🗓سالروزفوت مورخمصری،احمدامین
🏴نویسنده کتاب موهن فجرالاسلام/۱
💠رهبرانقلاب
‼️یکی از امتیازات امروز، کثرت سؤالات است. وقتی سؤال زیاد بود، مسائلی که به وجود میآید، میدان را باز میکند برای عبور از مرزهای علم. یک نویسندهی متعصب مصری سالها پیش یک کتابی علیه تشیع نوشت بهنام فجرالاسلام که در آن حرفهای غیرمنصفانهای علیه تشیع بود. البته بعد دنبالهی آن ضحیالاسلام و ظهرالاسلام و عصرالاسلام و...را هم نوشت. اینها همه را بنده در همان اوایل دهه ۵۰ خواندهام. این کتاب فجرالاسلام موجب شد که علمای ما چند اثر برجسته به وجود بیاورند. یکی از آن آثار برجسته الذریعة آقا بزرگ تهرانی است. یکی از آن آثار برجسته تأسیس الشیعة لفنون الاسلام است؛ مال مرحوم صدر. همه اینها در مقابل فجرالاسلام نوشته شد. گمان میکنم یکی از آن آثار برجستهای که تحت تأثیر کار فجرالاسلام نوشته احمد امین مصری بوجود آمد، کتاب مرحوم سیدمحسن امین است؛ این کتاب شرح حال علما یا اعیانالشّیعة. خب، یعنی یک مسئله ایجاد شد، برای پاسخ به آن مسئله چند کار مهم انجام گرفت که اگرچنانچه آن سؤال نبود، این کارهای مهم انجام نمیگرفت. این هم یک نکته. بنابراین امتیازات این دوره امتیازات زیادی است؛ خدا را شکر کنید که در این دوره قرار گرفتهاید و میتوانید از امتیازاتش استفاده کنید. ۹۶/۶/۶
#نقل ازکانال جهادتبیینی
@gharar_a
🗓سالروز فوت مورخمصری،احمدامین
🏴نویسندهکتابموهنضحیالاسلام/۲
💠رهبرانقلاب
‼️ خوشبختانه حوادث بیدارکنندهای هم وجود داشته است، همین حادثه ننگین اهانت به قرآن شریف و عزیز در کشور آمریکا، حوادث بیدار کننده است؛ اینها آن زنگهائی است که میخورد تا انسان در خواب غفلت فرو نرود این کتاب «فجر الاسلام» را که احمدامین مصری نوشت که تهمتهای زیادی و اهانتهای زیادی در این کتاب به شیعه کرده است - که بعد هم «ضحی الاسلام» و «ظهر الاسلام» و «عصر الاسلام» را نوشت، وقتی منتشر شد، موجب شد که تعدادی از بزرگان و روشنفکران حوزهی علمیهی نجف پاسخ عملی بدهند. لذا مرحوم آشیخ آقا بزرگ تهرانی کتاب «الذریعة» را نوشت؛ مرحوم سید محسن جبل عاملی کتاب «رجال» و «اعیان الشیعة» را نوشت؛ مرحوم صدر کتاب «تأسیس الشیعة لفنون الاسلام» را نوشت؛ اینها دفاع علمی ک عملی کردند. یعنی یک کتاب ۴۰۰صفحهاىِ فجر الاسلام موجب شد که چند دائرةالمعارف بزرگ در شیعه به وجود آمد. این، زنگ بیدارباش بود؛ خورد، این طرف بیدار شد و کاری که باید بکند، انجام داد. ۸۹/۶/۲۵
#نقل ازکانال جهادتبیینی
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 کلیپ صوتی: «هدف از خلقت، عبودیت است برای همۀ بشر!»
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔹 باید همۀ ما متوجه و ملتفت باشیم که هدف از خلقت، عبودیت است برای همۀ بشر.
🔹باید بدانیم که این یک کلمه «إِلّا لِیَعْبُدُونِ»[ذاریات: ۵۶]، معنایش این است که هرچه هست و نیست، در همین عبودیت خداست. هرچه هست و نیست، در تحصیل رضای خداست؛ در اعتقادات و در عملیات.
