پیج اردو و هندی زبان انجمن شهید ادوارد آنیلی را به دوستان هندی و پاکستانی خود معرفی کنید
https://www.instagram.com/p/CH-oIDEjHFC/?igshid=ot1xoula0n15
🌐 @rahyafte_com
قدیری ابیانه: 1️⃣👈بسیج زمینه مشارکت مردمی در همه عرصهها را فراهم میکند.
سفیر پیشین ایران در استرالیا و مکزیک با بیان اینکه تأسیس بسیج برای سازماندهی مشارکت مردم و استمرار و تداوم آن در همه عرصهها بود، گفت: به خاطر همین نقش مشارکتآفرین است که بسیج مورد هجمه و دشمنی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته و تبلیغات زیادی علیه این نهاد مردمی انجام میدهند تا حمایت مردمی را از آن سلب کنند که البته در این راه ناموفق بودهاند.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با ایکنا، درباره اهداف تشکیل بسیج با دستور امام خمینی(ره) گفت: مشارکت مردم در هر امری ضامن موفقیت است؛ این مشارکت باعث پیروزی انقلاب و موفقیت در دفاع مقدس، به رغم پشتیبانی ابرقدرتها از صدام شد. از این منظر تأسیس بسیج برای سازماندهی مشارکت مردم و استمرار و تداوم آن در عرصههای مختلف سیاسی، امنیتی، نظامی، اقتصادی، محرومیتزدایی، علمی است.
وی افزود: به خاطر همین نقش مشارکتآفرین است که بسیج مورد هجمه و دشمنی جبهه دشمنان انقلاب اسلامی قرار گرفته و تبلیغات زیادی علیه این نهاد مردمی انجام میدهند تا حمایت مردمی را از آن سلب کنند که البته در این راه ناموفق بوده اند.
قدیری ابیانه اظهار کرد: نشانه عدم موفقیت دشمن این است که بسیج به الگویی برای سایر ملتها از جمله عراق، سوریه، لبنان، یمن و فلسطین تبدیل شده و اثرات مهمی چون بیرون راندن ترویستها، شکست داعش و تأمین امنیت ملی و خنثی کردن توطئههای آمریکا و رژیم صهیونیستی در برداشته که در قالب محور مقاومت برجسته شده است.
✅نقش بسیج در تقویت انسجام و همبستگی ملی
این کارشناس مسائل سیاسی بیان کرد: مشخصه مهم بسیج این است که همه اقشار مردم به اندازه توان و ظرفیتهای خودشان میتوانند در آن مشارکت کنند و این یکی از عوامل ایجاد همبستگی و انسجام ملی است.
وی یادآور شد: در واقع بسیج زمینه بروز و ظهور استعدادها و توانمندیهای اقشار مختلف مردم را در زمینههای مختلف به سهولت فراهم کرده و این مسئله در حوزه اقتصاد با ایجاد اشتغال، کارآفرینی و توانمندسازی مردم به ویژه طبقات مستضعف و محروم میتواند به بهبود سطح زندگی آنها کمک کند.
✅مسئولیتپذیری و عمل به هنگام؛ شاخصه فرهنگ بسیجی
قدیری ابیانه درباره تأثیرات توسعه فرهنگ بسیجی در مقابله با مشکلات سخت اقتصادی و کاهش فشارهای وارده بر مردم گفت: فرهنگ بسیجی به معنی فرهنگ مسئولیتپذیری، اقدام به موقع و مشارکت بیشائبه است.
وی با بیان اینکه در فرهنگ بسیجی هر فرد ایرانی خود را راه حل میداند نه صورت مسئله، گفت: کشور امروز به این نوع نگرش بیش از همیشه نیازمند است لذا در کنار توسعه کمی بسیج باید توسعه کیفی آن که همان گسترش فرهنگ بسیجی در میان اقشار مختلف مردم است، مورد توجه قرار گیرد.
قدیری ابیانه بیان کرد: یکی از شعارهای خوبی که توسط شهید تهرانی مقدم بیان شد و میتوان آن را نمونه فرهنگ بسیجی دانست این بود که فقط افراد ضعیف در حد امکانات کار میکنند و یک بسیجی باید فراتر از امکانات کار کند و خودش یک امکانآفرین باشد. در واقع بسیجی یک عنصر فعال و تأثیرگذار در جامعه است و این همسو با روحیه بسیجی است.
✅نوع حضور بسیج در سیاست
قدیری ابیانه درباره ارتباط بسیج با سیاست و فعالیت سیاسی گفت: بسیج با این عنوان نمیتواند فعالیت سیاسی کند، اما بسیجی نمیتواند سیاسی نباشد زیرا همه مردم نمیتوانند سیاسی نباشند و با سیاست ناآشنا باشند.
سفیر پیشین ایران در مکزیک تأکید کرد: بسیجیان باید در عرصه سیاسی از جمله عرصههای مهمی مانند انتخابات فعال باشند اما نه اینکه در احزاب وارد شوند بلکه این فعالیت سیاسی باید در قالب آگاهسازی، روشنگری و ارتقای سطح سواد سیاسی مردم برای انتخاب و تصمیم بهتر انجام گیرد. به عبارتی نیروی بسیجی وارد بازیهای سیاسی نمیشود اما صحنه سیاست و تحولات سیاسی را رصد میکند و جهادگرانه برای رشد سیاسی مردم عمل میکند.
✅مدیریت و اقتصاد؛ دو عرصه نیازمند به تفکر و روحیه بسیجی
قدیری ابیانه درباره نسبت میان خلأ تفکر و روحیه بسیجی در سطح مدیریتی کشور با مشکلات، تنگناها و مفاسد اقتصادی و ناکارآمدیهای مدیریتی گفت: امروز مدیریت کشور نیاز به تفکر و نیروهای بسیج و جهادی دارد که به توانایی اسلام برای اداره کشور باور عمیق داشته باشد. متأسفانه امروز ضعف مدیریتها و فقدان فرهنگ بسیجی و جهادی در بخشی از مدیران از جمله موانع پیشرفت کشور است.
این کارشناس مسائل سیاسی ابراز کرد: لذا مردم در انتخاب مسئولان کشور در سطوح مختلف باید افرادی با تفکر و باور بسیجی را برگزینند؛ کسانی که ملت ایران را باور داشته باشند، آمریکا را کدخدا ندانند و از او نترسند، مرعوب و مجذوب غرب نباشند و به آرمانهای انقلاب اعتقاد داشته باشند.
ادامه در👇
iqna.ir/fa/news/3937120
ادامه قدیری ابیانه:2️⃣ 👈بسیج زمینه مشارکت مردمی در همه عرصهها را فراهم میکند.
... قدیری ابیانه تأکید کرد: اگر چنین اتفاقی نیفتد جامعه دچار آسیبهای جدی میشود کما اینکه بخش مهمی از مشکلات اقتصادی که کشور را گرفتار کرده نتیجه انتخاب مدیرانی است که خودباور نیستند و مرعوب دشمن هستند. از این منظر فرهنگ بسیجی در همه عرصهها و در همه طبقات اجتماعی از پایینترین تا مدیران ارشد کشور باید جاری و ساری شود.
👈متن کامل مصاحبه👇
iqna.ir/fa/news/3937120
کنفرانس مجازی قدیری ابیانه1️⃣: 📲بسیج و انتخابات
سخنان دکتر قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک در مورد بسیج و انتخابات در گروه ایتایی فدائیان امام خامنه ای عزیز:
به نام خدا. سلام عرض می کنم خدمت اعضای گروه فدائیان امام خامنه ای عزیز و هفته بسیج رو خدمت همه بسیجیان عزیز و خدمت همه ملت شریف ایران تبریک عرض می کنم.
و امیدوار هستم در خدمت به انقلاب اسلامی همه این عزیزان موفق و پایدار باشند.
بحثی که داریم بحث بسیج و انتخابات هست؛ خوب یکی از قوانین کشورمان این هست که نظامی ها نمی توانند در مسائل سیاسی دخالت بکنند نه اینکه حالا سیاسی نباشند یا سیاست را نفهمند یا حرفهای سیاسی نزنند اما نمی توانند عضو احزاب باشند و نظامی ها نمی توانند نامزد پست های حکومتی مثل مجلس ،شورای شهر و روستا و ریاست جمهوری و امثالهم بشوند و نمی توانند فعالیت های انتخاباتی داشته باشند ولی می توانند رای بدهند.
این راجع به کسانی که در ارتش و در سپاه و در نیروی انتظامی هستند صدق میکند اما نظامیها تا زمانی که کادر نظامی هستند. اگر کسی مثلاً بازنشسته شده باشد یا از سپاه یا ارتش یا نیروهای نظامی خارج شده باشند آنگاه منعی برای فعالیتش نیست.
اگر کسی مثلاً بازنشسته شده باشد یا از سپاه یا ارتش یا نیروهای نظامی خارج شده باشد آن وقت منعی برای فعالیتش نیست.
