فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حوالی اذان صبح به وقت بغداد
🔺ورود گروه های مقاومت با سلاح های سبک و سنگین به منطقه حفاظت شده بغداد(الخضرا) قبل از آزادی رزمندگان ربوده شده
🔺به گزارش برخى منابع خبرى افراد دستگير شده از حشد الشعبى با وساطت هاى سياسى و نظامى صورت گرفته از طرف مقامات عالى رتبه نظامى و سياسى كشور، آزاد شدند.
🔸 به گزارش منابع خبرى نيروهاى مبارزه با تروريسم به دستور مصطفى الكاظمى به تيپ 45 حشد الشعبى وابسته به نيروهاى كتائب حزب الله در منطقه آلبوعيثه جنوب بغداد حمله كرده و 13 نفر از افراد اين تيپ را دستگير كرده اند.
🔹گفتنى است كه فرمانده نيروهاى مبارزه با تروريسم بر عهده سپهبد عبدالوهاب الساعدى مى باشد كه در زمان دولت عادل عبدالمهدى به دليل ارتباطات مشكوك با سفارتخانه هاى خارجى من جمله سفارت آمريكا از اين بخش نظامى كنار گذاشته شده بود ولى در زمان دولت الكاظمى دوباره به اين بخش نظامى بازگردانده شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٧ تیرماه، سالروز شهادت شهید بهشتی و یاران ایشان گرامی باد.
@gharar_a
* #حضرت_معصومه
💠 حضرت معصومه سلام الله علیها، همسایه دیوار به دیوار امامت
🔻حضرت موسي بن جعفر عليه السلام دختران ديگري هم دارند؛ ولي جايگاه حضرت معصومه جداست. زيارتنامه شان را نگاه کنيد، الله اکبر! امام معصوم زيارتنامه اي را انشاء کنند. يا جملهاي که امام رضا عليه السلام فرمودند: «مَن زارَها کَمَن زارَني؛ هر کس حضرت معصومه را زیارت کند مثل این است که مرا زیارت کرده است.»
🔸 حضرت معصومه، همسايه امامت است، همسايه ديوار به ديوار و نزديک است. زيارت امام رضا علیه السلام اين ظرفيت را دارد که [امام کاظم فرمودند: «کمَنْ زَارَ اللَّهَ فَی عَرْشِه؛ هر کس فرزندم علی را زیارت کند مثل این است که خدارا درعرشش زیارت کرده است./امالی صدوق ،ص۱۲۰»
🔹 ديگر زيارتي که اين قدر برکات داشته باشد را نداريم، غير از کسي که تالي تلو معصوم باشد و خودش معصومه بوده باشد. اين بزرگوار، باطنا حقي عظيم بر همه ما دارند. چه بسا ما از عنايت ايشان غافل هستيم و الا پشت اين صحنه، اتفاقاتي مي افتد.
🔸 اي واي که چشمان ما بسته است يا توجه نداريم. آنها که توجه داشته اند، بزرگاني بودند که خاکسار اين درگاه مي شدند. هم شنيديد و هم ما سالهاي طولاني، مکرر حضور علماء نسبت به اين آستان مقدس را مي ديديم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺 حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🗓سالروز قمری درگذشت
🏳سیدالعارفین و الکُمَّلین
🏳صاحب تشرفات متعدد
🏳مجتهدمجاهد، فقیه بصیر
🏳علامهسیدعلیبنطاووس/۱
💠رهبرانقلاب
‼️علیبنطاووس، از علمای بزرگ شیعه در قرن ۶هجری است؛ خانواده او همه اهل علم و دینند. همه آنها یا خیلی از آنها خوبند؛ بخصوص این دو برادر علی بن طاووس و احمد بن طاووس، این دو برادر از علمای بزرگ، مؤلّفین بزرگ و ثُقات بزرگند. کتاب معروف «لهوف» از سیّد علی بن طاووس است. در تعبیرات منبریهای ما عین عبارات این کتاب مثل روایت خوانده میشود، از بس متقن و مهم است! ۷۴/۳/۱۹
