اينك كه آمريكا قصد اشغال عراق را دارد، قطعا به فكر ضربه زدن به آمريكا هستيد.
يكي از بهترين ضرباتي كه شما مي توانيد به آمريكا و كاخ سفيد بزنيد، انتشار اسناد مشاركت آمريكا در جنگ عليه ايران و در ارسال و ارائه سلاحهاي كشتار جمعي است. شما جلساتتان با مقامات خارجي را به طور مخفيانه ضبط كردهايد.
شما نوار مذاكرات محرمانه خود با سفير آمريكا در عراق، مربوط به قبل از حمله عراق به كويت را كه متضمن چراغ سبز آمريكا به شما براي حمله به كويت بود منتشر كرديد و آمريكا را رسوا نموديد. خوب است نوار ملاقاتهايتان با رامسفلد وزير جنگ طلب و جنايتكار جنگي آمريكا و با ساير مقامات آمريكايي و اروپايي قبل و در حين تجاوز به ايران را منتشركنيد و آنها را افشاء و رسوا نماييد.
ضمنا لازم است كه در مورد سازمان منافقين كه در عراق پايگاه و حضور دارند نيز تاكيد كنم كه گروهي كه به ملت خويش خيانت كند و به دشمن متجاوز به ميهن خويش بپيوندد و براي موشك باران هموطنان خويش به شما گرا بدهد. نميتواند مورد اعتماد شما قرار گيرد.
آنها مطمئنا دستشان در دست آمريكا و اسراييل است و با سازمانهاي جاسوسي آنها همكاري دارند و بلكه در استخدام آنها هستند. اگر در زمان جنگ نيز با شما عليه ايران همكاري ميكردند، به خاطر درخواست آن سازمانهاي جاسوسي بود.
اينكه سازمان منافقين توسط آمريكا در ليست سازمانهاي تروريستي قرار گرفته است، شما را فريب ندهد. اين اقدام آمريكا اقدامي نمايشي و فريبكارانه است. منافقين همين چند روز پيش در كنار كاخ سفيد كنفرانس مطبوعاتي داشتند و از حمايت اعضاي كنگره امريكا از خود خبر دادند . همان كنگره اي كه از جنايات رژيم صهيونيستي عليه ملت فلسطين حمايت ميكند و مجوز حمله به عراق را براي كاخ سفيد صادر كرد.
منافقين قطعا با آمريكا و اسراييل عليه شما همكاري كرده و ميكنند و خواهند كرد. آنها جز مزدوري چاره اي ندارند .مزدوري و جنايت پيشگي ماهيت آنها است . چه در غير اينصورت، براي شما در تجاوز به ميهنشان و در قتل هموطنانشان همكار نميكردند.
ضرب المثل معروفي در فارسي است كه مي گويد: نيش عقرب نه از ره كين است / اقتضاي طبيعتش اين است
عملكرد منافقين اقتضاي مزدوري، جاسوسي و خود فروشي است كه ماهيت اين گروه جنايتكار است، گرچه، منافقين از ملت بزرگ ايران كينه نيز به دل دارند، زيرا ملت آگاه و هشيار ايران ماهيت آنها را شناخته و دست رد به سينه تبهكار اين گروهك جاسوس زده بود.
اگر ميخواهيد به سازمانهاي جاسوسي سيا و موساد و اينتليجنت سرويس، ضربه اي محكم بزنيد، اين مزدوران را دست بسته تحويل ايران دهيد و مطمئن باشيد كه آمريكا و اسراييل و انگلستان را از اين بابت عزا دار خواهيد كرد.
اگر به مقر آنها شبيخون بزنيد و اسناد موجود در آنجا را مورد بررسي قرار دهيد، خواهيد ديد كه همين الان، عليه شما به نفع آمريكا و اسراييل جاسوسي مي كنند.
بگذريم. همانطور كه تاكيد شد، آمريكا بيش از حكومت شما، از حكومت واقعي مردم در عراق نگران است. بزرگترين ضربهاي كه ميتوانيد به آمريكا و متحدانش بزنيد، اين است كه اعلام كنيد كه خود و همه بستگان و اعضاي حزب بعث از حكومت كنار كشيده و به يك حكومت منتخب مردم، در عراق تن ميدهيد و حاضريد اين انتخابات توسط سازمان كنفرانس اسلامي و با نظارت سازمان ملل به سرعت برگزار شود و فورا هم نسبت به آن اقدام كنيد. تاكيد بر اينكه هيچيك از سران رژيم فعلي عراق و اعضاي حزب بعث و مرتكبين جنايتهاي جنگي و جنايت عليه بشريت در حكومت جديد، نامزد مسئوليت نخواهند شد، ضربهاي بس بزرگ به آمريكا خواهد بود و شايد هم البته حمله آمريكا به عراق را تسريع كند تا چنين حكومت مردمي اي شكل نگيرد، زيرا كه آمريكا از حكومتهاي مردمي به شدت گريزان است و مردم را بزرگترين مانع اميال و منافع نامشروع خويش ميداند. البته بعيد ميدانم كه شما توفيق عمل به اين پيشنهادها را داشته باشيد.
همانطور كه گفتم، اگر آمريكا شما را زنده دستگير كند، قطعا شما را خواهد كشت. براي پناهندگي نيز هيچ كشوري براي شما امن نيست.
اگر در تنگنا قرار گرفتيد و ناچار شديد بين خودكشي يا كشته شدن، يكي را انتخاب كنيد، بدانيد كه هنوز يك فرصت در پيش روي شما هست و آن درهاي ايران است كه به روي شما باز است! مطمئن باشيد كه اگر خود را به ايران تسليم كنيد، در دادگاههاي ايران به صورت كاملا عادلانه، به جرم تجاوزات و جنايات جنگي محاكمه خواهيد شد. مطمئن باشيد كه ايران شما را به هيچ وجه تسليم آمريكا نخواهد كرد. در ايران و در طول محاكمات به شما فرصت داده خواهد شد تا حقايق را از جمله حقايق مربوط به توطئه هاي مشترك با آمريكا و اسراييل براي ارتكاب جنايات جنگي و جنايت عليه بشريت را بر ملا سازيد.
قدیری ابیانه: 👈سقوط احمدی نژاد ادامه دارد
از ویژگیهای خلقت انسان این است که هر لحظه در حال تصمیم بین خیر و شر است و در هر مقامی و موقعیتی ممکن است بلغزد و یا به مسیر درست برگردد.
این.ویژگی تا لحظه مرگ وجود دارد.
تاریخ پر است از کسانی که مقرب درگاه الهی بودند ولی سقوط کردند. در آن عالم شاهد سقوط شیطان بودیم که یک سجدهاش هزار سال طول میکشید ولی نافرمانی خدا را کرد و رانده شد و در تاریخ بشریت و نیز اسلام فراوان داریم افرادی که زمانی در مسیر درست حرکت میکردند ولی سقوط کردند که نمونه جمعی آنها خوارج دوران بودند.
طلحه و زبیر کسانی هستند که از یاران پیامبر (ص) و امام علی (ع) بودند ولی بعد به جنگ امام علی (ع) آمدند.
شمر یار امام علی (ع) بود و در جنگ تا پای شهادت پیش رفت و به مقام جانبازی نائل آمد ولی حب مقام او را به ورطهای ساقط کرد که سر از تن امام حسین (ع) جدا کند و بر خیمهگاه بیت امامت بتازد و چادرهایشان را به آتش بکشد و خاندان رسول اکرم (ص) را به اسارت برد.
در این دوره هم داشتیم منتظری و بنیصدر و موسوی و کروبی و خاتمی و روحانی و موسوی خوئینیها و احمدی نژاد و سیدحسین خمینی نوه حضرت امام (ره) و ... را که راه خیانت در پیش گرفتند و سقوط کردند، اگر فرض را بر این بگذاریم که از اول نفاق به خرج نداده باشند و چهره واقعی خویش را پتهان نکرده باشند ولی به مرور زمان راه خیانت در پیش گرفتند. البته تاریخ از حر نیز یاد می کند که راه و آب بر امام حسین (ع) بست ولی در نهایت پشیمان شد و در راه امام حسین (ع) به شهادت رسید.
احمدینژاد بر فرض که از اول منحرف نبود و صادقانه دم از ولایت میزد نمونه بارز این انحراف و سقوط هست. کسی که در کنار اشتباهاتش خدمات خوبی داشت لیکن غرور او را فراگرفت و از خود بیخود شد و راه شمر و خوارج را در پیش گرفت و قرائن نشان میدهد که این سقوط ادامه دارد و به تبریک سالگرد تولد مایکل جکسون و رقاص و آوازه خوان آمریکایی و برادر خطاب کردن بنسلمان جنایتکار ختم نخواهد شد.
🌷﷽🌷
موضوع کنفرانس:
#چگونگی_خشکاندن_ریشه_رانتخواری
📚باحضور: #جناب_استادمحمدحسن_قدیری_ابیانه
#سفیرسابق_ایران_درمکزیک_واسترالیا
#دکترای_مدیریت_استراتژیک
💠لینک کانال، سایت و اینستاگرام
#جناب_استادمحمدحسن_قدیری_ابیانه
🖥Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
📲 @Gozideha1404
🖼Instagram.com/ghadiri.ir
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂http://b2n.ir/501447
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۳۰
🗓 زمان: چهارشنبه ۰۸\۰۵\۱۳۹۹
💠 بانک چند ساله کانال مرجع #پویش_صدای_مردم_ایران
https://t.me/Sedayemardome_ir
🛑 برای گفتگویآنلاین میهمان برنامه دراین کنفرانس مشارکت و ما راهمراهی بفرمائید 🛑.
