📌 #خبر_ویژه
🔹 سروش: خمینی مردمیترین رهبری بود که در تاریخ ایران ظهور کرد
🔸 عضو اتاق فکر فتنه سبز در خارج کشور گفت: هیچ رهبری از دوره هخامنشیان تا امروز، با آقای خمینی در سطح دانش و سواد قابل مقایسه نیست.
عبدالکریم سروش ضمن سخنانی در کالیفرنیا (مقارن با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب) گفته است: «اگر امروز شما را بین شاه و آقای خمینی مخیر کنند، کدامشان را میپذیرید، اگر فرض کنیم که هیچ اختیاری نداشته باشیم جز اینکه یا شاه و آقای خمینی یکی را انتخاب کنیم بنده صددرصد آقای خمینی را انتخاب میکنم. برای اینکه آقای خمینی، مردمیترین رهبری بود که در تاریخ این کشور ظهور کرد. شما فقط کافیست که استقبال از او و بدرقه از او را وقتی که مرد ببینید. ما در تاریخ ایران هیچ رهبری را نداریم که این طور در دل مردم جا داشته باشد. شاه که هیچ، پدرجد شاه هم خواب این جور پشتیبانی مردمی را نمیدیدند. مردم به هر حال یک چیزی دیده بودند، نشان یک عشقی بود، نشان یک عاطفهای بود که معطوف به یک رهبری میشد که دوستش داشتند؛ در او چیزی دیده بودند. خمینی باسوادترین رهبر این کشور بوده تا کنون؛ از ایام اولیه حکومت هخامنشیان تا روزگار حاضر هیچکس به لحاظ علمی به پای او نمیرسید.
چرا؟ برای اینکه اولا فقیه درجه اولی بود، عرفان هم خوانده بود، فلسفه هم خوانده بود. شاه قبل از آقای خمینی که بود؟ یک جوان 20 ساله که از سوئیس بلند شد آمد ایران پادشاه شد. بعد از پادشاهیاش که درس و مکتب و مدرسهای نبود؛ قبلش هم حداکثر یک دیپلم، اگر آن دیپلم را هم داشت، من خبر ندارم. سوادی نداشت. پادشاهان قبل از او چی؟ این رو تواریخ برای ما نوشتند، اینها خواندن و نوشتن بلد نبودند. آنقدر فاصله زیاد است که لازم نیست ما بخواهیم شواهد تاریخی بیاوریم. نه فقط در ایران، شما سراغ پادشاهان انگلستان و فرانسه بروید، اینها آدمهای بافکری، با علمی و باسوادی نبودند. در تاریخ ما آقای خمینی واقعا یک نمونه بینظیر بود در مقام حکومتداری، خمینی سابقه خوبی داشت. در گذشته او هیچ چیز ناپاکی وجود نداشت. نه مال مردمی را خورده بود...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/155783
🔻@gharar_at
📎🔹️دلارهای سعودی تعیینکننده بود
خیز اروپا برای خارج کردن پدرجد تکفیریها از لیست سیاه پولشویی!
🔸در پی نامه پادشاه سعودی، بیشتر کشورهای اروپایی با قرار دادن نام عربستان در فهرست سیاه پولشویی مخالفت کردهاند! اروپاییها اگرچه اعتراف میکنند آلسعود حامی تروریستهای تکفیری است اما نمیتوانند از دلارهای این رژیم چشمپوشی کنند.
@gharar_at
🔸امام صادق علیه السلام :
🔹مَن سَرَّهُ أن يَعلَمَ أنَّ اللّهَ يُحِبُّهُ فَليَعمَل بِطاعَةِ اللّهِ وَليَتَّبِعنا،
🔹 هر كس خوش دارد كه بداند خداوند عز و جل او را دوست مى دارد، بايد فرمان خدا را به كار ببندد و از ما (اهل بیت)، پيروى كند.
📚 الكافي: ج ٨ ص ١٤ ح ١ وص ٤٠٨
🆔 @gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠آن #رئیس_جمهوری که بخواهد #سلطنت بکند خود مردم باید جلویش را بگیرند
آن #مجلسی که بخواهد #قدرت_نمایی بکند خود مردم باید جلویش را بگیرند.
