⚠️ به مناسبت روز جهانی هنر های نمایشی
⭕️ *انواع نقش*
👈 *فرورفته.* این گونه نقش ها به این صورت اجرا می شوند که انسان به صورتی در آن ها فرو می رود که دیگر نمیتواند از آنها در بیاید. مثل رییس جمهور که طوری در نقش خود یعنی بی خیالی فرو رفته که به سپاه و ارتش که در مورد سیل زده ها هیچ مسیولیتی ندارند می گوید چرا زودتر به کار مردم رسیدگی نمی کنید؟!
👈 *فرو نرفته.* در این گونه نقش ها بازیگر اساسا همچون چوب خشک عمل کرده و به هیچ وجه حس و حال نقش را ندارد. مثال نقض این موضوع سپاه و ارتش هستند که در حکم دولت تفنگ دار به رسیدگی اوضاع سیل زده ها می پردازند و خداییش هم بهتر از دولت در نقش خود فرو رفته اند.
👈 *بیرون نیآمده.* در این نقش ها با این حال که شخص عملا باید از نقش بیرون بیاید و در عالم واقع به واقع بیرون آمده است ولی هنوز باور نمیکند که نقشی ندارد. مثال بارز آن هم اصلا تمامی رییس جمهور های گذشته نیستند!
👈 *بیرون آمده.* در این گونه نقش ها، مشکل بازیگر این است که اصلا کسی اورا نمیدیده یا اینکه کسی او را میدیده که وظیفه ای برای دیدن او ندارد. مثل مردم که دولت باید آنها را ببیند و جدی بگیرد ولی این مسیولیت را غالبا سپاه و کمیته امداد به عهده گرفته اند.
🔺 محمدحسین صادقی🔺
🔻 @gharar_at
#نگاه_نو
💠تقلیل سطح انتظارات از حوزه انقلابی!/ در حاشیه اظهارات اخیر استاد فاضل لنکرانی
🔶این نوع برداشت از هرکسی ناامیدکننده است و از شخصیتی چون استاد فاضل،ناامیدکننده تر!
🔶چرا دایره شمول انقلابی بودن را برای هرکس که بخواهید باز میکنید؟به صورتی که خطر انقلاب زدایی از درون حوزه یک توهم توطئه به حساب آید؟!
🔸حوزه انقلابی یکی از کلمات کلیدی است که هر کس هر طور که میخواهد آن را تعریف کرده و دایره شمول آن را قبض و بسط میکند!
امروز هرکس به نحوی آن را تعریف میکند بعضی را انقلابی مینامد عده دیگر را غیر انقلابی.
🔸اما مگر امامین انقلاب کم در اینباره صحبت کردند؟آیا برای کسی که بیانات ایشان را شنیده باشد ابهامی باقی می ماند؟
پس چرا از بعضی آقایون برداشت هایی از حوزه انقلابی شنیده میشود که معلوم نیست از کدام یک از بیانات رهبری فهم شده است؟
🔸استاد فاضل لنکرانی اخیرا در مصاحبه ای گفته اند:«من هر چه فکر میکنم منظور این آقایانی که میگویند حوزه سکولار است را نمیفهمم!
در ادامه اضافه کردند بعضی خیلی انقلابی اند بعضی در انقلابی بودن یکخورده متوسط اند اما ما در حوزه ضد انقلاب نداریم...همینجا عرض بکنم من به هیچ وجه این فرمایش بعضی بزرگان جامعه مدرسین را قبول ندارم که امروز دو فکر در حوزه داریم!...
حوزه ما و اساتید ما که بیش از ۱۰۰۰ نفر هستند همگی انقلابی اند!
امروز در حوزه کسی را نداریم که نظام اسلامی و رهبری را قبول نداشته باشد واقعا بخواهد منکر شود!
امروز نباید بگوییم در حوزه ما دوفکر وجود دارد!»
🔸این نوع برداشت از هرکسی ناامیدکننداست واز شخصیتی چون استاد فاضل،ناامیدکننده تر!
