هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاعنگاشت| سبک زندگی فاطمی
🔺️ بخشهایی از سبک زندگی #حضرت_فاطمه_زهرا سلاماللهعلیها، مطرح شده در بیانات حضرت آیتالله خامنهای
👈 رهبرانقلاب: در زندگی فاطمهی زهرا باید دقیق شد، با نگاهی نو آن زندگی را شناخت، فهمید و به معنای واقعی کلمه آن را #الگو قرار داد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
👈 تاکید رهبرانقلاب بر ایرادات بنیادین دستگاه محاسباتی غرب در مقایسه با دستگاه محاسباتی نظام توحیدی
📢 محاسبات آمریکا غلط از آب در آمد. ۹۷/۱۰/۱۹
🌷 #دیدار_مردم_قم
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
📢 #قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم
#محل_تجمع_اصحاب_حق
منتظر شما هستیم👇
✨ @gharar_at
هدایت شده از KHAMENEI.IR
بهمن مبارک.mp3
554.2K
🌷 کلیپ صوتی| رهبرانقلاب: ورود به آستانهی ماه بهمن را تبریک عرض میکنم.
🌙 ماه افتخار، ماه تحول عظیم تاریخ ملت ایران
💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✖️خبرنگار از #خاوری (اختلاسگر 3هزار میلیاردی) میپرسه: اون دنیا چه جوابی داری بدی؟
🎥 ببینید چی میگه!؟👆
🔺 اونایی که هنوز از #حسن_آقامیری طرفداری میکنن اینو تحویل بگیرن!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
🔻@gharar_at
✅معرفی علمی کتاب انقلاب و نظریه اجتماعی
🔰انقلاب و نظریه اجتماعی - دفتر اول
گردآورنده کتاب : روح الله نامداری
ناشر کتاب : دفتر نشر معارف
ناشر کتاب : دفتر نشر معارف
وزن(گرم) : 311
شابک : 978-964-531-984-5
نوع جلد : جلد نرم
قطع : رقعی (21*14)
سال نشر : 1395
شمارگان : 1000
چاپ جاری : 1
تعداد صفحات : 247
95,000 ریال
انقلاب اسلامی و حکومت دینی
✅معرفی کتاب
از آغاز مبارزات انقلاب، توجه برخی نظریه پردازان غربی به انقلاب و حوادث آن جلب شد. اینکه آنها در تحلیل انقلاب دنبال چه بودند و تئوری پردازی درباره انقلاب چه ماحصلی برایشان داشته، فعلا محل بحث نیست، اما آنچه در گردآوری مقالات دفتر نخست این مجموعه دو جلدی مد نظر بوده، این است که تا چه اندازه نظریه اجتماعی موجود در فهم و تبیین انقلاب اسلامی کفایت نظری و عملی داشته و نقاط چالشی میان انقلاب و رویکردهای مدرن در تبیین انقلاب کدامند.
دفتر دوم هم مجموعه ای است از مقالات و یادداشت هایی که با نگاهی هم دلانه درباره انقلاب و در بستر تاریخ و فرهنگ خود نوشته شده اند. در ضمیمه این جلد، دو نامه از حضرت امام آمده است که به گمان نگارنده، هسته اصلی آراء ایشان در فهم انقلاب را تشکیل می دهد.