#امام_خمینی
🆔 @gharar_at
هدایت شده از آگاهی نامه|مقدمات ظهور🌍
رفتار سیاسی فرهاد
تمرد اشرافی یک سلبریتی را از منظر رفتار سیاسی حاکمان تحلیل کنید؛ ماجرا آزاردهنده ترست.
دو نکته:
1⃣یکم. اشتباه فرهاد مجیدی چیست؟ رفتار خلاف قانون؟ ازین هم فراتر. قانون شکنی و توهین به مجری قانون؟ ازین هم افزون تر. زشتی رفتار این فوتبالیست به رخ کشیدن قانون شکنی است. یعنی هم قانون شکنی و هم توهین به مجری قانون و بدتر از همه اشاعه آن.
خب این جسارت از کجا آمده است؟ چه شد که یک نفر تصور کرد می تواند متهورانه به قانون تعدی کند و از حرمت شکنی اش فیلم بگیرد و پخش کند؟
حرمت قانون که یک شبه با فرهاد مجیدی یا حتا با برخورد فیزیکی راننده لندکروز با مامور راهور شکسته نمی شود؛ پس ماجرا از چه قرارست؟
بی قیمت شدن سکه قانون شکنی را در ماجرای فحاشی نماینده سراوان یا کتک زدن مامور قانون توسط نماینده بیجار ببینید. این لیست را شما تکمیل کنید.
تاریخ فراموش نمی کند که اول مجری قانون در کشور، چشم در چشم قانون می گفت به خط قرمز من نزدیک نشوید که حیثیت برای عدلیه نخواهم گذاشت که نگذاشت.
این داستان دنباله دار متوقف به مجیدی نیست. "گردنکشی اشرافیت سیاسی" مقابل قانون است که موجب تمرد و "سرکشی اشرافیت اقتصادی" می شود.
2⃣دوم. مجیدی ماجرای قانون شکنی اش را استقلال-پرسپولیسی می کند. یعنی از دوقطبی ورزشی می خواهد برای رفتار خلاف قانونش اعتبار بگیرد. این رفتار نیز وام گرفته از رفتار سیاسی حاکمان است. اینکه در دوقطبی استقلال-پرسپولیس رفتار غیرقانونی ات را کتمان می کنی برامده از رفتار اهل سیاستی است که در دوقطبی های غیر واقعی، بی تدبیری ها و کم کاری ها را توجیه می کنند.
مجیدی خوب فهمیده است که کارکرد دوقطبی ها در ماله کشی قانون شکنی ها و بی تدبیری ها و حتا خیانت ها چیست. دوقطبی هیجانی استقلال پرسپولیس همان می کند که دوقطبی های توهمی در سیاست.
فرهادهای مجیدی بی نسبت با رفتار سیاسی حاکمان نیستند؛ "فخر فروشی" با "قانون شکنی" ادامه دارد.
ریشه را در تکبرگرای، ثروت پرت، سیاست باز ، دروغگوی ، به ظاهر دین دار ، جستجو کنید !
اوکه تذکر قوه قضائیه را در تریبون رسمی به سخره میگیرد !!
او که با دروغ آمده
و با دروغ ادامه میدهد
و با دروغ خواه رفت !!
مهدیان (با کمی تغییر )
🔸بیانیه حضرت آیت الله #نوری_همدانی
در حمایت از بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب
بسم الله الرحمن الرحیم
در آغاز پنجمین دهه از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران که به رهبری زعیم عالیقدر و مرجع اعلای شیعیان یعنی حضرت امام خمینی رحمهاللهعلیه به وقوع پیوست و بعنوان یک معجزه در قرن اخیر محسوب گردید و شاید بتوان گفت اساسیترین حکومت که آرزوی همه انبیاء و ائمه معصومین علیهالسلام بوده است قرار گرفتهایم؛ که به همین مناسبت رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنهای حفظهالله در منشوری بسیار ارزشمند و پر محتوا که با فکر و درایت خود تنظیم نمودند و چراغ راهی را فراراه همه ملت ایران بخصوص جوانان عزیز قرار دادند.
