❌مهم❌
سردار باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح:
برای انجام عملیات وعده صادق3 به مطالبه مردمی نیاز داریم، این موضوع باید از طرف ملت مطالبه شود
ببینید پریشب یک جمله ای بود
این توئیت را پیرو آن بدانید
👇👇👇👇👇
*توییت اکانت خبری فرماندهی فضایی سپاه :*
*تمامی ملزومات و هماهنگی های لازم جهت اجرای عملیات برعلیه رژیم صهیونیستی فراهم شده است*
*و تاکنون سه مرتبه طرح عملیاتی این مهم بازنگری و به مرحله اجرا رسیده است*
*زمان اجرای عملیات وابسته به پشتیبانی بی قید و شرط دولت از نیروهای مسلح میباشد.*
👆👆👆👆
جمله اخرش را بخوانید
نمیخواستیم رو این موضوع مانور بدیم
اما حالا که رییس ستاد کل گفت
میگوییم:
بنظر می آید احتمالاا دولت ، همراهی لازم را برای وعده صادق 3 ندارد
سوال:
مگر رهبر فرمانده قوا نیست
مگر سپاه نمیتونه اگر صلاحه بزنه ؟پاسخ:
ببینید اولا دستور حمله را شورای عالی امنیت ملی باید بدهد
یعنی رییس جمهور ، وزیر امور خارجه ، وزیر اطلاعات ، وزیر کشور و …
دوما کسی که باید در حمله ، دلار و بنزین و نان و کالای اساسی و خوراک و مردم را تامین کند دولت است
دولت اگر همراهی نکند نیروهای مسلح دست به عصا اقدام میکند
رهبر نمیتواند همه چیز را وتو کند ؟
بله میتواند
اما توقع نداشته باشید رهبر ساختارهای قانونی را، به راحتی نقض کند و انها را کنار بگذارد، خودش هم بارها فرمودند
تا انجایی که موجودیت کشور به خطر نیفتد، رهبر کار را به مسولین امر واگذار میکند و ورود نمیکند.
وعده صادق 3 هم تا شورای عالی امنیت ملی اوکی ندهد انجام نمیشود یک نکته دیگر هم باید بگوییم
در زمان جنگ ایران و عراق، تصمیم حملات با فرماندهان نظامی بود
بعد جنگ مجلس قانون گذاشت:
تصمیم حملات با شورای عالی امنیت ملی باشد
بنظر این قانون نباید مناسب باشد
زیرا این قانون باعث کند شدن پاسخگویی و طولانی شدن روندهای تصمیم گیری شده
در امور نظامی هم گاهی تعلل به معنای باخت و از دست رفتن فرصت میشود
باید مجدد تصمیم حملات را به فرماندهان نظامی واگذار کنند.
♦️ #علیخانی / #سعیدیسم
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
🔰تله مذاکره برای مهار ایران در منطقه/ بخش اول
🔸دولت چهاردهم در بازگشت به مذاکرات هستهای با غرب دچار چندین خطای راهبردی شده است
🔹باز هم مذاکره؛ کلیدواژه تکراری و راهبرد بی حاصل و خسارتبار دولتهای یازدهم و دوازدهم که اینبار دولت چهاردهم به دنبال آن است. در شرایطی که از یکسو تجربه تلخ برجام با همه بدعهدیهای طرف اروپایی و آمریکایی و همه زخسارتهایی که به صنعت هسته ای کشور زده است، جلوی چشم ماست و از سوی دیگر وضعیت دنیا و منطقه طی یکسال گذشته و در دوران پسا طوفان الاقصی کاملا دگرگون شده است، دولتمردان دولت پزشکیان در رویکردی مرتجعانه همچنان دلخوش به مذاکره با اروپا و آمریکا برای حل مشکلات اقتصادی کشور هستند!
🔹رسانه های دولتی هم پرطمطراق از عزم دیپلماسی برای پا گذاشتن در میدان مذاکرات سخن می گویند. طی روزهای گذشته ابتدا منابع خارجی و در پی آن منابع رسمی خبر از نشست مشترک ایران و سه کشور اروپایی در سطح معاونان وزرا دادهاند که بنا بود روز گذشته (جمعه) برگزر شود. مجید تخت روانچی، معاون سیاسی عراقچی، نماینده ایران در مذاکرات روز جمعه بود. او و کاظم غریب آبادی معاون حقوقی و بینالملل وزیر امور خارجه پنجشنبه گذشته با انریکه مورا معاون مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا دیدار کردند.
