🔹بانک مرکزی اروپا به احتمال زیاد روز پنجشنبه نرخ های بهره را کاهش خواهد داد تا برای اقدام ایالات متحده در هفته آینده آماده شود، زیرا چرخه پولی جهانی به سمت کاهش هماهنگ تر متمایل شده است.
10.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نان
بنزین
برق
گاز
#مکتب_گرانکن
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
دقت کردید هنوز هیچی نشده با روسیه شکرآب درست کردن و با افغانستان کل کل؟ این رو گفتم که بدونید که چرا شانگهای و بریکس و امثالهم توی دولت شهید پیش رفت ولی توی دولتهای اینها پیش نمیره. دیپلماسی منطقهای، اولویت شهید رئیسی بود. تا جایی که حتی برای اصلاح آذربایجان، به مرز این کشور سفر کرد!
☘️ دکتر حمیدرضا مقصودی
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلنگر
اونهایی که از گرونی دلار سود میکنن،یه آدرس غلط میدن و میگن این دلار نیست که گرون میشه،ریاله که بیارزش میشه!
نه عزیزان!دلارداران و دلاریفروشان، دلار رو گرون میکنن.
چجوری؟
با یه روشی که بهش میگن "مهندسی عَرضه"
مهندسی عرضه یعنی چی؟
یعنی فکر کنید شما صاحب دلار و فروشنده دلار هستید.کلی آدم هم توی صف ایستادن نیاز خرید به دلار برای واردات دارن.
شما بجای اینکه همه دلارتون رو توی بازار بفروشید، کم کم میفروشید تا تقاضای زیاد، گرونش کنه
حالا اینجا اساسا یه سوال مطرح هست که چرا نرخ دلار باید شناور باشه که دلاردارها بتونن با کم و زیاد کردن فروش، قیمتش رو ببرن بالا؟!
ارز جزو منابع عمومی کشور هست. یعنی متعلق به همه مردمه که یا باید صرف نیازهای عموم مردم بشه، یا صرف پیشرفت کشور.
اونی که صادرات داره، که عمدتا هم صادرات مواد خام و نیمه خام هست،حق نداره دلارش رو به هر قیمتی دلش خواست بفروشه و ارزش پول ملی رو بیاره پایین تا خودش سود کنه.
تعیین قیمت دلار، خارج از این دو حالت نیست: یا دولت متناسب با شرایط اقتصاد و معیشت مردم،نرخ رو تعیین کنه؛یا صاحبان دلار نرخ رو تعیین کنن.
صاحبان دلاربه قیمتگذاری دولت میگن قیمتگذاری دستوری،به قیمتگذاری خودشون میگن آزاد!!!
الان خبر بالا این هست که شرکتهای فولادی، میخوان دلار رو بجای ۴۳ هزار تومن، ۵۵ هزار تومن بفروشن!
نتیجه چی میشه؟
یه گوشی فرضا ۲۰۰ دلاری که با دلار ۴۳ هزار تومن وارد میشد و قیمتش میشد ۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومن، قراره با دلار ۵۵ هزار تومنی بشه ۱۱ میلیون تومن!
هدایت شده از جهاد تبیین اقتصادی
فردا چهارشنبه ساعت ۲۱ شبکه افق برنامه خیابان آزادی با حضور سعیدیسم .
حتما ببینید چون مباحث خیلی خوبی مطرح شده.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هشدار بیش از ۴۰ نماینده به همتی؛
جلوی ریخت و پاش ها را بگیرید تا وام به مردم هم برسد/ سخنی نگویید که بوی دفاع از بانک ها و کارتلهای اقتصادی متخلف را بدهد
باسمه تعالی
جناب آقای دکتر همتی؛ وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی
سلام علیکم
با عرض تبریک حلول ماه ربیع الاول، اخیرا در یکی از برنامه های تلویزیونی ضمن دفاع از وامهای کلان پرداختی بانکها به کارکنان خود، درباره «پرداخت بخشی از وام ازدواج به صورت خرید کالا و اجناس» صحبت کردید که نقض واضح قانون بود. چراکه طبق ابلاغیه بند (ث) تبصره ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور- تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باید به صورت نقدی باشد.
این درحالیست که طبق بخش نامه بانک مرکزی حداکثر ۱۵ روز پس از ثبت نام توسط متقاضیان، باید روند خدمات دهی آغاز شده و ضمن تعیین شعبه، ظرف ۱۰ روز پرونده تشکیل و مبلغ وام به حساب متقاضی واریز گردد.
