🔴 گلایه دوباره امام خامنه ای در خصوص واگذاری مدیریت فضای مجازی به دشمنان و عدم اجرای شبکه ملی اطلاعات: ۱۳۹۹/۶/۲
🔸🔸🔸🔸🔸
مسائل دیگری هم البتّه در کشور وجود دارد.
یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئلهی فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینهی فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است -که ما هم قبول داریم؛ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که به جای خود محفوظ است- شکّی نیست
"""""[امّا] آنچه عرضِ من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریّت میشود؛ بحث این است.""""
فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند مدیریّت میکنند این فضا را. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکارش هستیم و مبتلابهِ ما است- هدایت میکنند و مدیریّت میکنند، ما نمیتوانیم بیکار بنشینیم در مقابل او؛
"ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند."
عوامل مسلّط بینالمللی در این زمینهها بشدّت فعّالند: از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال گوناگون؛ هزاران کار دارد انجام میگیرد روی فضای مجازی.
برای خاطر این است که بنده روی مسئلهی شبکهی ملّی اطّلاعات این همه تأکید میکنم. این شورای عالی فضای مجازی و مرکز ملّی فضای مجازی که تشکیل دادهایم و بنده اصرار داشتم و دارم که این [شورا] تشکیل بشود و رؤسای محترم در آن شرکت کنند و تصمیمگیری کنند و اجرا کنند، به خاطر اهمّیّت این مسئله است؛ نمیشود این مسئله را رها کرد.
و من میبینم که آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود. خب الان شبکهی ملّی اطّلاعات اجزائی دارد، این اجزا باید در زمانبندیهای مشخّص تحقّق پیدا کند؛ آدم میبیند که تحقّق پیدا نمیکند، از زمانبندیها عقبند؛ یا سیاستهای اصولیای در زمینهی پهنای باند وجود دارد که مکرّر ابلاغ شده، خب این سیاستها باید رعایت بشود و اینها مورد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است.
@gharar_a
🔹 معترضان آمریکایی در ویسکانسین شهر را به آتش کشیدند
http://kayhan.ir/fa/news/196813
🔻@gharar_a
📎تشکر رهبر انقلاب از رعایت اصول بهداشتی در عزاداریها
مقام معظم رهبری بعد از برپایی هیئتهای عزاداری امام حسین(ع) در ایام محرم و رعایت پروتکلهای بهداشتی از آنها تشکر کردند.
متن این پیام بدین شرح است:«از برگزارکنندگان و منبریهای محترم و مداحان محترم مجالس عزاداری محرم که تا امروز بحمدالله اکثر آنها توصیههای ستاد ملی کرونا را مراعات کردهاند تشکر میکنم. حالا شاید برخی در گوشهکنار باشند که رعایت نکرده باشند که به آنها هم توصیه و تأکید میکنم که این جهات سلامت را مراعات کنند.»...
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
💫🌟🌙#داستــــــــــان شـــــــــب🌙🌟💫
⭕️✍حکایتی بسیار زیبا و خواندنی
🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂🍃🍁
🍃
ارزش يك قطره اشك براى اباعبدالله عليه السلام
چون روز قیامت شود و بنده را در موقف حساب و کتاب بیاورند، وقتی نامه عملش را از حسنات تهی می بیند، با یأس راه جهنم را در پیش میگیرد. خطاب می رسد ای بنده به کجا می روی!؟ میگوید خود را مستحق آتش می دانم. در این هنگام خطاب می رسد که صبر کن، زیرا نزد ما امانتی داری. پس دانهای از درّ می آورند که شعاع نورش همه عرصات را روشن مینماید.
می پرسد من چنین دانه گرانبهایی نداشتم! ندا میرسد: این دانه، قطره اشکی است که در فلان مجلس در مصیبت حسین بن علی (عليه السلام) از دیدگانت جاری شد و ما آن را برای این روز که یوم الحسرة است، ذخیره کردیم تا به کارت آید. حالا این درّ را از تو خریداریم. آن را نزد انبیاء ببر تا قیمت گذاری کنند.
نزد آدم صفی الله (عليه السلام) می برد و آن حضرت می فرماید من سررشته قیمت این درّ را ندارم. نزد نوح (عليه السلام) و سایر انبیاء هم می آورد و همه به دیگری حواله مینمایند تا نزد خاتم الانبیاء (صلى الله عليه وآله) می آورد. حضرت میفرماید نزد علی مرتضی (عليه السلام) ببر. امیرالمؤمنین نیز او را نزد فرزندش حسین (عليه السلام) می فرستد.
وقتی درّ را به حضرت اباعبدالله (عليه السلام) می دهد آن حضرت، درّ را نزد خداوند می آورد و عرض میکند خدایا قیمت دانه این است که این بنده را به همراه پدر و مادرش به من ببخشی و ایشان را با من محشور کنی. خطاب می رسد که او را با پدر و مادرش به تو بخشیدیم و همسایهات در بهشت خواهند بود.
