📎🔹️سازمان ملل:
فقر و نبود امکانات بهداشتی هر ۲ ساعت جان یک زن یمنی را میگیرد
🔸طبق گزارش سازمان ملل حمله ائتلاف سعودی به یمن باعث تعطیلی بیمارستانهای این کشور شده و این امر علاوه بر مرگ هزاران کودک، باعث مرگ روزانه ۱۲ زن یمنی میشود.
▫حملات ائتلاف سعودی به یمن باعث نابودی زیرساختهای این کشور شده است. این مسئله به نابودی مراکز بهداشتی و غذایی منجر شده به گونهای که بسیاری از مردم یمن به دلیل نبود مواد غذایی و عدم دسترسی به مراکز بهداشتی جان میدهند. به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، سازمان ملل در همین رابطه اعلام کرده هر دو ساعت یک زن یمنی به خاطر عوارض وضع حمل و زایمان و کاهش سطح حمایت مالی از روند درمان، جان خود را از دست میدهد. این مسئله به معنای جان باختن ۱۲ زن در روز است. سازمان ملل تاکید کرده، از مجموع ۲۶۸ بیمارستان ۱۰۰ بیمارستان در این کشور تعطیل شده و تعطیلی بیمارستانهایی که تحت پوشش صندوق سازمان ملل هستند، بر زندگی بیش از یک میلیون زن یمنی تاثیر خواهد گذاشت و تا پایان ماه سپتامبر جاری(شهریور) نیز ۷۵ بیمارستان دیگر به خاطر کاهش کمکهای مالی تعطیل میشود....
🔻 @gharar_at
📎🔹️طرح جدید مجلس برای تحریم رسانههای حامی مواضع آمریکا علیه ایران
🔸«خبرنگاران رسانههای تبعیتکننده از تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران حق ورودشان به ایران ممنوع میشود و دولت ملزم به ایجاد سازوکارهای لازم برای اجرای آن است» این بخشی از طرح جدید نمایندگان مجلس علیه گماشتگان رسانهای آمریکا است.
▫با توجه به تشدید تحریمهای آمریکا علیه مردم ایران و نیز خروج غیرقانونی آمریکا از توافق هستهای برجام، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با تدوین و تهیه طرحهایی، اقدامات پیشگیرانه و مقابله به مثل با رفتارهای خصمانه آمریکا، بهخصوص در حوزه تحریمها را در پیش گرفتهاند.
بر همین اساس، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تدوین طرح جدیدی، خواستار تحریم خبرنگاران کشورهای حامی تحریم ایران از سوی ایالات متحده آمریکا شدهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، عنوان این طرح که به امضای بیش از ۱۶۰ تن از نمایندگان مجلس رسیده این گونه ذکر شده: «ممنوعیت ورود خبرنگاران رسانههای تبعیتکننده از تحریمهای آمریکا به کشور ایران»
در مقدمه توجیهی طرح آمده: «نظر به اقدامات برخی رسانههای خارجی علیه منافع ملی ایران و مقابله با تبعیتکنندگان از تحریمهای ظالمانه آمریکا، خبرنگاران رسانههای تبعیتکننده از تحریمهای آمریکا حق ورودشان به ایران ممنوع میگردد.»موضوع طرح نیز این چنین تشریح شده است: «خبرنگاران رسانههای تبعیتکننده از تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران حق ورودشان به ایران ممنوع میشود و دولت ملزم به ایجاد سازوکارهای لازم برای اجرای آن است.»
🔻 @gharar_at
🗓سالروزفاجعه۱۷شهریور
💠رهبرانقلاب
‼️وقتی در جیرفت تبعید بودم، نامهای از جیرفت به آیةالله شریعتمداری نوشتم. چراکه ایشان مبارزان را «تندرو» خوانده بود. روش آقای شریعتمداری اینبودکه در اظهارات خود، هم رژیم حاکم و هم مردم را راضی کند؛ البته کفه سنگینتر اظهاراتشان، مربوط به رضایت رژیم حاکم میشد! زیرا رژیم معنی این اظهارات را میفهمید و در قبالش، موضع قاطعانه میگرفت ولی مردم را میشد با یک موضع گیری فریب داد. عبارت «تندروها» خطرناک بود زیرا اگر بر سر زبانها میافتاد، همه کسانیکه در مسیر انقلاب و پیرو خطّ امام خمینی بودند، محکوم به تندروی میشدند. لذا نامهای به او نوشتم و او را از عواقب بیان چنین اظهاراتی برحذر داشتم. به او گفتم: چنین سخنی، به رژیم بهانه میدهد تا به کشتار تودههای مردم انقلابی به عنوان «مبارزه با تندروی»، دست بزند؛ و بار گناه این کار بر دوش شما خواهد بود، نگارش این نامه را به پایان بردم و آن را امضا کردم، پیش از آنکه نامه را بفرستم، خبر کشتار فاجعه ۱۷ شهریور رسید. در حاشیه نامه نوشتم این، سرآغاز عملیات قلع و قمع تندروها است! کتاب خون دلی که لعل شد ص۳۱۵
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_at
◼️ فقط خدا میداند به یاد آنها بودن، چقدر منزلت و اجر دارد.
