🔴 پیام رهبر انقلاب به اجلاس نماز:
🔹 نماز را نمیتوان در شمار نیازهای جاریِ فرد و جامعهی مسلمان دانست. این فریضهی بزرگ بسی فراتر از این نیازها نقش میآفریند. آن را باید همچون روح برای اندامهای بدن انسان یا همچون هوا در مقایسه با دیگر نیازهای مادّی انسان دانست. اینکه قبول همهی عبادتها و خدمتهای خدائی به قبول نماز وابسته شده،
و اینکه امر به نماز و ایستادگی بر آن از پیامبر مطالبه شده،
و اینکه نماز نخستین الزام در حاکمیت صالحان دانسته شده،
و اینکه اقامهی آن و تاکید بر آن بیش از هر واجب دیگر در قرآن تکرار شده، همه دلیل بر جایگاه بیمثال این فریضهی الهی است.
🔹 ترویج نماز در میان نسل جوان و نوجوان، کلید گسترش این نعمت الهی و جایگزین شدن آن در جایگاه شایستهی آن است. متصدیان کارهای مرتبط با جوانان و نوجوانان، از خانواده، تا مدرسه، و تا دانشگاه، و تا محیطهای ورزشی، و تا عالمان دینی در مدارس و دانشگاهها، و تا مجموعههای بسیجی در مساجد، و تا همهی واحدهای بسیج، و تا مجموعههای جهاد سازندگی و گروههای جهادی و نظائر اینها، باید خود را مخاطب: اقیموا الصلاة بدانند؛ راههای آموختن و گزاردن نماز و کیفیت بخشیدن به آن را برای نسل نو هموار کنند. به نماز، به مسجد، به حضور قلب، به توجه به معانی نماز، به دانستن احکام نماز، جاذبه ببخشند، و به معنای واقعی، نماز را اقامه کنند.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۲/۱۰/۱۵
1_4294688403.mp3
1.22M
دکتر قنبری،روانشناس واخلاق شناس 🙏
13.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دوتا فوق دکترا دارم، دوتا دکـترا
دوتا ارشد دارم هم از داخـــل کشور و
هم از خــــارج کشور، و... و ... ولـی
افتخار من یک چیز دیگری است...
👌👌بسیار عالی و دلنشین،
مخصوصا برای خانمها
✅ @karimkhani_org
کمرویی | علل و درمان
کمرویی احساس دلهره و نگرانی و آشفتگی است که برخی افراد هنگامی که به دیگران نزدیک میشوند احساس میکنند. احساس کمرویی ناشی از ترس است، و همچنین به شدت تحتتأثیر شیوههای فرزندپروری و تجربیات زندگی است.
احساس کمرویی ناشی از چندین عامل است که شامل معذب شدن، خود درگیری منفی، عزت نفس پایین و ترس از قضاوت و طرد شدن است. افراد خجالتی معمولاً خود را با دیگران مقایسه میکنند و این مقایسهها به شدت غیرواقعی است. این افراد معمولاً خود را با افراد برونگرا و به شدت اجتماعی مقایسه میکنند و این باور را دارند که دیگران دائماً آنها را قضاوت میکنند و آنها را ضعیف میپندارند.
برای خواندن ادامه مطلب روی لینک زیر کلیک کنید.
http://kianbehboodnews.ir/%da%a9%d9%85%d8%b1%d9%88%db%8c%db%8c/
کانال ما در ایتا: @ghanbariravanshenas
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سلام و رحمه الله، صبحتون بخیر و مغفرت و رحمت الهی
عاقبتمون ختم بخیر
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عالمی می گفت:
در دعا می خوانیم :
یا مَن ارجوه .......
ای خدایی که به او امید دارم.
🌹تا خدا هست، امید هست.
تا خدا هست ناامیدی بی معناست.
آدمی که قدرت خدا رو باور داره، هیچ وقت ناامید نمیشه،
چون میدونه خدا میتونه هر بن بستی رو باز کنه.