*🔴🔴 عناوین مقالات دفتر اول:
- انقلاب دینی؛ چالشی در نظریه پردازی کلاسیک / حسین کچوئیان
- نسبت نظریه و فهم عمومی؛ سبب بی کفایتی نظریه های رایج در توضیح انقلاب اسلامی چیست؟ / حسین کچوئیان
- انقلاب اسلامی ایران و بازتاب آن در رویکردهای نظری / محمدباقر خرمشاد
- بازتاب انقلاب اسلامی در نظریه های انقلاب؛ تولد و شکلگیری نسل چهارم تئوری های انقلاب / محمدباقر خرمشاد
- نظریه پردازی مدرن و فلسفه انقلاب اسلامی (شالوده شکنی مبانی نظری گفتمان مدرن) / موسی نجفی
- ضعف نظریه پردازی غرب در تحلیل ماهیت انقلاب اسلامی ایران / احمد رهدار
- انقلاب اسلامی الگویی برای جهان پساسکولار / مظفر نامدار
- وضعیت دین در جهانِ قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی / احمد رهدار
*🔴🔴 عناوین مقالات دفتر دوم:
- تاثیر انگیزه های دینی بر پیدایش انقلاب / محمد رجبی
- انقلاب؛ پدیده ای قدسی و جلوه ای رحمانی / محمد مددپور
- بازشناسی هویت انقلاب اسلامی / محمدصادق کوشکی
- غرب زدگی شبه مدرن و انقلاب اسلامی / شهریار زرشناس
- نسبت انقلاب اسلامی با مدرنیته و اقتضائات آن / موسی نجفی
- تحلیل انقلاب اسلامی از منظر مسائل فلسفه تاریخ / احمد رهدار
- تدوین تاریخ انقلاب اسلامی چگونه تحقق می یابد؟ / سید حمید روحانی
- توطئه امام زدایی / سید حمید روحانی
* پیوست دفتر دوم:
- قیام برای خدا
- تاریخ انقلاب
(نقل از کانال دکتر موسی نجفی)
🔻@gharar_at
🗓سالروز تبیین اصل ولايةفقيه
🏳توسطامام خمینیدرسال۱/۴۸
💠امام خمینی
‼️ولایةفقیه از موضوعاتى است كه تصور آنها موجب تصديق میشود، و چندان به برهان احتياج ندارد. به اين معنى كه هر كس عقايد و احكام اسلام را حتى اجمالًا دريافته باشد چون به ولایةفقیه برسد و آن را به تصور آورد، بیدرنگ تصديق خواهد كرد! کتاب ولایةفقيه ص۹ ۴۸/۱۱/۱
💠رهبرانقلاب
‼️بنظر بنده اگر هیچ دلیل نقلی برای اثبات حکومت توسط ولایةفقيه نداشیم، دلایل عقلی کفایت میکند برای اثبات این اصل اسلامی! ولایةوحکومت ص۲۵۹ ۶۲/۲/۳۰
(نقل از کانال جهاد تبیینی)
🔻@gharar_at
🗓سالروز تبیین اصل ولايةفقيه
🏳توسطامام خمینیدرسال۲/۴٨
💠امام خمینی
‼️موضوع ولايت فقيه چيز تازهاى نيست كه ما آورده باشيم؛ بلكه اين مسأله از اول مورد بحث بوده است. حكم مرحوم ميرزاى شيرازى در حرمت تنباكو چون حكم حكومتى بود، براى فقيه ديگر هم واجب الاتباع بود. و همه علماى بزرگ ايران- جز چند نفر- از اين حكم متابعت كردند. مرحوم ميرزا محمد تقى شيرازى كه حكم جهاد دادند و همه علما تبعيت كردند، براى اين است كه حكم حكومتى بود! ولايةفقيه ص۱۲۴
💠رهبرانقلاب
‼️ولایت فقیه موضوعی نیست که ما درباره اثبات آن مشکل داشته باشیم، اصل ولایت فقیه از واضحات اسلام است، از اول اسلام تاکنون هیچکدام از علما اصل ولایت فقیه منکر نشدهاند البته در وسعت و اختیارات ولی فقیه بحث بوده و هست و حتما هم باید توسط خبرگان فقه بحث بشود و الا ناخبرگان میایند و شطحیات بیمنطق خود را رایج میکنند! ۷۵/۱۱/۲۵
(نقل از کانال جهاد تبیینی)
🔻@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📅 به مناسبت شهادت شهید #نواب صفوی و فدائیان اسلام رحمهم الله تعالی ؛ ( ۲۷ #دی ماه ۱۳۳۴ ش)
🔹 #مسلمان واقعی وقتی صدای روح بخش "الله اکبر" را میشنود تمام دلخوشیهای جهان در دلش جا میگیرد!
