فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴فیلمی که ستاد انتخاباتی روحانی علیه رئیسی منتشر کرد.
🔸ولی امروز کابوسی که سناریونویسی کرده بودند ، در دولت روحانی به واقعیت مبدل شده است...
انتقاد آیت الله مکارم شیرازی از توهین به شورای عالی حوزه
یکی از مراجع تقلید:
🔹برخی افراد کم اطلاع یا بی اطلاع طبق شنیدهها به شورای عالی حوزه اهانت کردهاند.
🔹اگر کسی به شورای عالی توهین کرده و یا مطلبی خلاف واقع را بیان کند به مراجع تقلید و رهبر بزرگوار انقلاب توهین کرده است چرا که حکم اعضای شورا را رهبری امضا کردهاند.
🔹افرادی که چنین سخنانی را مطرح میکنند باید مراقب باشند که چه میگویند.
#اخبار_2030
☢ @Bisto30_IRIB @gharar_at
14.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴ببينيد| اشتباه تاریخی مصدق پس از ملی شدن صنعت نفت و عاقبت اعتماد او به آمریکا
🗓۱۴ اسفند سالروز فوت مصدق - عبرتهای تاریخ
قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
همراه با حذف نام مبارک شهدا از تابلوی کوچه ها و خیابان ها، جریان نفوذی غربگرا و خیانت کار داخلی کتاب
🔴 فرماندهبازی روحانی
🔹🔸در اوج اعتقاد بسیاری از مردم حتی حامیان دولت به ناکارآمدی یا حداقل ضعف شدید این دولت در مواجهه با مشکلات اقتصادی، رئیس جمهور سخنانی را بیان می کند که هر دو سر آن برای او بُرد است.
♦️حسن روحانی می گوید در خدمت رهبری به ایشان گفته ام که فرماندهی جنگ اقتصادی که در آن قرار داریم، بپذیرند ولی رهبری این فرماندهی را به من واگذار کردند.
1⃣ - اگر رهبری این پیشنهاد را می پذیرفتند، همه مسئولیت وضعیت موجود نزد افکار متوجه رهبری می شد در حالی که همه امور اجرایی و اقدامات دولت موجد بسیاری از مشکلات اقتصادی است.
2⃣ - از سوی دیگر، پس از بیان این جملات از سوی روحانی، برخی رسانه ها هدفمند تیتر زدند: "رئیس جمهور فرمانده جنگ اقتصادی شد".
مفهوم مورد علاقه دولت از این تیتر این است که:
🔻با وجود اعتقاد بسیاری از مردم به ناکارآمدی دولت در مسائل اقتصادی، اقدامات آقای روحانی و تصمیمات اقتصادی دولت را مورد تایید خود رهبری جلوه می دهند!
🔻فرمانده اقتصادی کشور که از سوی رهبری در اختیار رئیس جمهور قرار گرفته، در موارد اختلاف نظر با دستگاه های غیردولتی که در حال خدمت رسانی اقتصادی به مردم هستند، خود را محق جلوه می دهد!
🔻بازخورد این تیتر، بازیابی و احیای اعتبار مخدوش شده دولت در مسائل اقتصادی خواهد بود و انتقادات دلسوزان مورد تخطئه قرار می گیرد!
