سخنرانی علامه مصباح یزدی در مراسم بزرگداشت ۹دی_۱۳۹۸.mp3
10.36M
✅اجتماع کم نظیر
✍سخنرانی بصیرت زا و روشنگرانه آیه الله #مصباح_یزدی در جمع باشکوه و کم نظیر مدرسه فیضیه قم در 9دی 98
🌷توصیه به شنیدن
---------------------------
🌐اطلاعیه های حوزه
@gharar_a
🚩 ۴ اقرار روحانی در یک سخنرانی
آقای روحانی امروز جملهای را گفت که از آن میتوان چهار اعتراف کلیدی را استخراج کرد.
🔺حسن روحانی گفت: «برخیها خطاب به دولت دوازدهم میگویند که چرا عین قولهایی را که اول دولت دادید، نمیتوانید عمل کنید؛ ما در شرایط صلح آن قولها را داده بودیم و بعد وارد شرایط جنگ شدیم و این جنگ را هم ما انتخاب و شروع نکرده و حتی بهانه را هم ما به دست دشمنان ندادیم.»
1️⃣نکته اول؛ رئیس جمهوری تا چندی پیش ارائه «وعدههای انتخاباتی» را منکر میشد. روحانی 18 آذر امسال و به مناسبت روز دانشجو در جمع دانشجویان گفت: «کِی گفتیم مشکلات را 100 روزه حل میکنیم؟»
2️⃣نکته دوم؛ رئیس جمهور امروز گفت که وعدهها در دوران صلح بوده، اما کشور الان در شرایط جنگ قرار دارد. فرض کنید این گزاره را چشم بسته قبول کرده، اما سوالی را مطرح میکنیم. چه کسی در این مدت کشور را از صلح به جنگ کشاند؟ آیا متصدی قوه اجرایی کشور در این دوران شخصی غیر از خود رئیس جمهور بود؟ به عبارتی سادهتر، رئیس جمهور امروز کارنامه خود را از جایگاه منتقد بررسی کرد. بنابراین آقای روحانی اعتراف کرد که در این مدت کشور را از موقعیت «صلح» به موقعیت «جنگ» اقتصادی کشانده است
3️⃣نکته سوم؛ آقای روحانی در رقابتهای انتخاباتی در راستای رقیب هراسی، از شرایط وخیم و جنگی صحبت میکرد و کلید و راه حل آن را در انتخاب خودش و تیمش میدید. اما الان با اشاره به زمان انتخابات میگوید که آن زمان «زمان صلح» بوده است. بنابراین او اعتراف میکند که کشور در مقطع انتخابات نه تنها در شرایط وخیم و جنگی نبوده، بلکه در شرایط صلح بوده است. مضاف بر آن، اظهار نظر امروز، نادرست بودن ادعای آن زمان آقای روحانی را اثبات کرده و به نظر میرسد شرایط انتخابات و هول رایآوری در صندوقهای انتخابات باعث شده بود که ایشان چنین فضایی را ترسیم کند.
4️⃣نکته چهارم؛ مقامات دولتی از جمله رئیس جمهور بارها یکی از بزرگترین دستاوردهای برجام را خارج کردن ایران از ذیل فصل هفت منشور سازمان ملل و به عبارتی دور کردن سایه جنگ عنوان کردهاند؛ اما جالب است که جمله امروز آقای روحانی به صراحت نشان میدهد که ادعاهای قبلی او و اعضای کابینهاش نسبتی با واقعیت نداشتهاند و برجام کارکرد امنیتی هم حتی نداشته است
به نقل از تسنیم
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگفتههای عملیات ناموفق کربلای۴ از زبان رهبر انقلاب...
خیلیها به جای انجام وظیفه به این فکر میکردند که درموردشان چه فکری میکنند!
🍃🍂🍃🍂🌹🍂🍃🍂🍃
@gharar_a
📍ما بایستی این فکر را در حوزه ریشهدار کنیم؛
🔹متأسفانه هنوز در حوزهها کسانی هستند که خیال میکنند حوزه باید به کار خودش مشغول بشود، اهل #سیاست و اهل ادارهی کشور هم مشغول کار خودشان باشند؛ حداکثر اینکه با هم مخالفتی نداشته باشند! اما اینکه #دین در خدمت ادارهی #زندگی_مردم باشد و سیاست از دین تغذیه بکند، هنوز در بعضی از اذهان درست جا نیفتاده است. ما بایستی این فکر را در حوزه ریشهدار کنیم؛ به این شکل که هم #فقاهت را اینطور قرار بدهیم، و هم در عمل اینگونه باشیم. یعنی چه؟ یعنی استنباط فقهی، بر اساس #فقه_ادارهی_نظام باشد؛ نه فقه ادارهی فرد.