اولا باید گفت شما به چه دلیلی هر آن کس که ضد انقلاب نیست را انقلابی انگاشتید؟آیا هر کس گفت من نظام و رهبری را قبول دارم انقلابی است؟
شما چرا تعریف حوزه انقلابی و سطح انتظارات از آن را از بیانات رهبری برداشت نمیکنید؟
🔸چرا دایره شمول انقلابی بودن را برای هرکس که بخواهید باز میکنید؟به صورتی که خطر انقلاب زدایی از درون حوزه یک توهم توطئه به حساب آید؟
رهبر معظم انقلاب انتظار خود را از حوزه علمیه چنین تعیین میکنند:«پشتيبانى به معناى حقيقى كلمه! يعنى حوزه ى علميه خوراك فكرى اين نظام را بدهد؛ آن را توجيه دينى بكند؛ تربيت و انسانسازىِ لازم را براى ادارهى اين نظامِ باعظمت بكند.»
🔸سوال بنده این است یک فرد اول باید فکر کند بعد حرکت نماید یااول حرکت کند بعد فکر نماید؟ قطعا فکر قبل از عمل و حرکت است .به طریق اولی جامعه نیز باید اول فکر کند و بعد حرکت نماید.
این خوراک فکری وظیفه حوزه است اما افتخار حوزه این است که حرکت های انجام شده جامعه را حد بزند.یعنی همیشه یک قدم عقبتر از جامعه!
آیا امام منتظر شد انقلاب انجام شود بعد حد اسلامی را تعیین کند یا اینکه پشوانه علمی آن را پیشاپیش تبیین نمود و خود وارد مرحله عمل شد؟
🔸حرکت انقلابی یعنی مشخص کردن مراحل پنجگانه انقلاب تا تمدن نوین اسلامی در دهه هفتاد توسط رهبری وحرکت انقلابی حوزه یعنی پشتوانه فکری و نیروسازی برای این پنج مرحله انقلاب.
🔸رهبر معظم میفرمایند:«حوزه هاى علميه و علماى دين نمیتوانند نسبت به دستگاه و امور كشور و آنچه كه میگذرد، بیتفاوت باشند و بگويند حالا ديگر خودشان مىدانند؛ ما چه كار كنيم؛ نه له و نه عليهشان چيزى نمىگوييم مثلًا اگر خيلى لطف كنند، بگويند چيزى عليهشان هم نمىگوييم! چنين چيزى نمىشود؛»
🔸آیا رویکرد بسیاری از اساتید حوزه غیر از این است؟ آیا آنها در طول این چهل سال برای انقلاب هزینه داده اند؟نشست اساتید با آنهمه ظرفیت چه کمکی به نظام اسلامی کرده است؟چه باری را از روی دوش نظام برداشته است؟
🔸رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان فرمودند:
طلبهی ما، استاد ما، فاضل ما، عالِم ما، مرجع ما اگر چنانچه معتقد به این تحوّل عظیمی که اسمش انقلاب است، بود، به درد این کشور خواهد خورد. اگر معتقد به این نبود، به درد کشور نمیخورد، به درد جمهوری اسلامی نمیخورد؛ باید معتقد باشد. اینکه بنده میگویم حوزهی انقلابی، معنایش این نیست که حالا حتماً در مثلاً فلان جا شعار [بدهد]؛ حالا یک وقت لازم هم باشد، شعار هم باید داد؛ بنده هم گاهی که لازم است، شعار میدهم لکن مهم این است که عمیقاً از بن دندان معتقد باشد.
🔻آیا با سطح انتظارات رهبری از حوزه میتوان حوزه فعلی را انقلابی نامید؟
آیابهتر نیست بجای تقلیل انتظارات از حوزه انقلابی،تلاش خود را برای رسیدن به آن جایگاه بیشتر نماییم؟
✍ حسین زاده
به نقل از کانال شیعه نیوز @sokhanshia
🔻 @gharar_at
حساسیت جالب رهبری
با خصوصیات آقا بیشتر آگاه شوید
اقای خوبان به دو کس حساسنند
گریه بلند رهبری برای ... که در سیل جان باخته
باشگاه خبرنگاران/ در این مطلب روایتی از خاطره رهبر معظم انقلاب درباره سیل ایرانشهر در سال ۱۳۵۷ هنگامی که ایشان در آن منطقه تبعید بودند را بخوانید.