🌷﷽🌷
موضوع سمینار:
#قرارداد25ساله_مابین_ایران_وچین
📚با حضور
#دکتر_محمدحسن_قدیری_ابیانه
🏠مهندس معمار ارشد و عضو نظام مهندسی
🌍دکترای مدیریت استراتژیک
🎞 زندگینامه استاد قدیری
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂 b2n.ir/501447
📠 آدرس کانال و سایت استاد قدیری
🖥Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
📲 @Gozideha1404
🖼Instagram.com/ghadiri.ir
⏰ ساعت گفتگو: ۲۲
🗓 زمان: سه شنبه ۰۷\۰۵\۱۳۹۹
🌍 مکان: ابر گروه #گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
🛑 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه در این سمینارمشارکت و ما را همراهی بفرمائید 🛑
هدایت شده از سیدحبیب
💠 نشست بصیرتی با حضور:
✅دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
-سفیر سابق ایران در استرالیا ومکزیک
-مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام
-دکتری مدیریت استراتژیک
🔻موضوع: "ایران روی دریای نفت و وضعیت اقتصادی کشور"
📅پنج شنبه ،۹مرداد ماه
⌚️ساعت 11 صبح
📌برای شرکت در جلسه لینک زیر را در مرورگر گوگل کروم یا فایر فاکس لمس کنید:
https://www.skyroom.online/ch/farnam11/sarbazanemam-zaman
قدیری ابیانه: 👈ایران باید از روابط شکرآب چین و آمریکا استفاده کند
📆۰۷ مرداد ۱۳۹۹
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، محمدحسن قدیری ابیانه سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا، در مصاحبه با برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتوگو با بیان اینکه توافق نامه راهبردی جامع بیست و پنج ساله بین ایران و چین هنوز نهایی نشده و باید تلاش کنیم که هرچه زودتر این قرارداد تکمیل شود، گفت: نفس اینکه ما در حال نزدیک شدن به انعقاد این قرارداد هستیم برای مخالفان کشور سنگین است و در همین راستا شاهد جوسازی آنها علیه این قرارداد هستیم.
قدیری ابیانه با بیان اینکه با استفاده از این قرارداد میتوانیم بخشی از فشارهای آمریکا علیه ایران را از بین ببریم، ادامه داد: در حال حاضر روابط بین آمریکا و چین شکرآب است و ما میتوانیم از این فرصت برای گسترش روابط خود با چین و تامین بیشتر منافع ملی کشورمان استفاده کنیم، لذا شرایط مناسبی پیش آمده که ما باید به نحو احسن از آن استفاده کنیم.
این دیپلمات پیشین کشورمان با اشاره به پیشرفتهای اقتصادی چین تصریح کرد: چین در حال تبدیل شدن به قدرت برتر اقتصادی دنیا است و در این مسیر نیازمند نفت است در حال حاضر پکن، نفت خود را از طریق عربستان و امارات و ... تامین می
کند و این کشورها نیز تحت نظر آمریکا فعالیت می کنند و اگر آمریکا به آنها دستور دهد که به چین نفت نفروشند آنها فروش نفت خود به پکن را متوقف میکنند، در همین چارچوب چین نیاز دارد که ضمانتی داشته باشد که جریان صادرات نفت به کشورش قطع نمیشود و تداوم پیدا میکند در همین چارچوب، تنها کشور مستقل در منطقه که در برابر آمریکا ایستاده و چین میتواند به آن اعتماد کند، ایران است.
قدیری ابیانه با بیان اینکه این قرارداد 25 ساله میتواند منافع دو کشور ایران و چین را تامین کند، ادامه داد: یکی از اهداف این قرارداد جذب سرمایهگذاری خارجی در برخی نقاط کشور از جمله جزیرههایی همچون کیش و قشم است چرا که یکی از فلسفههای اصلی ایجاد جزایر آزاد ،جذب سرمایهگذاری خارجی است و اظهاراتی مبنی بر اینکه ایران قصد دارد این جزایر را به چین واگذار کند از اساس کذب و بیپایه است.
این دیپلمات پیشین کشورمان با تاکید بر اینکه ایران به دنبال انعقاد قرارداد با کشورهای مختلف در راستای تامین منافع کشور است ، اظهار کرد: طبق آنچه که منتشر شده گویی قرار است ایران و چین در جریان معاملات و همکاریهای خود در این سند، از واحد پول ریال و یوان استفاده کنند، چین در قراردادی که با روسیه نیز منعقد کرده دلار را حذف کرده است و حذف دلار از معاملات امری خطرناک برای آمریکاست. دولت واشنگتن به هیچ وجه نمیخواهد که نقش دلار در عرصه مبادلات بینالمللی کمرنگ شود چرا که تبعات این موضوع برای آمریکاییها بسیار خطرناک است و آنها با استفاده از دلار سلطهشان را در عرصه جهانی بسط دادهاند.
قدیری ابیانه با اشاره مجدد به ناراحتی برخی از کشورهای متخاصم در ارتباط با انعقاد این قرارداد بین ایران و چین گفت: ناراحتی آنها از این موضوع، بیانگر این مسئله است که اگر چنین قراردادی منعقد شود، منافع ایران در آن تامین میشود.
وی در پایان صحبت های خود گفت: باید مراقبت کنیم که منافعمان حتماً در این قرارداد تامین شود و در جریان پیشبرد این قرارداد، از نظرات و دیدگاههای افراد کارشناس و آگاه بهطور مناسب استفاده شود.
tn.ai/2316244
قدیری ابیانه: 👈درسال های آتی، چین به قدرت برتر اقتصادی دنیا تبدیل می شود
محمدحسن قدیریابیانه، دیپلمات ارشد، کارشناس امور استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک در موردتوافق بلندمدت ایران-چین در گفتوگو با «رسالت» گفت: تنظیم سند استراتژیک بین ایران و چین باعث برافروخته شدن دشمنان بهویژه آمریکا شده است. مسئله مهم این است که این توافق باید طوری حاصل شود که منافع دو طرف را دربرگیرد، حتی اگر بتوان این سند همکاری بین ایران و چین و قراردادهای مشابه را چندجانبه کرد، منابع بیشتری برای کشورمان بهدست میآید.
وی افزود: در شرایط فعلی جهان که آمریکا سیاست فشار حداکثری را پیشگرفته و تحریمها همهجانبه شده است، باید بتوانیم متحدانی با تهدیدات مشترک و قراردادهایی بادرنظرگرفتن منافع ملی به دست آوریم چراکه این اقدام باعث تقویت جایگاه جمهوری اسلامی و دستگاه دیپلماسی خواهد بود.
قدیریابیانه ادامه داد: نکته قابلتوجه این است که در قراردادهای اینچنینی هر کشوری به دنبال منافع خودش است و این مسئله طبیعی است. اما باید با علم به این موضوع بندها و مفاد این قرارداد را بررسی و تنظیم کرد. ازآنجاکه دولت عملکرد مثبتی در تنظیم بندهای قراردادهای اینچنینی نداشته است، لازم است که بیشتر به آن توجه شود.
این دیپلمات ارشد کشورمان تأکید کرد: اکنون چین مورد هجوم و تحت تحریمهای آمریکاست و مایک پمپئو بهصورت رسمی اعلام کرده است که "اگر چین را تغییر ندهیم، چین ما را تغییر خواهد داد." به همین دلیل برخی از کارشناسان احتمال برخورد نظامی را نیز بین این دوکشور پیشبینی کردند. اما در رویارویی چین و آمریکا به نظر میرسد که چین بهزودی درجایگاههای اقتصادی و حتی نظامی در سطح جهان بهزودی رشد و جایگاه اول را به خود اختصاص میدهد و این درحالی است که آمریکا نمیخواهد موقعیت خود را از دست بدهد.
وی گفت: باوجود احتمال تبدیلشدن چین به قدرت برتر اقتصادی در جهان، اما این کشور به نفت نیاز دارد و کشورهایی مانند عربستان، امارات و قطر که نفت موردنیاز این کشور را تأمین میکنند که به دلیل رابطه نزدیک با آمریکا، ممکن است در آینده آمریکا این کشورها را از فروش نفت به چین منع کند.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک ادامه داد: دراینموقعیت چین با مشکل بزرگی روبهرو میشود. بههمیندلیل هم منافع چینیها اقتضاء میکند که ضمانتی برای تأمین نفت خود در آینده داشته باشند و ایران هم بهعنوان کشوری نفتخیز و مستقل از آمریکا که خودش هم تحت تحریم قرار گرفته است میتواند ضامن نفت موردنیاز چین باشد. ازطرف دیگر چین منافع استراتژیکی در رابطه با ایران دارد. با وجود اینکه این کشور درآمد مازاد دارد و خودش سرمایهگذاریهای داخلی را جذب میکند، اما بهدنبال سرمایهگذاری خارجی نیز هست.
این کارشناس امور استراتژیک در انتها خاطرنشان کرد: منافع و تهدیدهای مشترک زمینهساز امضای این توافق بلندمدت شده است. چراکه ما نیز به دنبال سرمایههای خارجی و جذب متحد در برابر تهدیدات مشترک هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#ببینیم
💠 #تیزر_نشست_بصیرتی
📌 با حضور:
✅دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
📎سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک
📎مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام
📎دکتری مدیریت استراتژیک
🔻موضوع:
"ایران روی دریای نفت و وضعیت اقتصادی کشور"
📅 زمان: پنج شنبه ۹ مرداد ماه
⌚️ساعت: ۱۱:۰۰صبح
🌐برای شرکت در جلسه لینک زیر را در مرورگر گوگل کروم یا فایر فاکس لمس کنید:
https://www.skyroom.online/ch/farnam11/sarbazanemam-zaman
✅ با ما همراه باشید👇
🆔 @Talabetamaddonsaz
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
🌷﷽🌷
موضوع کنفرانس:
#چگونگی_خشکاندن_ریشه_رانتخواری
📚باحضور: #جناب_استادمحمدحسن_قدیری_ابیانه
#سفیرسابق_ایران_درمکزیک_واسترالیا
#دکترای_مدیریت_استراتژیک
💠لینک کانال، سایت و اینستاگرام
#جناب_استادمحمدحسن_قدیری_ابیانه
🖥Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
📲 @Gozideha1404
🖼Instagram.com/ghadiri.ir
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂http://b2n.ir/501447
@ghadiri1404
www.ghadiri.ir
⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۳۰
🗓 زمان: چهارشنبه ۰۸\۰۵\۱۳۹۹
💠 بانک چند ساله کانال مرجع #پویش_صدای_مردم_ایران
https://t.me/Sedayemardome_ir
🛑 برای گفتگویآنلاین میهمان برنامه دراین کنفرانس مشارکت و ما راهمراهی بفرمائید 🛑.
