فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون پر از تفکر و تشکر😉🌸
👌امروز یه حساب رسی مالی داشته باش!
قیمت یک روز از روزهای زندگی که تا الان پشت سر گذاشتی چند؟..... چند؟؟🤔
همین روزهایی که نوستالژیش حالتو خوب میکنه؟
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
12.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیمیها حکایتهای جالبی از زندگی دارند که خیلیهاشو باید با طلا نوشت👌
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میشود این تصاویر را دید، اشک نریخت و در #دفاع_از_مظلوم و برای #محکومیت_نسل_کشی در راهپیمایی روز جهانی قدس، شرکت نکرد؟
نوستالژی فلسطین دردناکترین نوستالژی ماست.😔😭
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_شصت
... اما بچه ها حرف اصلی من این است در هر عرصه ای که یک جوان ایرانی دانشمند و مؤمن با روحیهی جهادی ورود پیدا کرده کاری کرده که چشم جهانیان از استعداد و توانایی او از حدقه بیرون زده است. دستاوردهای عظیم ما بعد از انقلاب نشان میدهد انقلاب، منشأ برکات بزرگی شد و پیشرفتهای عظیمی توسط جوانهای همین مرز و بوم نصیب ما شد؛ یعنی هر جا فکر و مدیریت ایرانی وارد گود شد و آستین بالا زد، شاهد پیشروی چشمگیر بودهایم. حالا دقت کنید حواسها جمع باشد! من نمونههایی از دستاوردهایی را که حاصل تلاش جوان ایرانی است ذکر میکنم تا سر نخ بیاید دستتان.
یکی از عرصه هایی که پیروزی ما در آن مرهون انقلاب و از برکات میدان داری جوانان است جنگ هشت ساله است انقلاب ما ثبات و امنیت کشور و تمامیت ارضی و حفاظت از مرزها را که آماج تهدید جدی دشمنان قرار گرفته بود ضمانت کرد و معجزه ی پیروزی در جنگ هشت ساله و شکست رژیم بعثی و پشتیبانان آمریکایی و اروپایی و شرقی اش را پدید آورد. اگر خوب نگاه کنیم مشاهده میکنیم که غالب فرماندهان جنگ تحمیلی و رزمندگان ما جوان هستند جوانهای ۱۵، ۱۶ ساله ۲۰ ساله تا ۳۵ ساله که دنیا را متحیر کردند آن هم در چه شرایطی؟ در شرایطی که كل دنيا علیه ما بود ابتدای راه بودیم و هنوز خودمان را جمع و جور نکرده بودیم؛ تجهیزات نظامی به اندازه کافی نداشتیم از طرفی داخل تحریم بودیم، یعنی همه چیز علیه ما بود. از لحاظ تسلیحات مجهز، در حد دشمن نبودیم از آن طرف حتی شاهد خیانتهای بنی صدر منافقین در جنگ نیز بودیم، اما جوان ایرانی با به کارگیری خلاقیت ابتکار و مجاهدت و با نیروی ایمان به وعدهی خدا یک تنه در برابر دنیا ایستاد. آیا این معجزه نیست؟ این پیروزی و فتح عظیم از برکت انقلاب بود چون انقلاب بود که به جوانان ما آموخت به راحتی لوتی را نبازید. جوان ایرانی مرد میدانهای سخت است این که الآن دشمن جرأت ندارد به کشور ما هجوم آورد یعنی پشت صحنه دست توانمند جوانهای ایرانی نمی گذارد کسی متعرّض این نظام شود دشمنی که نسبت به ما خصومت دیرینه دارد، منتظر کوچکترین رخنه است تا به سرزمین ما نفوذ نظامی و فیزیکی داشته باشد خب این امنیت و این عدم حضور دشمن در کشور ما معنایش چیست؟ چرا دشمن مثل کشورهای همسایه، یعنی عراق و سوریه و افغانستان و پاکستان و ... داخل کشور ما نیست؟ پس اگر قدری منصفانه نگاه کنیم میفهمیم که جوانهایی در صحنه حضور دارند که با مجاهدتهای شبانه روزی خود به من و تو میگویند شما شبانه راحت بخوابید، ما بیداریم آیا این از برکات انقلاب و حضور جوان ایرانی در صحنه نیست؟