‼️مقتل لهوف، مقتل بسیار معتبری است چراکه مولفش سید بن طاووس فقیه است، عارف است، بزرگ است، صدوق است، موثّق است، مورد احترام همه است، استاد فقهای بسیار بزرگی است؛ خودش ادیب و شاعر و شخصیت خیلی برجستهای است. ایشان اوّلین مقتل بسیار معتبر و موجز را نوشت. البته قبل از ایشان مقاتل زیادی است اما وقتی «لهوف» آمد، تقریباً همه آن مقاتل، تحتالشعاع قرار گرفت. این مقتلِ بسیار خوبی است؛ چون عبارات، خیلی خوب و دقیق و خلاصه انتخاب شده است! ۷۷/۲/۱۸
# نقل از کانال جهادتبیینی
🗓سالروز قمری درگذشت
🏳سیدالعارفین و الکُمَّلین
🏳صاحب تشرفات متعدد
🏳مجتهدمجاهد، فقیه بصیر
🏳مولف ۵۲کتاب مهم شیعه
🏳مثل لهوف، مهجالدعوات
🏳علامهسیدعلیبنطاووس/۲
💠رهبرانقلاب
‼️حکومت اسلامی مراتب دارد. یکوقت حاکم در حدّ معصوم یا دون معصوم است. یکوقت هم نوبت به روسیاهانی امثال بنده میرسد. به هر حال، نظام کلّی، همان است. کوچک و بزرگ دارند اما برای تشکیل نظام تلاش میکردند. بنده در حالات بعضی از علمای بزرگ دیدهام که آرزوی تشکیل حکومت درآنهابود ازجمله مرحوم سیدرضی و همچنین سید بن طاووس که من در کتاب «کشف المحجة، لثمرة المهجة» که از کتابهای نفیس اوست و برای پسرش نوشته دیدم که میگوید: «من از اخبار اهلبیت فهمیدهام که کسی از خاندان بنیهاشم در دوران غیبتْ به قدرت میرسد و تشکیل حکومت میدهد. من امیدوار بودم آن کس من باشم.» گویا آن بزرگوار، شرایطش را در خود جمع میدیده که طبعاً در کسی مثل ابن طاووس هم لابد جمع بوده است! ۷۲/۵/۵
نقل از کانال جهادتبیینی
🗓سالروز قمری درگذشت
🏳سیدالعارفین و الکُمَّلین
🏳صاحب تشرفات متعدد
🏳مجتهدمجاهد، فقیه بصیر
🏳علامهسیدعلیبنطاووس/٣
💠رهبرانقلاب
‼️شایدازعلمای گذشته شیعه یکی دو نفر را بتوان پیدا کرد که در ذهنشان بوده است که شاید بشود حاکمیت مکتب اهل بیت در عالم خارج تحقق پیدا کند. یکی از آنها سیدرضی و دیگری سیدبنطاووس است که حکومت اسلامی بر مبنای تشیع فرض میکند و اینطور به ذهنشان میرسد که ایشان به این حاکمیت، در زمان خودش، اولی و احق از دیگران است اما بقیه، اصلاً به ذهنشان هم نمیآمد. امام، این رؤیای بیتعبیر را، محقق کرد. یعنی آنها نوشتند تا افراد در زندگی فردیشان مسلمان شوند اما امام کاری کرد تا انسانها در همه ابعاد در محیط اسلامی زندگی کنند، ببینید فرقش چقدر است، آنها استنباط کردند تا یک فرد بتواند خود را مسلمان نگه دارد اما امام استنباط کرد تا یک جامعه بتواند با نظام اسلامی زندگی کند. آنها همت گماشتند که همین اقلیت شیعه را حفظ کنند اما امام همت گماشت که پیام اسلام را به آفاق عالم بگستراند؛ هرچه بعد از این هم بشود، از برکات حرکت امام بزرگوار است! ۷۱/۷/۱۵
📸مزارسید، حله عراق
#نقل از کانال جهادتبیینی
موسوی خوئینی ها از رجال فتنه، در کانال خود نامه ای را خطاب به رهبر معظم انقلاب منتشر کرده که در ادامه می خوانید:
🔸محضر مقام معظّم رهبری، آیت الله خامنهای، دامت برکاته🔸
با اهداء سلام
بهاختصار، مطالبی را در محضر ملت شریف ایران به استحضار عالی میرسانم، به امید آنکه در آن درنگ شود و مایهٔ خیر ملت و کشور و جمهوری اسلامی باشد.