قدیری ابیانه: 👈امید به شکلگیری قطب بزرگ اسلامی
محمدحسن قدیری ابیانه / تحلیلگر مسائل جهان اسلام در گفتگو با جام جم:
اگر نگاهی به نقشه و موقعیت کشورهای اسلامی بیندازیم، میبینیم که از نظر نقاط استراتژیک، منابع طبیعی و انسانی و همچنین جنبههای دینی در شرایطی به سر میبرند که اگر با هم متحد شوند به ابرقدرتی در دنیا تبدیل میشوند که دیگر قدرتهای دنیا در برابر آن رنگی نخواهندداشت. اما شاهدیم که قرنهاست استعمار برای جلوگیری از ابرقدرتی جهان اسلام همه تلاش خود را بهکار برده تا با بهانههای نژادی، قومی، زبانی، مذهبی و.... زمینه تجزیه، جدایی و اختلاف میان کشورهای اسلامی را فراهم کند. این رویکرد البته با کامیابیهایی برای استعمار همراه بود و با توجه به دستنشاندگی برخی از حکام و سران کشورهای اسلامی منطقه، از نظر سیاسی هم اختلاف میان این کشورها تشدید شد و هم منابع آنها به غارت رفت. متاسفانه برخی کشورها مثل دولتهای دستنشانده استعمار عمل میکنند و به ملت خود تکیه ندارند و برای حفظ موقعیت خود به آمریکا و حتی رژیم صهیونیستی روی آوردند. حضور این دولتها یکی از موانع جدی وحدت است. با این حال در طول چهاردهه پس از پیروزی انقلاب، همکاری میان ایران و برخی کشورها، زمینه همگرایی را فراهم کرد. در مساله عراق این روند با سقوط صدام هموارتر شد. همراهی ایران با مردم و دولت سوریه و لبنان موقعیت دیگری را برای وحدت میان کشورهای اسلامی فراهم کرد و همسویی ما با ملت بحرین و یمن هم مسیر وحدت را هموارتر کرد. از سویی دیگر برخی توطئههای دشمن برای اختلافافکنی میان ملتهای جهان اسلام نتیجه عکس داد. مثلا جنایتهای داعش علیه شیعه و سنی زمینه همکاری و همگرایی شیعیان و سنیها را در عراق بهوجود آورد. بر این باورم که بهرغم سختیها در مسیر وحدت کشورهای اسلامی، همچنان باید به تلاشهای خود ادامه دهیم به امید روزی که قطب بزرگ اسلامی شکل بگیرد. تمدن بزرگ اسلامی که به اذعان استراتژیستهای دوست و دشمن، ایران رهبر طبیعی این تمدن اسلامی است.
به زودی میلیون ها آمریکایی فقیر می شوند
ir.sputniknews.com/politics/202007306755508
قدیریابیانه: 👈1️⃣ثبات اقتصادی و تخصصگرایی؛ لوازم حفظ ارزش پول ملی در برابر تهدیدهای امنیتی
کارشناس عالی مدیریت استراتژیک اظهار کرد: گماشتن افراد ناصالح در سمتها باعث شادی و امیدواری دشمن میشود و به اقتصاد کشور نیز لطمه میزند. بنابراین نمایش ثبات در کشور خنثیکننده توطئههای دشمن و تقویتکننده ارزش پول ملی یا مانع کاهش بیشتر آن خواهد شد.
محمدحسن قدیریابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با ایکنا، درباره ریشههای سیاسی و امنیتی گرانی ارز در کشور اظهار کرد: یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری در سخنرانی دیروز مطرح کردند کاهش ارزش پول ملی بود که به اقتصاد کشور لطمه زده و در عین حال تأکید کردند که همه مشکلات کشور قابل حل است و دشمن در تحقق اهداف خود که تسلیم و جلوگیری از پیشرفت ایران بوده، ناموفق عمل کرده است و در بسیاری از مسائل توانستهایم تهدیدها و تحریمها را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: یکی از گردانندگان اصلی توطئهها علیه ایران گفته بود پیامی که از ایران برای مردم جهان ارسال شده این است که میشود با آمریکا دشمن بود و در مقابل دشمنیهای آمریکا ایستاد و در عین حال پیشرفتهای چشمگیر داشت و از این جهت آمریکاییها را بسیار عصبانی، نگران و آشفته توصیف کرده بود. این یک واقعیت است؛ به ویژه آمریکاییها مرتب تأکید میکنند که این فشارها و تحریمها کمرشکن است.
کارشناس عالی مدیریت استراتژیک یادآور شد: وقتی ترامپ تحریمهای جدید را آغاز کرد به اروپاییها گفته بود کافی است سه ماه صبر کنید تا تأثیر تحریمها را بر شکستن مقاومت ایران و تسلیم آنها مشاهده کنید. این تحلیل آمریکا مصداق بارز «شتر در خواب بیند پنبهدانه» است. یکی از موارد بارز سود ایران از این تحریمها این است که به خاطر تحریمها و کاهش شدید صادرات نفت، ایران مجبور شد وابستگی خود را به نفت کاهش داده و تلاش کند اقتصاد خود را بر مبنای اقتصاد منهای نفت تنظیم کند.
✅ثمرات مثبت تحریم نفتی
قدیریابیانه اظهار کرد: این هم سختیهایی دارد اما در نهایت رهایی اقتصاد از وابستگی به نفت را محقق خواهد ساخت. این در حالی است که سالهاست مقام معظم رهبری بر ضرورت رهایی اقتصاد کشور از وابستگی به نفت تأکید میکردند اما به خاطر همین سختیهایی که لازمه تحقق آن است دولتها در انجام آن تعلل میکردند. در حقیقت ترامپ با تحریم نفتی کمک کرد که این مهم در مسیر تحقق قرار گیرد.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک بیان کرد: البته تحریمها مشکلاتی را نیز برای ما ایجاد کرده، اما عامل همه مشکلات نیستند، بلکه برخی از عوامل گرانیها و در حقیقت کاهش ارزش پول ملی، داخلی است و باید آن را برطرف کنیم. مقام معظم رهبری به یکی از عوامل، یعنی موضوع سیاسی - امنیتی اشاره کردند. البته عوامل دیگری نیز وجود دارند؛ مثلاً عوامل فرهنگی همانند فرهنگ کار و مصرف که متأسفانه در ایران ضعیف است یا همانند نداشتن تعصب در خرید جنس ایرانی که موجب شده بازار ۸۳ میلیونی ایران تا حد زیادی در اختیار اجناس خارجی باشد که نیاز ضروری به مصرف آن نیست و یا در ایران نیز تولید میشود.
وی ادامه داد: تمام عواملی که موجب این شدهاند که ایرانیها جنس خارجی بخرند و از خرید جنس ایرانی اجتناب ورزند، اعم از ورود کالاهای خارجی قاچاق یا با مجوز که دادن چنین مجوزهایی، خود یک مشکل و خلاف مصالح کشور است، یا بیتوجهی به کیفیت و کمیت تولیدات داخلی و نیز نبودن تعصب در میان مردم برای خرید این کالاهای داخلی به این معضل کمک کردهاند و بنده مجموع این عوامل را «خودتحریمی» مینامم.
کارشناس عالی مدیریت استراتژیک بیان کرد: خودتحریمی برای اقتصاد کشور خطرناکتر از تحریم خارجی است. وقتی کسانی جنس خارجی میخرند هرچند ریال پرداخت میکنند اما قبلاً ارز از کشور خارج شده و باعث گرانی نرخ ارز خواهد شد. ضمن آنکه خرید هر کالای خارجی، کمک به اشتغال، اقتصاد و ارزش پول ملی کشور تولیدکننده و به ضرر اقتصاد ماست.
✅علائمی که دشمن را امیدوار میکند
قدیریابیانه اظهار کرد: یکی از دلایل امید دشمن به ادامه یا تشدید تحریمها، علائمی است که از ایران ساطع میشود. هر امری که به وحدت ملی حول محور ولایت خدشه وارد کند و تفرقه و بیثباتی سیاسی را به غلط یا درست به نمایش بگذارد یا چنین استنباطی را در دشمن ایجاد کند موجب امیدواری دشمن به ادامه سرسختانه تحریمها خواهد شد. مثلاً اغتشاشات آبان در این موضوع مؤثر بود. حتی پیشبینی بروز اغتشاشات که البته تا حد زیادی برنامهریزی شده است و بر بستر نارضایتیها امکان بروز پیدا میکند موجب تلقی غلط دشمن و امیدواری غلط آنان به زمینگیر کردن نظام میشود.
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: آنها تابستان داغی را برای کشور ما...
👈ادامه در 👇
iqna.ir/fa/news/3913942
👈ادامه قدیریابیانه: 👈2️⃣ثبات اقتصادی و تخصصگرایی؛ لوازم حفظ ارزش پول ملی در برابر تهدیدهای امنیتی
...
سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک تصریح کرد: آنها تابستان داغی را برای کشور ما به دلیل مشکلات پیشآمده بر اثر تورم و گرانی، که خود برای افزایش آن برنامهریزی و حتی اعلام کرده بودند، پیشبینی میکردند. در حقیقت هر اغتشاشی که توسط دشمنان و در مواردی توسط رسانههای داخلی به آن دامن زده میشود در کاهش ارزش پول ملی و بر اثر آن، گرانیهای بیشتر مؤثر خواهد بود. از سوی دیگر، فساد در دستگاههای دولتی، اختلاس، حقوق نجومی و اینگونه موارد، هزاران برابر مبلغ مالی زیانبار آن به اعتماد عمومی لطمه میزند و لطمه به اعتماد عمومی عامل امیدواری دشمن به ادامه تحریمهاست.
✅خطرات گماشتن افراد ناصالح در مسئولیتها
قدیریابیانه اظهار کرد: همچنین گماشتن افراد ناصالح در سمتها، باعث شادی و امیدواری دشمن خواهد شد و بر اقتصاد کشور نیز لطمه میزند. بنابراین نمایش ثبات در کشور، خنثیکننده توطئههای دشمن و تقویتکننده ارزش پول ملی و یا مانع کاهش بیشتر آن به عنوان یکی از این عوامل خواهد شد. شاید به همین دلیل مقام معظم رهبری موافق نبودند و تأکید داشتند دولت مأموریت خود را تا پایان دوره قانونی دنبال کند. لذا باید تلاش کنیم ثبات و آرامش در کشور حاکم شود و حتی تلقی امکان ایجاد بیقانونی و تشنج را نیز از بین ببریم.
وی در پایان گفت: لازم است هر حزب، گروه و فردی که قصد نامزدی در انتخاب ریاستجمهوری ۱۴۰۰ را دارد بر تمکین به قوانین و نظرات شورای نگهبان تأکید کند و تمکین خویش را به نمایش بگذارد. مردم هم باید بدانند که برخی از افرادی که ممکن است خود را نجاتبخش اقتصاد ایران معرفی کنند با رفتارهای نامعقول و تشنجآفرین پیشاپیش به اقتصاد کشور لطمه میزنند. راه نجات اقتصاد کشور به وحدت ملی حول محور ولایت و تمکین به قانون و پرهیز از تشنجآفرینی و عمل به شعارهایی است که مقام معظم رهبری به عنوان شعار سال انتخاب کردهاند.
