هدایت شده از همایش مجازی
باسلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
برندگانی که تا کنون با آنها تماس گرفته نشده است لطفاً از طریق لینک زیر نسبت به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایند.
Ghadiriam.ir/form
🔻فایل های متنی و چاپی ویژۀ وفاتِ حضرت خدیجه سلام الله علیها 👇🏼
🆔 @ghadiriam12
◼️ دهم ماه مبارک رمضان، سالروز وفاتِ غریبانۀ أمّ المؤمنین حضرت خدیحۀ کبری سلام الله علیها تسلیت.
🔻فایل های متنی و چاپی ویژۀ وفاتِ حضرت خدیجه سلام الله علیها 👇🏼
🆔 @ghadiriam12
🔸 سالها در انتظار آخرین پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله
سالهاست که به انتظار آمدن پیامبر آخرالزمان صلیاللهعلیهوآله نشسته است؛ اوضاع حجاز را عادی نمیبیند؛ گویا خبری در راه است. از زمانی که سخنان ورقة بن نوفل پسرعمویش را شنیده، دیگر دل در دلش نیست.
با آنکه ثروتمند نخست حجاز است و برای خود تاجران و خادمانی دارد؛ دلش آرام نیست. اینها نمیتواند او را راضی کند. او منتظر شخص دیگری است. او منتظر پیامبر آخرالزمان است. در این بین، خواستگاری بزرگان حجاز از او، تنها نمکی بر زخم دل اوست؛ اما چه بگوید به کسانی که از این انتظار مقدس چیزی نمیفهمند. دست رد بر سینهی همه زده و همین کار او انگشت حیرت را بر دهان زنان مکه گذارده است. آخر او چه میخواهد؟
خبر کاروان شام و سخنان راهبان درباره محمد امین صلیاللهعلیهوآله، بار دیگر سراغ ورقة بن نوفل میرود. از او چیزی میشنود که عمریست منتظر شنیدن آن است «به خدا سوگند که او همان پیامبر منتظَر است». خدیجه سلاماللهعلیها دیگر طاقت ندارد؛ باید کاری کند. او که مدتهاست شیفتهی پاکی و امانت حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله شده، با واسطههایی پیشنهاد ازدواج با محمد امین صلیاللهعلیهوآله را مطرح میکند.
پیشنهادی که آغاز یک عمر دلدادگی و وفاداری است...
🆔 @ghadiriam12
🔸 ایمان حضرت خدیجه سلاماللهعلیها به رسالت و امامت
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله از حراء برگشته، با باری سنگین به اندازهی نجات انسانها تا قیامت! بدون هیچ یاری برای این بار سنگین!
حرمی جز علی علیهالسلام و خدیجه سلاماللهعلیها ندارد. این مأموریت بزرگ را با آنان در میان میگذارد؛ چه خوب پاسخی از سوی حضرت خدیجه سلاماللهعلیها میشنود: «ایمان آوردم و تصدیق میکنم و راضی شدم و تسلیمم».
خدیجه سلاماللهعلیها نخستین زنی است که به پیامبری حضرت محمد صلیاللهعلیهوآله و امامت امیرالمؤمنین علیهالسلام ایمان آورده است؛ بلکه او پیش از پیامبری و حتی پیش از ازدواج، از عمق جان پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله را باور کرده بود. بر خلاف خیلیها، او منتظر پیامبر بوده است.
🔸 سالها جلوتر از غدیر
هنوز سالها مانده تا عید غدیر، اما خدیجه سلاماللهعلیها نمیخواهد از آن بیبهره باشد. از پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله در باره وصی ایشان میپرسد، پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله فرمود: علی مولای تو و مولای مؤمنان است و امام پس از من!
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله، دست خود را بالای دست امیرالمؤمنین علیهالسلام گذاشت و خدیجه سلاماللهعلیها نیز، دستش را بالای دست پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله و اینگونه بیعت کرد.
🆔 @ghadiriam12
🔸 حضرت خدیجه سلاماللهعلیها آموزگار منتظران
سالها حقیقت را از اهل علم میجست؛ نشانههای پیامبر آخرالزّمان صلیاللهعلیهوآله، را میشناخت و با صفای دل نزدیکی نشانهها را فهمیده بود.
داراییهای خدیجه سلاماللهعلیها تنها بخشی از یاری او بود! پیامبر صلیاللهعلیهوآله، بیش از مال، نیاز به یک پشتیبان مهربان و مطمئن داشت و خدیجه سلاماللهعلیها به خو بی یاریگرش بود. کاش ما نیز از یاران فرزندش، حضرت مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف شویم.
با آنکه تمام هستیاش را برای یاری دین گذاشت؛ نه تنها هیچ توقّعی در برابر این ایثار نداشت؛ بلکه در واپسین لحظهها، از پیامبر حلالیت میطلبد؛ انتظار متوقّعانه، انتظار مهدی عجلاللهتعالیفرجهالشریف نیست. انتظار سوغاتیهای اوست.
