#مهم
#تحلیل
⭕ آمریکازدایی از منطقه؛ آنتیتز معامله قرن
♦️چند هفته از حمله موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به پایگاه ایالات متحده آمریکا در عینالاسد گذشته اما در اتفاقی مضحک، آمار سربازان آمریکایی که ادعا میشود در این حمله دچار ضربه مغزی شدهاند، هر روز رو به افزایش است؛ از دیگر سو نیروهای تروریستِ فرامنطقهای هر روز در آسمان و زمین تلفات میدهند. اخبار اسقاط هواپیما، انهدام بالگرد، انفجار مین کنار جادهای، حمله راکتی به سفارت، حمله موشکی به پایگاههای زمینی، بمباران فرودگاه، آتشسوزی کشتی و ...، نشان میدهد آنچه که آنرا به عنوان خاورمیانه میشناسند، نهتنها وارد مرحله تازهای از دوران حیات خود شده، بلکه معامله قرن، اکنون با آنتیتز «آمریکاییزدایی از منطقه» رو به روست.
از دو حالت خارج نیست:
الف- یا سنتکام مشغول تخس کردن تلفاتِ عینالاسد در حوادث ساختگی است؛ که این قطعا لو خواهد رفت و به یک فضاحت تاریخی برای پنتاگون مبدل خواهد شد. یا
ب- ارتش تروریست آمریکا واقعا روی دور تلفات دادن افتاده؛ که این هم یعنی پایان دوران حضور ساده و آسان آمریکا در منطقه.
اما معنای دقیق هر دو حالت این است که یک قدرت منطقهای، سیفون را روی ارتش و پایگاههای آمریکا کشیده، و در حال پاک کردن جنوب غربی آسیا از لوث اجانب است!
#hamitmanfi ✍
@gharar_a
🔴 بازی #روحانی با جان مردم!
طبق خبرهای رسیده، علی رغم پیگیری های متعدد وزارت بهداشت از دفتر رییس جمهور جهت #لغو تمام پرواز های ورودی به کشور از چین، با #بی_توجهی روحانی مواجه شده است که وزیر بهداشت این بار به #جهانگیری نامه می نویسد و از او این درخواست را می کند ولی باز توجهی نمی شود!
نمکی #وزیربهداشت چاره ای نمی بیند جز اینکه این در خواست خود را رسانه ای کند، شاید به آن توجهی شود.
🔸 آقای روحانی، #ویروس_کرونا مثل برجام نیست که اقتصاد کشور را نابود کند، این ویروس جان مردم را می گیرد و آن ها را می کشد، آقای رئیس جمهور به خاطر رد صلاحیت دامادتان با جان مردم بازی نکنید.
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرمانه
🌺 واکنش حاج #قاسم_سلیمانی به نماهنگی در مدح ایشان که در میانبرنامه همایشی پخش شد!
هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود
هرگز از یاد من آن سرو خرامان نرود
👌# شهید مجید بقایی
@gharar_a
⭕️ حمایت مقتدی صدر از نخستوزیری محمد علاوی
🔸 رهبر جریان صدر عراق:
🔹 امیدواریم توفیق علاوی تسلیم فشارهای خارجی و داخلی نشود و در برگزاری انتخابات زودهنگام تسریع کند.
🔹 اعلام میکنم که هیچ یک از وابستگان من در دولت شرکت نداشته باشند و در تشکیل آن هم دخالت نکنند.
🔹 اگر علاوی خواهان حمایت جداگانه و مستقل برای تقویت خود است، من و ملت برای این کار آمادهایم.
🔴 بقای روحانی
🔻چرا #روحانی به سیم آخر زده؟
🔹دکتر ویلیام گلاسر، بنیانگذار «تئوری انتخاب»، می گوید انسان ها 5 نیاز اصلی دارند که عدم ارضای هر یک از آنها می تواند او را دچار نارضایتی کند. او می گوید انسان 5 نیاز اساسی دارد که باید آن نیازها را رفع کند: بقا، قدرت، عشق، آزادی و تفریح.
