قدیری ابیانه: کشورهای استعماری حتما از طریق جذب فرزندان مسؤلان سعی در تأثیرگذاری روی پدران آنها دارند،
کارشناس امور فرهنگی و روابط بینالملل با تأکید بر اینکه کشورهای استعماری حتما از طریق جذب فرزندان مسؤلان سعی در تأثیرگذاری روی پدران آنها دارند، عنوان کرد: اینطور نیست که کسی برود خارج و آنها هم بگویند بیخیال، حتما به سراغش میروند، در آمریکا، انگلیس، فرانسه و کشورهای استعماری به کَرّات این اتفاق افتاده است.
«محمدحسن قدیری ابیانه» با اشاره به طرح موضوع «محمد جمشیدی» کارشناس برنامه «بدون توقف» مبنی بر اینکه ممکن است آمریکاییها با بکارگیری پروژه نفوذ و جلب حمایت فرزندان مسؤلان ساکن این کشور روی پدران هم تأثیر بگذارند» یادآور شد: من هم کاملا موافقم، ضمن اینکه در وصیتنامه حضرت امام(ره) هم بر این نکته تأکید شده است که "ایرانیان برای تحصیل به آمریکا و کشورهای استعماری نروند"، چون آن دولتها حتما سعی در جذب آنها خواهند داشت و این جذب هم چند روش دارد یکی اینکه ذهن آنها را تحت تأثیر قرار دهند، کاری که در جریان فتنه 88 یکی از عوامل سفارت انگلیس گفته بود که 200 نفر کارشان اثرگذاری، روی تغییر ذهن مدیران، مسؤلان و افراد صاحب نفوذ در مسیری است که آنها سود ببرند. حالا برای تأثیرگذاری روی ذهنیت حتی ممکن است فردی در داخل ایران هدف باشد، مثلا فرزند فلان مسؤل که اگر از طریق خود فرد نتوانستند وارد شوند از طریق فرزندان این کار را بکنند.
وی ادامه داد: لذا این هم یکی از جاهایی است که به واسطه فرزندان بر فرد فشار میآورند، گاهی این فرزندان در خارج از کشور کم میآورند که در دیپلماتها و عوامل سفارت هم داشتیم که خود آنها یا فرزندانشان خودباخته فضای غرب شدند، منتهی آن بچه میتواند روی ذهن پدر تأثیر بگذارد، البته همیشه هم بچهها نیستند، مثلا آقای هاشمی از ابتدا خودش طرفدار ساخت موشک بود بعد به یک جایی میرسد که میگوید عصر موشک گذشته.
سفیر سابق ایران در استرالیا با اشاره به اینکه مسئله دیگر به استخدام گرفتن افراد است، بیان کرد: گاهی هم حتی اگر نتوانستند به مرادشان برسند، آنها را به هر نحوممکن اذیت میکنند، اینطور نیست که کسی برود آنجا آنها هم بگویند بیخیال، حتما به سراغش میروند، در آمریکا، انگلیس، فرانسه و کشورهای استعماری به کَرّات این اتفاق افتاده، اصلا در اسناد لانه جاسوسی یکی از توصیهها به عواملشان این است که برای استخدام جاسوس سعی کنید نیازها، نقاط ضعف و علائق طرف را شناسایی کنید و از آن طریق به افراد نزدیک شوید و روی آنها نفوذ پیدا کنید، مثلا اگر کسی فرزندش بیمار است سعی کنید وعده درمان در این کشورها را بدهید، یا از طریق وعده ارائه بورس و ویزای تحصیلی به فرزندان یا اگر کسی بدهی و گرفتاری دارد وعده دهید با همکاری با سیا مشکلش را حل میکنید و از آن طرف رهنمود میدهد ولی مراقب باشید گرفتاریشان برطرف نشود چون ممکن است که انگیزه همکاری را از دست بدهند.
وی همچنین تصریح کرد: در ادامه این توصیهها آمده است، بنابراین در اولین ملاقاتها و دیدارها سعی کنید سند و عکس و فیلم بگیرید که راه بازگشتشان را ببندید، لذا طرف میآید در سیستم اطلاعاتی و نظامی ما جایی که افراد اطلاعات دارند میگویند ما حاضریم استخدامت کنیم و ماهی مثلا 10 هزار دلار بدهیم، طرف به طمع ماهی 10 هزار دلار میرود همه اطلاعاتش را تخلیه میکنند بدون اینکه چیزی به او بدهند.