برویم سراغ دستاورد مهم دیگر؛ دستاورد بزرگ دیگر این بود که انقلاب و حضور جوانان در میدان موتور پیشران کشور در عرصه ی علم و فناوری و ایجاد زیرساختهای حیاتی و اقتصادی و عمرانی شد که تا اکنون ثمرات بالندهی آن روز به روز فراگیرتر میشود بچه ها! این را بدانید که ایران پیش از انقلاب در تولید علم و فناوری صفر بود، در صنعت به جز مونتاژ و در علم به جز ترجمه هنری نداشت. اما امروز را نگاه کنید به برکت انقلاب، هزاران شرکت دانش بنیان داریم که قبل از انقلاب، خوابش را نمیدیدیم که چنین شرکتهایی در کشور داشته باشیم. شرکت دانش بنیان چیست؟ از اسمش مشخص است؛ یعنی شرکتی که هدفش فقط تولید ثروت و توسعهی اقتصادی کشور بر پایهی علم و دانش است. کارش گسترش اختراع و نوآوری است و در نهایت محصولات علمی و اکتشافات
خودش را تجاری سازی میکند بچه ها دقت کنید کشور ما کشوری بود که در زمان پهلوی آمار بیسوادی غوغا میکرد درصد بسیار زیادی از مردم ایران حتی در شهرها سواد خواندن و نوشتن نداشتند به طوری که جمعیتی بالغ بر ۱۴ میلیون ایرانی بیسواد بودند. یعنی نیمی از مردم ایران بیسواد بودند اما الآن درصد بیسوادی را نگاه کنید اصلاً قابل مقایسه نیست و در این زمینه این قدر انقلاب ما خوب عمل کرد که حتی مرکز فرهنگی سازمان ملل یونسکو در سالهای گذشته، چند بار ایران را به عنوان یکی از موفق ترین کشورهای جهان در مبارزه با بی سوادی معرفی کرد. یا مثلاً نگاه کنید در دوره ی پهلوی ما حدود ۱۵۵ هزار نفر دانشگاهی داشتیم؛ یعنی ورودی دانشگاههای ما خیلی پایین بود. اما الآن میلیونها تحصیل کرده ی دانشگاهی یا در حال تحصیل هزاران واحد دانشگاهی در سراسر کشور داریم وقتی فضای تاریک علم و پژوهش آن زمان را نگاه میکنیم میفهمیم هزاران شرکت دانش بنیان داشتن، معنایش چیست و واقعاً با این مقایسه عظمت پیشرفتهای ما خودنمایی میکند.
ادامه دارد....🍃
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
48.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برنامه کودک نوستالژی😊
📺 باخانمان
#قسمت_دهم
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما از کدوم شخصیت خیلی خوشتون میومد و دوست داشتید توی همه قسمتها دیالوگ زیاد داشته باشه؟؟☺️
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
🧙♂🧙 #باور_قدیمیا😉
🔴 قدیمیای دماوند بر این باور بودهاند که:
اگر پوست تخم مرغ را روی زمین بریزند دعوا میشود.⚡️
🔴 قدیمیا بر این باور بودهاند که:
پوست تخم مرغ یا نمک به تاکستان انگور آویزان میکنند تا بدین وسیله دفع چشم زخم میشود.🙁
🔴 قدیمیای مازندران بر این باور بودهاند که:
نباید روی پوست تخم مرغ پا گذاشت چون طلسم است.😉
📙 باورهای عامیانه مردم ایران، دکتر ذوالفقاری
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫سلام صبحتون به کامِ
دلتون شیرین😊
یه موقعی دلت میخواد با خدا
حرف بزنی، ولی اینقدر پلهای پشت سرتو خراب کردی که روت نمیشه.
به این فکر کن که آشتیها
مثل گره میمونن
و فاصلهها کمتر میشه.
