میزان موجودی حساب بانکی دارد
قدیریابیانه گفت: افراد برای رسیدن به آرزوهای خود تلاش میکنند و بعد از رسیدن متوجه میشوند آرزوهای جدید برای آنها ایجاد میشود به دنبال آن آمال میدوند و خیلیها عمر خود را در پی سراب خوشبختی طی میکنند تا به اخر خط برسند.
وی ادامه داد:، اما «ادواردو آنیلی» در آخر خط بود. در قله بود و احساس میکرد داشتن این همه ثروت خوشبختی نمیآورد و به دنبال خوشبختی حقیقی بود.
«شهید ادواردو آنیلی» به دنبال حقیقت بود و آنچه را جستجو میکرد در اسلام یافت. آنقدر حقانیت اسلام برای او روشن بود که تردیدی در آن نداشت و حاضر نبود به خاطر رسیدن به ثروت خانوادگی دست از اسلام بکشد
سفیر پیشین ایران در مکزیک گفت: «شهید ادواردو آنیلی» به دنبال حقیقت بود و آنچه را جستجو میکرد در اسلام یافت. آنقدر حقانیت اسلام برای او روشن بود که تردیدی در آن نداشت و حاضر نبود به خاطر رسیدن به ثروت خانوادگی دست از اسلام بکشد هر چند تلاش میکرد برای گسترش اسلام به آن ثروت دست یابد چرا که ثروت برای او وسیله بود نه هدف.
قدیریابیانه تاکید کرد: «شهید ادواردو آنیلی» میخواست از ثروتی که حق او بود برای ترویج اسلام در ایتالیا، اروپا و جهان استفاده کند و وقتی برایش مسجل شد هیچ راهی برای استفاده او از این ثروت نگذاشتهاند تصمیم گرفته به قم بیاید و طلبه شود که مهلتش ندادند و به شهادت رساندند.
این دیپلمات افزود: «شهید ادواردو آنیلی» فردی حساس، عاطفی، مهربان، باهوش و تیزنگر بود. مقام و موقعیت او را فریب نمیداد و رسالت کمک به محرومین و مستضعفین جهان را برای خود قائل بود.
وی با بیان اینکه اسلام برای «شهید ادواردو آنیلی» همه چیز بود گفت: الگوی ادواردو جوانان حزب الهی و رزمندگان اسلام بودند. او که مادرش یهودی صهیونیست و پدرس مسیحی بود به جوانان مومن ایرانی غبطه میخورد که از پدر و مادر مسلمان شیعه هستند و در جامعه اسلامی زندگی میکنند و در راه اسلام از جان خود گذشتند در حالیکه جان عزیزتر از تمام ثروت دنیا است.
از آنجایی که «شهید ادواردو آنیلی» در نقطهای قرار داشت که فوق آرزوهای جوانان غربی است اگر آنها متوجه میشدند که اسلام آورده است برایشان سوال پیش میآمد که او از اسلام چه دید که دست از ثروت شست؟ بر این اساس بسیاری از جوانان ایتالیا و غرب کنجکاو شده و به اسلام میگرویدند
قدیریابیانه افزود: از آنجایی که «شهید ادواردو آنیلی» در نقطهای قرار داشت که فوق آرزوهای جوانان غربی است اگر آنها متوجه میشدند که اسلام آورده است برایشان سوال پیش میآمد که او از اسلام چه دید که دست از ثروت شست؟ بر این اساس بسیاری از جوانان ایتالیا و غرب به دنبال شناخت اسلام بر می آمدند و نتیجه آن گرایش به اسلام می شد.
این استراتژیست گفت: به این دلیل همه جریانها و رسانهها اعم از مراکز مسیحیت و احزاب چپ و راست تلاش کردند ترور و شهادت او را پنهان ساخته و نادیده بگیرند و کلمهای درباره ایمان او به اسلام نگویند. هنوز هم مردم ایتالیا نمیدانند او به شهادت ر سیده و خودکشی نکرده است.
وی با اشاره به مستند ساخته شده از شهید آنیلی در ایران اظهار کرد: این مستند باعث شد «شهید ادواردو آنیلی» در ایران شناخته شود. در مستندی که انعکاس گستردهای داشت این شهید به شخصیت محبوب جوانان ایران تبدیل شد و هر جا منعکس شده اثرگذار بوده است.