قدیری ابیانه در پاسخ به این سؤال که «چرا مسؤلان و مقامات در این خصوص دقت نظر لازم را ندارند و یا اینکه نظارتی از جانب دستگاههای نظارتی بر خروج فرزندان مقامات صورت نمیگیرد» گفت: بعضیها خودشان مایل به این رفتوآمدها هستند، چون مایلند که فرزندانشان در این کشورها اقامت و یا تحصیل کنند. گاهی هم ممکن است عوامل بیگانه زیر پای فرزندان بنشینند و پدر هم با وجود عدم رضایت نتواند جلوی فرزندش را بگیرد، مثل اتفاقی که برای فرزند آقای رضایی افتاد که بدون رضایت پدر سعی در جذب او داشتند، گاهی اوقات هم این اتفاق از طریق استادان دانشگاهها افتاده که بدون اطلاع و یا حتی مخالفت پدران شدیدا دانشجویان را ترغیب به تحصیل در خارج از کشور میکنند.
سفیر سابق ایران در مکزیک همچنین اظهار کرد: لذا در این صورت نمیتوانیم بگوئیم که فرزند کدام مسؤل برود و فرزند کدام مسؤل نرود، مثلا فرزند قدیری برود و فرزند هاشمی نرود، ولی میتوانیم بگوئیم کسی که فرزندش در خارج از کشور تحصیل میکند نمیتواند مثلا نامزد ریاستجمهوری شود، در حالیکه جالب است در حال حاضر در کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی در مورد شرایط نامزدی برای ریاست جمهوری بندی وجود دارد که اگر نامزد انتخابات تابعیتی خارجی داشته باشد برای شرکت در انتخابات باید از تابعیت خارجی خود اعراض کند که موجب تعجب و تأثر گردید.
این کارشناس روابط بینالملل با اشاره به دیگر موضوع مطر
ح شده در برنامه «بدون توقف» مبنی بر اینکه «ما در این چند سال باید به جای چشمداشت به برجام به فکر گسترش روابط اقتصادی با کشورهای جایگزین از جمله چین میبودیم» گفت: اصلا فرض کنید که برجام مطابق آنچه که نوشته و امضا شد انجام شده بود، باز هم این نمیتوانست مانع روابط ما با چین و یا سایر کشورها باشد، مشکل ما این است که خیلی از افرادی که تحصیلکرده بوده و در مصادر امور هستند در کشورهای غربی تحصیل کردند و آنجا را میشناسند و علقه آن طرفی دارند، مشکل مسؤلان ما هستند، وگرنه بر فرض که اصلا آمریکا میگفت میخواهد در ایران سرمایهگذاری کند، همزمان چین، روسیه و ژاپن و اروپا هم پیشنهاد میدادند، ما باید انتخاب میکردیم که کدام بهتر است، اما وقتی که تحریممان میکنند که قطعا واجبتر این است که با کشورهای دیگر رابطه داشته باشیم، در واقع در این خصوص کوتاهی از ما بوده است.
گفتوگوی با قدیری ابیانه:✅ «شهید ادواردو آنیلی»؛ هر آنچه از حقیقت جستجو کرد در اسلام یافت| با مقایسه مسیحیت و یهودیت اسلام را پذیرفت
سفیر پیشین ایران در مکزیک گفت: «شهید ادواردو آنیلی» به دنبال حقیقت بود و آنچه را جستجو میکرد در اسلام یافت. آنقدر حقانیت اسلام برای او روشن بود که تردیدی در آن نداشت و حاضر نبود به خاطر رسیدن به ثروت خانوادگی دست از اسلام بکشد.
خبرگزاری میزان – جهان اسلام تاکنون حماسهسازان و برگزیدگان بیشماری به خود دیده است که از جان و مال و هستی خود برای حفظ و بقای دین مبین اسلام گذشتند تا درخت تنومند این دین مبین در عرصه دنیا خوش بدرخشد و تلالو آن در قلوب انسانهای زمین راهنمای یافتن حقیقت شود.
اما در این بین، گرایش جوانان به دین مبین اسلام در جهان غرب که در تضاد و اسلامستیزی تلاشهای بیشماری انجام داده و میدهند بسیار در خور توجه است. «شهید ادواردو آنیلی» از این دست جوانانی است که با وجود داشتن ثروتی عظیم در ایتالیا با ضمیر روشن به اسلام گروید و برای حفظ ارزشهای دین خود از جان، مال و زندگیاش دریغ نکرد.