🔹فقه ما از طهارت تا دیات، باید ناظر به ادارهی یک کشور، ادارهی یک جامعه و ادارهی یک نظام باشد. شما حتّی در باب طهارت هم که راجع به ماء مطلق یا فرضاً ماءالحمام فکر میکنید، باید توجه داشته باشید که این در یک جا از ادارهی زندگی این جامعه تأثیری خواهد داشت؛ تا برسد به ابواب معاملات و ابواب احکام عامه و احوال شخصی و بقیهی ابوابی که وجود دارد. بایستی همهی اینها را به عنوان جزیی از مجموعهی ادارهی یک کشور استنباط بکنیم. این در استنباط اثر خواهد گذاشت و گاهی تغییرات ژرفی را به وجود خواهد آورد.
🔸رهبر معظم انقلاب - ۱۳۷۰/۰۶/۳۰
☑️http://eitaa.com/joinchat/3428581380Cfdb28be55a
«اصلاً نوع گفتمان در زمان شاه جور ديگري بود. طوري كه حتي در جمع چند نفره هم، كسي كمتر از اعليحضرت نميگفت، نوشتن كه هيچ. از نخست وزير و وزرا هم حتي نميشد انتقاد كرد. هويدا هر سال كه شاه به سن موريس براي اسكي ميرفت، سردبيرها را ميخواست و ميگفت شاه دو ماهي ميخواهند استراحت كنند و خسته شدهاند. اگر جواديه آب و يا بم نان ندارد، هميشه نداشتهاند. در اين دو ماه هيچ خبر منفي ننويسيد... هويدا ميگفت اشكالي ندارد مردم حتي 40 هزار تا از روزنامه شما را نخرند، پولش را ميدهيم. بعد از انقلاب حتي در بدترين دوران مطبوعات، موقعي كه ماها مخفي شده بوديم، سانسور اينطوري نشد، يعني به اين ترتيب كه نماينده ساواك بيايد بغل دست من، تيتر بخواند... تازگيها ابراهيم نبوي يك نامه تندي نوشته به شادي صدر كه؛ در آن روز [دوره اصلاحات] همه تسمه پاره كرده بوديم... از حق نگذريم آقاي خامنهاي ايستاده، تا حالا نگذاشته خاتمي را بخورند. وگرنه ميخورندش، اگر آقاي خامنهاي نباشد... آقاي خاتمي در دنيا به هيچكس به اندازه آقاي خامنهاي بدهي ندارد. او نجاتش داده است».
*نقل از کیهان
@gharar_a
1- «آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا» (DIA) وابسته به پنتاگون، اخیرا گزارشی 130 صفحهای درباره توانمندیهای نظامی- منطقهای ایران منتشر کرد که طبعا غیر از گزارشهای سرّی آن است. این اولین بار است که DIA، پس از انتشار گزارشهایی درباره روسیه و چین، گزارش ویژهای را با تمرکز بر توانمندیهای ایران منتشر میکند. اما چرا ایران این قدر اهمیت پیدا کرده است؟ سه ماه قبل در حالی که گزارش DIA تهیه میشد، نشریه تخصصی فارین پالیسی با رئول مارک گرشت افسر سابق سیا درباره ابعاد این پرسش که «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟»، گفت وگو کرد. گرکت در پاسخ، با وجود عقدهگشایی میگوید «من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد». او از 30 سال «رهبری هوشمندانه» آیتالله خامنهای یاد میکند و میگوید «بدون شک، او قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش است و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
2- دشمن در نبردی تمدنی، اقتدار فزاینده و بیسابقه جمهوری اسلامی در طول تاریخ چند قرن اخیر ایران را کاملاً جدی گرفته و از هیچ ضربتی دریغ نمیورزد. اما متأسفانه برخی مدیران و رسانههای ما یا این اقتدار را نمیفهمند، یا متأثر از نفوذ ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی، خلاف لوازم اقتدار عمل میکنند. شبیخون اخیر دشمن، سندی بر این مدعاست. اما آیا واقعاً مسئله اصلی، بنزین بود یا چالش مهمتری در میان است که بیتدبیری بنزینی، جزئی از آن است؟ میتوان در پژوهشی مفصل ثابت کرد جبهه صهیونیسم مسیحی چگونه همزمان با تحمل شکستهای سنگین در «جنگ جهانی چهارم و سوم» - جنگ مستقیم و نیابتی در منطقه- بر راهبرد «تضعیف و تحلیل اقتدار ایران از درون» متمرکز شد. از نگاه آنها، هدف اصلی روند برجام (برجامیزاسیون)، نه فقط مهار برنامه هستهای، بلکه ریلگذاری نفوذ و به تحلیل بردن قدرت ملی ایران در ابعاد مختلف بود.
