۹ خرداد ۱۴۰۲
۹ خرداد ۱۴۰۲
🛒 تلاش انگليس براي ترويج مصرفگرایی
فرهنگ مصرفزدگي و تجملگرايي در جامعه كه بسيار گسترده است، در ادارات نيز نمود مييابد. مصرفهاي بيرويه در ادارات، تجملگراييها و تغيير مكرر دكوراسيونها، نشئتگرفته از اين فرهنگ غلط جاري است.
آنتوني پارسونز آخرين سفير انگليس در رژيم شاه كه پس از پنجسال سفارت و فقط پنج روز قبل از فرار شاه از كشور، ايران را ترك كرد، در كتاب خود تحت عنوان "غرور و سقوط"، متن اظهاراتش را در سال 1974میلادی (1352 شمسی)، یعنی در اوج روابط انگلیس و رژیم شاه، خطاب به بازرگانان انگليس و كساني كه دستاندركار تجارت و معامله با ايران بودند، چنين نگاشته است:
«نخستين كاري كه اينجا ميكنيد، اين است كه تا ميتوانيد كالاهايتان را بفروشيد و فقط در صورتي سرمايهگذاري كنيد كه براي فروش كالايتان چارهاي جز اینکار نداشته باشيد؛ اما اگر مجبور باشيد در اينجا سرمايهگذاري كنيد، به ميزان حداقل ممكن، سرمايهگذاري نمائید و صنايعي را انتخاب كنيد كه قطعاًت و لوازم آن از انگلستان وارد شود؛ مانند صنايع مونتاژ كه در واقع سواركردن قطعاًت صادراتي انگليسي در ايران است. در اين محدوده و با توجه به اين نكات، من معتقدم ايران، يكي از بهترين بازارهايي است كه شما ميتوانيد براي مصرف كالاهاي خود در جهان سوم پيدا كنيد.»
اظهارات سفير انگليس كه در اوج روابط حسنۀ انگليس با رژيم شاه بيان شده است، نشاندهنده ماهيت سياست انگليس در قبال ايران و ساير ملتهای جهان سوم ميباشد. مسلماً برنامههای مقامهاي انگليسي كه مسئوليت طراحي و سازماندهي امور قانونگذاري، اقتصادي، گمركات، تبليغات و ... ايران را به عهده داشتهاند نيز در راستاي همين سياست، براي رشد مصرفگرايي در ايران بوده است. آمريكا نيز همين سياست را در مورد ايران داشته است.
👈- پارسونز، آنتونى، غرور و سقوط، ترجمه منوچهر راستين، تهران، انتشارات هفته، چاپ اول 1363، صفحه 30.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 چاپ ۱۳۹۳
۹ خرداد ۱۴۰۲
۹ خرداد ۱۴۰۲
آلودهسازی مهمتر از مهار
جرالد سگال، مدیر مطالعات انستیتو بینالمللی استراتژیک لندن، که در هفتهنامه آمریکایی نیوزویک در فروردین ماه 1377 منتشر شده است، عمق سیاست غرب در قبال ایران را نشان میدهد. وی میگوید:
«... غرب باید به شیوهای که کمونیسم را مهار و آلوده کرد، با سایر دشمنان خود عمل کند ... . آلودهسازی، شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن و ... از راههای اصلی آلودهسازی جوامع است ... .اکنون نیز باید یک استراتژی دوگانه مهار و آلودهسازی در دستور کار باشد ... . مهار کافی نیست و آلودهسازی مهمتر است ... . خوشبختانه آلودهسازی شیوههای فراوانی دارد که تجارت با دشمن (در کالاهای غیراستراتژیک) و ... از جمله آنهاست ...».
✈️ *هدف سفر هیأتهای تجاري اروپا به ايران در سال 93*
نمایندگان برخي کشورها و هيئتهاي تجاري که در اوج تحریمهای غرب علیه ایران از اروپا عمدتاً به دنبال فروش اجناسی هستند که سالهاست در کشورمان وجود دارند که از جمله آن حضور يک هيئت تجاري طي ارديبهشت ماه 93 در ايران است که براي فروش اقلامي چون داربست ساختماني، کنتور آب، برق و گاز، بطري آب و کنسرو ماهي به کشورمان آمدهاند.