گرههای زندگیت گاهی باعث میشن به خدا نزدیکتر بشی😉
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
👌الان موبایل دستتونه و اصلا احساس محدویت مکانی و زمانی برای ارتباط با دیگران ندارید
بهتره بدونید دهه پنجاه برا یه دقیقه شنیدن صدای مخاطب اینجوری صف میبستن!😉
کلی خبرها توی همین صفها مخابره میشد.☺️
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
33.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خاله_ریزه
و لذتهای کودکی ما😊
یه خاطره بگم؟
اون موقعها چون تعداد بچهها منطقی بود مامان بزرگها تا بعد از نوهدار شدنهاشون همچنان صاحب بچه میشدند و واقعاً چه حس خوبی بود، اصلا من فکر کنم بیشتر حال خوب ما از نوستالژیِ همبازیهای زیاد بود.
من یه خاله داشتم که ۷ سال از من کوچکتر بود يعني من و ۴ بچهی دیگه مامانم ازش بزرگتر بودیم و رسماً اسمش خاله ریزه بود. به خاطر همین کارتون خالهریزه برای ما چند وجهه نوستالژی داره😉
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_شصتویکم
بچهها بگذارید ساده بگویم؛ یک روزی جوانهای این مرز و بوم بلد نبودند نوشته روی دارویی که از داروخانه میگرفتند بخوانند؛ اسم خودشان را نمیتوانستند روی کاغذ بنویسند امّا الآن همان جوان ایرانی این قدر توانمند و باسواد شده که شهرهای زیرزمینی موشکی میسازد و روی موشکهایش با شجاعت تمام جمله ی «الموت لإسرائيل» را حک میکند و رعب و وحشت به جان صیهونیست میاندازد. امروز، جوان ایرانی این قدر سوادش زیاد شده که خودش ماهواره ی نظامی میسازد و با نگاه توحیدی زیبای خود روی آن مینویسد: «سُبْحانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنا هذا وَ ما كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ و کشور خودش را که در زمان پهلوی حتی روی زمین نمیتواست یک پل ساده بسازد و باید دست گدایی به سمت مهندسین خارجی و فرنگی دراز میکرد فضایی و کهکشانی میکند. اگر آن موقع قادر نبودیم فشنگ بسازیم الآن موشک بالستیک قاره پیما و نقطه زن با برد دو هزار کیلومتر میسازیم اگر آن زمان سربازان آمریکایی و انگلیسی به راحتی و با پای پیاده وارد کشور ما میشدند و جرأت مقابله با آنها را نداشتیم و با جسارت تمام با پوتینهای خودشان در خیابانهای تهران قدم میزدند و ناموس مردم را برای عیاشی خود انتخاب میکردند الآن به جایی رسیدیم که دشمن ما با پای پیاده که هیچ با موشک و پهبادهای رادارگریز هم توان نزدیک شدن به ما را ندارد این علامت اوج پیشرفت در علم و فناوری توسط جوان ایرانی است.
انقلاب ما به برکت همین جوانهای ایرانی مؤمن و دانشمند به جایی رسیده که در سایبری و جنگال به راحتی پیشرفته ترین پهباد آمریکایی و غول پهبادها را با کنترل از راه دور و هک کردن سیستمش، آن را روی زمین می نشاند و جالب این است که این پهباد طبق برنامه ای که به آن داده بودند اگر مشکلی پیدا میکرد باید خود به خود منهدم میشد تا اطلاعاتش لو نرود اما مخ ایرانی و ذهن ایرانی توانمند، با انگیزه و با تخصص، به سیستم پیچیدهی پهباد ورود پیدا میکند و آن را تحت کنترل خود در میآورد شما اسم این کار را چه میگذارید؟ آیا این شکستِ غول تکنولوژی جهان یعنی آمریکا و غرب نیست؟ آیا این ضربه فنی مخ غربی و
آمریکایی توسط مخ ایرانی نیست؟
گذشت آن دوران خفت باری که طبق لایحه کاپیتولاسیون، اگر شاه مملکت ما یک سگ آمریکایی را میکشت باید میرفت داخل کشور بیگانه و محاکمه میشد اما الآن این قدر اقتدار و شجاعت داریم که به عين الاسد بزرگترین و پیشرفته ترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق که مجهز به سامانه موشکی پاتریوت است حمله میکنیم و او جرأت نمیکند به ما بگوید بالای چشمت ابروست حتی خود آمریکا باورش نمیشد با وجود این سامانه موشکی بتوانیم حمله کنیم کار این سامانه، ردیابی موشکهای بالستیک و کروز است که در تمامی شرایط آب و هوایی و در هر ارتفاعی، کارش را خودکار انجام میدهد و هر موشکی را ردیابی کرده و ضربه می زند اما جوان با استعداد و مؤمن ایرانی در ذهنش چیزی به عنوان بن بست و کار نشد وجود ندارد و این سیستم بسیار پیچیده و پیشرفته را از کار میاندازد.
