eitaa logo
غریبہ186
187 دنبال‌کننده
519 عکس
154 ویدیو
6 فایل
- بسم الله.. مودب متخلق مي شود؛ متخلق سالك مي شود؛ سالك عارف مي شود؛ عارف طالب مي شود؛ طالب عاشق ميشود؛ عاشق كامل مي شود؛ كامل سائل مي شود؛ سائل در ميزند . . در را با سر مي زند! كسي كه با سر در مي زند ؛ خـــــدا به او سر ميزند . . :) مسیر ‌ِبندگی🌿
مشاهده در ایتا
دانلود
Ali Fani & Saber Khorasani - Setayesh.mp3
2.32M
اَلْحَمْدُ للهِِ الَّذي اَدْعوُهُ فَيجيبُني وَ اِنْ كُنْتُ بَطيـئاً حينَ يدْعوُني..!
دل اگه راه نیافته؛ خدا نکنه ذهن راه بیافته..!
غریبہ186
باشه ولی دنیا ی گرامی شما یه رفاقت مثل رفاقت این دوتا به من بدهکاری..!
همه جا معروف شده بودن به باهم بودن تو جبهه حتی اگه جداشونم میکردن آخرش ناخواسته و تصادفی دوباره برمیگشتن پیش هم خبر شهادت علیرو که آوردن مادر محمد هم دو دستی تو سرش میزد و میگفت بچم اول همه فکر میکردن علی رو هم مثل بچش میدونه به خاطر همین داره اینجوری گریه میکنه بهش گفتن مادر تو الان باید قوی باشی تو هنوز زانوهات محکمه تو باید ننه علی رو دلداری بدی همونجور که اشک میریخت گفت: زانوهای محکم کجا بود؟! اگه علی شهید شده مطمئنم محمد منم شهید شده اونا محاله از هم جدا بشن عهد بستن آخه مادر.. عهد بستن بدون هم پیش "سیدالشهدا" نرن.. مامور سپاهی که خبر آورده بود کنار دیوار مونده بود و به اسمی که روی پاکت بعدی نوشته شده بود خیره شد شهید محمد رجبی خدا نصیب کنه از این رفاقت ها :)
هدایت شده از غریبہ186
بسم الله..
اکثرا بر این تفکریم که چطور بیشتر به مستحبات و واجبات برسیم؛ ولی اونچه باید مسئله فکری ما بشه این هست چطور بتونیم گناه و معصیت روترک کنیم! این رو که یاد گرفتیم و عمل کردیم توفیق ورزق انجام واجبات و مستحبات رو خداوند به ما میده!🌿🕯
میگفت: مؤمنی که تقواش بیشتر ِ فروتن تر ِ
_یا حَـارِ هَمْـدَانَ مَـنْ یَمُـتْ یَرَنِـي مِـنْ مُؤمِـنٍ أَوْ مُنَافِـقٍ قُبُلاً_
هدایت شده از فُرقٰان
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-و اینجا سرگرمی و بازیچه ای بیش نیست... ●تفسیر آیه
هدایت شده از غریبہ186
بسم الله..
علی علیه السلام به فرزندش امام مجتبی علیه السلام می‌فرماید:  اکرِمْ نَفْسَک عَنْ کلِّ دَنِیةٍ وَ انْ ساقَتْک الَی الرَّغائِبِ، فَانَّک لَنْ تَعْتاضَ بِما تَبْذُلُ مِنْ نَفْسِک عِوَضاً  پسر جانم! روح خودت را گرامی بدار، بزرگوار بدار، برتر بدار از هر کار پستی. در مقابل هر پستی فکر کن که روح من بالاتر از این است که به این پستی آلوده بشود. درست مثل آدمی که یک تابلوی نقاشی خیلی عالی دارد که وقتی لکه سیاهی در آن پیدا می‌شود، گردی، غباری روی آن می‌بیند، خودبه خود فوراً دستمال را برمی‌‏دارد و آن را تمیز می‌کند. اگر به او بگویی چرا این کار را می‌کنی، می‌گوید حیفِ چنین تابلوی نقاشی نیست که چنین لکه سیاهی در آن باشد؟! حس می‌کند که این تابلوی نقاشی آنقدر زیبا و عالی است که حیف است یک لکه سیاه در آن باشد. 
علی علیه السلام می‌گوید در روح خودت این گونه احساس زیبایی کن، احساس عظمت کن،احساس شخصیت کن که قطع نظر از هر مطمعی، قطع نظر از هر خیالی، قطع نظر از هر حاجت مادی، اصلًا خودت را بزرگتر از این بدانی که تن به پستی بدهی. دروغ پیش می‌آید؟ دروغ پستی است، دئانت است. تو کریمی، تو بزرگواری، تو عالی هستی، تو زیبا هستی. خودت را برتر از این بدان که با دروغ خود را پست و کوچک کنی. از مردم چیزی مخواه. خواستن از مردم دنائت است؛ تو بزرگی، بزرگواری، زیبایی. تو انسانی؛ مقام انسانیت بالاتر از این است که انسان حاجت خودش را از دیگری به صورت التماس بخواهد.