👈متن کامل در👇
iqna.ir/fa/news/3913942
38.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ خانمها تفاوتهای زن و مرد را درک نمیکنند!+ با زیرنویس درشت
🔺 دنیس پرگر، استاد دانشگاه در آمریکا: تنها «تصویر» برای تحریک مردان کافیست، در صورتی که در زنان همچنین چیزی وجود ندارد
🔸 زنان به دلیل عدم درک این حس در آقایان خیلی وقتها متوجه نیستند که پوشش و آرایششان چقدر میتواند موجب تهییج افکار مردان شود
🔺 او در ادامه میگوید: البته با وجود این موارد، آقایان باید خودشان را کنترل کنند، اما انکار قدرت تصویر بر مردان، مثل انکار کروی بودن زمین است
🔸 شاید یک آمریکایی باید حرف قرآن را بزند که بعضی باورشان شود؛ همان آیاتی که گفت مردان چشمانشان را کنترل کنند و زنان خودشان را حفظ ...
محمد حسن قدیری ابیانه:
Www.ghadiri.ir
@ghadiri1404
@Gozideha1404
Instagram.com/ghadiri.ir
#حجاب
#برهنگی
#سکسی_خارجی
#سکسی
🌷﷽🌷
موضوع سمینار:
#چگونگی_خوشکاندن_ریشه_رانت_خواری
📚با حضور
#دکتر_محمدحسن_قدیری_ابیانه
🏠مهندس معمار ارشد و عضو نظام مهندسی
🌍دکترای مدیریت استراتژیک
🎞 زندگینامه استاد قدیری
📽 aparat.com/v/1w4aZ
زندگینامه مکتوب PDF
🗂 b2n.ir/501447
📠 آدرس کانال و سایت استاد قدیری
🖥Www.ghadiri.ir
📲 @ghadiri1404
📲 @Gozideha1404
🖼Instagram.com/ghadiri.ir
⏰ ساعت گفتگو: ۲۲
🗓 زمان: دوشنبه ۱۳۹۹/۰۵/۱۳
🌍 مکان: ابر گروه #گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
🛑 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه در این سمینارمشارکت و ما را همراهی بفرمائید 🛑
قدیری ابیانه👈1️⃣در وطن امروز نوشت: توهم نفتی را کنار بگذاریم!
📆 ۱۳ مرداد ۹۹
📰 روزنامه وطن امروز در مطلبی با عنوان « توهم نفتی را کنار بگذاریم!» به قلم محمدحسن قدیریابیانه این گونه آودره است:
علت اینکه تحریم خارجی روی اقتصاد ما اثر زیادی بر جا گذاشت، ضعف ما در کنترل وضعیت اقتصادی کشور بود، اگر این ضعف در کشور وجود نداشت اثر تحریم بر کشور کمتر و حداکثر اثرش ۲۰ درصد بود.
۱- مشکل دولت کنونی این بود که آمریکا را کدخدا میدانست و تفکرش این بود که راهحل رفع مشکلات کشور تعامل با کشورهای غربی بالاخص آمریکاست و از این طریق اقتصاد ما شکوفا میشود، بنابراین تمام انرژی دولت صرف تعامل با آمریکا و کشورهای غربی شد. در این زمینه دولت امتیازات زیادی نیز به این کشورها داد و در مقابل حتی در وعده و نسیه هم امتیازات کمی گرفت. دولت کنونی حتی در این مسیر هشدارهای هوشمندانه رهبر حکیم انقلاب را در تعاملات خود نادیده گرفت و این مسأله باعث شد فرصتهای زیادی از ملت ما تلف شود.
۲- دولت علاوه بر رفع تحریمها، باید وظیفه اصلیاش را بهبود وضعیت داخلی کشور میدید و این با اعتماد به مردم و اتخاذ سیاستهایی در این رابطه میسر میشد که متأسفانه فرصتسوزیهای زیادی شد.
کلید حل مشکلات کشور و پیشرفت در ابعاد مختلف، عمل به رهنمودهای رهبر انقلاب و بویژه عمل به شعارهای سال که توسط ایشان تعیین میشدند بود اما نه دولتمردان و نه مردم آنطور که لازم است به این شعارها عمل نکردند؛ یعنی بخشی از مشکل ناشی از سیاستهای دولت بود و بخشی نیز از سبک اقتصادی- فرهنگی زندگی مردم نشأت میگیرد.
متأسفانه در کشور ما ساعت مفید کاری جزو پایینترینها در دنیاست. مردم ما جزو مسرفترینها در دنیا بوده و بعد از کشورهای عربی نفتخیز، به طور متوسط جزو تنبلترین مردم دنیا از نظر تنبلی اجتماعی محسوب میشویم و این برخلاف امتیازات اخلاقی و ایمانی بالای ملت ماست.
مردم ما مزایا و مزیتهای زیادی دارند اما در مسأله اقتصاد یعنی فرهنگ کار و فرهنگ مصرف، متأسفانه نقاط ضعف زیادی دارند و سیاستهای اشتباه دولت مزید بر پدید آمدن وضعیت اقتصادی موجود شده است که نباید این مسائل را نادیده گرفت.
از نظر فرهنگی حضرت علی علیهالسلام فرمودهاند: «بهترین تفریح کار است» اما باور مردم ما این است که «بهترین کار تفریح است». تا زمانی که این باور را اصلاح نکنیم، مشکلات اقتصادی خواهیم داشت.
۳- یکسری سیاستها هست که دولت و مجلس تعیین میکنند و متأسفانه در چند سال اخیر آن سیاستها اشتباه بوده و یکسری رفتارهای عمومی مردم نیز آثار ویرانگر برای اقتصاد کشور دارد.
بر اساس گزارشهای مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، ساعت مفید کاری در ادارات دولتی کشور ما ۲۲ دقیقه در روز و در کل کشور متوسط ساعت کار مفید ۲ ساعت است، در حالی که در ژاپن ساعت مفید کاری ۸ ساعت و در کره ۹ و نیم ساعت است. لازم به ذکر است ساعات مفید کار غیر از ساعات کار است.
اگر بخواهیم تولید در کشور پا بگیرد باید در کشورهای دیگر برای محصولات خود بازار پیدا کنیم اما متأسفانه بازار کشور ۸۳ میلیونی خودمان را نیز تا حد زیادی در اختیار تولیدات خارجی قرار دادهایم و مردم تعصبی نسبت به خرید جنس داخلی ندارند.
رسانهها باید این مسأله را برای مردم روشن کنند که خرید کالای هر کشوری اقتصاد، اشتغال و پول ملی آن کشور را تقویت میکند، به همین دلیل است که مقام معظم رهبری بارها و بارها تأکید فرمودند باید در خرید جنس ایرانی تعصب داشته باشیم؛ همانطور که نسبت به تیم ملی کشور خود تعصب داریم.
اگر بازار ۸۳ میلیونی ما در اختیار تولیدات ایرانی قرار گیرد و مردم به دنبال اجناس تولید کشور خود باشند، ۸۰ درصد مشکل اشتغال حل خواهد شد. اگر ساعت مفید کاری، فرهنگ و وجدان کار و پرهیز از اسراف در کشور رعایت شود، به سرعت رشد میکنیم و میتوانیم تحریمها و تهدیدها را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کنیم، به این شرط که تکتک افراد کشور در فکر و عمل، رشد کشور را بخواهند و به وظیفه خود عمل کنند و هیچ فردی منتظر دیگری نباشد و خود را مسؤول بداند و اصلاح امور را از خود شروع کند.
۴- سالهاست رهبر بزرگوار انقلاب در سخنرانیهایشان به این مسأله اشاره میکنند که کشور باید از وابستگی به فروش نفت نجات یابد؛ در حالی که هیچ کدام از دولتهای ما اقدامات کافی برای این کار را انجام ندادهاند و مردم ما نیز به وظایف خود در این زمینه عمل نکردهاند، لذا من این مسأله را ناشی از سبک اقتصادی و فرهنگ عمومی دانسته و مشکلی دوطرفه بین دولتها و مردم میبینم و مردم را شریک خطاهای دولتمردان ارزیابی میکنم.
دولتمردان ما را نیز مردم انتخاب میکنند و اگر ایرادی در مدیران است، این ایراد به رای مردم برمیگردد؛ در دولت کنونی شاهد وزرایی بودیم که بیش از هزار میلیارد تومان ثروت داشتند و ...
ادامه👈
fa.shafaqna.com/news/983918
ادامه قدیری ابیانه👈2️⃣ در وطن امروز نوشت: توهم نفتی را کنار بگذاریم!
... در دولت کنونی شاهد وزرایی بودیم که بیش از هزار میلیارد تومان ثروت داشتند، در خانههای چند صد میلیاردی ساکن بودند و این بهرغم تأکیدات حضرت امام(ره) بود که فرمودند مبادا به لیبرالها و مرفهان رای دهید و رهبر انقلاب فرموده بودند اگر انتخاب درستی داشته باشید، سود آن را خود میبرید و اگر انتخاب اشتباه داشته باشید، زیان میبینید.
ما باید این مشکلات را اصلاح کنیم تا اوضاع از این روال خارج شود، ارزش پولمان هر روز نسبت به روز قبل کاهش نیابد و بیکاری رونق پیدا نکند و معیشت مردم سختتر نشود.
۵- اگر مردم روال زندگی و روال رأی دادن خود را اصلاح کنند که هم مدیران سالمی داشته باشیم و هم مردم به وظایف خود عمل کنند، بهسرعت مشکلات رفع خواهد شد.
یکی از عواملی که موجب پدید آمدن چنین سبک زندگی و اقتصادیای در مردم شده از نظر من «توهم نفتی» است؛ مردم و مسؤولان ما دچار توهم نفتی هستند. به این معنا که به دلیل داشتن معادن بسیار زیاد در کشور و اینکه مجموعه ذخایر نفت و گاز ما از مجموع ذخایر نفت و گاز هر کشوری بیشتر است، مردم با این تفکر انتظاراتی دارند و میگویند نباید با این وجود مشکلاتی از قبیل معیشت، درمان، مسکن، اشتغال و گرانی دلار و سکه و مواد غذایی داشته باشیم، این در حالی است که سهم ما در تولید نفت قبل از تحریم روزی ۴ میلیون بشکه بوده و این یعنی به ازای هر ایرانی ماهی یکونیم بشکه و صادرات ما روزی ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه از نفت و مشتقات بوده است.
زمانی که بودجه سال ۹۷ را تدوین میکردند با این تفکر که تحریمها برداشته میشود و نفت قابل فروش است، برای نفت و مشتقات آن ۱۰۱ هزار میلیارد تومان ثبت و تصویب شد. زمانی که مردم این عدد را میشنوند فکر میکنند مقدار زیادی است در حالی که اگر این مبلغ را بر ۸۰ میلیون جمعیت آن زمان ایران تقسیم کنیم و بر ۱۲ ماه سال نیز تقسیم شود، به ازای هر ایرانی هر ماه ۱۰۰ هزار تومان میشود اما تصور مردم از این درآمدها، صدها و گاه هزاران برابر است!