🔹 خندۀ ایشان صدا نداشت و همیشه در حد لبخند بود؛ ولی در دهۀ اول محرّم، همان لبخند را هم نداشتند و پیوسته در فکر بودند و به یاد امام حسین علیهالسلام در حزن بودند و میگفتند: «فقط خدا میداند به یاد آنها بودن، چقدر منزلت و اجر دارد.»
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
@gharar_at
"ذکر با وِرد فرق دارد"
💎 ذکر، یک عمل است. کار است. ذکر، وِرد نیست. وِرد، گفتن پی در پی یک واژه است. اما ذکر، به جریان انداختن یک مفهوم متعالی در وجود است. وقتی تو ذکر یا رحمن می گیری باید وجودت را عامل به بخشندگی و مهربانی کنی. عمل به بخشندگی و مهربانی، به جریان انداختن ذکر "رحمن" است. همچنان است وقتی ذکر "یا فتاح" داری، تو باید در این نقش گشاینده ی گره از کار دیگران باشی. و قِس عَلَی هکَذا. هر ذکر عمل نیکی دارد که در مفهوم همان ذکر مستتر است. ذکر تنها با عمل متناسب با خودش است که در وجود آدمی به جریان می افتد و متجلّی می شود. ای دوست، ذکر با تجلّی اش مؤثر است نه با گفتن صرفش. این یعنی؛ ذکر حقیقی، آن است که تو را بدنبال کار می فرستد... با ذکر علیم باید آگاهی رسان شوی. با ذکر حکیم باید حکیمانه زندگی کنی. با ذکر ستار باید راز نگهدار اسرار دیگران باشی. با ذکر رزاق باید رزق رسانی را تجربه کنی. با ذکر حق باید مروّج راستی و درستی باشی... تو با عمل به مفهوم ذکر است که اهل ذکر می شوی.
👈نقل از کانال آوای معرفت
🌺 @gharar_at
* #امام_حسین #شاکله
🔻هيچ عملي مثل توسل به حضرت سيدالشهداء (عليه السلام) جنس آدمي را پاك و زلال نمي كند؛ تمام اين ثواب هائي را كه برای انواع توسل به حضرت مثل زیارت حضرت یا گریه بر حضرت و ... گفته اند با اين مسأله قابل حل است كه در توسل به حضرت سید الشهداء (علیه السلام) جنس انسان تبديل مي شود.
🔸بعضي در ثواب هایی که برای زیارت یا گریه برای حضرت سيدالشهداء (عليه السلام) نقل شده، خدشه كرده اند كه اين همه ثواب چگونه است؟ در حالی كه وقتی این نوع توسلات جنس و جوهره انسان را تبدیل می کند پس مشكل حل مي شود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉@gharar_at
#امام_حسین
🔻یک یا حسین، برای انسان ثبت میشود؛ برای خودش ثبت میشود، برای نسلش ثبت میشود. گاهی معادله و محاسبۀ ما نسبت به خودمان ابتدایی و غلط است و توجّهی به احسان و فضل الهی نداریم و اِلّا اینها همهاش صدق است. گاهی طول مسیر را نمیشناسیم، گاهی تضلع وجودی و حرکتیمان به سمت آسمان را خبر نداریم و اِلّا یک حرکت، یک یا حسین، یک لباس سیاه، یک جلسه، یک توجه، یک حرکت کوچک، مخفی از دید و توجّه و عنایت آقا سیّد الشهداء نیست.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻به سیدالشهدائی که روز عاشورا، گریه میکردند، عرض کردند: یابن رسول الله! چرا گریه میکنید؟ فرمودند: به خاطر این جمعیّت. گفتند: کدام جمعیّت؟ فرمود: لشکر دشمن. گفتند: چرا برای اینها گریه میکنید؟ فرمودند: آخر اینها مرتکب کاری میشوند که مستحقّ جهنّم میشوند، ناراحتم.