3-وزیر محترم اطلاعات ۲۴ تیر ۹۶ در جلسه اداری کرمانشاه گفت «امروز همزمان با ناتوی فرهنگی و نظامی، با ناتوی اطلاعاتی مواجهیم. در شرایطی که دشمنان مشغول توطئه علیه توفیقات ایران اسلامی در منطقه هستند و غرب آسیا در حال بازمهندسی است، اهمیت حفظ و ارتقای امنیت کشور بسیار بیشتر از گذشته است و نباید دچار تأخر اطلاعاتی و امنیتی شویم». سخن بسیار متینی است. اما یک جستوجو در اینترنت بکنید. جز همان یکبار، چه زمان دیگری درباره «ناتوی اطلاعاتی» اطلاعرسانی شد تا نخبگان و مدیران ما در جریان خطر جاری قرار بگیرند؟ این را مقایسه کنید با گزارشهایی که آژانسهای اطلاعاتی آمریکا و انگلیس و اسرائیل درباره ایران منتشر میکنند. آیا برخی مدیران ما از ناتوی اطلاعاتی و فرهنگی غافل نشدند و عوامل شبکهسازی شده دشمن، به امنیت ملی ما شبیخون نزدند؟ ما در همین چند ماه اخیر، تحرکات ناتوی اطلاعاتی را در قالب تلاش برای ایجاد آشوب «مجازیبنیان» در عراق و لبنان شاهد بودیم و مشابهش را زمستان 96 و آبان 98 تجربه کردیم. میز اطلاعاتی و عملیاتی مشترک، سالهاست علیه ایران فعال شده و از برخی مدیران و نمایندگان فراری شبهاصلاحطلب بیگاری میکشد.
4-صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات و سفیر بعدی در پاریس) اخیرا گفت گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی و بخشنامه صادر میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردماند که آن را حفظ میکنند. رهبری نمیگذارد دولت سقوط کند. آقای خاتمی به من گفت خدا رهبری را حفظ کند که در این شرایط سخت، دولت را حمایت کرد. اگر حمایت رهبری نبود، معلوم نبود سرنوشت دولت چه میشد». مشابه همین ارزیابی را مسعود بهنود (همکار نشریات زنجیرهای و بیبیسی) سال 82 در گفتوگو با قاصدك آنلاين (نشريه دانشجويی در تورنتو) عنوان کرد:
درگیری دولت وفاق ملی لیبی و نیروهای موسوم به «ارتش ملی» شرایطی برای رقابت و زورآزمایی دولتهای خارجی با هدف تسلط بر این کشور نفتخیز به وجود آورده که بازنده اصلی آن لیبی و مردمان آن هستند. از امارات و ترکیه بگیر تا آمریکا و فرانسه و عربستان و...در این کشور مشغولند.
