در مجمع تقریب بین مذاهب اسلامی در پایان تصریح کرد: ما مشکلمان در تبلیغ حجاب این است که مرتب از حدیث و روایات و آیات قرآن سند میآوریم در حالیکه همه بدحجابها اینها را میدانند حتی غیر مسلمانها هم قوانین اسلام در مورد حجاب را میدانند، در واقع ما بیش از اینکه عقلی توضیح دهیم نقلی توضیح میدهیم، درحالیکه باید به روش عقلی افراد را قانع کنیم. مثل اینکه ارزش اجتماعی یک زن به انسانیت و عمل اوست نه به اندام و زیبایی و جوانی او و همچنین مزایای حجاب را به صورت عینی تشریح کنیم.
javanonline.ir/fa/news/1020228
قدیری ابیانه: 👈کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند، داوطلبانه حق تعیین سرنوشت خود را به شرکتکنندگان واگذار میکنند.
تهران- ایرنا- ... بحث حضور یا عدم حضور اصلاح طلبان، مشارکت مردم، گزینه نهایی مطرح در اردوگاه اصولگرایی، عملکرد شورای نگهبان و موارد دیگری از این دست پیرامون انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم در رسانهها طرح شده است.
در میانه این بحثها، ارائه تحلیلهایی مبنی بر رقابت درون گروهی اصولگرایان در انتخابات سال آینده باعث شده تا این ذهنیت شکل بگیرد که به احتمال زیاد انتخابات سال آینده چندان رقابتی نخواهد بود. گروهی از تحلیلگران و فعالان سیاسی اصولگرا معتقدند که انتخابات سال آینده ریاست جمهوری با حضور طیفهای مختلف اصولگرایی و با غیبت اصلاح طلبان برگزار خواهد شد؛ شرایطی که آن را با کلیدواژه «رقابت درون گروهی» توصیف میکنند.
اینکه این تحلیل چقدر به واقعیت نزدیک است، در صورت تحقق چنین وضعیتی بحث مشارکت مردم در چه سطحی خواهد بود و نگاه نخبگان سیاسی چیست را در گفتگو با «محمدحسن قدیری ابیانه» فعال سیاسی اصولگرا به بحث گذاشتهایم.
قدیری ابیانه: اصلاحطلبان چون میدانند رای نمیآورند میخواهند حفظ آبرو کنند
قدیری ابیانه در پاسخ به این پرسش که طیفی از تحلیلگران اصولگرا معتقدند که انتخابات سال آینده درون گروهی برگزار خواهد شد آیا شما به این تحلیل باور دارید یا خیر، گفت: اگر در بین اصلاح طلبان افرادی باشند که صلاحیتهای لازم را برای ریاست جمهوری داشته باشند و در فسادهای سیاسی، امنیتی و اقتصادی مشارکت نداشته باشند میتوانند تایید صلاحیت شوند و در انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد: اما پیشبینی من این است که حتی اگر افراد سرشناس اصلاحطلب تایید شوند و در انتخابات شرکت کنند هم رای نمیآورند چون عملکرد مطلوبی نداشتهاند. جریان اصلاح طلب تمام وعدههایی را که به مردم داده بود زیر پا گذاشت و خلاف آن عمل کرد. از سوی دیگر من معتقدم که فساد در بین این جریان سیاسی بسیار بالا است. به عنوان مثال در شورای شهر که نظارت شورای نگهبان را نداشته میبینید اصلاح طلبان عملکرد بسیار ضعیفی داشتند. حتی در انتخابات شهردار هم نتوانستند به ثبات برسند. از طرف دیگر سطح فساد در شوراهای شهر هم بالا است.
اصلاح طلبان اگر مطرح میکنند که ما در انتخابات شرکت نمیکنیم بخاطر این است که یا صلاحیت ندارند و فساد دارند یا اینکه میدانند در انتخابات رای نمیآورند. شما در انتخابات مجلس شورای اسلامی دوره یازدهم مشاهده کردید که چندین گروه اصلاح طلب لیست دادند و آقای «مجید انصاری» سرلیست مشترک این گروهها بود. با این وجود انصاری تنها حدود هفتاد هزار رای آورد. بنابراین اگر قرار باشد اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند وضع بهتری نسبت به انتخابات مجلس نخواهند داشت. پس ترجیح میدهند که با عدم شرکت و متهم کردن نظام به این امر که ما اصلاح طلبان را راه نداد حداقل حفظ آبرو کنند.
