پایه چهارم تربیت شناخت است.
شناخت یعنی تحلیل، تشخص، ارزیابی، استنباط و ادراک است.
ما می خواهیم بچه شناخت نداشته باشد که همه چیز تحت کنترل و در اختیار خودمان باشد. برای سادگی کار خودمان به او شناخت نمی دهیم.
ما باید مهارت کار کردن به چاقو را به او یاد دهیم. حتی اگر نخواهیم چاقو را به او بدهیم باید توضیح دهیم که این چاقو متناسب با دست بزرگسال طراحی شده است. و می توانید کار با چاقو را تقسیم بندی کنید. مثلا بچه خردسال نمی تواند خیار را پوست بکند ولی می تواند خیار پوست کنده را خورد کند....
گروههای مجازی به فرد تنوع خواهی می دهد و این تنوع خواهی فرد را خراب می کند. چون برایش در اینده اعمال عبادی تکراری یا رابطه زوجیت دایم جذابیت کمتری دارد. پس باید به این شناخت برسد که در حد محدود و لازم از انها استفاده کند.
#پایان
#دکترحبشی
#مادردانا
#نسلمهدوی
#لحظه_ای_تامل
@ghalbesaboor2
کسانی که مال خود را در شب و روز انفاق کنند نهان و آشکارا، آنان را نزد پروردگارشان پاداش نیکو خواهد بود.
|سوره بقره آیه ۲۷۴🤍
#آیه_گرافی
#خدا_شناسی
🆔 @ghalbesaboor2
1_5749162272.mp3
905.2K
معجزه اشک...
شیخ حسین انصاریان
@ghalbesaboor2
محیط خانه و خانواده
در موضوع تربیت عوامل مختلفی دخیلاند و ما باید همه این عوامل را مورد توجه و دقت قرار بدهیم. یکی از این عوامل محیط خانه است. فضا و محیط خانواده نقش بسزایی در تربیت فرزندان دارد.
آموزنده بودن محیط خانه
یکی از عواملی که میتواند در تربیت مؤثر باشد، خود فضای خانواده است فضای حاکم بر خانه. شما میدانید که بالاخره فرزندان ما مدت زمان قابل توجهی را در محیط خانه هستند و میتواند رفتارهای ما، کردارهای ما حتی در و دیوار خانه ما روی تربیت فرزندان اثر بگذارد. یک قانونی را ما هیچ وقت فراموش نکنیم؛ در تربیت یک قانون کلیدی داریم که فرزندان ما بر اساس آنچه میبینند، تربیت میشوند.
#ادامهدارد
#استادتراشیون
#مادردانا
#فرزندصالح
#تربیتفرزند
#نسلمهدوی
@ghalbesaboor2