آنچه از مسموعات و مشاهدات و مطالعهٔ گزارشها و تحلیلها دریافت کردهام آشکارا حاکی از آن است که آنچه در ذهن و زبان بسیاری از مردم و در زندگی آنان میگذرد زیبندهٔ نظامی نیست که با پرچم اسلام به دنیا معرفی میشود:
🔹 در ذهن این مردم باورهایی که پشتوانهٔ استحکام و نیز مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی بود به گونهای روزافزون آسیب دیده و میبیند.
🔹بر زبان بسیاری از مردم در کوی و برزن و در برخی محافل و مجالس، سخنانی میرود که از عمق بیاعتقادی و بیاعتمادی نسبت به مدیریت کلان و مدیران کشور حکایت میکند.
🔹تورم روزافزون، همراه با کاهش درآمد اقشار گسترده، نهتنها زندگی امروز مردم را گرفتار دشواریهای طاقتفرسا کرده که ناهنجاری در درون بسیاری از خانوادهها را گسترش داده و آنان را نگران آیندهٔ نامعلوم خود و فرزندانشان ساخته است.
🔹علاوه بر این مردمِ گرفتار در تلاطم زندگی و مشکلات طاقتسوز معیشتی، بسیارند انسانهای ناراضی از اوضاع فرهنگی و سیاسی که گرفتار بیعدالتیهای غیرقابلانکار شدهاند.
🔹البته هنوز کم نیستند کسانی که اصلاحِ امور و تغییر وضع نامطلوب کنونی را از عالیترین جایگاه مدیریت کشور انتظار میکشند. در چشم این خیل عظیم، اوضاع غیرقابلدوام امروز صرفاً معلول تصمیمات مدیرانی که میآیند و میروند نیست (که البته این آمدنها و رفتنها هم خارج از چارچوب ارادهٔ عالی و حاکم بر کل مقدرات کشور نیست). از نگاه مردم، شیوهٔ مدیریت در بالاترین سطح، و قدرتِ نافذ آن، نقشآفرینِ اصلی در تمام یا اکثر مهامّ امور کشور است.
🔹مردمی که چنین انتظاری دارند هرگز الزامات و محدودیتهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی (که البته چهل سال از آن گذشته است) و نیز کینهتوزی دشمنان انقلاب، بهویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را نادیده نمیگیرند. همچنین آنان از پیامدهای دفاع مقدس غافل نیستند و به شهیدان و مجاهدان و نقشآفرینان آن حماسهٔ ملی و اسلامی، که فرزندان همین ملت بودند، سپاس و درود بیپایان تقدیم میکنند. اما همین مردم بر این باورند که مدیریت کشور، بهویژه عالیترین سطح آن، باید با ملاحظهٔ همین مشکلات و چالشها شیوهای در مدیریت امور به کار میبست که امروز گرفتار این آشفتگیهای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و ... نمیشدیم.
اینجانب، با رعایت اختصار، مهمترین مطلب از گفتنیهای بسیار را که لازم میدانستم به عرض رساندم و بیش از این به ملت بزرگوار ایران و حضرتعالی تصدیع نمیدهم و تنها با یک کلام دیگر سخن را به پایان میبرم:
🔹اگر شیوهای که تاکنون به کار رفته است نتیجهٔ محاسبات متعارف و براساس آراء و تحلیلهای شناختهشده در حکمرانی است، پس هستند پرشمار صاحبنظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تأکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهرهمندی از این حق طبیعی و الهی نباشند. اما اگر مبنای تصمیمات این چند دهه دانستههایی از مبادی غیرمتعارف است که تنها در اختیار خواصی از بندگان خدای متعال است که بنده و امثال بنده هیچ حظّی از آن نداریم و، در نتیجه، آنچه بر کشور و مردم و جمهوری اسلامی میگذرد سرنوشتی محتوم و گریزناپذیر است، پس همگان تسلیم امر محتوم و مشیّت الهی خواهیم بود، انشاءالله.
از تصدیعی که دادم پوزش میخواهم و دوام عمر و سلامتی آن حضرت را از خداوند خواستارم.