فرمود: التَّقَلُّلُ وَ لَاالتَّوَسُّلُ‏ به کم بساز و دست پیش دیگری دراز مکن. مخصوصاً در کلمات علی علیه السلام در این زمینه زیاد است. علی علیه السلام جمله عجیبی دارد، می‌گوید: ما زَنی‏ غَیورٌ قَطُّ یعنی هرگز یک آدم با شرف و غیرتمند زنا نمی‌کند؛ این امر قطع نظر از این است که زنا شرعاً حرام است یا حرام نیست، قطع نظر از این است که آیا خدا در قیامت یک آدم زناکار را معاقب می‌کند یا نمی‌کند. می‌فرماید یک آدم شریف، یک آدم غیور، آدمی که احساس عظمت می‌کند، احساس شرافت در روح خودش می‌کند، هرگز زنا نمی‌کند.
_آزادی معنوی_
سورِ میلادِ تو سی شب همه‌مان مهمانیم چقدر پیش خدا ارزش و عزّت داری♥️🕊 🌱
هدایت شده از غریبہ186
بسم الله..
33.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دشنـام ز آشنـا شـنیدی لبـخند زدیش از ڪرامـت.. ڪريم إبن ڪريم🕯🌿
هدایت شده از بنت الصابر🇵🇸
نیمی از شهر رمضان گذشت. اگر پی کسب بخشش و عفو از جانب خداوند هستید سِر آن است که ببخشید. _خداوندا از تمام حقوقی که از من بر گردن دیگری است می گذرم و می بخشم چراکه تمام امیدم به بخشش توست. بگذر از من خدای من، میگذرم از بنده ات. _حق الناس هارو سبک کنیم! شب قدر داره میرسه از راه...
معیار انسانیت «اراده» است، اراده مسلط‌کننده انسان بر نفس خود. به عبارت دیگر معیار انسانیت، تسلط انسان است بر خود، بر نفس خود، بر اعصاب خود، بر غرایز خود، بر شهوات خود، به طوری که هر کاری که از انسان صادر می‌شود به حکم عقل و اراده باشد نه به حکم میل. فرق است میان میل و اراده. میل در انسان یک کشش و جاذبه است، جنبه بیرونی دارد، یعنی رابطه‌ای است بین انسان و شئ خارجی که آن شئ انسان را به سوی خودش می‌کشد.
مثل آدم گرسنه که میل به غذا دارد. این میل یک جاذبه است که انسان را به طرف خود می‌کشد. یا مثلًا تمایل جنسی یک جاذبه است، یک میل است که انسان را به سوی خود میکشد. حتی خواب هم همین‌طور است؛ خواب انسان را به سوی خودش می‌کشاند، انسان به سوی آن حالتی که نامش «خواب» است کشیده می‌شود. میل به جاه و مقام، شهوت جاه و مقام، انسان را به سوی خودش می‌کشاند و امثال اینها. ولی اراده بیشتر جنبه درونی دارد، برعکسِ میل است، انسان را از کشش امیال آزاد می‌کند یعنی امیال را دراختیار انسان قرار می‌دهد. هرطور که اراده می‌کند کار می‌کند نه هرطور که میلش بکشد. تابع تصمیم و فکر بودن غیر از تابع میل بودن است؛ نوعی تسلط بر امیال است. اگر توجه کرده باشید علمای اخلاق، اخلاقیون قدیم ما بیشتر تکیه‌‏شان روی مسئله‌ اراده بوده است، اراده حاکم بر میل‌های انسان.
_آزادی معنوی_
هدایت شده از غریبہ186
بسم الله..
اگه می‌خواید راه طولانی و پر پیچ و خمِ مسیر بندگی، آسون بشه و کوتاه، نباید از در خونه خدا فاصله بگیریم. ما وقتی مشکل دار می‌شیم که از در خونه خدا فاصله می‌گیریم. دائم باید در این خونه باشیم. همیشه باید در حال در زدن باشیم.🕯✨ [طعم شیرین ِخدا]
علمی که اصلاحت نکند گمراهیست! [مولا علی]
هدایت شده از غریبہ186
بسم الله..
ریز و درشت رو میخرن، به شرط اخلاص و انقطاع .. !
از فضایل رمضان همین بس که عطر علی را دارد .
غریبہ186
از فضایل رمضان همین بس که عطر علی را دارد .
عطر همانجا که آوینی روایت میکند: كدام رنج طاقت‌فرسایی است كه چاه‌ها را رازدار ناله‌های علی كرده است؟ هیچ دیده‌ای كه نخل‌ها بگریند؟... هرگز غروبْ‌هنگام در نخلستان‌های كوفه بوده‌ای؟ گویی هنوز صدای بغض‌آلود امام علی (ع) از فاصلۀ قرن‌ها تاریخ به گوش می‌رسد كه با مردم كوفه می‌گوید: «یا اَشْباهَ الرِّجالِ وَ لا رِجالَ... ـ ای نامردمان مردم‌نما، ای آنان كه همچون اطفال در عالم رؤیاهای خویش غرقه‌اید و عقلتان همچون نوعروسانِ تازه به حجله رفته است! دوست داشتم كه شما را هرگز نمی‌دیدم و نمی‌شناختم كه مرا از آن جز ندامت و اندوه نصیبی نرسیده است. خداوند مرگتان دهد كه قلبم را سخت چركین كرده‌اید و سینه‌ام را از غیظ آكنده‌اید... چون در ایام تابستان شما را به جنگ فرا خواندم، گفتید اكنون در بحبوحۀ خرماپزان است، بگذار تا گرما كمی پایین افتد! و چون در زمستان شما را گسیل داشتم، گفتید اكنون چلۀ زمستان است، بگذار تا سوز سرما فرونشیند! و این بهانه‌ها همه تنها برای فرار از سرما و گرماست. شما كه از سرما و گرما این‌چنین می‌گریزید، از شمشیر دشمن چگونه خواهید گریخت؟...»