🌹 شيطان دائم تلاش میکنه
تا انسان رو به ناامیدی بکشونه.
اما انسان مؤمن، با افزایش باور و امیدش به خدا،
شیطان رو شکست میده.
🌹پس تا خدا هست هیچگاه نباید ناامید شد .
التماس دعا
🌸🌺🪷🌷🌸🌺🪷🌸🌷🪷🌺
هدایت شده از نگرش نو زندگی نو
بسم الله الرحمن الرحیم
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
سلام و رحمه الله، صبحتون بخیر و شادی
عاقبتمون ختم بخیر
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عالمی می فرمود:
🌹خوب دقت کن!
خدا اگر کسی را دوست داشته و در پی هدایتش باشد، قلبش را خانه قرآن و معارف دین قرار می دهد
و محبتش را به معنویات زیاد
می کند!
🌹ولی اگر کسی به انتخاب کج خودش، مورد غضب واقع شد، محبت قرآن و امام حسین علیه السلام را از قلبش میگیرد
و بلایی برسر دلش میآورد
که از معنویات و قرآن و عترت فراری باشد و با مشاهده یا شنیدن آنها، حالش نامساعد و قلبش تنگ شود!
🌹 مثل کسی که از جو اتمسفر زمین بالا رود و تنگی نفس بگیرد! کمبود اکسیژن، نفس تنگی هم دارد! کماکان که منهای قرآن و خدا، مضطرب و پژمرده میشویم!
قرآن می فرماید:
🌹 فَمَن يُرِدِ اللَّهُ أَن يَهْدِيَهُ يَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ ۖ وَمَن يُرِدْ أَن يُضِلَّهُ يَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيِّقًا حَرَجًا كَأَنَّمَا يَصَّعَّدُ فِي السَّمَاءِ ۚ كَذَٰلِكَ يَجْعَلُ اللَّهُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونََ
🌹پس هر کس را که خدا بخواهد هدايت کند, سنيهاش را برای (قبول) اسلام میگشايد,
و هر کس را که بخواهد گمراه کند, سينهاش را چنان تنگ میکند که گويا به آسمان بالا میرود,
اين چنين خداوند پليدی را بر کسانی که ايمان نمیآورند؛
قرار میدهد.
سوره انعام آیه ۱۲۵
🌸🌹🌷🌺🪷🌸🌹🌷🌺🪷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یا علی (ع) جانم مددی
📌 چند روز مانده به #میلاد #معیار
⁉️#حق با کیست؟
⁉️چه کسی #شایسته تر است؟
⁉️در #تحلیل ها #معیار کجاست؟
"«از نظر پیغمبر اکرم، میزان حق، امیرالمؤمنین است. از طریق سنی و شیعه نقل شده است که: «علی مع الحق و الحق مع علی یدور حیثما دار»؛ اگر دنبال حقید، ببینید علی کجا ایستاده است، او چه میکند، انگشت اشارهی او به کدام سو است. زندگی امیرالمؤمنین یک چنین زندگیای است.»
بیانات رهبری در دیدار مردم بوشهر در روز میلاد امام علی(ع) - ۱۳۸۹/۰۴/۰۵"
https://eitaa.com/Aftabesharghy
»»» آیه ی روز :
**********
(ارسال شده توسط برنامه ی «قلم قرآنی هُدی»
دریافت و نصب از https://zenderoid.ir )
قُلْ بِفَضْلِ اللَّهِ وَبِرَحْمَتِهِ فَبِذَلِكَ فَلْيَفْرَحُوا هُوَ خَيْرٌ مِّمَّا يَجْمَعُونَ
یونس-58
بگو: «به فضل و رحمت خدا باید خوشحال شوند؛ که این، از تمام آنچه گردآوری کردهاند، بهتر است!»