سفیر پیشین ایران در استرالیا با ذکر مثالی گفت: یکی از طلبههای روسی که در جامعه المصطفی تحصیل میکرد در گفت «ترجمه روسی این مستند را به یک پلیس انگلیسی نشان داده و او پس از دیدن آن مسلمان شده است». اما اینکه چقدر موفق شدیم این فیلم را در کشورهای مختلف به نمایش بگذاریم قابل بررسی است.
قدیریابیانه تاکید کرد: ماجرای «شهید ادواردو آنیلی» میتواند به فیلمهای سینمایی و سریال تبدیل شود و مستندهای زیادی از آن تهیه شود. اما تاکنون این اقدام صورت نگرفته است به خصوص که ادواردو با مقایسه مسیحیت و یهودیت و سایر ادیان و فرهنگ رایج غربی دین اسلام را پذیرفت؛ بنابراین تهیه فیلم و نشان دادن شخصیت این شهید به مردم جهان و جوانان میتواند محملی برای مقایسه ۴ فرهنگ اسلام، مسیحیت، یهودیت و فرهنگ غربی و در نهایت تبیین دین مبین اسلام به شمار برود.
mizanonline.com/fa/news/674652/
نامه ادواردو آنیلی به فرانسوا میتران ، رئیس جمهور فرانسه
با نگاه به نامه شهید آنیلی به رییس جمهور فرانسه می توان به عمق بینش و درک سیاسی این شهید نسبت به رویدادهای جهان و منطقه پی برد. بینشی که جامعه صهیونیست را به هراس افکنده بود تا دسیسه شهادتش را رقم بزنند.
رئیس جمهور محترم، اقای فرانسوا میتران;
با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم! مایلم در کمال احترام در مورد مساله یوگسلاوی مزاحم شما شوم. دیروز از شبکههای تلویزیونی ایتالیا فیلم زیبا و پر معنی «سارایوو» پخش شد، فیلمی که مورد حمایت وزیر فرهنگ شما بود. طبق نظریه ژنرال موریلون (Morillon)، چنین استنباط میشود که بحران یوگسلاوی، بعد از دخالت اروپای غربی که میخواست به طور مستقیم در صحنه سیاسی یوگسلاوی وارد شود و به هر قیمتی «کرواسی» و بعد «اسلوونی» را به عنوان جمهوری های مستقل به رسمیت بشناسد، جهش سریعی داشته است – اگر نخواهیم بگوییم این دخالت مخرب بوده – (مانند این که روی آتش بنزین بریزیم).
چرا اروپای غربی چنین میخواست؟ در پاسخ به این سؤال باید توجه داشت که اگر مصیبت «سارایوو» ادامه دارد، به این دلیل نیست که «سارایوو» و یا یوگسلاوی مقصر است، بلکه کلا و دقیقا مقصر اصلی اروپای غربی است که هنوز قربانی سیاست خارجهای است که بشر را در نظر ندارد و به امپریالیسم بی اساس رایج در قرن19 می اندیشد. آن چه امروزه در سارایوو روی میدهد شکست سارایوو، بوسنی و یا یوگسلاوی نیست، بلکه اروپا است که در واقع شکست خورده است. همین اروپای متحد با سیاست مردمیاش؛ اروپاست که در مقابل همه دنیا شکست میخورد. وحشیگریهایی که در بوسنی اتفاق میافتد، اگر بدتر نباشد، کما بیش شبیه اتقافاتی است که در رژیم نازیها افتاده است. به رسمیت شناختن کرواسی از جان گشئر وزیر امور خارجه آلمان، که محصول دیدگاه سیاست خارجی امپریالیستی است، شاهدی بر این ماجراست، کرواسی همیشه برای آلمان راه آبی مناسبی به دریا بوده و از سالها پیش (در زمان رژیم نازی) همیشه کرواسی رابطه خوبی با المان داشته است.