در حقیقت این سفرها و تجارت پیشنهادی آنها باید در راستای پیشبرد سیاست آلودهسازی و مکمل تحریمهای اقتصادی محسوب گردد.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 چاپ ۱۳۹۳
۹ خرداد ۱۴۰۲
🥄 زعفران و نمک
اگر یک قاشق غذاخوری نمک به کف آشپزخانه بریزد همگان آن را به دور میریزند، لیکن اگر یک قاشق چایخوری زعفران به زمین بریزد همکان آن را جمع کرده و برای غذا استفاده میکنند. این تفاوت رفتار نه به دلیل تبلیغ در صرفهجویی در مصرف زعفران بلکه به خاطر قیمت بالای آن است. در حقیقت قیمتها رفتار را شکل میدهند.
عرضه ارزان فرآوردههای نفتی عامل اصلی اسراف در مصرف میباشد.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ نوشته دکتر محمد حسن قدیری ابیانه
📆 چاپ ۱۳۹۳
۹ خرداد ۱۴۰۲
🛢 *مقایسه درآمد نفتی با درآمد از تولید کالا*
رئیس هیات مدیره شرکت بایک موتور چین میزان تولیدات این شرکت در سال ۲۰۱۳ را ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار دستگاه، کل فروش را442.97 میلیارد دلار و سود خالص این گروه را 26.73 میلیارد دلاراعلام کرد.
تحلیل آماری: محاسبه آمار فوق نشان میدهد که سود خالص شرکت حدود 6 درصد بوده است.
اگر بر فرض دولت چین 20 درصد سود خالص شرکتها را به عنوان مالیات اخذ کند، در نتیجه 5.3 میلیارد دلار نصیب دولت چین خواهد شد.
لذا میتوان نتیجه گرفت که بابت هر 84 میلیارد دلار تولید و فروش، معادل یک میلیارد دلار درآمد برای دولت ایجاد خواهد شد.
اگر درآمد دولت ایران بابت نفت را در ظرف یک سال 80 میلیارد دلار فرض کنیم، اگر میخواستیم چنین درآمدی را از طریق مالیات بر تولید کسب کنیم باید 6720 میلیارد دلار تولید و فروش محصولات میداشتیم. این رقم چندین برابر تولید ناخالص ملی ما است و ما به جای اینکه چنین ثروتی را در امور زیربنایی و تولیدی صرف کنیم، آن را در مصرف روزمره و اسراف و تبذیر از دست میدهیم و قدر آن را نمیدانیم.
ضرورت رهایی از وابستگی به نفت
با توجه به مطالب فوق ضروری است اقتصاد کشور از وابستگی به نفت رهایی یابد. اما ایران نه تنها اقتصادش به نفت وابسته است، بلکه افکار عمومی نیز دچار وابستگی چندبرابری ذهنی به نفت میباشند؛ زیرا تصور عمومی از میزان صادرات نفتی بسیار بیشتر از وابستگی واقعی اقتصاد به نفت است.
تصور غلط از میزان صادرات نفتی موجب شده است که همگان همه چیز را از دولت و حکومت طلب کنند.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ به قلم دکتر قدیری ابیانه
۹ خرداد ۱۴۰۲
🏭 مدیریت بودجه شرکتهای دولتی
بودجه شرکتهای دولتی معمولا دو و نیم برابر بودجه عمومی کشور است.
در سالهای گذشته نیز چنین روالی وجود داشته است.
معمولاً در تنظیم بودجه، درآمدها و هزینههای شرکتها برابر در نظر گرفته میشود. و البته 65 درصد سود خالص را که باید به خزانه دولت ریخته شود در قسمت هزینهها لحاظ میگردد.
اگر شرکتها سود بکنند، 65 درصد سود خالص آنها به خزانه واریز شده و بخشی از بودجه عمومی را تشکیل خواهد داد که 40 درصد سود خالص به عنوان سهم دولت از بابت سرمایه گذاری و 25 درصد به عنوان مالیات بر سود میباشد.
بنابراین بودجه عمومی شامل 65 درصد از سود شرکتها نیز میشود.
