.
♨️ تذکر رسایی نماینده مجلس به برخورد صدا و سیما با مجری برنامه افق
🔹 رسایی، نماینده مجلس، در تذکری به ریاست صدا و سیما نسبت به رفتار این سازمان با مجری برنامه "افق فلسطین" انتقاد کرد.
🔹 وی تاکید کرد که تلویزیون باکو بارها به مسئولین جمهوری اسلامی توهین کرده و اخیراً نیز ادعایی بیارزش درباره خاک ایران مطرح کرده است.
🔹 رسایی اظهار داشت: "مجری شبکه افق در پاسخ به این توهین، حرف درستی زده بود، اما به دلیل عدم هماهنگی با مسئولین صدا و سیما از ادامه برنامه منع شده است. این در حالی است که این واکنش، وظیفه مجری بوده و تصمیم صدا و سیما پیام اشتباهی به مخاطبان در آذربایجان ارسال میکند."
❌ اولین تذکرات رسمی مسئولان قضایی به پزشکیان
⏪رئیس دیوان عالی: در برخی انتصابات رئیسجمهور افراد سابقۀ خوبی ندارند
🔹منتظری: در انتصاباتی که شاهد آن هستیم، برخی افرادی سابقۀ خوبی ندارند و طبق فرمایش امام علی(ع) این موضوع به نفع نظام اسلامی نیست که تحت عنوان وفاق ملی همۀ افراد باسابقه خوب و بد و مُحسن و مُسی را در یکجا جمع کنیم که اگر اینگونه عمل کنیم، افراد نیکوکار و خوشسابقه بیرغبت میشوند و افراد بدنام به رفتار بدشان تشویق میشوند.
🔹دیروز در نشست خبری رئیسجمهور خانمی با وضعیت نامناسب پوششی بهمحض اینکه پشت تریبون قرار گرفت، به گشت ارشاد طعنه زد و آقای رئیسجمهور هم گفتند که مگر گشت ارشاد هنوز هست و اذیت میکند؟
🔹قول برخورد با آن را دادند که باید عرض کنیم اگر قرار است با گشت ارشاد برخورد شود باید با وضع نامناسب حجاب آن فرد هم برخورد شود و نباید ارزشها پایمال شود و خون شهدا زیر پا گذاشته شود.
🔹وقتی آن خانم با آن وضع نامناسب حجاب صحبت میکنند، توقع است که رئیسجمهور در پخش زندۀ سیما موضع صحیحی اتخاذ کند البته در موضوع حجاب باید کار فرهنگی و تبلیغاتی و سرمایهگذاری آموزشی در مدارس صورت گیرد و آخرین نهادها دستگاه انتظامی و قضایی است که باید وارد عمل شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازنشر /پزشکیان: اسرائیل با ترور شهید هنیه میخواست ما را به جنگ منطقهای بکشاند اما ما تا حالا خویشتنداری کردهایم
◾️این صحبتها همان نکتهای هست که اسرائیل بارها ترور کرده است و مسئولین ما با جنگ هراسی این قلدر سخیف را ادب نکردهاند.
دوراندیشی ایران در بومی سازی تجهیزات حساس
🔸️این که ما ایرانی ها سعی در بومی سازی تکنولوژی خودمون داریم (ولو فعلا با کیفیت پایین تر از نمونه های غربی) به دلایلی است که امروز در لبنان دیدید.
🔸️استفاده از تجهیزات غربی بازی کردن در زمین آنان است ؛ هم برای جاسوسی از ما به کارشان می آید و هم مثل امروزی اینگونه منفجرش می کنند.
👤علیرضا تقوی نیا
.
♻️ چرا باید اینترنتی ملی را جدی بگیریم
پیجرهای ارتباطی اعضای حزب الله لبنان امروز در دست و جیبشان منفجر شده است. این درس عبرت بزرگ برای مسئولان ارتباطات و امنیت کشور است.
اگر روزی تلفنهای همراه مسئولان در دستشان منفجر شد تعجب نکنیم.
