فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ آدامس خروس نشان براى بازى هاى مقدماتى جام جهانى ١٩٧٨ با حضور على پروین😂🤣
یعنی خروسه یه جوری فیگور گرفته، انگار خودش قراره خط حمله بازی کنه😂😉
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
اگه گفتی این چیه؟😇
نمیدونی ؟🧐
پسرا بگن🙁
بله، هر که میدونه این چیه حتما الان موی سفید توی سر و صورتش داره.
میخواستم یهویی نگم پیر شدی😂
وگرنه من که میدونم چیه😂
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_بیستم
خب بچهها رشتهی بحث را گم نکنیم این رکن اوّل بود. چه داشتیم میگفتیم؟ داشتیم میگفتیم اگر یک مدرسه بخواهد اسلامی باشد باید دو رکن داشته باشد یکی این بود که مسئولین و کادر مدسه باید تفکر، رفتار و منش آنها اسلامی باشد که توضیح کامل دادیم پس دولت اسلامی هم یک رکنش این است که مدیرانش باید رفتار، منش و تفکر آنها رنگ و بوی اسلامی و قرآنی داشته باشد.
اما همین مدرسه برای این که اسلامی باشد به رکن دومی هم نیاز دارد. رکن دوم این است که علاوه بر اسلامی بودن رفتار و تفکر مسئولان مدرسه باید روشها و ساختارهای ادارهی مدرسه نیز اسلامی باشد. خب، این قسمت را باید توضیح بدهم تا دوریالیتان خوب بیفتد. ببینید بچهها، همین مثال مدرسه را دقت کنید اگر رکن اوّل وجود داشته باشد یعنی مدیر و مسئولان مدرسه رفتارشان اسلامی باشد اما روش ادارهی مدرسه یا ساختار ادارهی مدرسه اسلامی نباشد باز یک جای کار میلنگد و این مدرسه نمیتواند کاملاً اسلامی شود مثلاً فرض کنید معلم زبان انگلیسی شما یک معلم بسیار متدیّن و مؤمن است بسیار خوش برخورد و نرم زبان است، منتها میبینیم همین معلمی که واقعاً رفتارهایش اسلامی است به خاطر ساختار غیر اسلامی آموزش و پرورش، به ناچار خروجی آموزش او غیر اسلامی میشود مثلاً محتوای داستانهای کتابی که باید برای شما تدریس کند ترویج و تبلیغ سبک زندگی غربی باشد یا محتوای کتاب، غیر مستقیم نکات مستهجن و غیراخلاقی را عادی سازی کند. یعنی فضای برخی داستانهای کتاب مربوط به آداب، رسوم و فرهنگ غیر اسلامی و غربی باشد و این یک مانعی برای اسلامی شدن مدرسه میشود. در واقع رفتار معلّم یا مدیر مدرسه اسلامی است اما همین معلم یا مدیر مجبور است در یک ساختار غیر اسلامی و سکولار مدیریت و تدریس کند. درست مثل این است که برای نوشیدن آب گوارا و تمیز از ظرف آلوده استفاده کنیم و این تضاد موجود بین نیروی اسلامگرا و الگوهای سکولار، کار تربیت و مدیریت اسلامی را خراب میکند. خب شما همین تضاد را در سطح کلان و جامعه ی اسلامی تصوّر کنید یقیناً مشکلات بزرگی را ایجاد خواهد کرد.
یکی از این مشکلات حذف نیروهای اسلامگرا در مقطعی از انقلاب خواهد مثلاً بود. ممکن است در یک دولت مدیرانی حاکم شوند که روحیهی غرب گرایی دارند و باعث راه یابی و نفوذ ساختارها و الگوهای سکولار در سطوح مختلف جامعه شوند مثال بارز آن سند ۲۰۳۰ است که جریانی از مدیران سکولار آن را به عنوان الگوی آموزش در مراکز آموزشی و به شکل ظاهراً قانونی و البته خاموش به خورد نظام آموزشی ما میدهند که یقیناً معلم و مدیرانی که رفتار و منش آنها اسلامی است، در تضاد با این الگوی غیر اسلامی طرد یا حذف میشوند چرا که آنها تن به اجرای چنین الگویی نمی دهند و اجرای چنین الگوی خطرناک غربی به دست مدیران غیر اسلامی پیش خواهد رفت و نتیجه این میشود که جامعه ما در بعد مهمی از آن، بدون رکن دوّم یعنی ساختار و روشهای اسلامی به مشکل جدی برمی خورد.
