🚩آمار و ارقام حیرتانگیز از مراسم پیادهروی اربعین امام حسین(ع)
🔹در مراسم پیادهروی اربعین امسال تقریبا(بر اساس آمار غیررسمی)، بیست و یک میلیون نفر طی پنجم تا بیستم ماه صفر(چهارم تا نوزدهم اکتبر 2019) شرکت کردند که 17 میلیون نفر آنها شهروندان عراقی بودند
🔹حدود چهار میلیون غیر عراقی از بیش از 70 ملیت در پیادهروی اربعین شرکت کردند که بیش از سه میلیون نفر از آنها ایرانی،نیم میلیون نفر پاکستانی و نیم میلیون نفر از دیگر کشورهای جهان بودند.
🔹هزاران مسلمان اهل سنت،همچنین مسیحی و صابئین در اربعین امسال حضور داشتند.
🔹بیش از 100 هزار موکب و استراحتگاه و حسینیه و مسجد در امتداد هم قرار داشت و همگی در خدمت زائران بودند
🔹مجموع طول راههایی که مسیر پیادهروی اربعین را به خود اختصاص داد، بیش از دو هزار کیلومتر بود یعنی بزرگترین مسیر پیادهروی بود که بشریت شناخته است.
🔹اماکن خدماتی در طول مسیر پیادهروی اربعین، تقریبا به ارائه 125 میلیون وعده غذایی و 150 میلیون لیتر آب آشامیدنی، پنج میلیون قوطی آب میوه و حدود 500 هزار تن انواع میوه و سبزیجات پرداختند یعنی میانگین هفت میلیون وعده غذا در روز
🔹بیش از 600 هزار نفر در اماکن خدماتی و موکبها در زمینههای مختلف مشغول بودند و در طول فعالیت خود در این ایام حتی یک دینار هم دریافت نکردند
🔹مراسم اربعین در کربلا با مشارکت بیش از 15 میلیون زائر در روز بیستم ماه صفر(اربعین) در این شهر پایان یافت
🔹حجم کمکهای مردمی ساکنان نجف اشرف برای مراسم اربعین امسال حدود 100 میلیون دلار بود یعنی حدود 20 درصد مجموع هزینههای تمام مراسم که همگی کمکهای اهالی بود
🔹مجموع کل مبالغ مالی که مردم برای مراسم امسال هزینه کردند و با انگیزههای کاملا شخصی صورت گرفت، حدود 500 میلیون دلار بود و حجم کمکهای خیریه از 250 دینارعراقی(20 سنت آمریکا) تا 650 میلیون دینار عراقی(500 هزار دلار آمریکا) میرسید.
@gharar_a
۰:
⭕️ مشخصات فهرست شبکه همکاران روح الله زم در داخل ایران/ کدام چهرههای مشهور با آمدنیوز پیوند داشتند؟!
✍️از زمان اعلام دستگیری «روح الله زم» تاکنون شاید جذابترین بخش برای فعالین سیاسی و حتی مردم، فهرست همکاران روح الله زم هست و به خصوص اشتیاق برای شنیدن نامهای آشنا سیاسی در میان افکار عمومی موج میزند! اما واقعا این فهرست شامل چه کسانی هست؟!
👈 بخش عمدهای از کلیات فهرست مرتبطین با شبکه ضدانقلاب آمدنیوز و روح الله زم با توجه به سیاستگذاریها، اهداف پنهان و آشکار، نوع و جهت مطالب منتشر شده، علاقهمندیها، اولویتهای خبری و تحلیلی و... به شرح ذیل است:
1️⃣ شبکه مرتبطین حرفهای در داخل و خارج از ایران که توسط سرویسهای متخاصم به روح الله زم به صورت سازمانی و شبکهای مرتبط شده بودند. در این میان ردپای ارتباط و مطالب فعالین گروه های تروریستی فعال در داخل ایران، گروه های سلطنت طلب، تجزیه طلب، قومیتگرا، وهابی، منحرفین مذهبی شیعی و ... نیز در آمدنیوز به وضوح دیده می شود.
2️⃣ برخی فعالین سیاسی، امنیتی و رسانهای فتنه 88 که همچنان بغض نظام و انقلاب در دل آنها وجود دارد و از هر فرصتی برای ضربه جمهوری اسلامی استفاده می کنند.
3️⃣فهرستی از فعالین سیاسی و فرهنگی که در برخی پروژه های مشخص با آمدنیوز همکاری و فعالیت شان محدود به همان پروژه یا دوره ای خاص سیاسی و یا یک رویداد داغ شده فرهنگی یا اجتماعی بوده است.
