👈 #تحریم ایران قبل از انقلاب توسط انگلستان
آنتونی پارسونز آخرین سفیر انگلیس در رژیم شاه که پس از 5 سال سفارت و فقط 5 روز قبل از فرار شاه از کشور، ایران را ترک کرد در کتاب خود تحت عنوان غرور و سقوط متن اظهاراتش را در سال 1974 میلادی (1352 شمسی) خطاب به بازرگانان انگلیس و کسانی که دست اندر کار تجارت و معامله با ایران بودند، چنین به رشته تحریر در آورده است:
"....نخستین کاری که اینجا میکنید این است که تا میتوانید کالاهایتان را بفروشید و فقط در صورتی سرمایه گذاری کنید که برای فروش کالایتان چارهای جز این کار نداشته باشید. اما اگر مجبور باشید در اینجا سرمایه گذاری کنید به میزان حداقل ممکن، سرمایه گذاری کنید و صنایعی را انتخاب کنید که قطعات و لوازم آن از انگلستان وارد شود، مانند صنایع مونتاژ که در واقع سوار کردن قطعات صادراتی انگلیسی در ایران است. در این محدوده و با توجه به این نکات، من معتقدم که ایران، یکی از بهترین بازارهایی است که شما میتوانید برای مصرف کالاهای خود در جهان سوم پیدا کنید."
www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
👈صادرات کالاهای مصرفی به ایران بدتر از تحریم
انستیتو سیاست خاورمیانه واشنگتن که نتیجۀ مطالعات سال 2000 میلادی خود را منتشر نموده بود، در آن تأکید کرده است:
«... صادرات کالاهای مصرفی به ایران باید از سر گرفته شود، اینکار باعث کم شدن ارز خارجی موجود در ایران خواهد شد...».
www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
👈 #آلوده_سازی مهمتر از #تحریم
جرالد سگال مدیر موسسه بین المللی مطالعات استراتژیک لندن که در هفته نامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان میدهد. وی میگوید:
" ... غرب باید به شیوه ای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد با سایر دشمنان خود عمل کند .... آلوده سازی، شیوه های فراوانی دارد که تجارت با دشمن و .... از راه های اصلی آلوده سازی جوامع است....
اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلوده سازی در دستور کار باشد... مهار کافی نیست و آلوده سازی مهمتر است. ... خوشبختانه آلوده سازی شیوه های فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیر استراتژیک) و .... از جمله آنهاست ..."
WWW.ghadiri.ir
@ghadiri.ir
ترویج اعتقاد به شانس برای تضعیف فرهنگ کار توسط سازمان سیای آمریکا
گزارش کمیته ویژه کنگره آمریکا... در سال 1974 در بررسی فعالیت سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) بود.
بخشی از آن به تأسیس مؤسسات مطبوعاتی و انتشاراتی در بسیاری از کشورهای مربوط میشد. ارزشهایی هم که ... ترویج میکرد، در دو مورد قابل توجه است:
اول موفقیت بستگی به شانس دارد و بر حسب اتفاق بدست میآید.
دوم عدالت اجتماعی، مرهون کرم کسانی است که حاضر به دادن اعانه و نیکوکاری باشند.
منبع: کتاب "میان مطبوعات و سیاست" نوشته حسنین هیکل، پاورقی ترجمه فارسی، ص 187
قدیری ابیانه:👈 استقبال گسترده از روحانی در عراق نتیجه تبلور پیروزی برداعش و حامیان خارجی آن است
کارشناس مسائل سیاسی گفت: استقبالی که از رئیس جمهور به عمل آمده به دلیل اقداماتی است که ایران در دفاع از عراق در مقابل داعش انجام داده است.
محمدحسن قدیری ابیانه کارشناس مسائل سیاسی، در گفت و گو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، با اشاره به استقبال باشکوه از روحانی در بغداد توسط رؤسای عراق، گفت: این سفر را باید ابتدا با زمان جنگ مقایسه کنیم، دوره ای که عراق تحت سلطه صدام و با تشویق و حمایت قدرت های جهانی به ایران حمله کرد. دوم آنکه باید این امر را با سفر ترامپ به عراق مقایسه کرد.
