به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔@ghadir_ch
🌹🌹🍃🌹🌹🍃🌹🌹
سوره بقره ــ آیه ۲۶۳
قَوْلٌ مَعْرُوفٌ وَمَغْفِرَةٌ خَيْرٌ مِنْ صَدَقَةٍ يَتْبَعُهَآ أَذًى ۗ وَاللَّهُ غَنِيٌّ حَلِيمٌ
گفتاری پسندیده [در برابر تهیدستان] و گذشتی [كریمانه نسبت به خشم و بد زبانی مستمندان] بهتر از بخششی است كه دنبالش آزاری باشد، و خدا بینیاز و بردبار است.
🌹🌹🍃🌹🌹🍃🌹🌹
🌹🌹🍃🌹🌹🍃🌹🌹
☘(تفسیرآيه ٢٦٣سوره البقره) :اين آيه در حقيقت تكميلى است نسبت به آيۀ قبل، در زمينۀ ترك منّت و آزار به هنگام انفاق، مىفرمايد: «گفتار پسنديده (در برابر ارباب حاجت) و عفو و گذشت (از خشونتهاى آنان) از بخششى كه آزارى به دنبال آن باشد بهتر است» (قَوْلٌ مَعْرُوفٌ وَ مَغْفِرَةٌ خَيْرٌ مِنْ صَدَقَةٍ يَتْبَعُها أَذىً) .
☘ اين را نيز بدانيد كه آنچه در راه خدا انفاق مىكنيد در واقع براى نجات خويشتن ذخيره مىنماييد، «و خداوند (از آن) بىنياز و (در برابر خشونت و ناسپاسى شما) بردبار است» (وَ اللّهُ غَنِيٌّ حَلِيمٌ) .
☘پيامبر اكرم «صلّى اللّه عليه و آله» در حديثى گوشهاى از آداب انفاق را روشن ساخته مىفرمايد: «هنگامى كه حاجتمندى از شما چيزى بخواهد گفتار او را قطع نكنيد تا تمام مقصود خويش را شرح دهد، سپس با وقار و ادب و ملايمت به او پاسخ بگوييد، يا چيزى كه در قدرت داريد در اختيارش بگذاريد و يا به طرز شايستهاى او را باز گردانيد. زيرا ممكن است سؤال كننده «فرشتهاى» باشد كه مأمور آزمايش شما است تا ببيند در برابر نعمتهايى كه خداوند به شما ارزانى داشته چگونه عمل مىكنيد» !
📚برگزیده تفسیر نمونه جلد دوم
🌹🌹🍃🌹🌹🍃🌹🌹
🆔eitaa.com/ghadir_ch
❤️ امام کاظم (عليه السّلام) :
☘ مؤمن از کوه سخت تر است،
زیرا کوه با ضربات تیشه ترک بر می دارد اما دین مؤمن با هیچ چیز ترک بر نمی دارد.
📚 میزان الحکمه، ج۱، ص۴۶۳
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️فرزند، امانتی در دست پدر و مادر
✍رهبر انقلاب: فرزند و کودک با دید اسلامی یک وسیلهای برای حرکت باید باشد، یک مایهای برای پرش بیشتر باید باشد،نه یک لنگری بر پای انسان، نه یک سنگی که انسان را از پرواز که هیچ، از حرکت معمولی خود هم باز بدارد. و این هم با این دریافت و تلقی امکانپذیر است که انسان بداند که آنچه به او داده شده است به عنوان فرزند، این امانتی است از سوی خدا، امانتی است که او باید این امانت را در جهت هدف و غایت آفرینشش، به اندازهی امکان و مقدور بسازد.۱۳۵۶/۰۱/۱۱
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️احکام شرعی
‼️خواندن حمد و سوره در نماز جماعت
🔷س 5504: هنگام نماز جماعت و در رکعت اول و دوم نماز ظهر و عصر آیا مأموم می تواند حمد و سوره را بخواند یا باید ساکت باشد؟
✅ج: در رکعت اول و دوم نماز ظهر و عصر بنابراحتیاط واجب، مأموم نباید حمد و سوره بخواند ولی مستحب است به جای آن ذکر بگوید.
📕منبع: leader.ir
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ گوش به فرمان ولایت فقیه
🌷ما مثل یک روح در دو بدن بودیم. ازکودکی باهم بزرگ شدیم، باهم به مدرسه می رفتیم و ورزش می کردیم. محمدعلی عاشق امام (رحمه) بودند؛ از همان بچگی خیلی به نظام علاقه داشت و قصد داشت وقتی بزرگ شد وارد نظام شود و خدمت کند. اطمینان دارم که اگر محمدعلی دراین اوضاع اقتصادی فعلی زنده بود حتما به همه توصیه می کرد که صبر پیشه کنند، گوش به فرمان ولایت فقیه باشند و خداوند را همیشه و درهمه حال در نظر داشته باشند.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️مناجاتی زیبا
✍پروردگارا ؛ نمیدانم در چه ساعتی روحم را میگیری ؟ و در چه روزی این دنیا را ترک میکنم؟ و درکدامین سرزمین به خاک سپرده میشوم؟ پروردگارا؛ رحم کن برمن آنگاه که در مسیر اموات و گذشتگان قدم میگذارم... پروردگارا؛ رحم کن برمن آنگاه که نامم و حتی بدنم فراموش میشود و قبرم متروک میگردد و هیچ زائری به سراغ قبرم نمی آید و هیچ یادکننده ای مرا یاد نمیکند...