عباس عراقچی وزیر امور خارجه از مذاکرات هسته ای در چارچوبی جدید سخن می گوید. تیم عراقچی پیگیری مذاکرات هستهای بر سر رفع تحریم ها را از مهمترین دغدغههای خود عنوان می کنند که در آغازین روزهای فعالیت خود با آن مواجه شده اند.
🔹در این مسیر دولت پزشکیان دچار چندین خطای راهبردی شده است. اولین خطای دولت، ارتجاع به مسیر امتحان شده و شکست خورده مذاکره است. در دو دولت روحانی هشت سال زندگی و معیشت مردم را به مذاکرات گره زدند و کل انرژی و سرمایه دولت را بر سر مذاکره قمار کردند؛ اما نتیجه چه شد؟ آیا تحریمها لغو شد؟ فروش نفت افزایش یافت؟ ارزش پول ملی افزایش یافت؟ گرانی برطرف شد؟
🔹بسیاری از ادعاهای دولت روحانی را شهید رئیسی جامه عمل پوشاند آن هم با رویکردی کاملا مخالف رویکرد روحانی در مذاکره با غربیها؛ افزایش تبادلات اقتصادی کشور، عضویت در بریکس و شانگهای، گسترش روابط با چین و روسیه، افزایش چندین برابری فروش نفت در سه سال عمر دولت رئیسی در شرایطی اتفاق افتاد که نه مساله اف ای تی اف حل شده بود نه مذاکره ای صورت گرفته بود. چرا دولت چهاردهم اصرار بر تکرار این خطای مهلک دارد؟
🔹خطای دیگر دولت برجسته کردن مجدد مساله هسته ای ایران است؛ در حالیکه ماجرای هسته ای تقریبا بین ما و غرب تمام شده بود و ما در حال طی مسیر خود هستیم و غربیها هم استراتژی خود در مواجهه با ما را تغییر داده بودند. این خطای راهبردی موجب شده غربیها مجددا ادعاهای گذشته خود در مورد رفتارهای منطقه ای ایران تکرار کنند و همان مسیر برجامهای 2 و 3 را دنبال نمایند.
🔹در شرایطی که در دوران پسا طوفان الاقصی کارشناسان معتقدند در راستای ایجاد بازدارندگی جدید باید در دکترین هسته ای خود تغییراتی ایجاد کنیم و مساله سلاح هسته ای در دستور کار نهادهای عالی نظام قرار گیرد، عباس عراقچی این رویکرد را به مذاکره گره زده است و به غربیها پیغام میدهد بیاید مذاکره کنیم تا رویکرد ما تغییر نکند! عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در مصاحبه ای با روزنامه گاردین که در آستانه مذاکرات ایران با انگلیس، فرانسه و آلمان منتشر شد، هشدار داده که ناامیدی در تهران از تعهدات انجام نشده مانند لغو تحریمها، به بحث در مورد اینکه آیا تهران باید سیاست هستهای خود را تغییر دهد یا خیر، دامن زده است. او به این روزنامه بریتانیایی گفت: «ما در حال حاضر قصد نداریم [غنیسازی را] فراتر از 60 درصد پیش ببریم و این تصمیم ما در حال حاضر است». با این حال، او افزود: «این بحث در ایران و بیشتر در سطح نخبگان در جریان است که... آیا ما باید دکترین هستهای خود را تغییر دهیم یا خیر... زیرا تاکنون ثابت شده است که در عمل ناکافی است»
🔹در همین حال انریکه مورا معاون مسئول روابط خارجی اتحادیه اروپا که پنجشنبه با نمایندگان ایران دیدار داشت، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که آنها یک «تبادل نظر صریح داشتهاند... در مورد حمایت نظامی ایران از روسیه که باید متوقف شود، موضوع هسته ای که نیاز به راه حل دیپلماتیک دارد، تنش های منطقه ای (برای جلوگیری از تشدید تنش بیشتر از سوی همه طرفها) و مسائل حقوق بشری». یعنی از همین ابتدای کار، اروپاییها همان حرفهای برجامهای 2 و 3 یعنی مباحث دفاعی و منطقه ای ایران را به بحث گذاشته اند.
ادامه در بخش دوم
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
🔰تله مذاکره برای مهار ایران در منطقه/ بخش دوم و پایانی
https://t.me/www_rasaee_ir/20585
🔹خطای دیگر دولت در همینجاست که فکر می کنند مساله اروپا و آمریکا با ما همچنان هسته ای است؛ در حالیکه آنها از این ماجرا عبور کرده اند و با راهبردها و ظرفیتهای نظامی و دفاعی ما کار دارند. علاوه بر اعتراف صریح مورا به این قضیه، تحلیل فرامتنی قطعنامه شورای حکام هم همین امر را اثبات می کند. علی رغم خوش بینی و ساده انگاری دولت به اروپاییها دو هفته قبل شورای حکام قطعنامه ای علیه ایران صادر کرد. این قطعنامه جزییات مهمی داشت.