وی ادامه داد: امروز همکاری، وحدت و همدلی که میان ایران و عراق وجود دارد، در تاریخ بی سابقه است. ترامپ از صرف هزینه هفت تریلیون دلاری در منطقه خبر داد که عنوان کرد با وجود این هزینه اما نتیجه نگرفته است.این رقم به اندازه 140 برابر درآمد نفتی ایران است.
وی تصریح کرد: در سفر ترامپ به عراق چراغ های هواپیما را خاموش کردند و مخفیانه و بدون اطلاع در یک پایگاه نظامی دور از بغداد به زمین نشستند و این درحالی است که هیچ مقام دولتی عراق حاضر به ملاقات با او نشد و از آن سو بالاترین سطح استقبال از رئیس جمهور ایران صورت گرفت.
وی بیان کرد: رهبر انقلاب و سرلشکر سلیمانی، امروز در عراق محبوب ترین چهره های غیرعراقی به شمار می رود و استقبالی که از رئیس جمهور به عمل آمده به دلیل اقداماتی است که ایران در دفاع از عراق در مقابل داعش انجام داده است. این علاقه به ایران مختص شیعیان عراقی نیست، بلکه اهل سنت و حتی غیرمسلمانان نیز خود را مدیون حمایت های ایران از تمامیت ارضی عراق، امنیت مردم و مبارزه با داعش است.
قدیری ابیانه اظهار کرد: علاوه بر دستگاه های دولتی بخش خصوصی هم باید تحرک لازم را نشان دهند و در جهت گسترش روابط و پیوندهای اقتصادی میان دو کشور تلاش های لازم را داشته باشند.
وی دستاوردهای این سفر برای دو ملت همجوار و مسلمان را بسیار ذی قیمت دانست و گفت: توافق میان ایران و عراق در هر دوره ای به نفع هر دو کشور و ملت است و ما باید این پیوندها را هرچه بیشتر گسترش دهیم.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این موضوع که خروجی این سفر نشان می دهد که اولویت راهبرد دولت در عرصه سیاست خارجی باید از غرب به سمت منطقه و کشورهای همسایه تغییر یابد، گفت: البته از قبل مشخص بود که ما باید با همسایگان مان روابط گسترده تری داشته باشیم، اما متأسفانه در پنج سال گذشته انرژی زیادی از دولت برای روابط با آمریکا و اروپا گرفته شد، درحالی که فایده چندانی از این تلاش ها نصیب ایران نشد. ما باید تمرکز بیشتری برای گسترش روابط با کشورهای همسایه به کار ببریم؛ چراکه با توجه به تعدد کشورهای همسایه ایران این امر از اهمیت بالایی برخوردار است و البته این به معنای آن نیست که با دیگر کشورها ارتباط نداشته باشیم.
وی بیان کرد: ارتباط با آمریکای لاتین و آسیا و تعمیق این روابط به نفع ایران و کشورهاست، ضمن اینکه وقتی کشورهای غربی شاهد این موضوع باشند که ایران روابطش را با سرعت با دیگر کشورها گسترش می دهد، آنها هم تلاش خواهند کرد تا روابط بهتری با ایران داشته باشند.
قدیری ابیانه این سفر را پس از شکست داعش در عراق و سوریه، تبلور پیروزی محور مقاومت علیه آمریکا و ارتجاع منطقه نامید و گفت: استقبال گسترده از رئیس جمهور در سطح حکومت و مردم عراق نتیجه تبلور پیروزی برداعش و حامیان خارجی آن است. سپاه قدس و مدافعان حرم در این پیروزی نقش اساسی داشتند.
