هدایت شده از اخبار تهران20:20
▪️پیام رهبر انقلاب به کارگردان قلادههای طلا: مجددا فيلم شما را ديدم؛ آفرين آفرين آفرین
#اخبار_2030
☢️️ @Bisto30_IRIB
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
کسی که هنوز دوساعت از پایان رأی گیری چهل میلیونی نگذشته میگه #برنده قطعی انتخابات شده رو باید فرستاد #تیمارستان نه #حصر!
#نه_دی
#فتنه
#حصر
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@OstadRaefipoor1
هدایت شده از کانال حامیان (استاد رائفی پور)
✅کانال نشرآثار استاد #رحیم_پور_ازغدی
#رسمی
🎬 #کلیپ_های_تصویری
🎙صوت سخنرانی ها
📋گزیده سخنان به همراه عکس نوشت
📎 #اطلاع_رسانی
عضویت درکانال👇
http://eitaa.com/joinchat/1282736128Ccb924dcf79
هدایت شده از ندای سعادت
✅« [قال- عليه السّلام- لِشيعَته]: أوصيِكُم بِتَقوى اللّهِ و الوَرعِ فى دينكم و الاجتهادِ لِلّه ... اكثِروا ذِكرَ اللّهِ و ذِكرَ الموتِ و تِلاوةِ القُرآنِ و الصّلاةِ على النبىٌ؛ فإنّ الصّلاةَ على رسول اللهِ عَشرُ حسناتٍ، احفَظوا ما وَصَّيتُكم بِه، و استَودِعُكم اللّهَ، و أقرَأ عليكُم السّلامُ.»
◀️[حضرت عسكرى- عليه السّلام- به شيعيانش چنين فرمود: شما را به تقواى الهى و پرهيزكارى در دين و كوشش براى خدا سفارش مى كنم ... زياد به ياد خدا و ياد مرگ باشيد و قرآن زياد بخوانيد و بر پيامبر- صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم- فراوان درود بفرستيد، چون درود و صلوات بر پيامبر خدا، ده پاداش دارد. سفارش مرا نگهداريد. شما را به خداوند مى سپارم و بر شما سلام و درود مى فرستم.
📖بحارالانوار، ج 75، ص 371.
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از ندای سعادت
✅حجة الحق آیة الله سعادت پرور:
✍ اى عزيز من! بايد درِ خانه ى دل نشست از اوّل و مراقبه ى كامل داشت و خدا را از نظر نينداخت، در هيچ آنى و با هيچ كسى و با هيچ كارى، تا آنكه كم كم غير حق، بار خود ببندد و برود، چون ايشان روند، حق بماند و بس و اوامر، اوامر او باشد و صفات، صفات او. اين كه مبتلا به اين رذائل هستيم، براى آن است كه آنان در ما حكومت كنند، نه حق، و حكومت آنان- با آن خباثتشان- چگونه بايد باشد؟! خدا مى داند.
📖رسائل عرفانی؛ ص 222؛ #نامه_ها؛ نامه 9
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از ندای سعادت
✅عارف واصل حضرت آیة الله سعادت پرور (ره):
✍معنای #صلوات درخواست بالاترين مرحله ى رحمت رحيميّه براى محمّد و آل محمّد-ص - است، كه مقام سلام و امنيّت مطلق است و اگر ما آن را براى آنان تقاضا مى كنيم، از آن جا كه آنان داراى چنين مقامى و استوار در آن هستند، در واقع آن را براى خود تقاضا مى كنيم.
📚 نور هدايت ؛ ج1 ؛ ص156
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از ندای سعادت
✅از وصایای اخلاقی آیةالله سعادت پرور (ره) به فرزندان:
#دورى_از_دنيا_و_هوا_پرستی3
✍ اى عزيزان من! از هواپرستى كناره گيريد تا همه چيز به شما داده شود.
📖رسائل عرفانى ؛ ص185
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از ندای سعادت
🌟حضرت آیة الله حاج شیخ علی آقا سعادت پرور (قدس سره):
#تولی_و_تبری
✅شيعيان امام حسين🔸عليه السّلام 🔸 مأموريّت يافتند، هدف نهضت حضرت را با آثار #تولی_و_تبرى نسبت به وى حفظ نموده و در قول و عمل مخالفت و انزجار و تبرّى را با يزيديان زمان، و موافقت و محبّت و تولّى خود را با حسينيان وقت اعلان نمايند، تا ديگر دشمنان اسلام نتوانند، هم چون كسانى كه از زمان رسول اللَّه🔸 صلّى اللَّه عليه وآله وسلّم 🔸پيش از سيّدالشّهدا 🔸عليه السّلام🔸 به اسلام ضربه زدند، كوچكترين خللى در راه رشد و پيشرفت اسلام ايجاد كنند.
