جادوی نظام سرمایهداری
این نقشه آمریکا، بیانگر نسبت ثروت مردم آمریکا با مساحت این کشور است. لطفا نقشه را با دقت بنگرید؛ ثروت فقط ۱ درصد از قشر ثروتمند، متناظر است با مساحت حدودا نیمی از کشور آمریکا! در مقابل، مجموع ثروت حدود ۴۰ درصد از قشر فقیر جامعه، متناظر است با نقطه خاکستریرنگ بسیار کوچکی که در پایین نقشه مشخص شده و حتی به ۱ درصد از مساحت این کشور هم بالغ نمیشود! این نوع نابرابری اجتماعی- فضایی اگر جادوی نظام سرمایهداری نیست پس چیست؟!
بلد طیب
🌀فیلترینگ را بردارید تا بتوانید انرژی را گران کنید
🔹 این خلاصه پیشنهاد مقاله نویس روزنامه دنیای اقتصاد است که میگوید چون فعلا امیدی به تعامل با آمریکا نیست و ممکن است ترامپ هم برگردد، دنبال بهینه دوم برویم: فعلا یک مقدار آزادی اجتماعی به مردم بدهید و مثلا فیلترینگ را بردارید، که مردم تحمل درد شوک درمانی گران سازی بنزین را داشته باشند. بخوانید
https://B2n.ir/e04497
🔹این پیشنهاد در واقع به این معناست که سر مردم را به رفع فیلترینگ و افزایش ازادیهای اجتماعی گرم کنید که درد شوکدرمانی اقتصادی و کوچکشدن سفره معاششان را نفهمند.
🔹یاد جملهای افتادم که نائومی کلاین در کتاب دکترین شوک از رمان نویس معروف جورج اروول در ابتدای یکی از فصول کتابش آورده است:
«اون قدر فشارتون میدیم تا خوب تخلیه شوید، بعدم خودمون پُرتون میکنیم».
✍️توکلی
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
♦️چالش های اقتصاد ایران و راهکار های آن از دید کارشناسان اقتصادی نئولیبرال!
🔸چالش:#ناترازی انرژی_راهکار:آزاد سازی قیمت انرژی به نرخ جهانی
🔹چالش: #ناترازی ارزی_راهکار:آزاد سازی نرخ ارز به نرخ ارز تلگرامی
🔸چالش:#ناترازی بودجه_راهکار: کوچک سازی دولت و تعدیل کارمندان دولت
🔹چالش:#ناترازی بانک ها_راهکار:بستن شیر نقدینگی به روی مردم و قطع تسهیلات تکلیفی به ضرر مردم
🔸چالش: #ناترازی صنعت خودرو_راهکار:آزاد سازی قیمت خودرو به نرخ بازار آزاد
🔹چالش:تحریم های اقتصادی_راهکار:دادن امتیاز های هسته ای،موشکی،منطقه ای در قبال لغو و تعلیق تحریم ها اگر که بشود...
🔸چالش: حقوق ودستمزد پایین کارمند و کارگر و #ناترازی سفره آنها_راهکار: سرکوب حقوق و دستمزد این عزیزان به بهانه ایجاد تورم!!!
🔺ای کاش راهکار چالش آخری هم آزاد سازی حقوق و دستمزد به نرخ جهانی بود تا شاهد شرمندگی پدران نزد خانواده ها نبودیم...
✍️ سید احمد اسدی زاده
رئیس بورس: برق با عرضه در بورس، کالای اقتصادی میشود
🔹کالای برق با عرضه در بورس انرژی از یک کالای خدمات عمومی به یک کالای اقتصادی تبدیل میشود.
🖌🖌امید ایزانلو
پ.ن: میدونی چرا میخوان برق را ببرن بورس؟ برای اینکه قیمت گذاری برق هم مثل پالایشی ها و پتروشیمی ها بشه.