متاسفانه راه آلمان را اول ایتالیا، سپس واتیکان و سپس تمام اروپای غربی ادامه دادند. حال میبینیم دولت جان میجر در انگلستان چه میکند؟ انگلیس هر روز که میگذرد، بیشتر ناتوانی خود را در داشتن یک سیاست خارجی مدافع حقوق انسان، از خود نشان میدهد. او در اسارت دیدگاههای سطحی است که به عنوان یک دیدگاه ژئواستراتژیک به او میگوید:
«هر قدر زن و مرد و کودک کشته شوند و اردوگاههای اسرا بر پا شود، مهم نیست. مساله مهم این است که جلوی پیشرفت اسلام گرفته شود»
بی معنی است اگر به دولت لرد میجر بگوییم این جا سخن از مذهب و دین نیست، بلکه صحبت از اصالت بشری است. آنها ترجیح میدهند مسئولیت وقت کشی را به لرد اون (Owen) بسپارند تا طرح صلح بیهوده و سطحی را به پیش ببرند. این در حالیست که دو روز پیش به ملاقات نویسنده «آیات شیطانی» رفتند. گویی او نویسنده انجیل رهایی بخش آنهاست که آن هم به نوبه خود در بیانیه استقلال امریکاییها مورد اهانت قرار گرفته است. چون آنها اعتقاد به احکام الهی دارند و کیفر ابدی را چنان چه در سروده <<سان مارکو>> آمده است میپذیرند.
آقای رئیس جمهور محترم! اجازه دهید در الجزایر انتخابات آزاد برگزار شود و نتیجه آن هر چه باشد، واهمهای نداشته باشید، به تراژدی انسانی که در بوسنی اتفاق میافتد، بنگرید که هیچ ربطی به مساله ادیان ندارد با رهبران بزرگ مذهبی جهان مسأله را در میان بگذارید. برای شما آرزوی خیر و سلامتی دارم. خداوند همیشه همراه شما و کشور شما باشد.
با احترام فراوان – ادواردو آنیلی 12 مه
fashnews.ir/news-details/78847
📰روایت شهادت تنها شاهزاده میلیاردر و شیعه ایتالیا
✍️نامه ادواردو به رئیس جمهور فرانسه
fashnews.ir/news-details/78847
50.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیری ابیانه:📺 سود و زیان بورس، علتها و نتایج، مسئولیت زیان افراد در بورس
به مناسبت بیستمین سالگرد شهادت ادواردو آنیلی شهید رهیافته ایتالیایی انجمن شهید ادواردو آنیلی و اندیشکده یقیین برنامه مشترکی را در محل این اندیشکده برگزار میکنند. سخنرانان این برنامه دکتر حسن عباسی ( استراتژیست و سخنران مشهور کشور) و دکتر قدیری ابیانه دیپلمات و دوست شهید ادواردو آنیلی است.
بررسی علل گرایش به اسلام در جوانان غربی نیز در این از جمله موضوعاتی است که با توجه به شناخت دکتر قدیری ابیانه از فضای غرب و رهیافتگان به آن پرداخته خواهد شد.
این برنامه به صورت لایو در شبکه های اجتماعی زیر به علاقه مندان ارائه می گردد.
📆 سهشنبه ۲۷ آبان ۹۹
⏰ ساعت ۱۹:۰۰
📺پخش زنده از:
📺اینستاگرام:
▫️ instagram.com/hasanabbasi.ir1
📺آپارات:
▫️ aparat.com/hasanabbasi_ir/live
📺روبیکا:
▫️ rubika.ir/Habbasi_ir
اطلاعت بیشتر در کانالهای تلگرامی :
انجمن اسلامی شهید ادواردو (مهدی) آنیلی
@rahyafte_com
استاد حسن عباسی
@Hasanabbasi_ir
دکتر قدیری ابیانه
@Ghadiri.ir و @Ghadiri1404
خبر👈سازمان ملل داروهای تاریخ گذشته و خوراکیهای فاسد را به عنوان کمک به مردم به یمن ارسال کرده است.
farsnews.ir/news/13990826001123
نظر👈 بارها غربیها حتی عمداً گوشت خوک فاسد را برای کمک به گرسنگان آفریقا ارسال کردهاند
قدیری ابیانه:👈انتخابات 1400 | دولت مسبب اصلی مشارکت پایین احتمالی در انتخابات است
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا، در گفتوگو با «اعتمادآنلاین»:
📆سه شنبه، ۲۷ آبان ۱۳۹۹
محمدحسن قدیری ابیانه گفت: روی کار آمدن بایدن نمیتواند تغییری در میزان مشارکت مردم در انتخابات به وجود آورد. در واقع دولت با ناکامیهایش موجبات نارضایتی عمومی را فراهم کرده است و اگر ریزشی در انتخابات باشد، فقط باید دولت و دولتیها را مسبب اصلی مشارکت پایین دانست.