📚فروغ شهادت، ص: 312🌱
https://eitaa.com/Nedaysaadat
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز مهم، مغفول و پرعبرت
🏴اعدام مجتهد مجاهد ناشناخته
🏴پیشرو مشروطه مشروعه تبریز
🏴حامی شهیدشیخفضلالله نوری
🏴شهیدثقةالاسلاممیرزاعلیتبریزی
🏴به همراه ۱۰نفر از یاران باوفایش
🏴توسط قوای قزاق روس متجاوز
💠رهبرانقلاب
‼️ما باید روحانیت مبارز شیعه را آنچنان که بوده، معرفی کنیم. ما در قضایای مشروطه به مرحوم آخوند نازیدیم و بالیدیم و افتخار کردیم؛ به مرحوم میرزای نائینی همینطور؛ اما قضیه در همین حدود تقریباً متوقف ماند؛ در حالیکه در قضیهی مشروطه شخصیتهای برجستهیی بودند. شما نگاه کنید به تاریخ کسروی، مثلاً «ثقةالاسلامِ» با آن عظمت در تبریز که قطار فشنگ به خود میبسته و چه رشادتهایی علیه تجاوز روسها کرده _که اتفاقاً کسروی از او تعریف کرده و پدر من در نوجوانی پیکر آنها را همان روز عاشورایی که روسها اینها را به دار کشیدند، دیده بود_ خیلی کم مطرح هستند. اینها خیلی افراد بزرگ و خیلی شخصیتهای برجستهیی بودند. ما چرا اجازه بدهیم این ظلم به روحانیت شیعه بشود؟! ٨۴/۵/۱۵
⚠️توجه؛
🏳جهت مطالعه بیشتر درباره ایشان علاوه بر کتاب فوق، به کتاب شهید نامدار عاشورا و کتاب رسائل سیاسی رجوع کنید!
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📌 #خبر_ویژه
🔹 سرشکستگی آمریکا آشکار شد/روزنامههای زنجیرهای سانسور کردند
🔸 روزنامههای زنجیرهای که همواره اقدام به بزرگنمایی تهدیدهای آمریکا میکنند، سفر دزدکی ترامپ به عراق و اعترافات توأم با سرشکستگی وی را سانسور کردند.
ترامپ در سفر مخفیانه به پایگاه نظامیان آمریکایی در الاسد، حتی نتوانست موافقت نخستوزیر عراق برای دیدار و ملاقات را جلب کند. او در گزارش این سفر تصریح کرد: «خیلی غمانگیز است. 7 تریلیون (هفت هزار میلیارد) دلار در خاورمیانه هزینه کردیم اما متأسفانه ناچارم کاملا مخفیانه به آنجا سفر کنم. دوبار قرار بود به عراق سفر کنم اما خبر آن درز کرد و سفر لغو شد.
همزمان با این سفر، سفارت آمریکا در بغداد هدف حمله موشکی قرار گرفت. گروههای مردمی عراق نظیر النجباء نیز اعلام کردند دولت آمریکا تروریست است و از تروریستها حمایت میکند و اگر خود عراق را ترک نکند، او را به اجبار از عراق بیرون خواهیم کرد.
اما این خبرها به ویژه اظهارات ترامپ، در تیترهای روزنامههایی مانند اعتماد، سازندگی، آفتاب یزد، شرق، ایران، همشهری، هفت صبح و... سانسور شد. برخی در همین روزنامهها زلزله در کابینه عربستان و برکناری عادل الجبیر وزیر خارجه شدید آمریکایی و ضد ایرانی این رژیم را هم سانسور کردند.
http://kayhan.ir/fa/news/150892
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🌍 #بین_الملل
🔹 گرامیداشت سومین سالگرد شهادت «نمر» با شعار «خشم دامن سعودی را خواهد گرفت»
🔸 کمپین بزرگداشت سومین سالگرد شهادت «نمرباقرالنمر»، با اعلام جزییات برنامه گرامیداشت این شهید، شعار امسال را «خشم دامن سعودی را خواهد گرفت» انتخاب کرده است.
مخالفان سعودی شعار «خشم دامن سعودی را خواهد گرفت» را به عنوان شعار سومین سالگرد شهادت شیخ نمر، رهبر شیعیان عربستان انتخاب کردهاند. به گزارش پایگاه خبری «مرآه الجزیره»، شعار سومین سالگرد شهادت شیخ نمر از سوی همه رسانههای وابسته به مخالفان سعودی همراه با کلیپی منتشر شده است .این کلیپ به معرفی اندیشه شیخ نمر و پیامدهای شهادت وی اشاره دارد. مخالفان عربستان با راهاندازی این شعار تاکید میکنند که انتقام خون شیخ نمر دیر یا زود از ظالم گرفته خواهد شد. اعلام این شعار به عنوان شعار سومین سالگرد شهادت شیخ نمر، روز پنجشنبه گذشته و از سوی مخالفان عربستان صورت گرفت. در این شعار بر لزوم احیای سالگرد شهادت شیخ نمر در راستای زنده ماندن مظلومیت وی تاکید شده است؛ به گونهای که سالگرد شهادت او در مناطق مختلف جهان برگزار می شود و آزادگان و مخالفان رژیم آل سعود در سراسر جهان را گرد هم جمع میکند.