حکمرانی و بومی سازی وسایل ارتباطی را جدی بگیرید.
اگر دیدید مسئولی یا رسانهای با فضاسازی در برابر این واقعیت مقاومت میکند، تردید نکنید نفوذی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️اگر دیدید کسی گفت: کاش برمیگشتیم به قبل انقلاب! این ویدیو بزنید تو صورتش و بهش بگید این تهران واقعیه نه اونیکه پهلوی پرستان از بالا شهر تهران بهتون نشون میدن!
👈🏻وضعیت مردم تهران پیش از انقلاب به روایت یک مستند اسرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨انتقاد ثابتی به اظهارات پزشکیان در نشست خبری
⚠️نماینده مجلس: آقای #پزشکیان گفتند ما به دنبال صدور انقلاب نیستیم، اما شما مجری قانون اساسی هستید و این اصل ۱۵۲ و ۱۵۴ است، باید به آن عمل کنید
⛔️گفتند ما با آمریکا برادریم، اما این عشق یکطرفست! شما می خواهید با اونها برادر باشید اونها نمی خواهند.
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢نزدیک بود سردار حاجیزاده رو دستگیر کننها
▫️حیف براندازها تو فرودگاه آشنا نداشتن وگرنه این کارو میکردن
🔰مغالطات رئیسجمهور
🔸[یکم]. رئیسجمهور در نشست خبریِ دیروز و در واکنش به انتصابهای ناروا، چند شبهاستدلال مطرح کرد. نخست اینکه ایشان فتنه را «نسبیسازی» کرد و به «نگاهها» ارجاع داد؛ یعنی برخی که از فتنه سخن میگویند، راوی نگاه خودشان هستند، نه اینکه عمل طرفِ مقابل در ذات خویش، فتنه باشد. نزاع و اختلافی رخ داده و هر یک از دو طرف، نسبتی به طرف مقابل میدهد و اینگونه نیست که مسألۀ «حق» و «باطل» در میان باشد و یکی «ظالم» باشد و دیگری «مظلوم». هر دو سوی ماجرا، از خطا و صواب، نصیب بردهاند و حقِ محض نیستند و نمیتوان جانب یکی را گرفت.
🔺اما اگر ایشان معتقد به نظریۀ ولایت فقیه است و میداند که تعبیر «فتنه» را شخصِ رهبر انقلاب مطرح کردند و عاملان اصلی را «فتنهگر» نامیدند، چرا چنین قضاوت رسوا و تحریفآلودی ارائه میدهد؟! در مسألههای اختلافی، باید به چه کسی جز ولیّفقیه ارجاع داد و تسلیم نظرش شد؟! در اینجا، ولیّفقیه با صراحت تمام، یک طرف را نفی و انکار کرده و خودش در موقعیّت حد وسط، قرار نگرفته است. آنهمه توصیه و حسّاسیّت رهبر انقلاب، با چه واکنشهایی از سوی فتنهگران مواجه گردید؟! در یک سوی این نزاع، رهبر انقلاب قرار گرفتهاند و ایشان برای دفاع از جمهوریّت نظام، پا به معرکه نهادند و در برابر فتنه، آشکارا و بارها موضعگیریِ منفی کردند. اکنون چه شده که رئیسجمهور، در میانه مینشیند و به سایۀ نسبیّت پناه میبرد و برای قدرت، به حقیقت جفا میکند؟!
🔺از این گذشته، مگر مسألۀ جریان فتنه، ادّعای «وقوع تقلّب در انتخابات» نبود و مگر از عهدۀ اثبات ادّعای خود برآمدند؟! پس واقعیّت و عینیت نیز نشان میدهد آنچه که رخ داده، بهحتم فتنه بوده است. فتنه، «از نظر ما»، فتنه نیست؛ بلکه «بهواقع» فتنه بود و نباید با پناهبردن به نسبیّت و سیّالیّت، حقیقت را پایمال کرد. بهنظرم کسیکه دربارۀ فتنه، چنین قضاوتی دارد، بهرهای از عدالت سیاسی ندارد.
