🔴شهید زینالزاده شب قبل از شهادت به مادرش چه گفت؟
🔻مادر شهید حسین زینالزاده:
🔹حسین کلا دو بار از من خواست که دعا کنم یه بار داشتم به برادرش غسل شهادت یاد میدادم روز جمعه بود برادرش چهارده سالش هست حسین آمد کنار ما خندید گفت مامان دعا میکنید من هم شهید شوم گفتم نگو مامان تنم میلرزد اینجوری میگی؛ تقریبا ۱۰روز قبل شهادتش بود.
🔹یک بار هم سه روز قبل شهادتش از من خواست که دعا کنم کلا این دوبار یعنی اصلا اسم شهادت رو جلوی من نمیآورد دفعه دوم سه روز قبل شهادتش بود که آمد خانه دستش و پایش ضرب خورده بود و ورم کرده بود که گفتم که بیا برایت ببندم. که حسین گفت نه مامان اینا چیزی نیست. به من گفت مادر دعا کن فقط شهید بشیم؛ مامان اگر من برم میتونم یک نسل رو نجات بدم.
🔹خوشحالم فرزندم به آرزویش رسید و مایه افتخار است برای من. انشاالله من را نیز شفاعت کند.
بسم الله الرحمن الرحیم
🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۲۳ آذر ۱۴۰۱
میلادی: Wednesday - 14 December 2022
قمری: الأربعاء، 19 جماد أول 1444
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️14 روز تا شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها (روایت 95روز)
▪️24 روز تا وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها
▪️31 روز تا ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
▪️41 روز تا وفات حضرت ام کلثوم علیها السلام
▪️42 روز تا ولادت امام باقر علیه السلام
✅ با ما همراه شوید...
ziarat_ashura_basem-[www.Patoghu.com].mp3
2.68M
زیارت عاشورا
تندخوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبح را با سلام بر حسین ابن علی ع
با #صدای مداح اهل بیت ع
#شهید_مدافع_حرم_قاسم_غریب_
آغاز میکنیم
السلام علیک یا شاه کربلا
#سلام_اربابم♥️✋
صبح ها رابه سلامی به توپیوندزنم
ای سرآغازترین روز خدا صبح بخیر
به امیدی که جوابی زشمامی آید
گفتم ازدورسلامی به شماصبح بخیر
@gharibshahid
🌺تمجيد از ايرانيان در لسان اهل بیت🌺
ابن عباس مى گويد: خدمت پيامبر صلّى اللّه عليه و اله از فارسيان، سخن به ميان آمد، آن حضرت فرمود: «اهل فارس-ايرانيان-جمعى از ما اهل بيت هستند». [۱]
هنگامى كه از موالى يا اعاجم [۲]، نزد پيامبر صلّى اللّه عليه و اله ياد شد، حضرت رسول صلّى اللّه عليه و اله فرمود:
«سوگند به خدا كه من به آنان بيش تر از شما اطمينان دارم». [۳]
ابن عباس مى گويد: «زمانى كه پرچم هاى سياه به سوى شما روى آورند، فارسيان را گرامى بداريد؛زيرا دولت شما با آنهاست». [۱]
روزى اشعث به على عليه السّلام با اعتراض گفت: اى امير المؤمنين! چرا اين عجمها پيرامون تو گرد آمده، بر ما پيشى گرفته اند؟ حضرت خشمگين شد و در پاسخ فرمود: «چه كسى مرا معذور مى دارد كه در مقابل اين آدم هاى بزرگ جثۀ بى خير كه هركدام از آنان چون درازگوش بر بستر خود مى غلطند و به خاطر آوازه و فخرفروشى از قومى روى گردان مى شوند؛آيا به من فرمان مى دهيد تا آنان را از خود دور سازم؟ هرگز، من آنان را كنار نمى زنم [۲] تا از جاهلان گردم. سوگند به خدايى كه دانه را شكافت و آفريدگان را آفريد، آنان براى بازگرداندن شما به دين اسلام، با شما به نبرد برمى خيزند؛چنان كه شما براى اسلام آوردن در ميانشان شمشير كشيديد». [۳]
----------
[۱]: . عن ابن عباس قال: قال رسول اللّه صلّى اللّه عليه و اله و سلّم: و ذكرت عنده فارس فقال: «عصبتنا أهل البيت. »ذكر اصبهان، ص ۱۱.
[۲]: . موالى و مولى، در لغت شناسى، واژه هاى گوناگونى دارد. علاّمۀ امينى در جلد اوّل الغدير، بيست و دو واژه را نقل فرموده اند و در اصطلاح، در آيه و حديث، پنج معنا دارد: ولاء عتق، ولاء اسلام، ولاء حلف، ولاء قبيله، ولاء، در برابر عرب و مراد غير عرب است و اين معنا غالبا مقصود عالمان علم رجال است؛ر. ك: التقريب و التيسير، ج ۲، ص ۳۳۳. راز اين كه اين كلمه را بر ايرانيان تطبيق مى دهند، شايد به حكم غلبه وجودى و يا استعمالى باشد. چنان كه بعضى اين معنا را مدّعى شده اند. علاوه بر اين در نوشته هاى عالمان قديم و معاصر، اين چنين تفسير شده است و ما به پيروى از آنان چنين تفسير كرده ايم، ولى بر آن پافشارى نداريم. «فارس»به سرزمين هايى مى گفتند كه در برابر كشور روم بود و شامل ايران امروز و بخش ديگرى از سرزمين هايى بود كه جزء قلمرو ايران آن زمان بود.
