هدایت شده از گزیدهها gozideha1404@
قدیری ابیانه:🏢ساخت مسکن وعده داده شده توسط روحانی در این یک سال باقی مانده ممکن نیست.
🏢گفتند دولت زمین های زیادی خود را واگذار کند. دولت در بهترین نقاط شهرها زمین زیادی دارد. فقط می رسند زمین های دولتی را واگذار کنند که فقط زمینه بزرگی برای رانتخواری و اختصاص زمین به بستگان و همحزبیها و ... فراهم می کند. مثل اختصاص ارز 4200 تومانی.
دولت بعدی برای ساخت مسکن اقدام کند و نگذاریم دولت فعلی فرصت رانتخواریهای کلان برای خودشان فراهم کند.
🏢برای اینکه حل مشکل مسکن به تاخیر نیفتد با انتخابات زودرس دولت جدید را تشکیل دهیم. ❌روحانی باید هرچه زودتر استیضاح شود.
قدیری ابیانه:👈روحانی بهتر است با استیضاح برکنار شود، نه با پایان دوره و نه با استعفا.
معتقدم خسارت او برای کشور حتی بسیار بیشتر از بنیصدر است.
او باید به خاطر وعدههای فریبکارانه، دروغهای مستمر، توهینهای مکرر به منتقدین و ملت، فساد منسوبین و منصوبین خود و حمایت از آنها، تهدید نظام در صورت برخورد با برادرش، افشای اطلاعات بانکی ایران به بیگانگان علیرغم عدم تصویب FATF، رها کردن اقتصاد و بیتوجهی به مسئولیتهای خود، خروج از چارچوب سیاستهای کلان، سالها فریبکاری و جعل عنوان و معرفی خود به عنوان دکتر از ابتدای انقلاب و قبل از حتی داشتن کارشناسی ارشد، دزدی مقالات علمی دیگران و استفاده از نوشته های سرقت شده در رساله دکترای خود و ده ها تخلف و خیانت و اشتباه دیگر مورد محاکمه قرار گیرد.
همچنین باید موضوع دوتابعیتی بودن او مورد بررسی واقعی قرار گرفته و اگر صحت داشته باشد به اشد مجازات محکوم گردد. قانونا فرد دو تابعیتی نمیتواند رئیس جمهور شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
35.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺قدیری ابیانه: 👈حقوق و مزایای نمایندگان ضروری یا زائد؟
⏰۸ دقیقه
یادداشت قدیری ابیانه:✍️1️⃣ترامپ یا بایدن؛ کدامیک بیشتر نوکر صهیونیستهاست؟
شرایط نشان می دهد که نامزد دموکرات ها آقای جو بایدن شانس بسیار زیادی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دارد، اما با رفتن ترامپ و آمدن جو بایدن تغییری در دشمنی آمریکا علیه ملت ایران به وجود نمی آید چرا که دموکرات ها در دشمنی با ایران از ترامپ چیزی کم ندارند، سرسپردگی به رژیم صهیونیستی به خصوص در سیاست خاورمیانه ای آنها و به ویژه در رابطه با ایران به وضوح مشهود است.
به گزارش راهبرد معاصر؛ انتخابات آمریکا به زودی بین دو نامزد دموکرات و جمهوری خواه برگزار می شود، به عبارتی رقابت تنگاتنگی بین آقایان ترامپ و جو بایدن سر می گیرد و مردم آمریکا باید یکی از این دو نفر را برای اداره کشور در چهار سال آینده انتخاب کنند. هر چند آقای ترامپ در دور گذشته توانسته بود بر مسند ریاست جمهوری آمریکا بنشیند، اما ضعف در مدیریت کرونا و رفتار توهین آمیز او نه تنها با کشورهای هم پیمان، بلکه با مردم کشور خود و سردمداری گروه های نژادپرست محبوبیتی برای او در آمریکا و در عرصه جهانی باقی نگذاشته است. از سوی دیگر عکس العمل مردم آمریکا در مقابل کشته شدن یک سیاهپوست به دست پلیس این کشور بسیار شدید بوده است و در همین رابطه ترامپ به خاطر مواضعی که اتخاذ کرد اعتبار خود را تا حد زیادی از دست داده است. قیام مردم امریکا علیه نژاد پرستی که ابعاد بی سابقه ای یافته و بیشتر از یک ماه در آمریکا به طول انجامیده است، احتمال ریزش آرای آقای ترامپ را به شدت افزایش داده است، بنحوی که حتی جمهوری خواهان سرشناسی نیز تشکل هایی برای ممانعت از پیروزی مجدد آقای ترامپ ایجاد کرده و در آن فعالیت می کنند، موضوعی که در آمریکا بی سابقه است.
هر چند در آمریکا رای مردم مستقیما در انتخابات ملاک انتخاب رئیسجمهور نیست، اما تحولات مهمی که از روي کار آمدن آقای ترامپ در سطح جهانی و در داخل آمریکا رخ داده است که با شیوع کرونا اقتصاد آمریکا را دچار بحران شدیدی کرده است دامنه مشکلات این کشور و به تبع آن مدیریت آقای ترامپ را به شدت افزایش داده است، به نحوی که نزدیک به ۵۰ میلیون نفر در این کشور بر اثر کرونا بیکار شده اند و مطابق با گزارشات منتشر شده در آمریکا در صورت برطرف شدن کرونا و برداشته شدن محدودیت ها، ۴۰ درصد تازه بیکار شدگان، دیگر امکان بازگشت به سرکار خود را نخواهند داشت.