#حوزه ولایی
@gharar_a
نامه بانیان اغتشاش به رهبر انقلاب! / "فرماندهان فتنه جدید" از سایه بیرون آمدند

"فرماندهان فتنه جدید" فضا را مساعد دیدهاند و حتی به نامه نگاری علنی به رهبر انقلاب روی آوردهاند. اما چگونه باید این فضای مساعد فتنه را از بین برد؟
"محمد موسوی خوئینیها" از رجال اصلاحات و از تئوریسینهای این جریان خاص سیاسی به تازگی نامهای سرگشاده را در اشاره به رهبر معظم انقلاب منتشر کرد که محتوای آن بایستی مورد توجه مردم و محل تأمل چشمان ناظر کشور باشد.
او در نامه خود با پیش کشیدن پای مشکلات برساخته دولتِ اصلاحطلبان و ادعای "عمق بیاعتقادی و بیاعتمادی مردم نسبت به مدیریت کلان" نوشته است:
"کم نیستند کسانی که اصلاحِ امور و تغییر وضع نامطلوب کنونی را از عالیترین جایگاه مدیریت کشور انتظار میکشند. در چشم این خیل عظیم، اوضاع غیر قابل دوام امروز صرفاً معلول تصمیمات مدیرانی که میآیند و میروند نیست (که البته این آمدنها و رفتنها هم خارج از چارچوب ارادهٔ عالی و حاکم بر کل مقدرات کشور نیست). از نگاه مردم، شیوهٔ مدیریت در بالاترین سطح، و قدرتِ نافذ آن، نقشآفرینِ اصلی در تمام یا اکثر مهامّ امور کشور است. "
خوئینیها میافزاید: مردمی که چنین انتظاری دارند هرگز الزامات و محدودیتهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی (که البته چهل سال از آن گذشته است) و نیز کینهتوزی دشمنان انقلاب، بهویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را نادیده نمیگیرند. همچنین آنان از پیامدهای دفاع مقدس غافل نیستند و به شهیدان و مجاهدان و نقشآفرینان آن حماسهٔ ملی و اسلامی، که فرزندان همین ملت بودند، سپاس و درود بیپایان تقدیم میکنند. اما همین مردم بر این باورند که مدیریت کشور، بهویژه عالیترین سطح آن، باید با ملاحظهٔ همین مشکلات و چالشها شیوهای در مدیریت امور به کار میبست که امروز گرفتار این آشفتگیهای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و… نمیشدیم!
او در بند پایانی نامه خود نیز مینویسد: اگر شیوهای که تاکنون به کار رفته است نتیجهٔ محاسبات متعارف و براساس آراء و تحلیلهای شناختهشده در حکمرانی است، پس هستند پرشمار صاحبنظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تأکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهرهمندی از این حق طبیعی و الهی نباشند. اما اگر مبنای تصمیمات این چند دهه دانستههایی از مبادی غیرمتعارف است که تنها در اختیار خواصی از بندگان خدای متعال است که بنده و امثال بنده هیچ حظّی از آن نداریم و در نتیجه، آنچه بر کشور و مردم و جمهوری اسلامی میگذرد سرنوشتی محتوم و گریزناپذیر است، پس همگان تسلیم امر محتوم و مشیّت الهی خواهیم بود، انشاءالله. [۱]

*این از مظلومیت نظام اسلامی و رهبر معظم انقلاب است که خواصی که باید واقعیتها را به مردم بگویند؛ از وظیفه اصلی خود استنکاف کرده و در سمت تحرّکات دشمن برای ایجاد "فتنه" قرار گرفتهاند.