خون دلی که لعل شد ترجمه فارسی خاطراتی است که آیتالله خامنهای به زبان عربی از دوران جوانی و سالهای مبارزه و زندان خود در دوران تبعید روایت کردهاند. در متن زیر برشی از کتاب خون دلی که لعل شد و حاوی خاطرهای جذاب از دورانهای زندگی رهبر فرزانه انقلاب است برای مخاطبان منتشر کردهایم.
صبح روز بعد به اتفاق آقای رحیمی و آقای راشد به بیرون شهر رفتیم تا خانههایی را که سیل در درهی شهر تخریب کرده ببینیم.
اتفاقاً همین خانهها علت اصلی سیل در شهر بود؛ زیرا این شهر در طول تاریخ همواره در معرض باران بوده و آب باران از مسیر دره راه خود را میگشوده و از شهر میگذشته و بنابراین شهر در گذر قرنها سالم مانده است؛ به همین جهت هرساخت وسازی در مسیر آن ممنوع بوده، زیرا موجب بسته شدن مسیر و سرازیر شدن آب به طرف شهر میگردیده است.
اما عدهای که به دنبال زمین مجانی بودند، در این دره خانه ساخته بودند و در واقع دست به مخاطره زده بودند. هنوز هم برخی از این قبیل افراد در برخی شهرها چنین اقداماتی میکنند؛ اما توجه ندارند که از این راه نه تنها خود، بلکه همهی شهر را به خطر میاندازند.
به دره رفتیم و دیدیم خانههایی که در آنجا ساخته بودند، همه خراب شده است. آنجا بودیم که دیدیم یک خانوادهی بلوچ - چند زن و یک مرد و چند کودک - از دور به طرف ما میآیند. بر دستان مرد، کودکی خوابیده بود و زنان گریه و زاری میکردند. وقتی نزدیک شدند، فهمیدیم کودک مرده است. این صحنه مرا عمیقاً تکان داد و با صدای بلند گریستم.
من نسبت به کودکان و زنان حساسیت خاصی دارم. هیچگاه نمیتوانم کمترین آسیب و اهانتی را به یک کودک یا یک زن تحمل کنم. بارها به دوستانم گفتهام من برای قضاوت میان یک زن و مرد، مناسب نیستم؛ زیرا حتماً از زن جانب داری میکنم! و همین طور در مورد کودکان.
من حتی طاقت این را هم ندارم که در فیلم ببینم کودکی دچار مصیبت میشود؛ لذا وقتی آن کودک را که در حادثهی سیل جان داده بود، دیدم، تحت تأثیر قرار گرفتم و عمیقاً گریستم. آن خانواده متوجه گریه و تأثر من شدند.
آقای راشد به من گفت: اینها وقتی دیدند شما بیش از خودشان متأثر شده اید، شگفت زده شدند. خبر گریهی من میان بلوچها منتشر شد
https://eitaa.com/gharar_at/3223
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇باران که در بسیاری از آیات قرآن رحمت و نعمت الهی است چگونه تبدیل به نقمت می شود?!
(سوره حج آیه ۵)،
وَتَرَی الْأَرْضَ هَامِدَةً فَإِذَا أَنْزَلْنَا عَلَیْهَا الْمَاءَ اهْتَزَّتْ وَرَبَتْ وَأَنْبَتَتْ مِنْ کُلِّ زَوْجٍ بَهِیجٍ»
و زمین را در فصل زمستان خشک و مرده میبینی، پس آنگاه که باران را بر آن فرو فرستیم، آن زمین مرده زنده میشود و هر نوع گیاه و نهال زیبا و بهجتانگیز از آن میروید.
در بسیاری از آیات قرآن، آمدن باران از آسمان به عنوان جلوهای از رحمت پروردگار جهت حیات زمین و رویش گیاهان و طبیعت زنده و سرشار از نعمتهای الهی برای استمرار زندگی همه مخلوقات است که فرمود: « و جَعَلْنَا مِنَ الْمَاءِ کلَّ شَیءٍ حَی» (سوره انبیاء آیه ۳۰) یعنی به وسیله آب هر موجودی را زنده نگه داشتیم.