لذا الان مثلاً بعضی ها می گویند نظامی ها نمی توانند در انتخابات شرکت کنند و تبلیغ میکنند، به خصوص اصلاح طلبان، بله تا زمانی که اینها شاغلند و کادر نیروی نظامی هستند نمیتوانند؛ اما اگر از سپاه آمدند بیرون یا از ارتش آمدند بیرون مثل مثلاً فرض کنید آقای رضایی که زمانی فرمانده سپاه بوده الان بیرون آمده و دیگر سپاهی محسوب نمیشود از سپاه استعفا داده و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام شده و عضو آن، الان منع قانونی برایش وجود ندارد.
اما یک بحثی هم مطرح میکنند میگویند بسیج هم نمی تواند فعالیت سیاسی بکند بعضی ها این را می گویند؛ خوب بسیج غیر نیروی نظامی هست . بسیج نیروی مردمی است . بسیج ۲۰ میلیونی مال قبل بوده که جمعیت ایران کمتر بوده اگر حالا ۲۰ یا ۳۰ یا ۴۰ میلیون نفر آمدند عضو بسیج شدند اینها نمی توانند فعالیت سیاسی بکنند؟ مثلاً بسیج اصناف بسیج اساتید بسیج دانشجویی اما آیا این ادعای آنها درست است؟
از یک نظر درست است از یک نظر غلط است. از این نظر درست است که: افرادی که عضو بسیج هستند به عنوان بسیجی با مارک بسیجی با لباس بسیجی نمیتوانند فعالیتی مثلاً به نفع حزبی یا گروهی بکنند . الان کسانی که عضو احزاب مختلف هستند آیا اینها نمی توانند عضو بسیج هم باشند؟ می توانند باشند، ولی در احزاب هم میتوانند باشند و هیچ اشکالی هم ندارد به شرطی که آن فعالیتی که میخواهند انجام بدهند با مارک و آرم بسیج نباشد مثلاً فعالیت حزبی و فعالیت انتخاباتی.
آیا اگر کسی عضو بسیج بود نمی تواند نامزد ریاست جمهوری شود؟ می تواند؛ عضو بسیج بودن که ضد امتیاز نیست بلکه امتیاز هست.
اما این آدمی که بسیجی است ضمناً عضو یک حزب و گروه و دسته و ....است. تحت عنوان آن حزب میتواند فعالیت کند میتواند بگوید حزب فلان مثلاً در انتخابات به این رای می دهد یا به آن رای می دهد و ... .
ولی این آدم بسیجی تحت عنوان آن حزب یا تشکل می تواند فعالیت سیاسی داشته باشد. خب متاسفانه سازمانهای غیردولتی و احزاب ما خیلی فعال نیستند ولی بسیج خوشبختانه یک سازمان فراگیر هست. چه کار کنیم که بسیجیان در انتخابات فعالیت گسترده تری داشته باشند؟
چه راهکاری وجود دارد؟ چه راهکار قانونی وجود دارد؟
به نظر من افراد بسیجی جدا از شخصیت بسیجی شان باید سعی کنند که تشکلهایی ایجاد کنند یا عضو تشکلهای موجود شوند و در قالب آن تشکل ها فعالیت های سیاسی حزبی انتخاباتی را انجام بدهند.
لذا پیشنهاد من به برادران بسیجی این هست که به فکر ایجاد تشکلهای غیر دولتی اسلامی انقلابی باشند. مثلاً ما در دانشگاه ها "جامعه اسلامی دانشجویان" را داریم اعضای جامعه اسلامی دانشجویان می توانند عضو بسیج هم باشند اما اگر میخواهند فعالیت انتخاباتی داشته باشند تحت عنوان "جامعه اسلامی دانشجویان" می توانند این کار را انجام بدهند ،تحت عنوان بسیج نمیتوانند این کار را انجام بدهند و لیست بدهند و بگویند به این افراد رای بدهید.
لذا بنده معتقد هستم که یکی از کارهای مهمی که ما باید در سطح کشور انجام بدهیم ،چه در سطح کل کشور به عنوان یک سازمان ملی، چه در سطوح استانی، شهرستانی یا در هر پایگاه بسیج که در مساجد هستند، این ها می توانند خارج از نام بسیج فعالیت بکنند، لازم هم نیست که حتماً بروند و فعالیتشان را به ثبت برسانند. اگر بتوانند یک سازمان غیردولتی ایجاد بکنند، خیلی هم خوب هست. ...
👈متن کامل در👇
ghadiri.ir/post/7097
ادامه کنفرانس مجازی قدیری ابیانه2️⃣: 📲بسیج و انتخابات
... اگر بتوانند یک سازمان غیردولتی ایجاد بکنند، خیلی هم خوب هست. حالا مثلاً بنده قدیری ابیانه هستم. مثلا بگوییم دانش آموختگان ابیانه، مهندسین ابیانه، انجمن اسلامی زنان ابیانه و تحت این عناوین کار بکنند؛ حالا در هر روستایی و در هر شهری می شود این کار را کرد و در سطح شهرستان می شود این کار را کرد، ابیانه جزء نطنز است، حالا می توانند بگویند سازمان زنان مسلمان نطنز، که تشکیل شده از سازمانهای مختلفی که در این شهرستان وجود دارند ؛بعد می توان استانیاش کرد، نطنز جزء استان اصفهان هست و می توان در سطح استان و کشور فعالیت کرد و هستند سازمانهای زنان در سطح کل کشور.
حالا ممکن است شما یک سری احزاب و تشکل ها را اسلامی بدانید، انقلابی بدانید و به آنها بپیوندید و در قالب آنها کار کنید، اشکال هم ندارد؛ مثلا الان شما می دانید حزب موتلفه در شهرستان هایمختلف شعبه دارد؛ خب این شعبهاش میتواند تحت عنوان همان فعالیتهای شعبهی خودشون فعالیت بکنند.
لذا بنده توصیه ام به شما این هست که بروید به سمت ایجاد تشکل ها ، تشکل های غیر دولتی، ممکن است تمام اعضای یک گروه بسیج یا یک پایگاه بسیج ضمناً عضو یک تشکل دیگری هم باشند و حتی چند تا تشکل؛ یک نفر لازم نیست الزاماً عضو یک تشکل باشد ،منتها باید همه اینها ولایتمدار باشند منتها حالا ممکن است بگوییم در سیاسی عضو سیاسی اند؛ در جای دیگر طرف ممکن است کاسب باشد یک کاسب بسیجی هست که عضو هیئت مدیره فلان مسجد هم هست (مسجد محله اش) هم هست مثلاً عضو انجمن اسلامی کسبه هم هست ضمناً عضو یک تشکل سیاسی هم هست می تواند مثلاً عضو کانون اسلامی نویسندگان هم باشد ولی عضو دو تا حزب نمیتواند باشد مثلاً بگوییم هم عضو موتلفه باشد و هم عضو مثلاً یک حزب دیگر.
یک حزب یا از احزاب موجود از نیروهای انقلابی سراغ دارید یا اگر ندارید خودتان ایجاد کنید .خود این ابر گروه فدائیان امام خامنهای عزیز که الان ۱۸۰۰ تا عضو دارد خیلی مهم هست. هم اینها اگر واقعاً همسو و همفکر باشند .ایجاد یک گروهی با ۱۸۰۰ تا عضو خیلی زیاد است.
الان یکی از شرایطی که وزارت کشور گذاشته برای اینکه یک گروهی را به عنوان حزب بپذیرد این است که بداند یک گردهمایی ۳۰۰ نفره از اعضا تشکیل بدهد نماینده وزارت کشور میآید و میگوید مثلاً شمردیم ۳۰۰ نفر بودند بعد اینها مثلاً هیئت مدیره انتخاب کردند هیئت رئیسه انتخاب کردند بعد دبیر کل انتخاب کردند که این می تواند اگر اساسنامه مناسبی داشته باشد به عنوان یک حزب به رسمیت شناخته شود.
احزاب متعدد داشتن به معنای تفرقه نیست .این احزاب بعد میتوانند به هم پیوند بخورند؛ کما اینکه مثلاً در ائتلاف انتخابات نمایندگان مجلس احزاب مختلف اسلامی بودند جمع شدند، یک ائتلاف درست کردند یک عده را انتخاب کردند؛ حالا کاری ندارم به اینکه کسانی را که انتخاب کردند بهترین آدم ها بودند یا نه ولی بلاخره انتخاب کردند و خوشبختانه انتخابات را هم پیروز شدند.
لذا خوب هست که جاهایی مراکزی بیایند افراد را آموزش بدهند، کتاب ها و جزواتی هم تهیه بشود خوب است تا اگر کسی میخواهد یک سازمان غیردولتی ایجاد بکند بداند چه ضوابطی را باید رعایت بکند. بداند که وزارت کشور به چه کسی مجوز می دهد.
سیاسی ها و احزاب را وزارت کشور باید مجوز بدهد؛ انجمن های علمی را وزارت علوم باید مجوز بدهد؛ انجمن های فرهنگی را وزارت ارشاد باید مجوز بدهد؛ انجمن های دینی را فکر می کنم سازمان تبلیغات یا همچنین سازمانی باید مجوز بدهد. مثلاً بررسی میکند و به عنوان یک انجمن دینی می پذیرد.
انجمن اصناف را فکر می کنم وزارت کار مجوز می دهد.
به هر حال تحت هر عنوانی ما بتوانیم نیروهای مومن را سازماندهی بکنیم کار خوبی کرده ایم.