4️⃣ برخی از ناراضیان فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی که به صورت فردی و با انگیزههای شخصی و با هدف تامین منافع شخصی علیه کشور و یا انقلاب فعالیت میکردند.
5️⃣فهرستی از افرادی که برای تخریب رقبای سیاسی و فرهنگی خود متوسل به آمدنیوز میشدند و نگاه شان صرفا ابزاری و موردی بوده است. (این افراد بی اخلاق اگر از هر جناح سیاسی هم که باشند به نوعی پستترین این فهرست هستند)
6️⃣ فهرست پیچیده و مهمتر هم وجود دارد که البته تشخیص مصادیق مجرمانه آن بر عهده افسران زبده امنیتی و نهایتا کارشناسان قضایی هست. این فهرست مهم شامل فعالین فرهنگی و سیاسی آگاه و عاقلی! است که بدون اینکه سند مستقیمی از خود به جای بگذارند، آمدنیوز را به استخدام و یا به بخشی از ابزار و جبهه رسانهای خود تبدیل کرده و یا در تقویت و نفوذ آن غیر مستقیم نقش بازی کرده اند. البته بخشی از این فهرست نیز گاه با بازیها و مواضع خود غیر مستقیم در پازل این رسانه حرکت کردهاند و منافع مشترک دو طرف همزمان تامین شده است. در این فهرست حرفه ای جای شکی وجود ندارد که گاه افراد و چهره های مشهور سیاسی، اجتماعی و فرهنگی وجود دارد که خود دقیقا میدانند که در بزنگاهها چه کردند و چه می کنند! بدتر از همه اینها نیز افرادی هستند که زمینه خوراک برای پخت و پز رسانهای آمد نیوز را رایگان و آگاهانه تهیه کردند. در این بین از افراد معلوم الحال با اظهارات، شعارها، سخنرانیهای سیاسی و انتخاباتی، ارائه گفتمان های انحرافی، القای آدرس و محاسبات غلط به جامعه تا گاه اظهارات نابجا و بدون در نظر گرفتن مصلحت برخی خودیها و افراد محترم عصبانی و یا ناآگاه دیده میشود که سبب رشد و تغذیه محتوایی آمد نیوز شدند. این افراد- که البته بسیاری هنوز هم در داخل کشور و نظام موثر و فعالیت رسمی دارند- گاه موثرتر و چه بسا آسیب رساننده تر از هر مرتبط مستقیمی بک سرویس اطلاعاتی متخاصم با آمدنیوز بوده و خواهند بود. (کاش روزی برسد که قانون کشور در تشخیص میزان جرم این نوع افراد نیز به روزرسانی شود!)
7️⃣ اما پیچدهترین شبکه مرتبط با آمدنیوز بخش نفوذی و یا منحرف امنیتی فعال در کشور هست که ردپای آن در مدیریت و جهت دهی و البته ارائه برخی از اسناد و محتواها به روح الله زم دیده میشود. فهرست آگاهان امنیتی خطرناکترین و پوششی ترین شبکه مرتبط با آمدنیوز هست. شناسایی و انهدام این شبکه نفوذی امنیتی شاید سخت ترین ماموریت روزهای آینده سازمان اطلاعات سپاه است.
8️⃣ اما یک نکته مهم را باید در پایان یاددآوری کرد. برای گمانهزنی درباره فهرست مرتبطین با آمدنیوز نباید صرفا منتظر نامهای آشنا و مشهور بود. بلکه شبکه سازماندهی شده دشمن بخش بزرگی از آن افراد معمولی و متوسط در جامعه به صورت مخفی شکل می گیرد که از ظن و گمان ما گاه بسیار دور هستند. هر فرد به ظاهر معمولی و متوسطی می تواند طعمه شبکه اختاپوسی دشمن شود. زیرا علاوه بر قدرت، طمع پول، تحصیل و اقامت در خارج از کشور، عقده گشایی، حس انتقام از دیگران، بی تفاوتی برای امنیت جامعه و منافع کشور و... برای بسیاری از افراد معمولی و یا متوسط در جامعه و یا فعال در نهادهای دولتی و غیردولتی وسوسه انگیر و یا انگیزه و دلیل پادوی دشمن شدن است.