[۳]: . عن أبي هريرة: «ذكرت الموالي أو الأعاجم عند رسول اللّه صلّى اللّه عليه و اله و سلّم: فقال: «و الله لأنّا أوثق بهم منكم أو من بعضكم) ». ذكر اصبهان، ص ۱۲؛ر. ك: الجامع الصحيح، ج ۵، ص ۳۸۲.
[۱]: . عن ابن عباس أو أبي هريرة، و لم يسنده إلى النّبى: «إذا أقبلت الرايات السود فأكرموا الفرس؛فإنّ دولتكم معهم». راموز الاحاديث، ص ۳۳.
[۲]: . با توجه به اين كه بازار كوفه اكثرا فارس و ايرانى بودند و با زبان فارسى سخن مى گفتند (چنان كه از مستدرك الوسائل، ج ۱۳، ص ۲۵۰، حديث ۴، فهميده مى شود. ) به خوبى روشن مى شود، كه موالى مورد اعتراض اشعث و مورد دفاع امير مؤمنان، همان ايرانيان بودند.
[۳]: . عن عباد بن عبد اللّه الأسدي، قال: كنت جالسا يوم الجمعة و علي عليه السّلام يخطب على منبر من آجر و ابن صوحان جالس، فجاء الأشعث، فقال: يا أمير المؤمنين؛غلبتنا هذه الحمراء على وجهك، فغضب. فقال: ليبيننّ اليوم من أمر العرب ما كان يخفى، فقال علي عليه السّلام: «من يعذرني عن هؤلاء الضياطرة، يقبل أحدهم يتقلّب على حشاياه، و يهجّر قوم لذكر اللّه فيأمرني أن أطردهم، فأكون من الظالمين، و الذي فلق الحبّة و برأ الخمسة لقد سمعت محمدا يقول: ليضربنّكم-و اللّه-على الدين عودا كما ضربتموهم عليه بدوا»الغارات، ج ۲، ص ۴۹۸؛سفينة البحار، ج ۸، ص ۶۰۵؛ ابن ابى الحديد، شرح نهج البلاغه، ج ۲۰، ص ۲۸۴. بتفاوت يسير و دلالة على قلّة الأدب و سوء الأخلاق من أشعث بن قيس.
📸 جزئیاتی از دخل و خرج بیبیسی که نمیدانید؛ یارانه ۴ هزار میلیاردی انگلیس به براندازان ایرانی
🔹مجریهای بیبیسی ۲۰ تا ۶۰ میلیارد تومان به جیب می زنند.
🔹۷۱ تا ۷۴ درصد هزینه های BBC از جیب مردم است.
🔹بودجه BBC در سال ۲۰۲۳، ۷ ميليارد دلار بوده است.
🔹براندازان ایرانی ۴ هزار میلیارد تومان از انگلیس یارانه می گیرند.
🔹بیبیسی ۳ میلیارد پوند برای تولید محتوا هزینه می کند.
🔹در سال ۲۰۲۲ بی بی سی حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان درآمد داشته است.
🔹دریافتی مدیران بیبیسی بالای ۵۰۰ هزار دلار است.
🔹۹۰ میلیون پوند فقط برای تولیدات مربوط به کودکان است.
🔹۲۸۳ میلیون پوند کمک دولتی به سرویس جهانی BBC تا سال ۲۰۲۵، ۲۸۳ میلیون پوند است.
🔹دستمزد کارمندان بیبیسی ۱.۳ میلیارد دلار است./ فرهیختگان
لوح | «جانفدا»
🔺لوگوی شعار سومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
#جان_فدا
16.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مفسدهای اقتصادی رو زودی اعدام نمیکنین؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦رونمایی از ضریح جدید مرقد مطهر حضرت رقیه(س)
🔹در پی نوسازی و نصب ضریح جدید مرقد مطهر حضرت رقیه(س) در دمشق، زائران برای زیارت در این مکان مطهر حضور یافتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه چیز از این دروغ شروع شد ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند آیه #قرآن بخوانیم
ثواب آن هدیه به روح مطهر شهدا
🌐
🇮🇷
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
🌸🌼🌺🌼🌸🌺🌼🌸
🌸🌼🌺🌼🌸
🌸🌼🌺
🌸
📚برشی از #کتاب_شهدا
📕«قرعهای از آسمان»
🔵شهید مدافعحرم #عمار_بهمنی
❤️عمار میگفت:«یکی از آرزوهام اینه که یه خونهی خوب و خیلی بزرگ بخرم و هر سال بدم به یه زوج جوون که رایگان استفاده کنن، شاید بتونن خونهای تهیه کنن». دست و دلباز بود و حبّ دنیا نداشت و تا جایی که میتوانست، به یاری دیگران میشتافت. اگر سر چهارراه پشت چراغ قرمز ترمز میکردیم یا در خیابان فردی را میدید که به کمک نیاز دارد، بیمنّت و خالصانه پیشقدم میشد.
🦋به فراخورِ حال آن آدمهایی که محتاج کمک بودند، سریع دست به جیب میشد و با حفظ آبروی طرف، هر چه در جیبش بود، میبخشید. درصورتی که خودش به همان مقدار پول در تهِ جیبش بهشدّت نیاز داشت.