🏭شیوه غلط مدیریت شرکتهای دولتی
اما چه بر سر شرکتهای دولتی میآید و چگونه اداره میشوند و سود واقعی آنها چقدر است؟
متأسفانه باید گفت که مدیران دولتی معمولاً واریز 65 درصد از سود شرکتها به خزانه دولت را برای خویش زیان و پول از دست رفته تلقی میکنند و به هزار ترفند برای کاهش آن متوسل میشوند.
از تعیین حقوقها و پاداشهای سنگین برای خود و اعضای هیئت مدیره تا افزایش حقوق و رفاهیات کارکنان خویش بدون در نظر گرفتن سطح حقوق ورفاهیات و توان اقتصادی جامعه و دیگر کارکنان دولت.
هرگاه مدیر جدیدی سکاندار شرکتی میشود برای اینکه نشان دهد که طرفدار زیر مجموعه خویش است به افزایش حقوق و مزایای کارکنان میپردازد و معمولاً کارکنان شرکت از مدیرانی که حقوق و مزایای آنها را افزایش دادهاند به نیکی یاد میکنند و دعای خویش را بدرقه راه آنها مینمایند تا حدی که گاه حقوق دربانهای شرکت نفت از حقوق تحصیلکردگان و حتی مدیران دستگاههای دولتی نیز بیشتر میشود.
البته آنها برای توجیه این تفاوت حقوق بهانهها میگیرند و به قصهپردازیها متوسل میشوند. گاه هم مشکلات کارکنان زیر مجموعه خویش را مورد توجه قرار میدهند. البته گاه در این رابطه که کارکنان مشکلات معیشتی دارند درست میگویند ولی هدف از این سرمایهگذاریهایی که از بیتالمال در تأسیس این شرکتها بهعمل آمده، ارتقاء وضعیت مالی و درآمدی همه کشور بوده و نه فقط کارکنان آن شرکت.
برخی مدیران شرکتهایی که میخواهند طرفدار طبقه ضعیف یا کارگر باشند، بویژه در خصویسازیها، تلاش میکنند تا اموال شرکت تحت مدیریت خود را به قیمت پائینتر از نرخ واقعی نصیب مجموعه کارکنان آن شرکت نمایند.این نوع افراد در بین کارکنان مجموعه محبوب واقع میگردند و همیشه به نیکی از آنها یاد میکنند، بدون اینکه توجه کنند که حق دستاندازی به بیتالمالی را که متعلق به همه مردم ایران است، نه برای خود ونه برای دیگران ندارند.
این نگاه جزیرهای باید اصلاح شود. باید کاری کرد که شرکتها در صدد تقویت اقتصاد کشور باشند، نه اینکه فقط به وضعیت کارکنان خود توجه نمایند.
این شرکتها تأسیس شدهاند که وضعیت اقتصادی کشور را تقویت کنند و نه اینکه فقط به فکر کسانی باشند که در آن کارخانجات مشغول بکار هستند. یکی از دلایل گرانی خودروهای شرکتهای دولتی داخلی در ایران همین وضعیت است. این روش آنها را ناکارآمد کرده است.
چه بسا همین نوع نگاه و عمل موجب زیانده شدن بسیاری از شرکتهای دولتی شده است.
در محاسبه قیمت تمام شده خودروها باید این وضعیت نیز در نظر گرفته شود.
⁉️یعنی آیا حقوقها، پاداشها و مزایای مدیران و کارکنان آن با سطح عمومی حقوقها و اقتصاد کشور همخوانی دارد یا نه؟
⁉️آیا تعداد کارکنان این شرکتها تناسبی با کارخانجات مشابه در جهان دارد؟
⁉️آیا در استخدام کارکنان این شرکت فامیلبازی و قوم و قبیلهگرایی دخیل بوده است؟
⁉️آیا کارکنان این مجموعهها دقت و همت لازم را در تولید محصولات بکار میگیرند؟ یا با بیتوجهی به وظیفهای که بر عهده دارند به اقتصاد کشور و گاه به جان و منافع مشتریان محصولات تولیدی خویش بیتوجهاند؟
دولت حتماً باید اصلاح این وضعیت را در شرکتهای دولتی مورد توجه و تحول قرار دهد. و البته خصوصیسازی به روش سالم، بهترین روش برای رهایی از این وضعیت است.