- حالا دیدید بچه ها این که دوست شما پرسید «اسلامی بودن جامعه چه ارتباطی با مدیران و مسئولان «دارد کاملاً واضح شد که اتفاقاً مهمترین عامل اسلامی شدن جامعه این است که مدیران و کارگزاران جامعه باید اسلامی باشند؛ یعنی جامعه اسلامی به همان معنایی که گفتیم هر دو رکن را دارا باشد . فراموش نکنیم که چه داشتیم میگفتیم؛ بحث ما این بود که برای رسیدن به هدف اصلی انقلاب که ایجاد تمدن نوین اسلامی است، باید پنج مرحله را طی کنیم که در حال حاضر در مرحله ی سوم آن، یعنی مرحله ی تشکیل دولت اسلامی هستیم این مطلب را نیز با هم بنویسیم:
مطلب چهاردهم:
در حال حاضر انقلاب ما در مرحله ی سوم، یعنی مرحلهی تشکیل دولت اسلامی است که مهمترین نقش را برای تشکیل جامعهی اسلامی دارد.
چند دقیقه نشستم روی صندلی دو سه بار برای جلب توجه بچه ها ته ماژیک را زدم روی میز و پرسیدم تا اینجا مشکلی نیست؟ کسی سؤال ندارد؟ وقت این جلسه هم رو به اتمام است.
لبخند زنان نگاهی به حمید کردم و گفتم آقا حمید گل شما و تیمتان
سؤال ندارید؟
حمید که انگار نمک گیر شده بود لبخند ملیحی زد و گفت: حاج آقا! بحثاتون قشنگه اما سؤال که زیاد داریم. گفتم: اگر در همین قسمت سؤالی هست بپرس!
گفت: حاج آقا این مراحل پنجگانه ای که گفتید خیلی برایم جالب بود، اما سؤالم این است؛ الان که بیش از چهل سال از این انقلاب گذشته چرا ما نتوانستیم تمدن اسلامی را ایجاد کنیم؟
نگذاشتم سؤالش را ادامه دهد! گفتم بچه ها یک چیز را میخواهم صادقانه عرض کنم؛ واقعاً آقا حمید ذهن فعّال و پویایی دارد. خدایی مشخص است مطالب را خوب دنبال میکند و بدون تعصب و با روحیهی حق طلبی و حریت سؤال میکند...
ادامه دارد ...🍃
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
49.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برنامه کودک نوستالژی😊
📺 بل و سباستیان
#قسمت_هجدهم
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
🧙♂🧙 #باور_قدیمیا😉
🔴 قدیمیای رامهرمز استان خوزستان بر این باور بودهاند که:
دختران پاهای خود را در آبِ حوضهای محتوی آب گندیده و آب گندیده کارگاه چرم سازی میگذاشتند و نیت میکردند که هرچه زودتر شوهر کنند و اگر در حین گذاشتن پا در آب میگفتند بو میدهد به مراد خود نمیرسیدند.😳
🔴 قدیمیای تبریز بر این باور بودهاند که:
هنگامی که رو به شکم خوابیدهای پاهایت را از پشت تکان نده وگرنه مرده در منزل ظاهر میشود.🙁
🔴 قدیمیای کوهمره نودان و سرخی استان فارس بر این باور بودهاند که:
اگر بچه به پشت بخوابد و پاهایش را به زمین بکوبد پدر و مادرش باهم دعوا خواهند کرد.🙁
📙 باورهای عامیانه مردم ایران، دکتر ذوالفقاری
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام سلام سلام✋😊
یه سلام گرم گرم در حد گرمای کرسیهای خونهی مادربزرگ🧙♂🧙♀
یه حال خوبِ قدیمی پیشکش به همراهان خوب و صمیمی☕️☺️