🔹باید بدانیم که حقِّ میل به یمین و یسار [تمایل به راست و چپ] نداریم [بلکه] باید در صراط مستقیم [حرکت کنیم.] «أَنِ اعْبُدُونِی هَذَا صِرَاطٌ مُستَقِیمٌ».[یس: ۶۱]
🔹باید بدانیم که تمام نتیجه و تمام سعادت در این است که ما موفق باشیم که عزم ثابتِ مستمر بر ترک معصیت، در اعتقادیات و در عملیات داشته باشیم.
🔹باید همین را هم از خدا و از مقربین خدا و از انبیا و اوصیا و وصیّ وقت [امام زمان علیهالسلام] بخواهیم [که] از خدا بخواهند که ما موفق باشیم به اینکه در هر آن، هرجا باشیم، فقط و فقط رضای خدا را در نظر داشته باشیم. بخواهد، برویم؛ بخواهد، بایستیم. بخواهد، حرکت کنیم؛ بخواهد، ساکن باشیم.
📚 بیانات معظمله در مراسم افتتاح ضریح مطهر حرم حضرت معصومه علیهاالسلام،
١٢ اسفند ١٣٨٠
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت:
بزرگترین ترسم از کرونا نرفتن به پیاده روی اربعین است!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🔰 تولید، سیستم دفاعی و امنیت بخشِ اقتصاد در برابر ویروس های مهاجم است
🔻رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مجموعههای تولیدی بهمناسبت #هفته_کارگر:
🔹 تولید را میتوان به سیستم ایمنی و دفاعی بدن تشبیه کرد. این روزها مسئله کرونا هم مطرح است. نقش سیستم دفاعی بدن در مواجهه با ویروسها، میکروبها و مهاجمهای ضد سلامت نقش خیلی مهمی است. همین ویروس کرونا بلاشک وارد خیلی از بدنها شد لکن آنها مریض نشدند. چرا؟ به خاطر این که یک سیستم دفاعی سالم خوبی داشتند توانست دفاع کند و امنیت بدن را تأمین بکند.
🔹 در اقتصاد کشور اگر ما اقتصاد را به یک بدن تشبیه کنیم، بدن انسان تشبیه بکنیم، سیستم دفاعی و امنیتبخش اقتصاد عبارت از تولید است. یعنی آن چیزی که میتواند ویروسهای مهاجم و میکروبهای مهاجم به اقتصاد را خنثی بکند و اقتصاد را سالم نگه دارد تولید در کشور است.
🔺 ما البته اقتصادمان متأسفانه دچار میکروبها و ویروسهای طبیعی متعددی است و ویروسهای دستسازهم مثل تحریم و مسئله قیمت نفت هم حوادثی هستند که به اقتصاد ضربه میزنند. اگر ما تولید خوب و مناسب و شایسته و روبهرشد همواره در کشور داشته باشیم در مقابل این ویروسها میتوانیم مقاومت بکنیم.
💻 @Khamenei_ir
بسم الله الرحمن الرحیم
🌼دعای روز سیزدهم ماه مبارک 🌼
اللهمّ طَهّرنی فیهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرنی فیهِ علی کائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْنی فیهِ للتّقی وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِکَ یا قُرّةَ عیْنِ المَساکین.
خدایا، مرا در این ماه از آلودگی ها و ناپاکی ها پاکیزه ام کن و بر شدنی های مورد تقدیرت شکیبایم گردان و به پرهیزگاری و هم نشینی با نیکان توفیقم ده، به یاری ات ای روشنی چشم مستمندان.
@gharar_a
13(2).mp3
4.63M
💫☀️ مسأله شرعی به همراه شرح دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان- حضرت آیت الله مجتهدی(ره)☀️💫
@gharar_a
* #شب_قدر
💠 تلاش و همت برای درک لیله القدر
🔻شب قدر ، شب سرنوشت است و مقدرات انسان در این شب معین می شود. لطف الهی، در آن، به مراتب بیشتر از زمانهای دیگر است، تا اندازه ای که می تواند تمام عمر، بلکه تمام هویت آدمی را تحت تأثیر قرار دهد...