کاهش مشارکت در انتخابات هم تقصیر اصلاحطلبان است؟
این فعال سیاسی اصولگرا در پاسخ به این سوال که در صورت عدم حضور اصلاح طلبان مشارکت به چه صورتی خواهد بود، بیان داشت: اصلاح طلبان در انتخابات سال پیش لیست دادند و مردم را هم به رای دادن دعوت کردند اما بازهم رای نیاوردند. دلیل این عدم توفیق هم مربوط به عملکرد این جریان است. بنابراین اگر مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری هم کاهش پیدا کند تقصیر اصلاح طلبان است. من افرادی را میشناسم که به اصلاح طلبان رای دادند و تبلیغ کردند اما با این عملکرد دیگر جرات ندارند برای این جریان تبلیغ کنند.
البته نظام طرفدار این است که مشارکت حداکثری باشد و نظر رهبری هم بر حضور بالای مردم در انتخابات مختلف است. نظام زمینه را برای مشارکت اکثر مردم فراهم کرده و اگر مشارکت بالا باشد تهدیدات خارجی را خنثی میکند. اما در همه کشورهای دنیا ملاک مقبولیت، درصد شرکت کنندگان نیست بلکه ملاک درصد رایی است که فرد منتخب در بین شرکت کنندگان به دست آورده است.
شما میبیند که گاهی ۲۵ درصد مردم در انتخابات پارلمان اروپا شرکت نمیکنند. داوطلبانه هم شرکت نمیکنند چرا که برای رای ندادن مجبور نیستند. در این کشورها هیچ کس صلاحیت نامزدهایی که اکثریت آرا شرکت کنندگان را به دست آوردند را هر چند تعداد شرکت کنندگان پایین باشد زیر سوال نمیبرد و آنها را نامشروع نمیداند. بنابراین نظام امکان رای دادن را فراهم آورده و ترغیب هم میکند اما مجازاتی برای عدم شرکت تعیین نکرده و خود مردم میتوانند تصمیم بگیرند که در انتخابات شرکت کنند یا خیر و در حقیقت کسی که در انتخابات شرکت نمیکند حق خودش را در تعیین سرنوشت واگذار میکند به عدهای که شرکت میکنند.
irna.ir/news/84048069
یادداشت👈 قدیری ابیانه برخورد از موضع قدرت راه مقابله با اراذل آمریکایی!
📆چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۹
✍️ایالات متحده در اقدامی کاملاً انفعالی و خلاف تمامی قواعد عرف بینالملل، در راستای اهداف انتخاباتی ترامپ سرانجام به نظر خود با فعال کردن یکطرفه مکانیسم «اسنپبک»، ماشه را علیه جمهوری اسلامی ایران چکاند اما این اقدام برای ایالات متحده نیز تبعاتی به دنبال خواهد داشت. نخستین پیامد اقدام یانکیها تزلزل بیش از پیش نظم بینالملل هست که دستپخت خود غرب است. واشنگتن در حالی مدعی بازگشت تحریمها علیه کشورمان آن هم با توسل به برجام شده که این کشور دو سال پیش به صورت رسمی از این توافقنامه خارج شده است و توسل یانکیها به مکانیسم ماشه هیچ مبنای حقوقی نداشته و توسط سازمان ملل رد شده است. از سوی دیگر این تصمیم با مخالفت دیگر کشورها مواجه شده اما آمریکا با قلدری همچنان بر پیشبرد سیاستهای ضدایرانی خود تأکید دارد. این حرکت خارج از عرف بیش از پیش روابط بینالملل را لرزان کرده و آن را به چالش میکشد. این موضوع در بعد دیگر، بیاعتباری هر چه بیشتر آمریکا را در پی خواهد داشت. واقعیت آن است که بسیاری از دولتها رویکرد یکجانبه دولت ترامپ را رد میکنند و موقعیت کنونی میتواند آنها را بیش از گذشته علیه واشنگتن شورانده و ایالات متحده را به انزوا بکشاند. روسیه و چین به عنوان دو عضو شورای امنیت هم اکنون مورد تحریم آمریکا قرار دارند. اروپا به عنوان متحد دیرین واشنگتن هم از نوع نگاه آمریکا به اتحادیه و همچنین نوع موضعگیری آن در قبال پیمان ناتو دلسرد است و همه این عوامل میتواند جدایی دو سوی آتلانتیک را سرعت بخشد. ولی موضوع مهم دیگر تأثیر رویکرد دولت ترامپ بر شکافهای درونی جامعه آمریکاست. ایالات متحده این روزها و به ویژه پس از شکلگیری بحران کرونا و همچنین اعتراضها علیه نژادپرستی و نابرابری سازمانیافته در ارکان این کشور کاملاً دوقطبی شده و موضع ترامپ موجب تشدید این وضعیت میشود.