@gharar_a
🗓سالروزقمری رحلت مجتهدمبلغ
🏴آیةالله شیخ جعفر شوشتری/۲
💠رهبرانقلاب
‼️از اشرف فنون، فن تبلیغ دین است؛ هدف تبلیغ عبارت است از موعظه برای تزکیه مردم، تبیین معارف دینی جهت ارتقای سطح آگاهی دینی مردم، و بیان مصایب و مراثی حضرت ابیعبدالله؛ یعنی ارایهی الگویی به مردم، برای کیفیت بخشیدن به حرکت در راه هدفهای بزرگ. همه این چیزها جزو اشرف هدفهاست؛ لذا این فن را نباید کوچک گرفت و باید شریفترین و عالمترین و عاملترین افراد در این راه قدم بردارند و آن را برای خود افتخاری بدانند؛ کمااینکه در گذشته هم همینطور بوده است. افرادی مثل شیخ جعفر شوشتری، عالم اخلاقی بزرگ که خود منبری بوده است؛ لذا یک مبلّغ که بنا دارد سطح فکر مردم را در مسایل اسلامی بالا ببرد، باید آگاهی و بینش دینی وسیع و متنوع داشته باشد؛ با قرآن مأنوس باشد؛ در احادیث غور بکند و کرده باشد؛ با افکار نوی مربوط به دین و مذهب آشنا باشد؛ نه فقط آشنایی با دین به تنهایی، بلکه در کنار مسایل دینی، پارهیی افکار فلسفی و بینشهای اجتماعی هست که از آنها هم باید آگاهی داشته باشد! ۷۰/۴/۲۰
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_a
🗓سالروز شهادت مرموز
🏳مجتهدمجاهدومظلوم
🏳آیةاللهمصطفیخمینی
💠رهبرانقلاب
‼️حاج آقا مصطفی نشان داد که از لحاظ جنس و فلزّ شخصیّتی، نسخهی دوّم خود امام است، انصافا حاج آقا مصطفیٰ یک انسان ممتازی بود؛ پسر کسی مثل امام خمینی بود خب ایشان در قم معروف بودند؛ چه قبل از مرجعیّت امام، چه زمان مرجعیّت اما یک ذرّه نشانههای آقازادگی در حاجآقا مصطفیٰ نبود. حاجآقا مصطفیٰ، شجاعت او بود؛ یعنی واقعاً اینکه امام فرمودند که امید آینده اسلام بود، این بخاطر جامعیت این آدم بود؛ هم از لحاظ علمی، هم از لحاظ تهذیب نفْس و مراقبت از نفْس، و هم از لحاظ شجاعت چراکه یک مرجع که بخواهد مرجع امور مردم قرار بگیرد، باید شجاعت داشته باشد؛ باید بتواند مسائل جامعه را بفهمد؛ و آنجایی که لازم است اقدام کند، اقدام کند، انصافاً آقای حاجآقا مصطفی اینجور بود؛ ایشان شخصیّت برجستهای بود! ۹۶/۷/۳۰
#نقل از جهاد تبیینی
@gharar_a
#مسابقهعڪسپیادهروےاربعیݧ 🌟
براے شرڪت در مسابقه، تصاویر منتخب خود رو از مراسم با شـــکوه پیــــــاده روی اربعیـــــــن برامون ارسال ڪنید...🙂
@namaz_1_vaght 📬
به بهترین تصاویر منتخب جوایزے از طرف ڪانال #رسانهشهداییمعرفت اهداء میگردد 🎁😍❤️
http://eitaa.com/joinchat/3919708172C0ac62f0a34
#عضویت🌹🌹👆👆👆
آن برنامه مال ده سال پیش بود
#تحول_حتمی است، منتها تحول دو طرف دارد: تحول در جهت صحیح و درست، تحول در جهت باطل و غلط.
ما باید مدیریت کنیم که این تحول در جهت درست انجام بگیرد. این وظیفهی مؤثرین در حوزه است. مدیران حوزه، فضلای حوزه، صاحبنظران حوزه باید همتشان این باشد.
از تحول #نباید_گریخت. حالا آقایان بیان کردید در شیوهی آموزش، در شیوهی پژوهش، در شیوهی پذیرش، در کتاب درسی؛ همهی اینها تحول میخواهد.
نگوئید ده سال پیش، پانزده سال پیش لازم بود، این برنامه را نوشتیم. خیلی خوب، آن برنامه مال ده سال پیش بود، ببینید شکل تکمیل یافتهی این برنامه چیست؟ تحول یعنی این؛ یعنی #بهروز_بودن، بهنگام جلو رفتن، از #حوادث_عقب_نماندن. ۸۶/۰۹/۰۸
#نظام_ساختاری_حوزه
#خطر_انحراف
نشر دهید...