روزنامه اینترنتی «خبیر» در این باره نوشته: «کمپین بینالمللی احیای سالگرد شهادت شیخ نمر دوم ژانویه تا دهم ژانویه سال آینده راهاندازی خواهد شد.» براساس اعلام فعالان سعودی، فلسفه شعار امسال، در چارچوب تاکید بر مظلومیت شیخ نمر قرار میگیرد. قرار است آیین سومین سالگرد شهادت شیخ نمر در ایران، انگلیس، روسیه، یمن و لبنان نیز برگزار شود. مقامات سعودی ژانویه ۲۰۱۶ شیخ نمر روحانی شیعه این کشور را به همراه سه جوان معترض، در منطقه «قطیف» عربستان به شهادت رساندند.
http://kayhan.ir/fa/news/150878
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
📝 #گزارش_روز
🔹 گزارش خبری
از جانبازی در جنگ صفین تا کشتن فرزند رسول خدا
🔸 ایرج نظافتی
بر اساس آنچه که در اسناد تاریخی آمده است، شمر بن ذیالجوشن ازاشراف شهر کوفه بود که در جنگ صفین در سپاه امام علی(ع) حضور داشت و در واقع جانباز این جنگ بود. او نه تنها در سپاه امیرالمومنین(ع) حضوری جدی و موثر داشت، بلکه در این جنگ جراحتهایی نیز برداشت. با این حال نمیتوان در مورد نیت واقعی شمر از حضور در سپاه علیابنابیطالب(ع) با قاطعیت صحبت کرد. اما هرچه بوده، قطعاً این سابقه موجب رستگاری شمر نگردید.
چرا که شمر در واقعه کربلا از اصحاب اصلی فتنه بود و از فرماندهان مقابل سپاه فرزند امام علی(ع) قرار داشت و با قساوت و بیرحمی دست به شهادت امام حسین(ع) زد، و این عمل وقیحانه عملی نبود که شخص بتواند با یک نادانی لحظهای و گمراهی آنی به آن دست بزند و یکروزه چنین رویکردی را برگزیند، بلکه نشان از عمیقشدن تدریجی انحراف در او دارد. چون براساس آنچه که در تاریخ آمده است وی ابتدا با اقدامات خصمانه و بیرحمانه خود زمینه شهادت حجر بن عدی را فراهم ساخته و سپس مستقیماً امام حسین(ع) را به شهادت رساند و آن جنایت تاریخی را در روز عاشورا رقم زد.
با نگاهی به تاریخ پر فراز و نشیب اسلام و ریزشها و رویشها خواهیم دید که خیلی از افراد در برهههایی از زمان پای کار اسلام و امامِ زمانِ خود بودند اما با چرخشی ناگهانی و در برههای دیگر، صد و هشتاد درجه تغییر موضع دادند و حتی از رفتارهای اسلامی و انقلابی گذشته خود اعلام برائت کرده و تغییر موضع دادند.
در فتنه سال 1388 هم امتحان بزرگی برای جامعه اسلامی ما و خصوصا خواص پیش آمد تا عیارشان در دفاع از انقلاب اسلامی، که ثمره خون هزاران هزار شهید و جانباز و رشادتهای مردم بود، سنجیده شود، افرادی سربلند بیرون آمدند و افراد دیگری در جایگاه سران فتنه، مردود شناخته شدند.
بدون شک سران فتنه در آن برهه از تاریخ انقلاب اسلامی خسارتهایی را به میهن اسلامی وارد کردند که هیچگاه این خسارتها جبران نشد و هنوز سران فتنه با توجه به خواست عمومی مردم انقلابی به پای میز محاکمه نیامدند و پاسخگوی رفتار نابخردانه خود نبودند و سؤالات مجهول فراوانی در افکار عمومی باقی ماند که به راستی چرا این افراد از انقلابی عبور کردند که خود یکی از ارکان اصلی آن بودند؟! گرچه بدون شک منافع مالی و مناسک دنیوی و نشستن بر مستند قدرت در حاکمیت رکن اساسی انحراف این افراد از خط راستین انقلاب اسلامی بود.
امروز که سالگرد شکست فتنه 88 است انتظاری که مردم انقلابی و رنج کشیده ایران اسلامی خصوصا خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران و امت ولایتمدار دارند این است که سران فتنه به سزای اعمال خود برسند و فقط حصر آنان - آن هم حصری که در آن، استخر و تفریحشان روبه راه است! - نمیتواند خسارتهای متعددی که بر نظام و انقلاب تحمیل کردند را جبران کند، بلکه باید پاسخگوی جنایتها و خیانتهای خود باشند و امیدواریم این عدالت درباره آنان به زودی به مرحله اجرا در آید.
http://kayhan.ir/fa/news/150846
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎞 #فرهنگ_مقاومت
🔹 کفّاره گناهان
🔸 شهـردار ارومیه که بود، دوهزار و هشت صد تومان حقوق میگرفت. یـک روز بِهِـم گفـت: «بیا این ماه هرچی خرجی داریم رو کاغذ بنویسیم، تا اگه آخرش چیزی اضافه اومد بدیم به یه فقیر.» همه چی را نوشتم؛ از واکس کفش گرفته تا گوشت و نان و تخم مرغ. آخر ماه که حساب کردیم، شد دوهزار و ششصد و پنجاه تومان. بقیه پول را داد لوازم التحریر خرید، داد به یکی از کـسانی کـه شـناسایی کـرده بود و میدانست محتاجند. گفت: «اینم کفاره گناهای این ماهمون.»