در این میان اکنون واکنش قاطع کشورمان به ماجراجویی و تصمیم نابخردانه کاخسفید نشینان نیز امری ضروری به نظر میرسد. تکروی واشنگتن و بهویژه اقدام اخیر آنها نشان داد که یانکیها و انگلیس، همنژاد اروپاییشان، تنها زبان زور را میفهمند و در مقابل آن مجبور به کرنش میشوند. این واقعیت در ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی توسط نیروهای نظامی کشورمان به عینه مشخص شد. ماجرا از جایی شروع شد که مقامات جبلالطارق در 13 تیر سال گذشته به دستور انگلیسیها و با دخالت نیروی دریایی این کشور نفتکش «گریس 1» را که حامل نفت خام ایران بود توقیف کردند. ۲۸ تیرماه ایران با توقیف نفتکش انگلیسی «استنا ایمپرو» نشان داد دیگر دوران بزندررو تمام شده و تنها راه ایستادگی، استفاده از راهبرد مقاومت فعال است. این حرکت موجب شد انگلیسیها از اقدامهای مشابه پرهیز کرده و در روندهای مرتبط با ایران جانب احتیاط را در پیش گیرند.
واقعیت آن است که رفتار کنونی آمریکا را با اوباش خیابانی میتوان مقایسه کرد. راه برخورد با این اراذل هم تنها اقدام از موضع قدرت است. رویکرد ما در برابر زیادهخواهیهای دولت ترامپ هم بر این مبنا باید شکل گیرد. اظهارات هشدارآمیز اخیر سردار حسین سلامی، فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به مقامات کاخ سفید هم قطعاً در این زمینه بیتأثیر نیست.
بازبینی احتمالی در برجام، تعلیق بازرسیها و کاهش همکاری با آژانس انرژی اتمی و حتی خروج از معاهده منع گسترش هستهای (NPT) هم دیگر راههایی است که تاکنون از سوی مقامات و کارشناسان کشورمان در مورد واکنش احتمالی ایران در مقابل آمریکا مطرح شده است. جمهوری اسلامی با خروج ایالات متحده از برجام پنج گام کاهشی تعهدات خود را آغاز کرد اما این حرکت ادامهدار نبود. به نظر میرسد تداوم این جریان میتواند یک ایده مناسب باشد. البته بهتر آن بود هنگامی که ترامپ برجام را پاره کرد ما هم در واکنشی متقابل که در نظام بینالملل مرسوم است آن را آتش میزدیم. در آن صورت اقدام ما به عنوان حرکتی واکنشی از سوی جامعه جهانی کاملاً پذیرفته به نظر میرسید. با وجود این اکنون هم دیر نشده و تنها باید دولت در این زمینه قاطعیت به خرج دهد. در این میان مجلس هم وظیفه مهمی عهدهدار است. این نهاد اکنون طرح «اقدامهای متقابل» در مقابل رفتار خصمانه آمریکا را مدنظر دارد و باید با جدیت آن را پیگیری کند.
qudsonline.ir/news/721270/
🔴 *«روحانی» به روایت «بولتون»*
✍️ جان بولتون (مشاور سابق امنیت ملی ترامپ) از جدیترین و خشنترین مخالفان ج.ا.ا در میان نخبگان سیاسی و هیات حاکمه آمریکاست.
