کیک سیب و دارچین یکی از کیکهای همه پسند است.😍
میتوانید با صرف زمان و هزینه کم این کیک خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.⏰
این کیک انتخاب مناسبی برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است.🎊♥️
طعم سیب و دارچین در کنار هم بسیار عالی است و عطر فوق العادهای هم دارد. 🍎🥧
#معرفی_محصول
#کیک_سیب_و_دارچین
◀️مناسب برای ۸تا ۱۰نفر
⏲ وزن حدودی پودر کیک: حدود ۵۰۰گرم
✅بدون مواد نگهدارنده.
در جای خشک و خنک حدود چهار ماه ماندگاری داره👌
📝ارسال به همراه دستور پخت
💳قیمت با احترام: ۵۵هزار تومان
💳همراه با سیب خشک: ۶۲هزار تومان
ادمین سفارش🔻🔻
@ghand_e_asaladmin
با ما همراه باشید💐
@Ghand_e_asal
@Ghand_e_asal
قندعسل
سلام در حال بسته بندی میباشیم لطفاً صبور باشید 😁😁
پودرهای آماده کیک و شیرینی
قند عسل 🧁🍰🍪
آماده ارسال به مشتری های عزیز 📪
#عکس
#بسته_بندی
#پودر_آماده
با ما همراه باشید💐
@Ghand_e_asal
@Ghand_e_asal
#معرفی_محصول
#کاپ_کیک_موزی
◀️تعداد :حدود ۲۲ عدد
⏲ وزن حدودی پودر کیک: ۵۷۰گرم
✅بدون مواد نگهدارنده.
در جای خشک و خنک حدود چهار ماه ماندگاری داره👌
📝ارسال به همراه دستور پخت
💳قیمت با احترام: ۵۰هزار تومان
ادمین سفارش🔻🔻
@ghand_e_asaladmin
با ما همراه باشید💐
@ghand_e_asal
@ghand_e_asal
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
همه رویا های ما میتوانند
محقق شوند،🤩
اگر شجاعت دنبال کردن
آن ها را داشته باشیم.
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
@ghand_e_asal
May 11
May 11
#دلایل_خرابی_کیک
همه ما عاشق کیک خانگی هستیم ولی گاهی خراب شدن کیک باعث می شود ترغیب شویم که کیک را از بیرون تهیه کنیم
دلایل اصلی خراب شدن کیک خانگی :
❗️استفاده نکردن از دستور معتبر
❗️پایین بودن دمای فر
❗️استفاده زیاد از شکر
❗️استفاده زیاد از بکینگ پودر
❗️تغییر ناگهانی دمای کیک
❗️کامل پخته نشدن کیک
❗️باز کردن درب فر قبل از پخت کیک
❗️اندازه گیری اشتباه
و.....
✅یک پیشنهاد دارم که دیگه در این گرونی مواد اولیه این اتفاق نیفته و اون
استفاده از پودر کیکهای خانگی قندعسل هست.🥞🥠🍪🍰🥧
🌸همه پودرها اول توسط خودمون امتحان شده.
🌸کاملا دست ساز و خونگی و بدون مواد نگهدارنده هستند.
🌸مزه کیکها فوق العاده عالی و خوشمزه هستند.
🌸با خیال راحت و بدون نگرانی از خراب شدن میتونید یک کیک عالی بپزید.
🌸 سوالات خودتون رو در این زمینه میتونید از ادمین بپرسید.
@Ghand_e_asal