فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹#داستانآموزنده
دوستی نقل میکرد: روزی عالم و عارف ربانی، استاد اخلاق آیتالله حقشناس موقع شروع نماز، نماز جماعتی که خودشون پیش نماز بودند را رها کردند و رفتند!
و دقایقی بعد با تاخیر وارد شدن و نماز رو خوندن؛
.
بعد نماز بازاریان به ایشان اعتراض کردند که: حضرت آقا ما مشتری داریم؛ چقدر باید منتظر شما بشیم؟!
ایشان فرمود: اعتراض نکنید! دفعه قبل اتفاقی رخ داد! چند وقت پیش مرد گرفتاری به من مراجعه کرد و درخواست کمک مالی کرد؛ پولی در بساط نداشتم و از ایشان عذر خواستم… و به نماز جماعت ادامه دادم...
مدتها (از عالم غیب) نماز مرا قبول نمیکردند و من هر چه التماس میکردم و زار میزدم عذر منو قبول نمیکردن و بهم میفرمودن: آقای حقشناس پول نداشتی، قبول! آیا اعتبار هم نداشتی ؟! چه کسی به تو آبرو داده؟ چه کسی به تو عزت و اعتبار داده؟ تو اراده کنی جماعت اهل انفاق هستن...
امروز باز هم گرفتاری از من درخواستی کرد و من پولی نداشتم و ایشان رو به حجره دوستان بردم و مشکلشون حل شد...
آقایان فردا از اعتبارات همه سوال خواهد شد.
خود دانید!
🤲🏻چرا ما دعا میکنیم ؟
در حالی که خداوند از خواسته های ما آگاه است و اگر سکوت هم کنیم او همه را میداند.
دعا تجمع نیروهای درونی ما است، تا بتوانیم آرمانی را که در ذهن داریم مشخص و روشن دنبال کنیم و در این کار از حق و حقیقت که همان خداست یاری میگیریم.
یک قانون فیزیکی ميگه که:
هر ذره در حال ساطع کردن مدام انرژي به سمت مشخصی است. انرژی بدن من و شما قابل هدایت به یک سمت مشخص است .
اگر به چیز مشخصی فکر کنیم انرژی ما به سمت اون چیز مشخص میره و خیلی وقت ها میشه که به کسی زنگ میزنیم و میگه:
- "چه خوب شد زنگ زدی!"
- " داشتم بهت زنگ می زدم!"
- "داشتم بهت فکر می کردم!"
- "حلال زاده!"
نکتهٔ جالبش اینه که من به محض اینکه به شخص خاصی هر جای دنیا که فکر کنم انرژی های من بلافاصله به سمت اون حرکت میکنه و بلافاصله به او میرسد بدون سپری شدن زمان.
در فیزیک به این میگن "جهش کوانتومی".
یعنی انرژی ما از زمان عبور ميكند
پس بهترین دعاها را به همدیگر هدیه کنیم
چون خداوند زمانی به فریادمان می رسد، که حتی در خیالمان هم تصور نمی کنیم❤️
💍دقت در ازدواج
زمانیکه خواستگار برای دختری میآید یا برای پسری خواستگاری میروند٬ برخی اعضای خانواده بهویژه بستگان درجهی یک، در مورد دختر یا پسر موردنظر اظهارنظر کرده یا او را معرفی میکنند. باید در دریافت این نظرات دقت کرد. یعنی کسیکه نظر میدهد، باید عاقل و بالغ و خیرخواه باشد.
مثال: گاهی پسری 40 ساله٬ برای خود به خواستگاری دختری میرود که مطابق با معیارهای او برای زندگی است. دختر 35 سال دارد و مثل خود پسر قیافه متوسط دارد و از نظر وضع مالی هم متوسط هستند. این پسر خواهری 25 ساله دارد که سر تا پا شور است و اشتیاق جوانی و دوست دارد که سهمی در انتخاب عروسشان داشته باشد. چون از نظر جنس و سن در دنیای متفاوتی نسبت به برادر خود زندگی میکند، طبیعی است که برادر خود را از انتخابش منصرف خواهد کرد؛ چرا که برای او زندگی و سازگاری زناشویی برادرش با زنش مهم نیست بلکه برای او این نکته مهم است که عروسشان چه کسی باشد تا پُز دهد.