**********
نکته ها:
با توجّه به شفا، موعظه و رحمت بودن قرآن كه در آیه ى قبل بود، ظاهر این آیه آن است كه مراد از فضل ورحمت، همان تمسّك به قرآن باشد. به فرموده ى حضرت على علیه السلام: روز قیامت ندا مى دهند كه هر كشاورزى گرفتار آفتى مى شود، جز آنان كه در مزرعه ى قرآن كشتند، پس در زمین قرآن كشت كنید. «فكونوا من حرثة القرآن» [288] پیامبرصلى الله علیه وآله فرمود: «مَن هداه اللَّه للأسلام وعلّمه القرآن ثمّ شكى الفاقة كتب اللَّه الفاقة بین عینیه الى یوم القیامة» هر كس را كه خداوند به نعمت اسلام و فهم قرآن مفتخر ساخت ولى او احساس بدبختى كند واقعاً بدبخت است و تا روز قیامت مهر بدبختى بر پیشانى او زده مى شود. سپس این آیه را تلاوت نمود. [289] و در روایت دیگرى فرمودند: به سراغ قرآن بروید تا زندگى تان زندگى سعیدان و مرگتان مرگ شهیدان باشد و از حسرتِ روز قیامت نجات یابید، چرا كه قرآن، كلام خداوند رحمن و مانع و امانى از شرّ شیطان و سبب برترى و سنگینى میزان است. [290]
در روایات، فضل و رحمت، به نبوّت و امامت تفسیر شده است. [291] چنانكه فضل به نعمت هاىِ عامّ الهى و رحمت به نعمت هاى خاصّ خداوند تفسیر شده است. [292]
پیامبر اكرم صلى الله علیه وآله فرمود: اهل ایمان بدانند كه نعمت دین از همه ى اموال كافران بهتر است و باید بدان شاد باشند. [293]
-----
288) نهج البلاغه، خطبه 17.
289) تفسیر نورالثقلین.
290) بحار، ج 89، ص 19.
291) تفسیر نورالثقلین.
292) تفسیر المیزان.
293) تفسیر صافى.
**********
پیام ها:
- به قانونى همچون قرآن كه شفا، موعظه، هدایت و رحمت است افتخار كنیم كه از همه ى قوانین بشرى برتر است. «فلیفرحوا»
- به نعمت ولایت شاد باشیم، نه به مال و مقام. «فلیفرحوا»
- نعمت ها را از فضل الهى بدانیم، نه از خود تا شادى ما رنگ الهى بیابد و سبب فخر فروشى و تكبّر نگردد. [294] «بفضل اللّه...فلیفرحوا»
- تنها نعمتى كه برخوردارى از آن باید سبب شادمانى باشد، قرآن است. «بفضل اللّه و برحمته... فلیفرحوا» (تقدّم «بفضل اللّه وبرحمته» نشانه ى انحصار است)
- نعمت هاى مادّى، گاهى سبب فتنه و فساد شده و زود گذر است، ولى نعمت هاى معنوى، پایدار و سبب رشد است. «خَیرٌ ممّا یَجمَعون»
- نعمت هاى معنوى، برتر از تمام نعمت هاى مادّى است. «خیرٌممّایَجمعون» (كسى كه بهره اى از قرآن دارد، نباید از تنگدستى خود ودارایى دیگران اندوهناك باشد)
*آدمی که نوازش نشه، مخش می پُکه!*
🖊️شعبان توکلی نیا
🔴اریک برن(eric berne) کتابی دارد با عنوان "بازی ها: روانشناسی روابط اجتماعی". در مقدمه این کتاب آقای برن از قول آقای اسپیتز(spitz) می گوید: "کودکانی که پس از تولد به مدت طولانی از آغوش مادر محروم می شوند، رفته رفته دچار افت شدید روحی و روانی شده و چه بسا ممکن است سرانجام با ناراحتی های ناشی از همین افت روحی، از پا در بیایند". بنابراین، آنچه که آقای اسپیتز آن را محرومیت عاطفی (emotional deprivation) می نامد ممکن است مهلک باشد.