❤️این عملِ عمار برایم جالب بود و میگفتم: «تو که بیکاری شدی، پولت را لازم داری، حال چرا همهٔ دار و ندارت را میبخشی؟ مقداریش رو ببخش و مقداری رو نگهدار!» میگفت: «نه، اگه به همین آدما کمک کنیم، دعاشون در حق ما برآورده میشه و عاقبت بخیر میشیم.»
🦋در شهرک بودیم و داشتیم از جایی رد میشدیم. دیدم عمار رفت سمت رُفتگری که مشغول نظافت بود. رفت جلو و دست داد. شروع کرد به گپزدن. در همان حال، کمک مالی هم بهش کرد. این حرکات را چندین بار از او دیده بودم اما هیچوقت به روی خودش نمیآورد. به او میگفتم: «فهمیدم کمک کردی.» و او منکر میشد و میگفت: «نه! فقط احوالش را پرسیدم و "خستهنباشید" گفتم.»
❤️اما من اصرار میکردم که فهمیدم و او هم از من قول میگرفت حالا که میدانم، به کسی چیزی نگویم. همیشه این کارهایش برایم جالب بود. بیریا بود و دوست داشت کارهای خیرش پنهانی باشد. با اینکه آن آدمها را برای اولینبار میدید، طوری گرم میگرفت و دمخورشان میشد که انگار سالهاست آنها را میشناسد. شاید آن آدم اصلاً ایرانی هم نبود اما او دریغ نمیکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر اطلاعات: هرکسی که در اغتشاشات و آشوبها نقشی داشته، در هرکجای دنیا باشد مجازات خواهد شد.
🌐
🇮🇷
🔴 عامل شهادت مولوی عبدالواحد ریگی بازداشت شد
🔸 سربازان گمنام امام زمان (عج) عامل شهادت مولوی «عبدالواحد ریگی» امام جمعه اهلسنت مسجد امام حسین(ع) را بازداشت کردند /
♦️عاملان ترور مولوی عبدالواحد حین فرار از کشور دستگیر شدند
بیانیه وزارت اطلاعات:
🔹سه نفر از عوامل اصلی ترور شهید مولوی عبدالواحد ریگی شناسایی و با همکاری عملیاتی فرماندهی انتظامی آن استان، دستگیر شدند. این عناصر تروریست قصد داشتند پس از ترور آن شهید، از کشور متواری شوند که در تور اطلاعاتی جان برکفان گمنام قرار گرفتند. اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام خواهد شد.
🔸مولوی عبدالواحد ریگی امام جمعه اهل سنت مسجد امام حسین(ع) شهرستان خاش از مولویهای شاخص منطقه و استان سیستان و بلوچستان ظهر پنجشنبه ۱۷ آذر ربوده و به شهادت رسید
✴️ آیا راه سلیمانیه از اربیل جدا میشود؟ /1
🔻دو دهه پس از اشغال عراق توسط امریکا و سقوط رژیم بعث حاکم بر این کشور، وضعیت برای دو حزب دمکرات و اتحادیه میهنی که سابقه بیشتری نسبت به سایر احزاب و گروههای سیاسی و نظامی در شمال عراق داشتند فراهم شد تا پایههای قدرت خود را مستحکمتر کنند. در حالی که در سایه حضور مرحوم جلال طالبانی که بعدها به مقام ریاست جمهوری عراق رسید مسعود بارزانی تلاش میکرد تا به نوعی احتیاط کرده و شرایط را به چندان آشفته نکند، ولی اختلافات قدیمی، زیادهخواهی بارزانیها، روابط عجیب آنها با صهیونیستها، آلوده شدن بیش از پیش به پولهای بادآورده از غارت نفت عراق و در نهایت نیز ندادن سهم سلیمانیه از این پولها و ... بالاخره از جایی باید سر در میآورد. این موضوعی بود که اوج آن را میتوان در ماجرای کرکوک و به تازگی هم انتخاب رئیس جمهور جدید عراق مشاهده کرد.
🔻اختلافنظرها میان این دو جریان غالب سیاسی، چند سال پس از اشغال عراق منجر به شکلگیری جریانهای تازهای با مشارکت نیروهای ترقیخواه شد، جنبش تغییر یا گوران با شکلگیری خود نشان داد که ظرفیت عبور از حزب دمکرات و اتحادیه میهنی وجود دارد. نکته جالب آنکه نوشیروان مصطفی در سال 2006 وقتی این جنبش را تشکیل داد، به صورت رسمی از اتحادیه میهنی انشعاب کرد، اما خیلی زود بودند کسانی که از جریان دمکرات هم خواهان پیوستن به جنبش تغییر شدند. بسیاری از اعضای این جنبش در طول سالهای بعد توسط سیستم امنیتی و سرکوب مسعود بارزانی دستگیر شده و به آنها اتهامات مختلفی زده شد، چرا که علیالقاعده وجود هر حزب دیگری که میتوانست با شعار ضدفساد و مبارزه با رانتخواری دست به تبلیغ بزند، میتواند در قدرت بماند اما حالا مشکل برای ملامسعود از این چیزها گذشته است.