✍️ او در کتاب خاطراتش درباره «حسن روحانی» چنین نوشته:
رهبر ایران بسیار سرسختتر از روحانی است و این خطای امثال مکرون و ترامپ است که به جای « رهبر معظم» با روحانی صحبت میکنند. روحانی واقعا خواهان گفتگو با آمریکاست. نخست وزیر سابق ژاپن برای ما تعریف کرد پس از خاتمه ملاقاتش با رهبر ایران (که در این ملاقات ایشان از دادن پاسخ به نامه ترامپ، خودداری کرد و او را شایسته مبادله پیام ندانست) روحانی در راهرو دنبال او دویده که بگوید برداشتن تحریمها میتواند راه گفتگو میان ایران و آمریکا را باز کند!
✍️دویدن روحانی دنبال نخست وزیر ژاپن برای باز کردن مسیر مذاکره با آمریکا، از نظر بولتون به این معنی بوده که او (روحانی) طرف مناسبی برای مذاکره با آمریکا نیست! البته باتوجه به هوش و استعداد مدعیان دیپلماسی بعید است که آنها متوجه کنایه «بولتون» شده باشند!
📚 خاطرات بولتون، انتشارات امیر کبیر، ص ۴٨۶ تا ۴٨۸
45.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیری ابیانه:📺نقدی متفاوت👈رهن۲۰۰ میلیونی مسکن، خودرو و واکسن
۸ دقیقه و ۴۵ مگ
قدیری ابیانه: بدهی نجومی دولت و خانوادههای آمریکایی
کیهان: تابستان داغ آمریکا و درس های تاریخی آن- بخش دوم
آمریکا و کابوسی به نام «فروپاشی»
محمدحسن قدیری ابیانه دارای دکترای استراتژیک و سفیر اسبق کشورمان در کشورهای ایتالیا و مکزیک به گزارشگر کیهان میگوید: «سایت بدهیهای آمریکا با عنوان usdebtclock.org حاوی جداولی است که بدهی این کشور را به صورت لحظهای گزارش میکند و من میگویم نفس درج واقعیات اقتصادی در این پایگاه، جزء نقاط مثبت آمریکاست.»
وی با بیان اینکه در حال حاضر بدهی دولت فدرال به بیش از 26 تریلیون دلار رسیده است، میگوید: «برای تقریب به ذهن و درک بزرگی این عدد، باید بدانیم اگر درآمد سالانه نفت ایران را 50 میلیارد دلار فرض کنیم، بدهی دولت آمریکا به اندازه 535 سال درآمد نفتی ایران است! در حالی که کلا کمتر از 200 سال از کشف نفت میگذرد! بدهی کل آمریکا (شامل بدهی دولت، شرکتها و مردم آمریکا) بیش از 81 تریلیون و 706 میلیارد دلار است که معادل 1634 سال فروش نفت ایران است. این در حالی است که ما باید تمام دلارهایی را که آمریکا چاپ کرده نیز جزء بدهیهای پنهان آمریکا در نظر بگیریم. در حالی که بدهی خارجی آمریکا بیش از 7 تریلیون و 123 میلیارد دلار است؛ یعنی به اندازه 142 سال درآمد نفتی ایران.»
قدیری ابیانه در ادامه با بیان اینکه وضع آمریکا وخیم است، به جابهجایی محوریت اقتصاد دنیا از غرب به شرق اشاره کرده، میگوید:«بدهیهای آمریکا روزانه اضافه میشود و در این وضعیت کرونایی هم بیش از 50 میلیون نفر بیکار شدند که بعد از کرونا حداقل 20 میلیون نفر اینها نمیتوانند به سر کار برگردند.
قدیری ابیانه: بدهی نجومی دولت و خانوادههای آمریکایی
کیهان: تابستان داغ آمریکا و درس های تاریخی آن- بخش دوم
آمریکا و کابوسی به نام «فروپاشی»
محمدحسن قدیری ابیانه دارای دکترای استراتژیک و سفیر اسبق کشورمان در کشورهای ایتالیا و مکزیک به گزارشگر کیهان میگوید: «سایت بدهیهای آمریکا با عنوان usdebtclock.org حاوی جداولی است که بدهی این کشور را به صورت لحظهای گزارش میکند و من میگویم نفس درج واقعیات اقتصادی در این پایگاه، جزء نقاط مثبت آمریکاست.»