✍ #حامد_طالبی
🇮🇷 🔻 @gharar_at
لیلة الرغائب:
🔻اوّلین شب جمعه ماه رجب را «لیلة الرّغائب» گویند; رسول خدا (صلى الله علیه وآله) در روایتى که فضیلت ماه رجب را بیان مى کرد فرمود: «از اوّلین شب جمعه ماه رجب غافل نشوید که فرشتگان آن را «لیلة الرّغائب» نامیدند».آنگاه رسول خدا (صلى الله علیه وآله) اعمالى را براى آن شب به این کیفیّت بیان فرمود:
🔻«روز پنج شنبه اوّل ماه را روزه مى گیرى، چون شب جمعه فرا رسید، میان نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز مى گذارى (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت از آن، یک مرتبه سوره «حمد» و سه مرتبه سوره «إنّا انزلناه» و دوازده مرتبه سوره «قل هوالله احد» را مى خوانى;
🔻پس از اتمام نماز هفتاد مرتبه مى گویى:
«أللّـٰهُمَّ صَلِّ عَلىٰ مُحَمَّدٍ النَّبِىِّ الْأُمِّىِّ وَعَلىٰ آلِهِ»
🔻آنگاه به سجده مى روى و هفتاد بار مى گویى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلاٰئِکَةِ وَالرُّوحِ»
🔻سپس سر از سجده برمى دارى و هفتاد بار مى گویى:
«رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَتَجٰاوَزْ عَمّٰا تَعْلَمُ، إِنَّکَ أنْتَ العَلِىُّ الْأَعْظَمُ»
🔻بار دیگر نیز به سجده مى روى و هفتاد مرتبه مى گویى:
«سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلاٰئِکَةِ وَالرُّوحِ»
🔻آنگاه حاجت خود را مى طلبى که ان شاءالله برآورده خواهد شد.
🔻رسول خدا (صلى الله علیه وآله) در فضیلت این اعمال فرمود: «کسى که چنین نمازى را بخواند، خداوند همه گناهانش را بیامرزد... و در قیامت درباره هفتصد تن از خاندانش شفاعت مى کند، و چون شب اوّل قبر فرا رسد، خداوند پاداش این نماز را به نیکوترین چهره، با رویى گشاده و درخشان و زبانى فصیح و گویا، به سوى قبر او مى فرستد، آن چهره نیکو به وى گوید: «اى حبیب من! بر تو بشارت باد! که از هر شدّت و سختى نجات یافتى» از آن چهره نورانى مى پرسد: «تو کیستى؟ من تاکنون چهره اى از تو زیباتر ندیده ام و بویى از بویت خوشتر به مشامم نرسیده؟!»آن چهره نیکو پاسخ دهد: «اى حبیب من! من پاداش آن نمازى هستم که تو در فلان شهر، فلان ماه و در فلان سال به جا آورده اى; من امشب به نزد تو آمدم، تا حقّت را ادا کنم و مونس تنهایى تو باشم و وحشت را از تو مرتفع سازم (و همواره در کنارت بمانم) تا زمانى که همگى در روز رستاخیز برخیزند و در عرصه قیامت بر سرت سایه بیفکنم.
(خلاصه هیچ زمانى پاداش این کار نیک از تو قطع نخواهد شد)
📚نرم افزار مفاتیح نوین
https://eitaa.com/gharar_at
📢 انتشار نخستینبار
⚠️ مردم نسبت به برجام شرطی شدند و بازار متلاطم شد
⛔ دیگر مردم را نسبت به بسته اروپایی شرطی نکنید
🔻 رهبرانقلاب در تیرماه۱۳۹۷:
🔹️ ما یک روز #مشکل_اقتصادی کشور را موکول کردیم به برجام، [امّا] #برجام نتوانست مشکل اقتصادی کشور ما را برطرف کند و به ما کمک قابل توجّهی بکند؛ و نتیجه این شد که مردم نسبت به برجام شرطی شدند، که وقتی آن بابا(ترامپ) میخواهد از برجام خارج بشود، تا مدّتی که او میگوید خارج میشوم، ما همینطور دچار تلاطم در بازار خواهیم بود؛ ما شرطی شدهایم دیگر، مردم را ما شرطی کردهایم. حالا هم «بستهی اروپایی»؛ مردم را دربارهی #بسته_اروپایی شرطی نکنید. ۹۷/۴/۲۴
https://eitaa.com/gharar_at
🔸 حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند
بهمناسبت روز درختکاری، حضرت آیتالله خامنهای پیش از ظهر امروز (چهارشنبه) در محوطهی دفتر رهبری دو نهال میوه کاشتند.
