✍رهبر معظم انقلاب:
این آرامش روانیِ ناشی از انتظار فرج، این اطمینان نفْسی را که انسان دارد که نفْس او و دل او تلاطم ندارد، میشود افزایش داد؛ به وسیلهی دعا، به وسیلهی استغاثه، به وسیلهی مناجات با پروردگار که «اَلا بِذِکرِ اللهِ تَطمَئِنُّ القُلوب»۹۹/۱/۲۱
🆔eitaa.com/ghadir_ch
🌷آیتالله بهجت(ره):
✍مهمتراز دعابرای تعجیل فرج حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجهالشریف)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او میباشد.
🔹زیرا مردن،تنها قطع حیاتِ دنیای چند روزه فانی است،اما بیرون رفتن از عقیده صحیح،موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است.
👈لذا حضرت امیر(علیهالسلام) ،در لیلةُالمَبیت از رسول اکرم(صلیاللهعلیهوآله) میپرسد: «أَفِی سَلامَةٍ مِنْ دِینِی؟؛آیا دین من سالم خواهد بود؟.»
📚در محضر بهجت، ج٢، ص١٠١
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✍رهبر معظم انقلاب:
🔸صدق و اخلاص، جوهره و شکلدهنده مکتب سلیمانی است که هم زندگی و هم شهادت او را پُر برکت ساخت و کیفیت شهادت او نیز، به فضل الهی حجّت را بر همه بندگان خدا و دشمنان اسلام تمام کرد.
🔸پایبندی و وفاداری کاملاً صادقانه سردار سلیمانی به عهدی که با پروردگار بسته بود و تعامل از سر صدق حاج قاسم با امام و آرمانهای اسلام و انقلاب مایه برکت فعالیّتهای سردار سلیمانی بود و سردار عزیز ملّت ایران اسلامی، رنج مجاهدت در راه آرمانها را با همه وجود تحمّل میکرد و با کمال دقّت و در همه عمر به وظایف خود در قبال ملّت ایران و امّت اسلامی وفادار بود.
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️بخش از وصیت نامه سیدالشهدای مقاومت حاج قاسم سلیمانی
🌷شادی روح شهدا صلوات🌷
🆔eitaa.com/ghadir_ch
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَابْنَ عَلِيٍّ اَلْمُرْتَضَى...
🌱سلام بر تو ای یادگار امیرالمومنین .
سلام بر تو و بر روزی که زمینِ درد کشیده را، با عدالت علوی التیام خواهی داد.
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
🌸اللهمعجللولیکالفرج🌸
🆔eitaa.com/ghadir_ch
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️استوری روز شماره عید غدیر
🌸۲۴ روز مانده تا عید سعید غدیر🌸
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ گوش کن حال امام زمانت را
🌺🍃 وارد منزل امام صادق(ع) شد. با شنیدن صدای شیوَنی که به گریه مادرِ فرزند مُرده میمانست، لحظهای ایستاد. صدای گریه قطع نشد. قدم پیش گذاشت و جلوتر رفت؛ امام را دید که بر روی زمین خاکی نشسته و شانههایش از شدت گریه میلرزد.
🌸🍃 ادب مانع شد تا جلوتر رود. میدانست موقعاش که بشود، امام صدایش میکند. کنجکاو و تشنهٔ دانستنِ دلیلِ این حال امام بود پس با تمام وجود به نجوای جانسوز امام گوش کرد:
«فطوبی لمن ادرک ذلک الزمان...» و باز لرزش شانهها.
🌼🍃 «خوش به حال کسی که در آن زمانه است...» گریهاش شدت گرفت: «اگر در زمان او میزیستم، همهٔ عمر خدمتش را میکردم...»
🌹🍃 «آقای من، غیبت تو آرامش و خواب و خوراک را از من گرفته، شادی را از دل من بُرده، غم و اندوهم دائمی شده... و فریاد و فغان و نالهٔ مرا بلند کرده...