از یک طرف، آنطور که روزنامه ایتالیایی «کوریره دلا سرا» گزارش داده، ترکیه از نیروهای دولت وفاق ملی حمایت میکند تا جایی که رئیسدولت وفاق ملی لیبی گفته چارهای جز دریافت کمک نظامی از ترکیه برای مقابله با تجاوز نیروهای تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی وابسته به ژنرال «خلیفه حفتر» را ندارد. از سوی دیگر پایگاه خبری «العربی الجدید» از اقدام امارات در اعزام 700 شبه نظامی از سودان و چاد برای کمک به ژنرال «حفتر»، رئیستشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی برای تشدید حملاتش علیه پایتخت لیبی خبر میدهد. فرانسه، آمریکا و عربستان هم که جای خود را دارد و هریک به شکلی مشغول غارت این کشور جنگ زدهاند. این وسط به قدری آبِ معادلاتِ داخلی لیبی توسط عناصرِ خارجی گلآلود شده که حتی رژیم صهیونیستی هم خود را به وسط این ماجرا پرتاب کرده است. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرده، این رژیم با توافقی که میان دولت توافق ملی لیبی و ترکیه پیرامون ترسیم مرزهای دریایی میان دو کشور به امضا رساندند، مخالف است! اینکه آینده این کشور و مردمش به کدامین سو خواهد رفت، با توجه به تیرگی جو، چندان روشن نیست. اما این مسئله از روز روشنتر است که مردم بیدفاع قربانی این فضای تیره و تاری هستند که رهآوردِ دخالتهای خارجی است.
@gharar_a
نگاهی به فیلم «سونامی»
مـوجِ مرده!
آرش فهیم
«سونامی» اولین فیلم سینماییِ میلاد صدرعاملی با تقلید از آثار هالیوودی، یک فیلم ورزشیِ چشم نواز و خوش نما است. اما این تقلید، فقط در ظاهر فیلم یعنی صرفا در جلوههای بصری اتفاق افتاده وگرنه به لحاظ محتوا و فیلمنامه، با فیلمی خالی از حس و حال روبهرو هستیم. فیلمهای ورزشی در هالیوود معمولا با هدف قهرمانپردازی، برانگیختن احساسات
میهندوستانه و یا حداقل در جهت القای قدرت اراده و روحیه ساخته میشوند. اما در «سونامی» نه تنها این شاخصهها دیده نمیشود که این فیلم از همان وجوه تماتیک رایج در آثار دختر-پسری دو دهه اخیر کشورمان الگو گرفته است.
شگفتانگیز است؛ «سونامی» به قدری در کلیشههای دراماتیک گرفتار است که کاراکترهای ورزشی آن، تکرار همان تیپ جوانان عاصی، آشفته و در جست وجوی مهاجرت هستند. گویی مهرداد صدیقیان همان جوان فیلم «طلا»ست و بهرام رادان نیز همان است که همیشه بوده؛ بدون اینکه نشانی از قهرمان در آن پدیدار باشد. چیزی که از زندگی فردی آنها به تصویر کشیده شده، هیچ شباهتی به یک ورزشکار حرفهای و در سطح اول جهانی ندارد. به خاطر ضعف شخصیت پردازی در فیلم، مخاطب نمیتواند چندان با این دو نفر در داستان احساس همدلی و همذات پنداری کند و رفتارهای آنها قابل درک نیست؛ قهرمان ورزشی فیلم، از نظر دراماتیک، ضدقهرمان هستند؛ سرد، دافعه انگیز و با روحیاتی غیرپهلوانی! این معضل در سرمربی تیم ملی تکواندو با بازی علیرضا شجاع نوری سنگینتر است. این کاراکتر منجمد، عبوس و مغرور، بیشتر به ناظمهای بداخلاق و ترکه به دست مدرسه شبیه شده است! چرا هیچ نشانی از یک مربی بزرگ و موفق در رفتار و حالات وی نیست؟
اساسا آنچه از تیم ملی تکواندو و مناسبات جاری در آن در «سونامی» به نمایش درآمده باورپذیر نیست؛ انگار به جای تیم ملی، ما شاهد اتفاقات یک باشگاه محلی هستیم! همچنانکه هیچ اثر و نشانی از وطندوستی و عرق ملی در این فیلم وجود ندارد. تیم ملی تکواندوی ایران از گروههای ورزشی است که معمولا باعث برافراشته شدن پرچم مقدس کشورمان در مسابقات مختلف بینالمللی میشود. اما در تنها صحنه فیلم از حضور جهانی این تیم، اجبار یک ورزشکار برای شکست خوردن مقابل حریفش برای رو در رو نشدن با رزمی کار رژیماشغالگر قدس نمایش داده میشود! یعنی فضاسازی دراماتیک فیلم، کاملا علیه حق، حماسه و غرور ملی است.