منبع: کتاب شهید مهدی باکری، انتشارات روایت فتح
http://kayhan.ir/fa/news/150841
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش،آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🎭 #ادبی_هنری
🔹 یک نویسنده:
نشر چشمه، خون نویسندگان گمنام را در شیشه میکند
🔸 یک ناشر کتابهای شبه روشنفکری، از سوی یک نویسنده به تفتیش عقاید متهم شد. جام جم گزارش داد: بیش از یک ماه پیش فرم درخواست بررسی اثر در نشر چشمه در فضای مجازی دست به دست شد و برخی آن را تفتیش عقاید دانستند. در این فرم از علایق و نظرات نویسنده سؤال شده بود. اینکه چه کتابهایی را میخواند؟ چرا این کتابها را میخواند؟ چه فیلمهایی میبینید؟ به کدام سایتها و مجلات خبری مراجعه میکند؟ نظرش نسبت به تاریخ معاصر ایران چیست؟ وضعیت خاورمیانه را چگونه میبیند؟ و... ماجرا اما فراموش شد تا رسید به این که حدود 10 روز پیش نویسندهای جوان در صفحه مجازی خود فرم درخواستی که از آن یاد شد را دوباره منتشر کرد و نوشت: «وقتی کتاب دومم را برای نشر چشمه فرستادم، فرم تفتیش عقاید ارسال کردند. نشر چشمه مافیای کتاب است و خون نویسندگان گمنام را در شیشه میکند تا به بیرون درز نکند... نویسنده گمنام پس از پر کردن فرم تفتیش عقاید دو سال یا بیشتر در انتظار میماند و سپس جواب رد میشنود. چون از نوچههای ]نشر[ چشمه نیست.» گفتنی است، نشر چشمه چند سال قبل نیز به خاطر انتشار کتابهای ضددینی و از جمله اقدام برای نشر کتابی علیه امام حسین(ع) و آثاری در جهت ترویج فساد و فحشا، لغو مجوز شده بود. اما با روی کار آمدن دولت یازدهم، باز هم این انتشارات مجوز گرفت و کار خود را ادامه داد.
http://kayhan.ir/fa/news/150860
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
🖌 #یادداشت_روز
🔹شبکههای اجتماعی اینترنت و آدمهای مسخ شده!
#جعفر_بلوری
🔸️انساناشرف مخلوقات است اما در همین انسان ظرفیتهای مثبت و منفی عظیمی نهفته است. انسان عادت میکند، فریب میخورد، میشود آموزشش داد، تربیتش کرد، این انسان ظرفیت این را دارد که اوج بگیرد و بشود از جمله اولیاءالله یا چنان سقوط کند که بشود خود شیطان. این انسان را گاهی میتوان طوری بار آورد که در اوج جهالت، احساس دانایی کند. دچار ترکیب عجیبی از «جهالت»، «حس دانایی» و«غرور» به طور توأمان شود. با استفاده از مجموعهای از عادات، تعصبات، تمایلات، کمبودها و عقدههای فرد، در کنار شیپورهای بزرگ تبلیغاتی و بمباران خبری، میشود چنین انسانهایی را پَروَرد.
با آمدن تکنولوژی و هجوم «افسار گسیخته» وسایل ارتباط جمعی و اینترنت به زندگی، آدم قرن 21 که حالا به شدت هم تنبل شده، گاهی دیگر، زحمت فکر کردن را هم به خود نمیدهد. کتاب نمیخواند، تحلیل نمیکند، بستههای خبری «ساندویچی» و «کوچک شده»ای را که از قبل آماده شده میخواند. (در این باره توضیح خواهیم داد) و غالبا هم میپذیرد، یا اگر هم بیتوجه از کنارش میگذرد، آنرا به ضمیر ناخودآگاه خود در کنار هزاران بسته کوچک خبری دیگر میفرستد و تلنبار میکند. فکر میکند فراموششان کرده اما آنها فراموش نمیشوند.