چون میفهمد یک #موجود بیصاحب و وِل، مثل خرگوشهای بیابان نیست؛ بلکه یک موجود #قادر مسلط بر #انسان و #جهان به نام خدا همهجا با او هست، حتی اگر همان وقت بخواهند اعدامش هم کنند باز دلخوشیاش از بین نمیرود.
مرحوم #بهشتی در آن سخنرانی آخر، وقتی که یک برقی جهید و معلوم شد خطر رفع شدنی نیست، صدای خود را به "الله اکبر" بلند کرد.
#فدائیان_اسلام وقتی که پای چوبهی دار آمدند، چندتا سرباز خون آشام #یهودی یا #بهایی به زانو نشستند و هدفگیری کردند، وقتی فرمان آتش داده شد صدای این جوانان از پای دار به "الله اکبر" بلند شد.
اینها معنی این است که پیام #اسلام که "الله اکبر" است به درون اینها وارد شده.
۸۹.۷.۶
✅ مرحوم آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی
(نقل از کانال سید العلما)
🔻@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📎🔹️دادگاه فدرال آمریکا:
مرضیه هاشمی هیچ اتهامی ندارد اما باید زندانی شود!
🔻@gharar_at
📌 #خبر_ویژه
🔹 بیکفایتیهای مدعیان تدبیر و امید را بیندازید گردن دولت اسبق!!
🔸 یک روزنامه حامی دولت روحانی پس از پنج سال توجیه اعتماد به غرب و بیعملی دولت ادعا کرد سوء عملکرد دولت مربوط به وزرا و معاونانی است که از دولت قبل از دولت روحانی باز ماندهاند!!
روزنامه جمهوری اسلامی که سالهاست در حق حزب جمهوری اسلامی و شهدای والامقام آن جفا میکند در یادداشتی به قلم مدیر مسئول مینویسد: در فاصله میان انتخابات ریاست جمهوری 1396 و معرفی وزرا به مجلس در دیداری که با رئیسجمهور روحانی داشتم به ایشان گفتم شما در چهار سال اول دولت خود، عوامل کلیدی وابسته به دولت قبل از خودتان را که در دستگاههای دولتی حضور دارند کنار نگذاشتید و آنها منتظر فرصت هستند تا زهر خود را بریزند. لطفاً در دولت دوم، این عناصر را کنار بگذارید و بدنه دولت را از آنان مصون کنید. آقای روحانی گفتند بله من خودم هم به همین نتیجه رسیدهام و حتماً در دولت دوم این کار را خواهم کرد.
امروز که این مطلب را مینویسم یکسال و هفت ماه از آن پیشنهاد من و وعده قطعی رئیسجمهور میگذرد ولی نه تنها ایشان به وعده خود عمل نکرده بلکه حتی در سطوح بالاتری از قبیل وزارت و معاونت وزیر عناصری از آن جنس منصوب و به مجموعه دولت اضافه شدهاند!
اینجانب با قاطعیت اعتقاد دارم بحران اقتصادی چند ماه اخیر کشور، نتیجه وجود همین افراد در بدنه اجرائی دولت است. اخیراً رئیسجمهور روحانی گفته است: «هفتهای نیست که در دولت داد نزنم و فریاد نکشم. وزیر و معاون وزیر ما هم حریف نمیشود. خیانتهائی میشود که حتی نمیتوان بیان کرد. عدهای دلال چه کردهاند. صد میلیون دلار پول گرفتند اما 50 میلیون جنس واردکردند».