اعتمادآنلاین| اصولگرایان برخلاف اصلاحطلبان رضایت چندانی از پیروزی جو بایدن در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا ندارند و در تحلیلهایشان عنوان میکنند که بایدن و ترامپ هیچ تفاوتی ندارند.
محمدحسن قدیری ابیانه، فعال سیاسی اصولگرا، در گفتوگو با اعتمادآنلاین در این باره اظهار داشت: اگر مردم تجربه برجام را نداشتند، ممکن بود به اشتباه فکر کنند پیروزی جو بایدن در انتخابات آمریکا میتواند مشکلات ایران را حل یا حداقل کم کند. اما دولت روحانی نشان داد که بر مذاکرات بینالمللی مسلط نیست و توان مذاکره و حفظ منافع ایران را ندارد و به همین دلیل در ازای تعهدات زیادی که به طرفین میدهد، وعدههایی ناچیز و سرابمانند میگیرد. به همین خاطر تحریمها نه تنها لغو نشد بلکه در دوره باراک اوباما و ترامپ تشدید هم شد.
این دیپلمات پیشین در ادامه گفت: حتی آقای جان کری وزیر امور خارجه آمریکا دوره اباما صریحاً از موقتی بودن برجام و قصد بازگشت کشورش به سیاستهای تحریمی خبر داده بود.
این دولت نه تنها به وعدههای انتخاباتیاش عمل نکرد بلکه شرایط نشان میدهد همه امور برعکس چیزی بود که روحانی نویدش را به مردم داده بود. همچنین اصولاً اگر بنا باشد مذاکرههایی برقرار شود، مذاکرهکنندگان باید دشمنشناس باشند و مرعوب دشمن نشوند.
او توضیح داد: این نکته را باید جدی گرفت که ایرانهراسی و تاراج نفت ایران هدف مشترک دموکراتها و جمهوریخواهان در آمریکاست و این ۲ فقط در تاکتیکها اختلاف سلیقه دارند. این توضیحها نشان میدهد امیدواری به بایدن امیدی واهی است؛ مثلاً ترامپ تحریم همهجانبه را مطرح میکرد و بایدن تحریم هوشمندانه را پیشه میکند. یا اینکه ترامپ شهید سلیمانی را ترور کرد و علناً مسئولیت ترور را بر عهده گرفت، بایدن اما این کار را انجام میدهد و زیر بار مسئولیت کارش نمیرود.
محمدحسن قدیری ابیانه در پایان گفت: شرح این شرایط نشان میدهد که روی کار آمدن بایدن نمیتواند تغییری در میزان مشارکت مردم در انتخابات به وجود آورد. در واقع دولت با ناکامیهایش موجبات نارضایتی عمومی را فراهم کرده است و اگر ریزشی در انتخابات باشد، فقط باید دولت و دولتیها را مسبب اصلی مشارکت پایین دانست.