🔸 برای دشمن گریه میکند آقا سید الشهداء. آن وقت فکر میکنید که دوستانش را رها میکند و تنها میگذارد؟ معادلاتمان را درست کنیم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
👉 @gharar_at
🔴جمله روحانی سرنخ حل کدام معما بود؟
✍🏻 #سیدامیر_سیاح
🔰 هفته گذشته آقای روحانی جملهای مهم و تاریخی بر زبان راند. جمله ای که هرچند به فاصله کمتر از 24 ساعت به تغییر نظرش، برعکس آنرا بیان کرد اما پاسخ یکی از معماهای بزرگ اقتصادسیاسی معاصر ایران احتمالا در همین جمله نهفته است: «اگر بدانم ملاقات با یک شخص، منافعملی کشورما را تامین میکند، دریغ نمیکنم»
🔻از حدود 10 سال پیش، احکام قانونی زیادی برای رفع موانع تولید و سرمایه گذاری در کشور تصویب شده ولی دولت محترم بطور عجیبی از اجرای آنها سرباز زده است:
قانون بهبود محیط کسب وکار
قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز
قانون اصلاح مواد 6 و 7 قانون اصل44 درباره تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار
قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر
قانون اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم
قانون برنامه ششم توسعه، بخش 4 محیط کسب و کار
🔻به عنوان نمونه: «اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار» هم در انتخابات 92 و هم انتخابات 96 وعده اقتصادی اصلی آقای روحانی بود اما سه گزارش نظارتی مجلس در سالهای اخیر درباره این قانون نشان می دهد دولت این قانون را اجرا نکرده است. قانونی که اجرای آن به اعتبارات سنگین نیاز ندارد و اصولا برای دولت هزینه چندانی ندارد چراکه بیشتر، به تنظیم رفتار دولت و مامورانش با فعالان اقتصادی مربوط است اما دولت باوجود همه وعدههایش، همین کار ساده را هم انجام نداده است. چرا؟
🔻ماجرا وقتی پیچیده تر میشود که بیاد آوریم طی یک سال و نیم گذشته و از زمانی که سقوط ارزش ریال شروع شده بود، بسیاری از اقتصاددانان، راهکارهای پیشگیری از سقوط آزاد ارزش پول ملی، مهار تورم و جلوگیری از سرایت تورم به بازارهای طلا و مسکن و خودرو را بارها و بارها به دولتمردان یادآوری کردهاند اما تیم اقتصادی دولت، گویی سحر شده باشد، هیچ واکنشی به آن همه راهکار و توصیه دلسوزانه نشان نداده است. گویی راهکارهای درست را که همه میبینند، آنها واقعا نمیبینند!
🔻مثالی دیگر: با اجرای ماده169 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم (تقاطع سامانه های اطلاعاتی بانکی و ثبتی و ... برای یافتن فرارایان مالیاتی) و نیز با وضع مالیات بر فعالیتهای نامولد، میشود جلوی قاچاق و اقتصادزیرزمینی را گرفت و کسر بودجه 98 را از محل مالیات، تامین کرد. حتی رئیس جدید سازمان مالیاتی در روز معارفه خود از نداشتن چنین مالیاتهایی اظهار شگفتی کرده و آنها را از نان شب واجب تر دانسته بود اما شگفتانگیزتر اینکه همین آقا با ورود به تیم اقتصادی دولت، ارائه لایحه مالیات بر عایدی سرمایه را آنقدر امروز فردا کرده که دیگر عملا به مجلس فعلی نمیرسد و رفت تا سال بعد و شاید دولت بعد!
🔻همین ماجرا در تامین مالی تولید از بازار سرمایه، در تسهیل صدور مجوزها، در حذف دهکهای پردرآمد از یارانه نقدی، در هدفمندی یارانههای سوخت هم تکرارشده است و راهکارها یا احکام قانونیای که می توانند حال تولید و اشتغال و اقتصاد را به تدریج خوب کنند، بطور مشکوکی اجرا نشدهاند.
🔻تعلل دولت در اجرای راهکارهای خوب و اصرار به سیاستهای اشتباه (مثل دستکاری عجیب بازارهای خودرو و نرخ سود بانکی در نیمه اول 96، مثل پیشفروش دهها تن سکه طلا و حراج ذخایر ارزی با نرخ 4200 در آستانه شروع تحریمها، مثل خارج کردن عرضه کالاها از بازار شفاف بورس، مثل سرکوبهای قیمتی رانتزا در بازارهای پتروشیمی و فولاد در سال گذشته و...) در محافل اقتصادی به معمایی عجیب تبدیل شده که هنوز جواب قانع کنندهای برای این سوال ارائه نشده است؟!
🔻این که مسئول اصلی اقتصادایران، این همه حکم قانونی و نسخه نجاتبخش اقتصادایران را زمین گذاشته و با اشتباهات عجیب حال اقتصادایران را بدتر کرده، برای این نبوده که به جامعه ثابت شود راهکار در خارج است و کلید مشکلات اقتصادی در اروپا و آمریکاست؟
🔻بیایید تعارف را بگذاریم کنار و با خودمان روراست باشیم. دولت فعلی از روز اول، صریحا حل مشکلات اقتصادی را در مذاکره با غرب دانست. مذاکره برای حل مشکلات اقتصادی هم، زمانی موضوعیت دارد که وضع اقتصادی خراب باشد.
اگر دولت در این 6 سال به تکالیف قانونیاش در رفع موانع تولید، در تسهیل صدور مجوزها، در شفافیت معاملات دولتی، در جلوگیری از فرار مالیاتی و در هدایت نقدینگی بسوی تولید، عمل میکرد و چرخ اقتصادایران را به گردش درمیآورد، آیا بازهم میتوانست راه نجات اقتصاد را در ملاقات و مذاکره نشان دهد؟
💢 اگر با اشتباهات پی درپی این دو سال، حال اقتصادایران اینقدر خراب نشده بود، آیا بازهم اشتیاق به مذاکره برای تامین منافع ملی، موجه به نظر میرسید؟!