فعالیت ها می تواند حتی محلی باشد. در فلان روستا در فلان محل مثلاً تهران ۲۲ منطقه هست در هر منطقه ای بخش های مختلف و جاهای مختلف دارد.
ضمن اینکه حالا معمولاً بسیج در مساجد هم فعال هست، هر مسجدی یا هر حسینیه ای ممکن است یک پایگاه بسیج داشته باشد .
من معتقد هستم که مساجد و پایگاه های ما نباید کفایت کنند که مثلاً تبلیغاتشان (فقط) درون مسجد و حسینیه ها باشد که اگر افراد آمدند مسجد پای صحبت های سخنران مینشیند در نماز جماعت هم شرکت می کنند بعد هم می روند. معتقدم هر مسجدی باید محلهی خودش را مشخص کند؛ بگوید این محله حوزه یا منطقه مسجد یا پایگاه ماست، آن وقت تلاش کند که روی مردم محله اثر خودش را بگذارد.
شما باید مثلاً بگویید در این خیابان در این کوچه این تعداد جمعیت هست . چه کار باید بکنیم که مثلاً در انتخابات رای محلهی ما به نیروهای انقلابی باشد و به نیروهای لیبرال و فتنهگران نباشد؟
باید نقشه ریخت؛ باید خارج از حوزه فعالیت کرد.
👈ادامه سخنان👇
ghadiri.ir/post/7097
ادامه کنفرانس مجازی قدیری ابیانه3️⃣: 📲بسیج و انتخابات
... بعضی فروشگاه ها هستند مشتری می رود و خریدش را انجام می دهد. بعضی مغازه ها هستند می گویند آقا تلفنی خرید را انجام بدهید جنس را برایتان می آوریم. بعضی هم هستند که آگهی میدهند که چنین فروشگاهی در محل هست می توانید بیایید و خرید را انجام بدهید.
بعضی هم هستند که جنس را در خانه ها می برند. مثلا بعضی ها هم که آهن پاره و غیره را جمع آوری می کنند به محله ها می روند منتظر نمی مانند که آنها بیایند برای فروش وسایل شان بلکه خودشان در داخل محله ها می روند و از آنها این اجناس را خریداری میکنند. یا برخیها میوه را روی وانت گذاشته و به محله ها رفته و میوه میفروشند.
من میگویم باید اینطور عمل کرد. مثلاً برخی کتاب ها را بدین صورت میفروشند. کتاب ها را به درب منازل می برند و به افراد می گویند این کتابها را در این هفته نزدتان باشد و هفته بعد اگر خواستید بخرید وگرنه پس بدهید. این کار نوعی ابتکار عمل است؛ مثلاً بعضی ها می گویند چون مجانی است کتاب ها را بخوانیم این کار نوعی ابتکار عمل است و کار خوبی هم هست. یا مثلاً یکسری اتوبوسهایی درست کردند به شکل کتابخانه برای بچهها ،کنار پارکی اتوبوس را پارک می کنند و روی اتوبوس هم به سبکی که بچه ها دوست دارند نقاشی کرده اند تا بیایند آنجا و کتاب بخوانند و والدین هم شاید تشویق به خریدن کتاب بشوند ما نباید منتظر باشیم تا به سراغمان بیایند بلکه باید کاری کنیم تا با ابتکار عمل مان به سراغمان بیایند. یا مثلاً اتوبوس یا اکیپهای پزشکی و وسایل پزشکی در مناطق محروم میروند برای درمان، که باز اینها هم ابتکار عمل هست.
بنابراین من پیشنهادم به برادران و خواهران این هست که به فکر سازماندهی باشند و هر چند بسیجی هستند اما تشکلهای موازی هم داشته باشند، منتها این تشکل ها در تضاد با بسیج نیست.
مثلاً شما فرض کنید در هر منطقه ای پنج تا سازمان غیر دولتی راه بیفتد که دبیرکل دارد رئیس دارد هیئت مدیره دارد اینها هم همه عضو بسیج باشند، چه بهتر از این می تواند باشد؛ حالا جایی که بسیج نمی تواند دخالت کند به خاطر محدودیت هایش که تحت عنوان بسیج دارد، حالا اینهایی که بسیجی هستند تحت عنوان حزب و تشکل خاص میتوانند این فعالیتها را داشته باشند و مناسب هم هست که داشته باشند .
من شنیدم که در برخی از مناطق گاهی تنگنظری هایی پیش می آید که فرد اگر فعالیتی خارج از چارچوب بسیج داشته باشد، مثلاً ضرر به بسیج یا ضرر به اقتدار بسیج هست، برعکس من فکر می کنم این به نفع بسیج خواهد بود. اگر افرادش خودش مسئولین و اعضای احزاب اسلامی دیگر هم باشند .
کما اینکه اگر یک پایگاه بسیج بتواند مثلاً نیروهایی که اعضای احزاب مختلف را تشکیل میدهند به خودش جلب کند( عضو بکند) خیلی خوب هست که این یک نکته مثبت هست، چه از احزاب بیایند عضو بسیج بشوند چه از بسیج بروند عضو حزب یا احزاب بشوند یا تشکیل حزب بدهند؛ منتها احزاب باید احزاب سالم ولایتمدار باشند، مسیر باید مشخص باشد.
اما معتقد هستم که پایگاه های بسیج و بسیجیان مثلاً بسیج اساتید، بسیج دانشجویان، بسیج اصناف، بسیج زنان و مادران ،بسیج خانوادههای معظم شهدا، بسیج جانبازان و غیره باید فعالیت شان را حتی فراتر از منطقه داخلی خودشان در سطح کشوری و حتی در سطح جهانی سازماندهی بکنند.
البته آنجا دیگر مسئله انتخابات نیست مثلاً اگر ما بخواهیم از یمن دفاع بکنیم، یک موقع هست می توان نیرو فرستاد هم می توان سلاح فرستاد ،گاهی از اوقات هم میتوان جنایات رژیم آل سعود را در سطح جهانی افشا کرد
این نظرات بنده راجع به بسیج هست، واقعاً یک شجره طیبه ای هست بسیج. ما باید تقویتش کنیم.
خوشبختانه فرهنگ بسیجی را توانستیم در سطح جهانی در کشورهای دیگری هم به الگوبرداری برسانیم ( مثلاً) در سوریه در لبنان، در عراق، در یمن .
باید افتخار کنیم که بسیجی باشیم و در این راستا فعالیت های مثمر ثمری داشته باشیم.
👈متن.کامل سخنان
ghadiri.ir/post/7097
تولد خداوند متعال بر همه مسیحیان عالم مبارک باد 3.pdf
388.2K
قدیری ابیانه: تولد خداوند متعال بر همه مسیحیان عالم مبارک باد 3.pdf
مصاحبه قدیمی مشاور هاشمی:👈ادعای مضحک فرزندان هاشمی
📆کیهان دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳
مشاور سابق هاشمیرفسنجانی میگوید، در انتخابات سال ۸۴ مهدی و فائزه هاشمی خلاف انصاف و مصلحت پدر عمل کردند.
قدیری ابیانه سال ۸۴ به عنوان مشاور هاشمی در ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام فعالیت میکردو از سال ۷۳ تا ۷۶ نیز معاون دفتر وی بوده است. او در مصاحبه با برنامه شاهد عینی شبکه افق درباره مرحله دوم انتخابات سال ۸۴ میگوید: من آن زمان مشاور آقای هاشمی بودم یک زمانی آقایی که رئیس سازمان نظرسنجی جهاد دانشگاهی بود، در روز چهارشنبه که آخرین روز تبلیغات ریاستجمهوری بود، با من تماس گرفت و روز قبل، سهشنبه یک نظرسنجی سراسری در ایران شده و نشان میدهد رأی آقای هاشمی پنج شش میلیون کمتر از آقای احمدینژاد است و مایل بودند این گزارش به دست آقای هاشمی برسد. کسانی هم که نظرسنجی را انجام داده بودند، کسانی بودند که به اصطلاح ضد آقای احمدینژاد بودند. گفتند: «ما از شما خواهش میکنیم این مطلب را به دست ایشان برسانید».
وی با بیان اینکه نظرسنجی را به مهدی هاشمی داده، میگوید: گفتم «نظرسنجی است و نشان میدهد آقای هاشمی پنج شش میلیون رأی کمتر از آقای احمدینژاد میآورد و آقای هاشمی انتخابات را باخته است». او گفت: «من این نظرسنجی را قبول ندارم و پدرم برنده است». گفتم: «به هر حال این را بده حاج آقا ببیند». گفت: «نه! نمیدهم» و اصلا فکس را از من نگرفت. اینجا یکی از جاهایی است که احساس کردم تکلیف دارم این را به آقای هاشمی نشان بدهم. نامهای نوشتم که «جناب آقای هاشمی! این نظرسنجی را مخالفین آقای احمدینژاد انجام دادهاند. امکان ندارد شما بتوانید امشب این مقدار را ترمیم کنید، بنابراین شما انتخابات را باختهاید».