آنطور که در پایگاه اطلاع رسانی www.ghadiri.ir آمده است، شهید ادواردو آنیلی فرزند سناتور «جیووانی آنیلی»، مرد ثروتمند و معروف ایتالیایی بود. پدر او مالک کارخانهجات اتومبیلسازی فیات، فراری، لامبورگینی، لانچیا، آلفارمو و ایوکو، به همراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای پرتیراژ «لاستامپا» و «کوریره دلاسرا»، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. علاوه بر اینها، چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و هلیکوپترسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها میباشند. میزان ثروت و نفوذ خانواده آنیلی به حدی است که رسانههای ایتالیا از آنها به عنوان خاندان پادشاهی ایتالیا نام میبرند. کارشناسان اقتصادی درآمد سالانه خانواده آنیلی را بالغ بر ۶۰ میلیارد دلار تخمین میزنند که چند برابر درآمد نفتی جمهوری اسلامی ایران است.
تحریریه سیاسی میزان، در این مجال با محمدحسن قدیری ابیانه سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا که در دوران حیات «شهید ادواردو آنیلی» یکی از معدود افرادی است که به خاطر فعالیت در انجمن اسلامی ایتالیا و مسئولیتش به عنوان رایزن مطبوعاتی سفارت ایران در اوایل انقلاب در رابطه با آنیلی خاطرات و تحلیلهای جالبی دارد گفتوگویی انجام داده است که با هم میخوانیم.
محمدحسن قدیریابیانه سفیر پیشین ایران در مکزیک و استرالیا در گفتگو با میزان با اشاره به اینکه «شهید آنیلی» از پدری مسیحی و مادری یهودی صهیونیست به دنیا آمد بیان کرد: از نظر یهودیان ادواردو یهودی محسوب میشد و شاید این تفاوت بین دین پدر و مادر باعث شد به دنبال حقیقت بگردد و در این جستجو به اسلام رسید.
وی گفت: خانواده و جامعه «شهید آنیلی» او را تربیت کرده بود تا مجموعه آنیلیها را به دست بگیرد و این خانواده به دلیل این ثروت عظیم که رسانهها هم شامل انها میشد نفوذ خیلی گستردهای در ایتالیا داشتند. به عنوان مثال روسای جمهور و نخستوزیران آرزو داشتند بعد از تمام شدن مسئولیت خود بتوانند در شرکتهای آنیلیها سمت بگیرند. هر چند بسیاری از دولتمردان و نمایندگان مجلس با حمایت آنیلیها میتوانستند وارد مجلس شوند به این دلیل خاندان آنیلیها را همچون خاندان پادشاهی ارزیابی میکردند و ادواردو قرار بود برای مدیریت این مجموعه تربیت شود.
قدیریابیانه گفت: فردی که برای اتخاذ تصیمات بزرگ و مدیریتهای کلان تربیت شده بود، حال علیرغم میل خانواده رشته ادیان را انتخاب کرد. اندیشه شهید آنیلی فراتر از این دنیا و این نکته بسیار مهمی است و وقتی بر حسب اتفاق چشم او به کتاب «قرآن کریم» افتاد متوجه شد این نوشتهها نمیتواند کلام بشر باشد.
سفیر پیشین ایران در استرالیا بیان کرد: «شهید آنیلی» وقتی به حقانیت اسلام پی برد و احساس کرد این کلام خداست تصمیم مهم زندگی خود را میگیرد مسلمان میشود بدون اینکه کسی به سراع او برود و بدون نیاز به مشورت با کسی داشت باشد.
وی ادامه داد: «شهید آنیلی» هر چند در قله ثروت قرار داشت ثروتی که فراتر از آرزوهای انسان است، با گرویدن به اسلام در قله ایمان هم قرار گرفت و طبیعتا قله ایمان بالاتر از قله ثروت است. او اسیر کسب قدرت و ثروت نبود و به فراتر از آن میاندیشید.