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
@gharar_at
🔶جوان مسئولیتشناس کربلا
🔰رهبر انقلاب:
تا وقتی اصحاب بودند، میگفتند جانمان را قربان شما میکنیم و اجازه نمیدادند کسی از بنیهاشم به میدان بروند. میگفتند اول ما میرویم و کشته میشویم، اگر بعد از آن خواستید به میدان بروید.
وقتی نوبت به جانبازی و شهادت بنیهاشم رسید، اولکسی که درخواست اجازه برای میدان میکند، همین جوان مسئولیتشناس است.
او علیّاکبر، پسر آقا و پسر امام و از همه به امام نزدیکتر است؛ پس از همه برای فداکاری شایستهتر است. این یک مظهر امامت اسلامی است. ۸۱/۱/۹
@gharar_at
🚨 در روز هفدهم شهريور۵۷ رهبرانقلاب در كدام شهر بودند
👈 ماجرای نامه ايشان به يكی از افراد قم
🔻من از روز #هفدهم_شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
⚠️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه #عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان #تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این #احساس_خطر را کردم.
🔹آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز چهاردهم یا پانزدهم شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و این سیاست رژیم را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشّاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
🔹روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفده شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطّلع شدیم.
🔺من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیله مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود. ۷۶/۰۶/۱۹
💻 @Khamenei_ir
@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| ماجرای شهادت حضرت عباس به روایت رهبر انقلاب
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=28067
@gharar_at
1_100738003.mp3
17.5M
✅ سخنان #راهبردی حجت الاسلام عالی در محضر رهبر معظم انقلاب؛
🔹پیامبر اکرم(ص)، بسیاری از مسوولیتهای مهم را به #جوانان میداد. در دفاع مقدس، بیشتر فرماندهان جوان بودند. اکثر یاران اصلی امام زمان(عج) هم جوان هستند. در #کربلا نیز جوانان اولین کسانی بودند که به امام حسین(ع) پیوستند.
🔹یکی از آفتهای نظام ما این است که #مدیران_پیر مسوولیتها را رها نمیکنند به همین دلیل، #جمهوری_اسلامی از #انقلاب_اسلامی عقب افتاده است. انقلاب اسلامی با این مدیران پیر و خسته، هماهنگ نیست. انقلاب اسلامی با اهداف و آرمانهایش توانست صادر شود به خارج از کشور
🔹بیانیه #گام_دوم خطاب به جوانان است و چشم امید به جوانان است. جوانان حلّال بسیاری از مشکلات هستند. هرگاه مردم و جوانان پای کار آمدند، #نشدنیها، #شدنی شد و هر جا مردم و جوانان به میدان نیامدند، #شدنیها هم #نشدنی شد. جوانان متدین، با سواد و جهادگر باید به میدان بیایند.
🔹انقلاب ما احتیاج به انقلاب دارد؛ نیاز به انقلابِ در انقلاب از جنسِ انقلاب دارد آن هم با هدایت #رهبر_انقلاب
🔹مسوولیتها و پُستها در فرهنگ دینی ما جز #خدمت چیز دیگری نیست.
🔹جوانگرایی به معنای #پیرزدایی نیست بلکه #بدنه_اجرایی باید جوان باشد و از افراد مسنتر در #اتاقهای_فکر به عنوان #مشاور استفاده شود.
@gharar_at
💢 شبنم نعمت زاده بازداشت شد
🔹 #شبنم_نعمت_زاده، دختر محمدرضا نعمت زاده وزیر صمت دولت #روحانی بازداشت شد. انحصار #دارو و تحصیل مال از طریق نامشروع به عنوان جزئیات پرونده وی آمده است.
1⃣✍ ماشاءالله به اقتدار و عظمت قوه قضائیه فعلی که در برخورد با فساد با هیچ کس تعارف نمی کند
2⃣✍ جناب آقای لاریجانی؛ این پرونده های در دست اقدام پرونده های عقب مانده از دوران شماست که اگر شما هم مثل رئیسی در مقابله با فساد انقلابی عمل میکردید اکنون بسیاری از مشکلات جامعه حل شده بود
🔻 صدای ایران
@gharar_at
🔴 زنگنه از ترس برخورد قضایی در حال تغییر مدیران وزارت نفت است
✍️ وحید حاجیپور خبرنگار حوزه انرژی در یادداشتی نوشت: دو سال پیش بود که وزیر نفت پس از پیروزی حسن روحانی در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری رسماً اعلام کرد مدیرانی که به روحانی و دولت وی اعتقاد ندارند باید کنار بنشینند؛ پاکسازی نفت از مدیرانی که به روحانی رأی نداده بودند، آغاز شد؛ نه خود زنگنه و نه مدیران وی که هجمههای شدیدی علیه رئیسی داشتند، گمان نمیکردند پس از دو سال کار بهجایی برسد که مقام عالی وزارت برای تضمین آینده خود پس از کنار رفتن، از موضع خود کوتاه آمده و برای افرادی حکم صادر کند که ازنظر سیاسی در جبهه مقابل وزیر نفت قرار دارند.
