🔵 شمرده صحبت کنید
چگونه جذاب صحبت کنیم - سرعت ایدهآل صحبت کردن :
تندتند صحبت کردن عادت ناپسندی است که موجب میشود دیگران نتوانند پا به پای صحبتهایتان پیش بیایند و منظورتان را متوجه شوند. در مورد افرادی که خیلی تند صحبت میکنند، احتمال زیادتری وجود دارد که مخاطب از یک جایی به بعد دیگر به ادامهی صحبتهایشان گوش ندهد. پس کمی آهستهتر کلمات را ادا کنید و بین جملاتتان یک مکث کوتاه داشته باشید. اما این مکثها نباید زیادی طولانی شوند تا مبادا مخاطب فکر کند که کلمات را گم کردهاید و در حال سرهم کردن جملهی بعدی هستید. مکثهای کوتاه به گوینده فرصت میدهند تا روی تکههایی از کلام خود تأکید بگذارد و همچنین نفسی تازه کند. اما حواستان باشد از آن طرف بوم نیفتید! خیلی آهسته صحبت کردن هم عادت پسندیدهای نیست. اگر بیش از حد آهسته صحبت کنید، به گوش مخاطبتان یکنواخت و خستهکننده خواهید آمد، طوری که احتمال دارد طرف مقابل حوصلهاش سر برود و دیگر به ادامهی صحبتتان گوش نکند.
🔴 فن بیان وسخنوری
🆔@ghadir_ch
دعای استفتاح امام هشتم
باللَّهِ أَسْتَفْتِحُ، وَ بِاللَّهِ أَسْتَنْجِحُ، وَ بِمُحَمَّدٍ أَتَوَجَّهُ، اللَّهُمَّ سَهِّلْ لِي حُزُونَةَ أَمْرِي كُلَّهُ، وَ يَسِّرْ لِي صُعُوبَتَهُ، إِنَّكَ تَمْحُو مَا تَشَاءُ وَ تُثْبِتُ، وَ عِنْدَكَ أُمُّ الْكِتَاب
به خدا افتتاح می کنم کار را و به وسیله خدا طلب میکنم موفقیت و رستگاری را و رسیدن به آنچه که میخواهم را از خدا درخواست دارم. و به واسطه محمد (ص) به پیشگاه خداوند توجه میکنم. پروردگارا دشواری کار من و سختی آن را برای من آسان گردان. همانا که تو آنچه را که بخواهی محو کرده و یا ثابت میگردانی. همانا که ام الکتاب در نزد تو میباشد.
🆔@ghadir_ch
🔺از بزرگی پرسیدند: شگفت انگیز ترین رفتار انسان چیست؟
پاسخ داد: از کودکى خسته مى شود ،براى بزرگ شدن عجله مى کند و سپس دلتنگ دوران کودکى خود مى شود .
ابتدا براى کسب مال و ثروت از سلامتى خود مایه مى گذارد سپس براى باز پس گرفتن سلامتى از دست رفته پول خود را خرج مى کند.
طورى زندگى مى کند که انگار هرگز نخواهد مرد، و بعد طورى مى میرد که انگار هرگز زندگى نکرده است .
انقدر به آینده فکر مى کند که متوجه از دست رفتن امروز خود نیست، در حالى که زندگى گذشته یا آینده نیست، زندگى همین حالاست.
🆔@ghadir_ch
✍از امام حسن مجتبی علیه السلام پرسیدند:
«چرا شما هیچ گاه فقیری را مأیوس بر نمی گردانید؟»
امام حسن علیه السلام پاسخ دادند:«من خود ، نیازمند خداوند هستم و به الطافش امید دارم. به همین دلیل شرم دارم که خود، فقیر باشم ولی فقیری را مأیوس کنم. خداوند، مرا عادت داده است که نعمت هایش را به من ارزانی دارد و من هم او را عادت داده ام که نعمت هایش را به مردم ببخشم.
📚طبقات الکبری ، ج ۱ ، ص ۲۳
🆔@ghadir_ch
🔶 #حدیث_روز
🌷امام حسن عسکری علیه السلام:
🔴ما أقبَحَ بِالمُؤمِنِ أن تَكونَ لَهُ رَغبَةٌ تُذِلُّهُ؛
❗️چه زشت است براى مؤمن كه خواستهاى داشته باشد كه او را به خوارى كشاند.
📚 تحف العقول، ص۴۸۹
🆔@ghadir_ch
💠 مے شود روشنی چشم من
از ره برسد؟!
انتظار من
از امروز به آخر برسد؟!
در ڪویرے ڪہ پر از سوز و
پر از تشنگے اسٺ
مے شود شبنمے از آیہ ڪوثر برسد.
🌱اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ 🌱
@ghadir_ch
🏴 تدبر در قرآن کریم 🏴
🌺نکته هایی تفسیری از صفحه دهم قرآن کریم :
1⃣(62) آیا صاحبان ادیان دیگر اهل نجاتند؟
➖سلمان فارسى به رسول اكرم صلى الله عليه وآله گفت: دوستان من كه اهل ايمان و نماز بودند، ولى شما را نديدند تا به شما ايمان بياورند، وضع آنها در قيامت چگونه است؟ يكى از حاضرين جواب داد: اهل دوزخند. ولى اين آيه نازل شد كه هر كدام از پيروان اديان كه در عصر خود بر طبق وظايف و فرمان الهى عمل كرده اند مأجورند.
_البتّه اين آيه نمى تواند بهانه و دستاويزى براى ماندن در يهوديّت و مسيحيّت امروز باشد. زيرا :
اوّلاً: قرآن، اهل كتاب را به اسلام دعوت نموده است
ثانياً: قرآن تهديد كرده كه اگر آگاهانه به سراغ دينى غير از اسلام بروند، مورد قبول نيست. «وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ»آل عمران/ 85.
🔺پیام ایه:
صاحبان اديان ديگر در صورت بى اطلاعى از اسلام، چه قبل از اسلام و چه بعد از اسلام، اگر به دين آسمانى خود ايمان داشته باشند و عمل صالح انجام دهند ودر بى اطلاعى خود مقصّر نباشند، اهل نجات هستند. «مَن آمن باللّه... لا خوفٌ عليهم»
🆔@ghadir_ch
#راز_این_عکس
#مادرانه
🍃عکسی که جهانی شد🍃
🔷مادر شهید شاهین باقری:
🕊در عملیات خیبر در جزیره مجنون مفقود شد، ۱۱ سال از فرزندم خبری نداشتم و هر لحظه منتظر بازگشتش بودم تا جایی که هرگاه کسی درب خانه را میزد به گمان بازگشت شاهین به سمت درب میدویدم و هر بار بیش از قبل ناامید میشدم.
🕊هرگاه کاروانی از شهدا به تهران میآمد به امید اینکه خبری از فرزندم بگیرم به استقبال شهدا میرفتم. یک روز زمستانی هنگامی که برف هم شدید میبارید متوجه شدم کاروانی از شهدا به تهران آمده فوراً به سمت آن کاروان رفتم. در همین حال عکسی از من در کنار ماشین حمل شهدا گرفته شد که این عکس در رسانههای داخلی و خارجی بازتاب زیادی داشت.
🌷شاهین ۱۲ اسفند ۶۲ در جزیره مجنون به شهادت رسید و پیکرش هم در باتلاقهای این جزیره ماند. اما بالاخره پس از ۱۱ سال برای دیدار مادرش به خانه برگشت.
چه برگشتنی! مشتی استخوان!
🆔@ghadir_ch