از سوی دیگر بدهی دولت فدرال آمریکا به ۲۶ تریلیون دلار رسیده است، یعنی ۵۲۰ برابر درآمد سالانه نفت ایران در شرایط قبل از تحریم، بدهیای که روز به روز در حال افزایش است، این در حالی است که بدهی کل آمریکا به حدود رقم ۷۸ تریلیون دلار رسیده است، یعنی معادل ۱۵۸۰ برابر درآمد نفتی ایران در شرایط قبل از تحریم! از سوی دیگر تمام دلار های آمریکا چاپ شده و در دست مردم جهان را می توان به عنوان بدهی پنهان آمریکا در نظر گرفت.
با روی کار آمدن آقای ترامپ وضعیت آمریکا به مراتب وخیم تر از قبل شده چرا که وی با خروج از تعهدات بین المللی و زیر پا گذاشتن آنها و رویارویی اقتصادی و تحریم چین، روسیه و حتی اتحادیه اروپا و ایجاد مشکل با ناتو دامنه مشکلات روابط آمریکا را حتی به هم پیمانان خود گسترانیده است. با اینکه در یک مقطع زمانی چین و روسیه نیز به قطعنامه تحریم علیه ایران رای داده بودند، اما امروز این کشورها تحت سیاست های آقای ترامپ مورد تحریم آمریکا قرار گرفته اند، لذا هر چه تعداد کشورهای تحریم شده از سوی آمریکا بیشتر شود به نفع ایران است. گسترش تحریم های مالی علیه کشورهای دیگر از سوی آمریکا موجب شده این کشورها برای رهایی از سلطه دلار در تجارت جهانی تلاش کنند، بنابراین این موضوع زنگ خطری را برای اقتصاد آمریکا به صدا در آورده است زیرا تا زمانی که دلار واحد پول بین المللی است آمریکا با چاپ دلارهای بی پشتوانه می تواند مشکلات خود را به سایر کشورها و سایر ملت ها منتقل کند، اما اگر دلار موقعیت جهانی و انحصار خود را در تجارت جهانی از دست بدهد این مساله به مراتب از انفجار چندین بمب اتم در این کشور خطرناک تر است، واقعیت بزرگی پیش روی اقتصاد جهانی قرار دارد که کشورها باید توجه زیادی به آن داشته باشند.
به هر حال دنیا در حال عبور از جهان تک قطبی و حرکت به سمت چندقطبی شدن است، لذا حتی با پیروزی نماینده حزب دمکرات نیز آمریکا نمی تواند مانع این تغییر مهم شود، هرچند ترامپ با اعمال خود موجب تسریع در این روند گردیده است و شدت گرایش به تجزیه خود آمریکا را هم بیشتر کرده است. شواهد حاکی از این است که در روز استقلال آمریکا پرچم این کشور توسط مردمش در مقابل کاخ سفید به آتش کشیده شد، مسئله بسیار معنی داری که نشان می دهد موضوع وطن پرستی و غرور در آمریکایی ها به شدت کاهش یافته است و به وضوح می توان گفت که آمریکا مسیر نزول و سقوط را طی می کند.
👈ادامه در👇
ghadiri.ir/post/6982
ادامه یادداشت قدیری ابیانه:✍️2️⃣ترامپ یا بایدن؛ کدامیک بیشتر نوکر صهیونیستهاست؟
... و به وضوح می توان گفت که آمریکا مسیر نزول و سقوط را طی می کند. تاریخ به یاد دارد زمانی سران کشورها برای ملاقات با رئیس جمهور آمریکا حاضر بودند امتیازات زیادی به این کشور اعطا کنند، اما امروزه بسیاری از آنان تمایل ندارند دعوت آمریکا برای رفتن به این کشور را بپذیرند، نمونه اخیر آن نخست وزیر کاناداست که به بهانه کرونا از سفر به آمریکا به دعوت ترامپ امتناع نمود.