وی افزود: ایران در کمک به عراق برعلیه تروریستها و سلطه خارجی، هیچ طمعی به حقوق عراقی ها نداشت و تنها درصدد عمل به وظیفه دینی و اسلامی بود و البته این حمایت ها علاوه بر امینت کشورمان و شکست توطئه در عراق و ایران، سبب گسترش روابط در راسای منافع متقابل دو کشور و ملت شد. این دستاوردها و پیروزی ها دشمنان ایران را خشمیگین کرده است خشمی که جز خودخوری برای آنها چیز دیگری ندارد. همچنین مسئولان و مردم باید قدردان ایثارگری های مدافعان حرم باشند.
farsnews.com/news/13971222000345
@ghadiri1404
Ghadiri.ir
Instagram.com/ghadiri.ir
twitter.com/ghadiri1404
قدیری ابیانه: 👈خواب شهید ادواردو آنیلی
۲۲ اسفند به زیارت شهدای هویزه رفتم. شب خواب شهید ادواردو آنیلی را دیدم که لباس روحانیت را به تن داشت. او هم به زیارت شهدای هویزه آمده بود. گفتم تو زندهای؟ بعد از احوال پرسی قرار شد بقیه ایام را با هم باشیم. گویی از یک دوران مخفی زندگی مبارزاتی صحبت می کنیم.
برای تأمین هزینهها اعلام نیاز مالی کردیم. ناگهان چندین تن سکه طلا کمک مالی از طرف مردم در گوشهای گردآوری شد."
ملاحظات: ادواردو آنیلی تلاش زیادی کرده بود تا به سهم ارث خود برسد و آن را صرف اسلام کند. اما علی رغم تلاش فراوان موفق نشد. وقتی به یقین رسید که هیچ راهی برای بدست آوردن آن ثروت برایش وجود ندارد تصمیم به عزیمت به قم گرفت تا طلبه شود.
اما صهیونیستها به او فرصت ندادند و او را به شهادت رساندند و شهادت او دا خودکشی جلوه دادند.
************
🚩 ۲۴ آبان سالگرد شهادت ادواردو آنیلی
📽مشاهده و دانلود فیلم مستند ادواردو آنیلی و ...
📽 ghadiri.ir/post/1677
🌹صدها مطلب در مورد شهید ادواردو آنیلی
🌹 goo.gl/1ZVyrm
🎥فیلم ادواردو زن و حجاب
🎥 aparat.com/v/qMvgp
متن سی دی ادواردو زن و حجاب در اسلام و غرب از قدیری ابیانه.pdf
⌨ bayanbox.ir/info/307198171301470329
***********
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
👈پیش بینی نتیجه انتخاب روحانی توسط محمدرضا خاتمی و قدیری ابیانه
✅محمدرضا خاتمی: 👈ما تضمین روحانی هستیم! اگر روحانی ابقا نشود کشور از دوران احمدی نژاد هم بدتر خواهد شد.
✅قدیری ابیانه:👈 اگر آقای روحانی دوباره انتخاب شود اقتصاد ایران مانند پلاسکو فرو خواهد ریخت / روحانی به اختلاس گران افتخار می کند.
@ghadiri1404
Ghadiri.ir
Instagram.com/ghadiri.ir
کیهان👈قدیری ابیانه: «متاسفانه دیپلماسی ما کلا در برابر دنیای غرب چه آمریکا و کانادا و چه کشورهای اروپایی دچار نوعی انفعال هست و احساس نمیشود از موضع اقتدار برخورد میکنند بلکه از موضع احتیاج و اعتماد و خوش بینی بیاساس به اروپا نگاه میکنند.»
گزارش کیهان ۲۶ اسفند ۹۷👈نگاهی به عملکرد یک ساله دستگاه دیپلماسی دولت تدبیر و امید - بخش پایانی
انفعال و وادادگی حاصل بیتدبیری در روابط دیپلماتیک
ایرج نظافتی
در طول یکسال اخیر مقام معظم رهبری مکرر به مسئولان کشورمان هشدار دادند که دولتهای اروپایی همانند آمریکا قابل اعتماد نیستند و این موضوع را در سخنرانیهای مختلف بیان فرمودند.
معظمله در یکی از سخنرانیهایشان تصریح فرمودند: «بارها گفته بودیم «به آمریکا اعتماد نکنید»، این هم نتیجهاش. درباره مذاکره با سه کشور اروپایی هم میگوییم به اینها هم نباید اعتماد کرد و برای هر قرارداد باید تضمینهای واقعی و عملی بگیرید وگرنه نمیشود به این شکل حرکت را ادامه داد.»