🔸 یکی از زمینه های اصلی در بهره بردن از نسیم های رحمت الهی، تشنه کامی و طلب از جانب انسان سالک است. طبق سخن منسوب به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم، کسی که چیزی را طلب کند و برای دستیابی به آن تلاش بنماید، لاجرم به آن دست مییابد.
گفت پیغمبر اگر کوبی دری / عاقبت زان در برون آید سری ...
🔹 قدم اول، این است که فرد بفهمد ماه مبارک رمضانی هست، روزه ای هست، لیلة القدری هست و باید پیوندی در این فصل برقرار کرد. اگر آن پیوند باشد، برکات زیادی به انسان می رسد، به شرطی که درها بسته نباشد.
🔸 کسی که طالب نیست، مانند ظرفی است که دهانه آن بسته باشد و در دریای زلال قرار گیرد که ذره ای آب در آن نفوذ نمی کند. گاهی ما مشغول زندگی هستیم و درهای دلمان به روی آن نسیم بسته است؛ لذا بهره نمی بریم...
🔹 اگر به این نکته واقف باشیم که بزرگ ترین تاجی که ممکن است در ماه رمضان بر سر کسی گذاشته شود، تاج درک لیلة القدر است و نیز برکات لیلة القدر را متفاوت از زمانهای دیگر بدانیم، بی تردید، سعی و تلاش ما در راستای دستیابی به این برکات، دگرگون خواهد شد.
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓سالروز آغاز شرح نهجالبلاغه
🏳توسط استادسیدعلیخامنهای
🏳درمسجدکرامتمشهدسال۱/۵۳
💠رهبرانقلاب
‼️بنده امامت نماز جماعت را نخست در مسجد امام حسن مشهد که مسجدی کوچک و در کوچهای فرعی بود شروع کردم. سپس به مسجد کرامت انتقال یافتم، که مسجدی بزرگ است. اهمیت مسجدکرامت، تنها بعلت بزرگی آن نبود، بلکه از این جهت هم بود که در موقعیتی حساس و در نزدیکی حرم امام رضا و مدارس دینی قرار داشت؛ و هم به دانشگاه و سینما و نیز به بازار هم نزدیک بود. از همین رو، محل تلاقی گروههایی بود که همواره از هم جدا بودند و باهم کشمکش داشتند: کسبه، طلاب و دانشجویان. فعالیت این مسجد گسترش یافت و درنتیجه حساسیت دستگاه حاکمه را برانگیخت؛ لذا از نماز خواندن من در آن مسجد جلوگیری کرد. ۳ماه بعد، به مسجد امام حسن بازگشتم، که به علت کوچکی و دورافتاده بودن، مورد توجه دستگاه امنیتی نبود. همینکه نماز در این مسجد کوچک شروع کردم، طلاب و دانشجویان و کسبه به آنجا روی آوردند؛ بطوریکه فضای مسجد برای آنها تنگ شد و متولیان مسجد ناگزیر شدند آن را توسعه دهند لذا مسجد امام حسن از مسجد کرامت هم بزرگتر شد و تنها شبهای شنبه آنجا نماز میخواندم و یک درس نهج البلاغه هم میگفتم که تعداد انبوهی نیز حضور میافتند! کتاب خون دلی که لعل شد ص۲۲۹
# نقل از کانال جهادتبیینی
@gharar_a
🗓سالروز آغاز شرح نهجالبلاغه
🏳توسط استادسیدعلیخامنهای
🏳درمسجدکرامتمشهدسال۲/۵۳
💠رهبرانقلاب