نشریه کانال #حوزه_انقلابی با همکاری طلاب حوزه علمیه اصفهان
@howzehenghelabi
♻️ پاسخ رسایی به ادعای جدید روحانی
🔰 حمید رسایی در پاسخ به ادعای امروز روحانی که در مجلس اول هیچ کس ردصلاحیت نشد، در صفحه توییترش نوشت:
جناب پرزیدنت، در اولین انتخابات مجلس، مصطفی تهرانی (فرماندار وقت تهران) طی دو نامه به هیئت سه نفره نظارت و #شورای_نگهبان، خواستار تعیین تکلیف نحوه رسیدگی صلاحیتها شد که با نامه آیتالله صافی، (دبیر شورای نگهبان) مطابق اصول ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۸ نفر در تهران ردصلاحیت شدند.
به نظر شما اگر واقعا در انتخاباتهامون نظارت درست و درمونی بود، کسی که پایان نامهش #سرقت_علمی و کپیبرداریه و درباره #دوتابعیتی بودنش هم سئوالات متعدد و بی پاسخی مطرحه، الان توی جمهوری اسلامی ایران، توسط شورای نگهبان تأیید میشد و مسئولیت میگرفت؟!
#شورای_نگهبان #نظارت_استصوابی
🔺حمید رسایی
@gharar_a
🔴واکنش پرویز مظلومی پیشکسوت باشگاه استقلال به خوشحالی بعد از گل مهدی ترابی:
فکر نمیکردم ترابی اینقدر رفتار پخته داشته باشد و اینگونه پشت مملکت و رهبرش باشد ولی نشان داد در عین جوانی، بازیکنی با تجربه است. انصافاً از حرکت او لذت بردم.
وقتی یک بازیکن دغدغهاش این است که مملکتش با چه شرایطی روزگار میگذراند، جای تبریک دارد. حرکت او باعث فرهنگسازی و الگوسازی است اعتقاد دارم ایران به یکدلی و اتحاد نیاز دارد ما باید پشت یکدیگر باشم و از حکومت و رهبرمان حمایت کنیم
هنوز سلبریتی داریم که فرای علایق شخصی نظر بده و مملکتش براش مهم باشه نه خوش گذرونیهای آمریکا و اروپا و غذای سگ و گربهاش!
🇮🇷 اساتید انقلابی
@gharar_a
تأمین پول از راه فشار به ملت
ای کاش مثل بعضی کشورها، مسئولان حقوق های شان را به نصف کاهش می دادند.
@gharar_a
🎋هُوَالْحکیم🎋
🌐 وَ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام قَالَ: مَنْ ضُيِّقَ عَلَيْهِ فِي ذَاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَظُنَّ أَنَّ ذَلِكَ حُسْنُ نَظَرٍ مِنَ اللَّهِ لَهُ فَقَدْ ضَيَّعَ مَأْمُولًا وَ مَنْ وُسِّعَ عَلَيْهِ فِي ذَاتِ يَدِهِ فَلَمْ يَظُنَّ أَنَّ ذَلِكَ اسْتِدْرَاجٌ مِنَ اللَّهِ فَقَدْ أَمِنَ مَخُوفاً
امير مؤمنان عَلَيْهِ السَّلَامُ فرمود:
كسى كه زندگى بر او تنگ و سخت گردد و يقين نكند كه اين حالت سختى، لطف خداوند متعال است براى او، پس آمال و آرزوهاى خود را ضايع كرده است.
كسى كه زندگى بر او گشايش و در رفاه قرار گيرد و يقين نكند كه اين گشايش، آزمايش خداوند است، پس خوف و خطر را براى خود امان دانسته است.
🌀التمحیص، حدیث ۷۵
💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠🔹💠
https://eitaa.com/gharar_at
🚩 ترور شیخ زکزاکی در هند با هوشیاری همسرش خنثی شد!
نماینده رسمی جنبش اسلامی نیجریه و شیخ زکزاکی در ایران :
🔹مظلومیت شیخ زکزاکی بهخوبی رسانهای نمیشود
🔹در سال 2015 حدود هزار نفر از طرفداران شیخ زکزاکی و نیز سه فرزند او را در خانهاش به شهادت میرسانند و همان شب خواهرش را زنده زنده در آتش میسوزانند، سپس خانهاش را با آربیجی مورد هدف قرار میدهند.