etemadonline.com/content/445749
قدیری ابیانه:👈 ایرادم به قوه قضاییه عدم صدور حکم اعدام برای طبری به خاطر فساد سازماندهی شده است
گفت و گوی «اعتماد» با محمدحسن قدیری ابیانه
اینکه آقای طبری با آقای آملی لاریجانی ارتباط داشته، امری طبیعی است. هرکس در دفتر مقامی باشد، با آن مسوول ارتباط دارد. مثلا در حال حاضر رییس دفتر و معاونان دفتر رییس جمهوری طبیعتا با شخص رییس جمهوری ارتباط دارند. مسوولان دفتر رییس مجلس نیز با شخص رییس مجلس و مسوولان دفتر وزرا هم با آن وزرا در ارتباطند بنابراین اینکه ایشان با آقای لاریجانی ارتباط داشته باشد، امری طبیعی است، منتها اینکه آیا آقای آملی لاریجانی از فساد او اطلاع داشته یا خیر، معتقدم که قطعا اطلاع نداشته است. دلیلش هم این است که وقتی آقای طبری دستگیر و این مساله مطرح شد که ایشان فساد داشته است، آقای لاریجانی او را فردی پاکدست معرفی کرد. حال آنکه اگر تصورش این بود که آقای طبری پاکدست نیست، چنان اطلاعیه ای صادر نمی کرد. طبیعتا اگر کسی بخواهد مرتکب تخلف یا فساد شود، اگر در آن فساد با مقام مافوقش شریک نباشد، سعی خواهد کرد که فساد خود را پنهان کند و...
👈مشروح مصاحبه👇
etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/158466
قدیری ابیانه:👈 ایرادم به قوه قضاییه عدم صدور حکم اعدام برای طبری به خاطر فساد سازماندهی شده است
گفت و گوی «اعتماد» با محمدحسن قدیری ابیانه درباره ابهامات پرونده اکبر طبری: ایرادم به قوه قضاییه عدم صدور حکم اعدام برای فساد سازماندهی شده است
گفتگو: ثمر فاطمی
از همان روز نخست که ماجرای بازداشت اکبر طبری رسانه ای شد، برخی با طرح مدعیاتی، از این احتمال گفتند که مبادا رییس پیشین قوه قضاییه از این پرونده آگاه بوده است. اکبر طبری را چند ماهی پس از آن بازداشت کردند که سیدابراهیم رییسی بر کرسی ریاست قوه قضاییه تکیه زد و همین باعث شد حال آنکه گروهی از دیگرسو با استفاده از این فرصت، علیه آملی لاریجانی هجمه کردند. هجمه ها اما با حمایت صریح رهبری از آملی لاریجانی پایان یافت. در ادامه جلسات دادگاه طبری هم برگزار شد و در هیچکدام از جلسات، نامی از قاضی القضات پیشین به میان نیامد تا اینکه روز گذشته، اکبر طبری در جوابیه ای به یکی از گزارش های روزنامه شرق، نام آملی لاریجانی را به میان آورد و مدعی شد که زمان بازداشتش در ویلای شمال رییس پیشین قوه قضاییه بوده و فراتر از آن گروه ۵۰ نفره ای که برای بازداشت او گسیل شده بودند، با تیم حفاظت رییس پیشین قوه قضاییه درگیر شده اند؛ ادعایی که بار دیگر افکار عمومی را درگیر نقش آملی لاریجانی در پرونده اکبر طبری کرد.
👈ادعایی که به زعم محمدحسن قدیری ابیانه یک سر نامربوط بوده و رییس پیشین دستگاه قضایی هیچ ارتباطی به عملکرد مفسدانه اکبر طبری نداشته است. این چهره سیاسی اصولگرا که معتقد است آملی لاریجانی، قطعا از اقدامات طبری بی خبر بوده، ضمن اذعان به «قصور» قاضی القضات سابق در اعتماد به طبری، ابراز امیدواری می کند که او در ادامه رسیدگی به بخش های دیگر پرونده اش به اعدام محکوم شود.
✅آقای طبری در نامه ای در پاسخ به گزارش های یکی از مطبوعات، بار دیگر به ارتباطش با آقای آملی لاریجانی اشاره کرده است. همین موضوع باعث شد احتمال آگاهی رییس پیشین یا برخی از مقامات دستگاه قضایی از این اقدامات مطرح شود؛ نظر شما در این باره چیست؟!