لازم است به اطلاعات رئیسجمهور روحانی اضافه کنم که رقمها از این که شما گفتهاید، بسیار بالاتر و سنگینتر است. فقط یک مورد که به کاغذ مربوط میشود و مطبوعات کشور را به روز سیاه نشانده این است که منابع مطلع اعلام کردهاند سه نفر از متهمان اصلی پرونده سلطان کاغذ 150 میلیون دلار برای وارد کردن کاغذ گرفتهاند و به خارج فرار کردهاند و هیچ کاغذی وارد نکردهاند. همین رقمها را که روی هم بریزید، میشود همان صدها میلیارد دلاری که دود شد و کشور را به این روز انداخت.
به نظر شما جناب آقای رئیسجمهور آیا دلالها بدون آنکه در بدنه دولت عناصری برای همدستی داشته باشند میتوانند چنین خیانتهایی بکنند؟ آیا میشود به نام خصوصیسازی، نیشکر هفتهتپه، هپکو اراک، ماشینسازی تبریز، کشت و صنعت مغان و... را به ثمن بخس بفروشند؟!...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152695
🔻@gharar_at
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔹 افزایش نگرانیها از طرح جدید بیمه شخص ثالث
🔸 نگرانی خانوارهای ایرانی به خصوص خانوادههایی که چند راننده از یک خودرو استفاده میکنند نسبت به طرح جدید پرداخت حق بیمه شخص ثالث رانندهمحور به اوج رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، موضوع صدور بیمههای رانندهمحور سابقهای حداقل ۴ تا ۵ ساله در صنعت بیمه ایران دارد. سال ۹۳ هم که موضوع اصلاح دائمی شدن قانون بیمه شخص ثالث بر سر زبانها افتاد، موضوع رانندهمحور یا اتومبیل محور بودن بیمههای شخص ثالث هم مطرح شد. آن روزها هم این موضوع موافقان و مخالفان خاص خود را داشت.
اجرای آزمایشی بیمه نامه رانندهمحور از ابتدای سال آینده، موجب نگرانی دارندگان خودرو شده است. مردم نگران هستند چنانچه بیمههای شخص ثالث از روی اتومبیل برداشته شده و فردمحور شود، چه هزینههایی در مورد حق بیمه بر آنها مترتب خواهد بود. این سؤالی است که به نظر میرسد بیمه مرکزی باید هر چه سریعتر در مورد آن اطلاعات شفافی ارائه دهد. یکی از دارندگان اتومبیل گفت: «نگرانی بابت هزینههای مترتب بر خرید بیمهنامه شخص ثالث با این طرح بیمه مرکزی به اوج میرسد. به خصوص اینکه در برخی خانوادهها از یک اتومبیل، چندین نفر استفاده میکنند و اگر قرار باشد که هر راننده برای خود به صورت جداگانه، بیمهنامه تهیه کند، هزینه هنگفتی به خانوارها تحمیل خواهد شد».جزئیات این طرح هنوز از سوی بیمه مرکزی اعلام نشده است اما شنیدهها حاکی است یکی از سناریوهای مطرح شده در این زمینه آن است که برای یک اتومبیل، تا سقف حداکثر سه راننده، نرخ مشخصی در نظر گرفته شود که مجموع خرید بیمهنامه از سوی هر یک از رانندگان، معادل با قیمت بیمهنامه شخص ثالث باشد که طی سالهای گذشته با فرمول مشخصی تعیین میشده است.به نظر میرسد بیمه مرکزی با اجرای این طرح به دنبال تعدیل زیان شرکتهای بیمه است؛ در این میان نباید این طرح و مکانیزم اجرای آن، هزینه مضاعفی را به خانوارها بخصوص در شرایط فعلی تحمیل کند.