اما اگر میبینیم این آب باران تبدیل به سیل ویرانگر میشود، این به مدیریت غلط ما برمیگردد چرا که طبیعت در تسخیر انسان است و قرآن میفرماید: «وَ سَخَّرَ لَکُمْ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الْأَرْضِ جَمیعاً مِنْهُ» (سوره جاسیه آیه ۱۳). یعنی آنچه که در آسمانها و زمین است را خداوند در تسخیر شما قرار داد، پس این ما هستیم که باید پیشبینی بحرانهای زیستمحیطی را داشته باشیم، در حریم رودخانهها، مسکن نگزینیم، برای مهار آبهای روان و استفاده مطلوب از آنها برنامهریزی و مهندسی کنیم و این موضوعات امری روشن و بدیهی است
"ادامه دارد"
👇🌹یک استان سیلزده بدون استاندار!
اساساً یک استاندار که بالاترین مقام اجرایی در هر استان است باید تمام خطرات و حوادث ناگوار طبیعی را پیشبینی کند و از ظرفیتهای موجود در آن استان برای پیشگیری از وقوع حوادث غیرمترقبه استفاده کند و مانند یک نگهبان نباید خواب و استراحت داشته باشد، چرا که مسئولیت جان و مال میلیونها انسان را به او سپردهاند و اگر او بیکفایتی کند چقدر نفوس از بین میرود و مسلماً اگر کسی تعهد و مسئولیت انسانی و اسلامی داشته باشد، در چنین جایگاهی هیچگاه فرصت تفریح و مسافرت شخصی و آن هم طولانیمدت به کشورهای خارجی را نخواهد داشت و همه این رفتارها از سر بیمسئولیتی و بیتفاوت بودن نسبت به سرنوشت مردم مظلوم، ضعیف و ناتوان است.
☘یکی از وجوه خیانت در مسئولیت این است که کسی توانایی پست و سمتی را نداشته باشد ولی با لابیگری درصدد اخذ مسئولیت باشد، مثلاً علم و تخصص در رشته مدیریتی مورد نظر را نداشته باشد و قبول مسئولیت کند، خائن است و به مردم خیانت کرده است یا مثلاً اگر مریضالحال است و به لحاظ جسمی توانایی رسیدگی به امور مردم را ندارد و باید پیوسته در استراحت باشد، یا فرضاً مشکلات خانوادگی یا گرفتاریهایی که مخل ادای وظیفه اوست را دارد، اگر قبول مسئولیت کند، خیانت است. حال با این شرایط ببینید چقدر از مدیران باید از کارها برکنار شوند و یکی از دلایلی که به خصوص در بخشهای اقتصادی مشکل داریم به واسطه وجود مسئولان غیرمرتبط، ناصالح و نالایق در مصدر امور است.
تدوین : رجبعلی بازیاد
🔻 @gharar_at
🔐فتنهگر بزرگ
امام رضا علیهالسلام: «إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال.»
فقلتُ: «بماذا؟»
قال: «بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ»
همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود.
وسائل الشیعه، جلد ۱۶، ص ۱۷۹
🔻 @gharar_at
#سبک_زندگی #بحران
🔺صدا و سیما پای سلبریتی ها را به زندگی مردم باز کرد
🔺صدا و سیمای ایران مثل شبکههای آمریکایی، تبدیل به شبکههای تجاری شده است!
ابراهیم فیاض، استاد جامعه شناسی و عضو گروه مردمشناسی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران
🔸صداوسیما متاسفانه با فرهنگ کازینویی، با مسابقات متعدد، بخت آزماییها و جوایز میلیونی و تشویق به شرکت در جوایز به شکلی عجیبی در مسیر سقوط اخلاقی است.
🔸 شما تصور کنید همه برنامههای صدا و سیما تبدیل شده به برنامههای سرگرمی، آن هم چه سرگرمیهایی چهارتا سلبریتی دور هم جمع میشوند و سبک بازی در می آورند و مردم هم به واسطه همین بها دادن صداوسیما به سلبریتیها در شبکههای اجتماعی از چپ و راست آنها را دنبال میکنند.
🔸در واقع این صداوسیما بود که پای سلبریتیها را به زندگی مردم باز کرد و پای مردم را به زندگی سلبریتیها. میگوییم چرا سلبریتی میآورید، میگویند چون اسپانسر دارد، پس بودجهها خرج چه میشوند؟
🔺صدا و سیمای ایران مثل شبکههای آمریکایی، تبدیل به شبکههای تجاری شده است.
