☑️گفتگوهای سیاسی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوریه
🔹در گفت و گوهایی که صبح دیروز با حضور وزیر امور خارجه سوریه در محل اقامت وزیر امور خارجه کشورمان در مسکو صورت پذیرفت آخرین روندهای سیاسی منطقه ای در ارتباط با سوریه مورد بررسی قرار گرفت.
🔹حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در نشست چهارجانبه وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه و جمهوری ترکیه در مسکو به سر می برد، صبح دیروز (چهارشنبه) در دیدار فیصل مقداد وزیر امور خارجه سوریه با وی پیرامون موضوعات سیاسی مورد علاقه، به ویژه روند تحولات سیاسی پیرامون سوریه و آخرین روندهای منطقهای گفتگو به عمل آورد.
🔹امیر عبداللهیان تصمیم اتحادیه عرب برای پذیرش بازگشت سوریه به این اتحادیه را تبریک گفت. وی ضمن ابراز خرسندی از روند سیاسی حل موضوعات میان سوریه و ترکیه، حمایت جمهوری اسلامی ایران از این روند و آمادگی کشورمان برای مساعدت به تحکیم و پیشبرد گفتگوها به منظور عادی سازی روابط میان ترکیه و سوریه را اعلام نمود.
🔹وزیر امور خارجه برگزاری اجلاس جاری وزرای خارجه چهار کشور را پیشرفتی در روند سیاسی حل موضوعات مرتبط با سوریه توصیف کرد.
🔹وزیر امور خارجه سوریه نیز در این دیدار ضمن تاکید بر اهمیت حل و فصل سیاسی موضوعات فیمابین سوریه و ترکیه، اظهار داشت ما خواهان حل و فصل این موضوعات هستیم لیکن مهم ترین مسئله در این روند را خروج نیروهای ترکیه از اراضی سوریه به عنوان مانعی برای عادی سازی روابط بو دستیابی به حل سایر موضوعات دستورکار سوریه و ترکیه می دانیم.
سلامی: سپاه برای مردم ایران جان میدهد
فرمانده کل سپاه:
🔹مشی سپاه پاسداران که الهام گرفته از منطق و دیدگاه امامین انقلاب اسلامی هست که سپاه جان فدای مردم است.
🔹مردم حیاتی ترین سرمایه انقلاب، نظام و کشور و شایسته فدا شدن هستند و همه ما در راه آرزوهای بلند این مردم فدا خواهیم شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️#تکمیلی🚨 | نخستین تصویر از قدرتنمایی راکتهای مقاومت بر فراز آسمان تل آویو.
🇮🇷
🚨بلوغ زودرس کودکان با دیدن برنامههای ماهواره ای
❣اگر باور داشته باشیم که ذهن کودکانمان با چه سرعت و دقتی از عناصر موجود در محیط زندگیشان رنگ میگیرند، ممکن است به گونهای دیگر به این موجودات لطیف و آنچه که به عنوان وسائل سرگرمی آنها معرفی شدهاند، نگاه کنیم.
☸ هماکنون وجود ماهوارهها در خانوادهها معضلی شده است، به هر کجا که بروی وجود دارد و این مسأله تربیت فرزندان را با مشکل روبرو ساخته است.
🔯 گشتی در کانالهای ماهوارهای جدا از برنامههای مستهجن آن نشان میدهد که برنامههای ویژهی کودکان در این شبکههای ماهواره ای روزبه روز در حال افزایش است و حتی برخی برنامههای بزرگسالان بطور عمد بصورت انیمیشن و فانتزی ساخته میشود تا کودکان را نیز همراه خود کنند.
‼️جالب این است که برنامههای ویژهی کودکان به مراتب حرفهایتر ساخته شده ، برنامههایی که میلیاردها دلار صرف ساخته شدن آنها شده و حتی کانالهایی با فرکانسهای بسیار قوی هم برای آنها در نظر گرفته میشود.