📚 از کتاب ارزشمند حسینیه نوشته ملا حبیب الله شریف کاشانی (ره)، ص۳۴و۳۵
🍃
🌺🍃
🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱 🌱
🔸جریان شناسی دولتها در نظام اسلامی
حجت الاسلام #باقرزاده در گفتگو با #رسا:
🔹️ انتقادات بسیاری به دولت زمان جنگ وارد بود به عنوان مثال یکی از آن انتقادات این است که نسخه اقتصادی اش، نسخه سوسیالیستی بود.
🔹️ در دولت سازندگی نظریه های آن، اقتصاد کشور را به سوی نظریه «ژاپن اسلامی» و اقتصاد مبتنی بر لیبرالیسم سوق می داد و این موضوع با هویت انقلاب اسلامی در تضاد بود.
🔹️ دولت سازندگی همواره به مدل های اقتصاد غربی توجه داشت و این در حالی است که امروز مشاهده می کنیم بر اساس اذعان کارشناسان آمریکایی مدل های اقتصاد غربی به ویژه خود آمریکا رو به افول هستند.
🔹️ ثمره نگرش غربی به اقتصاد امروز خود را در ایجاد شکاف فاحش طبقاتی و تورم نشان داده است.
🔹️ دولت سازندگی و کارگزارانی اقتصاد را پدیده ای فواره ای می دانست که #آقازاده ها می توانند از اصل آن بهره مند شده و مردم باید از اطراف آن معیشت خود را پیگیری کنند.
🔹️ خیانتی که دولت اصلاحات به مردم خسته از دولت سازندگی کرد این بود که آنها را از چالش تئوری های اقتصادی غربی به چالش تئوری های سیاسی غربی وارد کرد.
🔹️ با خیانت دولت اصلاحات، نهادها و احزاب بسیاری شکل گرفت تا تئوری های مربوط به جامعه مدنی اعم از لیبرالیسم، سکولاریسم، اومانیسم، فمینیسم و نسبی گرایی را مطرح کنند.
🔹️ نقدی که به دولت نهم وارد می شود این است که شعار عدالت را مطرح کرد، اما در زمینه اجرای آن «من و تو» داشت، یعنی عدالت برای شما آری، اما برای من و اطرافیانم خیر!
🔹️ این دولت عدالت را به قیمت دور کردن مردم از #اسلام، #مرجعیت، حوزه و ولایت فقیه پیگیری می کرد.
🔹همه این موارد سبب شد مردم به پرچمدار دولت سازندگی یعنی دولت آقای روحانی که مورد حمایت آقای هاشمی رفسنجانی بود رأی دهند.
🔹️ این دولت مردم را با تورم و گرانی های افسارگسیخته و کاهش روز افزون ارزش پول ملی تنها گذاشته و امید بسته اند که غربی ها به برجام مرده توجهی نشان دهند و اقتصاد کشور با برجام نیمه جان مقداری رونق پیدا کند.
🔹️ هدف انقلاب اسلامی رسیدن به تمدن نوین اسلامی و جهانی سازی اسلام است و افراد باید این موضوع را به خوبی بشناسند.
🔹️ اگر مسأله دولت اسلامی محقق شده و دارای مسؤولانی پر کار، پاکدست، عدالت محور، شجاع، مدیر و مدبر و انصاف محور باشیم، جامعه سازی اسلامی بسیار آسان محقق خواهد شد.
🔹️ مسؤولان کنونی در برابر سیاست های غربی عقب نشینی کردند تا معیشت مردم را درست کنند، اما آیا با این کار مسأله معیشت مردم و مشکلات اقتصادی درست شد؟
🔹️ ما باید دولتی جوان و حزب اللهی و انقلابی را برای آینده انتخاب کنیم، زیرا امید به آینده، نشاط، مسؤولیت پذیری، ساختن کشور با حفظ استقلال، خطر پذیری، مواجهه با نظام سلطه و... از شاخصه های این دولت بوده و می تواند در مسیر اسلامی سازی دولت و حل مشکلات اقتصادی مردم گام های اساسی بردارد.
🌐 خبرگزاری رسا
@gharar_a
آفتاب کامل.pdf
7.9M
🔸 دانلود کتاب آفتاب در مصاف
📗 رهبر انقلاب: «توصیه من به خواهران و دختران عزیزم این است که معلومات و آگاهیهایتان را بیشتر کنید.» ۱۳۷۵/۰۶/۲۸
🔹️ کتاب مذکور در ۷۲۲ صفحه و به گونهای سامان یافته که بتواند مبنای پژوهش محقّقان این حوزه قرار گیرد.