🔸 اسپانسر قصد دارد کالایی را بفروشد و متناسب با آن هر تبلیغی انجام میدهد و ارزش کالا و ارزشگذاری آن که به خورد مخاطب داده میشود اصلا مطرح نمیشود. این اتفاق ساختار جامعه را به شدت به سوی غیراخلاقی شدن و غیراخلاقی بودن سوق میدهد. در این تجارتی که صداوسیما راه انداخته مهم نیست که آن شرکت چه شرکتی است، فردی که در معرض تبلیغ قرار میگیرد چه کسی است و حتی اسپانسر آنقدر دستش باز است که بیشترین هنجار شکنی را با هدف تبلیغ کالای خود انجام میدهد.
🔻 @gharar_at
🚨چرا رهبری نیروهای مسلح رو فرستاد؟
🔹 #بلایای_طبیعی، متولی داره، متولیش هم سازمان #مدیریت_بحرانه، هلال احمر و وزارت کشور و فرمانداری و استانداریه، وزارت راهه، متولیش در درجه اول دولته که بودجه و امکانات داره!
اصلا وظیفه سپاه و ارتش نیست، بیاد آب تخلیه کنه، وظیفه اینا تامین امنیته.
🔹سپاه اسمش روشه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی!
یعنی هرکجا انقلاب اسلامی نیاز به پاسداری داره، خطری انقلاب رو تهدید میکنه، رهبر بنا به وظیفه ذاتی و تعریف شده در قانون اساسی به سپاه فرمان ورود میده، میخواد حمص و حلب و قنیطره باشه که با نیروی قدس سپاه و سردار سلیمانی ورود میکنه، میخواد #سیل_آق_قلا باشه که نظام برای پاسداری از عمق راهبردی انقلاب اسلامی، یعنی همین مردم آق قلا و گلستان، #فرمانده_کل_سپاه رو که ذخیره استراتژیک انقلاب هست، تا زانو میفرسته تو گِل، تا خونه زندگی مردم و نجات بده!
🔹بالاترین مقام نظامی و انتصابی انقلاب اسلامی تا کمر میره تو آب،چون بالاترین مقام اجرایی و انتخابی جمهوری اسلامی زمان سیل تو قشمه!
🔹چرا رهبر به#نیروهای_مسلح دستور کمک رسانی داد؟نه دولت؟
و چرا رهبر برای تسلیت به امام جمعه شیراز پیام داد؟ نه فرماندار؟
چون سیاست دولت کار نکردنه،چون برای استحاله باید ایجاد نارضایتی عمومی کنه!
رهبر از من و شما اینو بهتر میدونه، مجلس باید استیضاح کنه که قبلا با دخالت بی بی سی تسخیر شده، آقا تو حرم امام علنا جلوی چشم ملت به صالحی دستور ۱۹۰هزار سو تحت برجام رو داد، گفت چشم، رفته که عمل کنه، بشین تا عمل کنه.
ولی وقتی پای جان مردم در میانه فقط به پیام بسنده نمیکنه، ارتش و سپاه و میفرسته.
سپاه تو این مملکت جاده و پل و نیروگاه و پالایشگاه میزنه، بنزین و خودکفا میکنه، آب شیرین جنوب میفرسته، زیرساخت کلان میزنه، موشک میسازه، تا سوریه و عراق مرز دفاعی ما رو عقب برده، جنگ نیابتی میکنه،
جایی #سیل میاد آب هم باید از شهر خارج کنه!
بعد موقع تصویب بودجه که میشه برده های غرب میگن پول و خرج آموزش و بهداشت کنید!
تا اون جاده ای که مانع خروج آب بود، با یگان تخریب منفجر نشده بود که آب خارج بشه، مدرسه و بیمارستان #آق_قلا کارایی داشت؟
وقتی رهبری با همین ۵ اصل قانون اساسی که داره، با همین نیروهای مسلح ارتش و سپاه، و بدون وزارتخانه میتونه این همه کار کنه!
ببینید اگر دولت و وزارتخانه هاشو داشت چه میکرد!
تا آخر تاریخ، روسیاهی موند به زغال اعتدالیون، که در هنگامه ای که میگفتند من سرهنگ نیستم، حقوق دان هستم.