قدیریابیانه اظهار کرد: از کودکی رسانهها به دنبال گرفتن عکس و فیلم درباره او بودند، زیرا میدانستند در بزرگسالی به جایگاه بزرگی خواهد رسید هر چه میخواست در اختیار داشت، اما او را اشباع نمیکرد
این استراتژیست بیان کرد: «شهید آنیلی» به واسطه ثروتی که داشت از کودکی مورد توجه رسانهها و خیلی مورد احترام جامعه بود. ان هم در جامعهای که به قول ادواردو ارزش انسانها به
میزان موجودی حساب بانکی دارد
قدیریابیانه گفت: افراد برای رسیدن به آرزوهای خود تلاش میکنند و بعد از رسیدن متوجه میشوند آرزوهای جدید برای آنها ایجاد میشود به دنبال آن آمال میدوند و خیلیها عمر خود را در پی سراب خوشبختی طی میکنند تا به اخر خط برسند.
وی ادامه داد:، اما «ادواردو آنیلی» در آخر خط بود. در قله بود و احساس میکرد داشتن این همه ثروت خوشبختی نمیآورد و به دنبال خوشبختی حقیقی بود.
«شهید ادواردو آنیلی» به دنبال حقیقت بود و آنچه را جستجو میکرد در اسلام یافت. آنقدر حقانیت اسلام برای او روشن بود که تردیدی در آن نداشت و حاضر نبود به خاطر رسیدن به ثروت خانوادگی دست از اسلام بکشد
سفیر پیشین ایران در مکزیک گفت: «شهید ادواردو آنیلی» به دنبال حقیقت بود و آنچه را جستجو میکرد در اسلام یافت. آنقدر حقانیت اسلام برای او روشن بود که تردیدی در آن نداشت و حاضر نبود به خاطر رسیدن به ثروت خانوادگی دست از اسلام بکشد هر چند تلاش میکرد برای گسترش اسلام به آن ثروت دست یابد چرا که ثروت برای او وسیله بود نه هدف.
قدیریابیانه تاکید کرد: «شهید ادواردو آنیلی» میخواست از ثروتی که حق او بود برای ترویج اسلام در ایتالیا، اروپا و جهان استفاده کند و وقتی برایش مسجل شد هیچ راهی برای استفاده او از این ثروت نگذاشتهاند تصمیم گرفته به قم بیاید و طلبه شود که مهلتش ندادند و به شهادت رساندند.
این دیپلمات افزود: «شهید ادواردو آنیلی» فردی حساس، عاطفی، مهربان، باهوش و تیزنگر بود. مقام و موقعیت او را فریب نمیداد و رسالت کمک به محرومین و مستضعفین جهان را برای خود قائل بود.
وی با بیان اینکه اسلام برای «شهید ادواردو آنیلی» همه چیز بود گفت: الگوی ادواردو جوانان حزب الهی و رزمندگان اسلام بودند. او که مادرش یهودی صهیونیست و پدرس مسیحی بود به جوانان مومن ایرانی غبطه میخورد که از پدر و مادر مسلمان شیعه هستند و در جامعه اسلامی زندگی میکنند و در راه اسلام از جان خود گذشتند در حالیکه جان عزیزتر از تمام ثروت دنیا است.
از آنجایی که «شهید ادواردو آنیلی» در نقطهای قرار داشت که فوق آرزوهای جوانان غربی است اگر آنها متوجه میشدند که اسلام آورده است برایشان سوال پیش میآمد که او از اسلام چه دید که دست از ثروت شست؟ بر این اساس بسیاری از جوانان ایتالیا و غرب کنجکاو شده و به اسلام میگرویدند
قدیریابیانه افزود: از آنجایی که «شهید ادواردو آنیلی» در نقطهای قرار داشت که فوق آرزوهای جوانان غربی است اگر آنها متوجه میشدند که اسلام آورده است برایشان سوال پیش میآمد که او از اسلام چه دید که دست از ثروت شست؟ بر این اساس بسیاری از جوانان ایتالیا و غرب به دنبال شناخت اسلام بر می آمدند و نتیجه آن گرایش به اسلام می شد.
این استراتژیست گفت: به این دلیل همه جریانها و رسانهها اعم از مراکز مسیحیت و احزاب چپ و راست تلاش کردند ترور و شهادت او را پنهان ساخته و نادیده بگیرند و کلمهای درباره ایمان او به اسلام نگویند. هنوز هم مردم ایتالیا نمیدانند او به شهادت ر سیده و خودکشی نکرده است.