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_بیست_و_یکم
حمید که با تعریف و تمجیدهای من ذوق مرگ شده بود، لبخندی زد و
گفت حاج آقا شما اولین نفری هستید که استعداد مرا کشف کردید. هیچ کس قدر مرا نمی داند. پشت بندش گفتم: آقا حمید به نظرم کشف نشده باقی بمانی بهتر است. چون
انگ انقلابی و تندرو بودن به تو میزنند. اگر مثل آخوندها فحش خورت ملسه و دلگنده هستی حرفی نیست. من حاضرم کشف شدن شما را به عنوان معجزه ی قرن در مدرسه اعلام عمومی کنم حاضری یا نه؟
حمید گفت: حاج آقا فکر نمیکردم تلفات کشف شدن این قدر سنگین باشد. گفتم: بله آقا حمید این قانون خداست و یک قاعده ی کلی دینداری است که با خدا بودن و با حسین در کربلا بودن دردسر دارد. البته این دردسر به اجر و نتیجه اش میارزد. در جبهه حق بودن و مسلمان بودن سختی های شیرینی دارد و از آن طرف در جبههی شیطان بودن شیرینیهای
ظاهری و موقت دارد که به گرفتاری اش در آخرت نمی ارزد. امام حسین ع در مسیر خود به کوفه وقتی شنیدند که مردم کوفه بیعت شکستند، جملهی عجیبی فرمودند: «النّاسُ عَبيدُ الدّنيا وَالدّينُ لَعِقُ عَلَى السِنَتِهِم»؛ مردم بنده ی دنیا هستند و دین لقلقهی زبانشان است. «يَحوطونَهُ ما دَرَّت مَعايِشُهُم؛ تا زمانی دور دین میچرخند که زندگی و معیشت آنها رونق داشته باشد درست مثل مگسانی که دور شیرینی میچرخند. «فَإِذا مُحِصّوا بِالبلاءِ قَلَّ الدَّيّانون»؛ نقطه ی کلیدی سخنان حضرت اینجاست که میگویند اما وقتی با بلاء امتحان میشوند مثل جنگ، فقر، قحطی، گرانی، تحریم بیماری و غیره دیندارها و لشکریان مخلص خدا نایاب و اندک می شوند.
با لبخند معناداری گفتم: هنر مردان خدا و کسانیکه مثل آقا حمید، استعدادشان کشف میشود این است که در بزنگاه ها لشکر امام حسین ع را با گندم ری و دنیای راحت طلبی منفعت طلبی و شهوت و گناه عوض نمیکنند و مثل اصحاب سيّدالشهداء السلام در ظهر عاشورا برای انقلابشان سینه سپر میکنند؛ فحش میخورند آبرو میدهند، تهمت میخورند مسخره میشوند و به وقت ،خودش جان خود را مانند شهید بهنام محمدی مرحمت بالازاده و حسین فهمیدههای سیزده چهارده ساله به تأسی از حضرت عبدالله و قاسم، تقدیم نظام امام زمان میکنند.
- بله بچه ها به قول آقا حمید اگر بخواهید داخل معرکه و کارزار باشید تلفات دارد چون امروز تمام دشمنان اسلام قرآن و امام حسینی که برایش سینه میزنید مثل حیوان درنده خوی وحشی به جان این نظام افتاده اند که این خود یکی از نشانههای حقانیت این انقلاب است. البته مفصلاً در جلسات بعدی دربارهی شیوه ها و نقشههای پیچیده ی دشمن سخن خواهم گفت تا به راحتی فریب برخی فضاسازیهای دشمن را نخوریم.
- خب از کجا به کجا رسیدیم از بحثمان خیلی دور شدیم. البته طرح کردن این مباحث لازم است اما در ادامه جلسات خود حتماً به طور تفصیلی به آنها می پردازیم.