در این یاری، از هیچ چیز نترسید؛ نه از طعنههای زنان حجاز و نه از تهدیدهای مشرکان مکه. در یاری امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشریف از سرزنش هیچ کس نباید هراس داشت.
🆔 @ghadiriam12
🔸 تعدادی از آیات و روایات در شأن و مقام حضرت خدیجه سلاماللهعلیها
🔹 «وَ بَيْنَهُما حِجابٌ وَ عَلَى الْأَعْرافِ رِجالٌ يَعْرِفُونَ كُلاًّ بِسيماهُمْ وَ نادَوْا أَصْحابَ الْجَنَّةِ أَنْ سَلامٌ عَلَيْكُمْ». امام صادق فرمودند: بر اعراف (در قیامت)، محمد و علی و فاطمه و خدیجه و حسن و حسین علیهمالسلام هستند. ندا میدهند: کجایند دوستان ما؟ کجایند شیعیان ما؟ دستشان را میگیرند و از صراط عبور میدهند و به بهشت وارد میکنند.
البرهان، ج2، ص550
🔹 « وَ الَّذينَ يَقُولُونَ رَبَّنا هَبْ لَنا مِنْ أَزْواجِنا وَ ذُرِّيَّاتِنا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَ اجْعَلْنا لِلْمُتَّقينَ إِماما». امام صادق علیهالسلام فرمودند: خدایا از خدیجه و فاطمه روشنای چشم (حسن و حسین) قرار ده و علی علیهالسلام را امام متقیان فرما. (تفسیر فرات کوفی، ص294).
🔹 حضرت رسول اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
«اَفْضَلُ نِساءِ اَهْلِ الْجَنَّة خَدیجة بِنْتُ خُوَیلِد وَ فاطِمة بِنْتُ مُحَمَّدٍ وَ مَرْیمُ ابْنَةُ عِمْرَان َ وَ آسِیة بِنْتُ مُزاحِمٍ اِمْرَأة فِرْعَوْنَ؛ بهترین زنان بهشت اینانند: خدیجه دختر خُوَیلِد، فاطمه دختر محمد سلاماللهعلیهما و مریم دختر عمران و آسیه دختر مزاحم، همسر فرعون.» الخصال، جلد 1، ص 205.
🔹 پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمودند:
«إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَیُبَاهِی بِکِ کِرَامَ مَلَائِکَتِهِ کُلَّ یوْمٍ مِرَاراً؛ همانا خداوند متعال به خاطر وجود تو (حضرت خدیجه سلاماللهعلیها) هر روز به طور مکرر به فرشتگان بزرگش افتخار میکند». بحار الانوار ، ج 16 ، ص 55
🆔 @ghadiriam12
🔸 ظلم تاریخ به حضرت خدیجه سلاماللهعلیها
خدیجه سلاماللهعلیها نه تنها در طول حیات مورد بیمِهری و حسادت واقع شد، بلکه پس از وفات هجمهها و تحریفها علیه شخصیت ایشان بیشتر شد و تا توانستند فضائل ایشانرا برای دیگران، جعل کردند!
این شد که زنانی که زبانشان، نیشتری به جان پیامبر بود، در تاریخ بزرگ شدند و این بانوی بزرگ، گمنام!
تاریخی که غالبا دشمنانِ شیعه نگاشتهاند، وقتی هیچ لکهی تاریکی در زندگی آن بانو نیافتند، نیشِ قلمهایشان را به بیوه دانستن آن بانو پیش از ازدواج با پیامبر و... سوق دادند؛ در حالی که ازدواج سوم یک زن چهل ساله، هیچ حسادت و طعنهای در زنان ایجاد نمیکند.
به نظر مشهور محققین و مورّخین سن حضرت خدیجه سلاماللهعلیها هنگام ازدواج 25 (یا 28) سال بوده و قبل از پیامبر خدا صلیاللهعلیهوآله با کسی ازدواج نکرده بود.
🔸آخر او یک مادر است!
چه کسی گمان میکرد، بانوی اول حجاز، اینک با گرسنگی دست و پنجه نرم کند و به سختی دختر کوچکش را سیر کند.
چه مرور سخت و سنگینی است؛ به یاد آوردن چهرهی دیروز خدیجه و دسته دسته کودکانی که به امید دیدن مادر مهربان شهر به خانهاش میآمدند و غذایی میخوردند.
روزهایی که خدیجه سلاماللهعلیها با دستان خود لباس نو بر تن دخترکان یتیم شهر میپوشاند و با آغوش گرمش، دردِ بیمادری را از یادشان میبرد و حسادت را روزیِ کسانی میکرد که مادر دیگری داشتند.