وی با اشاره به مستند ساخته شده از شهید آنیلی در ایران اظهار کرد: این مستند باعث شد «شهید ادواردو آنیلی» در ایران شناخته شود. در مستندی که انعکاس گستردهای داشت این شهید به شخصیت محبوب جوانان ایران تبدیل شد و هر جا منعکس شده اثرگذار بوده است.
سفیر پیشین ایران در استرالیا با ذکر مثالی گفت: یکی از طلبههای روسی که در جامعه المصطفی تحصیل میکرد در گفت «ترجمه روسی این مستند را به یک پلیس انگلیسی نشان داده و او پس از دیدن آن مسلمان شده است». اما اینکه چقدر موفق شدیم این فیلم را در کشورهای مختلف به نمایش بگذاریم قابل بررسی است.
قدیریابیانه تاکید کرد: ماجرای «شهید ادواردو آنیلی» میتواند به فیلمهای سینمایی و سریال تبدیل شود و مستندهای زیادی از آن تهیه شود. اما تاکنون این اقدام صورت نگرفته است به خصوص که ادواردو با مقایسه مسیحیت و یهودیت و سایر ادیان و فرهنگ رایج غربی دین اسلام را پذیرفت؛ بنابراین تهیه فیلم و نشان دادن شخصیت این شهید به مردم جهان و جوانان میتواند محملی برای مقایسه ۴ فرهنگ اسلام، مسیحیت، یهودیت و فرهنگ غربی و در نهایت تبیین دین مبین اسلام به شمار برود.
mizanonline.com/fa/news/674652/
نامه ادواردو آنیلی به فرانسوا میتران ، رئیس جمهور فرانسه
با نگاه به نامه شهید آنیلی به رییس جمهور فرانسه می توان به عمق بینش و درک سیاسی این شهید نسبت به رویدادهای جهان و منطقه پی برد. بینشی که جامعه صهیونیست را به هراس افکنده بود تا دسیسه شهادتش را رقم بزنند.
رئیس جمهور محترم، اقای فرانسوا میتران;
با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم! مایلم در کمال احترام در مورد مساله یوگسلاوی مزاحم شما شوم. دیروز از شبکههای تلویزیونی ایتالیا فیلم زیبا و پر معنی «سارایوو» پخش شد، فیلمی که مورد حمایت وزیر فرهنگ شما بود. طبق نظریه ژنرال موریلون (Morillon)، چنین استنباط میشود که بحران یوگسلاوی، بعد از دخالت اروپای غربی که میخواست به طور مستقیم در صحنه سیاسی یوگسلاوی وارد شود و به هر قیمتی «کرواسی» و بعد «اسلوونی» را به عنوان جمهوری های مستقل به رسمیت بشناسد، جهش سریعی داشته است – اگر نخواهیم بگوییم این دخالت مخرب بوده – (مانند این که روی آتش بنزین بریزیم).
چرا اروپای غربی چنین میخواست؟ در پاسخ به این سؤال باید توجه داشت که اگر مصیبت «سارایوو» ادامه دارد، به این دلیل نیست که «سارایوو» و یا یوگسلاوی مقصر است، بلکه کلا و دقیقا مقصر اصلی اروپای غربی است که هنوز قربانی سیاست خارجهای است که بشر را در نظر ندارد و به امپریالیسم بی اساس رایج در قرن19 می اندیشد. آن چه امروزه در سارایوو روی میدهد شکست سارایوو، بوسنی و یا یوگسلاوی نیست، بلکه اروپا است که در واقع شکست خورده است. همین اروپای متحد با سیاست مردمیاش؛ اروپاست که در مقابل همه دنیا شکست میخورد. وحشیگریهایی که در بوسنی اتفاق میافتد، اگر بدتر نباشد، کما بیش شبیه اتقافاتی است که در رژیم نازیها افتاده است. به رسمیت شناختن کرواسی از جان گشئر وزیر امور خارجه آلمان، که محصول دیدگاه سیاست خارجی امپریالیستی است، شاهدی بر این ماجراست، کرواسی همیشه برای آلمان راه آبی مناسبی به دریا بوده و از سالها پیش (در زمان رژیم نازی) همیشه کرواسی رابطه خوبی با المان داشته است.