تصور اشتباه مردم از درآمد نفتی باعث شده مردم این باور را داشته باشند که دولت با اتکا به درآمدهای نفتی و سایر درآمدها، میتواند و باید نیازهای مردم را مرتفع کند در حالی که با مبلغ ذکرشده چنین چیزی ممکن نیست لذا تأمین نیازها به کار و تلاش مردم بستگی دارد.
اگر مدیران، سیاستها و سبک زندگی اجتماعی- فرهنگی- اقتصادی و نوع دید مردم اصلاح و اسلامی شود و تکتک مردم کشور حتی در نوع خرید و مصرف، خود را مسؤول بدانند، به تولید داخلی کمک کنند، این باور در اذهان عمومی شکل بگیرد که بهترین تفریح کار است و در رسانهها از کار با عبارات زیبا یاد شود، قطعا پیشرفت خوبی در کشور خواهیم داشت.
افرادی که هدایت افکار عمومی را به عهده دارند و میتوانند دید و نظر مردم را تغییر داده و روی کار کردن و انتخاب اصلح مدیران تأثیرگذار باشند رسانهها، صداوسیما، روزنامهها، مجلات، تریبونها، دانشگاهها و فضای سالم مجازی هستند و باید در این زمینه روشنگری کنند.
👈کل مصاحبه👈
fa.shafaqna.com/news/983918
قدیری ابیانه: 👈1️⃣پیشنهاد متفاوت برای انتخاب رئیسجمهور ۱۴۰۰/ احمدینژاد رد میشود؟
به گزارش خبرآنلاین، تشویق مردم به مشارکت در تعیین سرنوشت خود از دریچه انتخابات موضوعی است که از سوی بسیاری از شخصیتها و جریانات سیاسی - اجتماعی دنبال میشود، اما هستند کسانی که مشارکت بالای مردم در پای صندوقهای رأی را برای خود یک خطر میدانند و تنها در فصول سرد انتخابات، فرصت ظهور و بروز پیدا میکنند.
محمدحسن قدیری ابیانه بر این باور است که «برگ رأی» به مثابه یک حق در جامعه است و هیچ کس نمیتواند با فشار کسی را مجبور به شرکت در انتخابات و استفاده از این حق کند. او حتی بر این امر تأکید میکند که یک انتخابات حداقلی به منزله از بین رفتن مشروعیت نظام نیست.
این فعال سیاسی اصولگرا با نقد جریانات عوام فریب در کشور، محمود احمدی نژاد را یک فرد «ساختارشکن» معرفی میکند و به خبرآنلاین میگوید: رئیس جمهور سابق ایران هیچ اعتقادی به «ولایت فقیه» ندارد و در انتخابات پیش رو نیز دوباره از سوی شورای نگهبان «رد صلاحیت» میشود.
او که زمانی در جایگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران قرار داشته، با ارائه پیشنهادی در راستای بازنگری در قانون اساسی تأکید میکند؛ میتوان شرایطی را فراهم آورد که رهبر انقلاب به صورت مستقیم مسئول امور اجرایی کشور را تعیین کند.
👈آنچه در ادامه میخوانید؛ گفتگوی خبرآنلاین با محمدحسن قدیری ابیانه فعال سیاسی اصولگرا است:
******
👈* آقای قدیری ابیانه! از نگاه شما مردم در سال ۱۴۰۰ باید به دنبال رئیس جمهور فراجناحی باشند یا همچنان دو جناح سیاسی کشور این ظرفیت را دارند که یک کاندیدای شاخص به جریان انتخابات معرفی کنند؟
بنده معتقدم هر فردی که در مسند ریاست جمهوری قرار میگیرد، باید در موضع خدمت به صورت فراجناحی و بدون تبعیض کار خود را به پیش ببرد و حتی نگاه یکسان به جناحهای سیاسی مختلف را نیز به پیروان ادیان مختلف تسری دهد.
البته این سخن من نافی حضور جریانات سیاسی در عرصه انتخابات نیست، زیرا همواره شاهد هستیم که لیستهای مختلف انتخاباتی شانس خود را برای حضور در مجلس و دولت امتحان میکنند. البته گاهی نیز برخی از احزاب سر لیست مشترک معرفی میکنند که الزاما همین مسأله هم باعث پیروزی آنها در آوردگاه انتخابات نمیشود.
✅رئیس جمهور باید با شایسته سالاری کند
بنده پیشبینی میکنم که یک نیروی ولایتمدار در سال ۱۴۰۰ پیروز انتخابات شود. البته همین فرد ولایتمدار باید پس از حضور در دولت شایسته سالاری را در پیش بگیرد و در انتصاب افراد، تنها به حزب متبوع خود تأکید نکند. بسیار مهم است که دولت آینده موضع مبارزه با فساد را به صورت جدی دنبال کند و کسانی که سابقه فساد و استفاده از رانت را دارند در حیطه حاکمیت قرار ندهد.
نباید افرادی در مناصب مهم حاکمیتی قرار بگیرند که در شرایط حساس، کشور را تا لب پرتگاه ببرند و حتی دست به فتنه گری نیز بزنند. به همین دلیل لازم است رئیس جمهور بعدی افرادی را در کابینه خود به کار بگیرد که منافع ملی و جمهوری اسلامی را هیچ گاه فدای منافع حزبی و فردی نکنند.
✅معنای دولت جوان را نباید با ناپختگی یکسان دانست
👈* رهبر معظم انقلاب به موضوع «دولت جوان انقلابی» اشاراتی داشتهاند. شاخصههای این دولت از دیدگاه شما چیست؟
دولت جوان انقلابی به این معنا است که این جریان، توان انجام امور مختلف را داشته باشد. رهبر انقلاب در خصوص سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند؛ اگر ایشان به شهادت نرسیده بود، تا ۱۰ سال آینده نیز وی را در مقام فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران حفظ میکردند. معنای حرف این است که افرادی باید در رأس امورات اجرایی قرار بگیرند که همچون حاج قاسم سلیمانی با قدرتی بیش از نیروی جوانان در میدان عمل حاضر شوند.
بنده معتقدم نباید معنای دولت جوان را با ناپختگی یکسان کرد. زیرا دولت قرار است در سطح اجرایی کشور تصمیمات مهم اتخاذ کند و نباید افراد در جایگاه مهمی همچون ریاست جمهوری به تجربه اندوزی بپردازند. باید توجه داشت که هر جایگاهی افراد مختلف با اقتضای سنی خود را میخواهد، گاهی فردی با ۷۵ سال سن هنوز برای مرجعیت جوان است و گاهی نیز یک ورزشکار با ۳۰ سال سن کارایی لازم را برای فعالیت حرفهای ندارد.
✅احمدی نژاد به دنبال پیادهسازی مدل «پوتین مدودف» بود
👈* برخی معتقدند که در فضای کاهش مشارکت مردم، برخی از جریانات عوام فریب میتوانند با یکسری شعارها خود را در عرصه انتخابات مطرح و حتی قدرت را نیز به دست بگیرند. به نظر شما چگونه میتوان جلوی این پدیدهها را گرفت؟
این افراد و جریانات همواره به دنبال فرصت هستند تا خود را عرضه کنند. برای مثال آقای احمدی نژاد همواره خرده میگرفت که چرا باید دو برادر در جایگاه سران قوا قرار بگیرند، باید توجه داشت که رئیس مجلس در کشور ابتدا توسط مردم منطقه به ..
ادامه👈
ghadiri.ir/post/7010
ادامه قدیری ابیانه: 👈2️⃣پیشنهاد متفاوت برای انتخاب رئیسجمهور ۱۴۰۰/ احمدینژاد رد میشود؟
✅احمدی نژاد به دنبال پیادهسازی مدل «پوتین مدودف» بود
👈* برخی معتقدند که در فضای کاهش مشارکت مردم، برخی از جریانات عوام فریب میتوانند با یکسری شعارها خود را در عرصه انتخابات مطرح و حتی قدرت را نیز به دست بگیرند. به نظر شما چگونه میتوان جلوی این پدیدهها را گرفت؟
این افراد و جریانات همواره به دنبال فرصت هستند تا خود را عرضه کنند. برای مثال آقای احمدی نژاد همواره خرده میگرفت که چرا باید دو برادر در جایگاه سران قوا قرار بگیرند، باید توجه داشت که رئیس مجلس را در کشور ابتدا توسط مردم منطقه به نمایندگی انتخاب میشود و سپس از طریق نمایندگان مجلس به ریاست مجلس انتخاب میشود و رئیس دستگاه قضا نیز از سوی رهبر انقلاب انتخاب میشود. در حالی که شخص احمدی نژاد زمانی که رئیس جمهور بود به دنبال این بود که پدر عروس خود را در جایگاه معاون اولی بنشاند و بعدها بر اساس مدل ریاستی «پوتین و مدودف» او را رئیس جمهور کند و خود معاون اول شود و اینگونه قدرت را حفظ کند.
✅احمدی نژاد اعتقادی به ولایت فقیه ندارد
احمدی نژاد فردی است که همواره شعارهای عوام فریبانه میدهد و حتی هیچ اعتقادی نیز به «ولایت فقیه» ندارد. البته او دوباره برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری میکند و دوباره از سوی شواری نگهبان «رد صلاحیت» میشود. این فرد به دنبال این است اگر نتوانست در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرد، فردی به مقام ریاست برسد که برای کشور هزینه ایجاد کند. زیرا در آن فضا میتواند ادعا کند که این شرایط به دلیل پیش آمده که نگذاشتهاند او وارد انتخابات شود.
✅احمدی نژاد در نامه به بن سلمان برای خود رسالت جهانی قائل شده است
رفتاری احمدی نژاد تنها معطوف به عوام فریبی نمیشود و شاهد هستیم که او دست به ساختارشکنی نیز میزند. برای مثال این فرد که دم از ولایتمداری میزد؛ گاهی پیروزی یک تیم «بیسبال آمریکایی» را تبریک میگوید، گاهی در سالروز تولد «مایکل جکسون» نامه تبریک مینویسد و حتی در نامه به «بن سلمان» که او را ب ادر خطاب میکند برای خود یک رسالت جهانی را قائل میشود.