🔸اختلافنظر پیچیده دو حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان در مذاکرات اربیل و بغداد در بسیاری از مشکلات باقی مانده به ویژه سهمیه اقلیم از بودجه دولت مرکزی منعکس شد، به این شکل که اتحادیه میهنی کردستان به ریاست بافل طالبانی، هیئت مذاکرهکننده کُرد را که در حال انجام مذاکراتی در بغداد است، تحریم کرد و این به منزله بحرانی برای حزب دموکرات کردستان به ریاست مسعود بارزانی است و این حزب در تلاشهای خود برای انحصاری کردن تصمیمگیری سیاسی اقلیم و نیز کنترل سهمیهای که از بودجه دولت فدرال دریافت خواهد کرد، با مانع مواجه شد.
🔸اختلافنظر میان دو حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان عراق پس از آن بالا گرفت که اتحادیه متوجه شد حزب دموکرات در تلاش برای انحصاری کردن تصمیمگیریهای سیاسی اقلیم و نیز سهمیه اقلیم از بودجه دولت مرکزی و پستهای اختصاص یافته به کُردها، پافشاری میکند. این اختلافنظر، اتحادیه میهنی را به اتخاذ تصمیمی برای تحریم نشستهای دولت یکپارچه کُرد تا زمان برطرف شدن بسیاری از اختلافات میان دو طرف درباره مدیریت اقلیم و منابع آن و نیز تهدید به خروج از دولت و تشکیل دوباره دولت ویژه خود در سلیمانیه سوق داد؛ اقدامی که اگر کار را به درگیریهای مسلحانه سابق دو طرف نکشاند، دستکم میتواند شرایط سیاسی را به پیش از سال ۲۰۰۶ زمان تشکیل شورای یکپارچه وزرا بازگرداند.
🔸تلاشهای حزب دمکرات برای انحصاری کردن اقلیم برای خود پس از انتخابات پارلمانی عراق در اکتبر ۲۰۲۱ شتاب گرفت و اینگونه برداشت شد که حزب دمکرات به این دلیل برای برگزاری انتخابات تبلیغ میکند که سهمیه بیشتری در مقایسه با اتحادیه میهنی به دست آورد. این تلاشها در پافشاری حزب دمکرات برای عدم معرفی دوباره برهم صالح برای پست ریاست جمهوری آشکار شدند، هرچند که در نهایت با کاندیداهای دیگری از اتحادیه مهینی یعنی عبد اللطیف رشید، رئیسجمهور فعلی عراق موافقت کرد. علاوه بر این، حزب دمکرات میخواهد گزینههای سیاسی خارجی خود را که اتحادیه میهنی با آنها موافق نیست، به اقلیم تحمیل کند.
🔸احمد الهرکی، از رهبران اتحادیه میهنی کردستان در گفتوگو با الاخبار اظهار کرد: ویژگی هیئت کُردی که در حال حاضر در بغداد حضور دارد، غیاب اتحادیه میهنی در آن بر خلاف گذشته است، نگرانی در خصوص تاثیر اختلافات داخلی اقلیم بر مذاکرات مربوط به بودجه و دیگر مسایل وجود دارد، روابط میان دو حزب مرحله خطرناکی را پشت سر میگذارد، به این شکل که دستورالعملهایی برای تیم وزارتی وابسته به اتحادیه میهنی در دولت اربیل صادر شدند مبنی بر اینکه در هیچ یک از فعالیتهای دوره آتی مشارکت نکرده و تنها به امور مردم یعنی دستورات اداری، امضاها و موارد این چنینی رسیدگی کنند. در نتیجه نبود اعتماد، فراخوانها برای گفتوگو بیفایده شدند، ما گفتوگو را برای رسیدن به یک راهحل میخواهیم نه گفتوگو برای گفتوگو.
✴️ آیا راه سلیمانیه از اربیل جدا میشود؟ / 2
🔸او درباره مشکلات باقی مانده میان بغداد و اربیل همانند بند ۱۴۰ و قانون نفت و گاز نیز گفت: با وجود اینکه درباره این مشکلات در سند سیاسی ائتلاف مدیریت کشور توافق شد، اما راهحلی برای آنها ایجاد نشده است، امیدوارم موفقیتهای نخست وزیر در روابط خارجه و موضوع مبارزه با فساد بر روابط میان اقلیم و دولت مرکزی در چارچوب قوانین و قانون اساسی کشور منعکس شود.
🔸اما شریف سلیمان، نماینده حزب دموکرات کردستان در گفتوگو با این روزنامه تفسیر متفاوتی از روابط میان دو حزب ارائه کرده و گفت: گرچه در بسیاری از مسایل اختلافنظر وجود دارد اما هدف ما یکی است و روابطمان مستحکم است. او درباره تحریم جلسات دولت اربیل از سوی وزرای وابسته به اتحادیه میهنی کردستان پیشبینی کرد که وزرای اتحادیه دوباره در جلسات شرکت کرده و مشکلات باقی مانده را کنار بگذارند، فضا امیدبخش است و حزب دموکراسی همواره از مذاکره استقبال میکند، ما میتوانیم برای بسیاری از مسایل مربوط به حزب یکپارچه کُرد راهحلهای مناسبی را ایجاد کنیم. این نماینده حزب دموکرات کردستان درباره مذاکرات اقلیم و دولت مرکزی نیز ضمن خودداری از اشاره به تحریم هیئت مذاکرهکننده کُرد از سوی اتحادیه میهنی گفت: هیئت برای بحث و بررسی مشکلات باقی مانده و در راس آنها بودجه و اجرای برنامههای دولت به مذاکرات رفت، فضای مذاکرات مثبت بود و به زودی نتایجی حاصل خواهد شد.