متاسفانه راه آلمان را اول ایتالیا، سپس واتیکان و سپس تمام اروپای غربی ادامه دادند. حال میبینیم دولت جان میجر در انگلستان چه میکند؟ انگلیس هر روز که میگذرد، بیشتر ناتوانی خود را در داشتن یک سیاست خارجی مدافع حقوق انسان، از خود نشان میدهد. او در اسارت دیدگاههای سطحی است که به عنوان یک دیدگاه ژئواستراتژیک به او میگوید:
«هر قدر زن و مرد و کودک کشته شوند و اردوگاههای اسرا بر پا شود، مهم نیست. مساله مهم این است که جلوی پیشرفت اسلام گرفته شود»
بی معنی است اگر به دولت لرد میجر بگوییم این جا سخن از مذهب و دین نیست، بلکه صحبت از اصالت بشری است. آنها ترجیح میدهند مسئولیت وقت کشی را به لرد اون (Owen) بسپارند تا طرح صلح بیهوده و سطحی را به پیش ببرند. این در حالیست که دو روز پیش به ملاقات نویسنده «آیات شیطانی» رفتند. گویی او نویسنده انجیل رهایی بخش آنهاست که آن هم به نوبه خود در بیانیه استقلال امریکاییها مورد اهانت قرار گرفته است. چون آنها اعتقاد به احکام الهی دارند و کیفر ابدی را چنان چه در سروده <<سان مارکو>> آمده است میپذیرند.
آقای رئیس جمهور محترم! اجازه دهید در الجزایر انتخابات آزاد برگزار شود و نتیجه آن هر چه باشد، واهمهای نداشته باشید، به تراژدی انسانی که در بوسنی اتفاق میافتد، بنگرید که هیچ ربطی به مساله ادیان ندارد با رهبران بزرگ مذهبی جهان مسأله را در میان بگذارید. برای شما آرزوی خیر و سلامتی دارم. خداوند همیشه همراه شما و کشور شما باشد.
با احترام فراوان – ادواردو آنیلی 12 مه
fashnews.ir/news-details/78847
📰روایت شهادت تنها شاهزاده میلیاردر و شیعه ایتالیا
✍️نامه ادواردو به رئیس جمهور فرانسه
fashnews.ir/news-details/78847
50.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیری ابیانه:📺 سود و زیان بورس، علتها و نتایج، مسئولیت زیان افراد در بورس
به مناسبت بیستمین سالگرد شهادت ادواردو آنیلی شهید رهیافته ایتالیایی انجمن شهید ادواردو آنیلی و اندیشکده یقیین برنامه مشترکی را در محل این اندیشکده برگزار میکنند. سخنرانان این برنامه دکتر حسن عباسی ( استراتژیست و سخنران مشهور کشور) و دکتر قدیری ابیانه دیپلمات و دوست شهید ادواردو آنیلی است.
بررسی علل گرایش به اسلام در جوانان غربی نیز در این از جمله موضوعاتی است که با توجه به شناخت دکتر قدیری ابیانه از فضای غرب و رهیافتگان به آن پرداخته خواهد شد.
این برنامه به صورت لایو در شبکه های اجتماعی زیر به علاقه مندان ارائه می گردد.
📆 سهشنبه ۲۷ آبان ۹۹
⏰ ساعت ۱۹:۰۰
📺پخش زنده از:
📺اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.ir1
📺آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
📺روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
اطلاعت بیشتر در کانالهای تلگرامی :
انجمن اسلامی شهید ادواردو (مهدی) آنیلی
@rahyafte_com
استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_ir
دکتر قدیری ابیانه
@Ghadiri.ir و @Ghadiri1404
خبر👈سازمان ملل داروهای تاریخ گذشته و خوراکیهای فاسد را به عنوان کمک به مردم به یمن ارسال کرده است.
farsnews.ir/news/13990826001123
نظر👈 بارها غربیها حتی عمداً گوشت خوک فاسد را برای کمک به گرسنگان آفریقا ارسال کردهاند
قدیری ابیانه:👈انتخابات 1400 | دولت مسبب اصلی مشارکت پایین احتمالی در انتخابات است
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
📆سه شنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۹
محمدحسن قدیری ابیانه گفت: روی کار آمدن بایدن نمیتواند تغییری در میزان مشارکت مردم در انتخابات به وجود آورد. در واقع دولت با ناکامیهایش موجبات نارضایتی عمومی را فراهم کرده است و اگر ریزشی در انتخابات باشد، فقط باید دولت و دولتیها را مسبب اصلی مشارکت پایین دانست.