شرایط نشان می دهد که نامزد دموکرات ها آقای جو بایدن شانس بسیار زیادی برای پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری دارد، اما با رفتن ترامپ و آمدن جو بایدن تغییری در دشمنی آمریکا علیه ملت ایران به وجود نمی آید چرا که دموکرات ها در دشمنی با ایران از ترامپ چیزی کم ندارند، سرسپردگی به رژیم صهیونیستی به خصوص در سیاست خاورمیانه ای آنها و به ویژه در رابطه با ایران به وضوح مشهود است. در حقیقت مقامات آمریکایی حاضرند منافع سایر کشورها و حتی منافع کشور خود را به پای صهیونیست ها قربانی کنند، زیرا رئیس جمهور، اعضای پارلمان، سنا و وزرای این کشور با حمایت های تبلیغی، مالی و سیاسی صهیونیست ها روی کار می آیند و در مسوولیت باقی می مانند لذا رفتن ترامپ یا روي کار آمدن فرد دیگری در آمریکا برای ما فرق چندانی نمی کند چرا که آنها در خیال خام خود به دنبال شکست و تسلط کامل بر ما هستند. نمونه روشن این موضوع آقای ترامپ است که تصور می کرد با تحریم های سخت می تواند سه ماه اقتصاد ایران را فلج کرده و ایران را به پای میز مذاکره بیاورد تا آنچه که می خواهد را به ایران تحمیل کند، اما جمهوری اسلامی هیچ گاه تسلیم آمریکا نشد، لذا بین آقای ترامپ یا آقای جو بایدن در دشمنی با ایران تفاوتی وجود ندارد هر چند که هیچ کدام از آنها نمی توانند ملت ما را به زانو در بیاورند، چرا که ملت ایران نشان داده توان تبدیل تهدیدات به فرصت را دارد،آن چنان که استراتژیست های دوست و دشمن بر این اعتقاد هستند که تمدن بزرگ اسلامی رو به شکل گیری است و ایران رهبر طبیعی تمدن بزرگ اسلامی رو به شکل گیری به شمار می رود.
بی تردید آینده روشنی پیش روی کشور ما قرار دارد و امید می رود با مدیریت جدید منتخب ملت، دولتمردانی روی کار بیایند که نقاط ضعف و قوت خود و دشمنان را بهتر بشناسند، اهل تساهل و تسامح با دشمن داخلی و خارجی نباشند و لحظه ای در مقابل زیاده خواهی های دشمنان کوتاه نیایند.
📆۲۰ تير ۱۳۹۹
ghadiri.ir/post/6982
rahbordemoaser.ir/fa/amp/news/49985
محمد حسن قدیری ابیانه:
Www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
Instagram.com/ghadiri.ir
خبر و نظر👈 در باره تأیید صلاحیت تاجگردون، کروبی، موسوی و روحانی توسط شورای محترم نگهبان
خبر👈کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری با اشاره به برخی هجمهها درباره اعتبارنامه یکی از منتخبان مجلس گفت: برخی از این هجمهها از سر کینهتوزی است و برخی از نادانی؛ شورای نگهبان همان شورای نگهبان ۸۸ است و از قانون پاسداری میکند.
ما بر اساس اسناد متقن اعلام نظر میکنیم، نظر مجلس درباره رد یا تائید اعتبارنامهها برای ما هم محترم است.
نظر👈قدیری ابیانه: احترام و رعایت جایگاه شورای نگهبان بر همگان واجب است اما در سال ۸۸ افراد فتنهگری چون کروبی و موسوی و شخصیتی چون روحانی در سالهای ۹۲ و ۹۶ برای ریاست جمهوری تأیید صلاحیت شدند که به نظر بنده مناسب نبود. هرچند ماهیت کروبی و موسوی در ایام انتخابات و بعد از آن برای بسیاری از افراد روشن شد. اما روحانی در دور اول ماهیت خود را به نمایش گذاشته بود.
اقدام شورای نگهبان در رد صلاحیت احمدی نژاد به حق بود.
قدیری ابیان: 👈تأثیر استیضاح روحانی بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
اگر روحانی قبل از انتخابات آمریکا استیضاح و برکنار شود به ضرر دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آن کشور تمام خواهد شد، زیرا رقبای او خواهند گفت که ترامپ با سیاستهای غلط خود باعث شد کسی در راس قوه مجریه ایران برکنار شود که متمایل به غرب بود و سیاستهای غرب را با علاقه به اجرا میگذاشت و تلاش زیادی برای انزوای نیروهای پایبند به انقلاب اسلامی داشت و با سرنگونی روحانی سایر شیفتگان غرب هم موقعیت خود را در راس قدرت از دست خواهند داد.
اگر به جایگزینی روحانی یک شخصیت پایبند ولایت و دشمنشناس و خادم ملت به ریاست جمهوری برگزیده شود ضربه هیثیتی دیگری به ترامپ وارد خواهد شد.
نفوذیهای غرب به شدت نگران موقعیت خود در صورت استیضاح روحانی هستند.
🌷﷽🌷
موضوع کنفرانس:
#حقوق نماینده گان
باحضور و روشنگری: استاددکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۳۰
🗓 زمان یکشنبه :۱۳۹۹/۴/۲۲
🌍 مکان:#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
یادداشت قدیری ابیانه:👈آمریکا تنها بازنده بازی برد – برد ایرانی ونزوئلایی
📰قدسآنلاین
📆۲۲ تیر ۹۹
محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور روز دوشنبه در دیدار «خورخه ماکِز» فرستاده ویژه رئیس جمهور ونزوئلا، دیدارها و رایزنی سران و مسئولان دو کشور در عرصههای مختلف را سازنده و مثبت دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از توسعه روابط و همکاریها با این کشور استقبال میکند.