♦️او بهخوبی میداند در آینده چه به وجود خواهد آمد، بنابراین طی ماههای گذشته با فرافکنی و بازیهای رسانهای سعی دارد این دروغ را القا کند که بابک زنجانی و تیم پشتیبان وی که یکی از آنها «سعید جلیلی» است، قصد دارد وی را به زیر بکشانند زیرا او یگانه نگاهدار ثروت ملی ایرانیان است!
♦️قطعاً مشاوران وی به او گفتهاند با چنین بازیهای رسانهای نیز موفق نخواهد شد، پای خود را از مهلکه دستگاه قضا بیرون بکشاند پس طبیعی است مدیران اصولگرا را به کار بگیرد؛ او ابتدا برای عبدالحسین بیات حکم مدیریت در هیئتمدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی را صادر کرد، برای محمدرضا مقدم معاون سابق خود که دارای نفوذ بسیاری در مراجع تصمیمگیری بالادست است حکم مشاوره صادر میکند و همزمان برای دو کارشناس حکم مدیرکلی صادر میکند.
♦️نیروهایی که وی برای آنها حکم صادر کردهاست، از نظر سیاسی در مقابل وزیر نفت قرار دارند؛ زنگنه را همه میشناسند، او طاقت مدیرانی که ازنظر عقاید سیاسی با آنها همنظر باشند، ندارند حال سوابق فنی و اجرایی هر چه که باشد. چنین چرخش بزرگی از زنگنه قطعاً زمینهسازی برای آینده است؛ آیندهای که خود میداند چندان روشن نیست. چرخش او بهسوی نیروهای اصولگرا میتواند واهمه وی را تبدیل به یک اطمینان از روزهای آرام کند؟
#شبکه خبری سفیر
@gharar_at
اقدام ابتکاری یک هیأت در برابر حذف نام شهید از تابلوهای کوچه ها توسط برخی شهرداری ها
@gharar_at
🔻 یه نکته جالب
🔹 می دونید عباس اولین کسی بود که آمادگی اش برای دفاع از اسلام، امام زمان خویش، ناموساش و... را اعلام کرد و در کربلا شهید شد؟
🔸 آیا ما هم حاضریم برای دفاع از اسلام، امام زمان و ناموسمان شهید شویم؟
🔹 اگر آری پس یا علی شروع کنیم اول اینکه به ناموسمان یاد بدهیم نباید با پوشش و لباس مطلوب غربی ها بیرون بیاید.
#ویونیوز
#صدای ایران
@gharar_at
🔴یک انقلابی دیگر در راه زندان
خبر رسیده میلاد گودرزی که در سالیان اخیر نقش مهمی در افشای شبکه فساد مسئولین اشرافی و غارتگران بیت المال داشته است با شکایت یک آقازاده مسئله دار به ۶ ماه زندان محکوم شده است.
حسن عباسی، حسین قدیانی و حالا میلاد گودرزی !!
🔹انقلاب کردیم که انقلابیها را زندانی کنید؟
#رائفی پور فنس
@gharar_at
🔹آیت الله حائری شیرازی
🔸 امام حسین علیه السلام در شب عاشورا یک جور سخن گفت و در روز عاشورا یک جور دیگر. شب عاشورا، سخن از «نمیخواهم، احتیاج ندارم، بروید، بیعتم را برداشتم» بود.
روز عاشورا میگوید: «بیائید به من کمک کنید، آیا یاور و مددکاری هست؟ هل من ناصر ینصرنی؟»
🔸 شب صحبت میکند تا مبادا خبیثی در بین طیّبها باشد، و روز سخن میگوید تا مبادا طیّبی در بین خبیثها مانده باشد.
🔸 شب غربال میکند تا فقط «صالحان» بمانند و روز غربال میکند تا فقط «اشقیاء» در مقابل او ایستاده باشند.
* #حضرت_زینب
🔻از جريان هاي مختلف عاشورا پيداست كه خود حضرت زينب عليها السلام اگر چه با حضرت اباعبد الله علیه السلام خواهر بودند و از طفوليت با حضرت بودند و بچه يك پدر و یک مادر بودند، اما به عنوان امام به ایشان نگاه می کردند.
🔸مثلا در تاریخ هست که وقت سفر از مدينه كه شد حضرت زينب عليهاالسلام ديگر از حضرت اباعبداللّه عليه السلام جدا نشدند. همان زمان ابنعباس خدمت حضرت سيدالشهداء آمد و جلسه اي تشکیل شد. حضرت زينب سلام الله علیها پشت پرده نشسته بودند. همه قضاياي كربلا را اينجوري نظارت داشتند.
