فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 روایت سردار سلیمانی در آخرین مصاحبه با سایت رهبرمعظم انقلاب از کمک حضرت زهرا در روزهای سخت جنگ ۳۳روزه که منجر به پیروزی شد
🆔@ghadir_ch
🏴رسیدن صدای گریه زنان به گوش مردان
🔷س 5195: در مراسم روضه خوانی و مجالس عزاداری زنان، که در منزل یا حسینیه برگزار می شود، صدای گریه و ناله زنان به گوش مردان نامحرم می رسد، آیا شرعاً اشکال دارد؟
✅ج: اگر مفسده ای نداشته باشد فی نفسه اشکال ندارد.
📕منبع: khamenei.ir
🆔@ghadir_ch
✨﷽✨
🏴چرا مردم مدینه فاطمه(س) را یاری نکردند؟
✍ یکی از زشتترین انواع ترسها در جامعه «ترس از تحقیر و سرزنش» است که یک ترس روانی است. این بدتر از ترسِ از مرگ یا فقر است که سلطهگران بهکار میگیرند.
➖ مردم کوفه از سرِ چه ترسی امامحسین(ع) را یاری نکردند؟ ترسیدند که مبادا لشکر یزید بیاید و آنها را تکهتکه کند. اما در فاطمیه، مردم از چه چیزی ترسیدند و نالۀ فاطمه الزهرا(س) را جواب ندادند؟ آیا کسی تهدید کرده بود که آنها را تکهتکه میکند؟
➖ وقتی امامحسین(ع) صدا زد «هَل مِن ناصرٍ ینصُرنی» هرکسی به ایشان کمک میکرد، کشته میشد، اما وقتی فاطمۀ زهرا(س) بین در و دیوار ضجه زد، اگر کسی به ایشان کمک میکرد، کشته نمیشد. کمااینکه زبیر با شمشیر آمد که مثلاً کمک کند، اما شمشیرش را گرفتند و خودش را نکشتند.
➖ در مدینه نه ترس از فقر بود، نه ترس از کشتار بود، بلکه یک ترس روانی وجود داشت؛ مردم مدینه در رودربایستیِ همدیگر ماندند و فاطمه را کمک نکردند، آنها سکوت زشتی کردند و این خیلی خیانتکارانه بود.
➖ یک جوّ روانی سنگین علیهِ امام علی(ع) ایجاد شده بود که هیچکسی به ایشان کمک نمیکرد. حتی نقل شده است تعداد زیادی در یک شب به علی(ع) وعدۀ یاری دادند اما روز که شد، در رودربایستی ماندند و نیامدند!
📚استاد پناهیان
🌸🌺🌹🌷🌹🌺🌸🌺🌹🌷🌹
eitaa.com/ghadir_ch
🌹مراحل تربیت فرزند در کلام رسول خدا (صلی الله علیه و آله)
#تربیت_کودک:
👈دوره سیادت کودک
♦️خیلی وقت ها دیده ایم که بعضی از والدین وقتی طفل کمتر از هفت سال میخواهد به لیوان آب دست بزند، لیوان را از جلوی او برمیدارند یا طفل را از لیوان دور میکنند.در نحوه برداشتن لیوان یا دور کردن کودک هم، هر جماعتی فرهنگ خود را اعمال میکند.
🔹بعضی ها که کودکان را با استخفاف و تحقیر بزرگ کرده اند، پشت دست کودک می زنند.
بعضی که تحصیل کرده تر هستند،با نوعی دیگری از استخفاف، مثلاً به جای زدن،با نگاه تند، کودک را از دست زدن به لیوان بازمیدارند.
#آیت_الله_حائری_شیرازی
🆔@ghadir_ch
#آسیبهای_تربیتی
0⃣2⃣آسیبهای ناشی ازرسانه های جمعی:
♦️نقش رسانه ها در تکوین شخصیت آحاد جامعه بخصوص جوانان و نوجوانان نقشی غیرقابل انکار است.
🔹رسانه ها اگردر برنامههای خود ارزشهای دینی و انسانی را ببینند، بیشک درتربیت اسلامی مؤثرند واگر خدای ناخواسته خلاف آن باشند، عکس آن حاصل خواهد شد.
🔸رسانه ها با استفاده از ابزارهای هنری در شناخت،نگرش و رفتار نوجوانان وجوانان اثر می گذارند.
ارکان شبکه تربیتی، باید باتوجه به میزان اثرگذاری این رسانه ها از آنها بهره گیری نمایند و از انحصار در استفاده از ابزارهای نوشتاری خارج شوند.
باتوجه به تنوع و اثرگذاری رسانه ها چنانچه آنها هماهنگ با برنامه ریزی های نهادهای تربیتی گام بردارند می توانند نقش بسیار مثبتی را برای رسیدن به اهداف تربیتی ایفا کنند. در غیر این صورت آسیب زا می باشند و فرآیند تربیت رامختل می نمایند.
👈شهید بهشتی :
«هر قدر برگوش اوبخوانیم (تبلیغ کنیم) او یک خبر یا تصویر در روزنامه می خواند یا می بیند، یک گزارش در تلویزیون می بیند، یک فیلم در فلان جا می بیند از زندگی دیگران و وضع دیگران و شکل کار دیگران مطلع می شود و دلش در خانه دیگران است.»
🆔@ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرار_شبانه_قرآنی
🌹💐تقدیم به روح پاک و مطهر شهدای مقاومت بخصوص سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی،شهید ابومهدی المهندس،
شهیدپورجعفری.🍂🍂
🆔@ghadir_ch
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔@ghadir_ch
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
💫سوره البقرة ــ آیه ۹۹
وَلَقَدْ أَنْزَلْنَا إِلَيْكَ آيَاتٍ بَيِّنَاتٍ وَمَا يَكْفُرُ بِهَا إِلَّا الْفَاسِقُونَ
هر آينه كه بر تو آياتى روشن نازل كرديم. و جز فاسقان كسى منكر آنها نخواهد شد.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
💫(تفسيرآیه ۹۹سوره مبارکه بقره)
پيمان شكنان يهود-نخست قرآن به اين حقيقت اشاره مىكند كه دلايل كافى و نشانههاى روشن و آيات بيّنات در اختيار پيامبر اسلام «صلّى اللّه عليه و اله» قرار دارد و آنها كه انكار مىكنند در حقيقت، پى به حقانيّت دعوت او برده و به خاطر اغراض خاصّى به مخالفت برخاستهاند، مىگويد: «ما بر تو آيات بيّنات نازل كرديم و جز فاسقان كسى به آنها كفر نمىورزد» (وَ لَقَدْ أَنْزَلْنا إِلَيْكَ آياتٍ بَيِّناتٍ وَ ما يَكْفُرُ بِها إِلاَّ الْفاسِقُونَ) .
📚برگزیده تفسیر نمونه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🆔@ghadir_ch