قدس آنلاین: محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور روز دوشنبه در دیدار «خورخه ماکِز» فرستاده ویژه رئیس جمهور ونزوئلا، دیدارها و رایزنی سران و مسئولان دو کشور در عرصههای مختلف را سازنده و مثبت دانست و تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره از توسعه روابط و همکاریها با این کشور استقبال میکند. توسعه رابطه با ونزوئلا، کشوری در آن سوی کره خاکی، موضوعی است که موافقان و مخالفان خاص خود را در کشورمان دارد. در حالی که برخی توسعه رابطه آن هم با دولتی در فاصله نزدیک به 12 هزار کیلومتری را به صرفه نمیدانند، عدهای دیگر در پیروی از سیاست دوری گزینی تدریجی از غرب، متنوع سازی حوزه سیاست خارجی و ارتباط گیری با کشورهای گوناگون را ضروری میدانند.
حال سؤال این است که در میانه مواجهه این دو دیدگاه چه ضروریاتی تداوم رابطه میان تهران و کاراکاس را توجیهپذیر میکند؟ آمریکا کشور سرکش نظام بینالملل این روزها کشورمان را زیر تیغ تحریمهای شدید و ظالمانه قرار داده است. در سوی دیگر کارکاس هم همین شرایط را دارد. این کشور آمریکای لاتین که بزرگترین ذخایر نفتی اثبات شده جهان را در اختیار دارد، به واسطه استقلال رأی و عدم تبعیت از سیاستهای واشنگتن مورد هدف قرار گرفته و کاخ سفید سرنگونی حکومت انقلابی نیکلاس مادورو و جایگزینی آن با خوآن گوآیدو -عنصر وابسته به سی ای ای- را دنبال میکند. در این شرایط یکی از راهبردهای مد نظر در حوزه سیاسی خارجی ما متنوع سازی شرکای حوزه سیاست خارجی در جهت استقلال هر چه بیشتر از غرب است. بر اساس همین سیاست کلان در چند سال گذشته توسعه همه جانبه مناسبات با کشورهای همسایه مد نظر قرار گرفته است. توسعه رابطه با شرق آسیا و بهویژه چین و روسیه هم دیده شده، اما هنوز جای کار بسیاری برای حضور فعال ایران در حوزههای جغرافیایی دیگر مانند آفریقا و آمریکای لاتین باقی مانده است.
امروز یکی از این فرصتها ونزوئلاست. در شرایطی که هر دو طرف به این تبادلات نیاز دارند، گسترش هر چه بیشتر مناسبات ضروری به نظر میرسد. ما نباید به دلیل آنکه آمریکا که خود را ارباب جهان میپندارد و از این امر ناراضی میشود، در توسعه رابطه با ونزوئلا به خودمان شک و تردید راه بدهیم. اگر ما این ترس را به خود راه بدهیم، آنگاه با کشورهای زیردست ایالات متحده هیچ تفاوتی نخواهیم داشت. نکته دیگر این است بر خلاف آنچه که برخی از مردم میپندارند و همانگونه که مسئولان کشورمان هم تأکید کرده اند، صادرات به ونزوئلا کمک بلاعوض نیست. ما هر محموله اقتصادی که به این کشور آمریکای لاتین صادر کرده ایم، در قبال آن درامد ارزی داشته ایم. به گفته بیژن زنگنه، وزیر نفت جمهوری اسلامی پول محموله سوخت پنج کشتی نفتکش ایرانی «فورچون»، «فارست»، «فاکسون»، «پتونیا» و «کلاول» که ماه گذشته به ونزوئلا فرستاده شد، دریافت و به خزانه واریز شده است. بنابراین رابطه برای هر دو طرف برد – برد است. از سوی دیگر حضور این پنج نفتکش را میتوان یک نمایش قدرت از جانب ایران آن هم در حیاط خلوت آمریکا در نظر گرفت و قطعاً این نمایش قدرت در همین جا تمام خواهد شد.
در حوزه روابط بینالمللی در حالت حداقلی وقتی کشوری بتواند تعاملات خود با طرف خارجی را در قالب برد – برد برقرار سازد، اینگونه تعامل به سود هر دو طرف خواهد بود. رابطه میان تهران و کاراکاس از این دست است. حتی در سطحی بالاتر میتوان مدعی شد رابطه با ونزوئلا برد – باخت است؛ برد برای ما و ونزوئلا و باخت برای آمریکایی ها. این حقیقتی است که به روشنی از اظهارات مقامهای آمریکایی قابل برداشت است. اظهارات روز گذشته برایان هوک، نماینده دولت آمریکا در امور ایران که از توسعه روابط میان ایران و ونزوئلا ابراز نگرانی کرد، مؤید همین نکته است. در شرایطی که دنیای غرب به رهبری کاخ سفید برایمان شمشیر را از رو بسته، ما هر چه بتوانیم چنین روابط دوجانبهای را توسعه دهیم، بسیار به سودمان خواهد بود. این یک ضرورت است و دستگاه دیپلماسی باید این موضوع را به جد در سرلوحه برنامههای خود قرار دهد.
qudsonline.ir/news/711456
🌷﷽🌷
موضوع کنفرانس:
#حقوق نماینده گان
باحضور و روشنگری: استاددکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۳۰
🗓 زمان یکشنبه :۱۳۹۹/۴/۲۲
🌍 مکان:#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
یکی از نفرات سطح پایین طرفدار احمدی نژاد خواستار مناظره با اینجانب شد.