🔸به گفته سلیمان، ما درخواست کردیم طبق قانون اساسی، سهمیه اقلیم کردستان (عراق) متناسب با جمعیت ساکن اقلیم باشد و علاوه بر آن مساله آوارگان و مهاجران حاضر در اقلیم و مناطق مورد اختلاف که اربیل از ارائه خدمات متعدد به آنها از سهمیه خود دریغ نکرده، در نظر گرفته شود. نباید این مساله به نفت و گاز ربط داده شود چرا که توافق شد این موضوع تا زمان تصویب قانون نفت و گاز طی ماههای آتی، کنار گذاشته شود. این نماینده حزب دموکرات با اشاره به دیگر مشکلات موجود میان اقلیم و دولت مرکزی از جمله موضوع معاونان وزارتخانهها و هیئتهای مستقل و نیز مدیرکلها و دیگر رتبههای شغلی گفت: سند توافق سیاسی دچار مشکل است، بسیاری از سهمیههای حزب کُرد و حزب دموکرات کردستان در دورههای گذشته نادیده گرفته شدند و این سند باید دوباره تدوین شده و به شکلی ایدهآل بررسی و اجرا شود.
🔸در مقابل عماد آل مسافر، کارشناس سیاسی در گفتوگویی اظهار کرد: اختلافنظرها میان دولت مرکزی و اقلیم بر سر بودجه ریشهدار، مربوط به یک سال قبل و به دلیل تطبیق نداشتن با آمار ارائه شده از سوی وزارت برنامهریزی هستند، این وزارتخانه آمار بسیار دقیقی را از اشخاص، ساختمانها، نهادها و دیگر مسایل ارائه کرد. در گذشته دولت مرکزی ۱۲ درصد بودجه سالانه عراق را به اقلیم اختصاص میداد و این میزان در سالهای پیاپی به ۱۵ درصد افزایش پیدا کرد و در آخرین دوره به ۱۷ درصد رسید. صحبتهای زیادی درباره این میزان از سوی نمایندگان مرکز و جنوب که معتقدند این نسبت اغراقآمیز و بزرگ است، وجود دارد و آنها بر لزوم بازگشت صادرات نفت اقلیم به مرکز جهت تقسیم دوباره آن در بودجه تاکید دارند.
🔸او در ادامه یادآور شد، رهبران چارچوب هماهنگی و سایر فراکسیونهای سیاسی اتفاقنظر دارند که تمامی این مشکلات از طریق قانون اساسی حل میشوند و کُردها این موضوع را درک میکنند. چه بسا به زودی سرشماری جمعیت انجام نشود اما دادههایی وجود خواهند داشت که از طریق کوپن یا از طریق کارتهای یکپارچه کُردها به تایید وزارت برنامهریزی عراق میرسند و این اعداد و آمار در بودجه لحاظ شده و در ادامه بر اساس آنها سهمیه اقلیم محاسبه شود.
🔻این مساله نشان میدهد که تیم بارزانی با تسلط بر برخی مراکز مهم تصمیمگیری، در حال آمارسازی و جعل مستندات است. البته بودجه فقط یک بخش از مشکلات فعلی است و همانگونه که در ابتدای این مبحث گفت فساد عمیق، ریشهدار و گسترده در میان اعضای حزب دمکرات و سرکوب جریانهای سیاسی نوظهور، مشکلات معیشتی و امنیتی در کنار بحران نبود شغل و .... باعث شده تا وضعیت در شمال عراق خود به خود بحرانی باشد و ما هر از چندگاهی شاهد بروز اعتراضاتی هستیم که به شدت توسط بخش امنیتی حزب دمکرات سرکوب میشود. بنابراین نمیتوان چندان به پایدار ماندن شرایط فعلی امیدوار بود و دیر یا زود اتفاقات مهمی در این منطقه روی خواهد داد.
گروهک تروریستی منافقین در طول 43 سال گذشته هر چه زور زد، هر چه تلاش کرد و هر چه کار تبلیغاتی کرد که یکی از کشتههایش را به جای «شهید» به مردم قالب کند، کسی وجهی نکرد، واژه «شهید» چنان مقدس و بزرگ است که به قامت هر کس نمیآید و هر کسی هم یارای گفتن و نوشتن در موردش را ندارد. کو آن هزاران نفری که در راه اهداف نامشروغ و غیرانسانی مسعود و مریم رجوی کشته شدند؟ کسی آیا میداند هنوز پدران و مادرانی هستند که منتظر خبری از فرزندشان هستند اما در ناکجاآباد این دو شیاد نابود شدند؟
حالا این کانالها هر چه دلشان بخواهد زور بزنند، هر کاری کنند و هر دروغی که بخواهند بگویند؛ هیچ وقت راه به جایی نخواهند برد. متوکل دستور داد قبور شهدای کربلا را شخم زدند، اما امروز حسین بن علی و یارانش کجای تاریخ ایستادهاند و متوکل و یزید و معاویه کجا؟ شهید قامتش آن اندازه بلند است که دست ناکس به آن نمیرسد حالا هی زور الکی بزنید و هی خیالبافی کنید. ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگه توست...