درباره نامه آقای خوئینیها که ترکیبی از اقاریر سال ۸۸ سران فتنه و مفتونشدگان و نوستالژی اظهاراتی مثل آتشفشان و سینههای سوزان و خداجو بودن اغتشاشگران است؛ گفتنیهای مهمی وجود دارد:
یکم_ انتظار بود موسوی خوئینیها در این نامه به عذرخواهی از رهبر معظم انقلاب و مردم بپردازد و توضیح بدهد که چرا اصلاحطلبان در دو انتخابات و دو دولت؛ به حمایت از گزینهای پرداختند که وضع فعلی میراث او و حامیان اوست؟
مردم و رهبری چه گناهی داشتند که اصلاحطلبان اجازه ندادند به جای تفکر معتقد به مذاکره با کدخدا؛ تفکر معتقد به خدمت و مدیریت جهادی و استفاده ظرفیت داخلی روی کار بیاید؟
دوم_ خوئینیها و دوستان او بهتر از هرکسی به این گزاره عقلانی در حکمرانی واقف هستند که مسئولیت اوضاع کشور مستقیما متوجه رئیسجمهوری است که با رأی اکثریت مردم روی کار میآید و اختیاردار بیش از ۹۵ درصد از بودجه و اجرائیات کشور است.
اما اینکه چرا خلاف این واقعیت را میگویند محل سؤال است و به زعم ما بایستی دلیل این سؤال را در سابقه سال ۸۸ ستاد اصلاحات جستجو کرد!
این استدلال غلط و محفلی که "مشکلات را رهبری نظام باید اصلاح کند"! آیا چیزی جز عوامفریبی است؟
چه اگر اینچنین بود پس اساساً چه نیازی به برگزاری انتخابات و فدایی شدن اصلاحطلبان برای آقای روحانی در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶!؟ [۲]
سوم_ "مردم" گزارهای به شدت مشکوک در اظهارات خوئینیهاست و "مردم" حتما بایستی متوجه آن باشند.
مردم از کینهتوزی دشمنان انقلاب و ثمرات دفاع مقدس غافل نیستند و در بحث معقولات کشور و حقایق حکمرانی اصولی هم متوجه این حقیقت هستند که خوب و بد کشور محصول "صندوق رأی" است.
اما کسانی که موسوی خوئینیها به آنها اطلاق مردم دارد و اصرار میکند که رهبری را مسئول مشکلات بدانند؛ همان "شبه مردم" هستند که میرحسین موسوی هم در سال ۸۸ برای تقدیس اقدام خیابانی آنها مدالِ
«خداجویان» را بر سینهشان نشاند!
وگرنه کسی که اهمیت خون شهدا و خطرات پیرامون کشور را میداند و از نقش کلیدی انتخابات در اقتصاد و فرهنگ و... باخبر است هرگز حاضر نمیشود مدعای کسانی مثل سعید حجاریان را باور کند که "رئیسجمهور واقعی، مقام رهبری است"! [۳]
خاصّه اینکه وقوف به این مقولات اتفاقا اعتراض مردم را نسبت به "اصلاحطلبان" برخواهد انگیخت که مسببالاسباب اوضاع فعلی کشور هستند، در شورای شهر، در مجلس و در دولت دولت یکسره ناکارآمدی بر جای گذاشتهاند و اکنون و در "زنگ حساب" اما مشغول خواندن انشا هستند.

و چهارم_ "سرنوشت محتوم و گریز ناپذیر" و "اوضاع غیر قابل دوام" کنایههایی هستند که خوئینیها تلاش کرده آنها را در قالب یک نامه سرگشاده مطرح کند.
اما واقعیت این است که این سرنوشت محتوم و اوضاع غیر قابل دوام در "انتخابات" و با رأی خوب مردم تغییر خواهد کرد و در صورت انتخاب مردم؛ کسی مسندنشین دولت خواهد شد که به جای مذاکره به مدیریت جهادی و کار و خدمت معتقد باشد.
موسویخوئینیها به هر دلیلی از گفتن این حقیقت نیز با مردم طفره رفته است و گویا اصرار دارد در کنایههای خود با ابتنا به پیشلرزههای دیماه ۹۶ و آبان ۹۸ از یک اتفاق محتوم صحبت کند...
*اگر راهکار "صندوق رأی" برای حل مشکلات گوشزد نشود/ تقسیم کار فرماندهان برای فتنه آینده
*نامه موسویخوئینیها که رج به رج آن یادآور نامههای فتنهگران و مفتون شدگان سال ۸۸ به رهبر انقلاب است به وضوح نشان میدهد که "فرماندهان فتنه اقتصادی" چگونه اوضاع را مساعد دیدهاند که یکان یکان از سایه بیرون خزیده و یکی مردم را به اغتشاش دعوت کند، دیگری نقش اصلی اصلاحطلبان در وضع موجود را انکار کند، یکی به زعم خود راه حل "صندوق رأی" را درون قبر بگذارد برای "اعتراض خیابانی" خوش رقصی کند و نفر بعد هم به رهبری نامه بنویسد!