قدیری ابیانه درباره این سوال که آیا هاشمی پذیرفت مردم به او رأی ندادهاند، گفت: من دراینباره با ایشان صحبت نکردم ولی فکر میکنم پذیرفته بودند منتهی میگفتند: جوسازی کردند و تهمت زدند و اینها باعث شد آرا بریزد. البته تهمت هم زیاد زدند، منتهی متقابل، نه یکسویه. یعنی طرفداران آقای هاشمی تا جایی که توانستند به آقای احمدینژاد تهمت زدند. آقای نوبخت رفت و در تلویزیون گفت: «اینها میخواهند در کوچه دیوار بکشند. کوچه را نصف کنند، یک بخشی آقایان بروند، یک بخشی خانمها!» آنها هم تهمتهایی میزدند که دروغ بود.
قدیری ابیانه میافزاید: من کاملا دقت کردم و جایی صحبت از تقلب نشنیدم. اگر من این نامه را نداده بودم و دیگران میخواستند القا کنند که تقلب شده است، شاید باورشان میشد، ولی وقتی گزارش نظرسنجی را خواندند که شما پنج شش میلیون رأی کم دارید، ایشان میگفت «یک عده به شکل غیرقانونی وارد انتخابات شدهاند و چه و چه شده و بعد گفتند به خدا واگذار میکنیم». بعدا من سفیر شدم و به مکزیک رفتم که فتنه ۸۸ پیش آمد. من این موضوعی را که اشاره کردم، جایی مطرح نکرده بودم، چون ضرورتی نداشت تا فتنه ۸۸ پیش آمد وفائزه هاشمی صحبتی کرد و گفت: «همهاش تقصیر آقای خاتمی است. اگر آقای خاتمی در آن زمان جلوی تقلب را گرفته بود، در این دور، دیگر تقلب نمیشد.» اینجا بود که احساس کردم لازم است که من وارد میدان بشوم.
«فرزندان آقای هاشمی معتقد بودند که در سال ۸۴ هم تقلب شده است؟» قدیری ابیانه در پاسخ این سوال گفت: معتقد نبودند ولی در تبلیغاتشان میگفتند. به نظرم آنها معتقد نیستند که تقلب شده است، چون تقلب یعنی اینکه شما در شمارش آرا دست ببرید. نمیشود دولت آقای خاتمی شمارش کند و وزارت کشور آنها باشد، آقای احمدینژاد رأی بیاورد. شدنی نیست. البته این بدان معنا نیست که اگر وزارت کشور آقای احمدینژاد هم میبود، تقلب میکرد ولی حداقلش این است که اگر تاجزاده و امثالهم گرداننده انتخابات هستند، نمیروند به نفع آقای احمدینژاد تقلب کنند، پس تقلب نشده، تخلف شده، منتها فائزه هاشمی حرفهای بیجا زده است. من میگویم او یک عنصر ضدانقلاب است. بعضیها میگویند فحش نده، من میگویم ضدانقلاب فحش نیست. صفتی است که مناسب ایشان است. پس ضدانقلاب به چه کسی میگویند؟ یک موقع هست شما حرف رکیکی میزنید اما یک وقت میگویید، طرف ضدانقلاب است، یعنی نه ولایت را قبول دارد، نه هیچچیز دیگری را و حتی در روز عاشورا میآیی و مردم را علیه نظام میشورانی.
مشاور هاشمی تصریح کرد: بچههای آقای هاشمی اینطوری هستند. آن قدر میخواهند روی پدر نفوذ داشته باشند که حتی اطلاعات هم در اختیارش نگذارند. اگر کسی بخواهد با پدرش صادق باشد، باید فکس را میبرد جلوی پدرش میگذاشت و میگفت: آقا! من این را قبول ندارم، نه اینکه پدر را از دانستن چنین مطلبی بیاطلاع نگه دارد، آن هم پدری مثل آقای هاشمی را در آخرین روز تبلیغات و مصاحبهاش. شاید بگوید نمیخواستم روحیه پدرم خراب شود، من میگویم اجازه بده پدر برای روحیه تو تصمیم بگیرد، نه تو برای روحیه پدر.
منبع:کیهان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بن سلمان به او گفته که از مادری یهودی زاده شده است.
به نام خدا
#طرح_بزرگ_خادمين_شهدا
🔴 كنفرانس انلاين :ایتا گروه فرهنگی مردمی شهید ابراهیم هادی سرخس
در مورد شهید ادواردوآنیلی وبررسی علل گرایش به اسلام در جوانان غربی
باحضور: دکتر قدیری ابیانه دیپلمات و دوست بزرگوارشهید ادواردو آنیلی
🗓تاریخ:۱۳۹۹/۹/۸
🕰 زمان: شنبه ساعت ۲۰
https://eitaa.com/joinchat/93519885Ce53b8cf563
گروه فرهنگی مردمی شهید ابراهیم هادی سرخس
قدیری ابیانه:👈جعل و دروغ و تحریف!
اخیرا متوجه شدم که یک حساب توییتر جعلی به نام بنده جعل شده است که مطالب منتشره در آن هم راستا با اهداف طرفداران آقای احمدی نژاد است و هزاران دنبال کننده بی خبر از همه جا هم دارد.
روز گذشته هم دیدم پوستر آقای یک لایو جعلی و خیالی آقای داوری با بنده منتشر شده است.
این لایو هم جعلی است و هیچ هماهنگی ای با بنده نشده است و بدیهی است که با چنین افرادی لایو نخواهم داشت.
توسل به این قبیل اقدامات سخیف و حیله گرانه واقعا رقت انگیز است.
محمد حسن قدیری ابیانه
🌷﷽🌷
عنوان کنفرانس
#تروردانشمندهسته ای دکترمحسن فخری زاده
باحضور و روشنگری:
استاددکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو:
🗓 زمان یکشنبه:۱۳۹۹/۹/۹
🌍 مکان:#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
هدایت شده از عشق یعنی رهبرم سیدعلی
🌷﷽🌷
عنوان کنفرانس
#تروردانشمندهسته ای دکترمحسن فخری زاده
باحضور و روشنگری:
استاددکترقدیری ابیانه
⏰ ساعت گفتگو:
🗓 زمان یکشنبه:۱۳۹۹/۹/۹
🌍 مکان:#ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
🛑برای گفتگوی#آنلاین و مناظره با میهمان برنامه دوستان خود رابه این سمینار دعوت نمایید🛑
لینک #ابرگروه_فدائیانامامخامنهایعزیز
https://eitaa.com/joinchat/2128871435C7db9a13d97
لینک آرشیو کنفرانس
@Fedayeen
📣صوت سخنان قدیری ابیانه در کنفرانس مجازی پیرامون ترور شهید فخریزاده:
✅بدرقه جاسوسان و متجاوزین حقارتآمیز است.
✅ماهیت تفکری روحانی و ظریف
✅نقد مصوبه مجلس
✅ضرورت اصلاح قانون برای تشدید مجازات جاسوسان
✅چرایی توقف همه نوع بازرسی از سوی آژانس هستهای تا تحقق انتقام ایران
✅احتمال گرا دادن به دشمن توسط اصلاحطلبان برای ترور شهید سلیمانی
✅لیست اصلاحطلبان گرا دهنده به دشمن برای تحریم در جیب صادق خرازی
✅و ...
👈ملاحظات: این نوار از تجمیع صوت های مطالب بیان شده در گفتار مجازی تدوین شده است.
m.youtube.com/watch?v=MEU9XI9ypT4
قدیری ابیانه: 👈1️⃣نام جلیلی و قالیباف در بین نامزدهای اصولگرا بررسی خواهد شدنامزد اصولگرایان برای ریاست جمهوری مطرح خواهد شد/ علی لاریجانی نامزد قطعی انتخابات ۱۴۰۰ است
قدیری ابیانه تحلیلگر مسائل سیاسی درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ توضیحاتی ارائه کرد.
محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق کشورمان در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فرضیه احتمال ائتلاف جریان اصلاحطلب و اصولگرا در انتخابات آینده ریاست جمهوری، گفت: معتقدم که اگر اصلاح طلبان به فکر حل مشکلات کشور هستند میتوانند یک نامزد انقلابی و ولایتمدار انتخاب کرده و برای انتخابات آینده از او حمایت کنند.
او ادامه داد: زمانی که صحبت از اصولگرایی پیش میآید ممکن است یک زمان بگوییم که یک فرد باید عضو یک حزب اصولگرا باشد؛ اما یک زمانی میگوییم که او باید دارای یک شخصیت اصولگرا باشد، شخصیت اصولگرایی به طور کلی یعنی شخصیتی که پایبند اسلام، انقلاب، نظام، ولایتمدار، دلسوز مردم، عدالت خواه، باورمند نسبت به توانایی کشور، دشمن شناس و با تجربه باشد؛ حالا اگر فردی چنین ویژگی را نداشته باشد، آیا حضورش برای کشور مفید است؟
✅علی لاریجانی یکی از نامزدهای قطعی است
قدیری ابیانه افزود: یکی از اشکالات امروز جماعت اصلاحطلب این است که ملتِ خود را باور نداشته و مرعوب و مجذوب غرب هستند؛ از همین رو اعتباری هم بین مردم ندارند، زیرا آنها با حمایت از حسن روحانی وضعیت امروز کشور را به چنین تنگنایی کشاندهاند.