اعتمادآنلاین| اصولگرایان برخلاف اصلاحطلبان رضایت چندانی از پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا ندارند و در تحلیلهایشان عنوان میکنند که بایدن و ترامپ هیچ تفاوتی ندارند.
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا، در گفتوگو با اعتمادآنلاین در این باره اظهار داشت: اگر مردم تجربه برجام را نداشتند، ممکن بود به اشتباه فکر کنند پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا میتواند مشکلات ایران را حل یا حداقل کم کند. اما دولت روحانی نشان داد که بر مذاکرات بینالمللی مسلط نیست و توان مذاکره و حفظ منافع ایران را ندارد و به همین دلیل در ازای تعهدات زیادی که به طرفین میدهد، وعدههایی ناچیز و سرابمانند میگیرد. به همین خاطر تحریمها نه تنها لغو نشد بلکه در دوره باراک اوباما و ترامپ تشدید هم شد.
این دیپلمات پیشین در ادامه گفت: حتی آقای جان کری وزیر امور خارجه آمریکا دوره اباما صریحاً از موقتی بودن برجام و قصد بازگشت کشورش به سیاستهای تحریمی خبر داده بود.
این دولت نه تنها به وعدههای انتخاباتیاش عمل نکرد بلکه شرایط نشان میدهد همه امور برعکس چیزی بود که روحانی نویدش را به مردم داده بود. همچنین اصولاً اگر بنا باشد مذاکرههایی برقرار شود، مذاکرهکنندگان باید دشمنشناس باشند و مرعوب دشمن نشوند.
او توضیح داد: این نکته را باید جدی گرفت که ایرانهراسی و تاراج نفت ایران هدف مشترک دموکراتها و جمهوریخواهان در آمریکاست و این ۲ فقط در تاکتیکها اختلاف سلیقه دارند. این توضیحها نشان میدهد امیدواری به بایدن امیدی واهی است؛ مثلاً ترامپ تحریم همهجانبه را مطرح میکرد و بایدن تحریم هوشمندانه را پیشه میکند. یا اینکه ترامپ شهید سلیمانی را ترور کرد و علناً مسئولیت ترور را بر عهده گرفت، بایدن اما این کار را انجام میدهد و زیر بار مسئولیت کارش نمیرود.
محمدحسن قدیری ابیانه در پایان گفت: شرح این شرایط نشان میدهد که روی کار آمدن بایدن نمیتواند تغییری در میزان مشارکت مردم در انتخابات به وجود آورد. در واقع دولت با ناکامیهایش موجبات نارضایتی عمومی را فراهم کرده است و اگر ریزشی در انتخابات باشد، فقط باید دولت و دولتیها را مسبب اصلی مشارکت پایین دانست.
etemadonline.com/content/445749
قدیری ابیانه:👈 ایرادم به قوه قضاییه عدم صدور حکم اعدام برای طبری به خاطر فساد سازماندهی شده است
گفت و گوی «اعتماد» با محمدحسن قدیری ابیانه
اینکه آقای طبری با آقای آملی لاریجانی ارتباط داشته، امری طبیعی است. هرکس در دفتر مقامی باشد، با آن مسوول ارتباط دارد. مثلا در حال حاضر رییس دفتر و معاونان دفتر رییس جمهوری طبیعتا با شخص رییس جمهوری ارتباط دارند. مسوولان دفتر رییس مجلس نیز با شخص رییس مجلس و مسوولان دفتر وزرا هم با آن وزرا در ارتباطند بنابراین اینکه ایشان با آقای لاریجانی ارتباط داشته باشد، امری طبیعی است، منتها اینکه آیا آقای آملی لاریجانی از فساد او اطلاع داشته یا خیر، معتقدم که قطعا اطلاع نداشته است. دلیلش هم این است که وقتی آقای طبری دستگیر و این مساله مطرح شد که ایشان فساد داشته است، آقای لاریجانی او را فردی پاکدست معرفی کرد. حال آنکه اگر تصورش این بود که آقای طبری پاکدست نیست، چنان اطلاعیه ای صادر نمی کرد. طبیعتا اگر کسی بخواهد مرتکب تخلف یا فساد شود، اگر در آن فساد با مقام مافوقش شریک نباشد، سعی خواهد کرد که فساد خود را پنهان کند و...
👈مشروح مصاحبه👇
etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/158466