📔 به نقل از کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی"
✍️ به قلم دکتر قدیری ابیانه
۹ خرداد ۱۴۰۲
🍽⛽️ *مقایسه یارانه سوخت و برنج*
⛽️قیمت تمام شده هر لیتر بنزین حداقل ۳۰ هزار تومان در لیتر است.
🚙 یارانه پنهان بنزین سهمیه ماهانه هر خودرو معادل ۱۷۱۰۰۰۰ تومان است.
⛽️ یارانه پنهان سهمیه سوخت ماهانه هر خودرو معادل ۲۰ کیلو برنج است.
🍽به عبارتی هر کس خودرو دارد بابت هر خودرو خویش ماهانه معادل قیمت ۲۰ کیلو برنج یارانه پنهان دریافت میدارد.
🍽 ۲۰ کیلو برنج معادل ۱۴۰ بشقاب برنج است.
⛽️یارانه بنزین آزاد بابت هر باک بنزین حدود ۱۳۵۰۰۰۰ تومان است.
🍽 یعنی بابت هر باک بنزین ۵۰ لیتری معادل ۱۵ کیلو برنج اختصاص مییابد که معادل ۱۰۰ بشقاب برنج هست که معادل مصرف برنج یک مراسم عروسی هست.
🚙🚙هر کس تعداد خودرو و مصرف بیشتری دارد یارانه بیشتری دریافت میدارد؟!
🤡 آنوقت یک عدهای با اصلاح این وضعیت مخالفت میکنند و برخورداری ۳۰ برابری اقشار ثروتمند از این یارانه را نسبت به محرومان به نفع محرومان ارزیابی کرده و خود را عدالتطلب معرفی مینمایند‼️
و عدالتطلبان مؤمن و مدافعان واقعی محرومان را نئولیبرال معرفی مینمایند ‼️
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
۹ خرداد ۱۴۰۲
۹ خرداد ۱۴۰۲
۹ خرداد ۱۴۰۲
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
🔴 وزارت امنیت داخلی ایالات متحده ، در سال ۲۰۰۸ یک دستورالعمل مربوط به سال ۱۹۴۴ را از محرمانگی خارج کرد.
بخشی از آن شیوه «کاهش بهرهوری و قدرت سازمانی برای دولتهای متخاصم» را به نیروهای نفوذی آموزش داده است.
١. ایجاد کمیته (و کارگروه) برای کارها. کمیتهها هر چقدر که ممکن است بزرگ باشند، هرچه تعداد بیشتر، مخالفت بیشتر.
۲. اصرار به ایجاد فرآیند برای کارها، ممانعت از راههای میانبر که تسهیلگر روندها باشد.
۳. به افراد غیرمتخصص بها دهید تا امید و انگیزه افراد کارآمد و حرفهای کم شود.
۴. افراد غیرمتخصص را ارتقا و از آنها تعریف کنید.
۵. در تقسیم کارها، ابتدا غیر مهم را به متخصصین و مهم را به آدمهای ناکارآمد محول کنید.
۶. مدام سخنرانی کنید و بقیه را مجبور کنید در سخنرانیهای طولانی شرکت کنند.
۷. ایدهآلگرایی (و perfectionism) را ترویج کنید.
٨. برای کارها فرآیند اخذ مجور بگذارید. فرآیندهای را طوری تنظیم کنید که یک نفر مسئولیت یک بخش را نداشته باشد (تقسیم مسوولیت در سطوح مختلف به نحویکه هیچ کس مسوول نیست).
۹. جلسه و کنفرانس بگذارید حتی وقتی کارهای مهمتری برای انجام هست.
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
قدیری ابیانه:🔵 *علت اصلی اسلام هراسی در غرب جاذبه اسلام و انقلاب اسلامی است*
قزوین- به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن قدیری ابیانه بعد از ظهر چهارشنبه در همایش بینالمللی گستره جغرافیایی اندیشه امام خمینی (ره) که در دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) برگزار شد اظهار کرد: امروز شاهد چند قطبی شدن جهان، فروپاشی آمریکا و تشکیل قطب بزرگ اسلامی به رهبریت ایران هستیم.