🔸[دوّم]. دیگر اینکه ایشان در ادامه میافزاید هر کسی «عیوب» و «خطاها»یی دارد و برای تحقّق وفاق، باید از گذشته گذشت و بر ضعفها، چشمپوشی کرد. این سخن نیز با نظر صریح رهبر انقلاب، تعارض دارد؛ چراکه ایشان هم اقدام فتنهگران را «خطای نابخشودنی» دانستند و هم آنها را «خط قرمزِ نظام» برشمردند و از نزدیکی و مؤانست به آنها پرهیز دادند. آیا رهبر انقلاب در برابر عیوب و خطاهای عادی، چنین موضع سرسختانهای دارند؟! آیا جای مدارا و نرمش وجود دارد اما ایشان چنین نمیکنند و اینان را در دایرۀ حاکمیّت نمیپذیرند؟! حصر، ظلم نظام به فتنهگران است، یا کمترین مجازاتی است که برای آنها در نظر گرفته شده است؟! آنچه که در فتنه رخ داد، ضعف بخشودنی و عادی بود، یا آنچنان ناجوانمردانه و خائنانه بود که رهبر انقلاب از چنین افرادی به عنوان «افراد نامطمئن» یاد کردند؟! آنهمه صدمات ملّی و ضربههای حیثیّتی و شکافهای اجتماعی و لطمات اقتصادی و ... که هنوز هم علاج نشدند، حاصل ضعفهای عادی بودند، یا خیانت و خباثت فتنهگرانی چون هاشمی و خاتمی و موسوی و کروبی. باور کنیم که ذهنیّت رئیسجمهور، این اندازه بسیط و ابتدایی و سادهساز است؟!
🔸[سوّم]. رئیسجمهور به عنوان یک شبهاستدلال دیگر میگوید اگر اینان را به کار نگیریم، دیگر «وفاق»، معنایی نخواهد داشت. عجبا! اوّلاً، مگر معنی وفاق، «دلجویی از اصحاب فتنه» است؟! «وفاق ملّی» یعنی «وفاق با فتنهگران»؟! این وفاق، با نام اینکه «ملّی» است، فروخته شده، اما در عمل، معنیاش عبارت است از در آغوش کشیدن نیروهای فتنه. چرا باید وفاق ملّی را مشروط به «اصحاب فتنه» کرد و آنها را مساوی با مفهوم «ملّی» انگاشت؟! ثانیاً، ترجمۀ وفاق ملّی، «گماردن افراد بر کرسیهای قدرت» است؟! یعنی همین که قدرت را میان افراد، توزیع و تقسیم کردیم، وفاق حاصل شده است؟! این امر، «سهمیهبندیِ قدرت سیاسی» نام دارد و نه وفاق ملّی.
🔺وفاق، از اتّحاد باطنی و همسانی فکری برمیخیزد و نه از تکهتکهکردن قدرت سیاسی و سپردن هر تکه به کسی. عملگرایان برای اینکه مانع و مزاحمی در مسیر قدرتشان نباشد، چنین شگردی را در پیش میگیرند تا همگان را در سپهر خویش، هضم و مستحیل سازند؛ هر چند در این میان، اصالتهای فکری نادیده گرفته شوند. هنگامیکه طرّاحان پشتصحنۀ این دولت، از جملۀ عوامانۀ «با هم دعوا نکنیم»، تعبیر «وفاق ملّی» را بیرون میکِشند و بهعنوان گفتمان، به خوردِ جامعه و رسانه و حاکمیّت میدهند، روشن است که نباید توقع معقولیّت و حکیمانهگی داشت. در این دولت، بازار سطحیاندیشی و سادهسازی و منطقگریزی و محاسبات کوچهبازاری، بیش از اینها گرم خواهد شد.
مهدی جمشیدی
🔰 مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود
👤 #مسعود_اکبری
🔸جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم در بخشی از اظهارات خود در نشست خبری اخیر گفت: «اگر بتوانیم مسئله FATF و برجام و هرگونه ارتباط با دنیا را حل کنیم، اشتغال و سرمایهگذاری در کشور به وجود بیاید، نه تنها میتوانیم معضلات را حل کنیم، بلکه میتوانیم کشور را به چشماندازهای ترسیمشده از سوی مقام معظم رهبری برسانیم.»