حالا مقایسه کنید این عزّت را با آن ذلّت حالا مشاهده کنید چه ذلّتی داشتیم که باید شاه مملکت ما به خاطر کشتن سگ آمریکایی برود داخل آمریکا محاکمه شود؛ یعنی کسی جرأت نداشت به سگ آمریکایی بگوید بالای چشمت ابروست و الآن چه عزّت و اقتداری داریم که به بزرگترین قُلدر جهان حمله میکنیم و او حتی جرأت و توان پاسخگویی ندارد. آیا این غرور نیست؟ آیا این رهایی از دوران خفت بار پهلوی به سمت استقلال و اقتدار نیست؟ آیا این معجزه ی انقلاب و امام نیست که چنین سربازانی در مکتب خودش تربیت کرده است که با قدرت ایمان و اصل «ما میتوانیم» قادرند تمام قله های علم و فناوری را فتح کنند؟ منتها شرطش این است که خودمان را باور کنیم و این خودباوری را امام خمینی به مردم ما آموخت.
بله ما قبول داریم که هنوز در علم نسبت به پیشرفتهای دنیا عقب هستیم، اما سرعت پیشرفت ما خیلی زیاد است و اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیر کننده بود یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسط علم در جهان به پیش رفته است. عرصههایی که اکنون جوانهای ایرانی در آن میدرخشند کم نیست قبل از انقلاب، اصلاً ساخت و ساز و عمران توسط جوان ایرانی معنا نداشت اما اکنون شاهد هزاران طرح زیرساختی و ضروری برای کشور در حوزههای عمران و حمل ونقل و صنعت و نیرو و معدن و سلامت و کشاورزی و آب و غیره هستیم که اینجا مجال
توضیحش نیست.
از عرصه هایی که جوان ایرانی واقعاً دنیا را مبهوت کرد، پیشرفت در ده ها طرح بزرگ از قبیل چرخه سوخت هسته ای، سلولهای بنیادی، فناوری نانو، زیست فناوری و غیره با رتبه های نخستین در کل جهان است ...
ادامه دارد...🍃
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
51.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برنامه کودک نوستالژی😊
📺 باخانمان
#قسمت_یازدهم
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
🧙♂🧙 #باور_قدیمیا😉
🔴 قدیمیای آمل بر این باور بودهاند که:
از روی پاهای دراز کشیده کسی نباید رد شد و میگفتند بد است و در صورت انجام این عمل ، دوباره برگشته و عکسش را انجام میدهند و بر این باور بودهاند که اگر پس گرفته نشود بد یمن است .🙁
🔴 قدیمیای لنگرود بر این باور بودهاند که:
از روی کسی که داز کشیده رد نمیشوند، زیرا معتقدند فرد قدش کوتاه میشود و برای رفع این بلا ، باید قدم برگشت برداشته شود و دوباره از کنار فرد خوابیده حرکت کند.😉
📙 باورهای عامیانه مردم ایران، دکتر ذوالفقاری
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗قلبت را آرام کن..