🟢آقای برن در ادامه می گوید نظیر چنین پدیده هایی در بزرگسالانی که در معرض محرومیت های احساسی قرار می گیرند، نیز دیده می شود که تجربه ثابت کرده این محرومیت ها موجب روان پریشی می شود. در نهایت آقای برن نتیجه می گیرد که: "اگر نوازش نشوی، مخت می پُکد".
🔵بنابراین، بعد از آن که دوران صمیمیت دامان مادر به پایان رسید، فرد در بقیه عمر، هر روز با این معما مواجه است که دست تقدیر چه موانعی سر راهش سبز خواهد کرد. در بسیاری از موارد، فرد سازگاری نشان می دهد و یاد می گیرد که با کمترین نوازش، حتی از نوع نمادین آن، خود را راضی کند تا جایی که با مشاهده یک تکان دادن سر در تایید کارهای او و به رسمت شناختن موجودیت او، برایش کافی است.
🟤از نظر آقای برن یکی از بهترین راه حل ها برای کاستن از این محرومیت های عاطفی، "نوازش" است: برخی ها ممکن است نوزاد را لفظا و با کلام نوازش کنند، برخی ها ممکن است او را در آغوش بگیرند و بعضی ها ممکن است به شوخی او را نیشگون بگیرند یا تلنگرش بزنند. پس: وجود آمیزش اجتماعی، هر چه که باشد بر فقدان آمیزش اجتماعی مزیتی نسبی دارد.
🟡سوال: به عنوان مدیر چگونه می توانیم دیگران را نوازش کنیم؟
🔸به نیازهای کارکنانمان توجه کنیم و بر اساس نیاز هر فرد، به او انگیزه بدهیم؛ برخی از کارکنان ممکن است به دنبال دیدن(احترام) باشند و برخی ها ممکن است به دنبال شکوفایی استعدادشان و ... .
🔹برخی از کارکنان از شکست می ترسند، به عنوان مدیر به آنها اطمینان و احساس امنیت بدهید. آقای دمینگ معتقد است: در غیاب ترس، اشخاص می توانند در سطحی بالاتر از گذشته ظاهر شده و بر تولید خود بیفزایند.
🔸عادت کنید با کارکنان خود به عنوان انسان های مهم و ارزشمند رفتار کنید.
🔹انتظارات خود را از کارکنان، شفاف و روشن، مطرح کنید.
🔸مدیران باید در خلوت و در جمع، کار برجسته کارمندانشان را تایید و از او تشکر نمایند. توجه داشته باشید هر چه که تحسین و تشویق شوند تکرار و تقویت می شوند.
🔹با تمام وجود، به حرف کارکنان، توجه نموده و به دقت گوش کنید.
🔸تبسم کنید.
🔹کار را معنی دار کنید؛ به قول نیچه: کسی که چرایی برای زندگی کردن دارد، با هر چگونه ای خواهد ساخت.
🔸با همکارانتان منصفانه رفتار کنید.
🔹همه ما از نقاط ضعف و قوت هایی برخورداریم. یاد بگیریم کارکنانمان را همانطوری که هستند، بپذیریم.
🔸سخن پایانی: همه ما انسان ها از دردها و محرومیت های مشترکی رنج می بریم و به همین خاطر نیازمند آنیم که نوازش، شویم؛ بنابراین، یاد بگیریم همدیگر را نوازش کنیم.
🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏
سلام به کانال ما بپیوندید. ارادتمند دکتر احمدرضا قنبری
https://eitaa.com/ghanbariravanshenas
از حال بد به حال خوب
اراده کنیم و اقدام کنیم،،، اقدام و عمل ما،سرنوشت مارا می سازد...
اولین قدم را بر دار...گر راه روی راه برت بگشایند
https://eitaa.com/ghanbariravanshenas