در این بیانیه ارزشمند ابعاد و احتیاجات آینده اقتصادی، سیاسی، علمی، فرهنگی، و مذهبی کشور مورد عنایت قرار گرفتهاست که هریک از این مسائل نیازمند به ساعتها کار علمی از سوی نخبگان و متخصصان میباشد که به بعضی از موارد مهم آن اشاره میکنم:
1. تاکید بر ورود به عرصه و مرحله جدیدی از انقلاب که مهمترین ویژگیهایش غلبه بر چالشهای سیاسی و نظامی و فرهنگی و اخیراً اقتصادی است.
2. عبور ارزشهای انقلاب از مرزها و تاثیرگذاری آن بر منطقه و کل دنیا و همچنین شکل گیری نظام تمدنی جوان مبتنی بر ارزشهای معنوی
3. بلوغ انقلاب در سطح مدیریت کلان جامعه و عبور از بحرانهای سخت سیاسی، اجتماعی و اقتصادی
4. ضرورت آماده شدن نسل جوان انقلابی حوزوی و دانشگاهی برای انجام وظایف خطیر خود
5. مسئولیت بزرگ حوزویان بویژه فضلای جوان در تولید علم حوزوی خصوصاً استنباط فقه پاسخگو به نیازهای عصر نوین و تبیین نظام تمدن اسلامی در عرصههای مدیریت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی
6. تاکید بر ایجاد فرصت برای نسل جوان و حمایت از آن و ضرورت تقویت وحدت و حفظ روحیه مقاومت انقلابی در مقابله با دشمن در همه زمینهها تاکید و توجه به دستاوردهای عظیم و برکات این انقلاب شکوهمند که اهم آن در هفت محور پیاده شدهاست ویژگی شاخص این منشور میباشد که باید بندبند آن تبیین گردد و برای مردم بازگو شود. توصیههای ارزشمندی که در هفت عنوان علمی پژوهشی، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی اسلامی عنوان شدهاست جای کار فراوان دارد.
امروز بعد از گذشت چهل سال پیروزی انقلاب و مقاومت مردم ایران در مقابله با همه تحریمها و تهدیدها و تجاوزها، ملت عزیز، مقتدرانه راه خود را ادامه میدهد و چشم این آرزوی دشمنان را برای از بین بردن این انقلاب کور نمودهاست. مردم بزرگ ایران با قدرت، تحت رهبری امام راحل و مقام معظم رهبری که در این قریب به سی سال با مدیریت عالی، کشور را اداره نمودهاند، مسیر خود را طی نموده تا سرانجام این انقلاب به ظهور مولایمان حضرت بقیهالله الاعظم امام عصر ارواحنا فدا برسد.
در پایان توصیهای به نخبگان علمی در حوزهها و دانشگاهها دارم که با مطالعه دقیق این منشور و طرح آن در مجامع و مباحثات علمی در تشریح این منشور و عملی کردن آن گام بردارند و آحاد ملت ایران خصوصا جوانان را با نکات ارزشمندی که ذکر شد آشنا کنند؛ و رسانه ملی و اصحاب جرائد در نشر و شرح آن توسط کارشناسان خبره و اهل فن کوشا باشند که هر بند این منشور نیازمند اقدامات عملی میباشد و در دسترس همگان در سطوح مختلف جامعه قرار گیرد.
استقبال از این بیانیه در این روزهای اخیر خصوصا در مجامع علمی کشور اعم از حوزه و دانشگاه بسیار بود؛ و این تجمعات در واقع یک نوع پشتیبانی از این منشور پرمحتوا میباشد. توقع است با تشکیل همایشهای علمی و محور قرار دادن عناوین این منشور و تهیه مقالات و بررسی آن گام بلندی در عملی شدن آن بردارند.
حسین نوری همدانی
🆔 @gharar_at
گاهی کار ظریف نیست!
گاهی کار کاری ظریف نیست بلکه در نوع خودش خشن و خطرناک است !
تکرار کار خطرناک شخص را به هنجار شکن تبدیل میکند
و اخلالات رفتاری را در وی قوت میدهد!!
این مفهوم به معنای سرپیچی از ارزش ها و هنجارهای حاکم بر جامعه به کار می رود. اگر فردی برخلاف رویه ها و قواعد مطلوب و مثبت جامعه گام بردارد و آنها را نقض کند، او را هنجارشکن می نامند.