🔴 استقرار مرزبانی عراق در مرزها!
🔻پس از چند ماه هشدار و تهدید ایران، به نظر میرسد که در استان اربیل، حضرات بارزانی به این نتیجه قطعی و مهم رسیدهاند که عزم ایران برای تنبیه آنها جدی است و اگر بخواهند در مورد حضور نیروهای مرزبانی عراق در مرزهای مشترک ایران و عراق بازی در بیاورند، بیشترین هزینه را خودشان خواهند داد. این مساله را میتوان چند روز پس از اولین موشکباران مواضع گروهکهای تروریستی خائنِ اجارهای و جداییطلب وابسته به امریکا دید که طی آن نچیروان بارزانی به بغداد رفت تا از این مساله را از نزدیک با دولت مرکزی بررسی کند.
🔻حالا در آخرین هفته از پاییز و در پی ارائه مستندات دقیق و همه جانبه توسط ایران به دولت مرکزی بغداد (ایران در این نوبت به هیچ عنوان حاضر نشد با بارزانیها وارد مذاکره و گفتوگو شود چرا که پس از بیش از 70 جلسه برای کشور ثابت شده بود که نه آنها اختیاری از خود دارند و نه ارادهای برای حل مشکل، بلکه خود بخشی از مشکل هستند که اگر تمکین نکنند، باید از سر راه برداشته شوند) و مهمتر از آن؛ سفر نخستوزیر این کشور به تهران که در آن در مورد اصلیترین مسائل دو کشور رایزنی شد، قرار است شاهد اتفاقات مهم میدانی باشیم.
🔻در حالی که در طول سه دهه گذشته در طول مرزهای شمالی عراق با ترکیه و شمال شرق این کشور با ایران نه تنها نیروی مرزبانی حضور داشته، که شبهنظامیان بارزانی هم به دلیل کمبود نفرات، نداشتن آموزش لازم، بیانگیزگی و در نهایت سپرده مرزها به عناصر ترورییستی ضدایرانی و ارتش اشغالگر ترکیه، درصدد رفع تکلیف از خود بودهاند. به همین دلیل زیرساختهای لازم برای کنترل مرز و انسداد آنها در طرف عراقی وجود ندارد و این کشور برای آنکه در مرزها مستقر شده و حاکمیت خود را بر مرزها اجرایی کند، نیاز به مقدمات لازم دارد.
🔻به همین دلیل هم برخی از مسوولان عراقی با سفر به اربیل در تلاش هستند تا مقدمات این مهم را فراهم کنند. مرزهای گسترده ایران و ترکیه با عراق که بسیار هم سخترو و دارای طبیعت کوهستانی هستند، پیش از آنکه برای ایجاد پستهای مرزی اقدام شود، باید نسبت به تدارکات جادهای و دسترسیها اقدام کنند. با این حال، فرمانده نیروهای مرزبانی عراق در یک نشست خبری تاکید کرد که با حمایتهای وزیر کشور تلاشهای گستردهای در راستای تقویت مرزبانی در حال انجام است.
🔻عبدالوهاب با بیان اینکه مرزبانی عراق امکانات کافی برای کنترل مرزها با ایران و ترکیه را فراهم خواهد کرد تا این ماموریت با قدرت انجام شود، گفت: عراق نیروی انسانی کافی را به مرزها اعزام خواهد کرد و پاسگاههایی در خط صفر مرزی میسازد. همچنین دوربینهای حرارتی، خودروهای اختصاصی و تمام امکانات لازم را برای تامین امنیت مرزها فراهم خواهیم کرد. گفتنی است برخی از این دوربینها چند سالی است که تحت لیسانس ایران در شرکتهای زیرمجموعه وزارت دفاع عراق در حال ساخت است.
🔻همچنین تحسین الخفاجی، فرمانده عملیات مشترک عراق تاکید کرد که مساله مرزها به ویژه مرزهای عراق با ایران و ترکیه بسیار مهم است و هماهنگی بسیار خوبی با اقلیم کردستان عراق در این خصوص داریم. وزیر کشور عراق به همین دلیل روز دوشنبه راهی اربیل شد تا در نشستی شرکت کند که هدف اصلیاش تسریع در روند تقویت نیروهای مرزبانی بود. این نشست در حالی در اربیل برگزار شده که برخی سنگاندازیها توسط مسعود بارزانی برای عبور نیروهای مرزهای عراق به سمت مناطق مرزی وجود دارد که در این سفر تلاش شد تا با انتقال برخی پیامها در مورد آن تصمیم گرفته شود!
🔻پیش از این عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق در دیدار با وزیر امور داخلی بارزانیها بر لزوم کنترل کامل مرزهای کشورش با ایران و ترکیه تاکید کرد. الشمری روز دوشنبه به همراه هیاتی از فرماندهان و افسران نظامی از جمله قیس المحمداوی، معاون فرمانده عملیات مشترک به اربیل سفر کرده بود و وزیر امور داخلی دولت بارزانیها به استقبال آنها آمد.