متاسفانه این نوع اظهارات توسط حضرتعالی، ثمره ای جز ناامیدی جوانانی که با هزار و یک امید برای ازدواج اقدام نموده اند ندارد آن هم در شرایطی که حجم کل تسهیلات پرداختی ازدواج و فرزندآوری از کل تسهیلات پرداختی، تنها حدود ۳درصد است.
لذا از شما به عنوان وزیر اقتصاد دولت جناب آقای پزشکیان که همواره به درستی بر ارتقای شاخص عدالت تاکید کرده است، انتظار میرود به عنوان وزیر اقتصاد به جای ایجاد شائبه و ظن دفاع از منافع بانک ها و کارتل های اقتصادی متخلف، با جلوگیری از بنگاه داری بانکها توسط زیرمجموعه های اقماری شان و ریخت و پاش ها و هدر رفت منابع عمومی در بخشهای گوناگون، به دنبال احقاق حقوق مردم عادی و رنج کشیده ای باشید که برای دریافت حتی یک وام ساده، باید از هفت خوان بانک ها عبور کنند.
ضمنا مطرح نمودن ایده غلط و پر اشکال جایگزینی کالا و لوازم خانگی به جای وام نقدی، آن هم در شرایطی که کیفیت پایین برخی کالاها و قیمت بالای آنها مشخص است، چرخه رانت دیگری در بین تولید کنندگان بی کیفیت را رونق می بخشد تا بتوانند در یک بازار غیر رقابتی، محصولات خود را به اجبار به بخشی از جامعه تحمیل کنند. و صد البته شما بهتر از هر کس دیگر می دانید که هر زوجی که برای دریافت وام ثبت نام اقدام می کند، بیشترین نیازش به مبلغ وام برای تامین نقدینگی لازم جهت خرید و یا رهن مسکن و یا سایر مخارج شروع به کار زندگی است که طبیعتا با دریافت لوازم خانگی، این مشکلات مرتفع نمی شود.
در پایان به جنابعالی یادآوری می کنیم که اگر قرار است تحولی در وضعیت معیشت مردم شکل بگیرد، یکی از قدم های اولیه آن تغییر نگاه مسئولان است. اگر وزرا و مسئولانی مانند شما اولویت شان را بر احقاق حقوق توده های مردم بگذارند و در این مسیر با برخورد با بانک های متخلف و کسانی که منابع عمومی را هدر می دهند به وظیفه خودشان عمل کنند حتما در راه گره گشایی از مشکلات مردم موفق خواهند شد که در این مسیر باید مراقبت شود که الگوهای غلط دهه ۹۰ مجددا تکرار نشود.
از این رو ما در مجلس شورای اسلامی با دقت عملکرد شما و سایر مسئولان را رصد کرده و در صورت حرکت در مسیر قانونی و درست، شما و ساییر همکاران تان را کمک می کنیم و در صورتی نیز که خدای ناکرده، مسیر اشتباهی در پیش گرفته شود حمایت از مردم و بویژه زوجهای جوان را وظیفه قانونی خود میدانیم.
والسلام علی من اتبع الهدی
۱. مالک شریعتی
امیرحسین ثابتی
علی خضریان
احمد راستینه
۵. عباس بیگدلی
مهدی طغیانی
ابراهیم عزیزی شیراز
محمد منان رئیسی
حامد یزدیان
۱۰. علیرضا عباسی
میثم ظهوریان
علی احمدی
صدیف بدری
علیرضا سلیمی
۱۵. محمدطلا مظلومی
زهره سادات لاجوردی
موسی غضنفرآبادی
فتح الله توسلی
محمدتقی نقدعلی
۲۰. احسان عظیمی راد
علی حدادی
امیرحسین بانکی پور
حسن حسن نتاج
سید موسی موسوی
۲۵. عباس گودرزی
سید محمد موحد
غلامرضا شریعتی اندراتی
حسینعلی شهریاری
روح الله متفکر
۳۰. محمدرضا احمدی
نادرقلی ابراهیمی
علی اصغر نخعی راد
علی اصغر باقرزاده
فاطمه محمدبیگی
۳۵. ابراهیم رضائی
حسین محمدزاده
مجید دوستعلی
پیمان فلسفی
علی شیرین زاد
۴۰. سید مرتضی محمودی
سالار ولایتمدار
روح الله نجابت
فرهاد شهرکی
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت امام یازدهم، معمار و مدیر ارشد آمادهسازی جامعه برای عصر جدید و متفاوت غیبت، امام محصور در حلقههای سخت امنیتی و پادگانهای نظامی، مظهر اقتدار در عین مظلومیت، حضرت امام حسن عسکری علیه الصلوة و السلام به محضر فرزندشان حضرت امام مهدی علیه السلام و به همه انسانهای جهان تسلیت باد.