🔻از رسول خدا(ص) نقل شده است که مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود (لاَیُلْسَعُ اَلْمُؤْمِنُ مِنْ جُحْرٍ مَرَّتَیْنِ). رویکردی که جناب آقای پزشکیان درباره آن سخن میگوید، در دولت یازدهم و دوازدهم، آزموده شده و خسارتهای هنگفتی به کشور تحمیل کرده است.
🔸در دولت مدعی تدبیر و امید، رئیسجمهور- خرداد 94- در اظهارنظری تأملبرانگیز گفت: «اینکه میگوییم تحریم ظالمانه باید از بین برود بعضیها چشمهایشان را زیاد نچرخانند! تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید. تا مسئله محیط زیست حل شود. تا اشتغال جوانان حل شود. تا صنعت جامعه حل شود. تا آب خوردن مردم حل شود. تا منابع آبی زیاد شود. تا بانکهای ما احیا شود.»
🔸در همان دولت، برجام امضاء و به صورت یکطرفه توسط دولت یازدهم و دوازدهم اجرا شد. علاوهبر این،37 بند از 41 بند تعهدات مرتبط با FATF و به عبارتی حدود 90 درصد دستورات FATF توسط دولت وقت اجرا شد. نکته اینجاست که هیچکدام از اعضای FATF این حجم از تعهدات را انجام نداده بودند و دولت وقت در اجرای دستورات FATF رکوردزنی کرد. خب نتیجه چه شد؟! آیا اشتغال و سرمایهگذاری در کشور به وجود آمد؟! آیا تحریمها بالمرّه لغو شد؟! آیا مشکل آب خوردن مردم رفع شد؟!
🔸پاسخ این سؤالات را باید در اظهارات مقامات ارشد دولت یازدهم و دوازدهم جستوجو کرد. به این موارد توجه کنید:
🔻حسن روحانی -آبان ۹۶- گفته بود: «آمریکا با زبان و عمل میگوید که اهل مذاکره و تعهد نیست اما به برخی کشورهای شرق آسیا (کره شمالی) میگوید بیا با ما مذاکره کن؛ مگر دیوانهاند که با شما مذاکره کنند؟ شما به مذاکرهای که به تأیید سازمان ملل رسیده، پایبند نیستید.»
🔻محمدجواد ظریف، وزیر اسبق امور خارجه- آذر ۹۷- در نشست بینالمللی دوحه گفت: «نتایج برجام روی هواست.» ظریف همچنین- اسفند ۹۷- در مصاحبه با روزنامه سوییسی «بازلرتسایتونگ» گفت: «فروش نفت ایران در مقایسه با قبل از توافق هستهای، کمتر شده است.» وی- مهر 96- در اظهارنظری دیگر گفت: «ما حتی نمیتوانیم یک حساب بانکی در انگلیس باز کنیم.»
در اسفند 96، روزنامه آلمانی «زوددویچه» در گزارشی نوشت که در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ، هیچ کدام از شرکتهای تامین سوخت حاضر نشدند به هواپیمای حامل «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران سوخت رسانی کنند. برجام حتی چرخ هواپیمای آقای ظریف را هم نچرخاند، چه برسد به چرخ اقتصاد کشور.
🔻ولیالله سیف، رئیس وقت بانک مرکزی ایران در فروردین ۹۶ در مصاحبهای با تلویزیون بلومبرگ گفت: «توافق هستهای ایران و گروه 1+5 موسوم به برجام، تاکنون «تقریباً هیچ» دستاورد اقتصادی برای تهران دربر نداشته است.»
🔸امید است که جناب آقای پزشکیان با دوری جستن از مشاوران نابلد و تحلیل دقیق عملکرد دولتهای گذشته و بررسی نتایج آن، از تکرار اشتباهات فاحش جلوگیری کند.