👈* به نظر شما چگونه میتوان سطح مشارکت مردم را در انتخابات پیش رو بالا برد؟
نباید اینگونه القا کرد که با مشارکت پایین مردم در انتخابات، مشروعیت نظام زیر سوال میرود. شرکت در انتخابات یک حق برای مردم است و هیچ کس حق ندارد مردم را به شرکت در انتخابات مجبور کند. باید توجه داشته باشیم که اکثریت شرکت کنندگان در انتخابات سرنوشت کشور را رقم میزنند. گاهی برخی از افراد به هر دلیلی حق تصمیم گیری برای سرنوشت خود را عملا به دیگران یعنی رای دهندگان واگذار کرده و در پای صندوقهای رأی حاضر نمیشوند.
در کشورهای غربی گاهی مشارکت مردم حدود ۲۰ درصد است ولی کسی مشروعیت نظامشان را به آن مرتبط نمیکند. رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر حق انتخاب مردم تأکید داشته و فرمودهاند؛ مردم میتوانند با یک انتخاب درست از مزایای یک رئیس جمهور کاربلد بهرهمند شوند و با انتخاب غلط نیز خودشان متضرر خواهند شد.
✅نباید کسی بیش از ۸ سال رئیس جمهور شود
👈* برخی از کارشناسان این موضوع را مطرح میکنند که بهتر است دوره ریاست جمهوری در کشور محدود به یک زمان مشخص (تک دورهای) باشد و افراد نتوانند برای دومین دوره نیز خود را به عنوان کاندیدا معرفی کنند. آیا شما با این نظر موافق هستید؟
بنده فکر میکنم یکی از راهها این است که پس از دو دوره حضور یک فرد در جایگاه ریاست جمهوری، قانون اجازه کاندیداتوری برای سالهای بعد را از وی سلب کند تا در همان مدت معین شده فرد کارها را پیش ببرد و دوباره برای حضور در قدرت، اقدام نکند.
برخی از کشورها همانند «مکزیک» افراد را تنها برای یک دوره ۶ ساله در یک جایگاه سیاسی میپذیرد و فرد نمیتواند دوباره برای همان مقام اقدام به کاندیداتوری کند. اما من فکر میکنم در کشور ایران دو دوره ۴ ساله و غیرقابل تکرار برای افراد، امری مفید باشد.
✅موافقم که رهبری به صورت مستقیم مسئول امور اجرایی کشور باشند.
گاهی مشاهده میشود که برخی نابسامانی های پیش آمده را متوجه رهبری میکنند، در حالی که مردم رئیس جمهور را انتخاب کردهاند و طبق قانون رهبر انقلاب حتی حق ندارد رئیس قوه مجریه را برکنار کند و مقدمه لازم برای عزل او رای به عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور توسط نمایندگان ملت در مجلس است.
بنده موافق این موضوع هستم که رهبر به صورت مستقیم مسئول امور اجرایی کشور باشند، اما به این شرط که ایشان؛ همانند رئیس قوه قضاییه، رئیس جمهور را نیز خود انتخاب و اختیار عزل وی را نیز داشته باشند.
✅مردم مسئولیت انتخاب خود را در انتخابات ریاست جمهوری بپذیرند
بنده امیدوارم اگر روزی تصمیم بر این شد که قانون اساسی در مسیر ...
ادامه👈
ghadiri.ir/post/7010
ادامه قدیری ابیانه: 👈3️⃣پیشنهاد متفاوت برای انتخاب رئیسجمهور ۱۴۰۰/ احمدینژاد رد میشود؟
✅مردم مسئولیت انتخاب خود را در انتخابات ریاست جمهوری بپذیرند
بنده امیدوارم اگر روزی تصمیم بر این شد که قانون اساسی در مسیر بازنگری قرار بگیرد، انتخاب شخص رئیس قوه مجریه نیز بر عهده رهبر انقلاب گذاشته شود. شاید برخی این ادعا را مطرح کنند که این کار خلاف روح جمهوریت است، اما در بسیاری از کشورها رئیس جمهور و نخست وزیر مستقیما توسط مردم انتخاب نمی شوند و حتی در ایالات متحده آمریکا نیز «مجلس الکترال» که تشکیل میشود از نمایندگان منتخب ایالتها در تعیین نفر اول حکومت یعنی رئیس جمهور تصمیم گیر است. باید توجه داشت وقتی مردم رئیس قوه مجریه را با آن همه اختیارات خودشان انتخاب میکنند، خودشان مسئول خوب و بد انتخابشان هستند.
متن کامل در👇
ghadiri.ir/post/7010
قدیری ابیانه: 👈وحدت حول محور ولایت کشور را از تحریف و تحریم دور میکند
یک دیپلمات پیشین کشورمان گفت: عمل به وظایف در هر یک از بخشهای کشور همزمان با وحدت حول محور ولایت و رهبری کشور را از افتادن در مسیر تحریف و تحریم دور خواهد کرد.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ضرورت مقابله با تحریف مسایل و حقایق ایران در بحبوحه مقابله با تحریم از سوی ایران که مقام معظم رهبری در سخنان اخیرشان بر آن تاکید داشتند، گفت: هرگونه نمایش عدم وحدت حول محور رهبری دشمن را برای فتنه انگیزی علیه ایران در شرایط فشار حداکثری و تحریم ها برانگیخته میکند تا با تشدید تحریمها هر چه بیشتر به ایران فشار آورد. از طرفی متاسفانه برخی هستند در داخل که به این فضا دامن می زنند و به دشمن گرا می دهند که با تشدید تحریمها ایران هر چه بیشتر ضعیفتر می شود و آمریکا باید به این فشار خود ادامه دهد.
وی ادامه داد: هر چند آمریکا و بدخواهان داخلی در این مسیر موفق نبودهاند و بعد از سه سال که از سیاستهای خصمانه ترامپ علیه ایران با تشدید تحریم ها میگذرد ایران هم چنان ایستاده است اما این رفتارها از سوی برخی گروهها و اشخاص سیاسی باید مورد توجه باشد و قوه قضاییه این حرکات را رصد کرده و برای آن مجازات شدید وضع کند.
این کارشناس مسایل بینالملل با بیان این که تحریف واقعیتهای ایران در شرایط کنونی چه به لحاظ بیرونی و چه داخلی به امنیت ملی کشور خدشه وارد می کند و باید مانع آن شد، اظهار کرد: اتفاقات و حوادثی مثل آن چه در سال ۸۸ و ۹۶ یا ۹۸ اتفاق افتاد از جمله تحولاتی هستند که به تحریف تاریخ و واقعیتهای ایران میانجامد و حتما با پشتوانههای خارجی و عناصر داخلی انجام میشود. بیشتر این اتفاقات در قالب اعتراض به وضع معیشتی و فشارهای اقتصادی اتفاق افتاده است که به نظر می آید با هدف ناکارآمد نشان دادن کشور در اداره امور است و باید مسئولان در تمامی حوزه ها و سطوح مراقب این فرافکنی و جوسازی باشند.
قدیری ابیانه گفت: عامل اصلی تحریف وقایع در بسیاری از مواقع ناشی از مواضع سیاسی و سیاسی کاری افراد و گروهها در حمایت از منافع شخصی و سیاسیشان است.
وی راه مقابله با این اقدامات را آگاه سازی مردم و افکار عمومی نسبت به اهداف و امیال دشمنان داخلی و خارجی دانست و افزود: اینکه افکار عمومی با انتشار هر خبر و گزارشی آنها را باور کنند و به حاکمیت و کشور بی اعتماد شوند خطرناک است. آنچه در مورد توافق ۲۵ ساله میان ایران و چین اتفاق افتاد و به فضا سازی علیه این توافق منجر شد حکایت از نبود سواد رسانه ای و هوشیاری و آگاهی در بخش هایی از جامعه است که متاسفانه هر حرف و گزارشی را باور می کنند. امروز مسلم شده است که توافق با چین به هیچ وجه جنبه هایی که از آن یاد می شد را ندارد. شبکه های اجتماعی معاند و ضد انقلاب در این رابطه بسیار فعال هستند از این رو رسانهها و دستگاه تبلیغاتی کشور نیز باید هوشیار و باهوش باشند تا در مقابله با این اقدامات رسانهای و تبلیغاتی موفق شوند.
وی ادامه داد: معتقدم دستگاه قضایی کشور باید نسبت به افراد و شخصیت های سیاسی و گروه های سیاسی که اقدام به تحریف وقایع و اتفاقات میکنند و دروغ پراکنی میکنند جدیتر برخورد کند چرا که این اقدامات می تواند خیانت علیه کشور و امنیت ملی تعریف شود. به ویژه کسانی که در این شرایط دشمن را چه در گذشته یا در زمان حال تشویق به تحریم بیشتر علیه ایران میکنند به این امید که بتوانند به این وسیله اهدافشان را پیاده کنند. کسانی که از ترامپ خواستند ایران را بیشتر تحریم کند باید محاکمه شوند نه این که در همین زمان به آنها پست و مقام داده شود.
قدیری ابیانه تصریح کرد: ما اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و نباید اجازه دهیم این افراد به راحتی و در فضایی باز دشمن را به تحریم و تحریف علیه ایران ترغیب کنند.
این دیپلمات پیشین کشورمان گفت: معتقدم با وحدت و همدلی می توانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. همان طور که رهبری گفتند ما توانستیم از محدودیت ها و تحریم در بخش موشکی به توانمندی در این عرصه برسیم از این رو در بخش های دیگر از جمله بخشهای سیاسی و اقتصادی نیز اگر هر یک از بخشهای مربوطه به وظایفشان به درستی عمل کنند میتوانیم در آنها هم به خودکفایی و استقلال برسیم.
isna.ir/amp/99051510946
قدیری ابیانه:👈با سپردن مسئولیت انتخاب و نصب و عزل رئیس قوه مجریه به دست رهبری، وضعیت اقتصادی را از ایشان مطالبه کنیم.
وقتی مردم رئیس جمهور را که رئیس قوه مجریه و رئیس هیات دولت و فرمانده اقتصادی کشور است انتخاب میکنند نمیتوان رهبری را مقصر وضعیت اقتصادی کشور معرفی کرد.
وقتیمیتوانیم وضعیت اقتصادی کشور را از رهبری مطالبه کنیم که ایشان خود مستقیما رئیس قوه مجریه را تعیین کرده و نیز خود بتوانند به صلاحدید، او را عزل کنند.
حال آنکه مردم رئیس جمهور را انتخاب میکنند و حق عزل او توسط رهبری در قانون اساسی پیش بینی نشده است، مگر اینکه مجلس شورای اسلامی رای به عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور دهد.
بنده موافقم رهبر مسئولیت امور اقتصادی و اجرایی کشور را برعهده داشته باشند و بابت آن پاسخگو باشند ولی لازمه آن اصلاح قانون اساسی و واگذاری انتخاب رئیس قوه مجریه به رهبری است.