🔹ابن عباس خدمت حضرت سيدالشهداء عرض كرد كه آقا شما مي خواهيد برويد به هر حال تصمیمی است که گرفته ايد، بروید اما زن و بچه همراهتان نبريد. تا صحبت به اينجا رسيد حضرت زينب از پشت پرده فرمودند:
يابن عباس! أما تَخَافَ الله؟
از خدا نميترسي؟ بين ما و بين امام ما مي خواهي فاصله بيندازي؟
ببینید حرف از امام بود.
ادامه دارد...
♦️ساعت به ساعت روز عاشورا چگونه گذشت؟
در این گزارش به شرح وقایع ساعت به ساعت روز عاشورا میپردازیم که بر اساس اوقات شرعی کربلا و با متن مقاتیل تنظیم شده است.
♦️طبق محاسبه مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاهشماری ایرانی» واقعه کربلا به حساب گاهشماری شمسی 21 مهر سال 59 هجري شمسی می شود. تاریخ شمسی هم که مثل قمری نیست که تغییر کند. موقعیت زمین نسبت به خورشید ثابت است و می شود با در آوردن اوقات شرعی شهر کربلا در این تاریخ حرفهای مقتل نویسان را به ساعت و دقیقه برگرداند.
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
در این تحقیق علمی، اوقات شرعی روز 21 مهر به افق کربلا (که در طول قرون حداکثر 3-+ دقیقه اختلاف می تواند داشته باشد) را استخراج کرده ایم و روایات مقتل نگارها را با این ساعتها تنظیم کرده ایم.
♦️روز عاشورا چگونه گذشت؟
5:47 اذان صبح
امام (ع) بعد از نماز صبح برای اصحابش سخنرانی کرد. آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد. و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثقتی فی کل کرب... خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری»
طرف مقابل نيز نماز را به امامت عمر سعد خواند و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
حدود 6
امام حسین(ع) دستور داد تا اطراف خیمه ها خندق بکنند و آن را با خاربوته ها پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه از پشت سر بشوند.
♦️روز عاشورا چگونه گذشت؟
7:06 طلوع آفتاب
کمی بعد از طلوع آفتاب. امام سوار بر شتری شد تا بهتر دیده شود. روبه روی سپاه کوفه رفت و با صدای بلند برای آنها خطبه ای خواند. صفات و فضایل خودش و پدر و برادرش را یادآوری کرد و اینکه کوفیان به امام (ع) نامه نوشته اند. حتی چند نفر از سران سپاه کوفه را مخاطب قرار داد و از حجّار بن ابجر و شبث ربعی پرسید که مگر آنها او را دعوت نکرده اند؟ آنها انکار کردند. امام نامه هایشان را به طرف آنها پرتاب و خدا را شکر کرد که حجت را بر آنها تمام کرده است. یکی از سران جبهه مقابل از امام (ع) پرسید چرا حکم ابن زیاد را نمی پذیرد و آنها را از ننگ مقابله با پسر پیامبر نمی رهاند؟ اینجا امام آن جمله معروفشان را فرمودند: «أَلَا وَإنَّ الدَّعِيَّ ابْنَ الدَّعِيِّ قَدْ رَكَزَ بَيْنَ اثْنَتَيْنِ: بَيْنَ السِّلَّه وَالذِّلَّه؛ وَهَيْهَاتَ مِنَّا الذِّلَّه ... فرد پستی که پسر فرد پست دیگری است. من را بین کشته شدن و قبول شدن و قبول ذلت مجبور کرده. ذلت از ما دور است.» سخنرانی امام (ع) حدوداً نیم ساعت طول کشده است.
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
حدود 8
بعد از سخنرانی امام (ع) چند نفر از اصحاب آن حضرت به روایتی بُرَیر که «سید القرآء» (آقای قرآن خوانهای) کوفه بود (الفتوح) و به روایتی زهیر (تاریخ یعقوبی و طبری) خطاب به کوفیان سخنان مشابهی گفتند.
بعد از سخنان زهیر و بریر، امام فریاد معروف «هل من ناصر ینصرنی» را سر داد. چند نفری دچار تردید شدند؛ از جمله حُر. فرد دیگری به نام ابوالشعثا و دو برادر که در گذشته عضو خوارج بودند. بعید نیست که کسانی دیگری هم با دیدن شدت گرفتن احتمال جنگ، از سپاه کوفه فرار کرده باشند.