بسیاری از ماجراها نیز به طور خام در فیلم رها شده و نقشی در تکمیل داستان اصلی ندارند. علاوهبر قضیه تحمیل ورزشکار به باخت عمدی، میتوان به حواشی ورزش بانوان و ممانعت از حضور چند نفر از آنها در مسابقات جهانیاشاره کرد. این بخشها نیز کپیبرداری شده از روی فیلم سخیف و ضعیف «عرق سرد» است.
به همین دلایل «سونامی» نمونه جدیدی از موج مردهای است که در حوزه بازنمایی نسل جوان و ورزشکاران در سینمای سالهای اخیر سینمای ما به وجود آمده است! فیلمی سرد، با محتوایی ابتر و پر از کلیشههای پیش پا افتاده و دم دستی و مغایر با اصول و شاخصههای فیلمهای ورزشی!
@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 شعری از دکتر محمدمهدی سیار برای حماسه 9 دی
در راه انقلاب ز جان بگذریم ما
🔸 بخش ادب و هنر-
عمریست بیقرار، به سر میبریم ما
بر این قرار تا نفس آخریم ما
همراز روضهها و نواخوان نوحهها
دمساز سوز سینه و چشم تریم ما
ما را به سر هوای شهیدان بیسر است
از سر گذشتهایم چو بر این سریم ما
نام حسین محشر عظمای جان ماست
جان دادگان زندۀ این محشریم ما
محشر به پا کنیم به فریاد یا حسین
امروز لشکر شه بیلشکریم ما
ما را به دست، پرچم صبر و بصیرت است
با عشق و شور همدم و همسنگریم ما
ما امّت نه دی و اهل حماسهایم
مرد جهاد و همقدم حیدریم ما
حرف ولیّ ماست که «من انقلابیام»
در راه انقلاب ز جان بگذریم ما
با طلحه و زبیر بگویید تا ابد
عمّار وار همنفس رهبریم ما
«اَلفتنةُ أشدُّ مِن القتل» خواندهایم
هرگز ز جرم فتنهگران نگذریم ما
با فاتحان بدر ز سازش سخن مگو
امروز رهسپار دژ خیبریم ما
چشم انتظار منتقم آل مصطفی
چشم انتظار معرکۀ آخریم ما
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای: بیعقلها خواستند حرکت مردمی(نهدی) روخراب کنند، گفتند: راهپیماییحکومتی! نفهمیدند با این حرفشان دارند حکومت روتعریف میکنند.
@gharar_a
▪️ روایتی جدید از واکنش رهبر انقلاب به شعارهایی که در سال ۸۸ علیه ایشان داده میشد!
➕ خاطره امام خامنه ای از امام خمینی (ره) در اینباره
@gharar_a
✅فوری / سفارت آمریکا در عراق به تصرف نیروهای انقلابی حشدالشعبی درآمد
@gharar_a
📸شعارنویسی معترضان روی دیوار سفارت آمریکا در بغداد
🔹حرف مردم: نه به آمریکا
🔹این سفارتخانه، تحویل سرکنسول فلسطین شد.
🔹آمریکا متجاوز است و باید خیلی زود از منطقه خارج شود و بداند که تاوان کرده خود را خواهد داد.
🔹هیچوقت اینجا سفارت نبوده بلکه لانه تروریستها و جاسوسی بوده است.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥معترضان عراقی در حال کندن دوربینهای امنیتی سفارت آمریکا در بغداد
@gharar_a
بین الصلاتین استاد گرجی 8 دی ماه.MP3
5.44M
#فتنه سلسله جلسات کوتاه بصیرتی با موضوع فتنه #کلام_روز_مدرس_صاحب_الزمان استاد علی اصغر گرجی همدانی جلسه سوم/ یکشنبه 8 دی ۹۸
جلسات قبل👇👇👇
https://eitaa.com/o_gorji/1836
@gharar_a
🔴 نورانی شدن خانه
خانه های خود را با تلاوت قرآن نورانی كند خانه ای كه زیاد در آن قرآن تلاوت شود. خیر و بركتش فزونی یابد ، به اهلش فراخی رسد و نورش به اهل آسمان روشنایی دهد؛ بدان سان كه ستاره های آسمان به اهل زمین، روشنایی دهند.