تا الان محاسبه برق به این شکل بود که هر خانواده ای اگر 600 کیلو وات ساعت مصرف کنه(الگوی مصرف بهینه). هر کیلو وات برق مصرفی به طور متوسط 160 تومان محاسبه میشد. با مصرف 600 کیلو وات ساعت تقریبا باید 96 هزار تومان پرداخت کنید.
حالا برق رو میخوان ببرن بورس کالا، قیمت گذاری برق هم در بورس کالا مطابق با قانون آزاد باید باشه (☝). دیگه دولت یا مجلس نمیتونن قیمت رو تعیین کنن. قیمت پایه تعیین میکنن. ملاکشون برای قیمت پایه چیه؟ غالبا نرخ صادراتی برق یا میانگین نرخ برق در خلیج فارس. حالا فرض بگیر بیان بگن قیمت پایه با نرخ صادراتی تعیین بشه. یعنی تقریبا 10 سنت. بعد میگن قیمت پایه هر کیلو وات برق ده سنته. اگر نرخ دلار رو هم نرخ مرکز مبادله بگیرییم یعنی 1دلار=49000 تومان. در این صورت نرخ پایه هر کیلو وات ساعت میشه 4/900 تومان. حالا فرض بگیر شما 600 کیلو وات مصرف برق داشتی. با روش قبلی در ماه 96 هزار تومان پول برق میدادی. با این روش در ماه باید 2/490/000 (دو میلیون و چهارصد و نود هزار تومان) پرداخت کنی.
تازه وضع از این هم بدتر میشه. چطوری؟👇
میان میگن 4/900 تومان قیمت پایه هر کیلووات برقه. مردم، تولید کننده ها برق نیاز داریین باید بیایین رقابت کنین. هرکی قیمت بالاتری داد همون قیمت میشه قیمت نهایی. یعنی قیمت پایه که 4/900 بود با فرایند چانه زنی تو بورس کالا حدود 40 تا 50 درصد گرون تر میشه و قیمت نهایی میشه حدود 7 هزار تا 7500 که در این صورت باید برای مصرف 600 کیلووات برق مبلغ 4/200/000 پرداخت کنید. قیمت ها شارپی میره بالا.
بعد از این یه عده اقتصاد خوان که کار اصلیشون کسب درآمد از طریق شیشه کردن خون مردمه، میان آدرس غلط میدن میگن علت تورم نقدینگیه.
با اتفاقی که در لبنان افتاد حالا فهمیدید چرا
تجهیزات ارتباطاتی به دستور فرمانده کل قوا
توسط صاایران و … بومی سازی شدند...؟!!
قابل توجه خودتحقیرای ایرانی...😏
نفوذ یا حمله سایبری یا هر دو
فقط با استفاده از کالای ملی و بومی دفع میشد.
تمام گوشیهای آیفون دست مردم میتواند یک بمب متحرک باشد. تمام خودروهایی که وارد خواهند شد همچنین. تمام وسایل برقی و... وارداتی همچنین.
وقتی میگوییم مسائلی مثل استقلال و امنیت را با هیچ ماشین حسابی، اندازه نگیرید و با هیچ چیز مقایسه نکنید یعنی همین.
#خودکفایی #استقلال
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷حسن عباسی فر
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
قابل توجه رئیس جمهور محترم جمهوری اسلامی ایران
با توجه به اینکه شما تازه به زیارت اربابمان آقا ابا عبدالله الحسین(ع)مشرف شدید(زیارت قبول ان شاءالله ) قطعا در زیارت عاشورا فرازی را تلاوت فرمودید که میفرماید "انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم:با دوستان شما دوستیم و با دشمنان شما دشمنیم" چطور میفرمایید که آمریکا برادر ماست!!!!! نکنه آمریکا با اسلام و امام حسین(ع) و راه امام حسین(ع) دوست شده ما اطلاع نداریم
# آقای پزشکیان نمیدانم واقعا این حرف ها را از روی سادگی میزنید یا از طرف ظریف متعهد به آمریکا به شما دیکته میشود
اما بنده حقیر از شما خواهشمندم که بیشتر در کلامتان دقت بفرمایید***
به امید سرافرازی اسلام و ایران
https://t.me/dr_ghazal_ghalvazi1402:
تلگرام
ایتا: https://eitaa.com/ghalvazi911
42.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥جواب زیبای عباس گودرزی نماینده مجلس به اظهارات پزشکیان
💥دیر آمدی برادر، انقلاب صادر شده!