در مساعد بودن اوضاع اشاره شده و جدای از موارد ذکر شده البته بایستی به نقش "خواص" نیز توجه کرد...
آیا روا نبود که آنچه اشاره کردیم و موسوی خوئینیها نگفته است اما توسط خواص کشور در گوش افکار عمومی گفته شود؟
آیا کسی هست که در مقابل مشکلات، به مثبتات هم اشاره کرده باشد؟
اینها سؤالاتی است که پاسخهای آشکار آنها موجب شده کسانی بتوانند اولا مشکلاتی را بصورت عمدی ایجاد کنند و ثانیا از همین مشکلات برساخته نیز هیزم فتنه بسازند.
فتنهای که اگر در قبال آن، راهکار "صندوق رأی" گوشزد نشود و عاملان مشکلات کشور نیز صراحتاً به مردم معرفی نشوند؛ موجد برخی آسیبها خواهد بود.
در زمینه مطالب پیش گفته و برای تنقّح بیشتر؛ البته خوانش مجدد اظهارات کسانی از اصلاحطلبان مثل علویتبار، تاجزاده، عبدی و حجاریان که طی ماههای گذشته بدون اشاره به واقعیتهای فوقالذکر؛ از تقدیس خشونت، از تشویق به اشغال مراکز حساس نظام در هنگام اعتراض خیابانی، از تکرار آبان ۹۸ با خشونت بیشتر و از قتل و غارت و راهبندان حرف زدهاند و یک کلمه هم راجع به مذمت این رفتارهای سبوعانه حرفی نزدهاند؛ ضروری به نظر میرسد.
#حوزه ولایی
@gharar_a
▪️درباره نامه خوئینی ها
1/برخلاف ظاهرش پر از طعنه است
2/هزینه مدیریت دولت رابه پای رهبری گذاشته
3/هزینه های امروز راحواله به مدیریت 40 ساله کرده
4/حساب اصلاح طلبی رااز دولت جدا کرده که اجازه نقد هم ندارند
5/فرار از نقد را فرض گرفته تا بگه مبنای حکمرانی توهمی است.
سراسر نعل وارونه
💬 محسن مهدیان
#حوزه ولایی
@gharar_a
🌼 آیت الله جوادی آملی :
ما باید این حقیقت را دریابیم که گناه واقعاً چرک و رین(حجاب دل که موجب کفر و گمراهی) است و روح را تیره می کند. انسان بر اثر گناه ، نه خواب خوبی دارد تا در رؤیا معرفتی نصیبش شود ، نه بیداری خوبی که بتواند علم درستی را کشف و تعلیم صحیحی را نصیب دیگران کند. بنابراین اگر روح تیره شود، بسیاری از اسرار بر او پوشیده خواهد ماند. روحی که خدا آن را منبع الهام قرار داده و به آن سوگند یاد کرده است «و نفسٍ و ما سَوّاها ، فألهمها فجورها و تقوها».
♨️ جنگ نرم
@gharar_a
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
رهبر معظم انقلاب در ارتباط تصویری با همایش سراسری قوه قضائیه:
🔸اگر دادستانیها احساس کردند حقوق عامه در حال تضییع است باید وارد کار شوند و از حق مردم دفاع کنند. اگر مراکز تولیدی به اشخاص ناصالح یا ناتوان واگذار شود، تولید کشور ضربه میخورد؛ بنابراین این مصادیق جزو حقوق عامه است.
🔸همهی ما مسئولان نظام، جزو مردمیم و خیلی از مردم از ما بالاتر هستند؛ بنابراین همه باید خود را در عمل خدمتگزار مردم بدانیم.
🔸متأسفانه با غفلت برخی مسئولان مربوط در عرصهی نظارت بر فیلمها، شاهد نمایش فیلمهایی هستیم که اساس و مبانی قضائی جمهوری اسلامی را زیر سؤال میبرند. غربیها برخلاف واقعیت، در فیلمهای سینمایی، دادگاههای خود را عرصهی عدالت محض نشان میدهند ولی ما حتی در ارائهی واقعیات کشور از ظرفیتهای هنری و رسانهای بهره نمیگیریم و گاهی برعکس نشان میدهیم.