🔻حسین علاوی، مشاور نخست وزیر عراق نیز روز دوشنبه در اظهاراتی به مساله سازوکار جدید استقرار نیرو در مرزهای عراق با ایران و ترکیه در منطقه اقلیم کردستان پرداخت و گفت که میان فرماندهی عملیات مشترک و دولت بارزانی درخصوص استقرار نیروهای امنیتی در مرزهای کردستان همکاری و هماهنگی وجود دارد.
✴️ آخرین شکل «جاسوسی» در جهان
🔸جاسوسی مهمترین، اصلیترین و راهبردیترین ابزار غرب و به ویژه غرب برای نفوذ در جهان امروز به شمار میرود و این دنیای کثیفی که آنها با جاسوسبازی در دوران جنگ شکل دادند و دنیا را به پستترین شکل ممکن به جولانگاه منافع خود تبدیل کردند، هنوز هم سلطهاش را حفظ کرده است، دستکم برای غرب که فکر میکند این حق را دارد که در زندگی همه جاسوسی کند، برای همه پروندهسازی کرده و در نهایت این حق را دارد که هر تصمیمی که دوست دارد برای دیگران بگیرد.
🔸هر چند با فروپاشی بلوک شرق بخشی از این بار برداشته شد، اما به کشورهای غربی سرمست از پیروزی انتظار داشتند دنیا را در چنگ خود گرفته، برای آن تعیین تکلیف کنند و سرانجام دیدگاهها و نظریات خود را به مردم جهان بقبولانند. این مهم اما به این سادگی روی نمیداد و بسیاری از کشورها حاضر نبودند سلطه و هژمونی غرب را پذیرفته و با آن کنار بیایند، کشورهای مستقل هنوز وجود داشتند و عرض اندام میکردند، افکار و افراد مستقلی در جهان پیدا میشدند که همچنان قصد مقاومت در برابر تمامیتخواهی و لیبرالیزم افسار گسیخته که قصد یکی کردن فکرها و ذهنها را داشت.
🔸این مسائل باعث شد تا غرب دوباره دست به دامان زشتترین و کثیفترین ابزار خود بزند، «جاسوسی» که شاید یک کلمه ساده برای یک نهاد یا دستگاه امنیتی و شاید هم یک عنوان «تمیز» و «اغواکننده» برای آنهایی باشد که فکر میکنند دارند کار درست را انجام میدهند اما در بطن ای «جاسوسی» هزاران مطلب آشکار و پنهان وجود دارد که هویتزایی آنها میتواند عمق نازیبا و کریهاش را روشن کند. با این حال، کشورهای غربی در قالب ناتو و به ویژه امریکا هر چه دستها و دندانهایشان را از دست میدهد، بیشتر به سمت مغزشان کشیده میشوند و این یعنی آنکه آنها ابزارهای قدیمی را از دست دادهاند.
🔸نگاهی به رفتارهای غیرانسانی سازمان جاسوسی آمریکا در چند دهه گذشته نشان میدهد که بر اساس آنچه رئیس اسبق آن یعنی مایک پمپئو گفته بود، چقدر میتوان حقیر و پست شد و پستی و رذالت را برای یک انسان به ارمغان آورد. اینکه امریکا برای سازمانهای جاسوسی چندگانه خود سالانه چقدر هم هزینه میکند خود موضوع دیگری است که دانستن آن خوب است و نشان میدهد که به اندازه بودجه سالانه چندین کشور به صورت رسمی، هزینه اقدامات جاسوسی کاخ سفید در جهان میشود، هزینهای که حالا به سمت و سوی دیگری رفته است.
🔸با این حال روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد که امریکا در جمعآوری اطلاعات از منابع آزاد (یا در دسترس عموم) از چین عقب است و همین مساله واشنگتن و متحدانش را در خطر «بیتوجهی به بحرانهای جهانی آتی، تهدید نظامی یا اقدام تهاجمی پکن» قرار میدهد. این فرایند شامل جایگزینی سریع اقدامات جاسوسی سنتی یعنی مزدوران در میدان و جمع آوری اطلاعات از منابع محرمانه با دادهها و اطلاعات در دسترس عموم میشود که با عنوان «اوسینت»Open Source INTelligence (OSINT) به معنی «جستجوی پیشرفته در منابع اطلاعاتی آزاد» شناخته شده است.
🔸این روزنامه انگلیسی در گزارش خود به این نتیجه رسیده است که نزدیک به ۸۰ درصد از اطلاعات سازمانهای اطلاعاتی مانند سیا اکنون ازOSINT تامین میشود. به عنوان مثال: «پستهایی که در شبکههای اجتماعی منتشر شد و حاوی اطلاعات حساسی درباره استقرار نیروهای روس در اوکراین بود، تأثیر سریعتر و قویتری نسبت به تصاویر منتشر شده توسط شرکتهای ماهوارهای از تحرکات نیروهای روسی داشت».
🔸روزنامه مذکور در ادامه نوشت، ایالات متحده سالانه حدود ۹۰ میلیارد دلار برای جاسوسی هزینه میکند. از زمان انتخاب رئیس جمهور جو بایدن، تمرکز جامعه اطلاعاتی از دو دهه جنگ در خاورمیانه و افغانستان به رویارویی با جاه طلبیهای چین درباره قدرت و هژمونی جهانی تغییر کرده است. به نظر میرسد چین در حال حاضر حدود ۱۰۰ هزار نفر را در اختیار دارد که در زمینه منابع اطلاعاتی آزاد کار میکنند. حتی شرکتهای خصوصی واحدهای خود را برای نظارت بر وبسایتهایی مانند توییتر، فیسبوک و یوتیوب راهاندازی کردهاند تا از اولین کسانی باشند که از تغییرات مورد انتظار در وضعیت امنیت جهانی مطلع میشوند.