آمادگی خود را برای مناظره با احمدی نژاد یا یکی از حلقه های اول احمدی نژاد مثل مشایی، بقایی و جوانفکر اعلام کردم اما گفتم که با طرفداران دست دهم آنها مناظره نمی کنم.
حالا آن فرد متن زیر را منتشر کرده و البته جز این انتظاری از این افراد سخیف ندارم.
👈متن سخیف مورد اشاره👇
🎙 گروهی از اینجانب دعوت کردند تا مناظره ای با #محمدحسن_قدیری_ابیانه داشته باشم، پاسخ من مثبت بود، ولی متأسفانه آقای قدیری ابیانه به درخواست دوستان پاسخ رد دادند.
به آقای قدیری ابیانه توصیه میکنم وقتی که دستشون از منطق و استدلال خالی هست، از منتشر و بازگو کردن سخنان کذب و بی پایه و اساس درباره #دکتر_احمدی_نژاد نیز خودداری کنند.
#فرار_از_مناظره
milad bahmaei
هدایت شده از گزیدهها gozideha1404@
ترامپ روزانه 23 دروغ می گوید. اضافه کنید دروغ های پمپئو و دیگران را. آمریکایی ها در هر دو حزب همواره دروغ گفته اند. اما اختلافات به وجود آمده باعث افشاگری متقابل شده است. دروغ بخشی از سیاست خارجی آمریکا و غرب است.
قدیری ابیانه: 1️⃣👈آسیب های اقتصادی دوران کرونا
📰گفتگوی اختصاصی با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکترای علوم استراتژیک
✅لازمه جهش اقتصادی اهتمام همه مسئولین و هه مردم در همه زمینه ها به وظایف خود است که البته نیاز آن آگاهی مردم نسبت به این مسئله است. باید این موضوع را باور کنند. از طرفی باید خطر این بی توجهی را حس کنند و از طرفی نباید دچار وحشت شوند؛ این دوگانه حساسی است که در نوع تبلیغات باید مدنظر باشد.
✅ریسک ویروس کرونا برای اقتصاد جهان به حدی است که میتوان آن را آغازی بر وقوع یک رکود در اقتصاد جهانی دانست. میزان اثرگذاری شیوع ویروس بر اقتصادها به مکانیسم شیوع و انتشار ویروس و اقدامات مداخله ای جهت کنترل ویروس بستگی دارد. تفاوت در مدل انتشار ویروس تبعات مختلفی بر رفتار مصرفی خانوارها و رفتار تولیدی بنگاهها داشته؛ علاوه براین اقدامات مداخله ای دولت ها تبعات متفاوتی بر کسبوکارها خواهد داشت.
🎙از همین رو خبرنگار راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و دارای دکترای علوم استراتژیک گفتگو کرده است.
#راسخون: امروز ویروس کرونا در دنیا شیوع پیدا کرده است و بر اقتصاد دنیا آسیب هایی وارد کرده است. حال طولانی شدن وضعیت فعلی چه آسیب هایی بر اقتصاد کشور خواهد زد؟
#قدیری ابیانه: در حال حاضر بسیاری از خانواده ها بهجای اینکه از درآمد خود استفاده کنند از پس انداز خود مصرف می کنند. امروز شرایط سختی است و این دوران هرچه بیشتر طول بکشد علاوه بر سلامت مردم، اقتصاد کشور هم لطمه خواهد خورد و بی توجهی اقشاری از مردم باعث می شود کنترل کرونا و کوتاه کردن دوره آن با مشکل مواجه شود.
طول کشیدن دوران کرونایی در کشور به اقتصاد کشور لطمه میزند
کسانی که توصیه های بهداشتی را رعایت نمی کنند نهتنها به سلامت خود و هم وطنان لطمه می زنند بلکه اقتصاد کشور را هم دچار مشکل می کنند. لذا باید با افرادی که این مسائل را رعایت نمی کنند برخورد سخت صورت بگیرد؛ با نصیحت عدهای رعایت کرده و می کنند، بعضی ها آن شعور لازم را ندارند که با توصیه های پزشکی و رهنمودها به وظایف خود عمل کنند و ما نباید به آن ها اجازه دهیم سلامت و اقتصاد کشور را با رفتار احمقانه خود با خطر بیشتر رو به رو کنند.
📌آسیب های اقتصادی در دوران کرونا از مشکلات دولت است
دولت هم در این زمینه کوتاهی های بسیاری انجام داده است. دولت در آستانه نوروز باوجوداینکه گفته شد سفرها موجب گسترش کرونا می شود مانع این اتفاق نشد و فقط به نصیحت اکتفا کرد و این از جرائم دولت محسوب می شود که به توصیهها عمل نکرد و باعث این آسیب ها به اقتصاد کشور شد.