چنین آدمی، زیاد فکر نمیکند، لزوما با استدلالهای عقلی اقناع نمیشود، یا به سختی قانع میشود. شاید چون این روش سخت است و «فکرکردن درد دارد.» منطق و ملاک اولِ چنین «آدم تربیت شده»ای برای پذیرش یک مسئله، دیگر منطق و استدلالهای عقلی نیست، «گوینده» آن مسئله است. هنرپیشهای را دوست دارد، یا به دلیل توانایی بازیگریاش، یا به دلیل زیباییاش یا به دلیل جایزه بینالمللی که طی بازی در یک فیلم یا برای ساختن آن دریافت کرده است. چون این بازیگر یا رقاص، مطرب و خواننده و یا حتی مثلا داور فوتبال، مجری تلویزیون و گزارشگر موفق را دوست دارد، حرفها و استدلالهایش را سوای از اینکه درست باشند یا غلط، «دوست دارد» آن هم نه فقط در حوزه تخصصی خود، که در «همه حوزهها»، «درست» و «حق» میداند. چرا؟ نه به خاطر اینکه خوب صغری کبری میچیند و استدلال میکند و فکر مخاطب را درگیر «حل مسئله» میکند، نه؛ چون «فقط » دوستش دارد. خوشگل است، خوب گل میزند، خوب گزارشگری میکند، خوب چهچهه میزند، خوب در نقشش فرو میرود و خوب فیلم بازی میکند! یا حتی چون اخلاق خوبی دارد! به قول داستایوفسکی، در رمان «برادران کارامازوف» برخی را میتوان با سلاح اخلاق (نه منطق) قانع کرد.... بخوانید:
هر روز علمای دینی میگویند، به مال دنیا نچسبید. تمام عمر خود را صرف جمعآوری مال دنیا نکنید. این دنیا محل گذر است. موقع مرگ یک ریال از این پولها را نمیشود با خود برد. کمی هم به آخرت خود بیندیشید. کمی هم برای دل خود، برای مردم، برای آخرت خود تلاش کنید. همه چیز پول نیست. این حرفهای منطقیِ دینی را همه از کارشناسان دینی بارها و بارها شنیدهایم، طوریکه همه آن را از حفظیم. سوای از اینکه گوینده این جملات کیست و چگونه آدمی است، این حرفها «درست و منطقی» هستند و ما مسلمانها به آن باور داریم. فرض بگیرید همین حالا شبکه تلویزیونی را عوض میکنید و یک کارشناس دینی را در حال تکرار این حرفها میبینید. یکی از آن آدمهایی که در بالا توصیفش رفت هم کنارتان نشسته و برنامه را میبیند. این صحبتهای درستِ، منطقی چقدر روی «آدم تربیت شده» نوشتار ما تاثیر میگذارد؟!
چندی پیش شنیدم استیو جابز، آن مخترع نابغه و فعال در حوزه کارآفرینی و مدیریت، حالا که متوجه شده، سرطان او را خواهد کشت، گفته من ثروت زیادی دارم. وقتی میبینم نمیتوانم این ثروت را بعد از مرگ با خود ببرم، با خود میگویم، ایکاش به یک نقطه از ثروت و دارایی که میرسیدم، تجارت و ثروتاندوزی را رها کرده و کمی به خودم میرسیدم. آدمی نباید فقط به فکر ثروتاندوزی باشد و...(چیزی شبیه به همان حرفهای روحانیون و علمای خودمان)
از میزان صحت این صحبتها اطلاع دقیقی ندارم اما...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/150900
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 #کیهان_آنلاین
🔰 اوباما و ترامپ در تیررس رزمندگان مقاومت عراق
کتائب حزب الله عراق با انتشار این فیلم اعلام کرد در زمان سفرهای مخفیانه اوباما و ترامپ به عراق، تیمهای حفاظت و شخص رئیسجمهور آمریکا در تیرس کامل رزمندگان مقاومت عراقی قرار داشتهاند.
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
رهبر معظّم انقلاب:
فتوای تنباکو مبارزه با جریان های فکری نفوذی داخلی بود.
فتوا میرزای شیرازی در قضیه تنباکو یک مبارزه همه جانبه بود:
اولاً با دستگاه استبدادی سلطنت مطلقه شاهی بود
ثانیاً مبارزه با استعمار و نفوذ خارجی بود
ثالثاً مبارزه با غرب زدگانی بود که در همان ایام،تازه شروع به ایجاد «جریان های فکری»داخل کشور کرده بودند و روی خودشان نام«روشنفکر»گذاشته بودند.
زمانی که غربِ مسلط به تکنولوژی و علم،خواست در ایران پایگاه تسلّط خود را مستحکم کند از راه «روشنفکری»و از طریق عناصر خود فروخته اقدام کرد.
در دوره رضاخانی هم،روشنفکران درجه یک کشور،از اساتید،از نویسندگان،از متفکرانی که جزو زبدگان روشنفکری بودند در خدمت رضاخان قرار گرفتند رضاخانی که از فرهنگ و معرفت بویی نبرده بود و دفاع اینها از رضاخان هیچ وجهی نداشت...
در آن موقع،روشنفکران،ایدئولوگ های حکومت کودتایی رضاخانی شدند!هر کاری که او خواست بکند،اینها ایدئولوژی و زیربنای فکریش را فراهم می کردند و برایش مجوّز درست می نمودند.