‼️اگر شیعیان امیرالمومنین فقط متن نهج البلاغه را بدون شرح و تفسیر و توضیح میدانستند، بهرههای امت اسلامی و جمعی که خود را بنام آن بزرگوار و بعنوان شیعه و پیروش معروفند، بهرههای بیحد و حسابی بدست میاوردند، اگر ملتِ وابسته به امیرالمومنین که نام امیرالمومنین بر روی آنان است، همین ظاهر نهجالبلاغه را هم بلد بودند، جمع شیعه، یک امت میشدند که عالم اسلام بلکه جهان از آنها بهره میبرد چراکه همیشه جهان از یک امت آگاه، مترقی و پیشرو بهرههای فراوان میبرد! اردیبهشت ۱۳۵۳
⚠️توجه؛
🏳استادخامنهای با انتخاب بخشهایی از نهجالبلاغه که روش حکمرانی اسلامی را بیان میکند، غیر مستقیم به مخاطب خود نشان میداد که بیداد پهلوی چگونه احکام اسلامی را زیر پا میگذارد. تأثیر بیانات ایشان آنچنان بود که رئیس ساواک مشهد پس از برگزاری جلسهی شرح نهجالبلاغه بتاریخ ۱۳۵۳/۱۰/۱۳ به نیروهای تحت امرش نوشت: «به فعّالیّت خامنهای باید خاتمه داد.» لذا ساعاتی قبل از تشکیل جلسهی دیگری از شرح نهجالبلاغه در ۲۰ دیماه ۵۳ دستگیر و به کمیتهی مشترک ضدّ خرابکاری تهران اعزام و از این تاریخ تا سال ۵۷ از همهی فعّالیّتهای تبلیغی و تدریسی منع میشوند.
# نقل از کانال جهادتبیینی
@gharar_a
🌍 #بین_الملل
🔹 به مناسبت 20 سالگی فرار رژیم صهیونیستی از لبنان
ناگفتههای شنیدنی درباره چگونگی عقبنشینی اسرائیل از جنوب لبنان
🔸 پس از گذشت ۲۰ سال از اخراج ارتش رژیماشغالگر صهیونیستی از جنوب لبنان، برخی رسانههای این رژیم جزئیات تازهای از نحوه فرار سربازانشان منتشر کردهاند که شنیدن آنها خالی از لطف نیست.
http://kayhan.ir/fa/news/187672
🔻@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 در 146 شهر در کشور نماز جمعه برگزار می شود
🔸معاون سازماندهی ستاد ائمه جمعه:
🔹️ در مراکز استان ها تا اطلاع بعدی نماز جمعه برگزار نمی شود.
🔹️ در شهرهایی که نماز جمعه در آنها برگزار می شود، شیوه نامه های بهداشتی کاملا رعایت می شود.
🆔 @gharar_a
✒️..... *آقای کریمان ۱* .....
💢 روزی بر عده ای مستمند میگذشت و آن ها پاره های نان را بر زمین نهاده و خود روی زمین نشسته بودند و میخوردند.
چون *حسن بن علی"علیه السلام"* را دیدند گفتند: "ای پسر رسول خدا! بیا با ما هم غذا شو".فوراً از مرکب فرود آمد و گفت:
*"خدا متکبران را دوست نمی دارد"* .
و با آنان به غذا خوردن مشغول شد. آن گاه آن ها را به میهمانی خود دعوت کرد، هم غذا به آنان داد و هم پوشاک.💚
#امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
🔆منبع: کتاب شریف صلح الحسن علیه السلام، ص34
📌@gharar_a
✒️..... *آقای کریمان ۵*.....
💌 مدائنی روایت کرده: *"حسن علیه السلام و حسین علیه السلام* و عبدالله بن جعفر به راه حج می رفتند.
توشه و تنخواه آنان گم شد. گرسنه و تشنه به خیمه ای رسیدند که پیر زنی در آن زندگی می کرد.
✔️ از او آب طلبیدند. گفت: این گوسفند را بدوشید و شیر آن را با آب بیامیزید و بیاشامید. چنین کردند.