یا ممکن است مادری اصرار به ازدواج پسرش با زنی کند که دوست او است تا با این ازدواج مادرش با دوستش فامیل شده و رفتوآمد بیشتری کند. یا پدر بخواهد دختر دوستش را بگیرد تا با دوستش صمیمیتر شود.
اکثراً این نظرات اشتباه و از روی خودخواهی است، ولی باید کسی که میخواهد ازدواج کند، تمام نظرات و ریشهی نظرات و ارتباط آن با منافع صاحبِ نظر را بررسی کند و صرفاً در صورت منطقی بودن بپذیرد.
💡آدم ها را نه در کلام، که در عمل بشناسیم...
یکی از اتفاقات رایج در روابط این است که افراد بسیار خوب صحبت می کنند، کلمات، عبارات و جملات دلنشینی به کار می برند که بر دل هم می نشیند و تاثیر گذار است.
با کلامشان می توانند افراد را متقاعد کنند و خوب فکر می کنند و تحلیل می کنند.
اما همین افراد به ندرت پیش می آید که وقتی پای عمل می رسد، درست و سالم و سازگارانه و بالغانه رفتار کنند. اینجاست که تصویری که از طرف مقابل داشتیم در هم می شکند و فرو می ریزد و ما می مانیم و شوکی بزرگ از آنچه تا کنون شنیدیم و آنچه به واقع دیدیم.
آنچه که حائز اهمیت است عمل، رفتار، واکنش و عملکرد افراد در موقعیت های مختلف است.
در ابتدای رابطه اگر دیدید دلتان دارد می لرزد و می رود، همانجا ترمز دستی احساس تان را بکشید و عقل و دل را توامان کنید...
با دل لذت آن لحظه را ببرید و تجربه اش کنید، با عقل بگویید شناخت آدمیان در امتداد زمان و بر اساس رفتار و عملکردشان است. مهم توامان کردن این دو باهم است. بدون نادیده گرفتن جنبه دیگری. می توان گفت منظور از عقل، خودآگاهی، و شناخت جنبه های آشکار و پنهانِ خویشتن است.
در ابتدای رابطه با سر پرواز نکنید، چون ممکن است همانطور هم با سر سقوط کنید در واقعیت های تلخ.
"اگر به سراغ تفکر میروید،
قلب خویش را نیز با خود ببرید.
اگر به نزد عشق میروید، سر خود را نیز با خویش همراه کنید. چون عشق بیحضور عقل تهی و عقل بدون عشق پوچ و توخالیست".
🔴 حفظ ایمان در دوران پرفتنهی غیبت، امتحان سخت الهی!
على بن جعفر از برادر بزرگوارش، امام كاظم صلوات الله علیه روايت میكند كه حضرت فرمودند:
🔹چون پنجمين امام از فرزندان امام هفتمِ شما غایب شود، الله الله! مراقب دين و اعتقادات خود باشيد كه کسى آن را از شما زايل نسازد! ای فرزندانم، به ناچار برای صاحبالامر علیهالسلام غيبتى پیش میآید که در مُنتهای آن دوران، بسیاری از کسانی که معتقد و قائل به امامتش هستند، از او برمیگردند خدای تعالی با این امر، ایمان بندگانش را در آن روزگار، امتحان سختی خواهد فرمود...
💠 «علي بن محمد، عن الحسن بن عيسى بن محمد بن علي بن جعفر، عن أبيه عن جده، عن علي بن جعفر، عن أخيه موسى بن جعفر عليه السلام قال: إذا فقد الخامس من ولد السابع فالله الله في أديانكم لا يزيلكم عنها أحد، يا بني إنه لا بد لصاحب هذا الامر من غيبة حتى يرجع عن هذا الامر من كان يقول به، إنما هو محنة من الله عز وجل امتحن بها خلقه...»
📜 کافی (ثقةالاسلام کلینی)، ج۱، ص۳۳۶
الغيبة للنعمانی، ص۱۵۴
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
🔴 چرا خدا به ستمگران و گنهكاران مهلت مىدهد؟
✍حاج آقا قرائتی :
سازمان آب و برق، به تمام منازل آب و برق مى رساند، این صاحبان منازلند كه مى توانند از این آب و برق استفاده صحیح كنند یا نادرست. خداوند انسان را آزاد و مختار آفرید و همه گونه امكان رشد را در اختیار او گذاشت، اگر انسان با علم و آگاهى راه بدى را انتخاب كرد، مقصّر خود اوست.