واکنش بیمه مرکزی
با تشدید نگرانیها درباره طرح جدید بیمه شخص ثالث، رئیسکل بیمه مرکزی روز گذشته در واکنش به این اخبار اعلام کرد: بیمه نامه شخص ثالث صرفا برای خودرو صادر میشود و به هیچ وجه چند بیمه نامه برای یک وسیله نقلیه صادر نمیشود و در این طرح ویژگیهای راننده یا رانندگان وسیله نقلیه مانند مشخصات و سوابق شخصی و بیمهای در تعیین حقبیمه و ارزیابی ریسک بیمهگذار دخیل خواهد بود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152618
🔻@gharar_at
🖌 #یادداشت_روز
🔹۴۰ سال پس از پیشبینی درست کارتر
#محمد_ایمانی
🔸با یک سفر فشرده به ورشو، مونیخ و داووس موافق هستید؟ بیایید ما نیز با مقامات کشورهایی که چمدان سفر به این شهرهای اروپایی را بستهاند، همراه شویم و معادلات قدرت جهانی را در چهل سالگی انقلاب اسلامی مرور کنیم. ۲۴ و ۲۵ بهمن، نشستی در ورشو به خواست آمریکا، با موضوع امنیت خاورمیانه (با تمرکز بر نفوذ ایران) برگزار میشود. دو روز بعد (۲۷ بهمن) کنفرانس سالانه امنیتی مونیخ در هتل بایریشر هوف دایر خواهد شد. مجمع جهانی اقتصاد نیز از فردا در داووس سوئیس آغاز به کار میکند. واقعیت نشست «ورشو» را باید از چشم انداز «مونیخ» و «داووس» مشاهده کرد. مبانی محاسبات را باید منطبق بر واقعیت معادلات قدرت اقتصادی و سیاسی چید و گرنه «شروران شرخر» عالم، نیاز خود را به ما خواهند فروخت؛ گران هم خواهند فروخت.
۱- چشم انداز مونیخ و ورشو، از داووس دیدنی است؛ مرتفعترین شهر اروپا در دامنه های آلپ، با ۱۵۶۰ متر ارتفاع از سطح دریا. قدرتهای سیاسی و اقتصادی دنیا هر سال در داووس گردهم میآیند اما نشست امسال، حال و روز خوبی ندارد. گزارش وبسایت رادیو فرانسه را بخوانید: «سران بسیاری از کشورهای بزرگ در همایش جهانی داووس شرکت نمیکنند. اختلافات تجاری، تنش در مناسبات بینالمللی، برگزیت، کاهش رشد اقتصادی و چشمانداز رکود که موجب نگرانی شدید سران شده، بر نشست امسال اثر گذاشته است. روسای جمهور آمریکا و فرانسه و نخستوزیران انگلیس و هند در همایش امسال شرکت نخواهند کرد. سران چین و روسیه نیز به خاطر عدم شرکت سران مذکور حضور پیدا نمیکنند. عدم حضور هر یک از مقامات، نشانه بحران داخلی و یا بینالمللی و سیاسی و اجتماعی است. دولت ترامپ با رقبا دست و پنجه نرم میکند؛ بخشی از ادارات فدرال تعطیل شده و مناسبات با متحدان سنتی نیز به هم خورده؛ ترامپ گرفتاریهایی مهمتر از شرکت در داووس دارد. ماکرون هم از ۱۰ هفته قبل در زورآزمایی با جلیقهزردها و اقشار کمدرآمد بهسر میبرد و با آگاهی از خطر حضور در گردهمائی سرمایهداران، از آن پرهیز میکند. نخستوزیر انگلیس نیز که نمیداند برای برونرفت از جایگاه لرزان خود به کدام سو بنگرد، از رفتن به بلندیهای لغزنده داووس میهراسد. او ناگزیر، رفت و آمد میان لندن و بروکسل را دنبال میکند».