روزی رسید که مردم در سیل،حقوق دانان در قشم، و سرباز و گروهبان و ستوان و سرهنگ و سردار ها در گِل،در حال نجات مردم بودند.
🔻 @gharar_at
📢 لوح | نوبت تازه نفسهاست
🔻 رهبرانقلاب در دیدار اخیر: آمادگی در کلّ کشور بخصوص در بین جوانها هست؛ از این آمادگی حدّاکثر استفاده را مسئولین کشور باید بکنند.
👈 عرض من این است که جوانها باید شانهشان را زیر بار مسئولیّتهای دشوارِ کوچک و بزرگ بدهند؛ #علاج_مشکلات_کشور این است.
👈 ما در #گام_دوم_انقلاب بایستی حرکت کشور را بر دوش #جوانها قرار بدهیم. ۹۸/۱/۱
https://eitaa.com/gharar_at/3230
🔸امام صادق علیه السلام :
🔹 العَدلُ اَحلى مِنَ الشَّهدِ وَاَلیَنُ مِنَ الزُّبدِ وَاَطیَبُ ریحا مِنَ المِسکِ؛
🔹 عدالت از عسل شیرینتر، از کره نرمتر و از مُشک خوشبوتر است.
📚 کافى ج ۲، ص ۱۴۷، ح ۱۵
https://eitaa.com/gharar_at/3230
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تاثیر پوشش گیاهی در جلوگیری از جاری شدن سیل را در این فیلم بوضوح ببینید
🔹جنگل ها ، سرمایه های بزرگ حفاظت انسانی و زیست محیطی هستند ، نگذاریم آنها را از بین ببرند.
سؤال:
بسیاری از جنگل های استان گلستان چگونه و به دست چه کسانی نابود شدند؟
سلطان جنگل های استان گلستان کیست؟
قوه قضاییه و سازمان بازرسی کی می خواهد به این قضیه ورود جدی و قاطع داشته باشد؟
ملت پشت سر شماست، یا علی.
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🌹 زیارت حضرت صاحب الزمان (عج) در روز جمعه
♦️ جمعه روز حضرت صاحب الزّمان (عج) و به نام آن حضرت است و همان روزى است که ایشان در آن روز ظهور خواهد فرمود... بگو:
♦️ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ اللهِ فِی أَرْضِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ اللهِ فِی خَلْقِهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ اللهِ الَّذِی یَهْتَدِی بِهِ الْمُهْتَدُونَ وَ یُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنِینَ
♦️ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخَائِفُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَفِینَةَ النَّجَاةِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَیْنَ الْحَیَاةِ السَّلامُ عَلَیْکَ صَلَّى اللهُ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ الطَّیِّبِینَ الطَّاهِرِینَ
♦️ السَّلامُ عَلَیْکَ عَجَّلَ اللهُ لَکَ مَا وَعَدَکَ مِنَ النَّصْرِ وَ ظُهُورِ الْأَمْرِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلایَ أَنَا مَوْلاکَ عَارِفٌ بِأُولاکَ وَ أُخْرَاکَ أَتَقَرَّبُ إِلَى اللهِ تَعَالَى بِکَ وَ بِآلِ بَیْتِکَ وَ أَنْتَظِرُ ظُهُورَکَ وَ ظُهُورَ الْحَقِّ عَلَى یَدَیْکَ،
♦️ وَ أَسْأَلُ اللهَ أَنْ یُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ یَجْعَلَنِی مِنَ الْمُنْتَظِرِینَ لَکَ وَ التَّابِعِینَ وَ النَّاصِرِینَ لَکَ عَلَى أَعْدَائِکَ وَ الْمُسْتَشْهَدِینَ بَیْنَ یَدَیْکَ فِی جُمْلَةِ أَوْلِیَائِکَ
♦️ یَا مَوْلایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى آلِ بَیْتِکَ هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْکَ وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ
♦️وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ کَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْکِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّاهِرِینَ.