#قدیری: اینکه آقای طبری با آقای آملی لاریجانی ارتباط داشته، امری طبیعی است. هرکس در دفتر مقامی باشد، با آن مسوول ارتباط دارد. مثلا در حال حاضر رییس دفتر و معاونان دفتر رییس جمهوری طبیعتا با شخص رییس جمهوری ارتباط دارند. مسوولان دفتر رییس مجلس نیز با شخص رییس مجلس و مسوولان دفتر وزرا هم با آن وزرا در ارتباطند بنابراین اینکه ایشان با آقای لاریجانی ارتباط داشته باشد، امری طبیعی است، منتها اینکه آیا آقای آملی لاریجانی از فساد او اطلاع داشته یا خیر، معتقدم که قطعا اطلاع نداشته است. دلیلش هم این است که وقتی آقای طبری دستگیر و این مساله مطرح شد که ایشان فساد داشته است، آقای لاریجانی او را فردی پاکدست معرفی کرد. حال آنکه اگر تصورش این بود که آقای طبری پاکدست نیست، چنان اطلاعیه ای صادر نمی کرد. طبیعتا اگر کسی بخواهد مرتکب تخلف یا فساد شود، اگر در آن فساد با مقام مافوقش شریک نباشد، سعی خواهد کرد که فساد خود را پنهان کند و خود را پاکدست جلوه دهد. ما این تظاهر به پاکدستی را در زمان شهید رجایی هم دیده ایم و شاهد بودیم کسی که بمب گذاشته بود، به پاکدستی تظاهر می کرد و مثلا وقتی می خواست چیزی بنویسد، از خودکاری استفاده می کرد که اموال اداری نبود و خود را این قدر مومن نشان می داد و ثمره این اعتماد شهادت شهید رجایی و جمعی از افراد دیگر شد. اینکه آقای طبری گفته در منزل آقای آملی لاریجانی حضور داشته، مساله خاصی نیست. چراکه مسوولان بسیاری هستند که وقتی مسافرت می روند، مسوولانی از دفترشان می روند که اگر کار اداری ای بود، هماهنگی و پیگیری کنند. بنابراین حضور آقای طبری در منزل شمال آقای لاریجانی، دلیلی بر نقش داشتن ریاست پیشین قوه قضاییه در اقدامات آقای طبری نیست.
✅اما آقای طبری مدعی است در زمان حضور در دستگاه قضایی هیچ جرمی مرتکب نشده است.
#قدیری: اینکه آقای طبری خود را بی گناه نشان دهد، طبیعی است. کدام جنایتکاری را می شناسید که خود را بی گناه جلوه ندهد؟! آقای طبری در جلسات دادگاه هم خود را بی گناه جلوه می داد. او قطعا پاکدست نبود و فردی فاسد بود و حتی برای انجام این تخلفات بررسی می کرد و باند فساد خود را سراغ کسانی می فرستاد که در دستگاه قضایی پرونده های بزرگی داشتند و از این طریق به آنها پیشنهاد می داد که به او رشوه دهند تا کارشان را درست کند. بنابراین اینکه ایشان ادعای بی گناهی کند، امر عجیبی نیست. اما اگر بخواهیم ایرادی به قوه قضاییه بگیریم، این است که با وجود اینکه فساد آقای طبری سازماندهی شده بوده و شخصا انتظار حکم اعدام برای او داشتم، چرا حکم اعدام صادر نشد. البته هنوز پرونده هایی علیه او باز است و به همه پرونده ها رسیدگی نشده است. درنتیجه امیدوارم که به حکم اعدام برسد. چون کسی که مرتکب این میزان فساد
شده، بی گناه نیست؛ آن هم وقتی تا جایی همچون دفتر رییس قوه قضاییه چه در زمان آقای شاهرودی و چه در زمان آقای آملی لاریجانی نفوذ کرده که این خود جرم است. ضمن آنکه برفرض در دورانی از خدمت، پاکدست بوده و در ادامه رو به خیانت و فساد آورده، باز هم باید بابت فساد محاکمه شود، نه بابت کارهایی که خلاف نبوده اند. بنابراین این ادعا هیچ معنایی ندارد، جز ادامه مطالبی که در دادگاه مطرح کرده و آنجا هم خود را بی گناه جلوه داده است. نباید بی دلیل سعی شود که پای آقای آملی لاریجانی به این پرونده باز شود. بسیاری از مسوولان هستند که اطرافیان شان فساد کرده اند. می توانم مثال هم بزنم؛ آقای حسین فریدون دچار فساد شد، برادر آقای جهانگیری هم دچار فساد شد. سوال این است که آیا رییس جمهوری و معاون اول در جریان فساد برادران شان بودند؟ ممکن است در جریان بوده باشند و ممکن است نباشند. البته شخصا تصور می کنم در جریان این مفاسد بوده اند ولی این ادعا باید در دادگاه ثابت شود.