🔹 چند وقت قبل که خواستیم در جریان روند درمان شیخ زکزاکی قرار بگیریم، حدود 36 ترکش در عکس سرش وجود داشت. همسر ایشان 25 ترکش در بدنش است.
🔹 آن زمان که شیخ زکزاکی در هند معالجه میشد، به صورت تلفنی از خود ایشان شنیدم که میگفت: کسی که در فرودگاه برای تحویل من آمده بود تا مرا به بیمارستان انتقال دهد، با زبان عبری صحبت میکرد، یعنی اسرائیلی بود
🔹میگفت یکی از پزشکان بیمارستان به من گفت انگیلسی میدانی؟ شیخ میگوید پاسخ مثبت دادم. آن پزشک گفت آنها با شما نیستند، مراقب باشید.
🔹همسر شیخ میگفت دو نفر وارد بیمارستان شدند تا به من و شیخ آمپولی تزریق کنند که من مانع شدم. بعداً فهمیدیم این دارو مشکل داشت
🌐 تسنیم
🆔 @feghahat
حوزهی مطلوب را هم باید با مبارزه به دست آورد
شما انتقادهایی به حوزه دارید -حالا یا حوزهی تهران یا کلّاً حوزهی علمیّه- خیلی خب! این حوزهای که شما میخواهید و به قول شما الان وجود ندارد، این را شما به وجود بیاورید. حوزه را #ارادهی_شما و خواست شما به وجود میآورد؛ بله، شما آن جایگاه مدیریتّی و پشتیبانیهای منابع مالی را ندارید که بخواهید مثلاً یک تصمیمی بگیرید و فوراً عمل بکنید؛ امّا تحقّق خواستههای مطلوب، صرفاً با داشتن یک مدیریّت و داشتن منابع مالی به دست نمیآید، حتّی گاهی با داشتن آنها [هم] به دست نمیآید؛ چیز دیگری لازم است. آن چیز دیگر همان است که شما دارید: انگیزه، میل، وضوحِ مطلوب و غایت مورد نظر؛ اینها لازم است.
و باید #مبارزه کرد؛ بدون مبارزه هیچ چیز به دست نمیآید،این حوزهی مطلوب را هم باید با مبارزه به دست آورد. البتّه معنای مبارزه، [گفتنِ] «زنده باد مرده باد» نیست، معنایش مبارزهی سیاسی نیست؛ یعنی تلاش، مجاهدت، گفتن، فکر کردن، همفکری کردن، #متشکّل_شدن. بنابراین، این حوزه را شما درست کنید.
البتّه ما وظیفه داریم کمک کنیم به شما؛ آقایان مدیران حوزه وظیفه دارند تسهیل کنند کارها را.
امّا آنچه باید در آینده به وجود بیاید، #سنگینیِ_بارِ_مسئولیّتِ آن را بر دوش خودتان احساس کنید. شما هستید که باید این کارها را انجام بدهید؛ حالا ممکن است ده سال دیگر، پنج سال دیگر، پانزده سال دیگر نوبت شما بشود که نقش ایفا کنید؛ بههرحال این کار خواهد شد و شما هستید که میتوانید اقدام کنید و کار کنید. ۹۶/۰۶/۰۶
#انقلابی_گری
#بیماری_حوزه_علمیه
نشر دهید...
https://eitaa.com/gharar_at
آن برنامه مال ده سال پیش بود
#تحول_حتمی است، منتها تحول دو طرف دارد: تحول در جهت صحیح و درست، تحول در جهت باطل و غلط.
ما باید مدیریت کنیم که این تحول در جهت درست انجام بگیرد. این وظیفهی مؤثرین در حوزه است. مدیران حوزه، فضلای حوزه، صاحبنظران حوزه باید همتشان این باشد.
از تحول #نباید_گریخت. حالا آقایان بیان کردید در شیوهی آموزش، در شیوهی پژوهش، در شیوهی پذیرش، در کتاب درسی؛ همهی اینها تحول میخواهد.