https://eitaa.com/gharar_at
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥زیارت امام زمان (عج) در روز جمعه
🎤با نوای استاد فرهمند
https://eitaa.com/gharar_at
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹👇کار شبانه روزی از ویژگیهای مدیران انقلابی است
سوره 73. مزمّل آيه 1-5
يَآ أَيُّهَا الْمُزَّمِّلُ (1)قُمِ الَّيْلَ إِلَّا قَلِيلاً(2) نِّصْفَهُ أَوِ انقُصْ مِنْهُ قَلِيلاً (3)أَوْ زِدْ عَلَيْهِ وَرَتِّلِ الْقُرْآنَ تَرْتِيلاً(4) إِنَّا سَنُلْقِى عَلَيْكَ قَوْلاً ثَقِيلاً(5)
ترجمه
اى جامه به خود پیچیده. شب را جز اندكى، به پا خیز. نصف آن، یا اندكى از آن كم كن .یا بر آن بیفزاى و قرآن را با تأنّى و شمرده بخوان. همانا ما سخنى سنگین و گرانمایه بر تو القا خواهیم كرد.
🌹👇پيام ها
1- مدیران جامعه اسلامى باید از استراحت خود بكاهد. «یاایّها المزّمّل قماللّیل»
2- براى پذیرش مسئولیتهاى سنگین بویژه مدیریت در جامعه اسلامی وانقلابی، آمادگى روحى لازم است. «یا ایّها المزمّل قم اللّیل... انّا سنلقى علیك قولاً ثقیلاً»
3- خواندن نماز و قرائت قرآن در شب بهترین وسیله براى ایجاد آمادگى روحى و كسب انرژى است برای رسیدگی به اداره امور جامعه اسلامی. «قم اللیل الّا قلیلاً... و رتّل القرآن ترتیلاً»
4- مدیران جامعه اسلامی وانقلابی ، باید شبها براى عبادت خداوند قیام كنند: «قم الّلیل...» و هم روزها براى بیدار كردن مردم. «قم فانذر»(80)
5- مدیران جامعه اسلامی باید از ابتداآمادگی كارهاى سنگین را داشته باشد. «سنلقى علیك قولاً ثقیلاً»
🔻 @gharar_at
⚫️عمق فاجعهای که دیده نشد.
سیل ویرانگر و خسارت بارِ این روزها در ایران، علاوه بر خسارات مادی و از بین رفتن زمینها، مزارع، راهها، احشام و... و تلفات انسانی، ناخواسته پرده از دمل چرکین و فاجعهای بس عمیق خبر داده و طشت رسوایی غربگدایان اشرافی و مروجان اسلام لاکچری و آمریکایی را از بام زر و زور و تزویر به زمین انداخته و صدای آن در کل سرزمین ایران به گوش رسید.
طبق اخبار منتشر شده تعداد زیادی از استانداران (۲۰)، فرمانداران (۹۰)، نمایندگان مجلس (۱۰۰) و... تعطیلات نوروزی را با انگیزههای مختلف (تفریح، دیدار با خانواده و...) در خارج از کشور گذراندهاند.
نکته مهم تر اینکه بسیاری از این حضرات اشرافی که احتمال دو زیست بودن و دوتابعیتی بودن آنان نیز متصور است،ــ احتمالاًــ از گستره سیل و عمق خطری که جان و مال و... مردم را تهدید میکرده کاملاً مطلع بودهاند.
🔐بیتردید زخم اشرافیت بر پیکره نظام اسلامی از دردناکترین زخمها بوده که جز با جراحی و به زبالهدان انداختن دمل چرکین اشرافیت در آغاز گام دوم انقلاب به هیچ وجه درمان شدنی نیست. بیشک هیچ چیزی به اندازه غربگدایی و اشرافیگری روح و روان مردم را به شدت آزار دادهاست.
رجاء واثق داریم که با اراده و مدیریت نسل جوان به زودی شاهد انقلاب بزرگ اشرافیتستیزی در نظام مدیریتی کشور باشیم که به حق باید گفت مشکل این کشور در وقایع و بلایای طبیعی بالاتر از مدیریت بحران، بحران مدیریت و سوءمدیریت منبعث از پلشتی و زشتی قاسطین و اشرافیت دولتی است.