پروردگارا ؛ مرا یاد کن درآن هنگام که از یادها می روم و تنهایم مگذار آنگاه که در دنیا برای همیشه به فراموشی سپرده میشوم... پروردگارا؛ گناهانم را بیامرز و مرا در رحمت خود داخل گردان ؛ درآنروزی که مال ، فرزند ، خویشاوند ، القاب و عناوین منفعتی برایم ندارند....
آمین یا ارحم الراحمین
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️فضیلت زیارت حرم ......
👈۱۰روز مانده تا ماه محرم
#ویدئو_استوری_روزشمار ماه محرم
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ تاثیر تقوای والدین بر فرزند
✍فرزند اگر احساس کند پدر و مادر در رفتار و اخلاق، مراعات قدرت مافوقی را میکنند، او هم رعایت خواهد کرد؛ به این ترتیب فرزند از اول از طریق والدین وارد حریم تقوای الهی میشود.
🌷فرض کنید خانوادهای به تفریح رفتهاند. پدر در صحرا به کشتگاه گندم که میرسد، دقت میکند برای عبور از آنجا راه طولانیتری را پیدا کند تا روی گندمهای مردم پا نگذارد. بچه که این احتیاط و تقوا را میبیند، در عمل تقوا و «لا اله الا الله» را یاد میگیرد؛ اما اگر پدر گندمهای مردم را له کند، بیتقوایی را مثل بیماری به فرزندش منتقل میکند.
📚 آیت الله حائری شیرازی
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️اصول تربيت:
👈اصل ارتباط باطن و ظاهر
🌷مكتب تربيتى اسلام؛ناظر به تحول آدمى از درون و اعماق وجود اوست،زيرا چنين دگرگونى كه از درون و در باطن ايجاد شود،به ندرت در معرض زوال قرار مى گيرد و به تعبيرى در وجود او نهادينه مى شود.
🔹علاوه بر آن،انسان براى دستيابى به هر تحولى نياز به اميد و نگرش مثبت دارد تا انگيزه اى براى تحولات بعدى در او ايجاد شود.امام على(علیه السلام)هر دو مفهوم رامورد نظر قرار داده اند و مى فرمايند:
✍آن كس كه درونش را اصلاح كند،خداوند ظاهرش را اصلاح مى نمايد و هر كس براى دينش كار كند،خداوند دنيايش را كفايت مى كند، و آن كس كه ميان خود و خدا را اصلاح كند، خداوند بين او و مردم را اصلاح خواهد كرد.۱
📚نهج البلاغه،حکمت ۴۲۳
🔻ادامه دارد.....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ویژگی های دوره نوجوانی(۳).
✅بی نظمی
🌷نوجواني دوراني است که فرد دچار تغيير و تحولات محسوسي مي شود،عموماً آن را با نام "بلوغ"مي شنايسم،که طي آن بي نظمي هاي شديدي در ابعاد مختلف وجودي فرد همچون: احساس،عاطفه،نوجوان جسماني و... مشاهده مي شود که متعاقب آن نوجوان احساس آشفتگي دروني شديدي مي کند،حقيقت اين است كه نوجوانان نمي خواهند با شلختگي هاي خود شما را آزار دهند.گرچه ممكن است باور اين حقيقت سخت باشد.در واقع علت اصلي اين آشفتگي و شلختگي اين است كه ذهن و فكر آنها جاي ديگري است.
👈يك نوجوان مشغله های فکری زيادي دارد و به همان مقدار هم از نگراني و اضطراب زيادي برخوردار است و پس مانده انرژي احساسش آن قدر نيست كه بتواند در مورد رفتار روزانه اش به قدر كافي دقت كند.
♦️به عنوان مثال:جوراب كثيفش را در ماشين لباسشويي بگذارد و يا وقتي جوراب تميز پيدا نكرد،پدر و مادرش را مقصر نداند و به آنها پرخاش نكند.
🔻ادامه دارد....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️آموزش محرم و نامحرم در خانواده
👈آموزش حدود شرعی و مراعات آنها نه تنها نشانه ی عقب ماندگی و یا محدود سازی فرزندان نیست،بلکه خود نشانگر دقت و توجه یک خانواده به حدود رفتار اجتماعی است.
🌷هر قدر فرهنگ یک خانواده بالاتر باشد،به جزئیات و دقایق زندگی و از آن جمله روابط اجتماعی با دیگران،توجه بیشتری می کند.