۲- از چشم انداز مونیخ چه خبر است؟ روزنامه ایندیپندنت اواخر بهمن ۹۵، گزارش سالانه رئیسکنفرانس امنیتی مونیخ را منتشر کرد که همچنان معتبر است. ولفگانگ ایشینگر گفته بود «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. همهپرسی برگزیت و انتخاب ترامپ، اتحادیه اروپا، سازمان ملل و ناتو را در وضعیت متزلزلی قرار داده است. دولت آمریکا ممکن است به منزله کاتالیزور ]سرعت دهنده فعل و انفعالات[ این روند عمل کند. فضای امنیتی جهان بیثباتتر از هر مقطع دیگر از زمان جنگ جهانی دوم است. احتمالاً در آستانه دوره عبور از غرب هستیم؛ دورهای که امور بینالملل را بازیگران غیرغربی شکل میدهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهان لیبرال، تضعیف شده. ناکامی سران غرب برای پاسخگویی به درگیریها در سوریه و اوکراین، ضعف در مقابله با بحرانها را آشکار کرد. این وضعیت، زمینه را برای پر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند روسیه و ایران فراهم کرده است.» مقارن همین سخنان، خانم موگرینی به روزنامه دی ولت گفت «قدرت رهبری آمریکا در حال کاهش و زوال است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگترین دموکراسی دنیا بیثبات شده است».
۳- هفت سال قبل وقتی حکیم انقلاب از «پیچ مهم تاریخ» سخن گفت، باور ماجرا برای برخی دشوار بود. اما...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/152804
🔻@gharar_at
📰 #دیروزنامههای_زنجیرهای
🔹 تصمیم داشتیم اعتبارنامه هاشمی را رد کنیم که انصراف داد!
🔸 نماینده اصلاحطلب مجلس ششم در گفتوگویی با روزنامه آرمان به اختلافات میان مرحوم هاشمی رفسنجانی و جریان اصلاحطلب در طول دهه هفتاد و پس از آن پرداخته و به هدف این جریان برای رد اعتبارنامه آن مرحوم در انتخابات مجلس ششم اشاره کرد!
در بخشی از این گفتوگو آمده است: «جریان چپ و آقای هاشمی، زمانی درست در مقابل هم قرار داشتند. نمیتوان منکر این تقابل تاریخی بود، اما فکر میکنم این تقابل از زمان مجلس سوم و پس از فوت امام راحل رخ داد و آقای هاشمی رئیسجمهور شدند. بعد از رحلت حضرت امام(ره) بهطور کل جریان چپ به محاق رفت که با دوره 8 ساله ریاستجمهوری آقای هاشمی متقارن بود. در دولت اول برخی تکنوکراتها که وابسته به جریان چپ بودند، در کابینه حضور داشتند اما در دوره دوم این افراد کنار گذاشته شدند. مجموعا در آن 8 سال تقابل وجود داشت و از مجلس ششم آغاز نشده بود. اتفاقا در مجلس ششم، کارگزاران که مدافع آقای هاشمی بودند، در کنار جریان اصلاحات قرار داشتند و حتی در مجلس پنجم هم کارگزارانیها که پیش از جریان دوم خرداد شکل گرفته بودند، دارای فراکسیون بودند. به نظرم از مجلس پنجم و ششم به بعد، فاصله هاشمی با اصلاحطلبان کمتر شد اما در مجموعه جریان اصلاحات، مخالفتهای بسیار جدی هم با ایشان وجود داشت که گاها تشدید میشد. اتفاق شاخص مهمی که در مجلس ششم روی داد، بحث جابهجایی رأی دو نماینده در تهران بود... آقای هاشمی هم نفر سیام شد که بعد انصراف داد. یعنی این مسئله نقطه برجستهای بود که قابل بررسی است. در این رویداد بیش از 530 صندوق در تهران باطل شد.
بعدها از آقای تاجزاده شنیدم که ایشان گفت با افرادی که تحلیل آماری انجام میدادند مشورت کرده که با چه هدفی میتوان این تعداد صندوق را ابطال کرد که مشخص شد هدف کمک به ورود آقای هاشمی به مجلس ششم نبود. در آن فضا این اتفاق رخ داد آقای هاشمی با یک تحلیل درست، انصراف دادند.»