یک وقتهایی بنشین و خلوت کن با تمام سکوت هایت…
نگاه کن به اطرافت…😳
به خوشبختى هایت…
به کسانی که میدانی دوستت دارند…
به وجود آدم هایی که برایت اهمیت دارند…
و به خدایی که تنهایت نخواهد گذاشت…
گاهی یک جای دنج انتخاب کن…🙁
گاهی یک جای شلوغ…😩
آرامش را در هر دو پیدا کن…
هم درکنار شلوغی آدم ها…
هم درکنار پنجره ای چوبی و تنها…
دلمشغولی ها را گاهی ساده تر حس کن…🌸
باران را بی چتر بشناس…
خوشحالی را فریاد بزن…👌
و بدان که از نگاه خالقت تو" بهترینى"
پس بهترین بمان برایش
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دهه شصتیا در جستجوی آجیل 😂
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_شصتودوم
... شصت برابر شدن صادرات غیرنفتی، نزدیک به ده برابر شدن واحدهای صنعتی، دهها برابر شدن صنایع از نظر کیفی تبدیل صنعت مونتاژ به فناوری بومی برجستگی محسوس در رشتههای گوناگون مهندسی از جمله در صنایع دفاعی درخشش در رشتههای مهم و حسّاس پزشکی و جایگاه مرجعیت در آن و دهها نمونه ی دیگر از پیشرفت ایران و جوان ایرانی برای هیچکس در دنیا قابل انکار نیست همه ی این پیشرفتهای عظیم، محصول آن روحیه و آن حضور و آن احساس جمعی است که انقلاب برای کشور به ارمغان آورد. طبق آمارهای رسمی استعداد علم و تحقیق در ملت ما از متوسط جهان بالاتر است و به برکت تلاش جوانان مؤمن و خردمند، دستاوردهای دانش و فناوری ما در این مدت یعنی در دو دهه ی اخیر ما را به رتبه ی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایه ی شگفتی ناظران جهانی شد و ما را در برخی از رشتههای حساس و نوپدید به رتبه های نخستین ارتقاء داد. خب به نظر شما اینها غرورانگیز نیست؟ آیا اینها پیشرفتهای شگفت آور نیست؟ و جالب این است که همه و همه در حالی اتفاق افتاده که کشور ما دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است و ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمن ساز، به رکوردهای بزرگ دست یافته ایم و این نعمت بزرگی است که به خاطر آن باید روز و شب، خدا را سپاس گفت.
حمید دستش را برد بالا و اجازه خواست گفتم حمید آقای گل بفرما
خیلی وقت است سؤال نکردی
حمید گفت: حاج آقا ببخشید این دو تا سؤالی که می پرسم سؤال خودم نیست ولی چون زیاد از این و آن شنیدم میخواهم جوابش را بدانم تا بتوانم جواب اطرافیانم را بدهم و قانعشان کنم، گفتم ایرادی نیست
بپرس عزیزم! حمید گفت: سؤال اول این که بعضیها میگویند وقتی مردم، سفره و جیبشان خالی است و دارند با گرانی دست و پنجه نرم میکنند این همه پیشرفت علم چه فایده ای دارد؟ انگار فقط داریم با آنها پز میدهیم. کجایش برای ما آب و نان میشود؟ سؤال بعدی هم اینکه برخی میگویند پیشرفت هایی که در موشک و هسته ای و چیزهای دیگر داشته ایم، باور کردنی نیست و میگویند اگر راست است پس چرا مثلاً ما در خودروسازی
یا جاهای دیگر پیشرفت چشمگیر نداریم اگر واقعیت دارد، چرا ماشین خوب و با کیفیت نمیسازیم؟
گفتم آفرین منتظر چنین سؤالی بودم این که تولید علم و پیشرفت علمی چه فایده ای دارد جوابش خیلی واضح است. امیرالمؤمنین ع فرمودند: «العِلمُ سُلطان مَن وَجَدَهُ صَالَ بِهِ وَ مَن لَم يَجِدهُ صِيلَ عَلَيهِ»؛ علم و دانش، قدرت است هرکس به علم دست پیدا کند، با آن میتواند