🌿🌺دختری که در برخورد با افراد نامحرم از نظر پوشش مراعات می کند و نیز رفتاری متین و مطابق دین در مقابل آنها دارد،سطح فکر و فرهنگ خود را نشان می دهد.
♦️پایان
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️از چه سنی به بعد گوشی موبایل را در اختیار کودکان قرار دهیم؟
🌷سنین نوجوانی
♦️خیلی سخت بنظر میرسد که نوجوان سرسختی که تازه در اول راه استقلال و دنیای بیرون است را،مجبور به استفاده نکردن از تلفن همراه و دنیای ارتباطات کرد.
👈محدودیتهای شدید برای دوران بلوغ، عقلانی به نظر نمیرسد.اگر گوشی همراه هوشمند در اختیار نوجوانتان میگذارید،حتما از سیم کارتهای دائمی استفاده نکنید.
🔹این کار به شما امکان آن را میدهد که با محدود کردن امکان شارژ توسط خود نوجوان، نظارت بیشتری بر او داشته باشید.
🔸برای استفاده نوجوان از فضای مجازی قانون بگذارید.با ایجاد فضای دوستی،احترام به نوجوان و دادن اطلاعات درست به او،خود را محرم اسرار وی کنید تا اگر اشتباهی در این فضا مرتکب شد اولین نفر شما را در جریان بگذارد.
🔻ادامه دارد....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️دعای هفتم صحیفه سجادیه
🤲التماس دعا
🆔eitaa.com/ghadir_ch
به رسم ادب و ارادت هر روز صبح سلام می دهیم به ارباب بی کفن
✨السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن✨
🆔@ghadir_ch
🌷🌷🌾🌷🌷🌾🌷🌷🌾
سوره بقره ــ آیه ۲۶۴
يَآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُبْطِلُوا صَدَقَاتِكُمْ بِالْمَنِّ وَالْأَذَىٰ كَالَّذِي يُنْفِقُ مَالَهُ رِئَآءَ النَّاسِ وَلَا يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ ۖ فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ صَفْوَانٍ عَلَيْهِ تُرَابٌ فَأَصَابَهُ وَابِلٌ فَتَرَكَهُ صَلْدًا ۖ لَا يَقْدِرُونَ عَلَىٰ شَيْءٍ مِمَّا كَسَبُوا ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكَافِرِينَ
🌷🌷🌾🌷🌷🌾🌷🌷
🌷🌷🌾🌷🌷🌾🌷🌷🌾
🌷(تفسیرآيه ٢٦٤سوره البقره) :دو مثال جالب در بارۀ انگيزههاى انفاق!
🌹در اين آيه و آيۀ بعد، نخست اشاره به اين حقيقت شده كه افراد با ايمان نبايد انفاقهاى خود را به خاطر منّت و آزار،باطل و بىاثر سازند، سپس دو مثال جالب براى انفاقهاى آميخته با منّت و آزار و رياكارى و خودنمايى و همچنين انفاقهايى كه از ريشۀ اخلاص و عواطف دينى و انسانى سر چشمه گرفته، بيان مىكند.
🌹مىفرمايد: «اى كسانى كه ايمان آوردهايد، بخششهاى خود را با منّت و آزار باطل نسازيد».
🌹 سپس اين عمل را تشبيه به انفاقهايى كه توأم با رياكارى و خودنمايى است مىكند مىفرمايد: «اين همانند كسى است كه مال خود را براى نشان دادن به مردم انفاق مىكند و ايمان به خدا و روز رستاخيز ندارد».
🌹و بعد مىافزايد: «(كار او) همچون قطعه سنگ صافى است كه بر آن (قشر نازكى از) خاك باشد (و بذرهايى در آن افشانده شود) و باران درشت به آن برسد، (و خاكها و بذرها را بشويد) و آن را صاف رها سازد آنها از كارى كه انجام دادهاند چيزى به دست نمىآورند» (فَمَثَلُهُ كَمَثَلِ صَفْوانٍ عَلَيْهِ تُرابٌ....).
🌹اين گونه است اعمال رياكارانه و انفاقهاى آميخته با منّت و آزار كه از دلهاى سخت و قساوتمند سر چشمه مىگيرد و صاحبانش هيچ بهرهاى از آن نمىبرند و تمام زحماتشان بر باد مىرود.
🌹 و در پايان آيه مىفرمايد: «و خداوند گروه كافران را هدايت نمىكند» (وَ اللّهُ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الْكافِرِينَ).اشاره به اين كه خداوند توفيق هدايت را از آنها مىگيرد.چرا كه با پاى خود،راه كفر و ريا و منّت و آزار را پوييدند،و چنين كسانى شايستۀ هدايت نيستند.
📚برگزیده تفسیر نمونه جلددوم
🌷🌷🌾🌷🌷🌾🌷🌷
🆔eitaa.com/ghadir_ch