نگوئید ده سال پیش، پانزده سال پیش لازم بود، این برنامه را نوشتیم. خیلی خوب، آن برنامه مال ده سال پیش بود، ببینید شکل تکمیل یافتهی این برنامه چیست؟ تحول یعنی این؛ یعنی #بهروز_بودن، بهنگام جلو رفتن، از #حوادث_عقب_نماندن. ۸۶/۰۹/۰۸
#نظام_ساختاری_حوزه
#خطر_انحراف
https://eitaa.com/gharar_a
🔸 اولین رونمایی از پوستر مستند داستانی آغوش یک رویا
🔹️ اثری متفاوت از داستان زندگی شهید مدافع حرم حجت الاسلام تقی پور
🆔 @gharar_a
🔸مرتبطان #آمدنیوز برای ابراز ندامت با سایت گرداب ارتباط برقرار کنند
🔹پیرو دستگیری سرشبکه سایت و کانال معاند "آمدنیوز"، سایت گرداب بیانیه ای صادر کرد.
🔹در بیانیه گرداب با اشاره به درخواستهای مکرر از سازمان اطلاعات سپاه، از افرادی که با این شبکه معاند همکاری داشته اند، خواسته شده با این سایت تماس برقرار کنند.
🌐 @gharar_a
📚 #معارف
🔹 خانواده و ازدواج از نگاه رهبری
🔸 زن و شوهر؛ آرامشگر یکدیگر باشند
[زن و شوهر] دلشان میخواهد وقتی وارد خانه شدند، خانه به آنها آرامش و امنیت و احساس راحتی و آسودگی بدهد؛ این را همه مردها میخواهند. زنها هم میخواهند وقتی شوهرشان وارد خانه شد، خانه را پر از شیرینی و شادی کند؛ خانه برایشان محیط راحتی و شادی شود؛ زیرا هر دو خستگی دارند؛ زن کارهایی دارد و مرد هم کارهایی؛ حالا مرد در چالشهای زندگی، زن هم یا در چالشهای زندگی و کارهای سیاسی یا در خانه و با تربیت فرزند؛ هر دو خستهاند. وقتی که زن و شوهر در پایان کار روزانه یا در وسط روز به هم میرسند و همدیگر را میبینند، هر دو از هم توقع دارند که بتوانند محیط را شاد، سرزنده، قابل زیست و رفعکننده از خستگی بسازند؛ این توقع بجایی است و بیجا هم نیست که هر دو از یکدیگر توقع داشته باشند. اگر بتوانید این کار را بکنید، زندگی شیرین خواهد شد. ای بسا کسانی که خیلی ثروتمندند؛ اما این زندگی شاد را ندارند؛ در خانه درگیری، دعوا و دلخوری دارند. ای بسا کسانی که خیلی در جامعه معتبرند؛ عنوان دارند، رئیسند؛ اما در خانهشان هزار مشکل دارند. همان آقایی که ممکن است دستیار یا کارگر زیردست و کارمندش جرأت نکنند به او بگویند بالای چشمت ابروست و حرف او را مطیعانه گوش کنند، در داخل محیط خانواده ممکن است مدعی داشته باشد؛ زن بداخلاق و تنبل، یا محیط بد، که به جای اینکه برای او آرامش درست کند، خراب میکند. بنابراین اینها با ثروت و فقر و عنوان و بیعنوانی و در تهران یا فلان روستا بودن، هیچ تفاوتی نمیکند؛ همه انسانها به این امنیت زندگی نیاز دارند. لذا شما در قرآن که نگاه کنید، میبینید که وقتی بحث ازدواج میشود، میگوید: «و جعل منها زوجها لیسکن الیها»(اعراف/ 189)؛ تا مایه سکونت و سکینه- یعنی آرامش- باشد؛ زن و شوهر باید برای هم مایه آرامش باشند. این را هم شما دخترها، هم شما پسرها در گوش داشته باشید! این ازدواج یک خانواده درست میکند، این خانواده باید محیط امن و امان و راحتی برای شما دو نفر باشد و اگر انشاءالله فرزند داشتید - که خواهید داشت- برای آن فرزندان هم شما باید این محیط امن و امان را فراهم کنید، که این کار به خودی خود هم نمیشود.
* بیانات در مراسم عقد ازدواج؛ 20/3/1383
@gharar_a
📚 #معارف
🔹در محضر امام خمینی(ره)
🔸همه لباسهای امام (ره)
روز هجرت از عراق به کویت، حضرت امام فرمودند: احمد، لباسهای من را بده. در چمدان امام که باز شد، جز یک عبا و یک قبا، یک پیراهن و شلوار و یک حوله چیز دیگری دیده نمیشد و آنجا بود که من متوجه شدم که این رهبر و این مرجع عالیقدر با اینکه هر ماه مبلغ زیادی در ایران و عراق به طلاب شهریه میپردازند، جز این مقدار ناچیز، لباس دیگری ندارد. این موضوع برای اهل علم و اهل اخلاق و مسئولین درس بزرگی است که امام با این ویژگیها بود که به جنگ کفر و استکبار جهانی رفت و سربلند بیرون آمد.(1)
1. حجتالاسلام والمسلمین اسماعیل فردوسیپور – کتاب آینه حسن – ص 143.