وی با بیان اینکه معتقدم ریشه این تحول در همان سیاست نه شرقی و غربی است که امام (ره) در عصر قدرت آمریکا و شوروی پایه گذاشت، افزود: تفکری که بدون شرق و غرب نمیتوان کاری کرد در ذهن گروهکهای مختلف داخل ایران همچون منافقین و …بود و از نظر آنها استقلال جمهوری اسلامی از شرق و غرب یک نقطه ضعف بزرگ محسوب میشد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه خیلیها از جمله مبارزان سیاسی پیش از انقلاب باور نمیکردند که انقلاب اسلامی بتواند در برابر نظامهای سلطه به ایستد، تاکید کرد: امروز تفکر انقلاب اسلامی و نه شرقی و نه غربی اوج گرفته و اثر خود را برجای گذاشته است.
وی با بیان اینکه غرب به افکار انقلاب ما احتیاج دارد، اضافه کرد: بدون شک اگر بتوانیم افکار انقلاب و امام (ره) را مطرح کنیم حتماً قدرت و جاذبه زیادی خواهد داشت.
قدیری ابیانه با بیان اینکه بسیاری از افراد در غرب از وضع موجود اجتماعی و فرهنگی خود ناراضی هستند اما گرفتار این فرهنگ شدهاند، تصریح کرد: علت اسلام هراسی در غرب همین قدرت جاذبه اسلام و انقلاب اسلامی است و اگر این جاذبه نبود نیازی به تحریف و اسلام هراسی نبود.
وی در پایان با بیان اینکه در غرب صهیونیستها توانستهاند بر رسانهها حاکم شوند و رسانههای بزرگ دنیا دست اسرائیلیها است، یادآور شد: اگر بتوانیم حقایق اسلام را مطرح کنیم راه برای بسیاری از روشنگریها فراهم میشود.
https://mehrnews.com/x32jyr
۱۰ خرداد ۱۴۰۲
📣 *دزد بالا دست دزد در بانکها بسیار است.*
👈 اصلاحیه
1️⃣ دزدان ساده میروند اثاثیه میدزدند. بعد باید آن را بفروشند و به پول برسند.
2️⃣ دزدانی میروند و از بانکها پول میدزدند و دیگر نیازی به فروش ندارند.
3️⃣دزدتر از این دزدها کسانی هستند که میروند بانک تأسیس میکنند و مبالغ دزدی آنها خیلی کلان است. اینها برای تاسیس بانک خود باید سرمایهگذاری کنند.
4️⃣ از اینها دزدتر کسانی هستند که در راس بانکهای دولتی قرار میگیرند و نیازی برای سرمایهگذاری در تأسیس بانکها ندارند و بودجه دولتها و ... را نیز در اختیار دارند.
5️⃣ از اینها دزدتر کسانی مثل حسین فریدون هستند که روسای بانکها را با سفارش خود منصوب میکرد و هرچه میخواست از وجوهات بانکها را برداشت مینمود.
💸 اما یک دزدی رایج در بانکها در رابطه با وجوهی است که دولت در اختیار بانکها قرار میدهدتا آن را با سود پایین در اختیار مردم قرار دهند به عنوان وام مسکن، ازدواج، خودرو، فرزندآوری و ...
اما بانکها حداقل ۷۰ درصد آن را به کارکنان خودشان اختصاص میدهند و بقیه را به دوستان و بستگان کارکنان خود اعطا میکنند.
🔎اما آخرین مطلبی که اخیرا منتشر شد این است که بانکها
و ...
👈 اسناد منتشرشده نشان میدهد بانکها ۱۶۴ هزار میلیارد تومان به اعضای خود وام دادهاند!
⁉️سوال: به چه نرخی؟
📆چند ساله؟
🔎 ضروری است بانکها وامهای داده شده به مدیران و کارکنان خود را به تفکیک روی اینترنت منتشر کنند.
✍️ *محمد حسن قدیری ابیانه*
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
قدیری ابیانه🌎 *الگوی سیاست خارجی امام(ره) پایهگذار جهان چندقطبی و شکلگیری قطب قدرت اسلامی است.*
سفیر اسبق کشورمان در استرالیا و مکزیک با اشاره به تأثیر الگوی جدید امام(ره) در حوزه سیاست خارجی به ویژه «نه شرقی نه غربی» بر تغییرات بنیانی در مناسبات قدرت در نظام بینالملل و فراهم کردن زمینه افول آمریکا گفت: از این منظر به جرئت میتوان امام خمینی(ره) را پایهگذار جهان چندقطبی و شکلگیری قطب قدرت جهان اسلام و تمدن بزرگ اسلامی دانست.