با این حال انفعال و وادادگی دستگاه دیپلماسی کشورمان در برابر اقدامات دولتهای اروپایی در اخراج برخی دیپلماتهای کشورمان یکی از مباحث مهم در محافل سیاسی است و بسیاری از کارشناسان معتقدند که عزت ملی ما در روابط دیپلماتیک با کشورهای اروپایی حفظ نشده است.
انفعال در برابر غرب
«متاسفانه دیپلماسی ما کلا در برابر دنیای غرب چه آمریکا و کانادا و چه کشورهای اروپایی دچار نوعی انفعال هست و احساس نمیشود از موضع اقتدار برخورد میکنند بلکه از موضع احتیاج و اعتماد و خوش بینی بیاساس به اروپا نگاه میکنند.»
اینها را دکتر محمدحسن قدیری ابیانه یکی از نیروهای توانمند و از سفرای اسبق وزارت امور خارجه در گفتوگو با گزارشگر کیهان مطرح میکند.
وی میگوید: «رفتار دیپلماسی ما در قبال اروپا به گونهای است که غیر مستقیم پذیرفتهایم که آنها حق دارند به تروریستها پناه بدهند و از آنها حمایت کنند و در عین حال هم مدعی مبارزه با تروریسم باشند!»
سفیر سابق کشورمان در مکزیک و استرالیا درباره بازداشت اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی در اروپا نیز میگوید: «بازداشت و محاکمه دیپلمات ما برخوردی کم سابقه در تاریخ روابط کشورهاست و در حالی که این حق برای ما محفوظ بود که یک دیپلمات آنها را بازداشت کنیم اما این کار را نکردیم و از موضع انفعال برخورد کردیم، این در حالی است که آنها باید بدانند اگر با دیپلمات ما برخورد نامناسبی صورت گرفت ما هم متقابلا همان برخورد را با دیپلمات آنها خواهیم کرد.»
قدیری ابیانه میگوید: «اروپاییها معمولا گروهی عمل میکنند و همین سبب انفعال ما میشود و اینجاست که ما باید مقتدرانه عمل کنیم، به عنوان مثال در قضیه حکم تاریخی حضرت امام درباره سلمان رشدی اروپاییان سفرای خود را فراخواندند اما اقتدار دیپلماسی ما در آن زمان ایجاب کرد که مقتدرانه بایستیم و نتیجه آن شد که پس از مدتی سفرا سرافکنده بازگشتند.»
👈ادامه گزارش در👇
kayhan.ir/fa/mobile/news/156995/1529
هدایت شده از محمد حسن قدیری ابیانه
تحولات اساسی اقتصادی قدیری ابیانه ۲۷ اسفند ۹۷.aac
15.78M
صوت🎵سخنرانی قدیری ابیانه: تحولات اساسی اقتصادی ضروری
📆مورخ ۲۷ اسفند ۹۷
⏰یک ساعت
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
سایت
Www.ghadiri.ir
اینستاگرام
instagram.com/ghadiri.ir
توییتر
twitter.com/Ghadiri1404
کانال در ایتا، سروش، بله، گپ، آیگپ و تلگرام
@Ghadiri1404
ارتباط_مستقیم در کانالها
@GhadiriAbyaneh
ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
محمدحسن قدیری ابیانه، استراتژیست و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا در رابطه با مذاکرات آمریکا و کره شمالی به خبرگزاری آنا گفت: «از ابتدا برای اهل نظر مشخص بود که این مذاکرات به نتیجه نخواهد رسید، زیرا آمریکا برفرض که وعدهای بدهد به آن عمل نخواهد کرد. آمریکا اگر به این نتیجه برسد که تحریمهای اعمالشده در وضعیت اقتصادی کره شمالی اثر گذاشته و آنها را بهپای میز مذاکره کشانده، سعی میکند این اهرمها را حفظ کند.»