✔️ سپس از او غذا خواستند، گفت: همین گوسفند را داریم، بکُشید و بخورید. یکی از آنان گوسفند را ذبح کرد و از گوشت آن مقداری بریان کرد و همه خوردند و سپس همان جا به خواب رفتند.
✔️ هنگام رفتن به پیر زن گفتند: ما از قریشیم. به حج می رویم. چون بازگشتیم نزد ما بیا. با تو به نیکی رفتار خواهیم کرد. و رفتند.
✔️ شوهر زن که آمد و از جریان خبر یافت، گفت: وای بر تو! گوسفند مرا برای مردمی ناشناس میکُشی، آن گاه میگویی از قریش بوده اند!؟
✔️ روزگاری گذشت و کار پیر زن سخت شد از آن محل کوچ کرد و عبورش به مدینه افتاد. *حسن بن علی علیه السلام* او را دید و شناخت. پیش رفت و گفت: مرا می شناسی؟ گفت: نه! گفت: من همانم که در فلان روز مهمان تو شدم.
و دستور داد تا1000گوسفند و 1000دینار زر به او دادند.
✔️ آن گاه او را نزد برادرش، *حسین بن علی علیه السلام* فرستاد.
آن حضرت نیز به همان اندازه به او بخشید و او را نزد عبدالله بن جعفر فرستاد و او نیز عطایی همانند آنان بدو داد. 💚
#امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
🔆منبع: کتاب شریف صلح الحسن علیه السلام، ص36
📌@gharar_a
✒️..... *آقای کریمان ۶*.....
💌دو مرد، یکی از بنی هاشم و دیگری از بنی امیه، با یکدیگر مُجادله داشتند.
این می گفت:" قوم من بزرگوار ترند." و آن می گفت:" قوم من...". قرار شد هر یک، نزد10نفر از مردم قوم و طایفه خود بروند و چیزی بخواهند.
✔️ اُمَوی نزد20تن از بنی امیه رفت، هر یک ده هزار درهم به او دادند. و اما هاشمی، ابتدا نزد حسن بن علی علیه السلام آمد. ان حضرت، دستور داد150هزار درهم به او بدهند.
✔️ سپس نزد حسین بن علی علیه السلام رفت، آن حضرت پرسید:
*"پیش از من به کسی مراجعه کرده ای؟"*
گفت:" آری به برادرت، *حسن علیه السلام* ". فرمود:"
*من قدرت ندارم بر عطیّه ی سرور خود چیزی بیفزایم*...".
و او نیز150هزار درهم به این سائل داد.
✔️ مرد اُموی آمد با100هزار درهم که از10کس گرفته بود و مرد هاشمی آمد، با300هزار درهم که از دو تن گرفته بود. اُموی از این تفاوت خشمگین شد، پول را به صاحبانش رد کرد و آنان هم پذیرفتند و هاشمی نیز همین کار را کرد ولی حسنین علیهما السلام نپذیرفتند و گفتند:"
*خواهی بردار و خواهی بر خاک بیفکن، ما عطای خود را باز نمی ستانیم"*
#امام_حسن_مجتبی_علیه_السلام
🔆منبع: کتاب شریف صلح الحسن علیه السلام، ص36
📌 @gharar_a
* #شب_قدر
💠 پله پله تا درک شب قدر
🔻ليله القدر يک حقيقتي است که در روايات خيلي به آن توجه شده و به خيليها در مورد آن بشارت داده شده است.
🔸تحت شرائطي ممکن است کسي ليله القدر را درک کند. منتهی درک ليله القدر برای افراد مختلف طبيعتاً متفاوت است. لقمههاي معنوي همه همين گونه هستند. اندازه هاي آن متفاوت است و برای همه يکسان نيستند.
🔹اصلا اين يک نوع خلاف است که رسول خدا صلی الله علیه و آله يک شب به نام ليله القدر داشته باشد و يک نفر عادي هم همان مقدار از شب قدر بهره ببرد.
ادامه دارد...
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
* #شب_قدر
ادامه مطلب قبل...