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر پیشین کشورمان در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با ایکنا درباره تأثیر اندیشه سیاست خارجی امام(ره) به ویژه با شعار «نه شرقی نه غربی» بر فراهم ساختن زمینه تغییرات بنیانی در نظم حاکم بر نظام بینالملل گفت: شعار «نه شرقی نه غربی» برای ما ایرانیان شعاری عادی به نظر میرسد در حالی که این شعار در زمانی مطرح شد که هم غرب و هم شرق قدرت زیادی داشتند و جهان را بین خود تقسیم کرده بودند و دولتها باور داشتند که مجبور به وابستگی به غرب یا شرق هستند و راه سومی را برای خود متصور نبودند.
وی افزود: حتی جریانها و جنبشهای مبارز، ضد امپریالیسم و ضد آمریکایی برای این تصور بودند که چارهای ندارند که به بلوک شرق؛ اعم از شوروی یا چین، تکیه کرده و به آن وابسته باشند و امکان استقلال از این دو بلوک قدرت را نداشتند.
قدیری ابیانه اظهار کرد: در حقیقت این تصور بر جهان حاکم بود که اگر کشور، دولت و جریانی وابسته به غرب یا شرق نباشد امکان تداوم و بقا ندارد و جریانهایی مانند منافقین، چریکهای فدایی و گروهکهای تجزیهطلب با باور به این مسئله، اعلام استقلال انقلاب اسلامی از غرب و شرق را نشانه ضعف جمهوری اسلامی تلقی کردند و با تصور ضعف نظام دست به ترور و انفجار زدند تا نظام سرنگون شود و با همین انگیزه بود که فاجعه ۷ تیر و ۸ شهریور را رقم زدند و ۱۷ هزار نفر را ترور کردند و واقعا فکر میکردند جمهوری اسلامی با این اقدامات حتما سرنگون میشود.
این دیپلمات پیشین کشورمان ابراز کرد: در اغتشاشات اخیر نیز عدهای باور کرده بودند که با این اقدامات نظام از بین میرود و متوجه نبودند که قدرت انقلاب اسلامی و نظام ریشه در همین استقلال آن از ابرقدرتها دارد.
🔎 جستجوی ریشههای افول آمریکا در اندیشه امام(ره)*
قدیری ابیانه با بیان اینکه شعار «نه شرقی نه غربی» که نهال آن را حضرت امام (ره) با انقلاب اسلامی کاشتند امروز به یک درخت تنومند تبدیل شده، گفت: ایشان با همین مبنا پایان کمونیسم و نابودی شوروی را پیشبینی کردند و کاملا بر این باور بودند که آمریکا و غرب نیز علیه انقلاب اسلامی هیچ غلطی نمیتوانند بکنند و دیدیم که ۴۴ سال است هر کاری که میتوانستند انجام دادند اما به هیچ نتیجهای نرسیدند و نه تنها اهداف ضد ایرانی آنها محقق نشد بلکه در اوج جنگ، تحریمها و فشارها باز هم شاهد پیشرفت همهجانبه کشور هستیم و امروز ایران مقتدر تنها یک قدرت منطقهای نیست بلکه به یک قدرت تأثیرگذار در جهان تبدیل شده و در مقابل دشمنان ما تضعیف شدهاند.
وی با اشاره به تأثیر الگوی جدید و راه سوم امام(ره) در فضای جهانی بر پیریزی افول آمریکا گفت: افول آمریکا چندین سال است که شروع شده و این افول همچنان ادامه دارد و کسی هم نمیتواند جلوی این افول را بگیرد و هر حزبی هم در آمریکا به قدرت برسد قادر به جلوگیری از روند نزولی قدرت آمریکا نیست.
این کارشناس مسائل بینالملل تصریح کرد: امروز قدرتهای جدیدی در سطح جهان بروز و ظهور پیدا کردهاند و دنیا در حال عبور از یکجانبهگرایی و هژمونی آمریکا و حاکمیت چندجانبهگرایی در صحنه نظام بینالملل است.