✅چطور درمورد آقای لاریجانی با قطعیت می گویید که در جریان فساد آقای طبری نبوده اما در مورد آقایان روحانی و جهانگیری معتقدید که در جریان بودند؟
#قدیری: اینجا موضوع برادری است. اینجا مساله یک همکار نبوده است. مساله برادری بوده، ضمن آنکه ما از زبان آقایان روحانی و جهانگیری حتی یک بار هم نشنیدیم که علیه فساد برادران شان کلامی بگویند، بلکه برعکس این مساله را شنیدیم گفتند اگر قوه قضاییه به پرونده حسین فریدون ورود پیدا کند، آقای روحانی تهدید به جنگ می کند.
✅آقای فریدون که به دادگاه رفتند، محاکمه شدند و حتی محکوم شدند و رییس جمهوری واکنشی نداشت.
بسیار خب! برای آقای طبری هم همین طور دیگر...
#قدیری: من هم همین را گفتم که نباید فرق قائل شد.
اینکه من می گویم که در جریان بودند، ملاک نیست، بلکه تشخیص قاضی ملاک است. وگرنه هرکسی ممکن است دیگری را فاسد بداند. حتی اگر فردی فاسد باشد و فردی که از آن فساد آگاه است، نتواند ثابت کند، ممکن است مورد برخورد قضایی قرار گیرد؛ چراکه در غیر این صورت هرکسی ممکن است هر شخص بی گناهی را هم به فساد متهم کند. بنابراین اینکه آقای طبری این مساله را مطرح کرده، دلیل بر مشارکت آقای آملی لاریجانی نیست اما می توان گفت که آقای لاریجانی مرتکب قصور شده، دقت نکرده و بی جهت به آقای طبری اعتماد کرده است مثل اعتماد شهید رجایی به کشمیری؛ مگر اینکه پرونده ای تشکیل شده و ثابت شود که هر مدیری شریک این داستان ها بوده اند!
etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/158466
محمد حسن قدیری ابیانه:
قدیری ابیانه: 1️⃣ظریف از البرادعی کمک خواست تا اصلاحطلبان در انتخابات پیروز شوند
✅ظریف که ماهیت دشمن را نمیشناسد فرد مناسبی برای مذاکره نیست
✅ظریف نشان داده است که از بدهبستان در مذاکرات فقط امتیاز دادن را یاد گرفته است
✅ظریف نمیتواند کدخدابودن آمریکا را از ذهن خود پاک کند
📆۲۸ آبان ۱۳۹۹
قدیری ابیانه گفت: ظریف نشان داده است که از بدهبستان مذاکرات فقط دادن امتیاز را یاد گرفته و موضع اخیرش نشان میدهد که هنوز درس عبرت نگرفته است و نمیتواند کدخدابودن آمریکا را از ذهن خود پاک کند.