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: ارزیابیها نشان میدهد که اصلاحات پایگاه مردمی نداشته و از همین رو به دنبال یک نامزد اجارهای هستند تا به این وسیله بگویند که ما در پیروزی نامزد مورد نظر مشارکت داشتهایم؛ پس به ما هم سهمی از قدرت بدهید؛ زیرا آنها هرگز دست از سهمخواهی برنداشته و چون به دنبال سهمخواهی هستند سعی دارند خود را بزرگتر از آنچه هستند جلوه دهند.
سفیر اسبق کشورمان درباره نامزدهای احتمالی جریان اصولگرا در انتخابات ریاست جمهوری آینده بیان کرد: گروههای مختلف اصولگرا و نیروهای انقلاب هر کدام افرادی را در ذهن خود دارند که آنها را مناسب برای ریاست جمهوری میدانند و در عین حال هم اسامی مختلفی به عنوان نامزدهای احتمالی نیروهای انقلاب مطرح است، اما هنوز به یک جمع بندی نرسیدهاند؛ کما اینکه در بین اصلاحطلبها هم هنوز جمعبندی صورت نگرفته و افرادی هم که نامشان به عنوان نامزد جریان اصلاحات مطرح میشود قریب به اتفاق آنها صلاحیت نامزدی برای ریاست جمهوری را نداشته و خودشان هم میدانند که احراز صلاحیت نخواهند شد.
او احتمال نامزدی علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را هم اینگونه تشریح کرد: او قطعا یکی از نامزدهاست و اگرچه الان استقبالی از او وجود ندارد، اما ممکن است که شرایط افکار عمومی تغییر کند و در گذر زمان نحوه مواجه او با مشکلات و پاسخگویی درباره عملکردش درگذشته و نشان دادن یک رویکرد ولایت مدارانه و جذب آرای نیروهای انقلاب شرایط را برایش تسهیل کند، اگر لاریجانی نتواند نیروهای انقلاب را نسبت به نامزدی خوش قانع کند موفقیتی نخواهد داشت؛ کمااینکه عملکرد او در ماجرای برجام و تصویب ۲۰ دقیقهای برجام یکی از نقاط ضعف او بود.
✅هر کس مورد حمایت نیروهای انقلابی قرار بگیرد زمینه پیروزی خواهد داشت
تحلیلگر مسائل سیاسی درباره احتمال ورود سید محمد خاتمی و تِکرار تَکرار هم گفت: خاتمی میتواند در حمایت از نامزدی تکرار کند، اما رای مردم را نمیتواند جمع کند، زیرا اصلاحطلبها خودشان هم میدانند که به وسیله روحانی اعتبارشان زیر سوال رفته است.
او ادامه داد: رئیس دولت اصلاحات؛ ۸ سال به جای اقدامات اجرایی ریاست جمهوری به تئوری پردازی درباره جامعه مدنی و جمهوریت و جامعه مدنی پرداخت، اما در فتنه ۸۸ به تمام شعارهایش پشت کرد و به موسوی پیروزیش را تبریک گفت؛ در حالی که شکستی فاحش خورده بود؛ ضمن اینکه اخیرا هم صحبتهایی خصوصی از او پخش شده که در آن اعلام کرده که از اول هم اعتقادی به تقلب نداشته است. حال سوال اینجاست که اگر اعتقادی به تقلب نداشت پس چرا این نظر خود را علنی نکرد؟ و چرا به نامزد شکست خورده تبریک گفت، کسی که اختیار یا شجاعت مواجهه با مردم را ندارد؛ نباید توقع داشته باشد که مردم به صحبتهای او گوش دهند.
تحلیلگر مسائل سیاسی درباره احتمال روی کار آمدن سعید جلیلی هم گفت: هر کسی که مورد حمایت مجموعه نیروهای انقلابی قرار بگیرد زمینه پیروزی خواهد داشت، حالا چه جلیلی و چه فرد دیگری باشد؛ به نظرم هم جلیلی و هم قالیباف نامشان در این میان مطرح خواهد شد و نامهای تازهای هم خواهیم شنید، اما اینکه کدامشان تایید صلاحیت خواهند شد و نامزد اصلی خواهند بود بستگی به نظر شورای نگهبان دارد.
👈ادامه مصاحبه👈
yjc.ir/00VlsW
ادامه قدیری ابیانه: 👈2️⃣نام جلیلی و قالیباف در بین نامزدهای اصولگرا بررسی خواهد شدنامزد اصولگرایان برای ریاست جمهوری مطرح خواهد شد/ علی لاریجانی نامزد قطعی انتخابات ۱۴۰۰ است
او ادامه داد: متاسفانه به دلیل ضعف قانون انتخابات امکان ثبت نام برای افراد بسیاری فراهم است، به خصوص اگر این قانون اصلاح نشود، ولی شورای نگهبان در نهایت نمیتواند همه نامزدها را تایید کند به خصوص اینکه صدا و سیما امکاناتی که در سایر کشورها پولی است را برای نامزدها رایگان انجام میدهد؛ برای مثال اگر قرار بود صدا و سیما بایت معرفی نامزدها هزینه بگیرد باید آنها صدها میلیارد تومان هزینه میکردند؛ لذا امکان تأیید تعدد زیاد نامزدها وجود ندارد.
قدیری ابیانه افزود: ناگفته نماند که اگر فردی احراز صلاحیت نشد به این معنا نیست که صلاحیت ندارد، بلکه یعنی امکان حضور او وجود ندارد، زیرا تفاوت است بین رد صلاحیت و عدم احراز صلاحیت؛ برای مثال رد صلاحیت یعنی شما صلاحیت ندارید و عدم احراز صلاحیت یعنی ما نمیتوانیم به این نتیجه برسیم که شما قادر به انجام چنین مسئولیتی خواهی بود؛ برای مثال ممکن است یک نفر تجربه و توان داشته باشد، اما تا به حال تجربه مدیریت نداشته باشد؛ درحالی که یکی از شرایط شورای نگهبان داشتن یک مدیریت کلان است.
👈متن کامل👇
yjc.ir/00VlsW
قدیریابیانه: 👈ترور شهید فخریزاده مصداق فشار هوشمند بایدن به ایران است/ مسئولین باید قاطعانه انتقام بگیرند.
📆۱۱ آذر ۹۹
محمدحسن قدیریابیانه سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: آمریکاییها اعلام کردند که بیشترین اطلاعات را از فعالیتهای هستهای ایران از طریق بازرسان بدست آوردهاند یعنی در حقیقت اینها عوامل اطلاعاتی آمریکا هستند و آژانس هم همه اطلاعات را در اختیار آمریکا و سایر اعضای شورای حکام قرار میدهد و آنها هم در اختیار اسرائیل قرار میدهند و کشورهایی مانند امریکا و انگلیس با گروههای تروریستی هم همکاری دارند. بنابراین ما باید ورود کلیه مامورین آژانس به ایران تا زمان انتقام ایران از این ترور متوقف شود.
وی افزود: دیوید آلبرایت رئیس موسسه موسوم به علوم و امنیت بینالمللی در دسامبر ۲۰۱۴ در پیشگاه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا میگوید «بازرسان آژانس پیادهنظام آمریکا در ایران هستند. او حتی میگوید «بسیاری از اطلاعاتی که دستگاههای جاسوسی آمریکا از ایران دارند، نه به واسطهی تلاشهای خود آنها بلکه از طریق اطلاعاتی است که بازرسان آژانس در اختیار آمریکا قرار دادهاند».
کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: در زمان دولت اصلاحات (خاتمی) که روحانی رئیس هیأت مذاکره کننده و جواد ظریف معاون بینالملل وزارت خارجه بود، لیست دانشمندان هستهای ما که در دانشگاهها تدریس داشتند در چارچوب مذاکرات سعدآباد که آقای روحانی با سه وزیر خارجه اروپایی مذاکره داشت، در اختیار آژانس و این سه کشور قرار میگیرد و ما باید بدانیم که این لیست کسانی هستند که در معرض ترور قرار دارند.
قدیری ابیانه خاطرنشان کرد: قرائن نشان میدهد که ترور شهید فخریزاده که در مسئلهای هستهای پزشکی تبحر داشت و در تولید نیازهای ایران جهت مقابله با کرونا فعالیت موثری داشته است، در این دور جدید تنها مورد نخواهد بود و دشمن تلاش خواهد کرد در آینده نزدیک بقیه دانشمندان هستهای ما را هم ترور کند. لذا باید اعضای لیستی که زمان دولت اصلاحات و توسط روحانی و ظریف، در اختیار آژانس و کشورهای غربی قرار داده شده است تحت محافظت بیشتری قرار بگیرند.
وی عنوان کرد: اصولا اعتماد ظریف به سازمانهای بینالمللی و به آمریکا برای کشور مشکلساز بوده است چه زمانی که امضای کری را بخاطر اعتماد به آمریکا ضمانت میدانست و چه الان که لابد لبخند بایدن را ضمانت تلقی میکند.
سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا تأکید کرد: تفاوت ترامپ و بایدن این است که ترامپ به فشار حداکثری به ایران اعتقاد داشت اما بایدن به فشار هوشمند اعتقاد دارد؛ میتوانیم بگوییم ترور شهید فخریزاده مصداق فشار هوشمند علیه کشورمان است. کما اینکه شخصیتهایی مثل شهید شهریاری و شهید احمدیروشن زمان ریاست جمهوری اوباما که بایدن معاون او بود، عملیاتی شد، لذا دلخوش کردن به بایدن چیزی جز حماقت نیست.
قدیری ابیانه تصریح کرد: دشمن را نشاختن برای کسی افتخار نمیآورد و متأسفانه جوی که دولت و دستگاه دیپلماسی ما تلاش میکند ایجاد کند بجای اینکه پیام آور صلح باشد پیامآور ضعف و تسلیم در برا بر دشمن است و این نفعی برای کشور ما نخواهد داشت.
وی بیان کرد: ایران باید انتقام خودش را بگیرد و مسئولین کشور ما تلاش خودشان را برای انتقام به کار خواهند گرفت و مکان و زمان و نوع و چگونگی انتقام را مسئولین ایرانی تعیین خواهند کرد و تا زمان وقوع انتقام باید دشمن همواره نگران این انتقام باشد.
yazdrasa.ir/article/38729305
💠بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ💠
🔴پرسمان(پرسش و پاسخ)
📚موضوع: مباحث #سیاسی
👤باحضور جناب آقای: #دکتر_قدیری_ابیانه
🖥 Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
🔸سوابق و تخصص ها:
دکترای علوم استراتژیک،
نویسنده،
عضو انجمن علمی علوم راهبردی،
سفیر اسبق ایران در مکزیک، گواتمالا، بلیز و استرالیا،
بازنشسته وزارت امور خارجه
زندگینامه: aparat.com/v/1w4aZ 📽
🗓تاریخ: چهارشنبه ۹۹/۰۹/۱۲
🕘ساعت: ۲۱:۰۰
📣 #توجه
👈🏻لطفا سوالات خود را به آیدی ذیل ارسال کنید.
@Ya_mahdi3137
🎙محل برگزاری پرسمان:
#گروه_روشنگری
http://eitaa.com/joinchat/1696989196Cab8f107da5
قدیری ابیانه:👈 چرایی ارسال پیام تسلیت توسط کشورهای عربی/ آمریکا نگران پایگاههایش در منطقه باشد
📆چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹
«محمدحسن قدیری ابیانه»، سفیر اسبق ایران به خبرگزاری خبرگزاری آنا گفت:
قطعاً کشورهایی مانند امارات و عربستان که در همکاری با رژیم صهیونیستی و آمریکا در عملیاتهای مختلف ترور علیه ایران دخالت داشتند و حمایتشان از تروریستهایی همچون ریگی و جنایتکاران داعشی برای ما مسجل است بعید به نظر میآید در این عملیات مشارکت نداشته باشند.
✅کشورهای عربی و عادیسازان روابط با رژیم صهیونیستی از انتقام ایران از آمران و عاملان ترور شهید فخریزاده نگران هستند.
پایگاههای آمریکایی بیشتر در کشورهای عربی حاشیه جنوبی خلیجفارس وجود دارد و هرجا این پایگاهها هستند، باید نگران انتقام ایران باشند، بهویژه اینکه امارات بهتازگی با رژیم صهیونیستی روابط همهجانبه در ابعاد اطلاعاتی برقرار کرده است.
علاوه بر این، آنها قاطعیت ایران را در انتقام دیدهاند که چگونه بعد از ترور شهید سلیمانی پایگاه نظامی آمریکا را در عراق هدف قرار دادیم و آنها در مقابل کاری نتوانستند انجام دهند.
طبیعی است اعراب با مشاهده قاطعیت ایران سعی کنند اتهام مشارکت در ترور دانشمند هستهای را از خود با محکوم کردن ترور، دور کنند. البته اگر برای مسئولان کشورمان ثابت و مسجل شود آنها در ترور دست داشتند، انتقام لازم در زمان، مکان و نحوه مناسب گرفته خواهد شد.
jahannews.com/news/747078
👈🏻 شما دعوتید به نشست علمی
✍🏻 بررسی احتمال نفوذ و قصور در ترور دانشمند شهید دکتر محسن فخری زاده
👤 با حضور استاد ارجمند؛ دکتر محمد حسن قدیری ابیانه(دیپلمات و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا)
🗓 چهارشنبه 19 آذر 1399، 🕰 ساعت 20:30
🌹 حضور برای همگان ازاد است، لطفا جهت ورود به عنوان مهمان (Guest) نام و نام خانوادگی خود را بصورت انگلیسی وارد کنید. 👇🏻
http://82.99.217.99/kermanshah
واکنش قدیری ابیانه به ادعای عجیب رییس جمهور سابق:👈
ادعای احمدی نژاد مضحک است/خودشان دین فروشند
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک به ادعای عجیب احمدی نژاد واکنش نشان داد و گفت: به زودی ادعای مضحک آقای احمدی نژاد را پاسخ خواهم داد. بروند و ببیند در سایت من و سخنرانی های بنده را ببینند تا بفهمند چرا افراد مسلمان میشدند.
محمد حسن قدیری ابیانه سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک در گفتگوی اختصاصی با پرسون، نسبت به صحبت اخیر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق کشور که گفته بود یکی از سفرای ایران پول می گرفت تا به افراد بدهد تا شیعه شوند واکنش نشان داد و عنوان کرد: آقای احمدی نژاد اخیرا صحبتی درباره گرفتن پول توسط یکی از سفرا برای شیعه کردن افراد انجام داده اند که اگر چه در مصاحبه نامی از بنده یا کشور نیاورده اند اما سایت های نزدیک به ایشان نیز سریعا نام آن سفیر را بنده اعلام کرده اند و این موضوع را به دوره ماموریت بنده به عنوان سفیر در مکزیک ربط داده اند. این صحبت اقای احمدی نژاد خلاف واقع است و خودش هم میداند خلاف واقع است و این ادعا که کسی برود و بگوید که پول به من بدهید تا به افراد بدهم مسلمان و شیعه شوند کاملا مزخرف و دروغ است.
*کسی که با خانم آنجلیا جولی هنر پیشه آمریکایی برای تحقق عدالت در جهان هم پیمان شود ببینید تا چه حد سقوط کرده است.*
وی افزود: این ادعا اصولا توهین است خصوصا به کسانی که در کشورشان با این شیعه شدن در بین خانواده، ملت و کشور خودشان شرایط بر آنها سخت میشود و کسانی که ادعا میکنند یک سفیر یا سفارت برای شیعه کردن افراد پول میداده است.
*خودشان دین فروشند.*
قدیری ابیانه افزود: به زودی ادعای مضحک آقای احمدی نژاد را پاسخ خواهم داد. بروند و ببیند در سایت من و سخنرانی های بنده را ببینند تا بفهمند چرا افراد مسلمان میشدند.
وی خاطر نشان کرد: آقای احمدی نژاد در صحبت های خود گفته اند *"شیعه کردن خارجیها به درد خودت میخورد!"*
باید از ایشان پرسید نمایش مجسمه های برهنه معاشقه زن و مرد مربوط به قبل از اسلام چه دردی از مشایی و احمدی نژاد دوا می کرد که اصرار بر نمایش آن در مکزیک داشتند. البته از کسی که بگوید *حکومت دینی من درآوردی است* انتظاری بیش از این نمی رود. این را هم بدانند کسی که در منشور بهاریشان، حکومت دینی و اسلام و روحانیت و مرجعیت و ولایت وجود ندارد بیان چنین مطالب کذبی هم دور از انتظار نیست.
*آقای احمدی نژاد برای دیده شدن به هر قیمتی به دروغ گویی و مواضع سخیف رو آورده است. او می گوید *پیامبران مدیریت بلد نبودند* ولی او و مشایی می توانند دنیا را مدیریت کنند.*
سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک در پایان افزود: وظیفه سفیر آن است که مدافع حقوق مردم کشور خود باشد و نه دفاع از حقوق مردم کشور محل ماموریت که دولتش تحت سیطره آمریکاست. *آقای احمدی نژاد برای دیده شدن به هر قیمتی به دروغ گویی و مواضع سخیف رو آورده است.* او می گوید پیامبران مدیریت بلد نبودند ولی او و مشایی می توانند دنیا را مدیریت کنند.