البته تعریف هنجارشکنی ممکن است براساس زمان و مکان، متفاوت و متمایز باشد؛ به این معنا که به جز برخی موارد و رفتارها و کنش های عام و جهان شمول، در بیشتر موارد، ماهیت جامعه است که نمونه های هنجارشکنی را معیّن می کند. برای مثال، ممکن است مصرف مشروبات الکلی در یک جامعه به عنوان امری بهنجار و حتی پسندیده باشد، ولی در جامعه ای دیگر به شدت از مصرف آن پرهیز شود و حتی از نگاه دین حاکم بر آن جامعه، امری حرام باشد و چه بسا ممکن است در زمانی دیگر در همان جامعه که مصرف مشروبات الکلی امری بهنجار است، امری کاملاً نابهنجار خوانده و با مجازات غیررسمی یا حتی رسمی همراه شود
یکی از هنجارهای جدی در کشور ما مهمانداری و مهمان نوازی است مثلا
صاحب خانه بسیار مراعات مهمان میکند
مبادا شان منزل و صاحب خانه رعایت نشود و بر مهمان جسارتی شود
یکی از هنجارهای کشور ما این است که
مبادا دشمن از کار ما شاد شود
اصولا دشمن شاد کردن را خیانت میدانیم ..
کسی که با کارهاش دشمن را شاد کند به کشور خیانت کرده !!
و کسی که دائما هنجار شکنی کند اختلال رفتاری دارد ...و خطرناک است..
اختلال رفتاری گاهی در مسایل شخصی است و گاهی در سطح کشور اتفاق می افتد
نوع دوم بسیار بسیار حاد است...!
یک سوال جدی !
آیا نباید نرمال بودن شخصیت یک وزیر به صورت جدی بررسی شود تا اختلال رفتاری او به مردم و مملکت ضرر نزند؟!
ایا سرباز فراری حین جنگ را محاکمه نمیکنند؟!
پس چرا وزرای کشور حین جنگ اقتصادی و سیاسی و رسانه ای ناگهان
رسانه دشمن میشوند بدون محاکمه...
جبهه را با کشار مردم بی دفاع رها میکنند...
اصلا چرا چنین انسانهایی با این ریسک بالا و اختلالات رفتاری کودکانه اختیار
هشتاد ملیون ایرانی را عهده دار شده اند
ایا کسی کت این اشخاص خائن را سر کار گذاشته نباید محاکمه شود ؟!
مردمی که به جهت این اختلالات و فرارها ضرر روحی و اقتصادی و حتی اعتقادی میبینند..به چه کسی شکایت کنند؟!
ایا ضرر استعفای یک وزیر و خیانت یک رییس جمهور را چه کسی میدهد
قشر مستضعف و مومن جامعه یا قشر مستکبر و بی دین !؟؟
https://eitaa.com/gharar_at
🔸مذاکرات #مجمع_تشخیص_مصلحت_نظام درباره #پالرمو بازهم ناتمام ماند
🔹لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته فراملّی (پالرمو) با ناتمام ماندن مذاکرات اعضای مجمع تشخیص مصحلت نظام در نشست امروز هم به نتیجه نرسید و مقرر شد، مجمع در نشست آینده در این باره تصمیمگیری کند.
🔹اعضای مجمع، امروز هم در دو گروه موافق و مخالف به اظهار نظر درباره این لایحه اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان پرداختند، که به علت طولانی شدن مذاکرات، فرصت به رأیگیری نهایی نرسید.
https://eitaa.com/gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈اعتماد به جوانان و میدان دادن به آنها حاصلش #پیشرفت خواهد شد
✅توانایی های آلفا #ربات #هوشمند بانک ملی
🌺هموطن عزیز ،
'' لطفا با نشر این خبر خوب، ما را در اشتراک یک حس خوب و امیدوار کننده یاری دهید''
#خبر_خوب
#خبر_نیکو_ایران_باشکوه
#ایران🇮🇷
#جوان_ایرانی_میتواند✌️
https://eitaa.com/gharar_at
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
#قیام_قم برای #گام_دوم
#تجمع عظیم حوزویان و مردم انقلابی قم
در لبیک به بیانیه مهم و جهانی گام دوم انقلاب اسلامی
با حضور و حمایت مراجع عظام تقلید،جامعه محترم مدرسین،شورای عالی حوزه های علمیه،نهادهای عالی حوزوی، اساتید و طلاب حوزه های علمیه برادران و خواهران
زمان: یکشنبه - ساعت ۱۰صبح
مکان: قم - مدرسه مبارکه فیضیه
https://eitaa.com/gharar_at/2415
🔹انتقاد شدید آیتالله آملی لاریجانی از اظهارات اخیر روحانی درباره مجمع تشخیص
🔹رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام :
نهادهای برآمده از قانون اساسی همه باید محترم باشند.
