آنجاست كه قبیل عرب هر کدام بتی به نام داشتند که با آداب مخصوص به زیارت آن می رفتند و قربانی تقدیم می کردند .
جالب ترین بت پرستی ها، بت پرستی طایفه حنیفه بوده است زیرا کار جهل و انحطاط و گمراهی را این طایفه به جایی رسانده بودند که بت معبود خویش را از آرد و خرما می ساختند و آن را می پرستیدند . در یکی از سال های قحطی که شدت گرسنگی به حد نهایت رسیده بود افراد قبیله حنیفه آن خدای خرمایی را بین خود قسمت کردند و خوردند !!
پس از این واقعه در میان سایر قبایل عرب اصطلاح "کل ربه زمن المجاعة" رواج یافت و با تغييرى که در این اصطلاح به عمل آمد عبارت فارسی "هم خدا را می خواهد هم خرما" را در میان ایرانیان به صورت ضرب المثل درآمد.
در زمان یکى از اولیاى حق، مردى بود که عمرش را به بطالت و هوسرانى ولهو و لعب گذرانده بود، نزدیک مرگ پرونده خود را ملاحظه کرد، گذشته عمر را به بازبینى نشست و از عمق دل آهى کشید و بر چهره تاریک اشکى چکید و به عنوان توبه و عذرخواهى از حریم مبارک دوست عرضه داشت :
《یا مَنْ لَهُ الدُّنْیا وَالآخِرَهُ اِرْحَم مَن لَیْسَ لَهُ الدُّنْیا وَالآخِرَهُ 》.
پس از مرگ، اهل شهر به مردنش شادى کردند و او را در بیرون شهر در خاکدانى انداخته، خس و خاشاک به رویش ریختند! آن مرد الهى در خواب دید به او گفتند : او را غسل بده و کفن کن و در کنار اتقیا به خاک بسپار. عرضه داشت: او به بدکارى معروف بود ، چه چیز او را به نزد تو عزیز کرد و به دایره عفو و مغفرت رساند؟
جواب شنید : خود را مفلس و تهیدست دید، به درگاه ما نالید، به او رحمت آوردیم. کدام غمگین از ما خلاصى خواست او را خلاص نکردیم، کدام درد زده به ما نالید او را شفا ندادیم.
📚برگرفته از کتاب عرفان اسلامی اثر استاد انصاریان
💍دقت در ازدواج
زمانیکه خواستگار برای دختری میآید یا برای پسری خواستگاری میروند٬ برخی اعضای خانواده بهویژه بستگان درجهی یک، در مورد دختر یا پسر موردنظر اظهارنظر کرده یا او را معرفی میکنند. باید در دریافت این نظرات دقت کرد. یعنی کسیکه نظر میدهد، باید عاقل و بالغ و خیرخواه باشد.
مثال: گاهی پسری 40 ساله٬ برای خود به خواستگاری دختری میرود که مطابق با معیارهای او برای زندگی است. دختر 35 سال دارد و مثل خود پسر قیافه متوسط دارد و از نظر وضع مالی هم متوسط هستند. این پسر خواهری 25 ساله دارد که سر تا پا شور است و اشتیاق جوانی و دوست دارد که سهمی در انتخاب عروسشان داشته باشد. چون از نظر جنس و سن در دنیای متفاوتی نسبت به برادر خود زندگی میکند، طبیعی است که برادر خود را از انتخابش منصرف خواهد کرد؛ چرا که برای او زندگی و سازگاری زناشویی برادرش با زنش مهم نیست بلکه برای او این نکته مهم است که عروسشان چه کسی باشد تا پُز دهد.
یا ممکن است مادری اصرار به ازدواج پسرش با زنی کند که دوست او است تا با این ازدواج مادرش با دوستش فامیل شده و رفتوآمد بیشتری کند. یا پدر بخواهد دختر دوستش را بگیرد تا با دوستش صمیمیتر شود.
اکثراً این نظرات اشتباه و از روی خودخواهی است، ولی باید کسی که میخواهد ازدواج کند، تمام نظرات و ریشهی نظرات و ارتباط آن با منافع صاحبِ نظر را بررسی کند و صرفاً در صورت منطقی بودن بپذیرد.