*او دم از عدالت در جهان می زند و و میخواهد با خانم آنجلیا جولی هنرپیشه آمریکایی برای تحقق عدالت در جهان هم پیمان شود!* ببینید تا چه حد سقوط کرده است.
purson.ir/arwjdj
--------_
📺فیلمهای سخنرانی های قدیری ابیانه به زبان اسپانیایی با زیر نویس فارسی در مورد حقوق زن در اسلام
1️⃣به زبان اسپانیایی: "حقوق زن در اسلام" (50 دقیقه) در دانشگاه ملی مکزیک
📺 bayanbox.ir/view/mp4/4974398458358358489
2️⃣📃متن تایپ شده فیلم فوق
📃 bayanbox.ir/info/369878156275749758
3️⃣به زبان اسپانیایی: "اسلام و مسیحت؛ تشابهات و تفاوتها" (70 دقیقه) در مکزیک – (منجر به تشرف چند مکزیکی)
📺 bayanbox.ir/view/mp4/4740712655957849337
4️⃣ به زبان اسپانیایی: در اجلاس بین المللی فمینیست ها زنان و تبعیض (11 دقیقه) مکزیک
📺 bayanbox.ir/view/mp4/535963232005032030
5⃣تشرف مکزیکی ها به اسلام توسط قدیری ابیانه
📺 aparat.com/v/6A2C3
6️⃣🎥فیلم ادواردو زن و حجاب به فارسی
🎥 aparat.com/v/qMvgp
7️⃣متن سخنرانی: نقش آزادی پوشش در پبشرفت جوامع
✅ ghadiri.ir/post/1557
قدیری ابیانه👈1️⃣در برجام اطلاعات زیادی از دانشمندان ما در اختیار غربیها قرار گرفت.
روزنامه آفتاب یزد ۱۲ آذر: قدیری ابیانه در تحلیل مسائل روز از مصوبه ی مجلس، ترور دانشمند هستهای و واکنشهای حاشیهای به آفتاب یزد میگوید: معتقد هستم که چه در زمان مذاکرات معروف به سعدآباد که آقای روحانی رئیس تیم مذاکرهکننده بود و آقای ظریف معاون وزیر خارجه و چه در برجام اطلاعات زیادی از دانشمندان ما در اختیار غربیها قرار گرفت.
ما نباید در هر صورت اطلاعات خود را به نمایش گذاریم با محمل بهانه زدایی. یعنی در حقیقت این به اصطلاح حسن نیت به قیمت خون شهدای ما تمام شده است البته به این معنا نیست که آنها با همین ترور قضیه را ختم میکنند. برجام قرار بود تحریمها را ملغی کند که هیچ کدام هم لغو نشد تشدید هم شد. اطلاعات زیادی در اختیار غربیها قرار گرفت به قول اوباما ـ وقتی از او درباره مزایای برجام پرسیدند ـ گفت ما اطلاعاتی را کسب میکنیم که در یک جنگ احتمالی آینده بتوانیم هدفهای دقیق را مورد حمله قرار دهیم.
*فشار حداکثری نه، هوشمندانه!*
قدیری ابیانه میافزاید: آقای بایدن هم در صحبتهایش گفته بود فشار حداکثری فایده ندارد و باید فشار هوشمندانه بیاوریم و ترور آقای شهید فخری زاده مصداق این عملیات هوشمندانه است. تفاوتشان با ترامپ این است که ترامپ دست به جنایت میزند و آن را به عهده میگیرد اما بایدن دست به همین جنایتها میزند هوشمندانه و موثر اما به عهده نمیگیرد. این درست سیاستی است که رئیس جدید سازمان سیا در مصاحبه قبلی خود گفته بود ما باید به ایران ضربه بزنیم اما به عهده نگیریم. الان زمان مناسبی است که کل بازدیدهای آژانس را معلق کنیم و بگوییم تا گرفتن انتقام و تضمین لو نرفتن اطلاعات ایران توسط آژانس و رساندن این اطلاعات به دست سازمانهای جاسوسی غربی معلق میماند و انجام نمیگیرد. اگر آنها خواستند به خاطر این ما را تحت فشار قرار دهند ما باید بگوییم کلا از NPT خارج میشویم چرا که کشوری که عضو NPT نیست و هیچ تعهدی نسبت به آژانس ندارد و گفته میشود چندین بمب هستهای دارد یعنی اسرائیل اظهاراتش ملاک اقدام آژانس انرژی هستهای علیه ما میشود.
*عضو آژانس نبودن امتیازات بیشتری دارد*
این تحلیلگر اصولگرا تاکید میکند: گویا عضو نبودن امتیاز بیشتری دارد تا عضو بودن در حالی که قرار بود با عضو شدن، ما امتیاز به دست آوریم که این امتیازات را هم به ما ندادند یعنی یک جانبه فقط از ما تعهد اجازه بازرسی آن هم به همه جا گرفتند. معتقدم ما باید این مصوبه مجلس را انجام دهیم، بازرسیها را تعلیق هم کنیم، نه اینکه بگوییم عضویت را لغو میکنیم، بلکه به هیچ ماموری اجازه ورود نمیدهیم تا زمانی که این انتقام گرفته شود. ضمنا غربیها به تعهداتشان در برجام عمل کنند.
قدیری ابیانه با انتقاد ضمنی از حرکت مجلس میگوید: تصمیم مجلس به این محکمی نیست. قرار است به آنها فرصت دهند. معتقدم فرصت هم نباید دهیم.
*بایدن چهره ی ناشناختهای نیست*
وی در واکنش به تغییر فضای سیاسی بعداز انتخاب بایدن و بعداز حادثه ی ترور ادامه میدهد: اینکه با انتخاب بایدن اصولگرایان موضع شان تضعیف شده به هیچ وجه اینطور نیست چون مردم فراموش نکردند بایدن معاون همان اوبامایی است که بسیاری از تحریمها را علیه ما تشدید کرد و تعهدی که آمریکا داده بود در زمان اوباما هم انجام نشد این اصلاحطلبها بودند که با پیروزی بایدن جشن و پایکوبی به راه انداختند تا اینگونه عنوان کنند که ما با بایدن میتوانیم مذاکره کنیم و تحریمها را لغو کنیم. این شعاری بود که اصلاحطلبان در سال 92 و 96 دادند که ما میتوانیم با مذاکره تحریمها را لغو کنیم در حالی که هیچ یک از تحریمها لغو نشد. از اوباما پرسیدند که چرا برجام را امضا کردید گفت ما برای حفظ ساختار تحریمها آن را امضا کردیم چون تحریمها در حال فروپاشی بود و کشورها دیگر حاضر نبودند به خاطر تحریمهای ما خسارتهای بیشتری متحمل شوند. آقای ظریف و روحانی هم میگفتند ما برای رفع تحریمها مذاکره کردیم، اما چه در زمان اوباما چه در زمان ترامپ تحریمها تشدید شد و ساختار تحریمها حفظ شد.
* استقلال ما نقطه قوت ما است نه ضعف ما*
قدیری ابیانه خاطرنشان میکند: اما اینکه اصولا اصلاحطلبها موفقیت خود را در انتخابات مرهون گرایشهای روسای جمهور غربی چه جمهوری خواه چه دموکرات بدانند این خودش لکه ننگ است. اگر احساس کردند مورد حمایت یک جناح در آمریکا هستند باید بدانند در مسیر اشتباهی هستند. این جملهای است که حضرت امام گفتند اگر دیدید دشمن برای شما کف میزند بدانید در مسیر اشتباهی هستید. استقلال کشور ما نقطه ضعف ما نیست نقطه قوت ما است. اتفاقا گروههای مارکسیستی اول انقلاب چون از نظر ذهنی معتقدند ابرقدرتها همه کاره هستند و اگر میخواهند با ابرقدرت آمریکا مبارزه کنند باید👇
aftabeyazd.ir/?newsid=175924
ادامه قدیری ابیانه:👈2️⃣ در برجام اطلاعات زیادی از دانشمندان ما در اختیار غربیها قرار گرفت.
... اتفاقا گروههای مارکسیستی اول انقلاب چون از نظر ذهنی معتقدند ابرقدرتها همه کاره هستند و اگر میخواهند با ابرقدرت آمریکا مبارزه کنند باید مثلا به ابر قدرت شوروی تکیه کنند. یعنی حمایت شوروی یا چین از خود را نقطه قوت خود میدانستند و استقلال ایران از چه غرب چه شرق را نقطه ضعف تلقی میکردند به خاطر همین چون فکر کردند ایران وابسته به غرب و شرق نیست میشود آن را سرنگون کرد و عملیات مسلحانه و ترورها را سازماندهی کردند که سرشان به سنگ خورد. به هر حال استقلال ما نقطه قوت ما است نه ضعف ما و حمایت دشمنان از هر جناحی نشانه ضعف آن جناح است نه نشانه قوت و اگر از حمایت آنها از خود جشن میگیرند چه این حمایت سراب باشد چه واقعیت این نقطه ننگ برای کسانی است که اینگونه عمل میکنند ضمن اینکه قبلا هم اشتباه میکردند که با آمریکا میتوانند به تعامل برسند الان هم اشتباه میکنند اگر فکر کنند بایدن خصومت با ایران را کنار خواهد گذاشت، به هیچ وجه این گونه نیست.