تا این اصلاح صورت نگیرد کسی نمیتواند نتیجه رای مردم را از رهبری مطالبه کند.
اگر این اصلاح صورت بگیرد اداره امور کشور به نحو بسیار بهتر و با ثباتتری انجام خواهد شد.
هر چهار سال یک بار یک ابوموسی اشعری به رهبری تحمیل میشود و عمرو عاصهای دوران سعی میکنند از پذیرش مسئولیتهای خود سرباز زده و گناه قصور و تقصیر خود را به گردن رهبری بیاندازند.
قدیری ابیانه: 👈تمام احتمالات انفجار بیروت/ نقش خرابکارانهی امریکا و اسرائیل قابل بررسی است
📆 ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
انفجار مهیبی عصر روز گذشته(سه شنبه) بیروت پایتخت لبنان را به لرزه درآورد. وزیر بهداشت لبنان اعلام کرد که تاکنون ۱۰۰نفر کشته و بیش از ۴ هزار نفر دیگر نیز مجروح شده اند. دبیرکل صلیب سرخ لبنان هم شمار کشته شدگان را بیش از ۱۰۰ نفر و مجروحان را بیش از ۴ هزار نفر اعلام کرد.
ترجمان صبح، فاطمه داداشی: خبر به خودی خود تلخ و بسیار دلخراش است. به مدد فضای مجازی در کمتراز چند دقیقه تصاویر این اتفاق هولناک در معرض دید مردم جهان قرار میگیرد و تاسف و ناراحتی همگان را برمی انگیزد.
و اما بیروت کجاست؟بزرگترین شهر و پایتخت لبنان، از بندرهای برجسته شرق دریای مدیترانه که در شبه جزیرهای از کوهپایههای لبنان در میانگاه کشور جای گرفته. بیروت از مراکز مهم فرهنگی در شرق جهان عربی است، شهری کهن و باستانی که نامش در لوحههای عمارنه یاد شده و از سده ی پنجم پیش از میلاد سکونتپذیر است.این شهر که روزگاری پاریس خاورمیانه خوانده میشد، در خلال جنگهای داخلی لبنان صدمات بسیاری دید. دولت پس از جنگ با بازسازی زیربنایی کشور روبرو بود.
پس از پیروزی نخستوزیر رفیق حریری در انتخابات ۱۹۹۲، وی برنامه ی ۱۴ میلیارد دلاری بازسازی کشور، هوریزون ۲۰۰۰، را آغاز کرد.این برنامه بر بازسازی بیروت تا تبدیل آن به مرکز اقتصادی خاورمیانه استوار است.
و اما پاریس خاورمیانه دیروز در میان دود وآتش لحظات تلخی را تجربه کرد. اجسادی که پس از این انفجارها هنوز پیدا نشده اند و تصاویری دلخراش از پرواز تلخ اجساد هنگام انفجار،در آسمان دل هر بینننده ای را به درد آورده است.
به این بهانه مصاحبه ای را با دکتر محمدحسن قدیری ابیانه سفیراسبق جمهوری اسلامی ایران در مکزیک، گواتمالا، بلیز و استرالیا انجام داده ایم که در ادامه میخوانید.
وی با اشاره به این حادثه می گوید: اینطورکه در اخبار درج شده است، یک سری مواد قابل اشتعال وجود داشته است. حالا آیا این مواد خود به خود منفجر شده است یا خرابکاری صورت گرفته است این بستگی به نتیجه بررسیها دارد.
قدیری ابیانه در ادامه با بیان اینکه اگر ثابت شود این حمله از سوی رژیم صهیونیستی صورت گرفته است میافزاید” در اینصورت قطعا” در مسائل منطقهای اثرمیگذارد و ازسوی حزبالله لبنان ضربه سختی خواهد خورد. اگر گمانهزنی شود که انفجار عمدی بوده متهم ردیف اول رژیم صهیونیستی و در حقیقت امر خود آمریکا خواهد بود. لذا میبایست منتظر باشیم و ببینیم آیا اتفاقی بوده است یا یک حادثه تروریستی و جنگی است؟
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا در ادامه میافزاید: چند روز قبل مقامات رژیم صهیونیستی به دنبال ترور نیروی حزب الله در سوریه گفته بودند اگز حزبالله دست به اقدام تلافیجویانه بزند زیرساختهای لبنان را از بین خواهند برد.
وی گفت : باید منتظر نتیجه تحقیقات باشیم و تا آنزمان نمیتوان اظهارنظری کرد.
قدیری ابیانه با انتقاد از نگهداری آن حجم از مواد اشتعالزا در مرکز شهر و شریان اصلی آن می افزاید: اداره گمرک بندر بیروت کار غیرعاقلانهای انجام داده است و نگهداری این حجم از مواد قابل اشتعال در مهمترین قسمت شهر از هیچ نظر قابل توجیه نیست .
وی به مسئولین گمرک و بنادر کشورمان نیز پیشنهاد میدهد در مورد مواد اشتعالزا و جایگاه نگهداری آن در بنادر دقتهای لازم را بکاربندند.
قدیری ابیانه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بحران اقتصادی چند ماه اخیر لبنان میافزاید: لبنان چندماهی است که دچار بحران اقتصادی میباشد و شاهد افزایش تشنجها و اغتشاشات در این کشور بودهایم . بنظرم با ملاحظه این حجم از انفجار و تخریب بندر بیروت ضربه سخت اقتصادی به این کشور وارد شده است و سیلوهای موجود در بندر آسیب صد درصدی دیدهاند و مطمئنا این حادثه برای اقتصاد لبنان یک فاجعه است، چنانکه ۹۰درصد واردات گندم از طریق این بندر صورت میگرفت و دراین بندر تخلیه میشد. همچنین سالانه حدود ۳هزار کشتی در این بندر لنگر می انداخت و از این بابت لبنان ضرر زیادی متحمل شده است .
وی در ادامه صحبتهای خود بااشاره به تاثیر این اتفاق در روحیه حزبالله نیز میگوید: این اتفاق در روحیه مقاومتی حزبالله تاثیر منفی ندارد ولی طبعا از این فاجعه متاثر شدهاند و تلاش خواهند کرد برای جبران این فاجعه در کنار مردم باشند زیرا حزبالله همیشه و در هر شرایطی کمک حال مردم لبنان بوده است.
tarjomansobh.ir/?p=178275
15.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥صحنهای دلخراش از آتش گرفتن عابرین در انفجار بیروت
سلام. عید غدیر و ولایت بر
عزیزان حاضر در کانال و خانواده محترم مبارک؛
قدیری ابیانه
قدیری ابیانه: 👈1️⃣خطای انسانی یا خرابکاری؛ عامل انفجار در بیروت کیست؟
سعد الحریری به نوعی مسوول کوتاهی و قصوری است که به چنین فاجعه ای ختم شد چرا که دولت آقای حسان دیاب هشت ماه است که روی کار آمده در حالی که آقای الحریری از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر لبنان بوده است، بنابراین بر طبق این مساله وی مسئول این انفجار به شمار می رود، چرا که در طول این سال ها اقدامی برای تخلیه مواد منفجره نکرده است.
به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حسن قديري ابیانه کارشناس بین الملل و استراتژيست در گفت و گو با راهبر معاصر با بیان این نکته که هنوز نمی توان درباره تروریستی بودن انفجار لبنان صد درصد اظهار نظر کرد گفت: اینکه عامل انفجار بیروت، تروریستی، تهاجمی یا ناخواسته بوده در روزهای آینده توسط مسئولین امنیتی و مقامات لبنانی مشخص می شود، اما بر طبق اطلاعات موجود مقدار زیادی مواد قابل اشتعال و انفجار سال ها در انبارهای بندر بیروت نگهداری می شده که با جرقه و انفجار این آتش سوزی از آن بندر آغاز شد و به انبار اصلی مواد اشتعالزا و انفجار زا سرایت کرد و چنین فاجعه دردناکی را رقم زد. اما اینکه جرقه اولیه بر اثر اشتباه انسانی زده شده یا احتمال خرابکاری و روشن کردن آتش در آن وجود داشته باشد هنوز توسط مقامات لبنانی مشخص نشده و در دست بررسی است.
کارشناس مسائل بین المل درباره این موضوع خاطر نشان کرد: رژیم صهیونیستی تا این لحظه مسئولیت این انفجار را برعهده نگرفته است لذا اظهار نظر در این باره هنوز زود است، اما انفجار بیروت خسارت های جبران ناپذیری حداقل در کوتاه مدت به مردم این کشور وارد می کند، چرا که لبنان در وضعیت بد اقتصادی به سر می برد، ارزش پول ملی این کشور کاهش یافته، لذا انفجار اثرات اقتصادی نامطلوبی بر اقتصاد لبنان به جا می گذارد. از سوی دیگر آلام ناشی از تعداد زیاد افراد کشته شده و مجروحان و ساختمان های ویران شده و مردم آوار شده ای که دیگر نمی توانند در منازل خود زندگی کنند، هم دامنه مشکلات را افزایش داده است. زمانی که انفجارهایی در این حد و اندازه رخ می دهد حتی ساختمان هایی که به ظاهر سرپا هستند نیز ممکن است در روزهای بعد دچار فروپاشي شوند چرا که استقامت خود را بر اثر انفجار از دست داده اند، بنابراین خسارت ها نباید فقط به ساختمان های ویران شده محدود شود چرا که ساختمان های اطراف نیز می تواند با کوچکترین فشاری خطرآفرین باشد.
سفیر سابق ایران در مکزیک و استرالیا گفت: انفجاری که در لبنان به وقوع پیوست ضربه ای بزرگ به این کشور بود، انفجار به قدری مهیب بود که ساختمان های بسیار دور از محل انفجار هم دچار آسیب شدند بنحوی که فرماندار بیروت این انفجار را با انفجار بمب اتمی آمریکا در هیروشیما و ناکازاکی ژاپن یکسان دانسته است، لذا باید منتظر نتیجه بررسی ها باشیم که مشخص شود این انفجار ناشی از چه چیزی بوده است.
کارشناس مسائل بین الملل درباره گمانه زنی آتش افروزی رژیم صهیونیستی بیان داشت: اگر این انفجار توسط رژیم صهیونیستی انجام شده باشد، حتماً مراکز حساس و مهم اسرائیل مورد حمله حزب الله قرار می گیرد اما هنوز مشخص نیست که آنها در این فاجعه دست داشته باشند، اما به دنبال ترور یکی از فرماندهان حزبالله در سوریه توسط رژیم صهیونیستی حزبالله لبنان اعلام کرد، از اسرائیل انتقام می گیریم، مقامات اسرائیل بلافاصله اعلام کردند، اگر حزب الله دست به انتقام بزنند مراکز حساس بیروت را مورد حمله قرار خواهند داد، یعنی آنها این جمله که توسط مسئول وزارت جنگ رژیم صهیونیستی بیان شد را چند روز پیش از این انفجار عنوان کردند، یعنی این انفجار چند روز بعد از تهدید رژیم صهیونیستی به انفجار مراکز حساس لبنان بیان شده بود، اما با این وجود حتما باید منتظر اعلام رسمی مقامات لبنان باشیم.