یک طرح انگلیسی فراماسونری خیلی دقیقی طراحی شده بود برای اینکه هم جریان علم و عالم و معلومات و دانش و دکتر و مهندس و دانشگاه و روشنفکری،یعنی «آینده جامعه»را از «دین»جدا کنند. و از طرفی«دین»را به تدریج به سمت هرچه بی استدلال شدن،هر چه خالی تر شدن،سهل گرایانه حرکت کردن،کتاب های دینی را از صورت استدلالی به صورت پوچ و ساده احساساتی و شعارگونه کشاندن،یک حرکت این چنین را هدایت کند و این خطر عظیم بوده البته این خطر محقق شد.شما جوان ها یادتان نیست نبودید آن دورانی که اصلاً ورود به دانشگاه یعنی خداحافظی با دین،ورود در مقوله علم و تحقیق یعنی لبخند تمسخر زدن به دین،ورود در لباس آخوندی یعنی خرافی گری،چشم و گوش بستگی و هیچ چیز نداری،و این در شرایطی بود که در حوزه علمیه روحانیت بزرگانی مثل علامه طباطبایی و آیت الله بروجردی و حضرت امام و دیگران بودند.
امام خمینی(قدّس سرّه):
باید شدیداً با روشنفکران غرب زده مبارزه کرد...امروز زمانی است که ملّت ها باید چراغ راه روشنفکرانشان شوند و آنان را از خودباختگی و زبونی در مقابل شرق و غرب نجات دهند که امروز«روز حرکت ملّت ها»است.
@gharar_at
حضرت امام خمینی(قدّس سرّه الشریف):
در ترویج روحانیت و فقاهت،نه زور سرنیزه بوده است،نه سرمایه پول پرستان و ثروتمندان،بلکه هنر و صداقت و تعهد خود آنان بوده است که مردم آنان را برگزیده اند. البته روحانیون وابسته و مقدس نما و تحجرگرا هم کم نبودند و نیستند.در حوزه های علمیه هستند افرادی که علیه انقلاب و اسلام ناب محمدی قعالیت دارند.خطر تحجر گرایان و مقدس نمایان احمق در حوزه های علمیه کم نیست.طلاب عزیز لحظه ای از فکر این مارهای خوش خط و خال کوتاهی نکنند،اینها مروّج اسلام آمریکایی هستند و دشمن رسول الله(صلّی الله علیه و آله).آیا در مقابل این افعی ها نباید اتحاد طلاب عزیز حفظ شود؟
استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزه ها مأیوس شد دو راه را برای ضربه زدن انتخاب نمود:یکی راه «ارعاب و زور»،دیگری راه «خدعه و نفوذ»؛در قرن معاصر وقتی حربه ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد،راههای نفوذ تقویت گردید.اولین و مهمترین حرکت،القای «شعار جدایی دین از سیاست»است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازه ای کارگر شده است تا جایی که دخالت در سیاست دون شأن فقیه و ورود در معرکه سیاسیون تهمت وابستگی به اجانب را به همراه می آورد،یقینا روحانیون مجاهد از نفوذ بیشتر زخم برداشته اند...تردیدی ندارم اگر همین روند ادامه می یافت،وضع روحانیت و حوزه ها،وضع کلیساهای قرون وسطی می شد که خداوند بر مسلمین و روحانیت منّت نهاد و کیان و مجد واقعی حوزه ها را حفظ کرد.
البته هنوز حوزه ها به هر دو تفکر آمیخته اند و باید مراقب بود که تفکر جدایی دین از سیاست از لایه های تفکر اهل جمود به طلاب جوان
سرایت نکند و یکی از مسائلی که باید برای طلاب جوان ترسیم شود همین قضیه است که چگونه در دوران وانفسای نفوذ مقدسین نافهم و ساده لوحان بی سواد،عده ای کمر همت بسته اند و برای نجات اسلام و حوزه و روحانیت از جان و آبرو سرمایه گذاشته اند.
آنقدر که اسلام از این مقدسین روحانی نما ضربه خورده است از هیچ قشر دیگر نخورده است..طلاب جوان باید بدانند که پرونده تفکر این گروه همچنان باز است و شیوه مقدس مآبی و دین فروشی عوض شده است.شکست خوردگان دیروز،سیاست بازان امروز شده اند...
تحلیل این مطلب که جمهوری اسلامی چیزی به دست نیاورده و یا ناموفق بوده است آیا جز به سستی نظام و سلب اعتماد مردم منجر می شود؟!تأخیر در رسیدن به همه اهداف دلیل نمی شود که ما از اصول خود عدول کنیم.همه ما مأمور به ادای تکلیف و وظیفه ایم نه مأمور به نتیجه.اگر همه انبیا و معصومین(علیهم السلام)در زمان و مکان خود مکلف به نتیجه بودند هرگز نمی بایست از فضای بیشتر از توانایی عمل خود فراتر بروند و سخن بگویند و از اهداف کلی و بلند مدتی که هرگز در حیات ظاهری آنان جامه عمل نپوشیده است ذکری به میان آورند.درحالیکه به لطف خداوند بزرگ،ملت ما توانسته در اکثر زمینه ها به موفقیت نائل شود.