🔹این قطعنامه نشان میدهد که غرب و آمریکا در تدارک حمایت عملی از اسراییل و تشدید جنگ منطقهای هستند و پیشاپیش، قصد مهار ایران را دارند. همچنین تشدید جنگ سنگین غزه و کنشگری موفق جبهه مقاومت به رهبری ایران و فرضیه های تصاعد جنگ، اسراییل و امریکا را به فکر کنترل شدیدتر ایران انداخته است. در قطعنامهٔ ضد ایرانیِ ارائهشده به شورای حکام، به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت همکاری با آژانس داده شده که طبعا زمان ایران کم است. در قطعنامه با اشاره به آنچه «نگرانی عمیق مدیرکل» نامیده شده آمده است مواد هستهای اعلام نشده در چند مکان اعلام نشده در ایران وجود داشته است و مکانهای فعلی آن برای آژانس شناختهشده نیست و ادعا شده مواد هستهای مورد استفاده در ایران طبق مقررات توافقنامه پادمان NPT ایران اعلام نشده است.
🔹این در حالی است که رافائل گروسی برخی ادعاها درباره تأسیسات ایران را رد کرده بود؛ از جمله اینکه مدیرکل آژانس بینالملل انرژی اتمی در پاسخ به سؤالی درباره حمله ادعایی اسرائیل به پارچین گفت: آژانس این مکان را به عنوان تأسیسات هستهای درنظر نمیگیرد و ما هیچ نشانهای نداریم که مؤید وجود مواد هستهای در این مکان باشد. تناقض قطعنامه با اظهارات گروسی نشان میدهد رفتار غیرفنی و سیاسیکاری بر فضای حاکم بر قطعنامه غلبه دارد و قطعنامه، بدون اثبات اشکال فنی و صرفا تحت تأثیر انگیزههای سیاسی برای اعمال فشار شدید بر ایران در شرایط نبرد منطقه ای صادر شده است.
🔻تحلیل فرامتنی قطعنامه و پیامدهای استراتژیک و منطقه ای آن
تصویب قطعنامه اخیر علیه ایران، هرچند در ظاهر شباهتهایی با قطعنامههای پیشین دارد، اما بررسی دقیقتر نشان میدهد که در بستر یک استراتژی متفاوت غرب قابل تحلیل است. این قطعنامه در شرایطی تصویب شده که سیاستهای فشار حداکثری در حال بازتعریف و تقویت هستند و روندی تصاعدی را در برخورد با ایران دنبال میکنند.
- محتوای قطعنامه جدید، تفاوت چشمگیری با قطعنامههای پیشین ندارد. اما تصویب آن در کنار دور تازه تحریمها و موضعگیریهای تندتر اروپاییها نشان از یک تغییر تاکتیکی دارد. غرب، به ویژه در حوزه برنامه هستهای و نفوذ منطقهای ایران، به این نتیجه رسیده که رویکرد سنتی کنترل تنش دیگر کارآمد نیست و نیاز به یک راهبرد متفاوت وجود دارد.
- تصویب این قطعنامه، به نوعی میتواند زمینهسازی برای اقدامات جدیتر، از جمله استفاده از مکانیسم ماشه با استفاده از حفره های برجام باشد. این قطعنامه، ابزاری برای تغییر معادلات بینالمللی و آمادهسازی افکار عمومی جهان برای گامهای بعدی محسوب میشوند.
- غرب، بهویژه آمریکا و اروپا، با ابزارهایی چون تحریمهای شدیدتر و حتی تهدیدات نظامی، به دنبال تغییر محاسبات ایران است. غرب از اختلافات داخلی مدیران ارشد ایران در نحوه مواجهه با غرب و اسراییل مطلع است و روی آن حساب کرده است(دقت کنید).
- با توجه به این شرایط، تنش میان ایران و غرب بهویژه در ماههای پیش رو شدیدتر خواهد شد و دوطرف به سمت یک تقابل بیشتر پیش میروند. تصویب این قطعنامه، بخشی از یک استراتژی گستردهتر و چندبعدی علیه ایران به عنوان رهبر جبهه مقاومت است و فراتر از صرفاً اعمال فشار بر برنامه هستهای ایران است. هدف راهبردی آنها، بازتعریف معادلات قدرت در منطقه و در نهایت تغییر رفتار ایران در پروندههای کلیدی نظیر جنگ غزه و لبنان است.