قديري ابیانه در پاسخ به این سوال که چه کسانی از این انفجار منفعت می برند بیان داشت: قطعاً آمریکا و رژیم صهیونیستی از هر خسارتی که به لبنان وارد شود سود می برند، آنها خواستار تضعیف اقتصاد کشورهای اسلامی و همسایگان آنها هستند و قطعاً تمام لبنانی ها از هر حزب و گروهی از این انفجار لطمه دیده اند، و دشمنان لبنان یعنی آمریکا و اسرائیل از این انفجار سود برده اند.
قديري ابیانه در باره سود این رژیم ها از انفجار بیروت گفت: آنها به دنبال این موضوع هستند که دولت آقای حسان دیاب را تحت فشار قرار دهند تا با مقاومت هیچ گونه همکاری نداشته باشد، این کشورها سال هاست بر دولت های لبنان چنین فشارهایی وارد می کنند، آنها هرگونه همکاری با حزب الله لبنان را توسط دولت لبنان بر نمی تابند، در حالی که هرگونه همکاری با حزب الله لبنان موجب تقویت دولت لبنان می شود، آنها به این دلیل از همکاری حزبالله با دولت لبنان ناراضی هستند چرا که حزب الله توان مقابله با رژیم صهیونیستی را دارد و ...
👈ادامه در
rahbordemoaser.ir/fa/news/53844
ادامه قدیری ابیانه: 👈2️⃣خطای انسانی یا خرابکاری؛ عامل انفجار در بیروت کیست؟
... وی در پاسخ به ادعای آقای سعد الحریری که عنوان کرده بود دولت لبنان مقصر این انفجار است گفت: خود آقای سعد الحریری به نوعی مسوول کوتاهی و قصوری است که به چنین فاجعه ای ختم شد چرا که دولت آقای حسان دیاب هشت ماه است که روی کار آمده در حالی که آقای الحریری از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر لبنان بوده است، بنابراین بر طبق منطق خودش، وی مسئول این انفجار به شمار می رود، چرا که در طول این سال ها اقدامی برای تخلیه مواد منفجره نکرده است. از سوی دیگر یک احتمال را هم باید در نظر داشت که شاید کسانی سعی داشتند تا با این ترفند دولت را مجبور به پذیرش خواسته خود کنند، منتها احتمال این حجم از خسارت را نمیدادند، به هر حال دولت آقای سعد الحریری از ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ نخست وزیر این کشور بوده است مسئولیت با وی است.
👈متن کامل👇
rahbordemoaser.ir/fa/news/53844
قدیری ابیانه: 👈هرچه مشارکت مردم بالاتر باشد به نفع کشور است به خصوص در ایران که مورد توطئه و طمع دشمنان است. مردم هر چهار سال پای صندوق های رای چگونگی مدیریت اجرایی کشور و نیز ترکیب اعضای قوه قانون گذاری و شوراهای شهر و روستا را شکل می دهند و تعیین چهار سال بعد هستند و بهتر است در انتخابات شرکت کنند. اما شرکت در انتخابات اجباری نیست ولی کسانی که در انتخابات شرکت می کنند سرنوشت انتخابات را رقم می زنند. به عبارت دیگر کسانی که در انتخابات شرکت نمی کنند داوطلبانه و عملا حق خود در تعیین سرنوشت را به کسانی واگذار می کنند که در انتخابات شرکت می کنند. این قاعده در همه کشورها صدق می کند.
ذکر این نکته ضروری است که نباید اینگونه القا کرد که با مشارکت پایین مردم در انتخابات، مشروعیت نظام زیر سوال میرود.
در کشورهای غربی گاهی مشارکت مردم حدود ۲۰ درصد است ولی کسی مشروعیت نظامشان را به آن مرتبط نمیکند. رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر حق انتخاب و ضرورت مشارکت مردم در انتخابات تأکید داشتهاند و نیز فرمودهاند؛ مردم با یک انتخاب درست از مزایای یک رئیس جمهور کاربلد بهرهمند شوند و یا با انتخاب غلط نیز خودشان متضرر خواهند شد.
قدیری ابیانه:1️⃣ شورای نگهبان مجبور است به دلیل تعدد نامزدها عدهای را ردصلاحیت کند/ هیچ کس نباید بیش از دو دوره نامزد ریاست جمهوری شود/ با مدعیان اصولگرایی اگر خطایی کنند، سختگیرانه برخورد کنیم
فعال سیاسی اصولگرا گفت: نمیتوان، انتخابات را با صد نفر نامزد برگزار کرد بنابراین شورای نگهبان مجبور است یک عده را رد کند.
«محمد حسن قدیری ابیانه»، فعال سیاسی اصولگرا، درباره چهرههای شاخص اصولگرایی برای ریاست جمهوری به خبرنگار سیاسی برنا گفت: در جریانهای موسوم به اصولگرایی احزاب و گروههای مختلفی وجود دارند. افراد مختلف درباره موضوعات مختلف چه در مسائل اقتصادی چه در مسائل سیاسی چه در رابطه با قوانین و یا روندها نظرات متفاوتی دارند اما فصل مشترک آنها این است که مصلحت کشور را میخواهند و از همین جهت هم، نظراتشان را مطرح میکنند. حال ممکن است این نظرات، مورد قبول سایرین قرار گیرد یا نگیرد اما مهم نیت است که نیتشان از طرح این مسائل چیست و البته افراد، تجربههای مختلفی دارند و اگر نیتشان خدمت به مردم و نظام باشد، اشکالی ندارد که چه افراد سرشناس و چه غیرسرشناس نظرات متفاوتی داشته باشند.
او افزود: به عنوان مثال پدر و مادر خیرِ فرزندشان را میخواهند. از این رو در نیت آنها شکی نیست اما ممکن است در این باره که فرزندشان در چه رشتهای تحصیل کند یا با چه کسی بخواهد، ازدواج کند و یا چه شغلی را انتخاب کند و یا موارد دیگر، اختلافِ دیدگاه داشته باشند در حالی که پدر و مادر، خیر فرزندشان را میخواهند و فرض هم، بر این است که پدر و مادر از منافع خودشان به نفع منافع فرزندشان بگذرند و این نوع اختلافِ دیدگاه که هر دو نیز، خیرخواهانه است و ایرادی ندارد. این موضوع در مورد هر کسی که خیرخواه است صدق می کند. ما گاهی این اختلاف را در پزشکان هم مشاهده میکنیم.
✅هدف مشترک اصولگرایان درمان است
قدیری ابیانه ادامه داد: پزشکان براساس تشخیصِ درد، درمانهای مختلفی را تجویز میکنند. بعضی از پزشکان میگویند نیاز به جراحی است برخی میگویند جراحی خطرناک است و باید فرد با دارو درمان شود اما هر دو در یک نقطه مشترک هستند و میخواهند این فرد، سلامتیاش را به دست بیاورد. این مصداقِ هدفِ مشترکِ نیروهای اصولگرا است اما حال اینکه به عنوان مثال، درباره یارانهها چه تصمیمی گرفته شود و در مسائل اقتصادی چه راهی بهتر است و یا در سیاست خارجی، کدام روش بهتر پاسخ میدهد، اختلاف نظر در بین اصولگراها هم میتواند وجود داشته باشد.
وی عنوان کرد: این مساله درباره دشمنان ما هم صدق می کند. به عنوان مثال در آمریکا نقطه مشترک احزاب این است که با ایران دشمن هستند و می خواهند، ایران را زمین بزنند اما اینکه کدام روش دشمنی با ایران موثر است اختلاف دیدگاههایی دارند. آنها در اصلِ دشمنی اختلاف ندارند بلکه در روش اختلاف دارند. ما در اصلِ خدمت به مردم اشتراک داریم. اینکه چه راهی برای خدمت به مردم بهتر است تفاوت دیدگاهها اشکال ندارد، طرح آن هم اشکال ندارد منتهی برای اتخاذ هر تصمیمی، مرجع تصمیمگیری وجود دارد. مثلا بنده راجع به اینکه چه قانونی مناسب است تصویب شود نظراتی دارم و نظرات خود را هم بیان میکنم اما آن کسی که مرجع تصمیمگیری برای قانون است، مجلس شورای اسلامی با عضویت 292 نماینده است. نمایندگان مجلس هستند که میتوانند رأی بدهند یا ندهند و بعد هم شورای نگهبان تایید کند یا نکند یا منطبق با قانون اساسی اسلام بداند یا نداند.
✅با مدعیان اصولگرایی اگر خلاف و خطایی کنند باید سختگیرانهتر برخورد کنیم
قدیری ابیانه ادامه داد: منتهی طرح نظرات به نظر بنده خوب است اما مهم حسننیت است که آیا مصالح نظام و مردم را در نظر میگیرد یا خیر؟ در واقع آنچه که ما میتوانیم راجع به اصولگرایان بگوییم البته اگر واقعا اصولگرا باشند، این است که در نیت و اهداف، افرادِ سالمی هستند مگر این که عکس آن ثابت شود. البته ممکن است فساد، دامن هر فردی را بگیرد چون ما همه انسانیم و از ویژگیهای خلقت انسان این است که هر کسی در هر مقام و موقعیت و در هر سنی تا لحظه مرگش در حال انتخاب بین خیر و شر است و ممکن است، هر فردی در هر مرحلهای سقوط کند که ما افراد بسیاری داشتیم از مرجع تقلیدی که سقوط کرده تا قائم مقام رهبری، رئیس جمهور و نخست وزیر و وزیر. تا زمانی که این نیت سالم است خوب و مثبت است اما اگر سقوط کرد یا جرمی مرتکب شد، بنده به عنوان کسی که دلم میخواهد مطابق با اصول حرکت کنم معتقدم با مدعیان اصولگرایی اگر خلاف و خطایی کنند، باید سختگیرانهتر برخورد کنیم.
او در پاسخ به این سوال که چهرههای شاخص جریان اصولگرایی از نظر شما چه کسانی هستند؟ اظهار کرد: چهرههای شاخص اصولگرایی بسیار زیادند. هر حزبی و هر گروهی، چهرههای شاخص دارند.
👈آدامه در👇
borna.news/fa/tiny/news-1040888