بر دیگران غلبه پیدا کند و بر آنان مسلط شود اما کسی که علم نداشته باشد، دیگران بر او چیره میشوند جوابی که امام علی به این سؤال دادند خیلی زیباست باید به کسانی که میگویند وقتی جیب و سفره ی ما خالی است پیشرفت علمی چه فایده ای دارد گفت: آیا ماهی خریدن و ماهی داشتن بهتر است یا فنّ ماهی گیری؟ شما اگر فن و راه تولید ثروت را بلد باشید هیچوقت فقیر و نیازمند دیگران نمیشوید. به فرض که جیب و سفره ی ما را پر کردند اما اگر کشور ما توان و استعداد تولید ثروت به وسیلهی نفت ،گاز ،برق ،آب انرژی هسته ای، نور، منابع طبیعی و معادن را نداشته باشد چند روز که گذشت جیب و سفره ما خالی میشود. بله! این که مسئولین ما در عین اینکه به تولید علم و پیشرفتهای علمی اهمیت میدهند نباید غافل از جیب و سفره ی محرومین شوند، شکی نیست، اما این که تولید علم را کنار بگذاریم کاری غلط اندر غلط است. علم هم اقتدار آور است هم امنیت آور است هم تولید ثروت میکند، اقتصاد مملکت را رونق میدهد در واقع علم و تولید علم در همه ی عرصه ها عامل حیات و سرزندگی یک کشور است با علم است که شما موشک میسازید و دشمن جرأت نمیکند نگاه چپ به شما کند. اگر تفنگ پر به دیوار اتاق شما آویزان باشد کسی جرأت ندارد برای غارت و چپاول اموال شما جلو بیاید اما اگر احساس کند تفنگ شما خالی است، به این فکر میرود که اموال ارزشی شما را سرقت کند. آیا ،امنیت اولویت دارد یا پولدار بودن؟ یقیناً اگر میلیاردر هم باشید اگر امنیت نباشد آن پول کوفتتان میشود. اما از بعد اقتصادی نیز با تولید علم به قدرت و اقتدار خواهیم رسید در اهمیت اقتصاد همین بس که اقتصاد قوی، نقطه ی قوت و عامل مهم سلطه ناپذیری و نفوذناپذیری کشور است و از آن طرف اقتصاد ضعیف نقطه ضعف و زمینه ساز نفوذ و سلطه و دخالت دشمنان است.
خب، با توجه به اهمیتی که برای اقتصاد گفتیم وقتی ما توسط دشمن تحریم اقتصادی میشویم عقل میگوید خودت برو علمش را یاد بگیر و آن جنس یا کالایی که تحریم شدی را بساز تا هم از تبعات تحریم که زمینه ساز نفوذ و سلطه ی دشمن است در امان بمانی هم بتوانی محصولت را به تولید انبوه و باکیفیت برسانی و در بازار جهانی بفروشی و برای مملکتت
تولید شغل و ثروت کنی.
ادامه دارد ...🍃
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
49.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برنامه کودک نوستالژی😊
📺 باخانمان
#قسمت_دوازدهم
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسمِ ایکیوسانِ بابا متعلق به کدوم بچهی خونهی شما بود؟؟😁
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
🧙♂🧙 #باور_قدیمیا😉
🔴 قدیمیای گیلان بر این باور بودهاند که:
آواز خوانی خروس در سحرگاه، پاسخی است به آوازخوانی خروس عرشی، تا مردم از خواب سنگین سحرگاهی برخيزند و جهان آفرین را ستایش کنند.🌿
🔴 قدیمیای آمره بر این باور بودهاند که:
هر کس تمام شب را تا صبح بخوابد و صبح قبل از دمیدن آفتاب بیدار نشود و آفتاب طلوع کند آفتاب آب دهان به صورت او میافکند. 😉
📙 باورهای عامیانه مردم ایران، دکتر ذوالفقاری
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗سلام صبحتون روشن به روز امروز
و گرم به گرمای دیروز💫