🔸یکی از اقدامات خوب قوه قضاییه در مبارزه با فساد «حمایت از تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی» است. در شرایط کنونی که مردم از لحاظ معیشت دچار سختی هستند، هر دستگاهی که بتواند به اقتصاد کشور کمک کند، باید این کار را انجام دهد و این اقدام قوه قضاییه در واقع کمک به اقتصاد کشور است.
🔸 یکی از نکات مهم در زمینه مبارزه با فساد «نظارتها و گزارش های مردمی» است. باید برای این موضوع زیرساختهای حقوقی در قوه قضاییه فراهم شود تا امنیت مادی و معنوی گزارشگر حفظ شود و آمر بهمعروف و ناهی از منکر دلگرم باشد که دستگاه قضایی پشتیبان او است، و در مقابل زمینه تهمت زنی نیز فراهم نشود. ۹۹/۴/۷
♨️ جنگ نرم
@gharar_a
🔻 #سرمقاله_کیهان|حسین شریعتمداری
🔹آقای خوئینیها! از کجا دیکته شده بود؟!
👇👇👇👇
fna.ir/ey9kls
#زمانه
@gharar_a
اسکویی:
آیا اکبر گودرزی دیگری در راه است؟
موسوی خوئینی ها را باید یکی از پیچیده ترین آدم های دهه های گذشته دانست که همچون سایه ای در همه جا هست و در هیج جا نیست! برخی او را عنصر کا گ ب اتحاد جماهیر شوروی دانستند و برخی تبرئه اش نمودند! انسان رمزآلودی که در هرجا گذر افکند، طوفانی از شرارت به ارمعان آورد. تفسیر قرآن او، تحریف دین و تزریق کج فکری در شاگردانش بود و حاصل آن چیزی جز شهادت شهیدان مطهری و مفتح نبود. تفسیر سیاست او، دور زدن امام جامعه اسلامی و تسخیر سفارت آمریکا بدون اذن امام بود و آنگاه در پس گذر زمان در جایگاه مدعی، خود را مخالف تسخیر جا زده و جریان انقلابی را به تسخیر سفارت متهم نمود است. شخصیت ضد آمریکایی دهه شصت، ناگهان سر از ائتلاف با نهضت آزادی و جریان راست مدرن و لیبرال درآورده و سینه چاک تفکر لیبرالی غرب و آمریکا می شود و مدیریت بحران دوم خرداد را به عهده می گیرد و روزنامه سلام او آغازگر فتنه کوی دانشگاه می شود. خوئینی ها در این دوره است که چهره واقعی خود را اندکی نمایان می سازد و می گوید در زمان امام هم با برخی از مبانی او مخالف بودم ولی جرأت مخالفت نداشتم. فتنه کوی دانشکاه، پایان حرکات براندازانه او نبود، چون پیچیدگی های فتنه 88 فقط می توانست از حوزه فکری یک سناریو نویس برانداز در حد و قواره او و امثال او به نگارش درآمده باشد. حمایت او و همپالکی هایش از روحانی در دو دوره ریاست جمهوری، حمایت از یک رحم اجاره ای بود که پایان نگون بختانه او را آغاز رویگردانی ملت از نظام تفسیر کند و معاویه وار به علی زمان خود نامه دهد که چرا زعامت حکومتی را به دست گرفتی که فقر و فاقه و تبیعض از سر و روی آن بالا می رود .. و این رسم همیشگی شیادان تاریخ است.
تیرماه 99
آملی، حوزه علمیه قم،
حوزه ولایی
@gharar_a
رشد عقل با تجارت
#اهمیت_تجارت_در_اسلام
🔻آیت الله حائری شیرازی ره:
🔸یک نفر تجارت را رها کرده بود. حضرت احوالش را پرسیدند.
🔹گفتند: ایشان عاقبت به خیر شده!
🔸فرمودند: چه جوری عاقبت به خیر شده؟
🔹گفتند: که طلبهایش را وصول کرده، بدهیهایش را پرداخته، تسویه حساب با همه کرده، الآن دیگر رو به عبادت کرده است.