@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 مدیر فیلم و سریال شبکه سه:
«گاندو 2» حتما ساخته میشود
🔸 مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما وعده داد که فصل دوم سریال «گاندو» حتما ساخته خواهد شد.
سریال «گاندو» ازجمله آثار محبوب و پرمخاطب تلویزیون در سال 98 بود که بهخاطر محتوای افشاگرانهاش، واکنش منفی برخی از جریانهای سیاسی داخلی و خارجی را برانگیخت. چرا که محور اصلی «گاندو» ماجرای حضور جیسون رضاییان، جاسوس سازمان سیا و نفوذ وی در برخی دستگاههای دولتی بود. با دستگیری روح الله زم، سردسته کانال ضدانقلابی آمدنیوز، بسیاری از مردم پیشنهاد دادند که محور فصل دوم «گاندو» همین موضوع باشد.
روز گذشته، مهدی آذرپندار، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سوم سیما در مصاحبه با روزنامه فرهیختگان تأکید کرد که «گاندوی 2» حتما تولید خواهد شد.
@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کف و سوت رسانه وهابی برای سرمقاله روزنامه داخلی!
🔸 (م. م) مدیر مسئول یک روزنامه داخلی در سرمقالهای با اشاره به آنچه وی تبلیغات رسانهای برای مراسم اربعین خوانده، نوشت مجموع کسانی که در مراسم مذهبی شرکت میکنند کمتر از ۵ درصد جمعیت کشور است! (م. م) در سرمقاله روز یکشنبه ۲۸ مهرماه این روزنامه با اشاره به برخی نابهنجاریهای اجتماعی و اقتصادی، به اکثریت مردم ایران توهین کرده و آنها را دچار بیماری خطرناک بیایمانی و بیاعتقادی خواند!!
به دنبال این سرمقاله، تلویزیون وهابی «ایران اینترنشنال» وابسته به آلسعود، نیز در کنار مصاحبهای با صادق زیباکلام ضمن تایید سرمقاله (م. م) به لجنپراکنی علیه انقلاب و نظام اسلامی و مردم ایران پرداخت.
در حالی امثال (م. م) و وهابیون آلسعود و سایر رسانههای زنجیرهای وابسته به نظام سلطه که در طول دو هفته برگزاری راهپیمایی عظیم اربعین سکوت مرگباری در پیش گرفته بودند، اینک از محافل خود بیرون آمده و به حرف افتادهاند که راهپیمایی امسال بسیار پرشکوهتر از سالهای پیش برگزار شد و همه اخبار و گزارشها و مشاهدات حاضران در این راهپیمایی و حتی خبرنگاران خارجی که هر یک به نحوی در آن حضور داشتند، این واقعیت تردید ناپذیر را تایید میکنند. چنانکه حتی معدود اخباری که برای تخریب این همایش عظیم از زیر دست برخی همپالگیهای این حضرات هم در رفت، حکایت از عظمت و پرشورتر بودن راهپیمایی سال جاری داشت.
ای کاش این حضرات سرمقالهنویس، برای یکبار هم که شده از دفاتر خود ولو به قصد شرکت در راهپیمایی جاماندگان همین تهران بیرون زده و با تغییر چهره در آن حضور مییافتند تا لااقل با چشم خود خیل عظیم جمعیت را ببینند که اگر سالهای قبل از نزدیکیهای دروازه شهر ری، راهپیمایی به دلیل ازدحام جمعیت قفل شده و راهپیمایان ناگزیر از توقف میگشتند، امسال این اتفاق از چندین کیلومتر قبلتر و پس از پل بعثت روی داد. ..