🔹بنابراین، ایران با درک این رویکرد جدید، باید به ارزیابی مجدد سیاستها و استراتژیهای خود بپردازد و هرگز در مقابل فشارهای تصاعدی، کوچکترین انفعال و ضعفی نشان ندهد و راهکارهایی منسجم، غافلگیرکننده، خلاقانه و مؤثرتر ارائه دهد.
نتیجه آنکه مساله اصلی غرب و قطعنامه شورای حکام در قبال ایران، به هیچ وجه هسته ای نیست. مساله اصلی آمریکا و اروپا با ما بر سر منطقه و جبهه مقاومت است. آنها به دنبال این هستند که عدم دستاورد خود در منطقه را با تغییر میدان بازی، جبران کنند و پرونده هسته ای ایران مجددا بهانه ای شده برای مهار ایران در منطقه.
آیا دولتمردان و مدیران دیپلماسی دولت چهاردهم به این نقشه و طراحی، آگاهی و توجه دارند؟
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
🎥 نماینده قم در مجلس شورای اسلامی: دادستان محترم میداند در دستگاه دولت تخلف آشکار صورت گرفته است و فردی بر خلاف قانون در معاونت راهبردی رئیسجمهور منصوب شده است
روانبخش در نشست مشترک مجلس و قوه قضائیه:
🔹چنین نشود که قانون نسبت به یک پیرزنی که ۲ متر اضافه بنا ساخته به سرعت اجرا شود ولی نسبت به کسانی که قدرت دارند و از برج و بارویی برخوردارند تسامح صورت گیرد.
🔹دادستان محترم میداند در دستگاه دولت تخلف آشکار صورت گرفته است و فردی بر خلاف قانون در معاونت راهبردی رئیسجمهور منصوب شده است.
🔹آن فرد دیروز مصاحبه کرده و گفته با نظر رئیسجمهور در این سمت خواهد ماند.
هدایت شده از دکتر غزل قلوزی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه
🇮🇷فراخوان سراسری ملت ایران🇮🇷
🔻فریاد انتقام
در حمایت از نیروهای مسلح و مطالبه #وعده_صادق۳
اینبار محو اسرائیل...
✅ جمعه ۱۶ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۰۰
📌تهران-میدان پاستور
هدایت شده از جهاد تبیین (اقتصادی و سیاسی)
17.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هدف فتنه حلب ایران است
مسلمان تی وی
.
♻️ فقط سؤالم اینه که آقای پزشکیان چطور روش شده این پیامک را برای مردم ارسال کرده!
👈 کانال حمید رسایی: @www_rasaee_ir
⚠️مهم...
هموطن یک دقیقه وقت بزار تا آخر بخون 🙏
▪️اسرائیل و آمریکا دنبال اینن خاورمیانه ی جدیدی رو بسازن (اسرائیل بزرگ...عرب مد...ناتوی عبری_عربی....)
▪️اینو صراحتا گفتن (ترامپ .. نتانیاهو ...) ( فقطم امسالم نگفتن ۷۵ سال پیش که اسرائیل تشکیل شد ،وعده نیل تا فرات رو دادن (دوتا نوار آبی رنگ پرچم اسرائیل همون نیل تا فراته)
⚠️تو خاورمیانه جدیدشون ایران ذلیل ترینه
منزوی و نابود شده س ،تمام شاهراه های مهمو به روی ایران میبندن و روز به روز فشارو بیشتر میکنن تا فلج شیم...
🔺برای این کار نیاز دارن مقاومتو از بین ببرن و سوریه رو اشغال کنن که به کریدور های حیاتی ای که لازم دارن برسن و بازوهای ایران رو قطع کنن
🙏خواهش میکنم لج نکنیم مطالبه مردمی رو درس کنیم که مقاومت زنده بمونه، ایران نیاز داره به وعده صادق ۳ بسیار قدرتمندی
⁉️ما بارها مذاکره کردیم و شرایط شونو پذیرفتیم اما نتیجه چیشد؟؟
▫️قرارداد الجزایر
▫️قرارداد برجام
▫️سر انتقام شهید هنیه قول آتش بس دادن ،اگ ما نزنیم...
❓اصلا به کدوم از بندهای سازمان ملل عمل میکنن که بندهای قرارداد ما عمل کنن؟
❌لج نکنیم🙏 تاریخ خاورمیانه تو برهه حساسیه
اگ مقاومت و کشور های حامی کشورمون دست بالارو داشته باشن اونا مجبورن امتیاز بدن و کشورهای همسایه مجبورن سمت ما بیان
✔️قدرت حرف اولو در خاورمیانه میزنه
این کاملا منطقی و مشهوده