🔻 @gharar_at
❣مهدے جان
🌷آمد بهار و بی گُل رویت بهار نیست
💫باد صبا مباد چو پیغام یار نیست
🌹بی روی گلعذار مخوانم به لاله زار
🕊بی گُل نوای بلبل و شور هَزار نیست
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔻 @gharar_at
#صائب_تبریزی
در هیچ پرده نیست، نباشد نوای تو
عالم پُرَست از تو و خالی است جای تو
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔻 @gharar_at
⚡لوح| #رونق_تولید راز شکوفایی
🔻 رهبرانقلاب در حرم مطهر رضوی:
🔹️ اگر تولید رونق گرفت، آن وقت در بخشهای مختلفی تحوّل ایجاد خواهد شد؛ هم تأثیر میگذارد در #اشتغال، هم تأثیر میگذارد در کم کردن #تورّم، هم حتّی تأثیر میگذارد در وضع #توازن_بودجه، هم تأثیر میگذارد در بالا رفتن ارزش #پول_ملّی.
🔹️ ببینید، اینها همه مشکلات مهمّ اقتصادی ما است. صاحبنظران و کسانی که مطّلع از مسائل اقتصادی هستند، تصدیق میکنند، تأیید میکنند. [آنها] معتقدند که ظرفیّتهای کشور برای #شکوفایی_اقتصاد، ظرفیّتهای بسیار آماده و مستعد و کاملی است. ۹۸/۱/۱
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42103
https://eitaa.com/gharar_at/3256
قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
#صائب_تبریزی در هیچ پرده نیست، نباشد نوای تو عالم پُرَست از تو و خالی است جای تو #اللهم_عجل_لولیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
#صائب_تبریزی در هیچ پرده نیست، نباشد نوای تو عالم پُرَست از تو و خالی است جای تو #اللهم_عجل_لولیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است!
👤 آیت الله مجتهدی تهرانی :
🔸یک روز در ایام تحصیل در نجف اشرف، پس از اقامه نماز پشت سر آیت الله مدنی، دیدم که ایشان شدیدا دارند گریه می کنند و شانه هایشان از شدت گریه تکان می خورد، رفتم پیش آیت الله مدنی و گفتم: ببخشید، اتفاقی افتاده که این طور شما به گریه افتاده اید؟
🔸ایشان فرمودند: یک لحظه، امام زمان (عج) را دیدم که به پشت سر من اشاره نموده و فرمودند:
🔺« آقای مدنی! نگاه کن! شیعیان من بعد از نماز، سریع می روند دنبال کار خودشان و هیچکدام برای فرج من دعا نمی کنند. انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است!
🔸و من از گلایه امام زمان(عج) به گریه افتادم »
https://eitaa.com/gharar_at/3256
💠
⚠️ خطر کار بدون بصیرت
🔹روی عن الصادق (ع): الْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ طَرِيقٍ فَلَا تَزِيدُهُ سُرْعَةُ السَّيْرِ إِلَّا بُعْداً.
🔻امام صادق(علیهالسلام) فرمود:
کسی که بدون بصیرت کار کند، مانند کسی است که بیراهه میپیماید؛ هرچه تندتر برود [از هدف] دورتر خواهد شد.
📚 تحف العقول، ص۳۶۲
https://eitaa.com/gharar_at/3256
رنجنامه -سید احمد خمینی.pdf
511.9K
📙کتاب رنجنامه حجه الاسلام سید احمد خمینی به منتظری
♦️ انتشار بمناسبت ایام عزل منتظری از قائم مقام رهبری
✅ https://eitaa.com/gharar_at/3264
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| حرف تقیزادهها به کرسی نخواهد نشست
🌺 رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی:
👈 کسانی که افکار، #سبک_زندگی، روشهای غربی و لغات غربی را به طور پیوسته در داخل تزریق و پمپاژ میکنند، در ادبیات و افکار و دانشگاهها و مدارس ما، اینها همین تقیزادههای جدید هستند.
⚠️ اینهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ میایستند - #سند۲۰۳۰ یعنی برگرداندن #سبک_زندگی اسلامی به زندگی غربی - اینها همان تقیزادههای امروز هستند.
🌸 البته امروز به توفیق الهی جوانهای مومن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرف شان به کرسی بنشیند. ۱۳۹۸/۰۱/۰۱
#تقی_زاده_های_جدید
❣️ https://eitaa.com/gharar_at/3264