🔸حضرت فرمودند: «بئس ما صنع»: بسیار کار بدی کرده!
سپس فرمودند: «الیَّ به». (بیاوریدش پیش من).
🔹 او را آوردند.
🔸حضرت فرمودند: چه کار کردی؟
🔹 گفت: خدا عاقبتمان را به خیر کرده، حالا دیگر استخوان سبک میکنیم، دیگر از کسی طلب نداریم، به کسی بدهی نداریم و حالا فارغ البال به عبادت مشغولیم.
🔸حضرت فرمودند: بد کاری کردی.
🔹 گفت: چرا؟
🔸 فرمودند: نمیدانستی که «أنّ عقل الرجل بالتجاره»؟ (عقل انسان با تجارت رشد میکند) و ارزش عبادت انسان به مقدار عقل اوست؟
پ ن: در کنار هر کاری که دارید، تجارت را فراموش نکنید، که هم به خود و خانواده گشایش دهید و هم دست دیگران را بگیرید...
🔸تجلیل جامعه مدرسین از سه عضو سابق شورای عالی حوزههای علمیه
🔻در جلسه دیروز جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به ریاست آیت الله یزدی، از خدمات آیات استادی، مقتدایی و غروی سه عضو سابق شورای عالی حوزههای علمیه قدردانی شد.
🔹آیت الله یزدی به خدمات آیات استادی، مقتدایی و غروی در دوران عضویت در شورای عالی اشاره کرد و گفت: اقدامات ایشان سبب جلوگیری از بسیاری از مفاسد، بدعت ها و انحرافات در حوزه علمیه شد.
🔸چرا وزیر بهداشت استعفا داد؟
🔻ابوالفضل ابوترابی با اشاره به دلیل استعفای وزیر بهداشت در هفتههای اخیر که بعد توسط دولت رد شد، اظهار کرد:
🔹استعفای وزیر بهداشت به چند دلیل رخ داد که یکی از دلایل آن ناراحتی جناب واعظی نسبت به قدردانی وزیر بهداشت در مصاحبهها از رهبر معظم انقلاب بوده است.
🔹نماینده مردم نجفآباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه به نوعی رئیس دفتر ریاست جمهوری به وزیر بهداشت تذکر میدهد که نام رهبر را در مصاحبههای خود نیاورد و تقدیر و تشکری از ایشان نداشته باشد، افزود: موضوع دیگری که به استعفای آقای وزیر منجر شد بحث و مناقشه وی با رئیس جمهور و رئیس دفتر وی بر سر باز شدن رستورانها، قهوه خانهها و به طور کلی مراکز تفریحی در شرایط فعلی شیوع کرونا بود.
🔹وی با تاکید بر اینکه وزیر بهداشت معتقد بود از لحاظ کارشناسی نباید اجازه بازگشایی استخرها و رستورانها داده شود، تصریح کرد: وقتی توجهی به نظرات کارشناسی وزیر بهداشت صورت نگرفت وی با حضور در شورای عالی معاونین وزارتخانه و خداحافظی از همکاران استعفای خود را اعلام کرد.
🔹این نماینده مردم در مجلس یازدهم، با بیان اینکه برای بازگشت وزیر بهداشت به هیئت وزیران بزرگان نظام پا درمیانی کرده و تاکید کردند که در این شرایط و جنگ بیوتروریسیم نباید وزیر صحنه را خالی کند، گفت: پس از پادرمیانی بزرگان نظام، وزیر بهداشت دوباره بزرگواری کرده و به هیئت وزیران بازمیگردد.
🔹وی همچنین ادامه داد: ما نباید فراموش کنیم که استعفای وزیر امور خارجه نیز بر سر اشتباه بزرگ آقای واعظی رخ داد؛ سفر بشار اسد به ایران حاصل دستاورد بزرگ شهید سلیمانی بود، اما رئیس دفتر رئیس جمهور با عدم هماهنگیهای لازم در جلسه با بشار اسد زمینه استعفای وزیر خارجه را فراهم کردند که متاسفانه با این خبر حضور بشار اسد که یک کار بزرگ و دستاورد حاج قاسم بود تحت شعاع قرار گرفت.