وی با بیان اینکه در حال حاضر بدهی دولت فدرال به بیش از 26 تریلیون دلار رسیده است، میگوید: «برای تقریب به ذهن و درک بزرگی این عدد، باید بدانیم اگر درآمد سالانه نفت ایران را 50 میلیارد دلار فرض کنیم، بدهی دولت آمریکا به اندازه 535 سال درآمد نفتی ایران است! در حالی که کلا کمتر از 200 سال از کشف نفت میگذرد! بدهی کل آمریکا (شامل بدهی دولت، شرکتها و مردم آمریکا) بیش از 81 تریلیون و 706 میلیارد دلار است که معادل 1634 سال فروش نفت ایران است. این در حالی است که ما باید تمام دلارهایی را که آمریکا چاپ کرده نیز جزء بدهیهای پنهان آمریکا در نظر بگیریم. در حالی که بدهی خارجی آمریکا بیش از 7 تریلیون و 123 میلیارد دلار است؛ یعنی به اندازه 142 سال درآمد نفتی ایران.»
قدیری ابیانه در ادامه با بیان اینکه وضع آمریکا وخیم است، به جابهجایی محوریت اقتصاد دنیا از غرب به شرق اشاره کرده، میگوید:«بدهیهای آمریکا روزانه اضافه میشود و در این وضعیت کرونایی هم بیش از 50 میلیون نفر بیکار شدند که بعد از کرونا حداقل 20 میلیون نفر اینها نمیتوانند به سر کار برگردند. خود آقای ترامپ اعلام کرد اگر امروز کرونا پایان مییافت، 10 سال طول میکشید تا اقتصاد آمریکا به وضعیت قبل از کرونا برگردد. بیش از نیم میلیون نفر از مردم آمریکا کارتنخواب هستند و بیش از 40 میلیون نفر هم زیر خط فقر زندگی میکنند که اکثر اینها توانایی بیش از یک وعده غذا را ندارند. البته با شرایط فعلی کسانی که به زیر خط فقر سقوط کردهاند خیلی بیش از این است.»
👈متن کامل گزارش کیهان👇
kayhan.ir/fa/news/199526
قدیری ابیانه:👈آپارتمان مبله به جای ودیعه مسکن در اختیار نمایندگان قرار گیرد!
یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: «همین ۲۰۰ میلیونی که برای ودیعه مسکن نمایندگان در محله های اطراف مجلس در نظر گرفته شده (که پایان دوره باید به مجلس بازگردانده شود)، در شرایط فعلی کفاف اجاره یک واحد ۱۰۰ متری را هم نمی دهد؛ در حالی که معتقدم منزلی که در اختیار نمایندگان قرار می گیرد باید مبله هم باشد.»
هفته گذشته اخباری چون واگذاری خودرو دناپلاس، پرداخت وام ودیعه مسکن و تحویل واکسن آنفلوآنزا به نمایندگان در فضای رسانه ای داغ شد و تیتر بسیاری از مطبوعات را به خود اختصاص داد. این حواشی تا جایی پیش رفت که مجلس واکسن ها را به وزارت بهداشت پس فرستاد و برخی نمایندگان از تحویل خودرو دناپلاس منصرف شدند. در این باره محمد حسن قدیری ابیانه تحلیلگر سیاسی به خبرنگار نقد دولت گفت: «نقدهای زیادی پیرامون وام یا رهن 200 میلیونی برای منزل نمایندگان مطرح و به سوژه تمسخر سایت ها و شبکه های اجتماعی مبدل شده است. این درحالیست که وقتی کسی به ماموریتی اعزام می شود طبیعتا مسکن او هم در محل ماموریت تامین می شود و این امر مخصوص تمام دستگاه هاست»
منازل سازمانی مجلس تبدیل به مالکیت شد!