گروه سیاسی فردا: محمدجواد ظریف بهتازگی در گفتوگویی با روزنامه ایران گفته است که بایدن بعد از آنکه دولت را از ترامپ تحویل گرفت به راحتی و با صدور سه فرمان میتواند تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران را رفع کند و به برجام برگردد تا در آن صورت ایران هم به تعهدات برجامیاش پایبند باشد. اما پرسش این است که این نگاه تا چه حد واقعی است؟ و آیا در چنین چراغسبز نشان ندادنی رنگ و بوی اعتماد زودهنگام و بیش از انداره به آمریکا مشاهده نمیشود؟
محمدحسن قدیری ابیانه، استراتژیست و سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا درباره موضع اخیر ظریف به «فردا» گفت: «بایدن میتواند تحریمها را رفع کند و در اینجا حق با آقای ظریف است اما بایدن این کار نخواهد کرد بلکه سعی میکند از اهرم فشاری که ترامپ به وسیله تحریمها ایجاد کرده است شروط جدیدی به ایران تحمیل کند. ظریف اشتباه میکند که بین بایدن و ترامپ تفاوت قائل میشود زیرا آنها در دشمنی با انقلاب اسلامی، تلاش برای سرنگونی نظام، تصاحب نفت ایران و ضربه زدن به معیشت مردم همسو و همهدف هستند اما در تاکتیکها تفاوت دارند؛ یعنی دموکراتها معتقدند راههای بهتری برای ضربهزدن به معیشت ایران و تسلیم ایران وجود دارد. این نوع استقبال از پیروزی بایدن و نشاندادن اشتیاق برای مذاکره با آمریکا نشان میدهد آقای ظریف از خباثتهایی که چه در دوران دموکراتها به ریاستجمهوری اوباما و چه در دوران ترامپ علیه ایران اِعمال شد درس عبرت نگرفته است و نمیخواهد یا نمیتواند ماهیت آمریکا را بشناسد و کسی که ماهیت دشمن، اهداف و استراتژیهای دشمن را نشناسد، فرد مناسبی برای نمایندگی ایران در مذاکره با دشمن نیست. وقتی او میگوید بایدن با ترامپ فرق دارد مخاطب را به یاد جملهای که گفته بود امضای کری تضمین است، میاندازد. او با صدای بلند میگفت هر توافقی بهتر از عدم توافق است و با ذکر این عبارت عملا به دشمن پیام داد که ما مایل یا مجبوریم به توافقیم حتی ذلیلانهترین توافق و این در حالی است که جانکری میگفت عدم توافق بهتر از توافق بد است».
او ادامه داد: «ذوقزدگی ظریف، دولت و اصلاحطلبان حتی اگر بنا به مذاکرات باشد به ضرر ماست. این ذوقزدگی مثل اثر مخرب پایکوبی عدهای برای توافقات اولیه قبل از برجام است. این پایکوبیها و این اشتیاق نشاندادنها اثر بسیار منفی بر مذاکرات داشت. اولا بایدن اگر حسن نیت دارد که ندارد باید تمام تحریمهای اِعمالی خلاف برجام و خلاف قطعنامههای سازمان ملل را ملغی کند و برای این کار مذاکره لازم نیست؛ از طرفی آمریکا ضمن ملغیکردن این تحریمها باید عذرخواهی هم بکند و خسارات وارده را جبران هم بکند. در ایران هم نباید بدون حذف امکان استفاده آمریکا از مکانیزم ماشه عضویت مجدد این کشور در برجام پذیرفته شود زیرا برای بازگشت آمریکا به برجام نیاز به موافقت ایران است».
این تحلیلگر مسائل سیاسی درباره ضرورت عدم مذاکره در دولت روحانی اظهار کرد: «دولت نباید تعهداتی را بپذیرد که دولت بعد هم درگیر آن شود زیرا مدت کوتاهی تا پایان دوره آقای روحانی مانده است و نباید برای دولت بعدی تعهد ایجاد شود لذا باید در این مدت تلاش صورت گیرد تا بدون مذاکره با آمریکا تحریمهای آمریکا ملغی شود و همانطور که گفتم لغو تحریمهای غیرقانونی آمریکا نیاز به مذاکره ندارد. دولت میداند که هیچ محبوبیتی در بین ملت ندارد و عمده کسانی که به آقای روحانی رأی دادهاند خود را برای رأی به روحانی لعن میکنند و لذا این دولت فاقد پایگاه مردمی است».
قدیریابیانه درباره رویکرد شخص ظریف تصریح کرد: «شخص ظریف نشان داده است که از بدهبستان مذاکرات فقط دادن امتیاز را یاد گرفته و موضع اخیرش نشان میدهد که هنوز درس عبرت نگرفته است و نمیتواند کدخدابودن آمریکا را از ذهن خود پاک کند و ما هنوز یادمان نرفته است که ظریف در ملاقات با البرادعی، مدیر کل وقت آژانس بینالمللی انرژی اتمی که فیلمبرداری مخفی آن از رسانهها پخش شد، خواسته بود که او یعنی البرادعی کمک کند تا اصلاحطلبان در انتخابات داخلی ایران پیروز شوند که این یک جرم قابل محاکمه است و میدانیم دعوت از بیگانگان برای اثرگذاری در انتخابات داخلی یک جرم مشهود و برخلاف استقلال کشور است.
👈ادامه
farda.fr/004Kr8