🔸سیاستگذاران آمریکایی اذعان دارند که کشورهایی مانند چین در زمینه OSINT پیشتاز هستند. موسسه آمریکایی METTER؛ یک موسسه غیرانتفاعی دفاعی و اطلاعاتی اعلام کرد: استفاده رقبای جهانی ایالات متحده از OSINT از نظر نیازهای امنیت ملی کاملاً از ما پیشی گرفته است. حجم اطلاعات دقیقی که از درگیریهایی مانند اوکراین به دست میآید، چالش بزرگی است؛ اما در عین حال فرصتی برای پیشبینی بهتر چگونگی پیشرفت رویدادهای جهانی است. از آنجایی که واشنگتن همچنان به نظارت بر درگیریها در سراسر جهان ادامه میدهد، نیاز به OSINT و ارزش آن در سالهای آتی بیشتر مشخص میشود.
پاسخ ملا بختیار، عضو اتحادیه میهنی اقلیم کردستان عراق به سوال مجری شبکه ضد ایرانی:
چرا ایران در سلیمانیه اقلیم کردستان نفوذ دارد؟
وقتی آمریکا از فاصله چند هزار کیلومتری به اینجا آمده و نفوذ دارد، ایران که بغل گوش ماست چرا نفوذ نداشته باشد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرمانده نیروی دریایی سپاه :
آمریکاییها خیلی نیاز به ایزی لایف دارند.
دریادار تنگسیری: سیلی های ما به آمریکا به 9 تا رسیده
فرمانده نیروی دریایی سپاه در واکنش به بیانیه چین و کشورهای عربی درباره جزایر سهگانه ایران:
🔸ما در یک سال و نیم جنگ و در جنگ برابر مقابل آمریکاییها 9 تا شهید دادیم و 4 تا قایق از دست دادیم نه ناوچه و ناو؛ قایقهای ماهیگری بودند که روی آن سلاح نصب کرده بودیم.
🔸از آمریکایی ها بیش از 50 نفر کشته شدند؛ اما اینها را اعلام نمیکنند.
🔸ما 9 تا شهید دادیم باید خدا 9 تا سیلی به آنها بزند. 6 تا سیلی زمان دفاع مقدس زد.
🔸سال 1382 وقتی 4 آمریکایی و دو کویتی وارد اروند شدند دستگیر شدند که یکی از آنها وفتی فهمید پاسدار هستیم خودش را خیس کرد. آنها خیلی نیاز به ایزی لایف دارند.
دریادار تنگسیری: اجازه نمیدهیم کسی درباره یک وجب خاک کشورمان حرف بیخود بزند
فرمانده نیروی دریایی سپاه در واکنش به بیانیه چین و کشورهای عربی درباره جزایر سهگانه ایران:
🔸جزایر سه گانه ایرانی است و ایرانی باقی خواهد ماند شک نکنید.
🔸ما نه به کشوری تجاوز می کنیم نه دنبال خاک کسی هستیم اما اجازه نمی دهیم کسی درباره یک وجب خاک کشورمان حرف بیخود بزند.
🔸ما هم بگوییم فلان خاک و فلان جزیره آزاد هست یا برای فلانی است، این درست است؟!
ماجرای آفتابی شدن قایق های انگلیسی بعد از سخنرانی رهبر انقلاب از زبان سردار تنگسیری / ما دربهدر دنبالشان بودیم اما بعد از سخنرانی پیدایشان شد!
فرمانده نیروی دریایی سپاه در جشنواره شهید وزوایی:
🔸نیروی دریایی سپاه روی 32 کشتی در نقاط مختلف دریا آدم دارد.
🔸وقتی کشتی انگلیسی را گرفتیم یک کشتی در عربستان داشتیم که بلافاصله آنرا آزاد کردند.
روایت فرمانده نیروی دریایی سپاه از خیس کردن نظامی آمریکایی وقتی فهمید مقابلش یک پاسدار ایستاده / متاسفانه محمد خاتمی نگذاشت این داستان رسانه ای شود
روایت سردار تنگسری از لرزیدن دست تکاور انگلیسی هنگام بیرون آوردن اسلحه از لباس هنگام دستگیری
دریادار علیرضا تنگسیری در جشنواره شهید وزوایی:
🔸2 بار آمریکایی ها و 2 با انگلیسی ها در خلیج فارس مقابل اسلام به زانو در آمدند، دیگر خدا چطور به ما بگوید با شما هستم.
🔸بیش از 50 نفر امریکایی ها در دریا کشته گرفته ایم اما نمی گویند، تا امروز 9 تا سیلی در دریا به آنها ها زدیم
والله قسم آن چیزهایی که در رزمایشها نشان میدهیم چیزهایی نیست که در زمان جنگ به میدان میآوریم
دریادار علیرضا تنگسیری در جشنواره شهید وزوایی:
🔹ما امروز موشکهایی داریم که آمریکاییها فکرش را هم نمیکنند.
🔹هیچ کشوری نتوانسته روی قایقهای ۶ و ۸ متری موشک نصب کند؛ اما ما توانستیم.