این تعبیر که " ده ، بیست نفر نشستهاند و برای مردم تصمیم میگیرند!" هم سخنی هضمناپذیر است.
🔹چه کسی گفته که نهادهای قانونی برآمده از رای مردم نیستند؟ فقهای شورای محترم نگهبان منصوب رهبر معظم انقلاب هستند، اما رهبری هم با تعیین مجلس خبرگان که منتخب مردم هستند برگزیده شده است و در تمام دنیا هم همین طور است که برخی نهادها و افرادی که مسئول هستند با واسطه توسط مردم تعیین میگردند.
🔹چرا مسئول عالی مقام نظام جمهوری اسلامی، که سوگند خورده پاسدار قانون اساسی باشد، باید این طور صحبت کند؟
اولا اعضای مجمع، ده بیست نفر نیستند و این یک سخن خلاف است، دوم آنکه اگر یک نفر در قانون اساسی اختیارات و مسئولیت هایی دارد مانند خود رئیس جمهور، آیا در هر موردی به آرای عمومی مراجعه میکند؟
🔹 تعجب میکنم از آقای رئیس جمهور که نسبت به مسائل حقوقی هم مطلع است، چرا اینگونه سخن میگوید؟
🔹مقام معظم رهبری در نامه شان به مجمع تاکید کردهاند که این مساله با امعان نظر بررسی شود
در هر حال مجمع تشخیص مصلحت وظیفه خودش را انجام میدهد و ما امیدوارم اینگونه نباشد که مسئولان عالی رتبه کشور، هر وقت باب میلشان مطلبی گفته میشود، بپذیرند و هر وقت خلاف میل ایشان باشد، بگویند ده بیست نفر نمیتوانند تصمیم بگیرند
🔹 مسئولین باید سعی کنند، معیشت مردم را اصلاح کنند و مشکلات اقتصادی را برطرف نمایند و از ایجاد حاشیههای غیر لازم بپرهیزند.
https://eitaa.com/gharar_at/2649
نسبت گرانی با FATF؛
فریب دهندگان و ضریب دهندگان
✍ چالش اقتصادی موجود در شکلی که مردم آن را لمس می کنند، یعنی "گرانی بی قاعده"، ربط تعیین کننده ای با فشار سیاسی خارجی ندارد. منظور از فشار سیاسی خارجی، همین فشار برای تصویب انتظارات FATF در قالب الحاق به کنوانسیون های CFT و پالرمو است.
🔹در چند هفته اخیر، برخی مدیران دولتی به ویژه شخص آقای روحانی به همراه طیفی از نشریات و سایت ها و کانال ها، تلاش پر حجمی را سامان داده اند تا به هم ریختگی قیمت ها را به عدم تصویب لوایح الحاق به پالرمو و CFT نسبت دهند و مجمع تشخیص مصلحت نظام را تحت فشار شدید بگذارند.
♦️آنها می بینند که اغلب اعضای "مجمع" حساس شده اند و نمی خواهند کلاهی که در ماجرای برجام سر نمایندگان مجلس نهم رفت و همچنان بر سر مجلس دهمی ها سنگینی می کند، دوباره با ابعاد وسیع تر بر سر ملت و کشور برود. بنابراین با ایجاد فضای سنگین و عوام فریبی، سعی می کنند افکار عمومی را از علل واقعی نابسامانی اقتصادی موجود منحرف کنند.
🔹سوء مدیریت، تعلل و برجام زدگی، رها کردن نظارت و عدم تنظیم بازار، عدم اهتمام به مبارزه با تروریسم اقتصادی و جولان سودجویان دانه درشت، و اصرار بر نپذیرفتن اشتباه در مسیر تنظیم و اجرای برجام، از علل مهم آشفتگی اقتصادی است.