🔎 *نشانههای آشکار افول آمریکا*
وی با تأکید بر اینکه افول آمریکا تنها یک ادعا از سوی جمهوری اسلامی ایران نیست، گفت: این ادبیات در خود آمریکا بسیار گسترده شده و شواهد و ادله زیادی نیز برای اثبات این افول ارائه شده است، از جمله اینکه امروز آمریکا دارای معضلات اقتصادی بزرگی است، شکافهای اجتماعی شدیدی در این کشور شکل گرفته و قدرت نظامی آمریکا هم بسیار کمتر از قبل است و زیر سؤال رفته که نشانه آن فرار از افغانستان، ناتوانی در حمایت از امنیت عربستان در مقابل انصارالله و همچنین موشکباران پایگاه نظامی آنها در منطقه توسط ایران است.
قدیری ابیانه تأکید کرد: جایگاه آمریکا در منطقه آنقدر افول پیدا کرده که حتی حکومتهای وابسته به آنها در منطقه مانند عربستان دیگر تبعیت چندانی از سیاستهای آمریکا نمیکنند و این به خاطر آن است که ضعف و ناتوانی آمریکا را به خوبی مشاهده کرده و ...
ادامه👈متن و صوت مصاحبه
https://iqna.ir/fa/news/4144885
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
🚩 *علت «نرمش قهرمانانه» رهبری چه بود؟ / قدیری ابیانه : برجام به نتیجه نخواهد رسید / مطمئن باشید نمازی ها به کشورشان بر می گردند و ادعای شکنجه میکنند*
👈متن کامل مصاحبه👇
ghadiri.ir/post/7481
خبر سراسری نوشت: تحلیلگر انقلابی حامی دولت می گوید: اصلا بر فرض ما درود بر آمریکا هم بگوییم و مردم را موظف کنیم پرچم آمریکا را ببوسند و دنبال کارشان بروند باز هم آمریکا سازش نمی کند و آمریکا را از تک ابرقدرتی کنار نمی زند. ما چقدر کوتاه بیاییم تا آمریکا راضی شود؟
محمدحسن قدیری ابیانه به بیان ریشه ها و چالش های برجام پرداخت که مشروح آن را در ادامه میخوانید.
❓طبق اعلام برخی مقامات آمریکا به سنا آمریکا گویا مذاکرات برجامی با شکست مواجه شده است؛ بهنظر شما روند طیشده تا کنون چرا فرسوده و سپس شکست خورد❓
من همواره تأکید کرده ام که مذاکره با غربیها به نتیجه نخواهد رسید؛ هر چقدرهم که ما از منافعمان عقبنشینی کنیم باز آنها دست از دشمنی برنخواهند داشت. این موضع من در گذشته و حال حاضر است. آقای روحانی و طرفدارانشان در ایام انتخابات ادعا کردند که میتوانند با مذاکره دشمن را از دشمنی منصرف کنند، همین مسئله که در تبلیغات مطرح شده بود عدهای را به شک انداخت که آیا میتوان با مذاکره به دشمنی پایان داد؟ دولت هم اصرار بر مذاکره داشت، اینجا مقام معظم رهبری بحث نرمش قهرمانانه را مطرح کردند و فرصت برای مذاکره ایجاد کردند در حالیکه میدانستند به نیتجه نمیرسد اما برای روشنکردن افکار عمومی و اینکه مذاکره فایده ندارد این اجازه را دادند و دولت نیز مذاکره کرد، امتیازات بسیار زیادی داد، وعدههای نسیه دریافت کرد و به تمام تعهدات یک جانبه عمل کرد با این تصور که آمریکا به تعهدات پایبند خواهد بود در حالیکه نه در زمان اوباما نه بایدن به تعهداتشان عمل نکردند علتاش هم این است که چون جهان رو به چند قطبی شدن است آمریکا نیاز دارد جلو قطهای دیگر را بگیرد و آمریکا اگر بتواند موفق شود سراغ دیگر کشورها میآید اگر هم امروز سراغ کشورهای حاشیه خلیج نمیرود علتاش این است که ما در منطقه مسلط هستیم بنابراین آنچه که آمریکا نیاز دارد تصاحب منابع نفتی ماست. طبیعتا نه حکومت ما نه هر حکومت دیگری نمیتواند نفت ما را به آمریکا بدهد و بر فرض محال که جمهوری اسلامی ساقط شود و حکومت دیگری در ایران با آمریکا ارتباط برقرار کند با مردمی مواجه میشود که جلو این کار را میگیرند و چون این ایدهها امکان پذیر نیست درگیر تجزیه ایران هستند و محروم کردن ایران از نفت جز اهداف اصلی آمریکاست و برای ابرقدرت ماندن به نفت ایران نیاز دارد.