⁉️ سئوال اینجاست آیا این هزینهها از سر دلسوزی است؟
آیا تا به حال دقت کردهاید که محتوای این کارتونها چیست؟
آیا کودکی که همراه پدر و مادرش سریالهای ماهوارهای را میبیند، گاهی با نقش دختران و پسران هم سن و سال خودش همزاد پنداری نمیکند؟
آیا رفتارهای پدر و مادر خود را با پدر و مادر کودکانی که در سریالهای ماهواره میبیند، مقایسه نمی کند؟
⁉️ آیا تسخیر ذهن نوجوان توسط رسانهها و ایجاد اعتیاد به دیدن برنامههای آن،
بیرغبتی نسبت به فعالیتهای اجتماعی،
کم شدن علاقه به مطالعه کتابهای مفید و موثر به علت اعتیاد به دیدن صحنههای مستهجن که نفس تشنه ی آن است،
بلوغ زودرس و دچار شدن به انواع بیماریهای روحی و جسمی،
گرفتن فرصت اندیشیدن از آنها که همهی این امور به طرز شگفتآوری توسط متفکران این رسانهها برنامهریزی شده است،
📌کافی نیست؟!
⚠️ کودکان در سنین 3 تا 5 سالگی فقط بیننده هستند و قدرت تشخیص میان خوب و بد را ندارند و هر آنچه برای او به نمایش بگذاریم میبیند و به عنوان یک حرکت پسندیده میپذیرد. آنها قدرت تفکیک خوب، بد و یا افسانه بودن را ندارند و این باعث میشود تا ارزشهای آنها در دنیای واقعی تغییر کند.
⁉️ حقیقتا ما به عنوان والدین چه برنامهای برای استفادهی صحیح خود و کودکانمان از این امکانات داریم…؟!
#سواد_رسانه
#شبکه_های_ماهواره_ای
#سبک_زندگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وحشت و فرار صهیونیست ها از عملیات موشکی مقاومت درواکنش به ترور فرماندهان حماس و شهادت ۶ زن و ۴ کودک
🇮🇷
🔊این تصویر را با دقت نگاه کنید
🔸#اعتکاف دهه هشتادی های #یزدی در هفته آخر ماه مبارک رمضان است در فروردین ۱۴۰۲
🔸ولی احتمالا هیچ کدام از این دوستان این تصویر را ندیده باشند
🔸حالا فرض کنیم #ده_نوجوان یک منکری را انجام داده بودند ،هزاران تحلیل و نظر از زوال جامعه و دین گریزی در شبکه های اجتماعی نشر داده میشد
❗️متاسفانه به واسطه #الگوریتم رسانه و #فضای_مجازی ، واقعیت های جامعه ایران هم امکان دیده شدن ندارند
#ملت_مومن
🔸چطور اینستاگرام به معبد فرقهها تبدیل شد؟
🖊فرقهها از تنهایی بیرونمان میآورند و تنهاترمان میکنند؛
🔸سال ۲۰۱۲ که اینستاگرام به راه افتاد، آماندا مونتل دانشجوی زبانشناسی بود. وقتی برنامه را نصب کرد، اولین کلمهای که نظرش را جلب کرد «فالوئر» بود. فیسبوک کسانی که صفحۀ کسی را دنبال میکردند «دوست» مینامید، اما «فالوئر» -به معنی پیرو یا دنبالکننده- زنگ متفاوتی در گوش او داشت.
🔸با فراگیرشدن اینستاگرام، هزاران نفر بساط معنویتهای جایگزینشان را آنجا پهن کردند. طالعبینها، شمنها، پیشگوهای وایکینگی، مروجان حکمت سرخپوستی، کاهنانِ خودخواندۀ معابد باستانی، منجمانی که بر اساس اصول کهن ستارهبینی هر شب اعلام میکردند که هر زمانی برای چه کارهایی خوب است و سمت چه کارهایی نباید رفت
🔸شبکههای اجتماعی فرصت بینظیری برای همۀ کسانی فراهم کردهاند که گمان میکنند راه نجات بشر را کشف کردهاند. مربیها و گوروها و منتورهای خودخوانده در شبکههای اجتماعی حرف میزنند، مخاطبان و پیروانی برای خودشان دست و پا میکنند یا کسبوکاری راه میاندازند.
🔞 سینما عرصه ظهور بیعفتی؟!