نگاهی به حمید کردم و گفتم خب برگردیم به نقطه ای که باعث کشف استعداد آقا حمیدمان شد. چه بود آن نقطه؟
حمید گلویش را صاف کرد و با صدای رسا گفت: آن نقطه این بود که چرا انقلاب ما بعد از چهل سال که زمان کمی نیست هنوز نتوانسته یک تمدن اسلامی تشکیل دهد؟
گفتم: آفرین این سؤال را هم جواب بدهم که الان زنگ تفریحتان میخورد ببینید رفقا جواب سؤال خوب آقا حمید این است؛ اگر یادتان باشد در مثال شهرک سازی این نکته را گوشزد کردیم که توقع ما از میزان پیشرفت یک پروژه یا یک طرح باید متناسب با بازهی زمانی تعریف شده برای پیشرفت آن باشد. اگر در ذهن شریفتان باشد، آنجا عرض کردم مثلاً برای ساخت یک مغازه اگر یک سال بازه ی زمانی، تعریف شده است، نمیتوانیم سر دو ماه توقع کنیم چرا کار پیشرفت نکرده؟ در اینجا نیز همین جواب را میدهیم. ببینید بچهها طبق نظر سیاستمداران جهان و صاحب نظران علوم سیاسی، چهل سال آغاز بلوغ و حرکت فکری برای عمر تمدنها است چهل سالگی، دوران پیری نیست بلکه دوران شکوفایی است. البته این اعتراف را میکنم که برخی از پیشرفتها و سازندگیهای نظام ما در برههای دچار کندی یا انحراف شده است که مفصلاً عوامل درونی و بیرونی آن را در جلسات آتی توضیح خواهم داد که شنیدنی است.
- ظاهراً زنگ تفریح هم خورد پس سریع مطلب بعدی را داخل دفترتان یادداشت کنید:
مطلب پانزدهم:
برای تمدنها چهل سال زمان زیادی نیست و چهل سالگی آغاز بلوغ و حرکت فکری و دوران شکوفایی تمدن هاست.
بچه های خوب این هم از قدم پانزدهم که به سلامتی برداشتیم. همین طور که به سمت میز میرفتم تا کیفم را بردارم گفتم بچه ها زحمتی بکشید و برای سلامتی خودتان خانواده تان، معلمهای خوبتان یک صلوات جلیل بفرستید! بعد از صلوات بچه ها سریع کیفم را برداشتم و گفتم: بروبچ عزیز!
ان شاء الله قرار بعدیمان هفتهی آینده همین مکان.
ادامه دارد ...🍃
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اون خونههای قدیمی و حس حالهایی که الان جاشون خالیه😉
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌دقت کردید ما همون آدمهاییم با همون مقدار دلخوشی که تو بچگی داشتیم، تازه خیلیهامون میگم اون موقع خوشتر بودیم، پس چرا اون موقع روزگارمون با همون مغازههای کوچیک و خلوت میگذشت اما حالا با هزارتا خرید توی هایپرمارکتها و فروشگاههای بزرگ هنوز میگردیم بریم یه جای دیگه خرید کنیم و همیشه گِله داریم؟؟😎
حقیقتاً چه کردیم با خودمون ؟؟!!🙁
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
48.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برنامه کودک نوستالژی😊
📺 بل و سباستیان
#قسمت_نوزدهم
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
🧙♂🧙 #باور_قدیمیا😉
🔴 قدیمیا بر این باور بودهاند که:
شب اسم حشرات و جانوران موذی را نباید آورد چون ممکن است پیدا شوند و اگر پوست خر در خانه دود کنند حشرات بگریزند.😳
🔴 قدیمیای گیلان بر این باور بودهاند که:
مهم است که چه حشرهای در صبح اول ماه به خانهی آنها میآید. اگر آن حشره خوشقدم باشد، صبح روز اول هر ماه همان حشره را پیدا میکنند و به خانه میآورند.😉
🔴 قدیمیای بوشهر بر این باور بودهاند که:
اگر حشرهای روی تن یا لباس آنها بنشیند و دور نشود مهمان خستهای از راه میرسد.🤗
📙 باورهای عامیانه مردم ایران، دکتر ذوالفقاری
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
5.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صلام سبح غشنگت بخیر😳
میشه مشق زندگیو غلط بنویسی بعد توقع داشته باشی بقیه درست بخونن؟🧐
اصلاً غلط نوشتن یه جور حالگیریه
ولی خیلی از ماها بارها تو زندگیمون غلط مینویسم و حاضر نیستیم بپذیریم و درستش کنیم .👌
البته این جمله شامل شما که نمیشه☺️
ولی خودم پاکن زندگی دست گرفتم و با یه کوچهی برفی پر از خاطرات بهت میگم ..
سلاااااااااام و صبح قشنگت بخیر🍃😉
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110