📚اصول كافی، ج۲، ص۶۱۰
چه بسیار افرادی هستند كه در زندگی خود نورانیت آشكاری با تلاوت قرآن احساس كرده اند و روزی و بركت خود را مدیون قرآن هستند.
پیامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: «خانههایتان را با تلاوت قرآن نورانى كنید و آنها را همچون یهود و نصارا كه نماز و عبادت را در خانهها تعطیل كرده، تنها در كنیسه و كلیسا انجام مىدهند به گورستان تبدیل نكنید. هنگامىكه در خانهاى زیاد قرآن خوانده شود، خیر و بركت آن فزونى یابد و اهل خانه مدتها از آن لذت خواهند برد و همانگونه كه ستارگان براى. زمینیان مىدرخشند، [این خانه] نیز براى آسمانیان مىدرخشد.»
📚بحارالانوار، ج۸۹، ص۲۰۴
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ما نمک خورده ی عشقیم ، به زینب(س) سوگند
پاسبانان دمشقیم ، به زینب(س) سوگند
🌺سالروز تولد حضرت زینب کبری سلام الله علیها مبارک و تهنیت باد
@gharar_a
🎭 #ادبی_هنری
🔹 فیلم سینمایی شهید «ابراهیم هادی» تولید میشود
🔸 محسن سلیمانی، کارگردان فیلم شهید ابراهیم هادی در گفتوگو با خبرنگار کیهان گفت: شهید ابراهیم هادی، یکی از شهدای محبوب دوران دفاع مقدس است و بسیاری از شهدای مدافع حرم نیز تحت تأثیر او قرار داشتند. با توجه به اهمیت و جایگاه شخصیت این شهید و با کسب اجازه از خانواده شهید ابراهیم هادی، این فیلم تولید خواهد شد.
وی افزود: نام «تپه انار» را برای این فیلم انتخاب کردهام که یکی از بخشهای جذاب کتاب «سلام بر ابراهیم» است. کتابی که درباره این شهید نوشته شده و به خاطر استقبال مردم بارها تجدید چاپ شده و حتی به هشت زبان زنده دنیا نیز ترجمه شده است. ما قصد داریم با تولید این فیلم، شخصیت شهید ابراهیم هادی را به مردم بیشتر بشناسانیم.
سلیمانی ادامه داد: فیلم «تپه انار» البته با توجه و اشاره به اتفاقات امروز جامعه تولید میشود و داستان فیلم نیز در قالب رفت و برگشت به زمان گذشته و حال نوشته میشود. وی همچنین از انتخاب بازیگران نقشهای شهید هادی خبر داد و گفت: برای نقش این شهید در دوران نوجوانی و جوانی دو نفر که به وی شباهت دارند انتخاب شدهاند و برای بخش اصلی فیلم، هنوز به جمعبندی نهایی نرسیدهایم. کارگردان فیلم شهید ابراهیم هادی، این فیلم را در طرح اولیه دانست و بیان کرد: در حال حاضر مشغول رایزنی با چند نویسنده برای نگارش فیلمنامه این اثر هستیم. امیدواریم که کار نگارش فیلمنامه تا پایان امسال به اتمام برسد.
@gharar_a
خروش علیه متجاوز | تکمیلی ۲
🔹سفیر آمریکا با بی توجهی به احضار خود توسط وزارت خارجه عراق، واکنش مسئولان عراقی را برانگیخت.
🔸وزارت خارجه عراق: اگر "متئو تولر" سفیر آمریکا در بغداد به درخواست احضار گردن ننهد، همه گزینهها روی میز خواهد بود.
🔸کتائب حزبالله عراق: تا بسته شدن سفارت آمریکا در بغداد در مقابل آن تحصن خواهیم کرد.
🔸الحشدالشعبی: ۱۰ نفر از مردمی که در مراسم تشییع شهدای الحشد حاضر شدند، بر اثر شلیک گلولههای دودزا، به دست گارد حفاظت سفارت آمریکا، مجروح شدند.
🔸شبکه آمریکایی «الحره عراق»: اخبار تخلیه سفارت از سفیر و کارمندان درست نیست. آنها هنوز در ساختمان سفارت هستند. سفیر نیز در مرخصی رسمی و خارج از عراق به سر میبرد.