❓طبق اعلام برخی مقامات آمریکا به سنا آمریکا گویا مذاکرات برجامی با شکست مواجه شده است؛ بهنظر شما روند طیشده تا کنون چرا فرسوده و سپس شکست خورد❓
من همواره تأکید کردهام که مذاکره با غربیها به نتیجه نخواهد رسید؛ هر چقدر هم که ما از منافعمان عقبنشینی کنیم باز آن ها دست از دشمنی برنخواهند داشت.این موضع من در گذشته و حال حاضر است. آقای روحانی و طرفدارانشان در ایام انتخابات ادعا کردند که می توانند با مذاکره دشمن را از دشمنی منصرف کنند، همین مسئله که در تبلیغات مطرح شده بود عدهای را به شک انداخت که آیا میتوان با مذاکره به دشمنی پایان داد؟ دولت هم اصرار بر مذاکره داشت، اینجا مقام معظم رهبری بحث نرمش قهرمانانه را مطرح کردند و فرصت برای مذاکره ایجاد کردند در حالیکه میدانستند به نتیجه نمیرسد اما برای روشنکردن افکار عمومی و اینکه مذاکره فایده ندارد این اجازه را دادند و دولت نیز مذاکره کرد، امتیازات بسیار زیادی داد، وعدههای نسیه دریافت کرد و به تمام تعهدات یک جانبه عمل کرد با این تصور که آمریکا به تعهدات پایبند خواهد بود در حالیکه نه در زمان اوباما، نه ترامپ و نه بایدن به تعهداتشان عمل نکردند. علتاش هم این است که چون جهان رو به چند قطبی شدن است آمریکا نیاز دارد جلوی شکلگیری قطبهای دیگر را بگیرد و آمریکا اگر بتواند موفق شود سراغ دیگر کشورها میآید اگر هم امروز سراغ کشورهای حاشیه خلیج فارس نمیرود علتاش این است که ما در منطقه مسلط هستیم بنابراین آنچه که آمریکا نیاز دارد تصاحب منابع نفتی ماست. طبیعتا نه حکومت ما نه هر حکومت دیگری نمیتواند نفت ما را به آمریکا بدهد و بر فرض محال که جمهوری اسلامی ساقط شود و حکومت دیگری در ایران با آمریکا ارتباط برقرار کند با مردمی مواجه میشود که جلو این کار را میگیرند و چون این ایدهها امکانپذیر نیست دنبال تجزیه ایران هستند و محروم کردن ایران از نفت جز اهداف اصلی آمریکاست و برای ابرقدرت ماندن به نفت ایران نیاز دارد.
❓بنظر میرسید با توجه به طیف هواداران دولت رئیسی، دیگر مذاکراتی از سوی تیم او صورت نگیرد با این وجود چرا رئیسی و باقری کنی...
👈ادامه در👇
http://ghadiri.ir/post/7481
📆 ۲۴ مهر ۱۴۰۱
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
گستره جغرافیایی اندیشه امام.mp3
8.79M
🌎🎓 صوت سخنرانی قدیری ابیانه: گستره جغرافیایی اندیشه حضرت امام خمینی (ره)
🎓دانشگاه بینالمللی امام خمینی (ره) در قزوین
📆 چهارشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
🕰 ۱۲ دقیقه
۱۱ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎩 روایت جالب یکی از مامورین سیا از دموکراسی:
🔹 ما تا زمانی به دموکراسی اهمیت میدیم که به نفعمون باشه و مشکلی برای ما پیش نیاد، وگرنه براندازی و کودتا و... مثل سرگرمی واسه ما می مونه!
۱۲ خرداد ۱۴۰۲
https://eitaa.com/joinchat/3424387417C6c81f2365f
امشب ساعت ۲۱ برگزار گردید.
۱۲ خرداد ۱۴۰۲