🔹حضرت آیت الله خامنهای سپس روز درختکاری را مژدهی در پیش بودن بهار و یادآور اهمیت پوشش گیاهی دانستند و با اشاره به خسارتهایی که در اثر بیاعتنایی به جنگلها، مراتع و پوشش گیاهی به کشور تحمیل میشود، خاطرنشان کردند: مسئله درخت و حفظ پوشش گیاهی باید جایگاه واقعی خود را در فرهنگ عمومی پیدا کند.
🔹ایشان کاشت نهال در روز درختکاری را اقدامی نمادین و با هدف تقویت فرهنگِ اهمیت دادن به درخت و گیاه برشمردند و با انتقاد از آسیب زدن به درختان در برخی مراکز پر درخت با انگیزه احداث ساختمان، افزودند: دستگاههای مسئول باید جداً در مقابل اینگونه کارها بایستند و اجازه انجام آن را ندهند.
🔹رهبر انقلاب اسلامی همچنین از غرس برخی نهالهای مضرّ در بعضی از نقاط کشور به منظور جلوگیری از پیشرفت صحرا و بیابانزایی انتقاد کردند و گفتند: دستگاههای مسئول باید از چنین اقداماتی جلوگیری کنند، ضمن اینکه برای حفظ جنگلها و مراتع باید تلاش کرد و دستگاههای ناظر از جمله دستگاه قضایی در جلوگیری از تعرض به جنگل کمال اهتمام را داشته باشند. ۹۷/۱۲/۱۵
💻 @Khamenei_ir
حاشیه:
📎🔹️فاتحه باغهای تهران خوانده شد! مجوز ساخت و ساز در۶٢ باغ تهران
🔸اعضای شورای شهر تهران صبح دیروز در پاسخ به استفساریه شهرداری تهران در مورد ارائه پروانه ساخت در ۶۲ باغ پایتخت رأی مثبت دادند.
🆔 @gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 پاسخ به سؤالاتی درباره ولایت فقیه در یک کتاب
🔸 کتاب «خودکامه یا قانونمدار» روایتی جدید از نظریه و اصل ولایت فقیه، وارد بازار کتاب شد.
این کتاب که توسط گروه تحقیق موسسه فرهنگی هنری قدرولایت تهیه شده، به سؤالات رایج مردم و خواص درباره رهبر انقلاب و اصل ولایت فقیه پاسخ داده است. تحلیل کتاب، مبتنی بر اسناد و مصادیقی از رهبری امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب است.
کتاب «خودکامه یا قانونمدار» ابتدا در سه فصل، به طور فشرده به مبانی حکومت اسلامی، احکام اولیه و ثانویه، مفهوم درست ولایت مطلقه فقیه و کارکردهای آن در نظام اسلامی، منظومه فکری رهبریت نظام و ملاکها و معیارهای شناخت این منظومه میپردازد. در 10 فصل بعدی کتاب، در هر فصل یکی از ملاکها و شاخصهای رفتاری و تأثیرگذار در تصمیم گیریها و اقدامات ولی فقیه و رهبری نظام، بررسی شده و مصداقهای هر کدام از آنها از تاریخ انقلاب، مطرح شده است.
انتشارات قدر ولایت، منتشرکننده این کتاب است.
🔻 @gharar_at
🌙بمناست حلول ماه مبارک رجب
🏳و آغاز سال نو تحصیلی معنوی
💠رهبرانقلاب
‼️جوانان عزیز از تهذیب قلب غفلت نکنید، پایه همه بدبختیهای ملتها عدم خودسازی است لذا همه باید تهذیب نفس کنید! ۷۸/۶/۱۰
‼️اشتباه است که ما خیال کنیم دشمن فقط آمریکا و صهیونیست است، ما یک دشمن خطرناکتر از آمریکا و صهیونیسم هم داریم و آن نفس است! ۸۰/۵/۶
‼️جوانان عزیز، بینش سیاسی لازم است اما اصل نیست، اصل ایمان است که باید در دلهایتان مستقر شود که با خودسازی میسر است، با نفس خود مبارزه کنید، به نماز و دعا و ذکر توجه کنید اینها شما را در برابر دشمن پولادین خواهد کرد! ۷۰/۸/۱۵
‼️کلید حل مشکلات، «دعا، یاد خدا و اصلاح دلها» است و ماه رجب عید کسانی است که قصد اصلاح قلوب خود را دارند. «تقوا» که عامل ایستادگی است، برای مسئولان از اوجب واجبات است و این در گرو تقویت ارتباط با خداست! ۹۷/۱/۲۰
📌نکته؛
🏳عارفان بالله همچون شیخ عباس قمی در کتاب مفاتیح، ماه رجب را آغاز سال خودسازی قرار دادهاند!