🔻نه؛ هر کسي در محدودهي خودش است ولي در همين محدوده اگر کسي، به حد اعلاء بهره شب قدر رسيد؛ تمام استعدادش تبديل به فعليت می شود و ديگر هیچ ناراحتي ندارد و هيچ کاستي ندارد.
🔸در قبر و قيامت هم هيچ حسرتي ندارد. اين حسرت ها و نگرانيها به خاطر به فعليت نرسيدن استعدادهاي ما است که در دنيا سعي و تلاش لازم را نميکنيم و همه را ناکام آن طرف منتقل می کنيم.
🔹لذا بايد صدمات و زحمات آن را، آن طرف قبول کنيم؛ ولی احياناً براي بعضي همين دنيا موقعيتی و توفيقی پيش می آيد و عنايتی خاص می شود.
🔸جوهره های گرانقدری هستند که برایشان يک سير ارتقائی پيش مي آيد. از يک پوسته اي رد می شوند و به يک مغزی می رسند.
پوسته را شما ماه مبارک رمضان حساب کنيد.
ادامه دارد...
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
* #شب_قدر
ادامه مطلب قبل...
🔻ماه رمضان پوسته رويين است که تازه اين همه ارزش دارد. اين آخرين پوسته ليله القدر است و ليله القدر در مغز اين نهفته است.
🔸بيست و چند روز مخالفت با هواهای نفسانی ممکن است يک نفر را يک سال و يک پله ارتقاء دهد. در سال های بعد هم به همین شکل ارتقاء پیدا می کند.
🔹یعنی همزمان از اول سال يک حرکتي شروع می شود تا به شب قدر آن سال برسد و رشدی بکند؛ تا اینکه در اواسط عمر یا سالهای پايانی عمر کاملا جواب دهد و انسان شب قدر را کاملا درک کند.
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌧فرج شخصی و فرج عمومی
🌦با دقت در روايات فهميده مى شود كه فرج بر دو قسم است: فرج شخصى و فرج عمومى؛
🌦فرج شخصى : پاك شدن انسان از اخلاق زشت و ويژگي ها و صفات پست و فرومايه، و رسيدن به كمالات فطرى و درجات والاى انسانى و اخلاق و منش الهى.
🌦فرج عمومى: عبارت است از رها شدن جامعه از شرّ ستم و بيداد و رسيدن به عدل و داد و برپا شدن دولت آقايى و عدل كه در آن دولت، حق عزيز و محترم و باطل، ذليل و پايمال گردد.
📚برگرفته از کتاب ظهور نور ، تالیف آیة الله سعادت پرور قدس سره🌱
@gharar_a
✅ سیره اهل معرفت در ماه مبارک رمضان
🌗 …مرحوم قاضى، بيدارى شب هاى ماه مبارك رمضان را ثلث آخر شب مى دانستند.
🌗لذا اوّل شب را پس از افطار و نماز مى خوابيدند تا 3 ساعت از شب و پس از آن، دوستان خدمتشان جمع مى شدند و ايشان سخنانى مى فرمود كه بيشتر روايات و يا جلد 13 بحارالانوار خدمتشان خوانده مى شد و استاد هر جا مناسب مى ديد، سخنانى مى فرمود.
🌗درباره ى قضا و قدر بسيار سخن مى فرمود، گاهى هم ابتدا سخن مى گفت و اين گونه شب هاى ماه مبارك رمضان مى گذشت، تا شب نوزدهم ماه مبارك. استاد از آن شب تا آخر ماه، نه در مدرسه و نه در خانه ديده نمى شد!
📚 برگرفته از کتاب رسائل عرفانی؛ تالیف آیة الله سعات پرور ره🌱
@gharar_a
بسم الله الرحمن الرحیم
🌼دعای روز چهاردهم ماه مبارک🌼
اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین.
خدایا، مرا در این ماه بر لغزش ها مؤاخذه مکن و از خطاها و افتادن در گناهان من در گذر و هدف بلاها و آفات قرار مده، به عزّتت ای عزّت مسلمانان.
@gharar_a