البته ما در شرایط، تحریم بودیم و بیماری کرونا هم بر آن اضافه شد و این مسئله کار را سختتر کرده است؛ یعنی بی تدبیری دولت، عدم رعایت توسط مردم و تحریم ها از سه طرف بر سلامت و اقتصاد کشور فشار وارد می کند که اگر دولت مردان و مردم به وظایف خود درست عمل می کردند آثار تحریمی کمتر می شد. هرچند ما برای فشار بر سطح افکار عمومی جهان و تحتفشار قرار دادن آمریکا باید از ماجرای اثر تحریم ها بر وضعیت سلامت مردم استفاده تبلیغاتی کنیم اما نه در حدی که خودمان را ناتوان جلوه دهیم.
#راسخون: آیا کرونا می تواند تمرینی برای مسئولین کشور در خصوص جدایی اقتصاد از نفت باشد؟
#قدیری ابیانه: به هرحال در طی سال های گذشته دولت مردان و مردم اقدامات لازم برای رهایی از اقتصاد وابسته به نفت علیرغم تأکیدات مقام معظم رهبری را به کار نگرفتند و سختی های دوران رهایی از اقتصاد وابسته به نفت را حاضر نشدند بپذیرند اما تحریم ها در حقیقت اینچنین وضعیتی را بر ما تحمیل کرد.
📌تلاش آمریکا بر جلوگیری از صادرات ایران
از طرفی آمریکا در تلاش است به هر طریقی جلوی صادرات ایران و جلو دور زدن تحریم ها را بگیرد. و این یکی از اهداف فشار غرب و آمریکا به ایران برای تصویبFATF و ... است تا بتوانند از این طریق تراکنش های مالی ما را به دست بیاورند نه برای اینکه جلوی پول شویی و فساد را بگیرند بلکه برای اینکه راه های دور زدن تحریم ها را کشف کنند و جلوی آن ها بایستند و ایران را از این منابع مالی جدا کنند.
👈ادامه مصاحبه در
ghadiri.ir/post/6983
ادامه مصاحبه قدیری ابیانه: 2️⃣👈آسیب های اقتصادی دوران کرونا
📌کارهایی که دولت باید انجام می داد
همین فشارها باعث شده است عملاً تا حدودی فشار برای رهایی عملی و اجتناب ناپذیر از وابستگی به اقتصاد نفتی به کشور ما وارد شود و وابستگی ایران به صادرات نفت کمتر شود؛ ولی متأسفانه دولت در این رابطه تدبیر لازم را به کار نبست و درست عمل نکرد. مردم هم همین طور که خطر کرونا را جدی نگرفته اند به مسائل اقتصادی کشور و وظایفی که در این رابطه در حوزه تولیدکننده، مصرفکننده و موارد دیگر دارند تا حدودی توجه لازم را بکار نگرفتهاند به همین دلیل وضعیت اقتصادی حرکت لازم را نداشته است هرچند اقدامات مثبتی صورت گرفته است ولی شاهد دشواریهایی در زمینه اقتصادی هستیم. تداوم تحریمهای آمریکا باعث شد وابستگی اقتصادی ایران به صادرات نفت کاهش پیدا کند و در این رابطه اثری مطلوب داشته باشد.
#راسخون: اینجا این سؤال پیش میآید که آیا راهحلی وجود دارد؟
#قدیری ابیانه: بله- تعطیلات سالانه مناسبتی ما 27روز در سال است. امکان دارد برخی به این مسئله اشاره کنند که کشورهای غربی دو روز در هفته تعطیل هستند و ایران یک روز در هفته تعطیل است؛ درحالیکه کشورهایی که دو روز در هفته تعطیل هستند ساعت کاری هفتگی را در 5 روز انجام می دهند.
تعطیلات مناسبتی و ساعت مفید کاری از موانع پیشرفت اقتصادی است
تعطیلات مناسبتی سالانه در آمریکا ۷ روز، در انگلستان ۸ روز، در فرانسه و آلمان 10 روز، روسیه ۶ روز و هند ۳ روز در سال است و اصولاً تعطیلات مناسبتی برای تفریح نیست گاهی در این روزها اقداماتی انجام می شود مانند 22بهمن در ایران که مردم در راهپیمایی شرکت میکنند که توجیحی دارد اما در غیر آن باید فکری بشود.
ساعت مفید کاری در کشور ما بسیار پایین است. در ادارات دولتی 22دقیقه در روز است. در کل کشور 2ساعت در روز است. در حالی که ساعت مفید کاری در اروپا 6 الی 7 ساعت در روز ، در ژاپن 8ساعت در روز و در کره جنوبی بیش از 9ساعت در روز است.
📌رعایت الگوی مصرف به نفع اقتصاد کشور است
بنابراین اگر ساعت مفید کاری از دو ساعت در روز در کل کشور به چند برابر افزایش یابد و ساعت مفید کاری در دستگاه های اداری ده برابر شود؛ شاهد بهبود سریع وضعیت اقتصادی کشور خواهیم بود. از طرفی با رعایت الگوهای مصرف چه در دستگاه های حکومتی و چه عموم مردم بسیاری از اتلاف سرمایه ها جلوگیری خواهد شد که این به نفع اقتصاد کشور است.