🔻 حالا تو گوش کن حال امام زمانت را. بیش از هزار سال است که شاهد مرگ کسانی است که دوستشان دارد. با اندوه ما اندوهگین میشود و با بیماریمان بیمار و با گناهانمان آزردهخاطر میشود. قرار بود ما منتظر او باشیم اما حالا او منتظر ماست.
🌸🍃 ما کجا میفهمیم که هر لحظه چه بر او و قلب مبارکش میگذرد. انگار باید امام باشی تا دردهای دل یک امام را بفهمی و مقامش را درک کنی.
الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج
#زندگیبااهلبیتعلیهماسلام 🌼🍃
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ نشانه های ظهور
✅ قتل نفس زکیّه
✍ برخی گمان کرده اند مراد از نفس زکیه، محمد بن عبدالله بن حسن، معروف به نفس زکیه است که در زمان امام صادق(علیه السلام) در منطقه «احجار زیت» در نزدیکی مدینه کشته شد. این احتمال درست نیست، به چند دلیل:
1⃣ لازمه اش این است که بعد از تولد حضرت مهدی(علیه السلام) بلکه بعد از آن که امامان از آن خبر دهند، این نشانه رخ داده باشد.
2⃣ در روایت تصریح شده است که «نفس زکیه»، بین رکن و مقام کشته میشود، حال آن که محمد بن عبدالله بن حسن در منطقه «احجار زیت» (در نزدیکی مدینه) کشته شده است.
3⃣ همان گونه که در روایات اشاره شده قتل نفس زکیه از نشانههای حتمی و متصل به ظهور است؛ حال آن که محمد بن عبدالله، سالها پیش از تولد حضرت به قتل رسیده است. امام باقر (علیه السلام) فرمود:
بین قیام مهدی و کشته شدن نفس زکینه، بیش از پانزده شبانه روز فاصله نیست.۱
📚شیخ مفید، الارشاد، ج۲، ص۳۷۴؛ شیخ طوسی، کتاب الغیبه، ص۴۴۵، شیخ صدوق، کمال الدین و تمام النعمهًْ، ج۲، ص۶۴۹. فرهنگنامه مهدویت
🔻ادامه دارد....
🆔eitaa.com/ghadir_ch
✔️ضرورت طرح مباحث مهدویت
✅ مسئله امامت
✍ پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم)مهمترین بحثی که در جامعه نوپای اسلامی مطرح شد موضوع خلافت و جانشینی پیامبر بود.
🔹گروهی بر اساس آراء بعضی بزرگان صحابه پیامبر، خلافت ابوبکر را پذیرفتند و گروه دیگر معتقد شدند که جانشین پیامبر بنابر تعیین آن حضرت، امام علی(علیه السلام)است.
🔸 در زمانهای بعد دسته اول به عامّه (اهل سنّت و جماعت) و گروه دوم به خاصّه (تشیع) معروف گردیدند.
🔻نکته قابل توجه اینکه اختلاف شیعه و سنّی تنها در شخص جانشین پیامبر نیست؛ بلکه در دیدگاه هر یک، «امام» معنی و مفهوم و جایگاه ویژه ای دارد که این دو مذهب را از یکدیگر متمایز میکند.
♦️ادامه دارد...
🆔eitaa.com/ghadir_ch
4_5854958520952161687.mp3
4.79M
✔️ مراقبت از خانواده در آخرالزّمان
📚 استاد عالی
🆔eitaa.com/ghadir_ch
یاصاحب الزمان عج
تو آن خوبترین پدرے
و من آن یتیم چشم براه...
تو آن سبزترین بهارے
و من آن شاخہ ے خشڪیده...
تو آن زلال ترین چشمہ اے
و من آن تشنہ ترین عابر...
تو آن موعود نجات بخشے
و من آن شبگرد ڪوچہ هاے انتظار...
باز مے آیے و من در آیینہ باران نگاهت،
سبز مے شوم، لبخند مے زنم
و زندگے مے ڪنم...
🆔eitaa.com/ghadir_ch