وی افزوده است: «انتقادات تندی به آقای هاشمی شد که ما همیشه این نقد را به خودمان (جریان اصلاحات) داریم. قبول داریم که نقدهای تندی شد اما از سوی تمام این جریان نبود، بلکه چون در ذیل جریان اصلاحات نقدها به هاشمی انجام شد، نمیتوان مسئولیت آن را نپذیرفت. اما بین تندرویها و برخی مقالات و نوشتهها تفاوت وجود دارد. اما به لحاظ تاریخی که راستها (اصولگرایان) به آن دامن زدند بحث رد اعتبارنامه آقای هاشمی از سوی نمایندگان دوم خردادی بود که نهایتا آقای هاشمی انصراف دادند و کار به عدم تایید اعتبارنامهاش نرسید؛ اصولگرایان این بخش را برجسته کردند که آقای تاجزاده بهترین شاهد این قضایاست.»…(نقل از کیهان)
🔻@gharar_at
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 فائزه هاشمی : اگر قرص هایمان را نخوریم، خطرناک می شویم!
فائزه هاشمی در گفت و گو با روزنامه شرق:
▫️ ما خانوادگي بيشفعاليم. (ميخندد) يعني اگر قرصهايمان را نخوريم! موجودات خطرناکي ميشويم.
▪️ اگر من در فضاي مجازي بودم تا الان اعدام شده بودم. چون بالاخره در محيط قرار ميگيريد. احساساتي ميشويد و حرفي ميزنيد که بعدا نميتوانيد جمعش بکنيد.
▫️ هرکسي ميآمد پيش من و ميگفت شوهرم اذيتم ميکند، ميگفتم خب تقصير خودت است، مثلا ميگفت من را کتک ميزند... ميگفتم خب تو هم بايد او را بزني. او اگر يک بار دست روي تو بلند کرد و تو هم همانطور پاسخ دادي، ديگر تکرار نميشود.
▪️ چادر را یک نوع حجاب میدانم و نه حجاب برتر. با توجه به جایی که هستم و کاری که انجام میدهم، بعضی جاها چادر سر نمیکنم و با مانتو و روسری هستم. جایی که فکر میکنم چادر مانع است، برمیدارم.
🔻@gharar_at
📚 #معارف
🔹 با خورشید انقلاب
توصیههای کاربردی به وزیر آموزش و پرورش
🔸 چند روز پس از آغاز به کار دولت هفتم (حدود نیمه اول شهریور 76) خدمت رهبر انقلاب رسیدم. در این جلسه حضرت آقا برخورد بسیار گرم و صمیمانهای داشتند که فراموششدنی نیست. در این جلسه حضرت آقا نکاتی راهبردی درباره آموزش و پرورش به شرح زیر بیان فرمودند:
1. توجه به قرآن و تسری آموزش قرآن در سطوح دبستان. چون سنین دبستان آمادگی خوبی برای یادگیری قرآن و مفاهیم قرآنی دارد.
2. ضرورت تغییرات اساسی در آموزش متون عربی. درس عربی فقط برای یادگیری قواعد عربی نباید باشد بلکه باید متون آموزش کتابهای عربی در راستای تقویت قرآن و معارف دینی و قرآنی باشد. متأسفانه متون آموزشی عربی در کتابهای فعلی چنین کارکردی ندارد. آموزش عربی به بچهها باید به نحوی باشد که آنها را در خواندن قرآن توانمند سازد. آنها را با معارف دینی و قرآنی و معارف اهل بیت آشنا سازد. آنها را با متون ادعیه و دعاهای مختلف مأنوس نماید بهنحوی که یاد بگیرند از خدا چگونه درخواست کنند و چه چیزی بخواهند.