#سرمایه های بخش خصوصی به سمت تولید سوق پیدا کند
امروز اگر سرمایه های بخش خصوصی بجای دلالی به سمت تولید سوق پیدا کند ما حتی از سرمایه گذاری خارجی می توانیم بی نیاز شویم و به سرعت وضعیت ما بهبود یابد. همچنین اگر برای مصرف کالای داخلی تعصب داشته باشیم بازار 83میلیونی ایران در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار خواهد گرفت و خود این امر باعث روند تولید و سرمایهگذاری در تولید خواهد شد.
📌مصرف کالای خارجی و سفر به خارج از مشکلات مهم کشور است
مصرف کالای خارجی و یا سفر به خارج که متأسفانه هرساله بیشتر شده است، باعث نیاز کشور به ارز خارجی و درنتیجه کاهش ارزش پول ملی، بروز مشکلات اقتصادی و گسترش بیکاری می شود. اگر مردم نسبت به مصرف کالای داخلی تعصب داشته باشند وضعیت اشتغال کشور هم بهسرعت بهبود می یابد. ولی این بیتوجهیها در شرایط کرونایی اثر مضاعفی دارد و حتماً باید نسبت به بهبود وضعیت توسط همه مردم و مسئولین تلاش صورت بگیرد
📌شعار سال، کلیدهای پیشرفت کشور است
#راسخون: وظیفه رسانهها چیست؟
#قدیری ابیانه: رسانه ها هم رسالت خود را برای بسیج عمومی مردم در جهت کار و تلاش و پرهیز از اسراف انجام نمی دهند البته به برنامه تولید اشاره می شود اما با آن مهارت لازم که افکار عمومی قانع شود رفتار نشده است.
📌عمل به شعار سال راهکار بهبودی وضعیت اقتصادی است
برای خنثی کردن تحریم ها، برای بهبودی وضعیت اشتغال و بهبودی وضعیت اقتصاد کشور بهترین راهکار عمل به شعارهای سال که توسط رهبری انتخاب شده است، می باشد. این شعارها کلید پیشرفت کشور است. البته وقتی شعاری برای سالی انتخاب می شود به این معنی نیست که فقط برای همان سال باشد بلکه در آن سال تأکید بیشتری می شود. اگر در سال گذشته شعار رونق اقتصادی بوده است در شرایط کرونایی رونق تولید کفایت نمی کند باید شاهد جهش تولید باشیم تا آثار منفی اقتصاد، کرونا و تعطیلی ها جبران شود.
لازمه این مسئله اهتمام همه مسئولین و همه مردم در همه زمینه ها به وظایف خود است که البته نیاز آن آگاهی مردم نسبت به این مسئله است. باید این موضوع را باور کنند. از طرفی باید خطر این بی توجهی را حس کنند و از طرفی نباید دچار وحشت شوند؛ این دوگانه حساسی است که در نوع تبلیغات باید مدنظر باشد.
👈ادامه مصاحبه در
ghadiri.ir/post/6983
ادامه مصاحبه قدیری ابیانه: 3️⃣👈آسیب های اقتصادی دوران کرونا
📌رسانه ها در جهت اصلاح سبک اقتصادی تلاش نمی کنند
بنده معتقدم هنوز مجموع رسانه ها به وظیفه خود درست عمل نمی کنند و در جهت اصلاح فرهنگ عمومی و اصلاح سبک اقتصاد زندگی تلاش و سیاستهای لازم را انجام نمی دهند. هنوز هم در بسیاری از محافل از کار کردن با عنوانهای مختلفی یاد می شود که این نشان از ضعف در فرهنگ عمومی است درحالیکه کار در اسلام عزت است.
در حال حاضر باید سعی کنیم از طریق تلاش همگانی دوران کرونا کاهش پیدا کند تا سلامت تامین شود. در این شرایط خاص هم که خیلی ها بیکار شده و حقوقی ندارد و دولت هم امکانات گسترده برای تأمین نیازهای مالی ندارد معیشت مردم دچار مشکلات بیشتری شده است و عدهای توان تأمین هزینه های اولیه زندگی را ندارند که همه باید دستبهدست هم بدهیم و هرکسی هر کاری که میتواند در این شرایط ویژه انجام دهد تا با کمک هم این شرایط را بهصورت قابل تحملی پشت سر بگذاریم.
👈متن کامل مصاحبه در
ghadiri.ir/post/6983
قدیری ابیانه: 👈آسیب های اقتصادی دوران کرونا
📰گفتگوی اختصاصی راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکترای علوم استراتژیک
✅لازمه جهش اقتصادی اهتمام همه مسئولین و همه مردم در همه زمینه ها به وظایف خود است که البته نیاز آن آگاهی مردم نسبت به این مسئله است. باید این موضوع را باور کنند. از طرفی باید خطر این بی توجهی را حس کنند و از طرفی نباید دچار وحشت شوند؛ این دوگانه حساسی است که در نوع تبلیغات باید مدنظر باشد.
✅ریسک ویروس کرونا برای اقتصاد جهان به حدی است که میتوان آن را آغازی بر وقوع یک رکود در اقتصاد جهانی دانست.
🎙از همین رو خبرنگار راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و دارای دکترای علوم استراتژیک گفتگو کرده است.