امّا چرا خداوند جلوى چنین انسان هایى را نمى گیرد، زیرا: اگر همین كه انسان بناى ناسزا و دروغ گفتن داشت، خداوند او را لال كند و همین كه بناى سیلى زدن به مظلوم داشت، دست او فلج شود، همین كه بناى نگاه بد داشت چشمش كور شود و... آیا این انسان كه از روى ناچارى خلاف نكرده، قابل ستایش است؟ ارزش انسان زمانى است كه با اختیار خودش، آزادانه و آگاهانه كارى را انجام دهد و یا از خلافى دست بردارد. اگر دست انسانى را با طناب بستند و از جیب او پول درآوردند و خرج كردند، نمى توان گفت آن دست بسته، مرد سخاوتمندى است و اگر مرد نابینایى، به نامحرم نگاه نكرد، نمى گویند چه انسان پاكى.
💥آرى، خداوند مى خواهد انسان ها آزاد باشند تا خود راه خیر و خوبى یا راه شرّ و بدى را انتخاب نمایند و عمل کنند
#امام_زمان
📚اعتقاد به جبر
از خصوصیات مردم آخرالزمان، اعتقاد به جبر است؛ اهل جبر معتقدند: «ما هرچه میکنیم، خدا از پیش برای ما تقدیر نموده و ما جز آنچه هستیم و میکنیم، نمیتوانیم باشیم.»
این در حالی است که خداوند، تنها در مسائل تکوینی و خلقت، ما را مجبور نموده است و در مسائل تشریع و انجام واجبات و ترک محرمات، تنها امر و نهی نموده و کسی را الزام به انجام و یا ترک کاری نکرده است. او راه خیر و شر را به مردم یاد داده و از آنان خواسته که در حد توان خود به کارهای خوب روی بیاورند و از کارهای زشت و ناپسند دوری نمایند و اگر جز این باشد، فرقی بین عبادت و معصیت و زشت و زیبا و صالح و ناصالح نخواهد بود.
🔺 رسول خدا میفرمایند: «در آخرالزمان، گروهی معصیت خدا را انجام میدهند و میگویند: "خدا این چنین برای ما تقدیر نموده است." پاداش کسی که سخنان آنان را ابطال نماید، همانند پاداش کسی خواهد بود که شمشیر خود را برای جهاد در راه خدا آماده کرده باشد.»
📚 رسائل المرتضی، جلد ٢، ص ٢۴٢
حق کسی که بر تو احسان نموده
اما حق کسی که تو را کمک نموده است به خاطر دوستی یا ملک یا قرابت و... بر تو آن است که بدانی او از مالش گذشته و با صرف مال تو را؛ از ذلت بندگی و بردگی دیگران و وحشت آن نجات داده است و مزه آزادی و آسایش را به تو چشانیده است و تو را از اسارت دیگران رهانیده؛و زنجیرهای بردگی را از تو باز نموده و بوی خوش عزت و آزادی را به مشام تو رسانیده است.
او تو را از زندان قهر و جبر بیرون آورده و عُسر حَرج و سختی را از تو دور نموده و با خوشی و خوشرویی و زبان انصاف با تو سخن گفته و تمام دنیا را (به جهت احسانی که نموده است) به تو بخشیده است و تو را فارغ البال ساخته که به عبادت پروردگارت پردازی و در این راستا ضرر مالی را تقبل و تحمل نموده است.
بدان که او نزدیکترین مخلوق خداوند است نسبت به تو بعد از پدر و مادر و برادر و خواهرت و سزاوارتر از دیگران است که در مواقع لزوم به کمک او بشتابی و به خاطر خدا و احسانی که برای تو نموده است یاریش نمایی و خودت را هیچ وقت در اموری که مورد نیاز اوست مقدم ننمایی.
📚منبع: رساله حقوق امام سجاد(ع)
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اهمیت جهاد تبیین
🔵 رهبر انقلاب: جهاد تبیین را جدی بگیرید
🌕 بارها گفتم، بازهم میگویم. در راس نقشههای دشمن تبلیغ است و علاج آن تبیین حقیقت است.
🎙 #استاد_راجی
#جهاد_تبیین