یه صبح توی یک خانه قدیمی
با دو استکان چای آتشی
و یک نیمروی تازه
وکنار سفره یه صداقت کودکانه
و محبت خالص پدرانه
و نگاه مظلومانه مادرانه
😊اگه میشد توی قدیما گم شد تو کجا میرفتی ؟
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبلیغ قدیمی برای مسواک زدن
دندون قشنگ و سالم و پاک😁
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
آخيییش 🧐؟؟ یادتون رفته😳
این کلمه نشونه موفقیت بچهها در ماساژهای تخصصی پدر و مادرها بود که وقتی از زبان اونها میشنیدیم: "آخیییش" یعنی کارمون به خوبی انجام داده بودیم ☺️😂
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
یادش بخیر پوستش رو میزاشتیم رو چشممون دنیارو قرمز ببینیم 😁
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
📙 خوانش کتاب دکل
#قسمت_شصتوسه
خب این جواب اوّل از سؤال آقا حمید بود اما جواب بعدی که می شود داد این است کشوری میتواند در تولید ثروت برای ملت خود پیشرفت کند که در سه عرصه یا سه مرحله موفق باشد؛ مرحله ی اول این است که راه تولید ثروت از یک دارایی را پیدا کند که یا از راه تولید علم است یا از راه علم آموزی؛ مثلاً شما میخواهید خودرو تولید کنید تا از راه تولید آن تجارت کرده و به ثروت برسید خب اوّل باید علم ساختن خودرو را بلد باشید. حالا یا باید بنشینید خودتان فکر کنید و یک ماشینی در ذهنتان طراحی کنید و با فرمولهای علمی و ابتکار علم ساخت فلان خودرو را که مثلاً کم مصرف است قدرت بالایی دارد سرعت خوبی دارد و دنده اتوماتیک است تولید کنید و یا باید بروید زانو بزنید جلوی یک دانشمند و علمش را یاد بگیرید که چگونه میشود فلان خودرو را ساخت. این اولین مرحله و عرصه ای است که باید برای تولید ثروت به سراغش رفت.
-دومین عرصه و مرحله بعد از تولید علم و یادگیری علم ساخت خودرو ایجاد یک ساختار برای بهره برداری و استفاده از علم است؛ مثلاً شرکت خودروسازی ایجاد میکنید یعنی مینشینید یک سری قوانین و چهارچوبی وضع میکنید که بتوانید با این ساختار و قالب، علم خودتان را در جهت تولید محصول مورد نظر به کار بگیرید؛ مثلاً قانون میگذارید که ما در تولید خودرو وابسته به فلان صنعت نباشیم یا تولید خودرو نباید دولتی باشد و یا تأمین مالی آن از طریق فروش سهام باشد، یا از مهندسین خارجی استفاده نشود یا سالانه این مقدار باید تولید داشته باشیم یا فلان قطعات را از کدام کشور خریداری کنیم و صدها قانون ساختاری دیگر. اما مرحله و عرصه سوم مرحلهی مدیریت اجرایی این علم است؛ یعنی شما بعد از تولید علم و تشکیل ساختار باید بتوانید این علم را در این ساختاری که برایش تعریف کردید عملیاتی و اجرایی کنید. متأسفانه در بخشهایی از اقتصاد کشور ما یا کار علمی و تولید علمی نشده و یا اگر شده، در مرحله ساختار و یا اجرا شاهد عیوب و یا ضعفهای مدیریتی هستیم. درست مثل این است که یک مربی فوتبال، علم فوتبال دارد و از انواع و اقسام تاکتیکهای متنوع برای مقابله با تیمها آگاهی خوبی دارد و حتی برخی جاها برای ارنج و چینش بازیکنان تیم، کار علمی ویژه ای کرده است، اما مشکلش این است که داخل زمین در برخی پستها، بازیکنی که بتواند ایده ی این مربی را در بازی پیاده کند وجود ندارد یا اگر وجود دارد، ضعیف عمل میکند.