*گشایشهای احتمالی موقتی است!*
محمدحسن قدیری ابیانه معتقد است: البته معتقدم از اول بهمن تا 28 خرداد آنها یک گشایشی در اقتصاد ما و مختصر تغییراتی در تحریمها ایجاد میکنند تا دستاویزی به اصلاحطلبها دهند که شاید اینها در انتخابات پیروز شوند ولی من امیدوارم مردم فریب این ترفندها را نخورند. بر فرض اگر اصلاحطلبها پیروز شوند بلافاصله بعد آن فشارهای حداکثری علیه ایران البته این بار هوشمندانه اعمال خواهد شد چون دشمن اگر طرف ایرانی خود را تسلیمپذیر بداند و در مقابل فشارها آماده برای واگذاری امتیاز آنگاه بر فشارها خواهد افزود. اگر تحریم اینقدر اثر دارد نباید که این اهرم را کنار گذارند و کار به جایی خواهد رسید که مردم حسرت روزهایی را بخورند که قیمتها هر لحظه بالا میرفت.
aftabeyazd.ir/?newsid=175924
قدیری ابیانه:👈 *مهلت ۴۲ روزه بایدن برای رفع تحریمها*
محمد حسن قديري ابیانه؛ کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با راهبرد معاصر مطرح کرد؛
در ماده ۷ قانون مصوب مجلس شورای اسلامی ذکر شده که پس از ۳ ماه از تصویب این قانون یعنی با گذشت یک ماه و ۱۲ روز از روی کار آمدن دولت بایدن، دولت ایران موظف به ارائه گزارش دقیق اقدامات انجام شده از سوی طرف های برجامی بویژه اروپاییها در زمینه بازگشت به اجرای تعهدات طبق برجام و رفع کلیه تحریم ها به مجلس است.
قديري ابیانه خاطر نشان کرد: چنانچه تا آن زمان روابط بانکی ایران در اروپا و میزان خرید نفت از سوی آنان از ایران تحقق نیابد و به شرایط رضایت بخش مورد نظر جمهوری اسلامی ایران برنگشته باشد، دولت مکلف به توقف اجرای پروتکل الحاقی می شود که تا کنون داوطلبانه در حال اجراست.
*مهلت ۴۲ روزه بایدن برای رفع تحریمها**
محمد حسن قديري ابیانه کارشناس مسائل بین الملل و استراتژيست در خصوص طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها در مجلس در گفت و گو با راهبرد معاصر گفت: مصوبه مجلس شورای اسلامی از جهات مختلفی حائز اهمیت است. در مصوبه مجلس شورای اسلامی بعد از اصلاحیه شورای نگهبان تاکید شده ظرف مدت ۲ ماه از تصویب این قانون دسترسی های نظارتی فراتر از پادمان متوقف شود که شامل پروتکل الحاقی و مافوق آن در برجام ملغی میشود. به عبارت دیگر نظارت ها تا دو ماه آینده بر قرار است. با توجه به تصویب نهایی قانون در ۱۲ آذر و ورود آقای بایدن در یکم بهمن ماه به کاخ سفید به عبارتی آمریکا در برابر این موضوع قرار گرفته که تحریم های غیر قانونی اعمال شده را ملغی کند یا اگر به تحریمها ادامه دهد، تصمیم مجلس اجرایی میشود.
وی در این خصوص افزود : در ماده ۷ قانون مصوب مجلس شورای اسلامی ذکر شده که پس از ۳ ماه از تصویب این قانون یعنی با گذشت یک ماه و ۱۲ روز از روی کار آمدن دولت بایدن، دولت ایران موظف به ارائه گزارش دقیق اقدامات انجام شده از سوی طرف های برجامی بویژه اروپاییها در زمینه بازگشت به اجرای تعهدات طبق برجام و رفع کلیه تحریم ها به مجلس است.
قديري ابیانه خاطر نشان کرد: چنانچه تا آن زمان روابط بانکی ایران در اروپا و میزان خرید نفت از سوی آنان از ایران تحقق نیابد و به شرایط رضایت بخش مورد نظر جمهوری اسلامی ایران برنگشته باشد دولت مکلف به توقف اجرای پروتکل الحاقی می شود که داوطلبانه در حال اجراست. به این معنی که تا سه ماه آینده پروتکل الحاقی که به صورت داوطلبانه اجرا می گردد ادامه می یابد و سپس ظرف یک ماه مجلس تصمیم لازم را در این موضوع اتخاذ می کند. در صورتی که طرف های غربی تعهدات خود را در قبال برجام اجرا کنند، مجلس حداکثر ظرف یک ماه درباره بازگشت به تعهدات برجامی تصمیمگیری خواهد کرد، به عبارتی بازگشت ایران به تعهدات برجامی موکول به اجرای تعهدات غربیها خواهد بود.
محمد حسن قدیری ابیانه با اشاره به مزایای این طرح بیان داشت: برعکس برجام که آغاز تعهدات غرب موکول به اجرای مفاد برجام از سوی ایران بود. نکته جالب در مصوبه مجلس شورای اسلامی این است، چنانچه مقامات کشور در رابطه با اجرای قانون استنکاف کنند براساس طبقات ۴ تا ۷ مجازات تعزیری قانون مجازات اسلامی سال ۱۳۹۲ محکوم می شوند. طبق این قانون طبقه درجه ۴ این قانون حبس بیش از ۵ تا ۱۰ سال و انفصال دائم از خدمات دولتی و عمومی پیشبینی شده است.
وی در این باره افزود: به عبارت دیگر برای عمل مقامات کشور به این مصوبه قانون ضمانت اجرایی ذکر گردیده که امری مثبت تلقی می شود. هر چند دولت و وزارت خارجه مخالفت خود را با این مصوبه اعلام کرده اند اما *نظر مخالف دولت با مصوبه مجلس مجوزی برای عدم انجام مصوبه قانونی نیست، از این رو دولت موظف به اجرای قانون مصوب مجلس است.*
این کارشناس مسائل بین الملل در خصوص مواضع دولت نسبت به مصوبه مجلس گفت: دولت مدعی است مجلس حق دخالت در امور اجرایی را ندارد، در حالی که تفکیک قوا وجود دارد لذا دولت نمی تواند برای مجلس تعیین تکلیف کند و این مصوبه دخالت در امور اجرایی دولت محسوب نمی شود. دخالت در امور اجرایی را می توان به طور مثال به نصب سانتریفیوژها توسط مجلس دانست که چنین چیزی نیست. اما تصویب نصب سانتریفیوژها اگر در مجلس صورت بگیرد و توسط شورای نگهبان تایید شود، چون مربوط به حوزه قانون گذاری است و از وظایف مجلس شمار می رود، دولت موظف به اجرای قانون است.
وی در این خصوص تصریح نمود: اگر شورای نگهبان با مصوبه مجلس مخالفت کند و مجلس بر مصوبه خود اصرار داشته باشد، در نهایت رای به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار میشود. اما شورای نگهبان هم فقط اصلاحیه ای داد که مجلس اصلاحیه را تصویب کرد. هر چند بنده معتقدم از مجلس شورای اسلامی انتظار تصویب قانون قوی تری می رفت.
وی با تاکید بر ضرورت قاطعیت برخورد جمهوری اسلامی ایران بر مواضع خود گفت: با توجه به ترور شهید فخری زاده و در
ز اطلاعاتی که از طریق آژانس بینالمللی انرژی اتمی در اختیار سرویسهای جاسوسی بیگانه قرار داده شده که منجر به ترور دانشمندان هسته ای ایران شده به نظر می رسد *نباید هیچ فرصتی به آژانس بینالمللی انرژی اتمی و طرفهای اروپایی و برجامی داده شود یعنی از هم اکنون باید جلوی ورود مأموران آژانس به ایران برای هر گونه نظارت گرفته شود تا زمانی که نسبت به حفظ اسرار کشور و ممانعت از دسترسی آژانس های جاسوسی غربی به این اسرار تعهد قطعی و اجرایی دهند، اما تایید صداقت آنها هم امری غیر ممکن است.*
محمد حسن قديري ابیانه در این باره توضیح داد: *متاسفانه دولت به جای در نظر گرفتن مصالح ملی و منافع ملی، مصالح جناحی و انتخاباتی را در رابطه با توافق برجام ملاک عمل قرار داده است.* نفس تصویب *برجام با خلأهای بزرگ و ضعف های عظیم به خاطر مصالح انتخاباتی جناحی بوده است که ضعف های خسارت باری به کشور وارد کرده است که ریخته شدن خودن شهدای هستهای بخشی از این خسارات است.*
قديري ابیانه خاطر نشان کرد: *برجام برای هیات دیپلماتیک حقوق ارزی و سکههای طلای اهدایی و برای دانشمندان ما شهادت را به دنبال داشت.* به هرحال مصوبه مجلس حرکتی مبارک است هرچند به نظر بنده *فرصت های دو و سه ماهه هم نباید به دشمنان ما و به آژانس بینالمللی انرژی اتمی داده می شد.* انتظار می رفت جمهوری اسلامی ایران بازرسیها را معلق و خاطرنشان کند که هرگاه کشور های طرف برجامی به تعهدات خود عمل کنند، ما نیز همان زمان در مورد رفع تعلیق ها تصمیمات لازم را اتخاذ می کنیم.
rahbordemoaser.ir/fa/amp/news/69002
#قدیری ابیانه: * استقلال ایران نقطه قوت ما است نه ضعف ما*
اینکه اصلاحطلبها موفقیت خود را در انتخابات مرهون گرایشهای روسای جمهور غربی چه جمهوری خواه چه دموکرات بدانند این خودش لکه ننگ است. اگر احساس کردند مورد حمایت یک جناح در آمریکا هستند باید بدانند در مسیر اشتباهی هستند. این جملهای است که حضرت امام گفتند اگر دیدید دشمن برای شما کف میزند بدانید در مسیر اشتباهی هستید.