♦️اما در این میان اگر باید برای فشار اقتصادی و سیاسی خارجی هم سهمی قائل شد، این سهم نه از آنِ خود فشار خارجی، بلکه متعلق به جریان #ضریب_دهنده و موثر کننده آن در داخل است. اکنون با وجود اینکه دو سال است نسبت مشخصی با FATF داریم و حداقل تا چهار ماه دیگر نیز این وضعیت برقرار است، هفته هاست به مردم چنین القا می شود که گرانی ها زیر سر عدم تصویب دو لایحه در "مجمع" است.
🔹در واقع، خود برخی دولتمردان و سیاست بازان و رسانه های ماموریت دار زنجیره ای هستند که برای فرار از پاسخگویی درباره چک بی محل برجام (و وعده های فریبنده پیرامونی آن)، به FATF و CFT و پالرمو اعتبار می دهند و مجالی فراهم می کنند تا سودجویان اقتصادی و بزک کاران سیاسی بتوانند با #بهانه_جویی بازار را مختلف ملتهب کنند. فقط برای اینکه برخی مدیران، نپذیرند در برجام (معامله نقد-نسیه) سرشان کلاه رفته و باید تغییر مسیر دهند.
♦️به عبارت دیگر، اکنون با جریان سازمان یافته ای در داخل رو به رو هستیم که برای فرار از مسئولیت و نپذیرفتن اشتباه خود حاضرند به بلوف توخالی و کم رمق دشمن، ده ها برابر ضریب دهند، صحنه آرایی کنند، موج روانی مصنوعی بسازند و دنیا را به کام غارتگران اقتصادی کنند. این مصداق ضرب المثل "در آتش نشاندن بازار به خاطر یک دستمال" است.
🔹لابد باید به هر قیمت این انگاره را به مردم حقنه کنند که اعتماد به دشمن، نه تنها خسارتی بزرگ نبوده، بلکه خدمتی حیاتی به کشور بوده و همین روند امنیت فروشی، آینده فروشی و خلع قدرت ازملت و کشور را باید ادامه داد! اگر برجام حاصل خطا بود، این بار با تعمد رو به رو هستیم.
https://eitaa.com/gharar_at/2649
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐بدون شرح
💐نشرحداکثری
https://eitaa.com/gharar_at
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
#قیام_قم برای #گام_دوم
#تجمع عظیم حوزویان و مردم انقلابی قم
در لبیک به بیانیه مهم و جهانی گام دوم انقلاب اسلامی
با حضور و حمایت مراجع عظام تقلید،جامعه محترم مدرسین،شورای عالی حوزه های علمیه،نهادهای عالی حوزوی، اساتید و طلاب حوزه های علمیه برادران و خواهران
زمان: یکشنبه - ساعت ۱۰صبح
مکان: قم - مدرسه مبارکه فیضیه
https://eitaa.com/gharar_at/2415
💠تا فکرشما مستقل نباشد،کشور شما مستقل نمی شود
ما تا تمام حیثیت خودمان را نفهمیم، نفهمیم که چی بودیم، ما در تاریخ چه بوده و چه هستیم، چه داریم، تا اینها را نفهمیم استقلال نمی توانیم پیدا بکنیم.تا فکرشما مستقل نباشد،کشور شما مستقل نمی شود.باید تصفیه بشود.این مغزهای پوسیده که #عاشق_آمریکا هستند و عاشق غرب هستند، باید تصفیه بشود.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۱۰ ، صفحه ۷۷
👈بیانات امام خمینی در دیدار با اعضای انجمن اسلامی دانشجویان مدرسه عالی ترجمه مفیدی
🗓مورخ: ۱۳۵۸/۰۸/۰۷
👥@gharar_at
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
🔸امام هادی (علیه السلام):
🔹لَا تُخَيِّبْ رَاجيكَ فَيَمْقُتَكَ اللّهُ وَ يُعاديكَ
🔹كسي كه به تو اميد بسته است نااميدش مگردان، وگرنه مورد غضب خداوند قرار خواهي گرفت.
📚 بحارالأنوار ج 75، ص 173
#حدیث
🆔 @gharar_at
تجمع بزرگ علما، اساتید و طلاب حوزه علمیه قم با عنوان "جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ"
https://eitaa.com/gharar_at/2665