🔸تشییع کنندگان عراقی پرچم های حشد شعبی را بر ساختمان سفارت آمریکا به اهتزاز درآوردند و شعارهای مرگ بر آمریکا سر دادند.
🔸جمعیت عظیمی در داخل منطقه سبز بغداد در مراسم تشییع حضور دارند و معترضان به دنبال نصب چادر تحصن و اعتراضات در مقابل مقر سفارت آمریکا هستند.
🔸شاهدان عینی می گویند: برخی از دیوار خارجی سفارت در اقدامی بی سابقه بالا رفته اند و اولین بار است که چنین اقدامی از سال ۲۰۰۳ به بعد صورت میگیرد.
@gharar_a
❗️ #نکته
🔹خودمان را تحریم نکنید!
#حسین_شریعتمداری
🔸امروز در جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره پذیرش یا نفی لایحه «مقابله با تامین مالی تروریسم-CFT-» تصمیم گرفته میشود. گزارشها حاکی از آن است که اکثریت قریب به اتفاق اعضای محترم مجمع با پیوستن ایران به این کنوانسیون که یکی از کنوانسیونهای زیرمجموعه FATF است مخالفند و با نگاهی هوشمندانه دریافتهاند که پذیرش CFT غیر از خودتحریمی، باز کردن پای تروریستها به کشور و بستن تمامی راههای دورزدن تحریمها نتیجه دیگری ندارد.
سی اف تی اگرچه زیر تابلوی فریبنده مقابله با تامین مالی تروریسم تدوین شده است ولی نکته مهم آن است که تعریف ما و غرب از تروریسم و گروههای تروریستی، متفاوت و حتی متضاد است و مدیران و برنامهریزان گروه اقدام مالی اف ای تی اف با صراحت و رسما اعلام کردهاند که تعریف جمهوری اسلامی ایران از «تروریسم» را نمیپذیرند و ایران باید تعریف اف ای تی اف را ملاک عمل خود قرار بدهد! اما موافقان(دولت و مجلس) ادعا میکنند که درباره مصداق و تعریف تروریسم «حق تحفظ» دادهایم! که در این خصوص باید گفت؛
۱- بر اساس ماده ۱۹ کنوانسیون ۱۹۶۹ وین، «حق تحفظ یا شرط- Reservation » در یک معاهده بینالمللی فقط هنگامی قابل پذیرش است که با موضوع و هدف معاهده (روح معاهده) ناسازگار نباشد. موضوع کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، قطع منابع مالی و مراکز پشتیبان گروههای تروریستی است. بنابراین وقتی شرط ما آن است که تعریف کنوانسیون درباره تروریسم و مصداق گروههای تروریستی را نمیپذیریم، این شرط، بهزعم آنان با موضوع کنوانسیون مغایرت داشته و قابل پذیرش نیست....
@gharar_a
قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
خروش علیه متجاوز | تکمیلی ۲ 🔹سفیر آمریکا با بی توجهی به احضار خود توسط وزارت خارجه عراق، واکنش مسئو
خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در گزارشی در مورد تحولات روز سهشنبه نوشته است که این یکی از بدترین حملات به سفارت آمریکا در تاریخ معاصر به شمار میآید، خصوصا آنکه سالها بود که کسی نتوانسته بود بدون مجوز وارد منطقه سبز بغداد شده و خود را به سفارت آمریکا برساند.
این خبرگزاری همچنین نوشته است که اعتراضات روز سهشنبه ضربه بزرگ دیگری به روابط آمریکا با عراق به شمار میآید و میتواند نفوذ واشنگتن در منطقه و عراق را بیش از پیش تشدید کرده و دست آمریکا در کارزار فشار حداکثری به ایران را تضعیف کند.
آسوشیتدپرس به نقل از یکی از معترضان، نوشته است: «این یک پیروزی، به تلافی حمله هوایی آمریکاست. این تلافی نخست است، انشاءالله، بیشتر هم خواهد بود.»
AUD-20200101-WA0000.mp3
11.35M
✅ سومین جلسه سخنرانی بصیرتی
"قم سر چشمه انقلاب"
سخنران : استاد لونی زید عزه
سه شنبه ۱۰ دی ماه ۹۸
مسجد حضرت معصومه س
@gharar_a