انقلاب اسلامی راه نجات از اقتصاد ضعیف و وابسته و فاسد دوران طاغوت را به ما نشان داد ولی عملکردهای ضعیف بازیکنان اقتصادی ما اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کم اثر و حتی بی اثر خواهد شد و چالش درونی عبارت از عیوب ساختاری و ضعفهای مدیریتی است عیوب مهمّی مثل وابستگی اقتصاد به نفت که یک عیب بزرگ ساختاری است یا دولتی بودن بخشهایی از اقتصاد که در حیطه وظایف دولت نیست نگاه به خارج و نه به توان و ظرفیت داخلی، استفادهی اندک از ظرفیت نیروی انسانی کشور، بودجه بندی معیوب و نامتوازن عدم ثبات سیاستهای اجرائی اقتصاد و عدم رعایت اولویتها و وجود هزینههای زائد و حتّی مُسرفانه در بخشهایی از دستگاه های حکومتی همگی عیوب ساختاری و مدیریتی هستند که نتیجه ی اینها مشکلات زندگی مردم از قبیل بیکاری جوانها، فقر درآمدی طبقه ی ضعیف و امثال آن است که البته اینها راه حل دارد؛ راه حل این مشکلات سیاستهای اقتصاد مقاومتی است.
که بخشهای مهم این راه حل اینهاست: درون زایی اقتصاد و
کشور، مولّد شدن و دانش بنیان شدن آن، مردمی کردن اقتصاد تصدی گری نکردن دولت، برون گرایی با استفاده از ظرفیتهایی که قبلاً به آن اشاره شد؛ یعنی ظرفیتهای طبیعی و انسانی و شما جوانان باید بدانید که همه ی راه حلها در داخل کشور است، نه بیرون از مرزهای این کشور.
خب حالا بپردازیم به سؤال دوم آقا حمید اینکه پرسیدید اگر مخ ایرانی میتواند موشک نقطه زن و قاره پیما بسازد پس چرا خودروی با کیفیت نمیسازد؟ خیلیها میگویند چیزی که ما از ایرانی جماعت دیدیم فقط مخ پرایدی بوده است. اتفاقاً این حرف دل ما هم هست. منتها جوابش این است ببینید بچه ها در کشور ما هر کار و یا طرحی که مستقیماً زیر نظر رهبر مدیر و شجاع و حکیم ما انجام گرفته خیلی قشنگ، شسته رفته و با کمترین نقص جلو رفته است؛ به طور مثال در مسئله ی دفاعی مثل موشک و تجهیزات دیگر که در جهان درخشیدیم علتش این است که یک عده مثل شهید سلیمانی عزیز در این مملکت تابع امر ولایت هستند ...
ادامه دارد ...🍃
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
48.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 برنامه کودک نوستالژی😊
📺 باخانمان
#قسمت_سیزدهم
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
🧙♂🧙 #باور_قدیمیا😉
🔴 قدیمیای لرستان بر این باور بودهاند که:
اگر هنگام خواب شیطان را لعنت نکند شیطان هنگام اسب سواری از روی لب او میگذرد و جای پای اسبش تبخال میزند.😉
🔴 قدیمیای کرد بر این باور بودهاند که:
خوابیدن بیمار وحشت دارد و سر و صدای کریهی راه میاندازند تا بیمار نخوابد، زیرا به نظر آنها خواب طلیعه مرگ است.🙃
📙 باورهای عامیانه مردم ایران، دکتر ذوالفقاری
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌امیدوارم
یک روز پر از نیکی
روزی آخرین روز ماه مبارک باشد.
آرزو میکنم
☘در این خلوص بندگی
در سایه خدای بینهایت مهربان
به بهترین لذت برسید.
وشامل حدیث پیامبر مهربانی باشید که میفرماید:
🌟إنَّ أهنَأ النّاسِ عَیشاًَ مَن کانَ بِما قَسَمَ اللهُ لَهُ راضیا
🌟هر کس به آنچه خدا روزی اش کرده راضی باشد، از زندگی خود لذت می برد.
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادش بخیر
غذاهایی که روی علاءالدین درست میشد یه مزهی دیگهای میداد.
مخصوصا آآآآآآآآآببببببببگوشتهای مادر بزرگ 😋😋😋
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110
شما هم خونهتون هر جا فرش کم بود از این بزرگوار استفاده میکردین؟؟🙁
📻کانال قدیما (نوستالژی)👇
🆔 @ghadima110