⛔️بیانیه شدیدالحن سید مهدی امام جمارانی از یاران امام راحل رضوان الله تعالی علیه برخی اقدامات سیدحسن خمینی و شهردار تهران؛
◾️چرا به نام حفظ میراث امام (ره) به مردم جماران ظلم میکنید⁉️
👈مردم هیچگاه فکر نمی کردند بعد از ارتحال امامی که دلش همواره برای محرومین و مستضعفان میتپید ، عدهای به اسم حفظ آثار و میراث امام، چوب حراج به زندگی و مال آنان می زنند، تا اینکه آنها مجبور شوند زمین و ملک خود را به ثمن بخس به موسسه نشر آثار امام بفروشند.
◾️آیا این میزان تملک کفایت نمیکند و چشم به خانههای مردم دوخته اید.
از طرفی آقایانی که مدعی حفظ میراث امام هستند پیوسته دنبال تخریب و انتقال بیمارستان جماران از این محل بودهاند.
در طرحی مصوب شده بود که ۱۴ هزار متر #باغ خسروشاهی خریداری شود و از آنجا راهی به بیمارستان قلب جماران باز کنند و علیرغم اینکه این باغ بزرگ توسط شهرداری خریداری شد ولیکن این راه به بیمارستان باز نشد و آن باغ را هم به موسسه نشرآثار(سیدحسن)واگذار کردند❗️
◾️حفظ میراث امام به حفظ هویت مکتب و سخنان ایشان است که متأسفانه مغفول مانده و این دفتر(موسسه نشر آثار امام ره) وظیفه اصلی خود را فراموش کرده است.
✅ نکته : گفتنی است #سیدحسن_خمینی سالانه بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال بودجه دولتی دریافت می کند اما عملکرد او طی این چند سال طوری بوده است که حتی صدای هم حزب هایش هم درآورده است.
با وجودی که سید حسن طی چند ده سال گذشته میلیاردها تومان پول از نظام گرفته اما برخی ها می گویند او حتی خانه تبعیدی امام ره در ترکیه را خریداری نکرده است. جا دارد که دلسوزان نظام و نمایندگان مجلس حسابرسی مختصری از عملکرد مالی موسسه در ۲۰ سال گذشته داشته باشند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
@قم سرچشمه انقلاب
@gharar_a
حضرت امام باقر علیه السلام
اِنّ الحُسَينَ صاحِبَ كَربَلا قُتِلَ مَظلوما، مَكروبا عَطشانا، لَهفانا فآلَى اللّهُ عَزَّوَجلّ عَلى نَفسِهِ اَن لا ياتيَهُ لَهفانٌ و لا مَكروبٌ و لا مُذنِبٌ و لا مَغمومٌ و لا عَطشانٌ و لا مَن بِهِ عاهَةٌ ثُمَّ دَعا عِندَهُ و تَقَرَّبَ بِالحُسَينِ بنِ عَلىٍّ علیه السلام اِلَى اللّهِ عَزَّوَجَلَّ إلاّ نَفَّسَ اللّهُ كُربَتَهُ وَ اَعطاهُ مَسأَلَتَهُ و غَفَرَ ذَنبَهُ وَ مَدَّ فى عُمُرِهِ وَ بَسَطَ فى رِزقِهِ فَاعتَبِروا يا اُولـِى الاَبصار؛
امام حسين (ع)، بزرگ مرد كربلا، مظلوم و رنجيده خاطر و لب تشنه و مصيب زده به شهادت رسيد. پس خداوند، به ذات خود، قسم ياد كرد كه هيچ مصيبت زده و رنجيده خاطر و گنهكار و اندوهناك و تشنه اى و هيچ بَلا ديده اى به خدا روى نمى آورد و نزد قبر حسين علیه السلام دعا نمى كند و آن حضرت را به درگاه خدا شفيع نمى سازد، مگر اينكه خداوند، اندوهش را برطرف و حاجاتش را برآورده مى كند و گناهش را مى بخشد و عمرش را طولانى و روزى اش را گسترده مى سازد. پس اى اهل بينش، درس بگيريد!
مستدرک الوسایل و مستنبط المسایل ج10 ، ص239 بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 98، ص 46
@gharar_a
شجره طیبه
حضرت آيةالله کوهستاني(ره):
اثر غذا در آدم بسيار زياد است.
انسان وقتي غذا ميخورد، بخشي تبديل به خون ميشود و به مغز ميرسد،
در نتيجه اگر غذا طيب و طاهر نباشد،
بر افکار انسانها اثر ميگذارد
و اين فکرهاي شيطاني ناشي از تأثير آن ناپاک است.
من خود گاهي که مينشينم،
اگر فکرهايي به ذهنم بيايد، بلافاصله ميانديشم که امروز چه چيزي خوردهام. نفس را هر طور عادت بدهيد همانگونه پرورش مييابد؛
اگر توانستيد كنترل كنيد همانجا ميايستد،
ولي اگر نفس را آزاد گذاشتيد، ديگر نميشود او را كنترل كرد.
منبع: بر قله پارسایی
@gharar_a