(منشور حوزه و روحانیت)
@gharar_at
حضرت امام خمینی(قدّس سرّه):
مجتهد باید به مسائل زمان خود احاطه داشته باشد. برای مردم و جوانان و حتی عوام هم قابل قبول نیست که مرجع و مجتهدش بگوید من در مسائل سیاسی اظهارنظر نمیکنم. آشنایی به روش برخورد با حیلهها و تزویرهای فرهنگ حاکم بر جهان، داشتن بصیرت و دید اقتصادی، اطلاع از کیفیت برخورد با اقتصاد حاکم بر جهان، شناخت سیاستها و حتی سیاسیون و فرمولهای دیکته شده آنان و درک موقعیت و نقاط قوّت و ضعف دو قطب سرمایه داری و کمونیزم که در حقیقت استراتژی حکومت بر جهان را ترسیم میکنند، از ویژگیهای یک مجتهد جامع است. یک مجتهد باید زیرکی و هوش و فراست هدایت یک جامعه بزرگ اسلامی و حتی غیراسلامی را داشته باشد و علاوه بر خلوص و تقوا و زهدی که در خور شأن مجتهد است واقعاً مدیر و مدبر باشد. حکومت در نظر مجتهد واقعی فلسفه عملی تمامی فقه در تمامی زوایای زندگی بشریت است، حکومت نشان دهنده جنبه عملی فقه در برخورد با تمامی معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است، فقه، تئوری واقعی و کامل اداره انسان از گهواره تاگور است.
هدف اساسی این است که ما چگونه میخواهیم اصول محکم فقه را در عمل فرد و جامعه پیاده کنیم و بتوانیم برای معضلات جواب داشته باشیم و همه ترس استکبار از همین مسئله است که فقه و اجتهاد جنبه عینی و عملی پیدا کند و قدرت برخورد در مسلمانان به وجود آورد.
(منشور حوزه و روحانیت)
@gharar_at
حضرت امام خمینی(قدّس سرّه):
خلاصه کلام اینکه ما باید بدون توجه به غرب حیلهگر و شرق متجاوز و فارغ از دیپلماسی حاکم بر جهان در صدد تحقق فقه عملی اسلام برآییم و الّا مادامی که فقه در کتابها و سینه علما مستور بماند، ضرری متوجه جهانخواران نیست و روحانیت تا در همه مسائل و مشکلات حضور فعال نداشته باشد، نمیتواند درک کند که اجتهاد مصطلح برای اداره جامعه کافی نیست. حوزهها و روحانیت باید نبض تفکر و نیاز آینده جامعه را همیشه در دست خود داشته باشند و همواره چند قدم جلوتر از حوادث، مهیای عکس العمل مناسب باشند. چه بسا شیوههای رایج اداره امور مردم در سالهای آینده تغییر کند و جوامع بشری برای حل مشکلات خود به مسائل جدید اسلام نیاز پیدا کند. علمای بزرگوار اسلام از هم اکنون باید برای این موضوع فکری کنند.
نکته آخری که توجه به آن لازم است اینکه روحانیون و علما و طلاب باید کارهای قضایی و اجرایی را برای خود یک امر مقدس و یک ارزش الهی بدانند و برای خود شخصیت و امتیازی قائل بشوند که در حوزه ننشستهاند بلکه برای اجرای حکم خدا راحتی حوزه را رها کرده و مشغول به کارهای حکومت اسلامی شدهاند. اگر طلبهای منصب امامت جمعه و ارشاد مردم یا قضاوت درامور مسلمین را خالی ببیند و قدرت اداره هم در او باشد و فقط به بهانه درس و بحث مسئولیت نپذیرد و یا دلش را فقط به هوای اجتهاد و درس خوش کند، در پیشگاه خداوند بزرگ یقیناً مؤاخذه میشود و هرگز عذر او موجه نیست، ما اگر امروز به نظام خدمت نکنیم و استقبال بیسابقه مردم از روحانیت را نادیده بگیریم، هرگز فرصت و شرایط بهتر از این را نخواهیم داشت.
(منشور حوزه و روحانیت)
@gharar_at
تحلیلی بر بیانات رهبر معظّم انقلاب و حضرت امام درباره وظیفه حوزه و روحانیت و علما در قبال خطر نفوذ جریان فکری روشنفکران ضدّ دین یا روحانیت متحجر و سکولار در جامعه اسلامی:
از مجموعه بیانات حضرت امام و رهبر انقلاب فهمیده می شود که مهمترین مانع تحقق دین در عمل فرد و جامعه،نفوذ استکبار در مراکز تصمیم ساز حوزه و دانشگاه و نظام اسلامی از طریق جریان سازی فکری مجموعه ای از روشنفکران ضدّ دین و روحانی نماهای مقدس و متحجر و سکولار در حوزه و دانشگاهها و مراکز دیگر می باشد و وظیفه روحانیت در درجه اول آگاهی از افکار و اندیشه های این جریانات فکری و افراد شاخص آن و در درجه بعد بصیرت افزایی در بین طلاب و دانشجویان جوان و بعد در بین آحاد جامعه است تا مانع تأثیر گذاری این جریان بر خواص و عموم جامعه شوند،
برای تحقق این دغدغه اساسی حضرت امام و رهبری لازم است طلاب و اساتید و دانشجویان و مسؤلین حوزه و دانشگاه و نظام با این جریانات فکری آشنا باشند.