محورهای بیانات قدیری ابیانه:
✅طول کشیدن دوران کرونایی در کشور به اقتصاد کشور لطمه میزند
📌آسیب های اقتصادی در دوران کرونا از مشکلات دولت است
📌تلاش آمریکا بر جلوگیری از صادرات ایران
📌کارهایی که دولت باید انجام می داد
📌تعطیلات مناسبتی و ساعت مفید کاری از موانع پیشرفت اقتصادی است
📌رعایت الگوی مصرف به نفع اقتصاد کشور است
📌سرمایه های بخش خصوصی به سمت تولید سوق پیدا کند
📌مصرف کالای خارجی و سفر به خارج از مشکلات مهم کشور است
📌شعار سال، کلیدهای پیشرفت کشور است
📌عمل به شعار سال راهکار بهبودی وضعیت اقتصادی است
📌رسانه ها در جهت اصلاح سبک اقتصادی تلاش نمی کنند
👈متن کامل در👇
ghadiri.ir/post/6983
قدیری ابیانه: 👈آسیب های اقتصادی دوران کرونا
📰گفتگوی اختصاصی راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دکترای علوم استراتژیک
✅لازمه جهش اقتصادی اهتمام همه مسئولین و همه مردم در همه زمینه ها به وظایف خود است که البته نیاز آن آگاهی مردم نسبت به این مسئله است. باید این موضوع را باور کنند. از طرفی باید خطر این بی توجهی را حس کنند و از طرفی نباید دچار وحشت شوند؛ این دوگانه حساسی است که در نوع تبلیغات باید مدنظر باشد.
✅ریسک ویروس کرونا برای اقتصاد جهان به حدی است که میتوان آن را آغازی بر وقوع یک رکود در اقتصاد جهانی دانست.
🎙از همین رو خبرنگار راسخون با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا و دارای دکترای علوم استراتژیک گفتگو کرده است.
محورهای بیانات قدیری ابیانه:
📌طول کشیدن دوران کرونایی در کشور به اقتصاد کشور لطمه میزند
📌آسیب های اقتصادی در دوران کرونا از مشکلات دولت است
📌تلاش آمریکا بر جلوگیری از صادرات ایران
📌کارهایی که دولت باید انجام می داد
📌تعطیلات مناسبتی و ساعت مفید کاری از موانع پیشرفت اقتصادی است
📌رعایت الگوی مصرف به نفع اقتصاد کشور است
📌سرمایه های بخش خصوصی به سمت تولید سوق پیدا کند
📌مصرف کالای خارجی و سفر به خارج از مشکلات مهم کشور است
📌شعار سال، کلیدهای پیشرفت کشور است
📌عمل به شعار سال راهکار بهبودی وضعیت اقتصادی است
📌رسانه ها در جهت اصلاح سبک اقتصادی تلاش نمی کنند
👈متن کامل در👇
ghadiri.ir/post/6983
قدیری ابیانه👈چگونگی تأمین منابع مالی مطالبات مردم توسط دولت
✅در رابطه با مطالبات از دولت و افزایش حقوق، باید توجه داشت که صادرات نفت روزانه دو میلیون بشکه کاهش یافته است. و سایر درآمدها نیز.
✅بدهی دولت به بیش از یک میلیون میلیارد تومان رسیده است. یعنی به ازای هر یک از ۸۳ میلیون جمعیت کشور حدود ۱۲ میلیون تومان
✅افزایش حقوق ها در چنین شرایطی فقط از طریق چاپ پول بدونپشتوانه ممکن خواهد بود.
✅افزایش چاپ پول هم یعنی کاهش ارزش پول کشور.
✅کاهش ارزش پول ملی هم یعنی به ظاهر گرانی همه چیز.
✅اصلا خیلی ها کاری ندارند که درآمدهای کشور کم شده و کرونا نیز مخارج دولت را افزایش داده است.
💰👈درآمدهای دولت، قبل و بعد از تحریم، از توهم تا واقعیت
💰 ghadiri.ir/post/6899
محمد حسن قدیری ابیانه:
Www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
Instagram.com/ghadiri.ir
🌷﷽🌷
موضوع کنفرانس:
#تحلیل_بیانات_مقام_معظم_رهبری_درارتباط_بانمایندگان_مجلس_یازدهم
#واستیضاح_روحانی
📚باحضور: #جناب_استادمحمدحسن_قدیری_ابیانه
#سفیرسابق_ایران_درمکزیک_واسترالیا
#دکترای_مدیریت_استراتژیک
💠لینک کانال، سایت و اینستاگرام
#جناب_استادمحمدحسن_قدیری_ابیانه
🖥Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
📲 @Gozideha1404
🖼Instagram.com/ghadiri.ir
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂http://b2n.ir/501447
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۳۰
🗓 زمان: یکشنبه ۲۹\۰۴\۱۳۹۹
💠 بانک چند ساله کانال مرجع #پویش_صدای_مردم_ایران
https://t.me/Sedayemardome_ir
🛑 برای گفتگویآنلاین میهمان برنامه دراین کنفرانس مشارکت و ما راهمراهی بفرمائید 🛑.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیزر برنامه سیما:📺 جهش تولید