وی با بیان اینکه عده ای به عنوان نماینده از شهرستان های مختلف انتخاب شده اند که باید ۴ سال در تهران به عنوان نماینده مردم ماموریت داشته باشند اظهار کرد: «این یک امر طبیعی است که باید مسکن نماینده در تهران فراهم باشد تا بتواند همراه با خانواده خود در این ۴ سال زندگی کند. قبلا برای نمایندگان منازلی ساخته شده بود که شنیدم متراژ آنها تا ۳۰۰ مترمربع بوده است ولی در اواسط یا انتهای دوره چهار سالهاشان با ترفندهایی به نام نماینده ها شده است؛ یعنی این منازل سازمانی را با تبدیل مالکیت با قیمت پایین تر به نام نمایندگان زدند. اما در حال حاضر سوال اینجاست که نماینده ای که ساکن شهرستان است و به مجلس می آید بعد از اتمام ساعت کاری باید در خیابان کارتن خواب شود؟»
این تحلیلگر مسائل سیاسی در ادامه افزود: «همین ۲۰۰ میلیونی که برای ودیعه مسکن نمایندگان در محله های اطراف مجلس در نظر گرفته شده (که پایان دوره باید به مجلس بازگردانده شود)، در شرایط فعلی کفاف اجاره یک واحد ۱۰۰ متری را هم نمی دهد؛ در حالی که معتقدم منزلی که در اختیار نمایندگان قرار می گیرد باید مبله هم باشد چون اگر بتواند با این مبلغ منزلی هم رهن کند به هر حال تامین وسیله های ضروری زندگی هم هزینه بر خواهد بود. بنابراین این قبیل صحبت ها علیه مجلس هجمه و بی تدبیری از سوی کسانی است که نقد می کنند.»
قدیری ابیانه بیان کرد: «بعضی می گویند نماینده باید درد مردم را بفهمد، باید از کسانی که این صحبت ها را مطرح می کنند پرسید نماینده باید کارتن خواب و معتاد شود تا درد کارتن خواب و معتاد را بفهمد؟ در هر ارگانی هر فردی به ماموریت که اعزام می شود اسکان او را هم در اختیارش قرار می دهند یا هزینه آن را تقبل می کنند وگرنه در هر دوره ای قرار نیست مردم یک نفر را به عنوان نماینده انتخاب کنند و بعد به او بگویند به مجلس که رفتی بی خانمان هم باش.»
وی به کارآمدی مجلس ها اشاره کرد و گفت: «ناکارآمدی مجلس به این نیست که کسی که نماینده شد باید بی خانمان باشد بلکه ناکارآمدی به تصمیم گیری ها و عدم انجام وظایف نمایندگی است که بروز پیدا می کند. رسانه ها باید افکار عمومی را روشن کنند. ضمن اینکه انتقادی که به مجلس دارم این است که با ۲۰۰ میلیونی که برای رهن منزل در نظر گرفته شده نمی توان یک واحد ۱۰۰ متری در وسط شهر اجاره کرد.»
این تحیلگر مسائل سیاسی در ادامه خاطر نشان کرد: «فرق نمی کند نماینده از چه جناحی است، انقلابی گری به این نیست که منزل در اختیار نماینده قرار ندهند. انقلابی گری به این است که از نظر وضعیت زندگی امکانات لاکچری در اختیار نماینده ها نباشد ولی در این ۴ سال یک منزل معمولی که بتواند خانواده خود را به همراهش بیاورد باید به او اختصاص داده شود حتی معتقدم باید منازل به نحوی باشند که نماینده بتواند برای خود اتاق کار هم داشته باشد.»
وی افزود: «در حال حاضر یک وکیل عادی در این کشور دفتر، منشی و ... دارد و هیچ وقت یک وکیل سراغ موکل نمی رود ولی نماینده باید به حوزه های انتخابیه خود سرکشی کند و با مردم در ارتباط باشد؛ در این صورت آیا نباید وسیله نقلیه در اختیار داشته باشد؟ مثلا نماینده چابهار، خوزستان و .... که باید با هواپیما به حوزه های انتخابیه خود بروند باید این هزینه رفت و آمد هم تامین شود؛ همچنین نماینده در حوزه های انتخابیه خود هم باید دفتر داشته باشد تا مردم بتوانند با او ارتباط بگیرند پس طبیعی است وقتی یک نفر می خواهد نماینده ۳۰۰ هزار تا یک میلیون نفر یا بیشتر باشد باید وسیله نقلیه هم در اختیار داشته باشد.»
👈ادامه در
naghdedolat.ir/news/id/1480
ادامه قدیری ابیانه:👈آپارتمان مبله به جای ودیعه مسکن در اختیار نمایندگان قرار گیرد!
وی تصریح کرد: « همه فرمانداری ها و استانداری ها ماشین شاسی بلند دارند تا برای تردد در روستاها و راه های سخت به مشکل برنخورند. با توجه به این شرایط می توان گفت به جای اینکه برای همه نماینده ها خودرو شاسی بلند تهیه کنند یک تعدادی در مجلس باشد تا نماینده ها راحت تر به مناطق صعب العبور حوزه های انتخابیه سر بزنند. البته این راه حل مشکل نماینده ای را که باید با هواپیما سفر کند حل نمی کند بنابراین باید ترتیبی داده شود تا در حوزه های انتخابیه هم خودرو مناسب در اختیار نماینده ها برای بازدید از حوزه انتخابیه قرار بگیرد.»