♦️روز عاشورا چگونه گذشت؟
♦️واقعه عاشورا در 1378 سال پیش در چه ماه شمسی رخ داد؟
⚫️حدود 9
روز به وقت چاشت رسیده بود که شمر به عمر سعد پرخاش کرد که چرا این قدر تعلل می کند؟ عمر سعد عاقبت رضایت به شروع جنگ داد. اولین تیر را به سمت سپاه امام (ع) رها کرد و خطاب به لشگریانش فریاد زد: «نزد عبیدالله شهادت بدهید که من اولین تیر را رها کردم.» بعد از انداختن تیر توسط عمر سعد، کماندارهای لشکر کوفه همگی با هم شروع به تیراندازی کردند. امام به یارانش فرمودند: «اینها نماینده این قوم هستند. برای مرگی که چاره ای جز پذیرش آن نیست. آماده شوید.» چند نفر از سپاه امام در این تیر باران کشته شدند. (تعداد دقیق را نمی دانیم . تعداد کشتگان تیر اندازی. با تعداد کشتگان حمله اول 50 نفر ذکر شده است.)
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
حدود 10
بعد از تیراندازی ،«یسار»، غلام «زیاد بن ابیه» و «سالم» غلام عبیدالله ابن زیاد از لشکر کوفه برای نبرد تن به تن ابتدای جنگ بیرون آمدند. عبدالله بن عمیر اجازه نبرد خواست. امام حسین(ع) نگاهی به او کرد و فرمود: «به گمانم حریف کشنده ای باشی» عبدالله آن دو نفر را کشت. البته انگشتان دست چپش قطع شد.
بعد از این نبرد تن به تن، حمله سراسری سپاه کوفه شروع شد. ابتدا حجار به جناح راست سپاه امام حسین (ع) حمله کرد؛ اما حبیب و یارانش در برابر او ایستادگی کردند. زانو به زمین زدند و با نیزهها حمله را دفع کردند.
♦️روز عاشورا چگونه گذشت؟
همزمان شمر به جناح چپ سپاه امام(ع) حمله برد. زهیر و یارانش به جنگ مهاجمین رفتند. خود شمر در این حمله زخم برداشت بعد از عقب نشینی هر دو جناح کوفی، عمر سعد 500 تیر انداز فرستاد که دوباره سپاه امام(ع) را تیر باران و آن حملات،
@gharar_at
علاوه بر از پا درآمدن هر 23 اسب لشکریان امام(ع) تعدادی دیگر از اصحاب شهید شدند. الفتوح آن نفرات را 50 نفر و این شهر آشوب 38 نفر ذکر کرده است.
⚫️اولین شهید، ابوالشعثا بود و 8 تیر انداخت که 5 نفر از دشمن را کشت. امام(ع) او را دعا کرد. گروهی از سپاه شمر خواستند از پشت سر به امام(ع)حمله کنند زهیر و 10 نفر به آنها حمله کردند.
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️حدود 11
بعد از این حملات، امام(ع) دستور تک تک به میدان رفتن را به یاران داد. اصحاب با هم قرار گذاشتند تا زندهاند نگذارند کسی از بنیهاشم به میدان برود. انگار برای شهادت با هم مسابقه داشتند. بعضی «در مقابل نگاه امام(ع)» شهید شدند. یکی از اولین کسانی که کشته شد، پیرمرد زاهد، جناب بریر بود. مسلم بن عوسجه بعد از او کشته شد. حبیب بر سر بالین او رفت و گفت کاش میتوانستم وصیتهای تو را اجرا کنم. مسلم با دست امام حسین(ع) را نشان داد و گفت: «وصیت من این مرد است».
یک بار هفت نفر از اصحاب امام(ع) در محاصره واقع شدند، حضرت عباس(ع) محاصره آنها را شکست و نجاتشان داد.
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️۱۲:۵۰ اذان ظهر
حبیب بن مظاهر موقع اذان ظهر شهید شد. چون که نوشتهاند امام(ع) خطاب به اصحاب گفت یکی برود با عمر سعد مذاکره بکند و بخواهد برای نماز ظهر جنگ را متوقف کنیم. یکی از لشکر کوفه صدا زد: «نماز شما قبول نمیشود.» حبیب به او گفت: «ای حمار! فکر میکنی نماز شما قبول میشود و نماز پسر پیامبر(ص) قبول نمیشود؟» به جنگ او رفت اما از سپاه کوفی به کمکش آمدند و حبیب کشته شد. امام(ع) از شهادت حبیب متاثر شد و برای اولین بار در روز عاشورا گریست. رو به آسمان کرد و گفت: «خدایا رفتن جان خودم و دوستانم را به حساب تو میگذارم.»
♦️روز عاشورا چگونه گذشت؟
امام(ع) نماز را شکسته و به قاعده «نماز خوف» خواند. گروهی از اصحاب به امام(ع) اقتدا کردند و بقیه به جنگ پرداختند. زهیر و سعید بن عبدالله حنفی خودشان را سپر امام کردند. نوشته اند سعید بن عبدالله ۱۳ تیر و نیزه خورد و به شهادت رسید. در آخرین نفس از امام پرسید: «آیا وفا کردم؟»
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️حدود ساعت ۱۳
۳۰ نفر از اصحاب امام(ع) تا وقت نماز زنده بودند و بعد از این ساعت شهید شدند. بعد از کشته شدن اصحاب، نوبت به بنی هاشم رسید. اولین نفر، حضرت علی اکبر پسر امام حسین(ع) بود. البته الفتوح عبدالله بن مسلم بن عقیل را اولین شهید بنی هاشم خوانده است. این عبدالله بن مسلم، به طرز ناجوانمردانهای شهید شد. شهادت او بر جوانان بنی هاشم گران آمد. دسته جمعی سوار شدند و به دشمن حمله بردند. امام آنها را آرام کرد و فرمود: «ای پسرعموهای من بر مرگ صبر کنید. به خدا پس از این هیچ خواری و ذلتی نخواهید دید.»