بحث جریان شناسی در حوزه و دانشگاه خیلی جدی گرفته نشده است.
پیشنهاد می شود مسؤلین حوزه و واحد تدوین متون درسی حوزه کتابی جامع در زمینه جریان شناسی تدوین کنند و جزو دروس اصلی حوزه قرار دهند در این کتاب باید نکات اصلی منشور حوزه و روحانیت حضرت امام،کلیاتی جامع و کاربردی از نظریه ولایت مطلقه فقیه از دیدگاه حضرت امام و رهبری،وظایف متقابل حوزه و نظام اسلامی از دیدگاه حضرت امام و رهبری،کلیاتی جامع درباره جریان شناسی احزاب و گرو ههای موافق و مخالف یا زاویه دار نسبت به نظام و جریان شناسی روشنفکری از زمان مشروطه تاکنون،جریان شناسی روحانیت قبل و بعد از انقلاب بیان شود.
بدون تدوین چند واحد درسی در این زمینه نمی توان توقع داشت که طلاب بعد از مدتی درس و بحث در حوزه در خدمت نظام و اهداف انقلاب اسلامی قرار گیرند.اگر از اوایل طلبگی طلبه متوجه معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی و اقتصادی و..نشود چه طور می خواهیم توقعات رهبری از حوزه عملی شود.اگر در سراسر کشور طلاب با جریانات فکری و معضلات کشور و حوزه و دانشگاه در زمینه های گوناگون آشنا بشوند کم کم مطالبات برای تغییر کتب درسی حوزه و به روز شدن آن بالا می گیرد اساتید سکولار و بی خیال نسبت به معضلات نظام منزوی می شوند.پایان نامه و رساله ها به سمت معضلات نظام هدایت می شود مؤسسات و مراکز حوزوی هم همینطور.و...
به نظر می رسد برای انقلابی ماندن حوزه،و موفقیت نظام باید این پیشنهاد عملی گردد.
لازم است در باره این پیشنهاد نظریه پردازی شود و مقالات و رساله هایی هم نوشته شود.
@gharar_at
⚫️سالگرد ابلهانهترین تیتر مطبوعات در ایران
هر سال دیماه که از راه میرسد ناخودآگاه افکار عمومی به یاد احمقانهترین اندیشه و ابلهانهترین تیتر تاریخ روزنامه نگاری ایران میافتند.
۳ سال پیش در اول دیماه روزنامه شرق (ارگان مطبوعاتی غربگدایان اشرافی) در اعتراض به منتقدان عدم تضمین برجام، نیمصفحه اول خود را به تیتر:
«امضای کری تضمین است»
اختصاص داد.
این تیتر برگرفته از منطق احمقانه حاکم بر دستگاه دیپلماسی انتخاب شده بود.
🌺نقد و نظر:
1⃣ در همین راستا ستاد بزرگداشت: «امضای کری تضمین است» برای انتخاب بهترین نام برای روز بلاهت و حماقت فراخوان داده است.
2⃣ - حتی شاهان قاجاری هم تا این حد ساده لوح و احمق نبودند که پس از امضای قراردادهای ترکمنچای، گلستان، فینکنشتاین و... روی امضای دشمن خود بهعنوان تضمین حساب باز کرده باشند.
https://eitaa.com/gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نشست_اساتید
🎥حکایت آقای میلانی از اجازه شفاهی آیت الله وحید
🔸به تازگی دفتر آیت الله وحید خراسانی پاسخهایی از ایشان را درباره مطالب منتسب به ایشان منتشر کرده است.
🔸در این پاسخها آیت الله وحید اجازه اجتهاد شفاهی به بعضی از شاگردان خویش و ارجاع دادن دیگران به آنها را انکار کرده است.
🔸به نظر میرسد قسمتی از این پرسشها و پاسخها ناظر به گفتگوی اخیر جناب آقای سید علی میلانی است. ایشان در این مصاحبه عنوان می کند که آیت الله وحید مرا مجتهد خطاب کردند.
(نقل از کانال فقاهت)
🆔 @gharar_at
سخنراني٩دي،دکترغفاريفر.mp3
12.59M
تحلیلویژه درموردفتنه سال٨٨
و فتنه جدیدی که اتفاق می افتد
ازسخنران٩دی شهرستان عباس آباد
خطيب توانا و استاد حوزه ودانشگاه
عضو هیأت علمی موسسه امام رضاقم
حجت الاسلام والمسلمين دکترغفاری فر
@gharar_at
#تکذیب_شد
خبر ذیل که در یک کانال نامعتبر منتشر شده بود،،،
در تماس مدیر کانال حوزه انقلابی با دفتر حضرت آیةالله مکارم شیرازی بطور قاطع تکذیب شده است :
#تکذیب_شد
🔴 آیت الله مکارم شیرازی در اعتراض به سخنان اخیر رحیم پور ازغدی در نماز جمعه تهران، نامه تندی به رهبر انقلاب نوشته است!
در این نامه آمده است برای چه دوباره تریبون به این فرد داده شده است تا علیه حوزه علمیه سخنرانی کند؟
#تکذیب_شد
@gharar_at