🔸تمایل به «ادامه داشتن» و «بقا» در همه انسان ها وجود دارد. اینکه انسان دوست دارد همیشه وجود داشته باشد و هر آنچه زندگی و امنیت و منافعش را تهدید کند برایش نامطلوب است. نیاز به بقا فقط در مسئله «زنده بودن» نیست. ثروتمندی که از ترس آینده، خساست به خرج می دهد در واقع بدنبال بقای خود است. بهمین علت یکی از دلایل زادوولد در حیوانات و انسان ها و ادامه نسل ها، همین نیاز به بقاست. انسان دوست دارد ادامه داشته باشد.
🔹در ایام اخیر؛ هرچه که به انتخابات نزدیک می شویم رئیس جمهور تندتر و رادیکال تر می شود؛ عصبی شده و مواضع شدیدتر می گیرد. اظهارات تند و ساختارشکنانه پرزدینت را باید روانشناسی سیاسی کرد. واقعیت ماجرا چیست؟
🔸روحانی می داند حتی اگر #انتخابات_مجلس آینده، یک مجلس صددرصد انقلابی علیه او تشکیل شود وی را استیضاح نخواهد کرد. چون مجلس آینده مرداد 99 تشکیل خواهد شد و عملاً تا انتخابات ریاست جمهوری 1400، قریب 7-8 ماه فاصله است و جهت حفظ امنیت و ساختار کشور دست به حذف و استیضاح روحانی نخواهد زد. پس از چه می ترسد؟
🔹رؤسای جمهور ایران، هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و محمود احمدی نژاد، هر سه در سال های پایانی ریاست شان، ترسِ از دست دادن قدرت و منزوی شدن، به شدت آنان را آزرده خاطر می کرد. هر سه تمایل داشتند ادامه داشته باشد.
1️⃣ مثال اول؛ عطاءالله مهاجرانی معاون پارلمانی و حقوقی هاشمی رفسنجانی در سال 73 – 74 مسئله ای را طرح کرد برای تغییر قانون اساسی و تمدید ریاست جمهوری؛ طرحی که نتیجه آن «مادام العمر شدن هاشمی» بود. خیلی از سیاسیونِ راست و چپ هم بدشان نمی آمد اما رهبر انقلاب آن را نقش برآب کرد.
2️⃣ مثال دوم؛ سیدمحمد خاتمی برای ادامه آنچه که «توسعه سیاسی» گفته می شد یا همان ادامه گفتمان اصلاحات، در حمایت از مصطفی معین، نامزد ریاست جمهوری نهم در سال 84 هم بیانیه داد و هم احزاب و تشکل های موسوم به اصلاح طلب را برای معین بسیج کرد اما معین کمتر از 4 میلیون رأی آورد. خاتمی با آنکه رئیس جمهور بود در دور دوم از هاشمی رفسنجانی در مقابل محمود احمدی نژاد هم حمایت کرد اما او هم شکست خورد!
3️⃣ مثال سوم؛ محمود احمدی نژاد برای بقای خود در قدرت و ادامه گفتمان خود، سعی کرد همانند مدل «پوتین - مدودوف» در روسیه، اسفندیار رحیم مشایی را به قدرت برساند. وی در اقدامی خلاف قانون –که مجری انتخابات نباید از هیچ نامزدی حمایت کند- و در اقدام خلاف شأن رئیس جمهور، برای ثبت نام مشایی با وی وارد وزارت کشور شد و دست وی را در برابر دوربین ها بالا گرفت! اما مشایی ردصلاحیت شد.
🔹واقعیت عصبانیت روحانی مشخص است. او احساس می کند شکست خورده و دیر یا زود باید صندلی قدرت را رها کند. اما این را از کجا متوجه شده که فکر او امتداد پیدا نمی کند؟ و بچه ای از دولت به مثابه «رحم اجاره ای اصلاحات» متولد نمی شود؟ روحانی می داند مقدمه این شکست از مجلس آغاز خواهد شد. چنانچه مجلس را از دست بدهد جبهه سیاسی او ریاست جمهوری را نیز از دست خواهد داد.
🔸روحانی برای اینکه بتواند بعد از 1400 ادامه پیدا کند نباید در #انتخابات_98، مجلس پیش رو را به منتقدین و مخالفینش تقدیم کند! مسئله «بقای روحانی» است! او می خواهد شعار «تا 1400 با روحانی» را به «از 1400 با روحانی» تبدیل کند!
✍داود مدرسی یان
#قم، سرچشمه انقلاب
@gharar_a