⭕️ بیعفتی در سینمای پیش از انقلاب، تنها به صحنههای رقص و آواز زنان و به نمایش گذاشتن اندام خود در برابر دوربین محصور نشد، بلکه با فزونی یافتن قدرت محمدرضا شاه به ویژه در دهه پنجاه، همزمان نیز سیاست ضددینی و ضدفرهنگی رژیم به ویژه در عرصه سینما فزونی گرفت.
💯 رواج سکس در سینمای ایران در این سالها به اوج خود رسید و حتی نمایش برخی فیلمها را از یک اثر هنری تا حد اثری پورنوگرافیک (هرزه گری) تنزل داد. ابتذال و بیعفتی در اینگونه فیلمها به حدی میرسد که حتی خود رژیم شاه نیز به خاطر شدت ابتذال و تصاویر خلاف عفت، فیلمها را در محاق توقیف قرار میدهد.
🔆 با پیروزی انقلاب اسلامی، تحولی شگرف در ساختار و مضمون و پیام اخلاقی فیلمهای سینمایی صورت پذیرفت؛ سینما و هنرپیشههای آن موظف به رعایت حریم اخلاقی و اسلامی شدند.
#سینما
فرمانده امیر 🖤🖤 مسافر شام🖤🖤
⛔️ به این ترتیب دیگر از ابتذال و سکس و بیعفتی سینمای پیش از انقلاب خبری نبود. فیلم ها عموما دارای محتوای خوب بودند. در دهه شصت، به خاطر حاکم بودن فضای معنوی جبهه و جنگ، بیشتر فیلمها هم در این حال و هوا ساخته میشدند.
📛 این رویه تا سالهای ابتدایی دهه هفتاد ادامه داشت. هر چند ابتذال از سینمای ایران رخت بربسته بود، اما در نیمه دوم دهه هفتاد و همزمان با روی کار آمدن دولت اصلاحات، این بار ابتذال نه در ظاهر، بلکه در لایههای درونی فیلمها راه یافت و در نوع بازی هنرپیشگان نمایان گشت.
⭕️ رواج وسيع ابتذال در سینمای پس از انقلاب را باید در دوران پس از وزارت آقای عطاءالله مهاجرانی و سیاستهای سهله و سمحه وی جستوجو کرد.
🔞
💢 در این دوران، بنایی در سینمای ایران نهاده شد که این بنا متأسفانه حتی در دولتهای نهم و دهم نیز به استحکام و رشد خود ادامه داد. این بنا که به بهانه نجات سینما از ورشکستی و تأمین گیشه رشد مییافت، به رواج بیعفتی و ابتذال در سینمای ایران و بازگشت مجدد دوره «فیلم فارسی سازی» منتج شد.
📽 فیلمهای عشقی با استفاده از چهرههای نو رسیده و زیبارو، بدون آنکه هیچ تجربهای در عرصه سینما و هنر داشته باشند، به اوج خود رسید و فیلمهایی سخیف و بیمحتوا و به قول سینمایی نویسان، فیلمهای «آبگوشتی» و «علی بی غمی» رواج یافت.
#سینما
⚠️⚠️⚠️
⏺در سینمای قبل از انقلاب، کارگردانان و فیلمسازان با استفاده از زیبایی چهره و...، زنان به اصطلاح هنرپیشه را به سمت ابتذال و بیعفّتی و مردان بازیگر را نیز به سمت چشمچرانی و هوسرانی سوق میدادند تا با بهرهگیری غیراخلاقی از زنان بیعفّت، به گیشهی فیلم خود رونق بخشند.
⏹در سینمای بعد از انقلاب، شکل و شمایل ظاهراً اسلامی برخی از هنرپیشگان، هر چند اجازهی هرگونه سوء استفاده از هنر هفتم را به عنوان مکانی جهت بیعفّتی آشکار گرفت، اما مغازلهها و کاراکترهای عاشقانه که همراه با نوعی دلبری و دلدادگی بین برخی هنرپیشههای جوان و میانسال نمایان میگشت، شائبهی بیعفّتی، ولنگاری و نیات شیطانی را در عرصهی سینما تقویت نمود.
#سینما