وی ادامه داد: «حتی اگر آمریکا تمام تحریمها را لغو و سپس کره شمالی تأسیسات هستهای خود را نابود میکرد، بلافاصله پس از اطمینان در خصوص ازبینرفتن تأسیسات هستهای کره شمالی، مجدداً این تحریمها را وضع میکرد. رهبر کره شمالی هوشیاری به خرج داد و خواستار یک گام در مقابل یک گام بود ولی آمریکا میگفت ابتدا باید کره شمالی تمام گامها را بردارد و تأسیسات هستهای خود را کاملاً نابود کند تا تحریمها را بردارد، درحالیکه واقعاً هدف واشنگتن نابودی تأسیسات هستهای کره شمالی بود نه برداشتن تحریمها.»
قدیری ابیانه تأکید کرد: «لذا چشماندازی برای دستیابی به توافق بین کره شمالی و آمریکا وجود ندارد. پیشبینی میشود رهبر کره شمالی به بدقولی و بدعهدی آمریکاییها اشاره و اعلام کند که کشورش به توسعه برنامه هستهای خود ادامه خواهد داد.»
ana.ir/fa/news/32/368880
🕌امشب قدیری ابیانه در حرم حضرت معصومه (س)
👈سخنرانی و پرسش و
📆۲۸ اسفند
⏰ساعت ۱۹
🕌صحن صاحب الزمان (عج)
🕌🕌🕌🕌🕌🕌🕌
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#توییتر:
twitter.com/ghadiri1404
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com
قدیری ابیانه: 👈نسل اول و دوم انقلاب باید با هم کار کنند.
نسل اول و دوم انقلاب باید با هم کار کنند
فصل اقتصاد - یک کارشناس مسائل راهبردی گفت: نسل اول انقلاب نباید خود را کنار بکشد تا نسل دوم فعال شود بلکه این دو نسل باید با هم کار کنند تا کشور را به سمت جلو حرکت دهند.
محمد حسن قدیری ابیانه در برنامه «رهیافت» رادیو اقتصاد با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب و نقش جوانان در آینده کشور در دهه پنجم انقلاب افزود: نسل اولی ها در زمان پیروزی انقلاب اسلامی خود جوان بودند و مسئولیت های مهمی را هم بر عهده گرفتندو در عرصه های مختلف ایفای نقش کردند.
وی همچنین اظهارداشت: جوانان نباید بنشینند تا با آنان میدان داده شود بلکه باید خود میدان را در دست گیرند.
این کارشناس مسائل راهبردی گفت: اینکه نسل جوان جامعه فکر کند باید کارمند دولت یا مدیر دولتی شود تا بتوانند کاری برای جامعه انجام دهد این نوع طرز فکر غلط است.
وی در ادامه افزو: هرکسی در هر کجا و هر موقعیتی می تواند برای مملکت مفید فایده باشد.
قدیری ابیانه تصریح کرد: مسئولیت جای تجربه اندوزی نیست بلکه جای تجربه پس دادن است یعنی کسی بخواهد تصمیمی اتخاذ کند باید کسی باشد که بتواند بهترین تصمیم را اتخاذ کند حالا جوان باشد چه بهتر!.
وی گفت: کسانی هم که اکنون مسئولیت دارند با ید از توان جوانان در عرصه های مختلف استفاده و همینطور تجربیات خود را به آنان منتقل کنند تا این نسل بتواند در آینده مسئولیت ها را در عرصه ها ی مختلف کشور برعهده گیرند.
این کارشناس مسائل راهبردی افزود: کسی که جوان نیست نباید کنار گذاشته شود بلکه مملکت برای پیشرفت همه جانبه به این احتیاج دارد که همه آحاد جامعه پای کار باشند و در مسیر پیشرو نقش آفرینی کنند.
fasleqtesad.ir/Fa/News/327998
دکتر محمد حسن #قدیری #ابیانه
#سایت:
Ghadiri.ir
شبکههای اجتماعی
@Ghadiri1404
#ارتباط_مستقیم
@GhadiriAbyaneh
#اینستاگرام:
Instagram.com/ghadiri.ir
#توییتر:
twitter.com/ghadiri1404
#ایمیل:
Mh.ghadiri@gmail.com