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️حدود ساعت ۱۴
عاقبت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) تنها ماندند. عباس(ع) اجازه میدان خواست اما امام او را مامور رساندن آب به خیمه ها کرد. دشمن بین دو برادر فاصله انداخت. عباس(ع) دلاور در حالیکه با شجاعت تمام سعی در آوردن مشک آب برای زنان و کودکان داشت در محاصره دشمن دو دستش قطع شده و با عمودی آهنین بر سرش زدند که از اسب بر زمین افتاد. اباعبدلله سراسیمه خود را بر پیکر قطعه قطعه برادر رساند. دشمن کمی به عقب رفت. امام(ع) برای دومین بار بعد از مرگ برادر عزیزش گریه کرد و فرمود «اکنون دیگر پشتم شکست.»
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️حدود ساعت ۱۵
امام(ع) به طرف خیمهها برگشت تا خداحافظی بکند. همچنین پیراهنش را پاره پاره کرد و پوشید تا بعدا در وقت غارت کردن توسط دشمن برهنهاش نکنند. وقت وداع با اهل بیت، کودک شیرخواره اش علی اصغر را به میدان برد تا او را سیراب کند که به تیر حرمله کشته شد.
امام(ع) به میدان رفت اما کمتر کسی حاضر به مقابله با ایشان میشد. بعضی تیر میانداختند و بعضی از دور نیزه پرتاب میکردند. شمر و ده نفر به مقابله امام(ع) آمدند. بعد از شهادت امام(ع)، بر پیکر مبارکش جای ۳۳ زخم نیزه و ۳۴زخم شمشیر شمرده شد.
در مقاتل نوشته اند زمانی که امام(ع) در آستانه شهادت بود اما کسی جرات نمیکرد به سمت ایشان برود اهل حرم از صدای اسب ایشان ذوالجناح متوجه شده و بیرون دویدند. کودکی به نام عبدالله بن حسن (ع) دوید و به طرف مقتل امام آمد. او را در بغل عمویش کشتند. امام ناراحت شدند و کوفیان را نفرین کردند: «خدایا باران آسمان و روییدنی زمین را از ایشان بگیر!»
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️۱۶:۰۶ اذان عصر
وقت شهادت امام(ع) را وقت نماز عصر گفتهاند. روایت تاریخ طبری به نقل از وقایعنگار لشکر عمر سعد چنین است: «حمید بن مسلم گوید: پیش از آن که حسین کشته شود شنیدم که میگفت «به خدا پس از من کسی را نخواهید کشت که خدای از کشتن من بر شما خشم آرد.»
گوید: آنگاه شمر میان کسان بانگ زد که «وای شما منتظر چیستید؟ مادرهایتان به عزایتان بنشینند، بکشیدش!»
@gharar_at
گوید در این حال سنان بن انس حمله برد و نیزه در قلب امام(ع) فرو برد ...»
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️حدود ساعت ۱۷
بعد از شهادت امام(ع)، عدهای لباسهای آن حضرت را غارت کردند که نوشته اند تمام این افراد بعدها به مرضهای لاعلاج دچار شدند.
♦️غارت عمومی اموال امام حسین(ع) و همراهانش آغاز شد. عمر سعد ساعتی بعد دستور توقف غارت را داد و حتی نگهبانی برای خیمهها گذاشت.
یکی از شیعیان بصره به اسم سوید بنمطاع بعد از شهادت امام به کربلا رسید و برای دفاع از حرم امام جنگید تا شهید شد.
♦️نزدیک غروب آفتاب است . سر امام را جدا میکنند و به خولی میدهند تا همان شبانه برای ابن زیاد ببرد. بعد به دستور عمر سعد بر بدن مطهر امام و یارانش اسب میدوانند تا استخوانهایشان هم خرد شود.
♦️(روز عاشورا چگونه گذشت؟)
♦️۱۸:۴۹ اذان مغرب
داستان روز غم انگیز عاشورا اینطور تمام میشود که درحالی که عمر سعد دستور نماز جماعت مغرب را میداده، سنان بن انس بین مردم میتاخته و رجز میخوانده که «افسار و رکاب اسب مرا باید از طلا بکنید؛ چرا که من بهترین مردمان را کشته ام!»
♦️⚫️منبع:کانال رسمی طلاب کرمانشاه
@gharar_at