حجاب را قربانی بازی های سیاسی نکنید...
💥انقلاب اسلامی به اسلام عزت داد
چرا حرکت گستاخانه خبرنگار را تایید کردید؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
لیبرالیسم فرهنگی، همان لیبرالیسم اقتصادی است.
آیا حدود ۲ میلیارد مسلمان و میلیاردها انسان خانواده دار،برای گردشگری پاک به یک نقطه در دنیا نیاز ندارند؟سالهاست از گردشگری حلال و گردشگری پاک سخن می گوییم! اما ظاهرا غیر حلالش برای اینها لذتبخش تر است. آیا حتی یک بنر یا پوستر در حوزه گردشگری حلال و پاک دیده اید؟ چرا نمیگذارند این ایده ها مطرح شود؟
☘️ دکتر حمیدرضا مقصودی
چرا تورم در ایران رخ میدهد؟
شکلگیری تورم در ایران از یک نقطه تصمیم آغاز میشود. آن نقطه، معمولا یا گرانسازیهای ارزی است یا گرانسازیهای قیمتی توسط دولت یا با چراغسبز دولت است. این اتفاق معمولا یا به منظور افزایش درآمد دولت یا به منظور تغییر در مصرف کالاهایی مثل حاملهای انرژی صورت میگیرد.
در نتیجه این گرانسازیها، قیمتهای نسبی که در موقعیتی تاریخی همیشه روند خود را حفظ میکنند، به هم میریزند. هر کدام از این قیمتها ذینفعانی دارد. از سرمایهداران تا مردم. اگر دولت این ذینفعان را سرکوب کند و اجازه بازیابی قدرت خرید به آنها ندهد، گرانی به تورم جدی تبدیل نمیشود. یعنی همان اتفاقی که در آمریکا و اروپا رخ میدهد. کنترلهای شدید مانع انتشار گرانی میشود.
اما اگر مردم و ذینفعانی که از تصمیم دولت متضرر شده اند، با گران کردن محصولات و خدمات خود، تلاش کنند به سطح قبلی قیمتهای نسبی برسند، تورم جدی رخ میدهد و به لحاظ توزیع و مصرف کالا و خدمات موقعیت قبل از گرانسازی بر میگردیم.
حال باید چه کرد؟
برخی معتقدند، دولت لازم است در حرکت آخر کنترلهای خود را افزایش دهد و از ابزارهای مختلف مثل ابرازهای تنبیهی شدید مالیاتی یا محدودیتهای مصرفی مانع از آن شود که طبقهای که از سیاست متضرر شدهاند، قدرت خرید و میزان مصرف خود را بازیابی کنند.
اما اساس مشکل در همان حرکت اول در این شطرنج تاریخی است. دولت نباید به بهانههایی چون کسری بودجه، یا مازاد مصرف، به قدرت خرید مردم دستاندازی کند. بلکه برعکس لازم است سیاستهای طرف عرضه را دنبال کند تا کمبودها را از بین ببرد. یا اینکه نظام مالیاتی خود را اصلاح کند تا از فرارها و معافیتهای عجیب و غریب جلوگیری کند.
دستکاریهای قیمتی برای کنترل مصرف مردم، بدترین ابزاری است که بارها در ۶۰ سال گذشته توسط دولتها اجرا شده و نتیجه هرکدام از دیگری فاجعهبارتر بوده است.