3. متأسفانه امور تربیتی که یادگار شهیدان رجایی و باهنر در آموزش و پرورش است، در دوره گذشته به نهال خشکیدهای تبدیل شده، شما آن را احیاء کنید و به آن توجه کنید، به ویژه خود شما که یک عنصر تربیتی و دینی هستید، بهتر میتوانید به آن اهتمام کنید.
4. مسئله تربیت معلم در آموزش و پرورش بسیار مهم است. شما به این امر اهتمام کنید. ظاهراً در گذشته آن را کمسو کردهاند. افرادی که میخواهند وارد آموزش و پرورش شوند باید افراد مجرب و متعهدی باشند، نمیشود هر کسی را در شغل معلمی به کار گرفت.
5. برخی مدارس خاص هستند که احساس میشوند خودمختارند. همه امکانات نظام را در اختیار دارند ولی با نظام و انقلاب نیز کاری ندارند! شما نگذارید چنین وضعی ادامه یابد. بروید قاطعانه اما حکیمانه آنها را تعیین تکلیف کنید و آنها را در چارچوب قانون بکشانید.
6. یکی از ظرفیتهای خوبی که میتواند به شما در اهدافی که در آموزش و پرورش دارید کمک کند، مسئله اتحادیه دانشآموزان است. اگر فرد جوان و خوشذوقی در رأس آن قرار گیرد، قطعاً با کمک هم میتوانید کارهای مهمی انجام دهید.
7. صحبتهایی که شما در مجلس، موقع رأی اعتماد داشتید بسیار خوشحالکننده بود. اینکه اهتمام شما به احیای مدارس دولتی است سیاست خوبی است. همین راه درست است. جهتگیری نظام نباید رها کردن مدارس دولتی و پرداختن به مدارس دیگر باشد اصل، توجه به مدارسی است که عموم مردم با آن سر و کار دارند شما هم به این امر اهتمام کنید.
* آقای حسین مظفر، وزیر وقت آموزش و پرورش - پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای
http://kayhan.ir/fa/news/152660
🔻@gharar_at
🔉🔉🔉🔉📣📣📣📣
🔷محفل بصیرتی طلاب وروحانیون
انقلابی استان قم برگزار میکند:
🔸بررسی راهکارهاےمقابله با"جنگ
علیه خانواده"/پیش بسوےخانوادةموفق
🔻سخنران:
حضرت حجت الاسلام والمسلمین دکتر
حسین جلالی(مدیر گروه روانشناسیِ مؤسسةآموزشےپژوهشےامام خمینی
و رئیس دفترعلامه آیةا..مصباح یزدی)
🌹حضورتان را ارج می نهیم🌹
🕖دوشنبه1بهمن ساعت۱۸/۳۰
🎄صفائیه ک۲۸(بیگدلی)پ۸۰
(دفترحزب موتلفه اسلامی قم )
🍒لطفااطلاع رسانی فرمایید🍒 https://eitaa.com/gharar_at
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
📢 اجتماع بزرگ طلاب و فضلای حوزه انقلابی
شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزوی
لطفا دوستان در ثواب نشر حداکثری اطلاعیه سهیم باشند. https://eitaa.com/gharar_at
آیت الله سیفی مازندرانی:
برخی کنوانسیون ها هویت انقلابی کشور را محو می کند/دشمن با کنوانسیون ها به دنبال سلطه بر اقتصاد کشور است https://eitaa.com/gharar_at
گروهی از دانشجویان دختر مسیحی در یکی ازدانشگاههای آمریکا چهارشنبههای با حجاب راه انداختن که با تبعیض و اسلام هراسی مقابله کنن.
یه وطنفروش هم به اسم مسیح علینژاد هست که حقوق میگیره تا ناموس مردمرو به بیحجابی تشویق کنه! / https://eitaa.com/gharar_at
🔴 #حمید_رسایی پیش از #دادگاه امروزش
♦️ «با شکایت برادران #فریدون امروز به دادگاه میروم.» https://eitaa.com/gharar_at