⚠️توجه؛
📗کتاب عرفان عملی در بیان رهبری کتابی موجز، ارزان، کاربردی، بامفاهیم عرفانی و مصادیق تاریخی، حتما بخوانید!
(نقل از جهاد تبیینی)
@gharar_at
بسم الله الرحمن الرحيم
در روز 13 اسفند 97 با جمعي از طلاب موسسه عالي فقه و علوم اسلامي ديداري خصوصي با اقايمان ، امام خامنه اي داشتيم. اين نوشته مضمون برخي از مطالب ايشان در جلسه است.
تذکر مهم اينکه اين مطالب برداشت نويسنده از بيانات ايشان است و ممکن است با اصل مطالب ايشان متفاوت باشد. هر چند نويسنده تمام تلاش خود را بکار برده تا دقيقا مراد ايشان ذکر شود. همچنين نوشته زير فقط بخشي از مطالب معظم له ميباشد.
1 . ايشان با توجه به گزارشي که مديريت مدرسه مطرح کردند که برخي طلاب کوشا از 6 صبح تا 9 شب در مدرسه مشغول فعاليت هستند فرمودند : بنده با اين کار مخالفم. همه مسائل خانواده مسائل عقلاني نيست بلکه برخي مسائل جنبه عاطفي و واقعي دارد. لازم است مرد ساعت هايي در کنار خانواده باشد. البته خود بنده در برهه اي از زمان همين طور زندگي ميکردم . صبح وقتي از خانه خارج ميشدم بچه ها خواب بودند و وقتي بر ميگشتم هم بچه خواب بودم. اما در ان زمان چاره اي جز ان نبود. اما امروز شما استقرار داريد و شرايط ان روز ما را نداريد.
2 . درباره ضرورت فلسفه و نقش ان استنباط احکام فرمودند : بنده مخالف فلسفه خواندن نيستم بلکه انرا خوب بلکه لازم ميدانم. اما فلسفه نظري ما چون تبديل به حکمت عملي نشده ظهور وبروزي در جامعه ندارد هر چند غربي ها اين کار را کردند و فلسفه نظري خود را به حکمت عملي تبديل کردند اما اين کار در مورد مثلا فلسفه صدرايي انجام نشده هر چند که ظرفيت ان وجود دارد و نياز به کار هست. بنابراين انچه که امروز عملا در جامعه کار ميکند و اداره جامعه را به عهده دارد فقه است و بايد به ان پرداخته شود.
3 . با توجه به اينکه گفته شد درس خارج اصول در حوزه به طور متوسط 15 سال طول ميکشد فرمودند: اين اصلا خبر خوبي نيست. بنده شنيده ام که خارج اصول ايشان 5 سال طول ميکشيد . اصولي تر از محقق خويي کيست ؟ اين فقيه اصولي کجاي اصول را در درس خود از قلم ميانداختند ؟ بنابراين اصول را بايد مضيق تر خواند. البته اين مساله درباره فقه مطرح نيست و عرصه کار در ان باز است.
4 . با توجه به درخواست طلاب درباره مطالعه تفسير و حديث فرمودند : بنده برنامه درسي شما را نميدانم اما شما هرگز خود را از تفسير قران جدا نکنيد. همين تفسير مجمع البيان تفسير خوبيست که مولف ان طبرسي ، در ضمن برخي ايات ملايي خود را نشان داده است.