قدیری ابیانه به ماجرای تحویل واکسن آنفلوآنزا به مجلس اشاره کرد و گفت: «شاهد بودیم که چند نماینده به دلیل ابتلا به کرونا فوت کردند یک تعداد دیگر هم گرفتار این بیماری شدند این در حالیست که آقای رئیس جمهور به دلیل ترس از ابتلا به کرونا در مجلس حاضر نمی شود بعد نماینده ها باید حضور داشته باشند و کرونا بگیرند؟ آنها گناه کردند که نماینده مجلس شدند؟ بنابراین حتما باید ملزومات سلامتی آنها هم فراهم شود تا بدون خطر برای سلامتیشان بتوانند در جلسات متعدد شرکت کنند.»
وی در پایان تاکید کرد: «این نوع انتقادات را انتقادات ظالمانه می دانم. نماینده انقلابی کسی نیست که کارتن خواب شود یا کسی نیست که بگوید به من واکسن نزنید تا بیمار شوم، مجلس انقلابی مجلسی است که مواضع انقلابی داشته باشد. قوانین صحیح وضع کند. بر امور مربوطه نظارت کند. با مفاسد به مقابله برخیزد. باید مراقب باشیم نماینده ها خود دچار فساد و اشرافی گری نشوند نه اینکه انقدر هجمه ها را زیاد کنند که مجلس واکسن ها را پس بفرستد. نماینده ها نباید تسلیم این جوسازی ها شوند. به هر حال نماینده ها باید در جلسات کمیسیونها شرکت کنند و ارتباطات گسترده ای داشته باشند نمی توانیم در قبال خطر ابتلای آنها به کرونا بی تفاوت باشیم.»
👈متن کامل در
naghdedolat.ir/news/id/1480
محمد حسن قدیری ابیانه:
Www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
Instagram.com/ghadiri.ir
کیهان👈قدیری ابیانه: ظهور ترامپ، سرعت افول آمریکا را افزایش داده است.
دکتر محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل استراتژیک به گزارشگر کیهان میگوید:«ظهور ترامپ، سرعت افول آمریکا را افزایش داده است. اوباما توانسته بود اتحادی علیه ایران ایجاد کند به طوری که روسیه و چین هم به قطعنامه تحریمیایران رای دادند ولی ترامپ این اتحاد را شکسته و روسیه و چین هم تحریم شدهاند.»
قدیری ابیانه با بیان اینکه طبیعتاً این کشورها تلاش میکنند از سلطه دلار نجات پیدا کنند، تأکید میکند: «اگر دلار از پروسه تجارت جهانی کنار گذاشته شود، برای آمریکا بسیار خطرناک است و فروپاشی آمریکا را تسریع میکند ولی این اتفاقی است که در حال رخ دادن است. این هشدار را کارشناسان اقتصادی خودشان هم دادهاند و معتقدند تحریمهای مکرر و گسترده موجب تضعیف دلار میشود و ممکن است قیمت دلار به یک سوم وضعیت فعلی سقوط کند.»
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه اختلاف در درون جامعه آمریکا به طرز بیسابقهای افزایش یافته، تأکید میکند: «اختلاف بین آمریکا و همپیمانانش هم در حالت مشابهی قرار دارد و اختلافات حزبی هم هیچ وقت به این صورت نبوده است که علنا به هم فحاشی کنند. در اختلافاتی که بین سران دو حزب اصلی وجود دارد تا حد زیادی قدرت نرم آمریکا تضعیف شده است. ترامپ و جمهوری خواهان تا توانستهاند رسانههای دموکرات را رسوا و بیحیثیت کردهاند و رسانههای دموکرات هم در چند سال گذشته تمام توان خود را بر رسوا کردن ترامپ متمرکز کردهاند.»
✅چاه مذاکره مجدد یا چاله مذاکره با ترامپ؟
قدیری ابیانه با بیان اینکه
ادامه👈
kayhan.ir/fa/news/199645