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173011
@gharar_a
🖌 #یادداشت_روز
🔹تحلیلی بر ناآرامیهای لبنان و عراق
#سعدالله_زارعی
🔸مسائل اجتماعی لبنان و عراق که منجر به «اعتراضات ممتد خیابانی» گردید، از جهاتی به یکدیگر شباهت دارد و البته از جهاتی نیز متفاوت میباشد. در این میان محافل خاص و رسانههای هدایت شده توسط آنان سعی کردهاند، اعتراضات یادشده را «یکپارچه» نشان داده و به جنبههای متفاوت آن، که از قضا برجستگی بیشتری هم دارد، توجه نکردهاند. اعتراضات در جامعه لبنان به افزایش ناگهانی هزینه مکالمات بازمیگردد و در واقع پاسخ به «شوکی» است که دولت لبنان بدون در نظر گرفتن وضع معیشتی مردم، بر آنان وارد کرده است. در این ماجرا کاملاً پیداست که دولت نقش اساسی داشته کما اینکه از دیروز که دولت رسماً اعلام کرد که تعرفههای جدید را برداشته و قیمتها را به وضع سابق برگردانده، اوضاع آرام شده است. اما در عراق دولت عادل عبدالمهدی در دوره کوتاه مسئولیت خود اقدامی که سبب افزایش هزینههای مردم شده باشد، انجام نداده تا مستقیماً مسئولیتی متوجه آن باشد از سوی دیگر با وجود آنکه دولت طرح خود را برای بهبود شرایط اقتصادی ارائه کرده است، اما «عدهای خاص» از تدارک اعتراضات گستردهتر خبر میدهند. درخصوص ماهیت و رویکرد اعتراضات خیابانی لبنان و عراق نکاتی وجود دارد:
۱- «دولت» در لبنان یک واحد کوچک به شمار میرود که نقش بسیار کمی در تمشیت امور مردم برعهده دارد و در بیشتر اوقات به قول لبنانیها دولت «تصریف الاعمال» یعنی «برای امور جاری» است و این البته حکایت تازهای در لبنان نیست و حداقل از زمان انعقاد پیمان طائف در سال ۱۳۶۹ بین طیفهای مختلف این کشور جریان دارد در این بین «دولتهای سعد الحریری» به دلیل ضعیف بودن خود نخستوزیر، در اداره امور جاری هم موفقیت چندانی نداشتهاند....
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/173050
🔻 @gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 سریال جدید کارگردان «قلادههای طلا» برای تلویزیون تولید میشود
🔸 سریال «طلاق» به کارگردانی و تهیهکنندگی ابوالقاسم طالبی که پیشتر اعلام شده بود در شبکه نمایش خانگی عرضه خواهد شد، برای پخش از تلویزیون کلید خورد.
سریال «طلاق» به کارگردانی ابوالقاسم طالبی چندی است وارد تولید و تصویربرداری شده است. طالبی سال گذشته درباره این سریال گفته بود که از خردادماه سال ۹۵ مشغول تحقیق و نگارش فیلمنامه یک سریال با نام موقت «طلاق» بوده است که داستانی بهروز دارد.
طالبی پیش از این در گفتوگو با مهر تأکید کرده بود که این مجموعه را برای تلویزیون تولید نمیکند و برای ارائه در شبکه نمایش خانگی آن را کلید خواهد زد.
حالا قرارداد این سریال که مدتی است پروسه تولید آن آغاز شده بهعنوان یک پروژه «الف فاخر» در سیما فیلم ثبت شده است و برای تلویزیون ساخته میشود.
این سریال در حدود ۳۵ قسمت ساخته میشود و خود طالبی تهیهکنندگی آن را برعهده دارد.
ابوالقاسم طالبی در این سالها بیشتر در سینما فعالیت داشته است اما دو سریال خاطرهانگیز با نامهای «به کجا چنین شتابان» و «بازگشت پرستوها» را داشته است که یکی در دهه ۷۰ و دیگری در دهه ۸۰ ساخته شده است و حالا این سومین سریال اوست که در دهه ۹۰ برای سیما ساخته میشود.
پیش تولید این سریال در سکوت خبری انجام شد و در سکوت هم کلید خورد و به دلیل سوژه حساس آن هنوز اطلاعات چندانی از آن در دست نیست.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✔️گزارش کامل جلسه مناظره سایت مباحثات با موضوع «لباس روحانیت» منتشر شد
🔸این مناظره با حضور حجج اسلام اکبرنژاد و سیفی مازندرانی در تاریخ 15 مهرماه برگزار شد که به دلیل همزمانی با ایام اربعین هماکنون منتشر میشود.
🎥فیلم کامل این مناظره را در کانال آپارات مباحثات مشاهده کنید:
👇👇👇
https://www.aparat.com/v/n9ZqQ
🔸مشاهده متن کامل گزارش
👇👇👇
http://mobahesat.ir/21864
🔻🔻🔻
@gharar_a