5 . فرمودند : بنده قبلا به مديران حوزه هم گفته ام که کسي که درس ميخواند نياز به يک مدرک و گواهي دارد. مثلا کسي که سه سال درس خارج عمومي ميگذراند بايد معلوم باشد که کيست. اشتباه بزرگ اين بود که ابتدا مدارک حوزوي را با مدارک دانشگاهي مقايسه کردند و بعد هم بحث معادل سازي مطرح شد که مثلا فلان اگر درس بخوانيد معادل کارشناسي ارشد است. درحالي که اين اشتباه است زيرا سبک کار در حوزه با سبک کار در دانشگاه متفاوت است. شما نياز به يک گواه و شهادت داريد. سابق اجازه اجتهاد مطرح بود که کسي که درس ميخواند به او اجازه اجتهاد ميدادند.
6 . درباره اينکه روش برخي موسسات اين است که درس توسط خود طلاب ارائه ميشود و استاد نظارت دارند فرمودند : درس هايي که توسط طلاب ارائه ميشود استاد نبايد در حاشيه قرار گيرد.
7 . کار بطيء و متقن بهتر از کار سريع و سست است.
8 . به دنبال اساتيد خود حرکت کنيد.
9 . بدون توسل نماز شب و تضرع نميشود به جايي رسيد. گاهي انسان از کساني سخني هم ميشنود اما به دل انسان نمينشيند. دعا و توسل باعث انفتاح دل و معنويت ميشود . مخصوصا نماز شب که اگر هم موفق به ان نشديد قضاي ان را به جا اوريد .
10 . اين مطلب را شايد بتوان مهمترين قسمت فرمايشات ايشان دانست که فرمودند : هيچ يک از مسائل مدرسه نبايد وجهه انقلابي بودن را تحت الشعاع قرار دهد . طلبه و ملا و استاد و مرجعي که انقلابي نباشد بدرد اين کشور ( يا بدرد اين انقلاب ) نميخورد. امروز بسياري از افراد در کشورهاي ديگر از مکتب هاي غلط غربي سرخورده اند و هيچ ملجا و پناهي ندارند و فقط نگاهشان به جمهوري اسلاميست.
تلک عشرة کامله . و الحمد لله رب العالمین
@gharar_at
باز خوانی وصیت نامه حضرت امام:
نویسندگان و جامعه شناسان و تاریخ نویسان،مسلمانان را از این اشتباه بیرون آوورند و آنچه گفته شده و می شود که انبیا(علیهم السلام)به معنویات کار دارند و حکومت و سررشته داری دنیایی،مطرود است و انبیا و اولیا و بزرگان از آن احتراز میکردند و ما نیز باید احتراز کنیم اشتباه تأسف آوری است که نتایج آن،به تباهی کشاندن ملت های اسلامی و باز کردن راه برای استعمارگران خون خوار است.زیرا آنچه مردود است حکومت های شیطانی و دیکتاتوری و ستمگری است جمع آوری ثروت و مال و قدرت طلبی و طاغوت گرایی است و بالاخره دنیایی است که انسان را از حق تعالی غافل کند،اما حکومت حق برای نفع مستضعفان و جلوگیری از ظلم و جور و اقامه عدالت اجتماعی،همان است که مثل سلیمان نبی(علیه السلام) وپیامبر عظیم الشأن اسلام(صلی الله علیه و آله) و اوصیای بزرگوارش برای آن، کوشش میکردند از بزرگترین واجبات و اقامه آن،از والاترین عبادات است.
@gharar_at
بهترین طرح
حداد عادل با تأکید به اینکه بیانیه رهبری یک جهش به سوی آینده است، تصریح کرد: «خوب است درنگی داشته باشیم و بدانیم کسی که این بیانیه را نوشته، چه تجربه و دوراندیشی داشته است. ایشان دست کم از شصت سال تجربه برای تحقق اندیشه انقلاب اسلامی برخوردارند. مهندس بازرگان میگوید از نخبگان و متفکرانی که فکر اسلامی دارند، خواستیم تا طرحی برای جهانبینی اسلامی ارائه دهند. طرحهای متعددی آمد و بین آنها بهترین طرح، طرح آقا سیدعلی خامنهای بود.
https://eitaa.com/gharar_at/2742