لحظات جان دادن حضرت خدیجه بر اثر بیماریهای ناشی از شعب ابی طالب فرا رسید،
ادامهی مطلب در پست بعدی... 👇
🆔 @ghadiriam12
دختر پنج ساله اش، فاطمه زهرا سلاماللهعلیها در کنار بستر مادر بی قرار بود...
بیقراریِ فاطمه سلاماللهعلیها بعد از خاکسپاری مادر دل تاریخ را به آتش کشید: «أیْنَ أُمّي...؟».
🆔 @ghadiriam12
🔸 بروشور ویژۀ وفاتِ غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها
🔻 #حجم_باکیفیت بروشور پشت و رو در فایل بعدی👇🏼
🆔 @ghadiriam12
🔸 روزنامه دیواری: ویژۀ وفاتِ غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها
🔻 #حجم_پایین
🆔 @ghadiriam12
ستاد غدیریه
🔸 روزنامه دیواری: ویژۀ وفاتِ غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها 🔻 #حجم_پایین 🆔 @ghadiriam12
IMG_20210423_130512_886.jpg
39.3M
🔸 روزنامه دیواری: ویژۀ وفاتِ غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها
🔻 #حجم_باکیفیت جهت #چاپ
🆔 @ghadiriam12
🔸 کاربرگ سرگرمی و نقاشی کودکانه ویژۀ وفات غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها
✋🏼 #حجم پایین
🆔 @ghadiriam12
ستاد غدیریه
🔸 کاربرگ سرگرمی و نقاشی کودکانه ویژۀ وفات غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها ✋🏼 #حجم پایین 🆔 @gha
IMG_20210423_130759_805.jpg
5.11M
🔸 کاربرگ سرگرمی و نقاشی کودکانه ویژۀ وفات غریبانۀ حضرت خدیجه سلام الله علیها
#فایل_باکیفیت جهت #چاپ
🆔 @ghadiriam12
Sibsorkhi-VafatHazratKhadijeh1393[03].mp3
7.21M
🔻 وفات حضرت خدیجه سلام الله علیها
🎙 سیب سرخی
🆔 @ghadiriam12
هدایت شده از همایش مجازی
ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت مولی الموحدین امام علی علیهالسلام، به اطلاع می رساند با توجه به مشکلاتی که در فرایند ارسال جوایز از طریق پست پیش آمده، ارسال جوایز با کمی تاخیر انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است بعد ارسال، کد رهگیری پستی از طریق همین کانال اطلاع رسانی خواهد شد تا از زمان دقیق دریافت جوایز مطلع شوید.
در این شب عزیز ملتمس دعای خیر شما مومنان هستیم.
هدایت شده از ستاد غدیریه
🔶🌷 بیش از هزار سال #قدمت #کاروان_غدیر ❗️
🔹🌸 نخستین گزارشهای تاریخی از دسته جات عزای سید الشهداء علیهالسلام مربوط به محرم سال 352 هجری قمری است. حاکمان #آل_بویه متأثر از علمای بزرگ شیعه دستهجات عزای سید الشهدا علیهالسلام را در عاشورای آن سال در خیابان های بغداد به راه انداختند. حرکت #عاشورا الگو از #غدیر گرفته بود؛ چند روز پیش از عاشورا یعنی در 18 ذی حجه همان سال، روز غدیر را #جشن گرفتند و دستهجات شادی را در کوی و برزن #بغداد به حرکت درآوردند.
🔹🌸 #مورخین تاریخ اسلام، جریانات مهم در سالهای 350 هـ.ق از سنتهای #تشیع را اینچنین نوشتهاند:
«شیعیان در شب 18 ذیحجه مشعل ها را روشن کردند و طبل ها و شیپورها به صدا درآمد و مردم صبح زود به سمت مقابر قریش به راه افتادند و شهر زینت شد و بازارها در شب باز بود مانند شبهای عید و روز اجتماع مردم بود».[1]
⚪️ 🌸 حال پس از قرنها آمدهایم تا از احیاکنندگان آن سنت زیبا باشیم و جلوۀ شادی فاخرمان در شادی اهلبیت علیهمالسلام در عید غدیر را به رخ جهانیان بکشیم و بگوییم همچنان وفادار به بیعت با آن خورشیدی هستیم که بر دستان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بالا رفت تا ظهور خورشید دوازدهم... .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] « في ليلة الخميس الثامن عشر من ذي الحجة وهو يوم عيد غدير خم أشعلت النيران ، وضربت الدبادب والبوقات ، وبكر الناس إلى مقابر قريش ، وأظهرت الزينة في البلد ، وفتحت الأسواق بالليل كما يفعل في ليالي الأعياد ، وكان يوما مشهودا»(الكامل في التاريخ،ج 8 ص 550) .
🆔 @ghadiriam12