فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دخترک به طور معجزه آسایی جون پسر بچه رو نجات داد😳
آرامشش رو حفظ کرد و فکرشو به کار انداخت👌
@khordadsalam
⭕️ شیخ ابراهیم زکزاکی نیجریه را به مقصد هندوستان ترک کرد
🔹«شیخ ابراهیم زکزاکی»، رهبر جنبش اسلامی نیجریه به همراه همسرش، ابوجا، پایتخت این کشور را به سوی هندوستان ترک کرد.
🔹«مرتضی رحیمی»، سفیر جمهوری اسلامی ایران در نیجریه نیز در گفتوگو با خبرگزاری فارس، خروج شیخ ابراهیم زکزاکی از این کشور به مقصد هند را تأیید کرد
#بصیرت عمار (ایتا)👇👇
❇️ @basirrat_ammar
🌴#ادامه_ترجمه و شرح حکمت 116 نهج البلاغه: هشدار از آزمایشهای الهی
🔹قرآن مجید در شرح حال قوم «سبا» و سرگذشت آنها به همین معنا اشاره کرده است; خدا آنها را مشمول انواع نعمت ها قرار داد، سرزمینى پر از نعمت و خدایى آمرزنده داشتند (بَلْدَةٌ طَیِّبَةٌ وَرَبٌّ غَفُورٌ)(2) اما هواى نفس و شیطان کار خود را کرد و آنها را به ناسپاسى و طغیان واداشت.ناگهان سد عظیمِ «مأرب» بر اثر نفوذ آب و جانوران در آن شکست و سیلاب عظیمى به راه افتاد و باغ ها و زراعت ها و کاخ ها را در هم کوبید و در هم برد و تنها زمینى بایر و ویران به جاى ماند به گونه اى که باقى مانده جمعیت مجبور شدند از آن سرزمین کوچ کنند.قرآن مجید درباره این گروه مى فرماید: «(وَلاَ یَحْسَبَنَّ الَّذِینَ کَفَرُوا أَنَّمَا نُمْلِى لَهُمْ خَیْرٌ لاِّنْفُسِهِمْ إِنَّمَا نُمْلِی لَهُمْ لِیَزْدَادُوا إِثْماً وَلَهُمْ عَذَابٌ مُهِینٌ); کافران هرگز گمان نکنند مهلتى که به آنان مى دهیم به نفع آنها است تنها به این سبب به آنها مهلت مى دهیم که (اگر بیدار نمى شوند) بر گناهان خود بیفزایند و (سرانجام) براى آنها عذابى خوار کننده است».(3)در این آیه شریفه نیز از واژه «املاء» (همچون کلام حکیمانه بالا) استفاده شده که به معناى «کمک دادن» و گاه به معناى «مهلت دادن» است که آن نیز نوعى کمک به شمار مى آید; ولى معمولا در قرآن مجید به مهلت دادنى اطلاق شده که مقدمه عذاب دردناک است.(4)
📚پی نوشت:(1). براى توضیح بیشتر درمورد عذاب «استدراج» مى توانید به تفسیر نمونه، جلد 5، صفحه 298 ذیل آیه 44 سوره «انعام» مراجعه کنید.(2). سبأ، آیه 15.(3). آل عمران، آیه 178.(4). سند گفتار حکیمانه: نویسنده مصادر مى گوید: این کلام حکمت آمیز پیش از نهج البلاغه در کتاب تحف العقول و روضه کافى و تاریخ یعقوبى و تذکره سبط بن جوزى آمده است. (مصادر نهج البلاغه، ج 4، ص 107). در ضمن، این گفتار حکیمانه تحت حکمت شماره 260 نیز عیناً تکرار شده و در حکمت 462 نیز سومین جمله آن «رب مفتون بحسن القول فیه» به طور مکرر آمده است.
🌴#حکمت شماره116
شرح و تفسیر در کانال 👇
#عاشقان امیرالمؤمنین#نهج_البلاغه 🌸🌼🌺🍀
🌺☘️🌸☘️🌼☘️
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Asheghan_Amiralmomenin
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌳🌳🌳🎍🎍
سلام علیکم.
عزیزان یکی ازخانواده های بدسرپرست.جوان که دوفرزندسادات کوچک دارد..صاحبخانه جوابش کرده..
برای پول پیش خانه نیازبکمک داریم.
بحرمت فرزندان ساداتش..هرکس هرچقدرتوان دارد..
کمک کند..یقینابامادرشان حضرت زهرا.س.معامله کردید..اجرتان با مادرمان حضرت زهرا.س.
لطفا بعدواریز پیامک بدهید.
+989387245137
شماره کارت...
۶۰۳۷۹۹۷۲۴۳۷۰۲۹۱۸
خیریه پیروان عترت
💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨💫✨🙏
آقای طاهری.mp3
12.49M
🔸 #صوت سخنرانی جناب آقای طاهری
💢 یازدهمین همایش هیأتهای محوری و برگزیده کشور
🗓 مرداد ۱۳۹۸ - قم
💠جامعه ایمانی مشعر
✅ @www1542org